Turken en Fransen danken Merih Demiral voor bereiken van EK

Donderdag, 14 november 2019 om 19:57Robin Bruggeman • Laatste update: 20:30

Turkije heeft donderdagavond tegen IJsland een ticket voor het Europees kampioenschap van volgend jaar veilig gesteld. De ploeg van bondscoach Senol Günes wist zich bij een gelijkspel tegen de IJslanders zeker van deelname aan het eindtoernooi en had dus genoeg aan de 0-0 die uiteindelijk uit de bus kwam rollen. Juventus-verdediger Merih Demiral eiste in de slotfase nog een hoofdrol op door met het hoofd een bal van de lijn te halen. Door het gelijke spel is overigens ook Frankrijk zeker van deelname aan het EK, terwijl IJsland via de play-offs nog een herkansing krijgt.

Voor Alfred Finnbogason duurde de wedstrijd in het Türk Telekom Stadion slechts 25 minuten. De ex-spits van sc Heerenveen kwam na een duel met Caglar Söyüncü hard terecht op zijn pols en moest zich daarna meteen laten wisselen voor Arnór Sigurdsson. De IJslanders slaagden er met de aanvaller van CKSA Moskou in het veld in de eerste helft van het duel nauwelijks in om voor gevaar te zorgen, al gold datzelfde eigenlijk ook voor de thuisploeg.

De beste kans van het eerste bedrijf was wel voor de Turken, die met een halfuur op de klok bijna op voorsprong kwamen via Burak Yilmaz. De spits mocht na een voorzet vanaf de zijkant vrij inkoppen, maar zag zijn inzet net over het vijandelijke doel heen gaan nadat hij de bal half met zijn schouder raakte. De thuisploeg ging ook in de tweede helft op zoek naar de overwinning, maar slaagde er uiteindelijk niet in om Hannes Halldorsson te passeren.

Pogingen van Cengiz Ünder, Yilmaz en Ozan Tufan werden in een fase waarin de IJslanders zich nauwelijks onder de Turkse druk uit wisten te spelen zonder al te veel moeite onschadelijk gemaakt. De beste kans voor het thuisland was in het tweede bedrijf met nog een kleine twintig minuten te gaan opnieuw voor Yilmaz, die zijn inzet echter gekeerd zag worden door Halldorsson.

Turkije kreeg met tien minuten te gaan vervolgens bijna het deksel op de neus nadat een corner van Gylfi Sigurdsson hard op doel werd gekopt door Hördur Björgvin Magnússon. Demiral stond echter op de goede plek om de bal van de lijn te halen en hield zijn ploeg zo op de been. In de blessuretijd kregen beide landen daarna nog kansen op meer, maar gescoord werd er niet meer. Turkije gaat momenteel aan kop in Groep H, maar kan later op de donderdag nog wel ingehaald worden door Frankrijk. Les Bleus nemen het dan op tegen Moldavië.


Poll

Wie had volgens jou het meeste recht op de overwinning?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

97 reacties (laatste reactie door marlos)

Ben niet onder de indruk van dit elftal, maar leuk dat ze erbij zijn op dit EK. Succes en niet teveel tuteren aub

Het was zeker niet mooi, maar we zijn er weer eens bij! Demiral, Soyuncu en Under speelden goed. Senol Gunes laat Turkije zeker goed verdedigen, maar aanvallend stel ik me wel nog veel vragen. Als je erbij neemt dat we het altijd moeilijk hebben tegen Ijsland, heeft de trainer het goed aangepakt maar toch kan ik niet helemaal tevreden zijn als je ziet hoe weinig kansen we creã«ren. Ma bon, we zijn geplaatst!

Wanneer was de laatste keer dat Turkije op een eindtoernooi aanwezig was,voelt als lang geleden?

14 november 2019 om 20:02

EK van 2016 dacht ik?

14 november 2019 om 20:04

Was dat niet het EK 2008? Toen speelde ze wel leuk, echte vechtploeg. Ze hebben wel een paar goede talentvolle spelers, maar ik vind het spel echt niet om aan te gluren, maar met de mentaliteit van 2008 kunnen ze best wel gaan verassen.

14 november 2019 om 20:06

EK 2016 waren we erbij maar deden we niks goeds. EK 2008 waren op een haartje na de finale misgelopen.

14 november 2019 om 20:07

2016. Dat elftal van 2008 was inderdaad om van te genieten.

14 november 2019 om 21:59

Inderdaad we scoorde op zijn Duits en toen kregen we de deksel op de neus op zijn Duits, heb nog steeds nachtmerries van Lahm.

15 november 2019 om 16:31

Aaaah. De dekselse dubbele duitse deksel.'.. and at the end the Germans win'

14 november 2019 om 20:05

2016 man.

15 november 2019 om 07:16

EK 2016!

Echt een verschrikkelijke wedstrijd om naar te kijken maar goed, wat maakt dat nog uit als je je kan plaatsen voor een eindtoernooi. Gefeliciteerd Turkije, wie weet tot volgend jaar in Amsterdam.

Het geloof was aanwezig. Deze jongens hebben mij positief verrast. Ik was er bijzonder sceptisch over, maar ik moet mijn mening bijstellen. Chapeau voor jullie inzet, drive en geloof!

Slechte pot. Zowel Turkije als IJsland gewoon slecht. Wij zijn door naar het EK maar schandalig dat Senol Gunes het op een gelijkspel gooit terwijl ze 1e in de poule kunnen worden. En alles zo statisch, minimaal beweging. Om gek van te worden. Burak Yilmaz moet niet meer opgeroepen worden, loopt wat te wandelen op het veld. Is overal behalve in de spits, elke bal leidt tot balverlies. Leuk dat we gekwalificeerd zijn maar het was niet om over naar huis te schrijven.

14 november 2019 om 20:14

Tja, weinig keus wanneer je beste centrale middenvelders (irfan en Emre) geblesseerd zijn. Met die twee erbij kan Turkije voetballen. Anders is het gewoon hopen op een wondertje van Cengiz en Hakan.

14 november 2019 om 22:14

Waarom dan 3 VM's ? Waarom niet Yusuf Yazici ipv Ozan of Okay ? 0 creativiteit op het middenveld met Mahmut, Ozan en Okay. Kan toch niet dit. Je hebt laatste 3x verloren van IJsland haal dan je gram en maak ze kapot thuis ?! Begrijp er niks van af en toe.

15 november 2019 om 07:19

Ben blij dat jij geen trainer bent! Je kan nooit aanvallend spelen tegen dit soort ploegen. Anders wordt je helemaal afgestraft op de counter en in standaardsituaties. Kijk maar naar verleden hoevaak we niet hebben kunnen winnen van Scandinavische en Oos-Europese ploegen. Toen konden we goed aanvallen, maar waren in de verdediging erg zwak. Nu is het gelukkig andersom. Je bent het Jantje in Konya snel vergeten!

Heb jammer genoeg 30 min kunnen bekijken, maar vanuit de opstelling kon je al zien dat senol speelde voor een gelijkspel. Wat een verdedigend ingestelde middenveld in een thuis wedstrijd. Irfan can moest gewoon starten. Belangrijkste is dat we doorstoten, maar het zou beter geweest zijn als we het konden afmaken als leider van de groep! Thanks merih.

15 november 2019 om 07:20

Irfan Can was helaas niet fit!

Demiral hoort gewoon meer kans te krijgen bij Juventus, tuurlijk was zijn 1e wedstrijd dat die een penalty veroorzaakt niet zijn beste wedstrijd maar kom op. Mag het, je bent zenuwachtig net als De Ligt en zal hij moeten wennen, stel Demiral een paar wedstrijden achter elkaar op en hij zal vlammen! Wat een talent.

14 november 2019 om 20:07

Besef gewoon hoe goed hij gepositioneerd stond bij die corner in de laatste minuten van de wedstrijd. Voetballend niet altijd heel sterk, maar verdedigend staat hij er gewoon al. Als hij bij Juve nog altijd geen kansen zal krijgen wil ik toch, als Belgische Turk (of Turkse Belg) die voor Arsenal supportert, dat hij in januari naar Arsenal verkast. Niet geheel subjectief waarschijnlijk maar dat zie ik als een mooie stap voor de verdediger.

14 november 2019 om 20:35

Voetballend vind ik hem best goed, heeft een ijzersterke lange bal in huis.

14 november 2019 om 20:50

Ik zei gewoon dat hij voetballend niet altijd heel sterk is. Zei niet dat hij slecht was of zo. Vandaag zag je ook een keer of twee dat hij de bal gewoon inlevert. Denk dus gewoon dat het voetballend nog iets beter moet om als wereldtop gezien te worden.

14 november 2019 om 21:08

Lange bal heeft weinig te maken met voetballend sterk, die geeft Maguirre ook wel. Opbouwend mag het nog wel wat beter.

14 november 2019 om 20:32

Mee eens, je kan een speler niet op basis van 1 wedstrijd beoordelen. Bij sassuolo was hij veelbelovend, net als bij Turkije. Zijn ontwikkeling wordt nu nog niet zo geschaad, aangezien Demiral ook van de trainingen tegenover spelers als Ronaldo, Higuain, Dybala en Costa beter wordt. Demiral laat wel gewoon weer zien dat hij zeker zijn kansen moet krijgen. Bonucci heeft tot nu toe ook elke minuut gespeeld en mag best eens rust krijgen. Het zou erg dom zijn als Juve Demiral zou verkopen. Mocht hij niet aan spelen toe komen, zou ik een verhuur nog best kunnen begrijpen.

15 november 2019 om 07:22

Merih zal worden verhuurd of hoogstwaarschijnlijk nog verkocht aan een topploeg. Na die groet is hij afgeschreven door Sarri en de Oude Dame!

Eindelijk weer eens een toernooi. Ons verdediging is echt sterk en is ook het enige pluspunt. Hopen dat we tegen het ek aan een betere aanvalslinie erop kunnen gooien om 2008 te evenaren en verbeteren.

14 november 2019 om 20:29

Eindelijk? We waren er ook gewoon bij op de laatste euros hoor. Toen alleen met een rotploeg. Deze jongens zijn veel jonger, indrukwekkender en hongeriger.

14 november 2019 om 22:00

In 2016 wel een groeps des doods en door Italie een beetje genaaid anders gewoon als beste nr 3 doorgegaan. En met Turken in een afvalronde weet je het maar nooit (vechtmachine) dus als italie gewoon gelijk had gespeeld tegen ierland had Turkije de achste finale gehaald en misschien wel ala 2008 ver gekomen

15 november 2019 om 14:17

Klopt maar wat ik bedoelde met rotploeg was vooral al het drama achter de schermen, het was een heel soap opera geworden, de spelers en zelfs bondscoach waren karakterloos, ook als ze eventueel verder waren gekomen. Heel Turkije kotst ze dan ook uit. Maar ik heb sinds wat italie heeft gedaan inderdaad een bloedhekel aan hun voetbalteam lol, zij speelden met een C rotatie tegen Ierland, de sportieve plicht niet voldaan. Wij speelden tegen Tsjechie dan bijvoorbeeld best goed, en Portugal is uiteindelijk ook kampooen geworden vanuit de 3e plaats dus, je kunt inderdaad nooit weten hoe dat zou zijn verlopen.

Snap toch echt niet waarom we zo behoudend moeten spelen. Je speelt thuis tegen IJsland en uit tegen Andorra, dan moet je toch wel uit gaan van 6 punten. Nee hoor, lekker spelen voor een gelijkspel, terwijl je hier voor het eerst in de groep kon winnen. Ahja, uiteindelijk gaan we het naar het EK, heerlijk!

Wedstrijd opgezet en meteen weer met een rotgevoel gekeken. Nadat onze supporters het weer nodig vonden om de volkslied van het tegenpartij uit te fluiten, echt ik schaam er gewoon dood voor. Wedstrijd stelde ook niks voor, enorm saai. Turkije hoefde niet, dus viel ook niet aan. Ijsland zoals gewoonlijk, ondanks ze moesten WINNEN ging counteren tot minuut 80 net zoals Turkije.

14 november 2019 om 20:25

Nou ze kregen hun verdiende loon. Als je een nationale 3 uur lang op een airport laat wachten en vervolgens de spelers als terorristen foullieert vraag je ook erom!

14 november 2019 om 21:07

Vertel eens, hoe gaat dat, fouilleren als terroristen? Ik word meestal ook gefouilleerd op een vliegveld. Normaalste zaak van de wereld. Als de Turken die, overigens vrij normale, behandeling van de IJslanders zo erg vonden, dan hadden ze nu de kans om te laten zien hoe het ook kan.

14 november 2019 om 21:18

Dus door vreemd gedrag van het Ijslandse grenspolitie, heb je het recht om andermans volkslied uit te joelen? Waarmee je respectloos bent naar een geheel volk. Door mensen met zo'n simpel gedachtegang snap ik waarom er zo weinig respect op aarde is. Een vraagje dan, als hier in Nederland een Turks persoon iets verkeerds doet, mag dan iedereen in Nederland het gehele Turkse volk beledigen?

14 november 2019 om 22:45

Frisianreds, dat hebben ze ook gedaan, de Ijslanders konden meteen doorlopen en hoefden niet uren te wachten op het vliegveld. Zo hoort het dus.

14 november 2019 om 23:03

Het ging niet om een normale manier van foullieren. Maar alles uitgebreid onderzoeken. Daarnaast moest de hele elftal 3 uur lang wachten. Dit ligt niet aan 1 of 2 personen maar is vooraf ingepland. Puur om de Turkse elftal te provoceren. Maar goed als je dit niet wilt begrijpen ben je puur uit op de likes. Turken die andere turken afkraken zijn geliefd in Nederland

15 november 2019 om 09:52

Wat er in Ijsland gebeurde sloeg ook nergens op. Wel of niet ingepland is een aanname van je. Ik ga er ook niet verder in aangezien je niet door hebt dat het door individuelen gedaan is, maar door het volkslied uit te joelen iedere Ijslander beledigd.

Lekker verdediging maar turkije heeft geen spits. Je wordt er toch gek van burak yilmaz. Echt overal op het middenveld bal claimen maar in de spits staan nou nee hoor.

Slechte pot maar belangrijkste was ons plaatsen voor het ek en dat hebben we gelukkig bereikt! Demiral super gespeeld zoals altijd. Gewoon lekker naar Arsenal verkassen en wedstrijden spelen ipv banken voor de Ligt die bijna elke wedstrijd fout op fout maakt!

14 november 2019 om 20:20

Nou, nou. Je doet net alsof De Ligt een matige verdediger is. Niets voor niets is hij tot grootste talent verkozen. Vandaag leverde Demiral op bepaalde momenten weer zomaar de bal in bij de tegenstander. Defensief is hij erg goed, maar op het gebied van voetballen is hij soms erg stroef. Çağlar vond ik vandaag sterker spelen.

14 november 2019 om 20:27

Bozkurt20, perfect verwoord. Defensief is Demiral sterker als De Ligt maar voetballend komt hij niet in de buurt van Matthijs. Geen goeie pass in de benen, maar daar kan hij aan werken en sterker worden. Matthijs en Merih zijn gehaald voor langer termijn die gasten komen er wel.

14 november 2019 om 20:34

Het seizoen is ook nog niet heel oud. Het is ook niet zo dat hij niet beter kan worden op de trainingen van Juve. Mocht hij na 1 seizoen nog steeds nauwelijks spelen, dan kan hij nadenken over een vertrek, maar na een half jaar al definitief bij Juve vertrekken lijkt me te voorbarig.

14 november 2019 om 20:52

Ik vind persoonlijk dat hij nu al mag overwegen om te vertrekken... nadat hij zelfs met een geblesseerde de Ligt 90 minuten op de bank werd gehouden. Geen enkele jonge speler wordt beter op de trainingen.... je hoort jezelf te ontwikkelen in een echte wedstrijd, trial en error. Een speler met talent die alle wedstrijden vanaf de bank moet toekijken daarvan wordt zijn ontwikkeling gehalt, en daarmee zijn ceiling. Er zijn genoeg andere clubs die wel interesse hebben in Merih als basis speler, lekker daarheen gaan. Dat verdient hij ook als ik zo kijk wat hij mij laat zien.

Turkije zal Turkije niet zijn als we niet moeten billeknijpen. İk vond dat we de overhand hadden, maar op het middenveld ontbrak het aan creativiteit om goede aanvallen te creeren. İrfan of Yazıcı, een van die twee moet altijd op '10' starten. Een middenveld met Ozan, Okay, Mahmut kan echt niet, het zijn alle drie exact dezelfde type voetballers. Op het EK kan je niet met zo'n middenveld aankomen. İk hoop dat Senol het inziet, voordat we weer onnodig puntenverlies gaan leiden. Voor de rest; we zijn door! İk had het eerlijk gezegd niet verwacht, maar ze hebben het geflikt, en ze hebben me weten te verrasen.

14 november 2019 om 20:22

Iedereen weet dat Turkije beter kan voetballem. Ze speelden heel bedoudend en gingen gewoon voor die ene punt. En ze hebben het gewoon geflikt al was het soms niet aan te zien voor de neutrale kijker. M.Demiral je ziet dat hij wedstrijd ritme mist maar man wat een beest en die redding pffffff.

14 november 2019 om 21:10

Gefeliciteerd aan alle Turkse broeders! Erg mooi dat een Turkse land zich voor een groot eindtoernooi heeft geplaatst.

14 november 2019 om 21:12

Sağol broeder! Hopen dat we ooit Turkije en Azerbaycan samen op een EK zullen zien.

Jammer. Heel jammer. Dit Turkije voegt niets toe qua voetbal t.o.v. Ijsland, maar Ijsland heeft nog de kleine-jongens-gun-factor, waardoor ik ze liever had gezien. Had Turkije veel mooier voetbal gespeeld, dan prima. Maar nu heb ik liever die Ijslanders en hun halve land, dan Turkije gezien op het EK.

14 november 2019 om 20:30

Turkije heeft over het algemeen in alle duels gewoon leuk gespeeld... Het was gewoon dat Ijsland altijd verkeerd uit komt tegen ons, vandaar dat de coach gewoon op 0-0 ging mikken. Kijk de wedstrijd thuis tegen Frankrijk maar eens terug, zul je zien dat we echt wel leuk kunnen spelen maat.

14 november 2019 om 20:32

Gelukkig hebben we volgend jaar 23 andere ploegen die wel heel veel toevoegen qua voetbal en allemaal tiki-taka voetbal spelen.

14 november 2019 om 20:33

Nou ja, ik vind het niet eerlijk om Turkije alleen op deze wedstrijd te gaan beoordelen. Geloof me, dit team heeft laten zien goed te kunnen voetballen tegen nota bene de wereldkampioen. Het is maar dat deze wedstrijd een alles of niets wedstrijd was tegen een stugge tegenstander. Er werd met een defensieve mentaliteit gespeeld. Bovendien waren er ook een paar hele belangrijke spelers geblesseerd afwezig.

Jaaaa we zijn er weer eens bij na jaren. Heerlijk gestreden. Die bal van de lijn gehaald door Demiral was de allerbelangrijkste. Lekker man!

Zo hatelijk wnr de spelers gaan janke kan ik me zo aan irriteren vooral die burak yilmaz net een baby gwn spele man...als ze fluite heb je geluk zo niet doorspele endan ook nog eens op de bank onnodig geel/rood pakke en zijn nog lang nie klaar..ze moete elkaar eens gunne hadde ze nog kunne winne afgeve die bal

Geen slechte wedstrijd, goed verdedigd, en een paar goede kansen gecreeerd. Cenk is geblesseerd dus als het mogelijk is moet hij Ahmed Kutucu bij de selectie nemen en laten spelen tegen Andorra. Dan kan hij ook niet meer switchen.

Mooi om te zien dat Turkije zich heeft gekwalificeerd! Ik kan altijd genieten van de passionele Turkse supporters, bovendien vind ik dat ze op dit moment een meer dan prima elftal hebben. Die berichten betreffende Demiral kan ik ook wel om glimlachen, krijg soms het gevoel dat het om de nieuwe Maldini gaat als Turkse fans over hem praten. Vraag me ook sterk af waar deze jongen ineens zo vandaan komt als je nagaat dat hij amper 30 duels (!) op het hoogste niveau heeft gespeeld (15 in de Serie A en 16 in de Turkse competitie).

Gefeliciteerd Turkse Neerlanders

Saaie wedstrijd om naar te kijken. Turkije had aanvallender kunnen spelen maar we zijn door dat is het belangrijkste. Op naar het EK. Demiral en soyuncu zijn wel echte bazen.

14 november 2019 om 21:06

Saaie wedstrijd, zet yusuf in de basis ipv ozan en je hebt een veel beweeglijk spel. We hebben een goede lichting vooral de verdediging centraal is ijzersterk, demiral is beresterk maar laat het af en toe liggen bij zijn "opbouw".

14 november 2019 om 22:45

Het verraste mij okk dat hij niet begon met Yusuf ipv een Ozan, Okay of Mahmut. Die man speelt gewoon redelijk goed in League 1. En heeft veel meer voetballend vermogen dan die drie.

Dat Turkije zich heeft geplaatst voor een eindtoernooi is heel goed voor het Turkse voetbal. Kunnen we hopelijk weer met vlaggen zwaaien! Over het spel en de spelerkeuzes van Gunes kunnen we lang en breed discussieren maar deze groep heeft het wel geflikt. Dit moet ook een signaal naar de huidige bondsvoorzitter zijn die nog steeds van plan is om het aantal buitenlanders in de Turkse competitie te verminderen. Maar vandaag hebben we een heleboel spelers gezien die buiten Turkije spelen en dat is een mooi voorbeeld dat er toch wel eigen jeugdspelers opgeleid worden. Uiteraard kan het altijd beter maar de vooruitzichten zijn goed.

14 november 2019 om 21:26

In plaats van een buitenlanders limiet moeten ze clubs verplichten om een aantal spelers uit eigen opleiding te laten spelen. Zie dan hoe de rijke Istanboel clubs eindelijk gaan investeren in de jeugdopleiding/scouts.

14 november 2019 om 21:50

Rijk zijn ze niet meer. Maar ze zullen zeker wel spelers laten spelen uit de jeugd. Fener bestuur zit nog steeds met de handen in de haren hoe ze Demiral hebben laten lopen. Alleen krijgen we toch een buitenlanderslimiet van 6 of 8 ofzo. Gewoon omdat dat misschien helpt... Misschien...

14 november 2019 om 22:42

Over het spel kunnen we discussieren maar qua spelerkeuzes heb ik echt niks aan te merken. Het zijn vooral supporters die hun clubvoorkeur niet kunnen scheiden als het op het nationale elftal aankomt, bijvoorbeeld Fenerliler die zeuren dat Altay niet wordt opgeroepen of Trabzonlular die vinden dat Ugurcan in doel hoort te staan. Nihat Ozdemir heeft aangegeven dat de clubs zelf gaan beslissen of er een limiet komt of niet. Het is aan de supporters om voldoende druk uit te voeren op hun bestuur om dat te hinderen.

Ik heb de eerste helft gekeken vanaf de 5e minuut. Weet dus niet of er een goede reden was, maar elke keer als Ijsland de bal had, werden ze uitgefloten. Echt een misselijk publiek.

14 november 2019 om 22:43

Dat is niks persoonlijks, dat gebeurt ook tijdens Turkse derby's als de tegenstander de bal heeft.

14 november 2019 om 22:49

Dit had te maken dat het Turkse elftal in Ijsland drie uur werd gefouilleerd alsof het terroristen waren. Soort van een payback. Al komt het In Turkije wel vaker voor dat ze de fluiten, wanneer de tegenstanders de bal hebben om hen uit het spel te halen.

15 november 2019 om 16:41

Als dat het geval is... Ben ik benieuwd waarom het ook gebeurde bij een wedstrijd Nederland-Turkije, in de Arena. Ruim een kwart stadion Turkse fans die het niet enkel lieten bij fluiten.

Je kunt wel zeggen dat we een zeer talentvolle generatie in huis hebben met een zeer solide trainer Senol Gunes. Turkije voegt altijd veel spanning toe aan dit soort toernooien.

Niet ons beste wedstrijd, maar wel de belangrijkste 1punt in tijden. Ik wil alleen zeggen dat wie Merih en Caglar als duo koopt, metselt echt een muur voor eigen doel. Als ze deze lijn door kunnen trekken worden ze over een paar jaar een van de meest gerespecteerde Cv's.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Turkije

FIFA ranking: 32
356 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. GünokKeeper
K. AyhanVerdediger
Ö. BayramVerdediger
M. DemiralVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Turkije.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Turkije.

4 fans
22 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 27 januari
Parma heeft vertrouwen in een akkoord met Bayern Müchen over Joshua Zirkzee. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren