Mendes Moreira vlak voor interview met FOX woedend op Van der Ven

Zondag, 17 november 2019 om

Ahmad Mendes Moreira bevestigt dat hij zondagmiddag tijdens de wedstrijd tussen FC Den Bosch en Excelsior (3-3) racistisch werd bejegend door supporters van de thuisclub. In een statement spreekt Den Bosch van 'kraaiengeluiden', die 'dateren uit de tijd dat Hans Kraay jr. voor de club speelde' en die richting elke willekeurige speler van een tegenstander gemaakt kunnen worden. Mendes Moreira heeft het echter heel anders ervaren.

Vlak voordat hij werd geïnterviewd door FOX Sports, kreeg Mendes Moreira het verbaal aan de stok met Den Bosch-trainer Erik van der Ven. "Hij zegt dat ik een zielig mannetje ben. Denk je dat we dit anno 2019 moeten accepteren? Natuurlijk wil ik liever over de wedstrijd praten, maar ik ben gewoon boos en teleurgesteld dat dit nog steeds moet gebeuren", reageert de middenvelder van Excelsior.

Tijdens de wedstrijd werd hij uitgescholden door de thuissupporters, zo geeft de Nederlands-Guinese linkspoot aan. "Dan wordt er gezegd: k-zwarte, k-neger, k-katoenplukker, Zwarte Piet... Dan hoor je dat zij (supporters van Den Bosch, red.) hebben gedemonstreerd in de stad, omdat ze voor Zwarte Piet zijn. Allemaal leuk en aardig, dat mag ook, maar dan is het heel opvallend dat het ook tegen mij wordt gezegd. Het doet me heel veel pijn."

"We weten allemaal wat er geroepen vanaf de zijkant. Dat accepteer ik ook, maar dit kún je niet accepteren. Ik vind ook dat er iets aan gedaan moet worden", benadrukt Mendes Moreira tot slot. Den Bosch blijft erbij dat 'iedere buitenspeler van de tegenstander die aan de kant van De Viert-tribune aan de bal is' met regelmaat wordt 'getrakteerd' op een dergelijk 'kraaienconcert'. De stadionspeaker probeerde dat tijdens het duel ook duidelijk te maken.Gerelateerd

Meer sportnieuws

122 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Waar je op hoopt wat niet gebeurt, gebeurt dan toch. De club die in alle toonaarden ontkent en de trainer die Moreira een zielig mannetje noemt. Voor mijn part wordt Den Bosch teruggezet naar de Tweede Divisie.

17 november 2019 om 17:45

100 procent eens. Jammer voor de 99 procent goede supporters van de club, maar als je dit soort praktijken niet keihard aanpakt en de verantwoordelijken hiervoor de club uit flikkert, sterker nog, je bagatelliseert het... dan verdien je in de hedendaagse maatschappij geen rol meer.

17 november 2019 om 17:53

Ik vond, en ik dacht iedereen in Nederland, het belachelijk hoe de bulgaarse trainer reageerde. En hoe het publiek en supportscharen in Italie reageerden na het recente racisme aldaar. Nu blijkt de trainer van Den Bosch, en de club in zijn algeheel precies hetzelfde hun kop in het zand te steken. Achterlijke mensen.

17 november 2019 om 18:36

Inderdaad, als je dit soort verhalen uit het buitenland hoort denk je altijd dat het bij ons nog wel meevalt. Maar blijkbaar zijn er in ons land ook zulke idioten in het voetbal te bekennen.

17 november 2019 om 18:54

Klopt, iedereen hier sprak er schande van over wat er in Bulgarije en Italië gebeurd. Het hypocriete is alleen dat het hier in Nederland ook al tijden gebeurd, maar het altijd goedgepraat wordt of het net niet ernstig genoeg was om te laten escaleren. Elk weekend hoor je hier ook kkneger, kkjood of kk aap op de tribunes. Dus hopelijk wordt er nu ook wat mee gedaan ipv die halve maatregelen die nu gelden. Dat zou het enige positieve zijn wat deze situatie teweeg gebracht heeft.

17 november 2019 om 19:01

Het bestuur van Den Bosch doet het altijd al in de broek voor de triestzakken die zich daar de harde kern noemen. Wanner wordt er eens echt ingegrepen in plaats van dit pappen en nat houden?

17 november 2019 om 20:44

Het zou je trainer zijn zeg... ff het morele kampas bijstellen ... "morreel kompas?", aldus een verbaasde vd Ven.

Kraaiengeluiden?! Wat een trieste reactie en vooral die trainer. In plaats van dat ze hun idiote supporters aanspreken en aanpakken gaan ze hier het slachtoffer aanspreken en zielig noemen. Bah wat lelijk zeg ik hoop dat de knvb iets doet tegen die gasten en ook de mensen die het proberen te ontkennen.

17 november 2019 om 17:40

Tuurlijk doen ze niks, de KNVB is een laffe organisatie, eentje die wegkijkt van problemen. Zal wel met een sisser aflopen. In het jeugdvoetbal maak je ook genoeg nare dingen mee en ben je de sjaak als je van het veld loopt.

17 november 2019 om 17:41

Amateurvoetbal bedoel ik

Geef deze gasten aub geen podium!

17 november 2019 om 18:09

Jawel. De mensen moeten weten met wat voor vuile lafaards zij te maken hebben.

Gewoon een racistische club dus waar racisme wordt goed gepraat, door maar te doen alsof iedereen dom is en het verkeerd gehoord heeft. De trainer heeft zich uitgesproken dat de speler zich niet moet aanstellen, de club bij monde van de voorzitter ontkent alles en op dit forum zijn er ook Den Bosch fans die de boel ontkennen. Dan ben je wat mij betreft allen medeplichtig aan het in standhouden van racisme binnen je club. Bij die hitlergroet had de betreffende idioot zeker last van kramp? En kraaien roepen altijd 'oe. oe, oe'. Schijnbaar vonden ze het iets te gevoelig om het uilengeluiden te noemen.

17 november 2019 om 18:26

Hier zit maar 1 ding op. De club punten in mindering brengen, net zo lang tot ze degraderen naar reserve 6e klasse, dat zal ze leren

Best wel zielig dat je als “supporter” naar een stadion gaat om racistische uitlatingen te tonen.. en wat hebben ze dan nu ermee bereikt? Helemaal niks🙄, wat een zielepoten ze zullen zich vast heel stoer voelen nu🙄.

17 november 2019 om 17:38

Zulke debielen en niks bereiken is een pleonasme.

Goed gezegd Ahmad! Gewoon je emotie tonen en geen poppenkastspelletje spelen voor de buis, topper! Hopelijk pakt de KNVB Den Bosch keihard aan.

Mag toch hopen dat de Knvb zo niet de club zelf serieus gaat ingrijpen en hij per direct ontslagen wordt.

Van der Ven is zelf een zielig mannetje. Hij mag ook zijn biezen pakken. Den Bosch hoeft van mij niet meer terug te keren naar de ED volgend seizoen.

17 november 2019 om 17:58

Stereotypering noemen ze dat ook wel. Net als Bernard Silva laatst met die Mendy. Ik vind een donker iemand zwarte piet noemen racistisch, maar dat maakt zwarte piet zelf niet meteen discriminerend.

17 november 2019 om 18:19

Inderdaad. Pak de racisten aan, maar niet zwarte piet zelf. Alsof mensen over 100 jaar niet alsnog zwarte piet kunnen roepen naar een donker persoon, ook al zouden zwarte pieten al 50 jaar niet meer zwart zijn. Elk persoon die zich beledigd voelt bij het zien van een zwarte piet moet zich niet aanstellen. Worden deze personen uitgemaakt voor zwarte piet geef ik hen 100% gelijk dat zij Zich beledigd voelen. Maar de zwarte pieten discussie is n mijn ogen net zo nutteloos als die van de negerzoen was.

17 november 2019 om 18:19

Maar wat is jouw mening daar dan over? Ik heb een behoorlijke diverse vriendengroep en ook wij maken onderling grappen o.b.v. stereotypes, maar omdat we vrienden zijn en van elkaar weten hoe we het bedoelen is dat geen probleem en kunnen we er allemaal om lachen. Zouden buitenstaanders het zeggen met de intentie om te kwetsen, wordt het natuurlijk een ander verhaal. Maar als Mendy en Bernard Silva daadwerkelijk vrienden zijn.... tja... misschien alleen niet handig om het in het openbaar te doen.

17 november 2019 om 19:06

En daar LilywhiteNL sla je de spijker op de kop. De intentie om te kwetsen is het 'm. Zwarte Piet zoals deze in de huidige vorm bestaat is totaal niet racistisch, maar als mensen de naam zwarte Piet gaan gebruiken om anderen te kwetsen, dan is dat wel racistisch. En zo geldt dat eigenlijk voor bijna alles omtrent dat onderwerp.

17 november 2019 om 20:09

Inderdaad, net als dat donkere personen elkaar vaak zat nigger noemen, maar neger ineens kwetsend is.

Het zijn de dezelfde leuzen die elke wedstrijd gedaan worden bij Den Bosch. Het feit waarop de wedstrijd gestaak werd het Aaaa geluid wordt elke wedstrijd gedaan. De sinterklaas liederen waren niet specifiek gericht tegen iemand maar meer omdat vandaag de Sint aankwam in Den Bosch. De gozer met de Nazi groet wordt bestraft maar de rest lijkt me heel erg opgeblazen. Zodra beeldmateriaal vrij komt vanuit de tribunes zullen mensen er met meer nuance naar kijken.

17 november 2019 om 18:05

Dan waren die supporters wel vol overgave aan het protesteren wegens de intocht van Sinterklaas zeg. Wedstrijd wordt gestaakt wegens racistische spreekkoren en op het moment dat de spelers naar binnen lopen zetten de zogenaamde supporters keihard een liedje met 'En natuurlijk zwarte piet!' in. Ga toch fietsen met je 'die liederen waren niet specifiek tegen iemand gericht'. Dat er k-neger enz geroepen wordt als die jongen voorbij loopt, is dat dan ook niet specifiek tegen die jongen gericht? En is dat dan ook maar iets om niet te zwaar aan te moeten tillen?

17 november 2019 om 18:11

Alles is gefilmd dus de waarheid zal naar boven komen.

Den Bosch ga je schamen, gebeurt vaker daar. Ik herinner me nog een bekerwedstrijd met AZ en Altidore... Stelletje dwazen

Stelletje clowns daar in den bosch samen met de trainer. Heel slecht dit

Wat een niveau daar in Den Bosch. Laat ze maar opdoeken die club. Niet zeggen sorry maar de schuld bij de speler leggen de omgekeerde wereld dit.

Die trainer van den bosch die hem nog een zielig mannetje noemt dat is pas sneu

17 november 2019 om 18:12

En die voorzitter die hem beschermt ook meteen 2 jaar schorsen. Wat een hersenlozen.

17 november 2019 om 18:25

Ik vind dat ook wel heftig. Zelfs al zou het echt helemaal verkeerd begrepen zijn wat ik niet geloof als ik de beelden zie, maar zelfs dan kan je toch snappen dat zo'n jongen ook niet voor z'n lol het veld afloopt. Hele gekke actie van de trainer. Ontslag lijkt me gerechtvaardigd.

Ik vind het allemaal echt heel erg worden op dit moment. Al die Zwarte Piet protesten lijken voor mensen een vrijbrief om alle racistische gedachten de vrije loop te laten. Heel jammer!

Het blijft natuurlijk een geval van hoor en wederhoor. Moreira zegt het een en Den Bosch het andere. Natuurlijk is het dan aan een onafhankelijke organisatie om te oordelen. Dus ik hoop dat dat snel gebeurt en dat Den Bosch in het geval dat ze fout zitten, ook hard kan worden gestraft.

Ik weet niet wat ik lees joh! Hoe kun je dit goedpraten? Onbegrijpelijk van Den Bosch!

Dit soort discussies haalt meestal de ware aard van bepaalde mensen naar boven. Is het echt zo moeilijk om mensen met een andere huidskleur gelijk te behandelen? Of tenminste respect te hebben voor diens mening over bijvoorbeeld ZP zonder gelijk racisitische of denigrerende termen naar voren te halen. Bulgarije en Italië zijn geen haar minder dan ons als Nederland zijnde.

3 wedstrijden zonder publiek, paar eruit pikken en stadionverboden en boetes uitdelen. Trainer een boete, cursus, publiek excuus, schorsing en als FC Den Bosch nog enige fatsoen kent ontslaan ze hem ook

Straffen die hap. En trainer mag in Amsterdam zuid oost vrijwilligerswerk gaan doen. Iemand staat gewoon de hitlergroet te brengen in dat vak.

17 november 2019 om 18:27

In zuidoost zit niemand op hem te wachten maar ik snap wat je bedoelt. Het probleem is inderdaad wel vaak dat er te weinig contact is tussen verschillende mensen, maar een voetbaltrainer werkt toch sowieso ook veel met donkere jongens. Wat moeten die nu van hun trainer en club denken? Inderdaad straffen die hap

Je zal maar een donkere speler zijn van FC Den Bosch. Je supporters zijn racistisch en of dat al niet erg genoeg is maakt je club zo een waardeloos statement. Heb je ook nog eens een coach die het blijkbaar “zielig” vindt als je opmerkingen over je huidskleur niet tolereert. Wat een ontzettende plaat voor je kop heb je dan zeg. Ook triest voor de “normale” supporters die hier slachtoffer worden van hun idiote medesupporters, die schamen zich nu kapot. Toch mooi dat de voetbalwereld een vuist maakt tegenover dit gedrag, zie heel veel hoopvolle reacties op dit gebeuren.

17 november 2019 om 17:41

Was het maar zo dat Den Bosch geen "zwarte pieten-spelers" heeft, dan kan ik me het enigszins voorstellen, maar helaas is Den Bosch afhankelijk van hun "zwarte pieten".

17 november 2019 om 18:39

Ik kan het me in geen enkel geval voorstellen. Die gasten die zich supporters noemen moeten gewoon ff lekker kalmeren in een kliniek. Trainer en voorzitter er meteen uit gooien. Club gooit zichzelf te grabbel op deze manier.

Mooi ook dat tijdens al dat gedoe zo'n kneus met grijze jas vol in beeld komt terwijl die zo'n 3x de Hitlergroet doet. Sneue mensen die deze sport naar de klote helpen.

17 november 2019 om 18:39

En dan een beetje stom rondkijken of zijn vriendjes dit stoere gedrag zien. Manman wat een niveau daar in den bosch zeg.

17 november 2019 om 21:25

Die gestrekte arm komt waarschijnlijk uit de tijd dat Jan van Grinsven doelman was, die ging als doelman altijd met 1 gestrekte arm naar de bal toe. Sindsdien doen enkele supporters van Den Bosch dit regelmatig als eerbetoon, daar moet je vooral niks verkeerds achter zoeken

Moreira is een held. Laten meer gediscrimineerde spelers het veld verlaten. Dit kan niemand accepteren. Sinterklaas is een kinderfeest toch ? Nou dat klopt dan wel want die schreeuwlelijkerds zijn kinderen. Het gedrag van die Den Bosch supporters is walgelijk, is dom en het bevestigt alleen maar het (maatschappelijke) milieu waar ze uit voortkomen en zij lopen achter.

Wat een zielig ventje die trainer Eerst op het veld alle begrip tonen en dan later roeen dat ie een zielig mannetje is Moet nooit weer aan het werk mogen als trainer Lekkere voorbeeld functie En als het waar is dat Den Bosch als club het weg wuift dan gewoon later degraderen as straf naar de hoofdklasse Stumpers

12 punten mindering zou een gepaste straf zijn.. wat een club zeg. Als KNVB moet je eens kneiterhard gaan optreden.

Dat je op sommige tribunes een handjevol debielen hebt zitten is nou eenmaal zo, maar ik vind het echt ongelooflijk dat een trainer van een betaald voetbalclub in Nederland Moreira een 'zielig mannetje' gaat noemen na wat er gebeurd is. Ik kom daar echt met mijn hoofd niet bij. Van mij mogen ze die vent op staande voet ontslaan.

17 november 2019 om 18:30

Helemaal mee eens. Word je toch een beetje treurig van. Ik word dan wel weer blij van hoe Moreira het in het interview onder woorden brengt. Knap hoor na zo'n pot.

FC Den Bosch moet maar eens serieus gaan zoeken naar de daders en die voor het leven het stadion uit kegelen. Toevallig had ik als ex bewoner van de stad het idee om binnenkort weer eens een wedstrijd van de club te gaan kijken. Maar ik heb even geen behoefte meer als ik het walgelijke commentaar van hun trainer lees.

En waar het merendeel zegt dat het slechts een klein groepje supporters zijn, die het verpesten voor de rest, blijkt ook hier dat de club zelf structureel de ogen sluit voor racistische praktijken. Kraaien geluiden uit de tijd van Kraay. Ongelofelijk. Den Bosch zakt door de absolute ondergrens. In mijn optiek is deze club geen sympathie meer waardig, en is een stevige straf geoorloofd. Zwakkelingen.

17 november 2019 om 18:27

Je zal als sponsor aan deze club verbonden zijn....

Ik ben absoluut tegen alle vormen van discriminatie. En het 99% met de speler eens als alles klopt wat hij zegt. Maar wat mij een beetje stuit is dat hij zegt dat hij al het andere dat geroepen wordt wel kan accepteren, maar het stukje dat aan huidskleur gerelateerd is niet. Wat ik vaak voorbij hoor komen in stadions is dan bijvoorbeeld k*** homo, je moeder is een hoer en dat soort termen. Wat is daar meer aan te accepteren dan zwarte piet of k*** zwarte? Beide moet net zo hard veroordeeld worden!

17 november 2019 om 18:26

Omdat hij gediscrimineerd wordt? Dat is toch duidelijk? Of ga jij nou voor iemand bepalen waar die wel en waar die niet op mag reageren of boos op mag worden?

17 november 2019 om 18:31

Hij bedoelt meer dingen als *** Excelsior ofzo, wat schelden zonder die ziekte tegen een club. Dat kan hij nog accepteren. Snap ik wel, is anders dan met K schelden of racisme.

Zeg nu gewoon eerlijk, voetbalsupporters kunnen zich gewoon niet gedragen. En dan het argument van: "het is maar 5% die het voor de overige 95% verpesten". Ik hoor die 95% anders nooit. We hebben gewoon een probleem in voetbalstadions, waar klaarblijkelijk andere wetten gelden. Hoe kun je nou naast iemand gaan zitten juichen die net daarvoor een speler racistisch heeft bejegend? Nee, we houden zoveel van 'onze' voetbalclub dat we nog niet mans genoeg zijn om onze eigen fout toe te geven. Ga jullie schamen."ja die gasten breken de tent af, discrimineren, snuiven zich helemaal de tering, maar het geeft zoveel sfeer. Ze zijn echt de twaalfde man". Echt waar.

Het zijn vaak de racisten die racisme ontkennen. De realisten die geven het toe. Laten we met ze allen een vuist maken tegen racisme, ongeacht wit, bruin, geel, roze. Het bestaat gewoon, waar dan ook.

Trainer maar dr uit gooien. Belachelijke reactie. 'Kraaiengeluiden' !!!!! Schiet toch op man!! Die scheids ook waardeloos, als je dit hoort meteen van t veld af! Maar t is al geaccepteerd in NL dat iedereen maar mag roepen wat ie wil. Diep gezakt in NL!!

Goed om te zien dat 99% het ook belachelijk vind wat de supporters roepen. De andere 1%, wens jullie veel beterschap aangezien jullie een zwart hart hebben.

Nu ik toch heb besloten FC Den Bosch maar over te slaan heb ik ineens een vrije vrijdagavond over. Ga ik wel naar Woudesteyn, Moreirro een beetje steunen !

Heb je dat Hellas Verona en de mensen eromheen uitgemaakt voor alles, gebeurt er om de hoek precies hetzelfde. Racistische supporters, de club die alles ontkent en zelfs een trainer die van het slachtoffer een dader probeert te maken. Mocht dit allemaal echt waar zijn mogen ze dat hele stadion platgooien. Wat een vuile club is dit dan.

Misselijke fans, misselijke reactie, misselijke trainer, misselijke club. Gatverdamme wat zit ik hier te walgen van wat ik zie en hoor. Kei- en keihard aanpakken.

17 november 2019 om 21:28

Ja. Een droevig niveau is van alle tijden blijkbaar. Helaas ook meegemaakt in de stad in Eindhoven. Pro-pieten op Oost met de meest kansloze leuzen. Je zou er haast je seizoenskaart voor opzeggen. Moet ook heel eerlijk bekennen dat ik toen de hele Pieten discussie loskwam fel tegenstander was van iets aanpassen. Vandaag de dag (ook in mijn directe omgeving werd bekend dat ze ervaring hadden met pietenleuzen als Surinamer zijnde ) toch bijgedraaid. Als zo veel mensen het als kwetsend ervaren is de lol er toch vanaf? Ik baal er alleen van dat er dan perse geprotesteerd moet worden op de dag zelf. Begin het gesprek aub als Sinterklaas weer vertrekt zou ik zeggen..

Als we in staat zijn met de VAR iedere haar die buitenspel is te achterhalen, moeten we ook terug kunnen zien of dit echt geroepen is. Indien dat zo is , is de trainer van den Bosch gewoon niet meer geloofwaardig vanwege het goedpraten.

17 november 2019 om 21:29

Die trainer moet zich echt schamen. Diep diep schamen!

Trainer ontslaan (en diploma/licentie intrekken), stadion speaker ontslaan, directeur die de verklaring dicteerde/uitgaf ontslaan (en tien jaar verbod op bestuursfunctie), levenslang stadion verbod voor de gehele harde kern (het handjevol dat misschien niet meedeed keek er naar en deed niks), 9 punten in mindering, prof. licentie club onder curatele voor 5 jaar, rest van het seizoen zonder thuispubliek. Of je maakt nu een voorbeeld van een tot de kern verrotte club (bestuur supporters) of je geeft je over aan de neonazis en racisten.

Het zal ons sieren als land, als we dinsdag massaal steun betuigen aan Ahmad. We kunnen nu een heel duidelijk signaal afgeven. Iedereen is het er zowat over eens dat wat in Italië gebeurt niet kan. Zal mij zo mooi lijken als we in de JC Arena een supportactie hebben richting Mendes.

Alles en iedereen (en dat waren er veel te veel) die bij Den Bosch zich hier niet openlijk van distantieerden maken de club Den Bosch echt een schande voor het voetbal. Van de trainer tot de directeur en van de supporters die hun eigen clubje racisten niet corrigeerden of uitfloten tot aan de stadionspeaker, de club stinkt aan alle kanten. Ver weg blijven uit de Eredivisie dat schorem. Gadverdamme.

Den Bosch. Onmin achterstallige luo daar.. Schande..

Ik was nog geneigd te zeggen dat je de club niet kunt straffen omdat zij er ook niks aan kunnen doen. Maar voor zo een verklaring verdient den bosch gewoon minimaal 10 strafpunten. En dan zo een trainer . Wat een zielenpoot en eigenlijk gewoon een racist. Ik had altijd wel sympathie voor dit clubje maar die is helemaal weg .

Dat een paar gekkies op een tribune dit soort dingen doen dat is nog niet zo bijzonder. Dat de trainer van de thuisclub en de thuisclub lekker aan de kant van die gekkies gaan staan dat is eigenlijk nog veel erger. In een normale wereld krijgen die zogenaamde fans een hele hoge straf en maakt de club een statement tegen dit gedrag. Bij FC Den Bosch denken ze daar helaas anders over...

Als het waar is wat Van der Ven heeft gezet moeten ze die vent regelrecht met de haren erbij slepen voor een reactie voor de camera. Waanzinnig hoe weinig verstandelijk vermogen je hebt als je Mendes Moreira hier niet in steunt. In barbaarse landen als Rusland, Roemenie, Bulgarije, Italie en Hongarije, waar de sociale ontwikkeling en solidariteit nog even op zich laat wachten kijk je hier niet meer van op. Maar als je als vertegenwoordigende trainer van de club wiens 'fans' hier Nederland als geheel omlaag trekken meent een statement in hun voordeel te moeten maken, dan ben je niet goed snik. Prachtig hoe Mendes Moreira vervolgens met zijn goal zijn gram haalt. En hulde voor de scheidsrechter die nu eens oog heeft voor het belang van de speler.

Den Bosch maakt alles behalve een statement tegen racisme, de reactie o is nog teleurstellender van niveau dan die klaplopers op de tribune.

Gezien de statements vanuit het FC Den Bosch kamp kunnen we de komende jaren nog volop genieten van dit soort acties. Indirect een uitstekend signaal richting alle stormfront en NVU types die nog op zoek zijn naar een voetbalclub om te supporteren. Dit is niks anders dan 1) doen alsof er niks aan de hand is 2) minimale afstand nemen 3) iets duidelijker afstand nemen waarna vooral nog eens benadrukt wordt dat het eerste statement verkeerd is opgevat door de media. 4) Een paar onverdedigbare individuen bestraffen 5) De kous is af en we kunnen in alle rust wachten op het volgende incident.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

Excelsior

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
S. MeijerAanvaller90
E. ÓmarssonAanvaller910
J. ZwartsAanvaller92
A. DamenKeeper90
M. van RooijenAanvaller80
T. VerhaarAanvaller60
Voor de complete selectie: Clubpagina Excelsior.

0 fans
Aanvaller, 25 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Excelsior 7 1 2 0
2019/2020 Excelsior 28 6 4 0
2018/2019 Telstar 17 2 2 0
2018/2019 FC Groningen 13 1 1 0
2017/2018 Kozakken Boys 33 14 5 0
Laatste voetbalnieuws

Elías Már Ómarsson schittert ook in eerste ronde van KNVB Beker

Excelsior heeft zich maandagavond voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker geplaatst. Het team van Marinus Dijkhuizen was op eigen bodem met 4-0 veel te sterk voor een andere...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 30 oktober
Bayern München heeft de beste papieren om Denis Zakaria over te nemen van Borussia Mönchengladbach. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren