Advocaat lijdt eerste puntverlies in Eredivisie sinds Feyenoord-entree

Zondag, 24 november 2019 om

Dick Advocaat is er, na overwinningen op VVV-Venlo en RKC Waalwijk (en een gelijkspel tegen BSC Young Boys in de Europa League), voor het eerst niet in geslaagd om een Eredivisie-wedstrijd te winnen als trainer van Feyenoord. Zondagmiddag werd het op bezoek bij FC Groningen 1-1, nadat de thuisploeg in de tweede helft vanaf de strafschopstip een doelpunt van gelegenheidsspits Luis Sinisterra weg kon poetsen. FC Groningen en Feyenoord blijven door deze remise de nummers negen en tien van de Eredivisie, al komen zij qua punten wel op gelijke hoogte met sc Heerenveen en Heracles Almelo.

Naast aanvalsleider Nicolai Jörgensen waren ook Rick Karsdorp en Ridgeciano Haps vanwege blessures niet beschikbaar en zij werden in de basiself vervangen door respectievelijk Lutsharel Geertruida en Tyrell Malacia. Het door blessures geplaagde Feyenoord kreeg desondanks wel de eerste goede kansen van de wedstrijd via Steven Berghuis en Sinisterra. Eerstgenoemde schoot na een kleine tien minuten spelen echter net naast, terwijl een kopbal van Sinisterra vlak voor het doel van Sergio Padt langs vloog.

FC Groningen liet zich met bijna twintig minuten op de klok ook voor het eerst in aanvallend opzicht zien en de paal van het doel van Kenneth Vermeer was het enige wat een doelpunt van Ajdin Hrustic in de weg stond. De Trots van het Noorden voerde in de fase na deze mogelijkheid de druk nog verder op, maar kreeg uiteindelijk toch het deksel op de neus. Feyenoord kon na een afgeslagen aanval namelijk met drie man uitbreken, waarna Sam Larsson Sinisterra op Sergio Padt afstuurde en de aanvaller ijzig kalm bleef in de afronding.

De thuisploeg zette in de tweede helft aan op zoek naar een gelijkmaker en Leroy Fer moest er al snel aan te pas komen om een afgemeten voorzet van Django Warmerdam op Kaj Sierhuis te onderscheppen. Feyenoord liet zich in deze fase echter ook weer zien uit de counter en aan de overkant liet Berghuis een kans om de voorsprong te verdubbelen liggen. Deze misser bleek een dure toen Jens Toornstra even later tijdens het uitverdedigen Mike te Wierik raakte en zo een strafschop weggaf, die feilloos werd benut door Samir Memisevic.

Arbiter Jeroen Manschot haalde zich met deze beslissing de woede van Advocaat en de spelers van Feyenoord op de hals en de scheidsrechter stond twee minuten later opnieuw in de schijnwerpers toen hij, nadat de VAR zich er eveneens over had gebogen, besloot om Te Wierik geel te geven na het neerhalen van de ogenschijnlijk doorgebroken Sinisterra. In de slotfase golfde het spel vervolgens op en neer en leek FC Groningen het meest nadrukkelijk op zoek naar de overwinning. De grootste kans was in de blessuretijd echter nog voor Feyenoord, maar Padt had een uitstekende redding in huis op een kopbal van Berghuis.


Poll

Vind jij 1-1 een terechte uitslag?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

78 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Als je wilt weten wat Hotseknots begonia voetbal is, kijk dan nog een keer naar deze wedstrijd

24 november 2019 om 14:10

Nou echt he. Feyenoord is nog amper wat opgeschoten ten opzichte van toen Stam trainer was. Het voetbal is nog steeds erg matig tot slecht en als Twente vanmiddag wint van het zeer zwakke VVV Venlo staat Feyenoord straks gewoon weer een plekje lager op de ranglijst op plek 11 in de eredivisie. Als je de opstelling ook ziet van Feyenoord zie je gewoon 11 middelmatige spelers op de lijst staan. In ieder geval niet topclub waardig. Ik schat de gemiddelde waarde per speler op dit moment niet hoger dan een paar miljoen. Alleen de organisatie en de verdediging staat nu beter, maar zal dat nu veel punten gaan opleveren om weer bij de top 5 te kunnen komen? Het middenveld en de aanval is wel erg matig.

24 november 2019 om 14:15

Wat? Niet beter dan Stam zeg je? Met Stam sta je na 20 min al 2-0 achter dat is meermaals bewezen. Bij Dick zie je gelijk dat de organisatie beter staat, ze komen er niet meer zo makkelijk doorheen. Als Feyenoord niet die knullige penalty tegen krijgt dan win je gwn bij Groningen.

24 november 2019 om 14:15

Behalve dat het defensief beter staat... hoeveel uitgespeelde kansen had Groningen? Feyenoord had onder Stam hier verloren. Het centrum stond eindelijk stabiel. Veder mist Feyenoord voetballers op het middenveld en voorin. Weinig snelheid voorin, weinig creativiteit op het middenveld. Ga er maar aanstaan. Gelukkig voor Feyenoord dat Advocaat het achterin beter heeft dicht getimmerd. Gooi aub Toornstra eruit. Speel desnoods met Kokcu en Berghuis op het middenveld en Narshing op rechts zodat je nog snelheid en diepgang hebt...

24 november 2019 om 14:16

ligt eraan hoe pessimistisch je kijkt. Ze staan dan ook gedeeld 7e. alles is nog dicht op elkaar. Uiteraard is de 11e plek niet goed maar vooralsnog sta je 3 punten van plek 3. Zou jij eens objectief kunnen kijken naar feyenoord? Het zijn niet 11 middelmatige spelers. Een Senesi en Berghuis zijn voor eredivisie begrippen topspelers.

24 november 2019 om 14:19

Seizoen is toch al verloren. Uithuilen en volgend jaar opnieuw beginnen. Misschien halen ze de playoffs, maar met dit team hebben ze in Europa ook weinig te zoeken. Senesi zit wel verbetering in, denkt altijd naar voren. Heb er wel vertrouwen in dat hij een stabiele factor wordt bij Feyenoord.

24 november 2019 om 14:30

@lawpi niet zo gek ook gezien het spelersmateriaal. Gio leverde een wereldprestatie door met dit zooitje armoede derde te worden maar dat lukt blijkbaar niet iedereen en dat kan ik Stam en Advocaat niet eens kwalijk nemen. het aankoopbeleid bij Feyenoord is al jaren een drama en het niveau van de jeugdspelers die erin staan is ook niet speciaal

24 november 2019 om 14:31

@ keizer. Eens. Gewoon Europees halen en hopen dat je een goede bekerloting heb, zodat je daarin ver kan komen. Dan volgend jaar met een paar frisse spelers, nieuwe visie en trainer er weer voor gaan (een jaar te laat, maar oke) Senesi vind ik erg degelijk ogen en voetballend ook ruim voldoende. Bovendien kan hij alleen maar beter worden.

24 november 2019 om 14:34

@japie. Hopelijk komt Arnesen met spelers die we niet zelf kunnen verzinnen of op zijn minst spelers die in de opgaande lijn van hun carriere zitten.

24 november 2019 om 15:51

@morodin ik hoop met je mee want anders zakken we steeds verder weg

24 november 2019 om 16:03

@japiekrekel Gio had wel heel wat ander materiaal hoor. Je wilt toch zeker een voorhoede Elia - Jorgensen (in vorm en blessure vrij ) - Kuyt - Berghuis niet vergelijken met Sinestera - Larsson - Berghuis. Dat is een gelouterde voorhoede met Internationals en vele wedstrijden in PL en BL versus ...ja versus wat eigenlijk....Daarnaast hadden ze op het middenveld El Ahmadi en Vilenha, uitstekende verdedigende middenvelders die precies wisten wanneer druk te zetten en ook nog eens een beetje konden voetballen . Ook een wereld van verschil met Fer - Kocku dus. Hoe meer ik er al schrijvend over nadenk ....ik denk dat het Team van Gio op vrijwel elke positie een speler had die een klasse beter was, behalve die gekke Botteghin die er nog altijd is en Vermeer (gewoon een goede keeper) en Toornstra (die toen meestal niet goed genoeg was voor de basis).

24 november 2019 om 16:37

@pprins jij hebt het over het kampioensjaar aan de spelers die je noemt te zien. ik heb het over vorig jaar toen Gio met Sven Van Beek en Martina achterin moest spelen, met Clasie op het middenveld en voor de rest dezelfde namen als die nu in het veld staan en Gio werd gewoon overtuigend derde met minder materiaal als Stam imo. Gio had geen Karsdorp, Fer, Ie en Sinisterra bv

24 november 2019 om 16:48

@japiekrekel . Vorig jaar was Feyenoord inderdaad ook niet veel soeps daar heb je gelijk in. Dus was het van Gio inderdaad een goede prestatie. Wel hadden ze toen nog van Persie die een paar keer een wedstrijd over de streep trok. Overigens denk ik dat Feyenoord als na de winterstop Jorgensen weer in vorm zou zijn nog best 4e kan worden; in alle matigheid schat ik dit team met Jorgensen erbij toch nog hoger in dan Utrecht en Vitesse . Az is nu te goed geworden , die zou vorig jaar ook zeker derde zijn geworden .

24 november 2019 om 17:29

@pprins het zou kunnen maar misschien moeten we wel een keer 6e eindigen zodat de boel bij Feyenoord eindelijk eens word wakker geschud en dat we straks niet weer steeds die transfervrije oud spelers terug halen. wat hebben die Karsdorp, Fer en Narsingh nou eigenlijk toegevoegd aan Feyenoord?

24 november 2019 om 21:08

@pprins; indien gio vorig seizoen het hele jaar aan had moeten treden zonder jorgensen, van persie en zelfs vente... was gio ook echt geen 3e geworden. Zeker stam maar ook advocaat heeft zelden een spits om op te stellen. Die fout ligt bij troost, niet bij de trainers.

Manschot bedankt! Twee gigantische fouten en dan nog rondlopen alsof je een goede wedstrijd fluit ook! Verder een leuke pot ondanks het afbraakvoetbal van Feyenoord. Wordt een lang seizoen voor wij Feyenoord supporters.

24 november 2019 om 14:13

Weinig fout gedaan imo...

24 november 2019 om 14:15

Sws had die chap rood moeten hebben wat ie bedoelt met 2 dus nummer.2 geen idee

24 november 2019 om 14:15

Dat is toch gewoon donkerrood met een doorgebroken speler. Padt was echt niet sneller bij die bal geweest. En die penalty vond ik wel terecht. Daar kon ik niet zo kwaad om worden. Maar wel spelers waarschuwen en bij een volgende overtreding alsnog niks doen. Ik ben wel ziek van die glimlach van die vent, alsof hij inderdaad geweldig heeft gefloten.

24 november 2019 om 14:16

Nou. Die doorgebroken speler was denk ik wel rood. Altijd moeilijk inschatten of de speler nog bij de bal had gekund maar denk het wel.

24 november 2019 om 16:24

@martyn7, Donkerrood zelfs? Als dit volgens jou donkerrood was, wat was de sliding van achter van Berghuis waar hij bewust alleen maar de tegenstander wil raken om de counter er uit te halen? (was ergens tussen minuut 45 en 55 zijn geweest).

24 november 2019 om 16:29

Metaalverf, dat was ook donkerrood volgens de regels en ook een scheidsrechterlijke dwaling. Maar dit is volgens de regels altijd rood. Dus donkerrood.

24 november 2019 om 14:18

Ik vond het een terechte penalty maar Te Wierik had rood moeten hebben voor de overtreding op Sinisterra. Geen donkerrood, dat is als je iemand z'n benen probeert te breken, maar een doorgebroken speler neerleggen is gewoon rood.

24 november 2019 om 16:54

In het stadion kon ik het misschien niet goed zien maar het leek veel eerder op de 1ste overtreding op Ter Wierik gemaakt werdt...iedereen bij ons snapte er niks van dat we hem überhaupt tegen kregen..Als wij er helemaal naast zaten had het idd rood moeten zijn ook al denk ik dat die bal sowieso voor Padt was geweest.

Larsson en Senesi wel de beste aan de kant van Feyenoord. Maar wat Kockcu en Toornsta vandaag aan het doen waren is mij echt een raadsel, die twee waren rijp voor een wissel vanaf minuut 1.

24 november 2019 om 14:14

Zeker waar.. Malacia mag ook wel in dat rijtje.

24 november 2019 om 14:17

Ik heb twee verschrikkelijk slechte vervangers van de back positie gezien en verder Kokcu zat eerste helft nog wel fel erop, maar in balbezit slecht. Toornstra was echt helemaal van het padje

24 november 2019 om 15:51

Toornstra is al een hele poos aan het klungelen. Die heeft het gewoon niet (meer) en ik betwijfel of dat ooit nog terugkomt.

Scheidsie maar ff paar potjes kozakkenboys fluiten. Zelfs die gozer van Groningen zelf vindt het rood.

24 november 2019 om 14:14

Doe die Gozubuyuk er ook maar bij want dat was de VAR. Manschot had al rood moeten geven, maar Gozubuyuk kan het nog 12 keer zien en na lang twijfelen een goedkeuring geven. Echt amateuristisch.

24 november 2019 om 14:14

Het was ook gewoon rood. Helaas voor jullie gaf hij die niet. Ik was er logischerwijs minder rouwig om

24 november 2019 om 14:16

Wel verdient ook dat het 1-1 is verder hoor. Al is het door de laatste 10 seconde toch nog zuur..

24 november 2019 om 14:14

En ik had het idee dat er eentje buitenspel stond bij de penalty. Tot aan die momenten floot ie niet slecht, maar het moment wat jij aanstipt ... Wat doet de VAR nog in dit spel?

24 november 2019 om 14:19

Dat was Sierhuis maar die deed totaal niet mee aan het spel.

24 november 2019 om 14:20

Klopt. Botteghin kopte vlak voor de penalty de bal weg die anders voor Sierhuis(?) was geweest maar die stond dik buitenspel. Daarna komt de bal bij Te Wierik. De rest is historie.

24 november 2019 om 14:23

@dedonnieals Botje die bal niet weghaalt, staat die jongen daar gewoon. dus hij beïnvloedt het spel.

aantal opmerkingen over deze wedstrijd: Manschot is een slechte scheidsrechter. Hij had rood moeten trekken voor doorgebroken speler. Feyenoord had in de zomer een backup spits moeten kopen als Bannis niet goed genoeg was toen (wat kennelijk zo is). Padt is toch wel een keeper die wellicht een stap hoger kan maken als hij buiten het veld zijn hoofd koel kan houden

24 november 2019 om 14:47

Bannis zeker wel goed genoeg maar net terug van een Wk....

Wat een drama scheids vandaag zowel voor als tegen ons.

24 november 2019 om 14:14

Vond er niet zoveel mis mee. Evt alleen rondom wel/niet doorgebroken speler icm weg naar het doel/ keeper.

24 november 2019 om 14:16

Heeft de wedstrijd dood gefloten bij heel veel overtredingen kon je gewoon doorspelen en het tempo erin houden

24 november 2019 om 14:16

Als je volgens de regels een pingel geeft ( vond hem wat ongelukkig maar hij kan zeker gegeven worden) dan is dit een 100% rode kaart.

Terechte uitslag. Feyenoord wat ongelukkig met die penalty en doorgebroken Sinisterra. Echter qua spel vond ik niet dat Feyenoord 3 punten verdiende vandaag. Alleen het centrale duo speelde goed, de rest was niet heel bijzonder.

24 november 2019 om 14:15

Eerste helft was voor Feyenoord, tweede voor Groningen. Er ging in de tweede helft te veel fout.

24 november 2019 om 18:26

Op basis van wat Feyenoord 1ste helft dan? Alleen die goal was een echt goede counter. Daarnaast niks laten zien..schotje Berghuis hoog over maar verder ook echt niks. Groningen nog een paar corners en een bal op de paal van Hrustic. Vond serieus Feyenoord behalve de 1ste 10 min totaal niet voetballen en alleen maar counteren eerlijk gezegd. Niet dat Groningen zoveel kansen creëerde maar toch wel de betere beide helften.

Terechte uitslag denk ik. Penalty was ongelukkig, maar terecht. Geel ipv rood kon ik ook wel begrijpen. Dit zijn van die wedstrijden waarin beide teams goed staan en dat blijkt dat het middenveld bij Feyenoord niets extras heeft. Zoveel balverlies door matige aannames. Toch wordt het langzaamaan iets beter.

24 november 2019 om 14:15

Als je de strafschop ongelukkig vind... Is hij volgens de regels gegeven.... Hoort dat dan niet idem met de rode kaart te zijn... Vind 't puur willekeur

24 november 2019 om 14:24

Geel kon ik wel mee leven, omdat Padt ook al onderweg was. Dan kan je wel zeggen Sinisterra is er sneller, maar dat zou er om hangen. Ik begrijp de twijfel van de scheids en dus ook dat hij er in geval van twijfel geen rood voor wil geven.

24 november 2019 om 15:33

Ben ik t in het geheel niet mee eens.. Zelfs te wierik dacht aan rood.... Algehele blunder van Manschot en de willekeurige VAR

24 november 2019 om 16:12

Ik denk niet dat het in zo een geval aan de scheids is om een afweging te gaan maken tussen de sprint kwaliteiten van Sinestera en Padt. Alleen al de actie is een doorgebroken speler en dus rood .

Terechte uitslag, al ben ik benieuwd wat er gebeurd zou zijn als er gewoon rood werd getrokken voor Te Wierik. Dat was 100 procent rood. Penalty was ook honderd procent terecht. Feyenoord verder met een sterke Senesi en ook wel een goede Botteghin. Groningen met een uitstekende Zeefuik en een zeer goede Memisevic. Kan echt wel van dit Groningen genieten. Padt nog met een uitstekende en cruciale redding. Iedereen had hem geteld in de laatste secondes.

Geertruida, Kokcü en Malacia allemaal eigen jeugd.. en allemaal even dramatisch. Samen met Toornstra de slechtsten vandaag. Wat een drama pot was dit.

24 november 2019 om 14:55

Geeft samen met de (alweer geblesseerde) afwezigen Karsdorp, Haps en Jorgensen ook meteen het gebrek aan kwaliteit aan in de selectie. Ben richting de winterstop heel benieuwd wat de plannen zijn van Arnesen, want die heeft tzt wat rond kunnen kijken.

24 november 2019 om 15:42

Er zal best wat gebeuren in de winterstop, maar zonder geld is het lastig winkelen.

24 november 2019 om 16:26

Zeker, maar het communiceren van een langetermijnvisie zou al een beetje richting kunnen geven. Als Feijenoordsupporter zou ik daar behoefte aan hebben. Al geef ik direct toe dat altijd maar moet blijken wat de woorden van een directeur op de lange termijn waard zijn.

Slechte wedstrijd die de scheids beslist. Het was gwn een donker rode kaart. Je geeft een makkelijke gegeven penalty weg. Maar aan de andere kant geef je geen rode kaart voor een duidelijke door gebroken speler.

24 november 2019 om 14:16

Makkelijke penalty? Rood kan ik me nog voorstellen, maar het was gewoon een penalty.

24 november 2019 om 14:17

penalty kan zowel terecht als makkelijk gegeven zijn.

24 november 2019 om 14:20

Ik zeg ook dat het geen penalty is maar een makkelijk gegeven Penalty. Toornstra ziet Te Wierik nooit aangekomen (die had ook 10000 overtredingen nodig) Feyenoord is gwn zwaar benadeeld door de scheids deze pot. Maar kwa spel en terechte uitslag.

24 november 2019 om 14:27

Dan ligt dat toch aan Toornstra en niet aan de scheids? Gewoon lomp dat hij Te Wierik niet ziet. Ging voor de bal, maar was te laat en schopte vol op de hak. Gewoon een terechte penalty.

24 november 2019 om 14:28

jup enorm lomp dat hij geen ogen in zijn achterhoofd heeft. Welk mens heeft dat nou niet?!

Wederom een verschrikkelijke zaadpot(what else is new?). Toornstra kan écht niet meer, dit was toch wel echt een dieptepunt. Daarnaast beetje pech met de penalty, 50/50 lijkt me. Wel belachelijk dat Groningen geen rode kaart kreeg voor het neerhalen van Sinisterra. Enige lichtpuntjes: Senesi en Sinisterra af en toe.

Alles leuk en aardig Groningen krijgt een makkelijke penal, prima, maar Sinistera was toch echt 100% doorgebroken. Genaaid dus en mooi voor iedereen die dat anders ziet!

24 november 2019 om 14:17

Had idd best rood kunnen zijn, maar penalty gewoon terecht. Snap niet dat mensen het makkelijk gegeven vinden.

Je kan wel leuk en wel zeggen bij fox dat Feyenoord goed wegkomt... maar het zijn 2 enorme fouten van de scheidsrechter en de var. Duidelijker doorgebroken dan dit kan toch niet?!

24 november 2019 om 14:18

Welke twee fouten dan? Je noemt de evt rode kaart, maar verder? Hopelijk doel je niet op de penalty, die was meer dan terecht.

24 november 2019 om 14:48

Daar ging buitenspel aan vooraf.in een gelijke situatie fluit hij wel voor buitenspel van Sinsterra bij een schot van berghuis.

Op basis van het veldspel terecht. Eerste helft ging nog wel, maar tweede helft was echt te slecht van onze kant. De backs werden vastgezet waardoor men niet goed kon voetballen. Als je dan nog een spits mist om wat ballen vast te houden wordt het een lastige opgave. Overigens was de pingel twijfelachtig en had het absoluut een rode kaart moeten zijn. Maargoed, dat is ons niet gegeven geweest deze keer. Nog een hoop werk aan de winkel voor advocaat, maar dat wisten we al. Vond het spel van Senesi wel een opsteker. In de eerste helft nog een paar keer prima een bal tussen de linies gegeven en stond verdedigend zijn mannetje.

24 november 2019 om 15:03

Strafschop twijfelachtig? Denk het toch niet . 100 procent strafschop . Of het rood of geel was is moeilijk te bepalen . Verder meer als terechte uitslag . Feyenoord moest in tweede helft alles tegen houden en kwamen nauwelijks aan voetballen toe . Uitslag dus juist .

Fer en Toornstra zijn onze sterkhouders op het middenveld maar gaan ons echt niet verder brengen. Het vertragende spel van vooral Fer zorgt ervoor dat de ruimte die Groningen weg gaf met hun aanvallende spel eigenlijk alleen bij de 0-1 uitgebuit kon worden. Senesi vond ik best goed spelen, Malacia werd meerdere keren afgetroeft door Zeefuik, die erg goed speelde. Voor de rest vond ik dat er erg paniekerig werd gespeeld van onze kant, duidelijk geen zelfvertrouwen. Als er een team was dat meer verdiende was het Groningen.

24 november 2019 om 14:18

Er moet in de winter echt een middenvelder komen en een buckup spits dat moeten de eerste 2 zijn die komen

24 november 2019 om 14:20

Absoluut. Als je al geen bal voorin kan vasthouden moet je het dichtgooien ( dat gebeurde) en snel eruit kunnen komen als de ruimte er licht. Die ruimte lag er zeker maar het ging op het middenveld echt veel te langzaam om daar snel onder de druk uit te voetballen. Als ze net wat sneller waren geweest en het zelfvertrouwen hadden, had je veel meer kansen kunnen creëren.

Het blijft een kwakkelend seizoen voor de Rotterdammers, op een paar overwinningen tegen laag gekwalificeerde clubs na. Weten ze niet te imponeren tegen soortgelijke teams. Ook vandaag was het met regelmaat niet om aan te zien.

Geen geweldig spel, maar wel echt een leuke pot om te zien in het stadion. Sterk Groningen weer, al kwamen we goed weg met dat rode kaart moment. Lekker dat Memi terug is, el Messaoudi ernaast wat een beesten. Matig wisselbeleid van Buys, en dan doel ik op het wisselen van je scorend vermogen en toch weer Benschop brengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4743
2.AZ4126
4.PSV3519
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller1811
L. SinisterraAanvaller183
C. ToureAanvaller00
J. BijlowKeeper10
Elber EvoraKeeper00
N. MarsmanKeeper20
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

159 fans
Keeper, 34 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Feyenoord 16 0 0 0
2018/2019 Feyenoord 18 0 0 0
2017/2018 Feyenoord 0 0 0 0
2017/2018 Club Brugge 7 0 0 0
2016/2017 Feyenoord 1 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Dick Advocaat kent pupil eerste basisplek in 364 dagen toe bij Feyenoord

Zonder verrassende wijzigingen begint Feyenoord aan het nieuwe kalenderjaar in de Eredivisie. Zaterdagavond treedt de ploeg van Dick Advocaat om 19.45 uur aan tegen sc Heerenveen en de oefenmeester houdt vast...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 20 januari
Barcelona en Manchester City hebben een blauwtje gelopen bij Internazionale. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren