‘Paris Saint-Germain weet het zeker en gaat 65 miljoen euro betalen’

Donderdag, 14 november 2019 om

Mauro Icardi gaat waarschijnlijk definitief tekenen bij Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht huurt de 26-jarige spits dit seizoen van Internazionale, waarbij PSG een optie tot koop heeft afgedwongen. Volgens La Gazzetta dello Sport gaat de huidige koploper van de Ligue 1 deze optie spoedig lichten.

Icardi maakt tot op heden een goede indruk op de beleidsbepalers in Parijs. De achtvoudig Argentijns international heeft tot dusver negen doelpunten gemaakt in tien wedstrijden in het shirt van PSG. De grootmacht is overtuigd geraakt van de meerwaarde van Icardi en zou binnenkort de aanvaller definitief willen strikken.

Technisch directeur Leonardo is al in gesprek met Wanda Nara, de zaakwaarnemer annex vrouw van Icardi. Naar verluidt bereidt voorzitter Nasser Al-Khelaifi momenteel een vijfjarig contract voor de goaltjesdief voor. Volgens de Italiaanse sportkrant moet PSG in totaal 65 miljoen euro overmaken in ruil voor de diensten van Icardi.

De aanvaller ligt nu nog tot de zomer van 2022 vast in Milaan. In totaal kwam Icardi tot 219 wedstrijden voor i Nerazzurri, waarin hij 124 keer het net vond en 28 assists afleverde. Een hereniging tussen Icardi en de Italiaanse topclub lijkt ver weg, daar speler en club het afgelopen jaar regelmatig met elkaar in de clinch lagen.

Highlights: Brest - PSG
Meer video's


Gerelateerd

Meer sportnieuws

42 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Vraag me echt af of je deze probleemkind wilt. Goede voetballer maar mentaal bezorgt het alleen maar problemen en vooral zijn vrouw.

Icardi is een spits van wereldklasse en als het goed is hij nog 25. Voor slechts 65M ga je echt niet een betere spits of iemand die überhaupt in de buurt van dat niveau komt en speelt ook goed daar in parijs. Maar tja als je icardi neemt en neem je ook ze wanda mee...

14 november 2019 om 11:54

Lees de tekst dat weet je hoe oud hij is

Geweldige spits vele mogen hem niet vanwege zijn houding, arrogantie en zijn vrouw maar op dit moment een top 3 spits, easy. Mbappe - Icardi - Neymar, sterkste voorhoede van Europa. By far.

14 november 2019 om 10:34

By far? Ik zou de aanval van Liverpool toch ook niet onderschatten.

14 november 2019 om 12:48

Niet alleen niet onderschatten... Die heb ik veel liever ^^

14 november 2019 om 12:58

Die van Ajax is ook gevaarlijk met Ziyech, Tadic en Promes. Je moet niet kijken naar naam, maar naar aantal goals.

14 november 2019 om 10:36

Nou nou nou, by far.. dat zeg je wel gemakkelijk, maar vind je Mané - Firmino en Salah véél slechter dan? En Griezmann - Suarez - Messi? Hazard - Benzema - Bale. In topvorm zijn deze voorhoedes allemaal ontzettend gevaarlijk.

14 november 2019 om 10:41

Barcelona heeft geen aanval, die bestaat alleen uit Messi. Real Madrid ga ik niet eens op in. Liverpool wellicht, maar kwalitatief gezien is de aanval van PSG gewoon beter.

14 november 2019 om 10:44

Hazard bale in topvorm dat gaan we niet meer mee maken lol wat drama die 2

14 november 2019 om 10:45

Zeker mee eens. Al schat ik die van Liverpool op dit moment nog hoger in omdat ik vind dat die beter op elkaar zijn ingespeeld/afgestemd. Daarin is de rol van Firmino erg belangrijk. Het probleem van PSG is ook nooit de aanval geweest, maar het middenveld en de backs. Dat vind ik nog steeds hun achilleshiel.

14 november 2019 om 10:51

Geef het tijd die drie voorin zijn zo steen goed dat ze PSGs zwaktes op het middenveld en back posities gewoon kunnen camoufleren. Neymar was belachelijk goed bezig voordat hij geblesseerd raakte een aantal weken geleden, Mbappe kennen we allemaal we en Icardi schiet ze op dit moment van uit alle hoeken en standen binnen. Staat echt iets moois te gebeuren daar in Parijs.

14 november 2019 om 11:00

'barcelona heeft geen aanval, die bestaat alleen uit Messi.' Suarez had het afgelopen seizoen 'gewoon weer even' 21 goals in de competitie.. Ik snap je punt hoor, dat Messi op eenzaame hoogte staat, maar je verwoording is een beetje krom. En overigens kun je ook wel stellen dat Neymar momenteel zo blessuregevoelig als de pest is. De beste man heeft al 58 duels gemist vanaf zijn komst bij Psg. Ook niet echt een zekerheidje.

14 november 2019 om 11:04

Zo heel zwak is dat middenveld nu toch niet meer? En vind Bernat en Meunier vrij degelijke backs.

14 november 2019 om 11:14

Ik weet niet of jij Barcelona kijkt maar voor Suarez is tegenwoordig een simpele bal onder controle krijgen al lastig genoeg. Je geeft aan dat hij 21 goals heeft gemaakt, klopt maar Suarez heeft vorig seizoen statistisch gezien de meeste kansen gemist van alle spitsen in La Liga. Hoeveel denk je dat Icardi of Lewandowski er hadden gemaakt als ze daar stonden? 42? Suarez is vergane glorie speelt alleen nog omdat het een maatje is van Messi en Barcelona een complete sukkel aan het roer heeft staan. Hoeveel duels Neymar ook heeft gemist blijft een aanvaller van absolute wereldklasse imo beter dan de Hazards en Mo Salahs en Manes van deze wereld. Mits fit.

14 november 2019 om 11:35

El Guaje, Daar doe je Mo en Mane toch wel echt te kort. Neymar is een goede voetballer, en qua techniek waarschijnlijk beter. Maar beide spelers Mo en Mane zijn voor Liverpool 100x belangrijker, imo een betere aankoop. Als je dat dan vergelijkt met het feit dat zij Europese kampioenen zijn en in een competitie spelen die 100x beter is. Mag ik zeker stellen dat Neymar op het moment geen betere voetballer is. Laat staan teamspeler.

14 november 2019 om 11:42

El_guaje7 ik weet niet of jij Barcelona kijkt, maar Suarez is altijd al een aparte speler geweest. Een simpele bal onder controle krijgen is nooit zijn specialiteit geweest. Suarez is altijd rommelig en klungelig aan de bal, maar kan na 75 min bagger spelen een omhaal scoren waar je U tegen zegt. Suarez is inderdaad op zijn retour, maar nog steeds (zie duel tegen Inter in de CL) van grote waarde. Dus dat alleen Messi de aanval is bij Barcelona is gewoonweg onzin. Misschien hadden Lewa of Icardi er meer gemaakt, maar 21 goals is meer dan prima voor een speler die jij 'vergane glorie' noemt.

14 november 2019 om 11:45

Neymar was al Europees kampioen en gedeeld topscorer op zijn 23e. Toen speelde Mane nog bij Southampton en Salah bankzitter bij Chelsea. Als we puur kwalitatief Mane en Salah naast Neymar zetten, vind ik Neymar beter. Maar dat is mijn mening.

14 november 2019 om 11:51

Neymar is echt wel beter hoor. 2 klassen beter dan die Afrikaanse buitenspelers van Liverpool. In Neymar in vorm staat voor mij op hetzelfde level als Messi.

14 november 2019 om 11:53

Precies ElPhenomeno wat heeft Barcelona toch een grove fout gemaakt he door Griezmann te halen ipv Neymar.

14 november 2019 om 11:53

El_Guaje7, ik vind je vrij uitgesproken voor iets dat vrij subjectief is. Ik zal je de andere kant vd medaille geven: Neymar pakt weer een feestje mee en raakt geblesseerd, Cavani gaat een paar keer starten en daarom gaat Wanda weer in de pers klagen hoe zielig haar mannetje is, Mbappe gaat alleen voor eigen glorie (net als Neymar) en je hebt de poppen aan het dansen. Het zijn stuk voor stuk egootjes op het veld. Qua voetbaltechnisch capaciteiten zijn er misschien weinig betere voorhoedes (Misschien Barça), maar qua totale voetballers (team, werklust, karakters etc) zijn er veel betere voorhoedes te vinden. En je zegt: er staat wat te gebeuren in Parijs. Ja, ze worden weer kampioen van Frankrijk. Maar het zal me verbazen als ze de CL winnen. Onwijs goede voetballers, die goede wedstrijden kunnen spelen. Als het loopt!!! Zo niet, dan zijn het te weinig de types die er voor vechten als team en dat heb je nodig voor de CL. Zie Liverpool. Die komen sinds Klopp altijd ver in verschillende competities (nationaal en internationaal)

14 november 2019 om 12:52

Whaha kijk die mensen hier geil worden van Neymar. Ik kan je wel vertellen dat als ik de keus had tussen de aanval van Liverpool en die van Psg, ik niet eens na hoef te te denken.je hebt straks één van de 3 grootste ego's in één team in de aanval staan. Leuk op papier, die trukendoos, die zich elke 30 seconden laat vallen. Maar een aanval dat als team sterker is zal altijd winnen. De aanval van Liverpool kun je van op aan. Die van PSG blijft maar afwachten of de prinsjes er wel zin in hebben.

14 november 2019 om 13:30

Die Braziliaanse buitenspeler met een te hoog arrogantie-gehalte moet eerst maar eens zorgen dat hij een heel seizoen fit blijft. Mané en Salah zijn om dit moment zonder twijfel beter. Potentie betekent he-le-maal niets als je het niet waar maakt.en Liverpool is inderdaad beter dan Psg. PSG kan niet eens voorbij de kwartfinales van de Champions Leegue komen met hun miljardenselectie, net zoals hun Engelse tweelingbroer genaamd Man City.

14 november 2019 om 17:09

@bvrcv ik ben het er wel mee eens, mits Neymar fit is natuurlijk. Mbappe en Neymar zijn echt twee van de beste voetballers ter wereld en Icardi en Cavani zijn ook wereldtop. ik geniet ook van de aanval van Liverpool wat drie geweldige spelers zijn maar ik vind de aanval van PSG toch wel de beste ter wereld

14 november 2019 om 11:02

Eens en dan te bedenken dat Cavani, Draxler, Di Maria en Sarabia dan gewoon nog als back-ups dienen.

14 november 2019 om 11:06

Top 3 spits? Kane, Agüero, Lewandowski, Auba, Benzema, Ronaldo vind ik allemaal veel beter dan Icardi

14 november 2019 om 12:00

El_Guaje7, laat mensen nou gewoon in hun waarde. Iedereen heeft het recht zijn of haar mening te verkondigen. Als jij dat mag, mogen anderen het toch ook?!!! Persoonlijk vind ik Icardi ook geen topspits. Ieder zijn eigen mening en juve_gunner brengt het als een mening. Het "vind ik" maakt het een persoonlijke mening, dat kan en mag. Hij brengt het in tegenstelling tot menig ander hier niet als feit. Respecteer dat nou gewoon.

14 november 2019 om 12:15

Formus, ik vind jou een beetje rare reacties geven en dat is een mening. Het is gewoon een feit dat Icardi een topspits is. Dat is hij al jaren. Hoe kan je nou van een spits zeggen die zoveel scoort in een matig team als Inter en nu bijna 1 op 1 loopt in Parijs dat het geen topspits is. Ook beschrijf je een heel scenario in een reactie hierboven over een Mbappe, Neymar, Cavani, Wanda wat ik totaal niet zie gebeuren. Mbappe kan het buiten het veld ook gewoon prima vinden met Neymar of Icardi om een voorbeeld te noemen. Op je stukje dat er veel betere voorhoedes te vinden zijn ga ik niet eens in. Dan mag iedereen van mij een eigen mening hebben maar als je dat echt vind heb je zoals El Guaje zou zeggen weinig kaas van gegeten. Ik kan ook als mening hebben dat ik Melvin Platje een betere speler vind als Messi maar dat slaat natuurlijk nergens op.

14 november 2019 om 12:55

"formus, ik vind jou een beetje rare reacties geven en dat is een mening. Het is gewoon een feit dat Icardi een topspits is."moet je zelf niet lachen om je zin? Iemand anders geeft een rare reactie om vervolgens een mening als feit weg te zetten. "dan mag iedereen van mij een eigen mening hebben maar als je dat echt vind heb je zoals El Guaje zou zeggen weinig kaas van gegeten"goed verhaal, maar jij bent hier toch echt zelf degene die er vrij weinig van begrijpt haha.

14 november 2019 om 13:44

Hij zegt ook op dit moment en daar heeft ie gewoon gelijk in. Enkel Lewandowski steekt er momenteel echt uit in z'n eentje.

14 november 2019 om 12:08

Vind Lewandowski, Aguero, Fermino, Mbappe en zelfs Suarez nog betere spitsen dan deze gast.

14 november 2019 om 12:17

Suarez beter ja?😂

Wat een koopje in deze tijd. Icardi is een spits van wereldklasse, met zijn 26 jaar en veel ervaring kan ieder team hem gebruiken. Nu aan de staf de taak om Icardi strak te houden en niet de touwtjes te laten vieren.

Natuur;ijk terecht en fantatstisch gespeeld van Psg. 65 miljoen is niet veel voor 1 vd beste spitsen van het moment en ze hebben door de huurdeal ook nog kunnen uitproberen of hij in Parijs paste. Ja dus.

Echt een topdeal voor PSG dit! Koopje voor één van de meest dodelijke spitsen van Europa. Zijn conversion rate in Italië was ook echt belachelijk goed. Ik ben wel benieuwd waar Cavani dan nu naar toe zal gaan, want hij wordt nu wel heel makkelijk aan de kant geschoven in mijn ogen.

14 november 2019 om 11:15

Napoli gok ik. Daar zal die perfect tussenpassen.

14 november 2019 om 12:19

Volgensmij wilde Cavani na PSG naar Amerika gaan om in het team van David Beckham te spelen. Weet niet precies wanneer dit team actief zal zijn maar hij is natuurlijk al 33 als ik mij niet vergis.

14 november 2019 om 13:23

De club van Beckham (inter Miami FC) zal vanaf maart 2020 z'n eerste wedstrijd(en) gaan spelen. Denk dat dat nog wel te vroeg is voor Cavani, maar wie weet komt hij er later uiteraard nog wel te spelen. Zou er ook niet raar van op kijken.

Wat een koopje in de huidige markt zeg

PSg is toch heel goed in contracten afsluiten, ondanks hun absurde bedragen die ze bieden. Weten altijd wel contracten van 5 jaar vast te stellen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Rennes275
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
Á. Di MaríaMiddenvelder156
Pablo SarabiaMiddenvelder131
I. GueyeMiddenvelder111
M. VerrattiMiddenvelder100
K. NavasKeeper110
K. MbappéAanvaller107
MarquinhosVerdediger131
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

In de wandelgangen

Donderdag 12 december
Donny van de Beek vertrekt na dit seizoen zo goed als zeker van Ajax naar Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren