De Telegraaf: Geen Wijnaldum bij Oranje; zeer grote verrassing voorin

Zaterdag, 16 november 2019 om

Steven Berghuis begint zaterdagavond in de basis bij het Nederlands elftal in de EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Noord-Ierland, meldt De Telegraaf:. De aanvoerder van Feyenoord is voorin de vervanger van de geblesseerde Memphis Depay. Op het middenveld ontbreekt Georginio Wijnaldum, nadat hij de afgelopen dagen al grieperig was. Zijn vervanger is Donny van de Beek.

De basisplaats voor Berghuis mag gerust een grote verrassing genoemd te worden. De rechtsbuiten speelde dit kalenderjaar pas één interland, maar verschijnt vanavond wel de aftrap. Berghuis profiteert van de afwezigheid van Depay, Steven Bergwijn en Donyell Malen en krijgt van bondscoach Ronald Koeman de voorkeur boven Calvin Stengs. Ryan Babel begint in de punt van de aanval, Quincy Promes op links.

Wijnaldum is vanavond reserve. Hij is normaliter een zekerheidje op het middenveld van Oranje, maar wordt door Koeman niet fit genoeg bevonden om te starten. Van de Beek speelt zodoende op het middenveld samen met Marten de Roon en Frenkie de Jong; de Ajacied krijgt de voorkeur boven onder anderen Davy Pröpper.

De verdediging bestaat uit Denzel Dumfries, Matthijs de Ligt, Virgil van Dijk en Daley Blind en kent zodoende geen verrassingen; Jasper Cillessen verdedigt zoals gewoonlijk het doel van Nederland. Oranje heeft vanavond aan een gelijkspel voldoende om zich definitief te plaatsen voor het EK van aankomende zomer.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Cillessen; Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind; De Roon, Van de Beek, Frenkie de Jong; Berghuis, Babel, PromesGerelateerd

Meer sportnieuws

151 reacties (laatste reactie door holland8)

Waar zijn de nummers 9 van weleer?

16 november 2019 om 18:56

Heeft ie drie spitsen opgeroepen (weghorst boadu en luuk), zet ie vervolgens een buitenspeler in de spits. En berghuis in de basis is lachwekkend. Presteert niet eens goed bij feyenoord, dan kan je net zo goed stengs erin zetten.

16 november 2019 om 18:57

Boadu eerder , stengs lekker op nummer 10 laten staan

16 november 2019 om 19:19

Koeman is een conservatieve coach. Hij zal niet snel een jongeling voor de leeuwen gooien. Als Boadu al speelt, is dat hooguit 10 of 20 minuutjes. Persoonlijk vind ik dat erg jammer, want ik ben van mening dat hij op dit moment de beste keuze is. Luuk vind ik een uitstekende pinchitter, maar niet voor de basis. Dan blijft nog altijd Wout Weghorst over. Ik ben geen fan van Weghorst, maar ik denk dat hij het nu wel verdiend had.

16 november 2019 om 19:19

Hoezo presteert Berghuis niet goed dan bij Feyenoord?

16 november 2019 om 19:22

Berghuis is echt lachwekkend. Wat een kut aanval

16 november 2019 om 19:45

Dan zet je lekker een andere zender op.

16 november 2019 om 19:48

Precies !

16 november 2019 om 19:31

Sorry dat ik je topic steel, maar iedereen die berghuis matig noemt moet zijn cijfers van de afgelopen twee seizoenen er even bij pakken. Welke andere Nederlandse vleugelspeler kan zulke cijfers overleggen? Gelukkig kijkt Koeman niet naar persoonlijke voorkeur. Man man wat een droevig publiek zit hier op vz

16 november 2019 om 19:37

Het gaat toch om huidige vorm en niet twee seizoenen geleden? Je kan njet ontkennen dat hij nog lang niet oo dat niveau zit.

16 november 2019 om 20:08

In huidige vorm is de vrij sterker dan de ligt. Nu weliswaar geblesseerd maar dit seizoen toch echt beter in vorm

16 november 2019 om 20:10

Lezen. Niet twee seizoenen geleden. Maar al twee seizoenen lang.

16 november 2019 om 20:17

Grappig dat de vorm van de dag in deze discussie ineens wel telt en in de discussie De Ligt- De Vrij niet

16 november 2019 om 21:37

Was de vrij ook beter dan de ligt 🙈🙈

16 november 2019 om 20:31

De grote verassing is Van de Beek voor Wijnaldum en niet Propper. dat Berghuis speelt is helemaal geen verassing en gewoon logisch.

Vind het niet eens zo'n gekke keuze. Berghuis is natuurlijk gewoon een hele goede buitenspeler. Heeft ook al 7 goals gemaakt hij een matig draaiend Feyenoord, en kan een wedstrijd openbreken. Zeker als het bij Oranje een beetje loopt vanavond.

16 november 2019 om 18:56

Berghuis een hele goede buitenspeler? Berghuis is een matige speler, en bij gebrek aan ervaring misschien een logische vervanger. Maar jongens als Stengs, Dilrosun evt kluivert hebben allen meer talent in huis en persoonlijk vind ik Stengs nu al beter dan berghuis ooit geweest is....

16 november 2019 om 19:00

Kluivert?? Als Dilrosun zo goed was zat hij er al bij. Hoeveel seizoenen speelt Stengs zo goed dan? Berghuis is al jaren een van de beste aanvallers in de Eredivisie. Ik snap de hype rondom Stengs niet zo goed, laat hem maar eerst 1 seizoen goed afmaken.

16 november 2019 om 19:01

Berghuis een matige buitenspeler noemen? Is toch de enige jongen die regelmatig bij een (kwakkelend) Feyenoord de dans ontspringt. En dit al een aantal jaar. Vind hem vreemde acties hebben, maar voetballen kan die jongen zeker wel.

16 november 2019 om 19:01

De statistieken zijn gelijk dit seizoen, terwijl Berghuis in een dramatisch elftal zit en Stengs bij een team dat wekelijks zijn potjes simpel wint. Snap wel dat je dan niet voor een debutant kiest.

16 november 2019 om 19:02

Mee eens en bovendien heeft Berghuis soms van die kortsluitingen. Zo kan hij zomaar minuut 10 al rood pakken.... Ik zie liever Stengs starten.

16 november 2019 om 19:04

Laat Stengs maar terugkomen als hij de cijfers van Berghuis van de afgelopen jaren haalt.

16 november 2019 om 19:04

@Gluubster, jouw argument valt in de categorie: In het land der blinden is eenoog koning. Dat is dus geen reden om hem op te stellen.

16 november 2019 om 19:05

Koeman kiest voor ervaring, helemaal niet gek. Daarnaast is het populair om Berghuis af te vallen en heeft iedereen een korte termijngeheugen.

16 november 2019 om 19:12

@Kyle: still king though. Dus gewoon opstellen. Zeker als de rest, in jouw bewoordingen, blind is...

16 november 2019 om 19:30

Berghuis heeft er al zeven inliggen in een niet draaiend team, creert de laatste twee jaar de meeste kansen uit open spel in heel de Eredivisie. Stengs heeft veel meer potentie, maar is heus nog niet beter. Waarschijnlijk presteert Berghuis op de training van Oranje ook gewoon sterk

16 november 2019 om 19:59

Hoe vaak heeft berghuis al rood gepakt sinds hij bij feyenoord zit dan?

16 november 2019 om 19:19

Ik vind het ook geen gekke keuze al had ik liever Stengs gezien. Maar Berghuis heeft iig meer ervaring en deze pot moet gewonnen worden. Vind het dus ook zeker geen verrassing

16 november 2019 om 19:34

Was inderdaad te verwachten. Koeman blijft bij de gebruikelijke namen. Dus het was al zeker dat Promes en Babel spelen. En gezien het feit dat Berghuis ook een redelijk vaste naam in de selectie is was het te verwachten dat dit de aanval zou worden.

Berghuis in Oranje ? Nou ja, we moeten straks toch ook iemand de schuld kunnen geven mocht het mis gaan.

16 november 2019 om 19:16

Berghuis kan je nog best proberen, is iig een buitenspelen maar waarom niet een echte nr.9? Je wilt de bal toch vasthouden en een echte aanspreekpunt hebben? Ik snap echt niets van deze keuze, je krijgt geen ruimte om te voetballen dus een Luuk of Wout zou vanzelfsprekend moeten zijn.

16 november 2019 om 19:22

Babel kan dat prima invullen, sterk en kan een bal vasthouden. Is van origine ook een spits.

Berghuis ala, maar Weghorst er niet in vind ik onbegrijpelijk.. Wat moet die jongen doen om er in te komen?

16 november 2019 om 19:02

Helemaal mee eens Youri. Berghuis vind ik verrassend, maar om Babel in de spits te zetten ten faveure van Weghorst is natuurlijk een aparte keuze. Als je De Jong én Weghorst oproept moet je er eentje in ieder geval laten spelen en de betere voetballer van die twee is Weghorst. Dat naast dat hij echt in een uitstekende vorm verkeerd.

16 november 2019 om 19:03

Een andere voetballer zijn? Waarom moet hij perse spelen?

16 november 2019 om 19:19

Omdat hij veel goals maakt en beslissend is voor een club in Europese topcompetitie. Dat kun je van Babel niet zeggen, niet dat hij de beslissende goals maakt en dat hij in een Europese topcompetitie speelt.. Duidelijker dan dat is het toch niet? Huntelaar werd op basis van die criteria ook meegenomen en opgesteld (alleen niet toen Van Persie het in zijn eigen topcompetitie jog beter deed!)

16 november 2019 om 19:49

Babel heeft wel laten zien dat hij belangrijk kan zijn voor Oranje. Dat kan je daarentegen niet zeggen van Berghuis. Die heeft eerder laten zien dat hij Oranje onwaardig is.

16 november 2019 om 19:20

Iemand natrappen/naslaan blijkbaar. Dat is namelijk het enige waarin Berghuis beter is dan weghorst.

16 november 2019 om 19:35

Dost was het slachtoffer de vorige keer. Lijkt me mega frustrerend als speler zijnde

16 november 2019 om 19:38

Weghorst hoeft van mij nooit meer opgeroepen te worden. Is niet het niveau wat Oranje nastreeft en past daarnaast totaal niet in het voetbal dat Oranje wil en hoort te spelen. al maakt hij er 30 in de Bundesliga hoeft hij van mij nog niet naar het ek.

In principe geen heel onlogische keus. Zit altijd bij de selectie, dus moet sowieso het voordeel van de twijfel krijgen tov debutanten. Daarnaast draait hij niet eens zon heel slecht jaar vgm

Dit zou echt een schandalige opstelling zijn, zeker na zijn gedrag (vooral in de media na afloop) en zijn huidige vorm. Weghorst of Stengs hadden een basisplaats verdiend vanavond en niet deze recidivist.

16 november 2019 om 19:03

Leuk en aardig. Maar ik hoor niemand over die keeper die loopt te provoceren. Elleboogjes horen niet. Maar respectloze teksten om te provoceren net zo min. Ik snap de opstelling wel. De jeugd beschermen. Die breng je in in de laatste minuten. Babel snap ik wel. Kan zo spelen als babel doet. Maar ik denk dat je eens wat anders moet proberen.. dus ik zou zelf niet voor babel kiezen. Zeker niet als je 3 echte spitsen bij je hebt.

16 november 2019 om 19:14

Ik denk dat er niet zoveel kritiek op Berghuis was gekomen als dit de eerste keer zou zijn geweest dat hij zoiets deed. Berghuis misdraagt zich wel vaker en komt er ook vaak mee weg. Nu had hij ook nog een aanvoerdersband om en fungeerde hij dus als uithangbord van de club. Wat het meest pijnlijke was aan de hele situatie was echter zijn reactie achteraf; hij leek er wel trots op dat hij het gedaan had ipv dat hij gewoon zijn fout toegaf. Deze elementen samen zijn denk ik de reden waarom iedereen het over Berghuis heeft ipv die keeper.

16 november 2019 om 19:19

Het gaat mij indd niet alleen over die actie tegenover die keeper, die indd wel wat theatraal was. Het gaat mij om meerdere acties dit seizoen waaronder die overtreding in de wedstrijd tegen AZ. Ook zijn algehele mentaliteit bij tegenslag staat me totaal niet aan, irriteer me gewoon enorm aan hem als mens waardoor zijn kwaliteiten als speler soms wat onderbelicht raken.

16 november 2019 om 19:21

Zou de Italiaanse bondscoach nog een verdediger mogen opstellen van jullie? Stel je eens voor dat we een paar corners analyseren

16 november 2019 om 19:03

Je 1e punt kan ik inkomen, je 2e punt is in mijn optiek niet kloppend. Hij heeft er bij Feyenoord 7 gescoord en het is toch niet dat Feyenoord echt lekker draait ofzo

16 november 2019 om 19:16

Wedstrijden tegen VVV en RKC tel ik niet mee, Stengs en Weghorst laten het hele seizoen al een sterkere vorm zien. Één van die twee had het vanavond verdiend te spelen tegen een tegenstander die er vol op gaat klappen in de eerste helft. Waar was Berghuis tegen de Rangers uit? Een vergelijkbare tegenstander, de Noord Ier Davies speelt daar bvb ook en liep elk gaatje in het centrum heel gemakkelijk dicht. Ik ben benieuwd of Berghuis daar iig van heeft geleerd of niet.

16 november 2019 om 19:34

Wacht ff..Wedstrijden als VVV en RKC tel je niet mee.Maar als Berghuis het ook in die wedstrijden niet had laten zien.. had je dat als argument erbij gebruikt." het lukt hem niet eens tegen een VVV, RKC.Ja,Stengs is dit seizoen in topvorm.Hoeveel seizoenen laat Steng het nu zien dan???Je hebt helemaal gelijk over Berghuis zijn gedrag, maar om te zeggen of willen concluderen dat Berghuis een matige speler is, klopt van geen kant.In een elftal dat totaal niet draait heeft hij er al 7 in liggen.Dan is het op dat moment niet relevant wie de tegenstander is.Bij Berghuis weet je dat hij elkaar seizoen minimaal 10+ goals en assist heeft.Hoelang laat Stengs het zien.Ik vind Stengs in potentie veeel meer talent hebben.Maar om na nog geen half seizoen te zeggen dat Stengs al een betere voetballer is dan Berghuis ooit was of zal zijn.

16 november 2019 om 19:44

Waar zeg ik dat Berghuis een matige speler is ? Ik zeg alleen dat ik Stengs op dit moment (dus kwa vorm) beter vind. Het niveau dat Berghuis aantikte in het kampioensjaar heeft Stengs nog niet laten zien dus ook die opmerking heb ik niet gemaakt (dat Stengs iets laat zien wat Berghuis nog nooit heeft laten zien).

16 november 2019 om 19:54

Sorry.. Verwarde ik je met iemand anders. Je hebt ook helemaal gelijk dat Stengs beter in vorm is. Maar zelfs is Stengs nu beter in vorm, overleggen ze nagenoeg dezelfde statistieken. Dus wat betekent dan vorm? Daarbij zei Koeman al dat Stengs het redelijk zwaar had tijdens de trainingen.

16 november 2019 om 19:58

Geen probleem haha, tja ik vind dat Stengs ook wat beter spel laat zien (met name Europees) dan Berghuis. Ook in de grotere wedstrijden tegen PSV en Feyenoord was Stengs een uitblinker terwijl Berghuis door de mand viel tegen Ajax en AZ.

Waarom niet gewoon stengs dan?

16 november 2019 om 19:18

Nou, Berghuis is momenteel nog beter en meer ervaren sowieso. Niet gek toch, Stengs klopt aan de deur maar Koeman zag naar eigen zeggen op de trainingen al dat hij moeite had om het niveau bij te benen. Die komt er heus wel snel aan.

Wat een opstelling zeg.. berghuis, Bavel en de Roon.. Je speelt tegen een beton elftal dan heb je toch geen de Roon nodig? Berghuis die totaal niet lekker speelt momenteel de voorkeur geven boven strengs? Kan iemand Koeman een paracetemolletje geven want volgens mij heeft hij last van ze hoofd..

16 november 2019 om 19:20

Koeman gaf al aan dat Stengs op de trainingen moeite had om met het niveau mee te komen. Berghuis is momenteel nog beter, Stengs klopt aan de deur maar die is alleen AZ niveau gewend, heeft nog wat tijd nodig, niks mis mee.

Haha alleen al voor Valentijn Driessen vind ik het schitterend als Berghuis begint. Hopelijk laat hij het ook zien. Men doet net of hij er niks van kan, maar de vervangers die nu genoemd worden voor hem hebben nooit de cijfers neergelegd die Berghuis heeft. Al speelt hij de laatste tijd niet geweldig.

Oh God, Berghuis boven Stengs. Die vind ik wel erg zuur hoor. En dan ook nog Babel boven Weghorst (en Boadu). Toch jammer, maar goed, als we maar winnen en ons weer kwalificeren.

16 november 2019 om 19:22

Stengs staat er heus binnenkort, moet nog even aan het niveau wennen. Als AZ fan heb je weinig te klagen momenteel

Zeer grote verassing, ik dacht Boadou. Helaas. Maar ik zie Berghuis wel schitteren. Alles voor het doel de 1e plek in de poule, door een zwaarbevochten overwinning in Ierland vanavond. Heb er zin aan.

16 november 2019 om 19:07

Schitteren? En als hij weer eens kortsluiting krijgt en deze scheidsrechter niet blind is dus hem wel een rode kaart geeft?

16 november 2019 om 19:18

Hij heeft de afgelopen 5 seizoen welgeteld 1 rode kaart gehad. Je doet net alsof hij aan de lopende band kaarten pakt. Tuurlijk doet hij niet altijd verstandige dingen, maar mensen overdrijven echt.

Ughh.. Zonder spits en aanspeelpunt voorin. Dat gaat weer lekker worden met de lopende mensen op het middenveld😑

Kevin Leerdam is een beest op het moment. Beste Nederlandse RB

16 november 2019 om 18:59

Ben toch meer voor Van Polen, maar die 2 zouden het wel uit mogen vechten wat mij betreft.

16 november 2019 om 19:02

Zullen we anders meteen Nathan Rutjes oproepen?

16 november 2019 om 19:05

Ik begreep dat Ard van Peppen ook nog ruimte heeft om wat interlands mee te pakken aangezien de linksback niet goed is nu

Als dit echt zo is gelijk onstlaan die Koeman loll

Gooi dan gewoon stengs er in. Eerst berghuis op een persconferentie terecht wijzen en dan toch basis zetten.

16 november 2019 om 19:41

Als je het dan ook verder had gevolgd. Dan weet je dat Koeman had aangegeven dat Stengs met moeite mee kon komen op de trainingen. Stengs gaat het echt wel redden. Maar niet meer dan logisch dan dat Koeman met berghuis gaat starten.

Eerst kritisch doen over Berghuis en hem daarna meteen opstellen. Beetje bijzonder is het wel.

Had liever stengs voor berghuis draait veel beter op het moment

16 november 2019 om 19:16

Berghuis heeft er net zoveel inliggen als Stengs , en dat terwijl Berghuis in een slecht draaiend Feyenoord speelt terwijl Stengs speelt bij een erg goed draaiend AZ.

16 november 2019 om 19:30

Ach berghuis ontwikkeld zich helemaal niet meer. Die zit al jaren op hetzelfde niveau. Meer zit daar ook niet in. Iedereen was beter als berghuis geweest.

16 november 2019 om 19:47

Dat jij blijkbaar een aversie tegen Berghuis hebt is jouw probleem. Feit is dat hij beter is dan anderen en zodoende opgesteld is. Jaren op het zelfde niveau, klopt, stats zijn geweldig

Geen verassing in de spits, wel verwacht. Berghuis rechtsvoor is wel heel armoedig, laat dan Stengs zn debuut maken. Donny voor Gini is logisch.

16 november 2019 om 19:08

Wat armoedig berghuis is met goede spelers om zich heen top bovendien wil koeman hem hierdoor triggeren in het belang van het NL.voetbal

16 november 2019 om 19:46

Als jij het NL Elftal en Koeman verder volgt. Dan weet je dat Koeman had aangegeven dat Stengs moeite had tijdens de trainingen. Dit is geen AZ niveau. Die jongen is aan zijn 1e echte seizoen bezig en mensen lopen al de polonaise. Daarbij wil ik niet zeggen dat Feyenoord een hoger niveau is dan AZ op dit moment. Bij verre na niet. Maar Berghuis is een prima speler. Met betere spelers om hem heen, speelt Berghuis ook beter. Die man irriteert zich zo vaak bij Feyenoord, omdat hij het snapt en hoge tempo wilt spelen. Maar je hebt bij Feyenoord met wat koekenbakkers te maken.

Had liever stengs voor berghuis draait veel beter op het moment

Wederom Enorme goede keuze van koeman!!!! berghuis is een topspeler!!!alleen nu ga je het pas kunnen zien... met betere spelers om zich heen...

16 november 2019 om 19:19

Haha, 1900 uur en dan al dronken?! Berghuis opstellen is toch pure armoede man, laat dan lekker Stengs debuteren of zet Weghorst in de spits. Waarom 3 spitsen meenemen als je die recidivist graag in de basis wilt? In interlands heb je betere scheidsrechters als in NL, die geven wel rood, ik zweer!!!!

16 november 2019 om 19:43

Laat Stengs maar een jaar of 2 de stats van Berghuis overleggen. En je riedeltje over recidivist en betere scheidsrechters die wel rood geven, dát is pas pure armoede.

16 november 2019 om 19:49

Wat snap je niet. Koeman had aangegeven dat Stengs moeite had tijdens trainingen. Soms net kon bij benen. Een speler speelt nog geen half seizoen " de sterren van de hemel" En iedereen loopt de polonaise. Daarbij ontken ik helemaal niet dat hij geen talent heeft en een waardig oranje speler kan zijn. Maar wat als jij in Januari debuteert bij een profclub ..je knalt er tot april,mei 14 in en 8 assists. Moet jij dan ook mee???

16 november 2019 om 20:15

Jajaja, ik snap jouw riedeltje ook wel, je hebt namelijk een brilletje op. Heb ik ook, geeft niets hoor... Als Berghuis straks een kaartje pakt omdat ie weer kortsluiting heeft praten we wel weer. Verder vrij kansloos om hem op te stellen en pure armoede, zet Weghorst erin en Babel en Promes op de flanken, dan speel je in de sterkste opstelling op dit moment

Wil Koeman graag wel ofzo. Waarom geen stengs in de aanval?

Lijkt wel of Koeman onslagen wil worden om zo richting barca te gaan . Wat een opstelling . Mag hopen dat hij nog iets veranderd . Berghuis lachwekkend

Tegen zo'n verdedigend elftal zou ik met een pure spits spelen. Waarom selecteer je uberhaupt 3 centrumspitsen als je ze alle 3 op de bank laat zitten.

Als dit inderdaad de opstelling wordt is Koeman wel een slappe zak zeg. Cillessen, De Ligt, Van Dijk, Blind, De Jong, Vd Beek en Promes zijn een logische keuze. Echter, Dumfries gaat alleen maar naar voren en is iedere keer te laat terug bij een counter. Koeman Berghuis in de spits die ik echt geen kopduel zie winnen als Dumfries of Blind een goede hoge voorzet geeft. Had dan Weghorst in de basis gezet. Dat Boadu nog niet meteen in de basis staat snap ik nog. De Roon erin voor de ''balans'' is ook onzin want Frenkie en Donny (mits die niet constant naar voren rent) zijn defensief goed genoeg tegen zo'n zwakke tegenstander. Dat Babel er in staat is ook raar. Promes kan prima op linksbuiten, kan naar binnen komen bij voorzetten en hij verdedigt ook nog eens mee t.o.v. Babel. Had liever Stengs rechtsbuiten gezien i.p.v. Berghuis aangezien hij jong en gretig is en dus veel energie zal willen steken in het wegtikken vd tegenstander.

Tegen de Ieren zou Weghorst zeker in de spits moeten staan gezien zijn kracht en vorm. De keus voor Berghuis is onbegrijpelijk maar ik heb alle vertrouwen in Koeman. Tot nog toe stijgt iedereen boven zich uit onder Koeman. We gaan het zien.

16 november 2019 om 20:19

een valse spits als Babel kan wel eens goed uitpakken tegen die twee statische Cv's . Als je die twee gasten vrij laat weten ze niet wat ze moeten doen en lopen er een beetje verloren bij...

Leuk dat Berghuis een kans krijgt. Bij Feyenoord de grote man, en al veel gescoord. Is toe aan stap hogerop

man man man, Veltman en Berghuis in de basis. Koeman doet het goed als bondscoach maar hij mag wel een keet ballen gaan tonen hoor want nu is het wel erg conservatief. daar hadden natuurlijk gewoon Dumfries en Stengs moeten staan. Veltman is simpelweg geen back dus je speelt nu met 4 Cv's in je achterhoede en Stengs speelt heel het seizoen al beter als Berghuis

Lachwekkende opstelling, je hebt 3 echte spitsen en Koeman zet er een oudere matige Babel in. Berghuis is helemaal een lachertje hij wilde hem eerst eigenlijk niet meenemen ivm die elleboogstoot en beloont hem dan maar met een basisplaats hoewel het ook maar een matige speler is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 12
2210 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
J. ZoetKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
M. de LigtVerdediger
S. de VrijVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

47 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Feyenoord 14 8 1 0
2018/2019 Feyenoord 33 12 5 0
2017/2018 Feyenoord 31 18 6 1
2016/2017 Feyenoord 30 7 4 0
2015/2016 Watford 9 0 2 0
Laatste voetbalnieuws

Dick Advocaat adviseert leiding Feyenoord: ‘Die moeten ze gauw vastleggen’

Feyenoord hield zondag met pijn en moeite drie punten over aan de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (1-0). Steven Berghuis maakte halverwege de eerste helft het enige doelpunt van de wedstrijd, maar...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 5 december
Manchester United doet er alles aan om Jadon Sancho in januari binnen te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren