Ronaldo lijkt sneertje naar Sarri te geven: ‘Om het nieuwsbulletin te openen'

Donderdag, 14 november 2019 om

Er is de laatste weken het nodige te doen om Cristiano Ronaldo. De Portugese aanvaller werd in de afgelopen twee wedstrijden van Juventus voortijdig naar de kant gehaald, tot zijn eigen frustratie. Ronaldo zou kampen met knieproblemen, maar hij laat op de training bij de nationale ploeg van Portugal weten dat hij ‘volledig fit’ is en lijkt daarmee een klein sneertje uit te delen aan trainer Maurizio Sarri.

Zowel in het duel met Lokomotiv Moskou (1-2 zege) als in het treffen met AC Milan (1-0 zege) maakte Ronaldo de negentig minuten niet vol. Met name in de laatste wedstrijd reageerde de aanvaller erg verontwaardigd op zijn wissel. Naar verluidt zou Ronaldo voor het einde van de wedstrijd zelfs het stadion hebben verlaten. Sarri legde na afloop uit dat hij zag dat de Portugees niet in orde was en dat hij het daarom de beste optie vond om hem van het veld te halen.

Italië houdt adem in na nieuwe tirade van ‘koning’ Cristiano Ronaldo

Lees artikel

“De laatste maand kampt hij met een lichte knieblessure. Op de training kreeg hij een tik en dat heeft wat schade veroorzaakt. Als hij met een hoge intensiteit traint of speelt, dan raakt hij uit balans. Dan gaat hij overcompenseren en zo beschadigt hij bijvoorbeeld zijn kuit en dijbeenspieren. Hij is nu niet op zijn best. Maar ik denk dat een trainer over het algemeen zich meer zorgen moet maken als een speler niet boos is na een wissel”, liet Sarri weten. Ronaldo lijkt donderdag op de training van Portugal een klein sneertje richting zijn trainer uit te delen.

De aanvaller van Juventus bereidt zich momenteel met Portugal voor op de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Litouwen (donderdagavond) en Luxemburg (zondagavond). Terwijl Ronaldo na de training het veld afliep, zei hij tegenover de camera’s van Mais Futebol: “Om het nieuwsbulletin te openen, kan ik je het volgende nieuws geven: het gaat heel goed met de aanvoerder. Ik ben niet alleen in orde, maar ook nog eens volledig fit. Het ziet er allemaal heel positief uit. Nu kunnen jullie de anderen interviewen!”Gerelateerd

Meer sportnieuws

45 reacties (laatste reactie door sociofan1)

Ik zou niet zeuren en meer presteren als ik Ronaldo was. Als hij goed gespeeld zou hebben zou hij zeker niet gewisseld worden dus eenbeetje in de spiegel kijken mag wel.

14 november 2019 om 18:55

Ronaldo heeft volgens mij wel getoond dat hij er alles voor over heeft om te presteren. Die drang om te presteren maakt hem denk ik zo succesvol. Woedend worden om een wissel na al die wedstrijd toont juist hoe gedreven hij is.

14 november 2019 om 18:55

Zeurt hij? Op zijn minst vertelt hij dat hij fit is en kan spelen.

14 november 2019 om 19:06

Ik denk dat Ronaldo meer dan genoeg in de spiegel kijkt ;-)

Niet echt een sneer te noemen dit. Hij lijkt meer aan te geven dat het een enorm opgeblazen verhaal is en dat er van zijn kant niks meer te melden valt.

14 november 2019 om 18:44

Wel als je coach aangeeft dat je niet fit bent en dat je daarom gewisseld bent. Blijkbaar was ie gewoon helemaal fit en is ie gewisseld vanwege zjjn spel

14 november 2019 om 19:00

Dan is dit de waarheid uit Ronaldo's mond. Hij kon ook een "pijntje" als excuus nemen voor zijn mindere spel, net als Sarri (laf) deed.

14 november 2019 om 19:02

Dan is het toch alsnog geen sneer, maar gewoon de waarheid? Of moet hij mee in het verhaal van zijn trainer?

14 november 2019 om 20:02

Ronaldo wees naar zijn knie tijdens de wissel, dus hij had wel zeker iets aan zijn knie. Van dit soort verhalen over een speler als Ronaldo smullen de media. Ongetwijfeld wordt dit alles heel erg uitvergroot. Tuurlijk reageerde Ronaldo slecht op zijn wissel en daar mag dan zeker kritiek op komen, maar er wordt wel erg veel over geschreven.

Toch jammer dat een man met zo'n staat van dienst tegen zichzelf blijft liegen als het een keertje niet loopt. Steek eens een keer hand in eigen boezem, erken je matige vorm en zeg dat je hier beter dan ooit uitkomt.

14 november 2019 om 18:56

Waarom moet hij iets erkennen, hij staat er vrijwel altijd en weet heus wel hoe hij met tegenslagen om moet gaan. Hij kan beter gewoon weer laten zien dat hij er beter uitkomt dan het uitspreken.

14 november 2019 om 18:56

Waar ontkent hij dat dan? Hij zegt dat hij fit is. Dat is het tegenovergestelde van zeggen dat het aan blessure of pijntje ligt.

14 november 2019 om 19:01

Ronaldo geeft aan dat hij 100% fit is en jij hebt het over presteren. Het zijn 2 verschillende dingen waar jij het over hebt. Er wordt beweerd dat Ronaldo niet fit terwijl hij zelf aangeeft 100% te zijn, dan vind ik dat je als trainer zoiets niet kan maken. Wat mij heel erg verbaasd is dat de respect voor een persoon die zoveel heeft bereikt ongekend laag is. Even serieus mensen het is wel Cristiano Ronaldo So what als hij paar wedstrijden slecht speelt, hoevaak heeft Ronaldo zoiets en dan in de belangrijke fases is hij degene die opstaat. 5 ballon dor’s topscorer champions league aller tijden waar hebben we het over. Deze man is een levende legende en verdiend meer dan alle kritiek wat hij van links rechts ontvangt.

14 november 2019 om 19:49

@MSN Sorry maar de kritiek op zijn maniertjes, uitlatingen en gedrag nadat Meneer zijn zin niet krijgt zijn al 15 jaar bekend, het is een narcist, alles moet om hem draaien, en meneer mag nooit kritisch benoemd worden, of gewisseld worden als die niet scoort (want voetballend brengt die sowieso veelste weinig, voor de beste voetballer van de afgelopen 20 jaar ). Hij vind zijn vorm ook echt wel terug en dan zal amper tot niemand het hier nog over hebben, want het is en blijft een beest in de 16, en zonder de bal aan zijn voet.

14 november 2019 om 21:49

Maniertjes uitlatingen en gedrag kan je ook gewoon zien als een geboren winnaar. Mensen kunnen niet tegen hun verlies en dan heb je mensen die daar mee kunnen omgaan en andere uiten het zo hoe Ronaldo doet, niks mis mee. Ik vind kritiek zwaar onterecht maar dat is mijn mening.

Stemmingmakerij ten top dit, er is niets aan de hand. De man is gewisseld, hij is 35 en krijgt langzaamaan vormvermindering; so what. Ik ben geen fan van m maar dit is echt riooljournalistiek

Het is natuurlijk een crime in de ogen van ongeveer iedereen dat ik als Barca-fan hierop reageer, maar wat laat hij zich hier kennen zeg. Het zou hem sieren als hij zijn mindere vorm zou erkennen en zijn trainer niet af zou vallen, ook Ronaldo dient gewisseld te worden als het team hier profijt van heeft. Begrijp me niet verkeerd, ik ben er zeker van dat hij na de winterstop weer alles aan flarden schiet, maar nu niet.

14 november 2019 om 18:58

Het is een crime dat je iets aanneemt wat niet het geval is. Hij zegt dat hij fit is, oftwel geen blessure of pijntje. Hij zegt niet dat hij in de vorm van zijn leven steekt. Jij laat jezelf hier kennen

Dat wordt dan exit Sarri. Ronaldo gaan ze nooit weg doen ten koste van de coach.

Dit betekent maar één ding. Sarri heeft de hele blessure verhaal verzonnen om te voorkomen dat Ronaldo negatief in het nieuws komt na zijn kinderachtige en onsportieve gedrag na de wedstrijd tegen Milan.wat laat Ronaldo zich toch kennen, keer op keer, een naar irritant mannetje.

Wel grappig dat de Ronaldo fans hem deden beschermen, door te stellen dat hij geblesseerd was en aangaf gewisseld te willen worden, was ook dus niet zo. Meneer komt vast wel weer in zijn ritme vs Litouwen en Luxemburg, dan kan iedere Ronaldo fan hem weer de beste noemen.

14 november 2019 om 19:51

Net zoals Messi zich enkel laat zien tegen clubs als celta, eibar de laatste jaren? Op de grote momenten speelt hij verstoppertje.

14 november 2019 om 19:56

Zoals afgelopen seizoen vs United, Liverpool, jaar ervoor vs Juventus en Chelsea, vergeet vast nog een team. Afgelopen seizoen vs Sevilla, Atletico, enzo, terwijl Ronaldo het wel laat zien tegen de echte toppers? stop met onzin praten

14 november 2019 om 19:58

United schaar je nog in als een topclub? In dat geval, ronaldo scoorde ook tegen united, hattrick tegen atletico wanneer zijn team 2-0 achterstond. Klopt Messi is voor mij samen met Ronaldo de beste ooit, maar jij wilt Ronaldo afschilderen als een soort Inzaghi en dat is pas grappig.

14 november 2019 om 21:01

@madrista_7 wel een echte penalty killer zo als ik nu kan zien, hij kan hier zijn zelfvertrouwen weer wat opkrikken tegen de lammen en blinden van Litouwen en Luxemburg, dan voelt hij zich weer het mannetje en ook zijn fans zullen hem dan weer helemaal ophemelen. Trouwens Ronaldo vind zichzelf de beste speler iets wat ik Messi nog nooit heb horen zeggen over zichzelf, het is zoeken naar bevestiging, ik doe hem hemelaa niet af als een Inzaghi, alleeen op dit moment in zijn carriere is het bar weinig wat hij laat zien en is hij een pure afmaker geworden, hij lijkt nu meer op Inzaghi dan op een van de beste spelers allertijden, niet in mijn top 5 trouwens.

14 november 2019 om 21:37

De beste man is bijna 35. Het is logisch dat hij niet meer kan spelen zoals hij deed in zijn beste jaren. Volgens mij heb je jaren gewacht om eindelijk eens wat te kunnen zeggen over de prestaties van Ronaldo. Ronaldo heeft zijn karakter en Messi de zijne, beide heb ik respect voor.

14 november 2019 om 21:37

De beste man is bijna 35. Het is logisch dat hij niet meer kan spelen zoals hij deed in zijn beste jaren. Volgens mij heb je jaren gewacht om eindelijk eens wat te kunnen zeggen over de prestaties van Ronaldo. Ronaldo heeft zijn karakter en Messi de zijne, beide heb ik respect voor.

14 november 2019 om 21:37

De beste man is bijna 35. Het is logisch dat hij niet meer kan spelen zoals hij deed in zijn beste jaren. Volgens mij heb je jaren gewacht om eindelijk eens wat te kunnen zeggen over de prestaties van Ronaldo. Ronaldo heeft zijn karakter en Messi de zijne, beide heb ik respect voor.

Het grote probleem bij items die Ronaldo betreffen is dat mensen slecht zaken kunnen scheiden. 10 Jaar lang was elke Madrid fan lyrisch over Ronaldo en Messi was maar niks, maar uiteraard was het andersom met de Barcafans ook zo. In het geval Ronaldo scheiden mensen bovendien niet zijn voetbalkwaliteiten en zijn karakter.ronaldo is nog steeds een geweldige voetballer, zonder twijfel absolute wereldtop. Net als Messi. Alleen heb je bij Ronaldo dan nog te maken met zijn karakter. Waar Messi doorgaans een rustige vent is is Ronaldo een ongelofelijke narcist, die het geweldig met zichzelf heeft getroffen. Ik vind hem in die zin een heel enge onsympathieke vent. Maar ik ben wel vorig jaar naar Madrid gegaan om hem een keer aan het werk te zien. Want hij was/is nog wel die wereldtopper.

Tsja ik vind het maar sneu hoe Sarri met hem omgaat, indien hij dus echt niet geblesseerd was. Ronaldo al in de 55min wisselen is gewoon een schande, punt. Het lijkt meer een persoonlijke strijdt te worden voor Sarri terwijl het team in het algeheel niet wauw is. Waarom Ronaldo wisselen? Terwijl je weet dat hij altijd die ene goal kan maken. Als dit zo doorgaat wordt het een ramp daar bij Juve voor hem. Het team is erg statisch en hij heeft geen voetballend vermogen om zich heen die echt hem graag zoeken voorin zoals bij Real wel altijd gebeurde. Nu is hij ook niet meer die explosieve speler dus hij heeft snelle jongens om zich heen nodig en spelers die hem graag opzoeken. Bij Juve is het maar matig en spelen er voorin andere ego's zoals Higi en Dybala. Bij Real had hij Benzema, en erachter Modric e.d. Marcelo allen die hem maar al te graag opzochten. Nu is dat anders en daar gaat hij moeite mee krijgen. Erg jammer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Portugal

FIFA ranking: 7
185 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
André SilvaAanvaller30
BetoKeeper00
José SáKeeper
Ricardo PereiraVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Portugal.

3828 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Juventus 17 16 0 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0
Laatste voetbalnieuws

Juventus heeft De Ligt niet nodig en leidt AS Roma vlot naar slachtbank

Juventus heeft zich woensdagavond met speels gemak geplaatst voor de halve finales van de Coppa Italia. In eigen huis won het elftal van trainer Maurizio Sarri zonder problemen van AS Roma:...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 23 januari
Real Madrid en Chelsea hebben een geheime ontmoeting achter de rug. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren