‘Ze moeten hem direct ontslaan, ik herken dit elftal en deze club niet meer’

Dinsdag, 12 november 2019 om

De clubleiding van Arsenal moet manager Unai Emery zo snel mogelijk ontslaan, zo luidt het oordeel van oud-speler Emmanuel Petit. De voormalige middenvelder, die tussen 1997 en 2000 voor the Gunners uitkwam, denkt dat de spelersgroep het vertrouwen in Emery allang verloren is, waardoor keiharde maatregelen van bovenaf noodzakelijk zijn.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ben jij het eens met Emmanuel Petit over Unai Emery?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

64 reacties (laatste reactie door master d)

ik snap ook niet dat je van een topcoach als Wenger gaat naar iemand als Emery. Emery is geen slechte coach maar ook geen speciale coach. natuurlijk is elke coach zo goed als zijn spelersmateriaal maar ik kan geen enkele visie, idee of consistentie ontdekken bij Arsenal sinds Emery er zit

12 november 2019 om 21:25

Maar hoezo zou een topcoach naar Arsenal gaan. Dat is ook al jaren geen topteam meer.

12 november 2019 om 21:35

Dan moet Arsenal zelf een slimmere keuze maken en kiezen voor een potentiële toptrainer. Je ziet bijna overal clubs geregeld kiezen voor een oud-speler, omdat die de normen en waarde van de club kent en weet welke spelopvatting bij een club hoort. Natuurlijk is dat ook niet altijd een succes, maar je blijft dichter bij je kernwaarden als club.

12 november 2019 om 21:39

@vitasajax ik hoorde net iemand Ten Hag noemen. dat is een potentiele topcoach of misschien al een topcoach. een paar jaar terug was er ook een coach die AS Monaco naar de halve finale van de CL loodste. zoals @De Toekomst terecht aangeeft, potentiele topcoaches zijn ook een optie. een Nagelsmann bv. kijk hoe goed zo een Tuchel het doet bij PSG die ook niet bekend stond als een topcoach maar nu wel gewoon goed voetbal speelt met een selectie vol vedettes

12 november 2019 om 21:42

Vanuit het succesvolle Arsenal zijn volgens mij spelers als Henry, Vieira, Campbell nu trainer. Ik zou eerder zo'n trainer proberen dan Ten Hag

12 november 2019 om 21:47

@De Toekomst ja, het zou klote zijn voor Ajax als die vertrekt maar Ten Hag heeft aangetoond van een selectie die niet absolute wereldtop is wereldtop teams te kunnen verslaan en dat ook nog met dominant voetbal. ik denk daarom dat die veel meer uit dit Arsenal zou halen dan Emery

12 november 2019 om 21:53

Ten Hag en de spelers bij Ajax hebben ook wel het voordeel dat ze wekelijks een veredeld oefenpotje kunnen spelen in de Eredivisie. Daarin kunnen ze de puntjes op de i zetten qua tactiek, werken aan zelfvertrouwen en worden ze vaak niet erg vermoeid. Kortom, ze kunnen zich heel erg richten op de Champions League. Bij Arsenal wordt er alleen in de nationale competitie al wekelijks het uiterste gevraagd. Ten Hag moet dan in één voorbereiding zijn tactische instructies erin slijpen en dat is absurd lastig. Natuurlijk zit daar ook juist weer een uitdaging in voor hem, een uitdaging die hij bij Ajax minder heeft.

12 november 2019 om 21:55

@De Toekomst dat is zeker zo maar toch denk ik wel dat hij daar de kwaliteiten voor heeft. slechter als Emery zie ik het hem echt niet doen

12 november 2019 om 21:26

Met alle respect, maar Wenger een topcoach? Wenger heeft fantastische jaren gehad, maar nadien ook jarenlang mogen aanmodderen bij Arsenal. Dan was er wel kritiek maar tevens ook het idee dat hij Arsenal wel weer op de rit zou krijgen, is er echter nooit meer van gekomen. Het laatste ben ik geheel met je eens, sinds Emery er zit is het lastig te ontdekken wat zijn idee of filosofie nu precies is. Vanuit dat oogpunt en met de huidige resultaten kan Arsenal zich zeker oriënteren op een andere trainer. Maar makkelijk gaat het zeker niet worden, er in de selectie een schrijnend gebrek aan kwaliteit, en dat gaat geen enkele trainer maar zo opvullen.

12 november 2019 om 21:32

@dejan niet mee eens, ik vind Wenger wel een topcoach! geef een Wenger het budget van een Guardiola en hij strijd waarschijnlijk ook gewoon mee om de titel. hij had minder financiele middelen dan veel van zijn concurrentie dus dan is het logisch dat je geen kampioen word. hij eindigde wel meestal netjes rond de 4e plek waar Arsenal ook hoorde te staan. er zat ook een idee achter het voetbal. dat kan ik nu niet meer ontdekken onder Emery

12 november 2019 om 21:37

Dejan: haha Wenger geen topcoach? Kom op, de man heeft 18 prijzen gepakt, ONGESLAGEN kampioen geworden ( iets waar geen enkele manager in geslaagd is buiten Wenger), heeft CL, EC II en UEFA Cup finale gespeeld, meermaals verkozen tot manager van het jaar in PL, spelers gelanceerd als Henry, Van Persie, Viera,...kom op, geen grote coach!? Beetje objectiviteit aub want 90% van de managers kan maar dromen van een palmares en legacy als dat van Wenger.

13 november 2019 om 00:06

Ja, meneer Henry dan kun jij wel lacherig gaan doen, maar al die zaken die jij opnoemt is teren op prestaties van 15 jaar geleden toen hij een fantastisch elftwl bij elkaar gebouwd had. De laatste 8 jaar van Wenger waren ook gewoon klote en op het eind toen er meer geld beschikbaar kwam haalde hij vefgelijkbare resultaten als Emery. Tussen de laatste 50 PL wedstrijden van beide trainers zit qua resultaat amper verschil. Is Wenger dan top geweest zijn laatste jaren? Volgens mij niet. Dat zegt overigens niks over zijn eerste 10 jaar bij Arsenal toen hij wel een toptrainer was.

13 november 2019 om 04:11

@Master D: Het verschil is dat Wenger, op 1 jaar na, altijd de CL haalde. Dat is toch wel het minimale resultaat wat je moet halen als je topspelers wil halen. Wat heeft Arsenal nu te bieden aan spelers? Dat is de schuld van Emery. Daarnaast is de filosofie van Wenger totaal anders. Met Wenger kreeg je af en toe nog een weergaloze voetbalshow. Toptrainer of niet, ik zie veel liever een Wenger bij Arsenal, dan een Mourinho die met afbraak voetbal kampioen zou kunnen worden.

13 november 2019 om 08:48

Master D: ah dus prestaties uit het verleden tellen niet mee? Ok laten we dan Van Gaal en Ancelotti ook maar geen topcoaches noemen... onzin natuurlijk! Trouwens, Wenger heeft in zijn voorlaatste jaar nog de FA Cup gewonnen... hoezo hij pakt laatste jaren geen prijzen?

13 november 2019 om 16:06

Lezen is moeilijk meneer Henry, ik zeg nergens dat het niet meer meetelt, maar de waarde van prestaties en garantie op succes voor de toekomst daalt naarmate de jaren vorderen. Van Gaal was een succescoach in de jaren 90, maar maakt dat hem nog steeds een topcoach in 2005 na miskleunen bij Oranje en Barca? Sven Goran Eriksson was eind jaren 90 geweldig bij Lazio en daarna geen moer meer gepresteerd. Is dat nog steeds een toptrainer? De laatste kunstjes van Ancelotti waren ook geen succes, dus nee dan is hij momenteel geen toptrainer. Misschien kun je mij aanwijzen waar ik roep dat Wenger de laatste jaren geen prijzen zou hebben gepakt, want dat staat nergens. Ik heb aangegeven dat de resultaten in de laatste jaren van Wenger vergelijkbaar waren met die van Emery nu. Daar is geen spelt tussen te krijgen. Emery verliest een Europa League finale en Wenger wint de finale van de FA Cup. Is die ene wedstrijd dan het verschil tussen toptrainer en slechte trainer die ontslagen moet worden?

12 november 2019 om 23:14

Wat ik niet snap is dat door iedereen geroepen wordt dat de trainer eruit moet. Maar de spelers moeten toch ook een intrensieke motivatie hebben om te presteren en het maximale uit hun carrière te halen. Daar wordt zelden over gesproken.... Ozil zie ik bijna nooit uitblinken, zal een andere trainer hem wel aan het voetballen krijgen?

Ik snap Emery echt niet. Je hebt een van de beste aanvallen van de competitie maar toch blijf je focussen op het verdedigen en verdedigend spelen. Doe zoals City en zet de tegenstander vast door constant aan te vallen. Maar dit gaat toch niet gebeuren. Ik denk dat hij de kerst niet haalt op deze manier.

12 november 2019 om 21:29

Ik denk dat het hierin geen overbodige luxe is om mee te nemen dat City met afstand de beste selectie in de competitie heeft. Dus als het zo makkelijk was om te doen wat City doet, zou elke ploeg dat wel doen. Laten we overigens ook niet vergeten dat City met die fantastische selectie momenteel vierde staat.

12 november 2019 om 21:34

Dat snap ik wel, maar je kunt toch met Laca Auba Ozil en Pepe teams naar achter drukken? Je hoeft toch niet constant met je rug naar de goal te staan tegen clubs als Wolves en Sheffield? Dan schaam je je toch als 'topclub'? Ik kijk nu wekelijks Arsenal en ik zie geen passie, geen tactiek, echt helemaal niks is het.

12 november 2019 om 21:44

@arsenalfanehv mee eens, daar valt echt meer uit te halen met een goede coach

13 november 2019 om 10:40

@dejan Met afstand is overdreven. Met name is de breedte is Man City natuurlijk erg sterk. De basis van Liverpool is zeer gewaagd aan Man City.

13 november 2019 om 09:37

Het klopt gewoon niet... Aubamayang is een goede spits voor een counterploeg, Lacazette voor een dominant voetballend elftal zoals Tottenham (een tottenham niet in vormdip) en Pepe kunnen we nog niet veel over zeggen, behalve dat het lastig binnenkomen is op dit moment.maar wat ik wil zeggen is dat ze niet kunnen druk zetten. Lacazette en Auba zijn daar allebei niet de spelers voor. Bij City Aguero eigenlijk ook niet, maar daar maakt B Silva, D Bruyne en Sterling veel goed. 2 van de 3 voorin moeten toch wel duur atleten zijn en dat is bij Arsenal niet. Ook ben ik van mening dat het druk zetten voorin altijd op het middenveld uitgevochten word en daar verliest Arsenal het momenteel erg vaak......

Ik zou Ten Hag wel eens aan de slag willen zien bij Arsenal. Ik denk dat hij van een team met talenten als Guendouzi, Pépé, Martinelli, Saliba etc. echt een mooi team kan maken. Hij zou dan vanaf onder kunnen beginnen en a la Lampard een team bouwen met als basis de eigen jeugd. Geef hem een mooi budget om bijvoorbeeld Onana & Ruben Dias te kopen en laat hem lekker met team aan de gang gaan.

12 november 2019 om 21:33

@-The Maestro- nooit over nagedacht maar dat zou idd een goede combi kunnen zijn

12 november 2019 om 21:39

Ik zie Ten Hag niet naar Arsenal vertrekken, zeker niet nu Bayern München een serieuze optie lijkt voor komende zomer.

12 november 2019 om 21:49

@De Toekomst als Ten Hag zo doorgaat zal hij idd in de absolute wereldtop belanden. ik zou er niet eens vreemd van staan op te kijken als hij bv bij een Barca terecht komt

12 november 2019 om 21:53

Lijkt me ook een goeie optie.. als hij maar de tijd krijgt om iets te bouwen daar. Dat is waar hij goed in is en het is ook nog eens hard nodig bij Arsenal.

12 november 2019 om 21:55

Ja, maar ik betwijfel of zijn manier van werken bij een club als Barcelona past. Hij is toch erg van de instructies, spelers moeten allemaal hard werken.. Bij clubs als Juventus, Bayern München, Liverpool en Atletico Madrid zie ik hem nu eerder passen.

12 november 2019 om 21:59

@De Toekomst ik vind het eigenlijk vreemd dat Juve hem al niet probeerde te halen in de zomer. Juve is helemaal weg gespeeld door Ajax waar Sarri maar matig presteerde met Chelsea heel het seizoen. bij Ajax word hij ook gedwongen om zijn team wat harder te laten werken maar dat maakt Ajax juist zo goed in de CL door de hele tijd de tegenstander onder druk te blijven zetten. met absolute wereldtop spelers hoeft je team dat minder te doen dus misschien past Ten Hag daar zich weer op aan

12 november 2019 om 22:01

Haha lijkt me wel grappig om Ten Hag bij Atlético te zien. Die spelers zullen niet weten wat ze overkomen als ze zien wat voor tactieken hij bij Ajax heeft geleerd.

12 november 2019 om 22:11

De overeenkomst tussen Ajax en Atletico Madrid is voor mij de zeer hoge mate van speldiscipline. Ik denk dat Ten Hag het er daarom wel in zou kunnen krijgen daar.

12 november 2019 om 23:18

Eens. Echter is het spel van Ajax vermakelijk en dat van Atlético op dit moment absoluut niet. Wat mij betreft gaan we na dit seizoen ook op zoek naar een andere coach die er een frisse wind kan inblazen. Mocht Ten Hag interesse hebben, is het zeker een poging waard maar mijn absolute droomkandidaat is toch wel Jürgen Klopp. Ik denk dat beide coaches jongens als Saúl, Félix & Lemar heerlijk kunnen laten voetballen. De fans verlangen weer naar een frisse speelstijl en die van Simeone lijkt uitgewerkt. Doet overigens niks af van zijn absolute legende-status bij de club.

13 november 2019 om 08:52

@japie_krekel. Sarri heeft qua resultaat wel het maximale uit Chelsea gehaald, 3e geworden en el gewonnen. Qua spel was het met name in het begin moeizaam, net als nu bij juve. Vind ik zelf niet zo raar, sarri is een coach die aanvallend wil spelen en zowel juve als Chelsea hebben de laatste jaren vooral heel verdedigend gespeeld. Duurt dan langer om het om te bouwen, denk dat ten hag bij juve tegen dezelfde problemen aan had gelopen.

Dus omdat een oud-speler, die al 19 jaar weg is, denkt dat de spelers geen vertrouwen meer in de trainer hebben, moet de trainer weg.... Laat de clubleiding lekker zelf die afweging maken. Zij zullen daar ongetwijfeld beter zicht op hebben.

12 november 2019 om 21:35

@De Toekomst ik weet niet of die geruchten waar zijn maar wat wel duidelijk is is dat er geen enkele lijn valt te ontdekken in het spel en de opstelling van Arsenal sinds Emery er zit. als je zoveel onduidelijkheid creeert kan ik me best voorstellen dat spelers geen vertrouwen in je hebben als coach. niemand snapt nog wat zijn rol is in de selectie

12 november 2019 om 21:38

Ik zeg ook niet dat de analyse van Petit onjuist is. Ik geef aan dat de conclusie om een trainer te ontslaan het beste genomen kan worden door de clubleiding.

12 november 2019 om 21:43

@De Toekomst dat is zo alleen je weet hoe het gaat als de selectie klaar met je is. kijk naar zo een Mourinho bij United die toen werd uitgekotst door de selectie op een gegeven moment. toen zag je de spelers echt totaal ongemotiveerd het veld over lopen

Mourinho en Arsenal zullen een perfect fit zijn. Matter of time. Met hem aan het roer zullen ze binnen 2 seizoenen kampioen worden. De Arsenal spelers zijn ook spelers die in het systeem van Mourinho passen. Hij zal alleen te hoeven investeren in de verdediging.

12 november 2019 om 21:36

@joe Rogan van het tijdperk Wenger naar Mourinho. dan ga je qua speelstijl wel echt exact de tegenovergestelde richting op

12 november 2019 om 21:40

Nee. Gewoon nee. Mourinho en Arsenal zijn twee uitersten van een spectrum. Ik wil Mourinho niet bij Arsenal zien.

13 november 2019 om 08:55

@joe rogan. Denk dat er maar weinig Arsenal fans zitten te wachten op een ultra defensieve coach als Mourinho. Of ze moeten weer terug naar het verleden willen, toen het de bijnaam boring Arsenal had.

We kunnen het beter over het wangedrag van Pep hebben. Je bent een boegbeeld, verdiend omme nabij 25 miljoen euro per jaar, en hebt alleen al aan de verdediging 300/400 mil mag uit geven. Dan vind ik Emery nog een nette jongen.

12 november 2019 om 21:46

Waarom zouden we het in dit topic over Pep moeten hebben? Maar zo te lezen zit 'iets' je hoog en moet je het even kwijt... Weet niet veel van Arsenal, net zomin als van Emery maar wat ik wel weet is dat Arsenal aan het wegzakken is, nette jongen of niet, Emery zit dus niet op zn plek.

Beetje dubbel. Emery is idd niet de juiste trainer maar die petit is er ook 1. Dit is al de 4x deze maand dat hij zijn waffel open trekt over emery.

12 november 2019 om 22:14

En terecht! Emery verdient op dit moment alle kritiek die hij krijgt. Hij zegt van alles en nog wat, maar doet het tegenovergestelde. Hij brengt verdedigend geen stabiliteit, aanvallend geen tactiek, zet spelers in het veld die wekenlang niet presteren of wisselt juist onbegrijpelijk, er is 0,0 verbetering zichtbaar en de beste man heeft Arsenal zover gekregen dat we op dit moment een doelsaldo hebben van -1... Zolang dat niet veranderd, oftewel er komt geen nieuwe coach, hoop ik dat veel meer mensen hun kritiek uiten. Emery is een prima vent, maar gaat het als coach niet voor elkaar krijgen om Arsenal weer de weg omhoog in te laten slaan. Dus, uithuilen en opnieuw beginnen met een nieuwe coach.

12 november 2019 om 22:37

Mag hij nog 40x doen zolang Emery nog niet ontslagen is.

Laten vooropstellen ik vind ook Unai ontslagen worden. Eerste seizoen was all things considered goed Seizoen en op haartje na CL misgelopen. Dit seizoen is er flink geïnvesteerd maar is alleen maar slechter geworden. Laten aub niet gaan doen alsof Unai nobody was voor hij hier heen kwam, is wel heel respectloos. Gepromoveerd met notabene Almeria naar La Liga en daar meteen 8e mee geworden!! 3x op rij EL finale gewonnen met Sevilla, pas 1 finale verloren die van vorig seizoen. Coach van PSG geweest en zelfs met Valencia gewoon 3en en 4e geworden. Ik wens hem het allerbeste maar koek bij Arsenal is op. Nu toch bezig zijn ontsla dan ook gelijk Pochettino en Solksjaer.

13 november 2019 om 10:27

All things considered een goed seizoen? De beste man krijgt het voor elkaar om uit de top 4 te eindigen, terwijl die al zo goed als binnen was. Er moesten 2 punten gepakt worden in wedstrijden tegen Crystal Palace en Brighton thuis, en hij krijgt het voor elkaar om dat niet eens te halen. We werden compleet vernederd in de EL finale. Hij had na vorig seizoen al ontslagen moeten worden. Verder was hij bij PSG absoluut geen succes, en is PSG de laatste zoveel jaar elk seizoen kampioen geworden, behalve toen Emery daar trainer was. Mag als Arsenal fan hopen dat Spurs Pochettino ontslaat, geweldige trainer, die ze heeft gebracht waar ze nu zijn.

13 november 2019 om 15:12

Ja en? Was zijn allereerste seizoen in PL... Klopp werd 8e in zijn eerste seizoen bij Liverpool, en kijk nu eens. Maar stonden wel in finale, seizoen ervoor niet. Wenger heeft 20 jaar op rij CL gehaald maar erna ook niet meer

13 november 2019 om 15:28

Ja en? Dat is toch dramatisch. Tuurlijk is Emery geen nobody, maar het is geen trainer voor een topclub (of een club die de ambitie heeft om dit weer te zijn). Het is een trainer voor een club als Sevilla of West Ham, waar het heel mooi is om hoog te eindigen, maar het eerder normaal is om buiten de topplaatsen te eindigen. Het verschil met Klopp is dat er bij Klopp tenminste een duidelijke speelwijze werd geïmplementeerd, wat bij Emery ook niet het geval is.

13 november 2019 om 15:54

Hoezo is dat dramatisch? Laatste keer CL was 2016....Hij spreekt taal amper. Is niet alsof PL makkelijkste competitie ter wereld is, verre van...

13 november 2019 om 16:49

In de laatste 7 wedstrijden, 7 punten pakken, waardoor je top 4 misloopt, is volgens jou niet dramatisch? Of vernederd worden in de EL finale door een rivaal?

13 november 2019 om 17:01

Is nog altijd beter dan dit seizoen... En het totaal aantal punten van seizoen ervoor was na 31 duels ofzo al bereikt.. Hoe weet je vorig seizoen keiharde doelstellingen CL halen was? Niet dus. Dit seizoen moet wel CL gehaald worden minimaal

13 november 2019 om 18:26

Tuurlijk was de doelstelling van het afgelopen seizoen om de CL te halen. Wat kan het anders zijn? In de Europa League spelen? Denk dat we de hoop op CL spelen wel kunnen opgeven zolang Emery aan het roer staat.

Eigenlijk verrast het mij dat het niet lukt met Emery, ik ging ervan uit dat er , toen Wenger gedumpt werd, echt iemand aan het roer zou komen die niet afhankelijk zou zijn van de aanwezigheid van super level top players. Wenger heeft enkel succes behaald bij Monaco en Arsenal door de aanwezigheid van van top level players.... Eens het niveau van de spelers enigzins zakte kon Wenger geen oplossingen aanreiken om Arsenal uit het slop te halen en belangrijke prijzen te pakken tegen echte topclubs op het niveau van die topclubs! Emery heeft in Spanje uitstekende resultaten behaald door een team te smeden en naar zijn hand te zetten..... en dus, nogmaals,.... verrast het mij dat ook Emery in zijn tweede seizoen in de PL , ....geen oplossingen heeft voor de spelersgroep van Arsenal.

13 november 2019 om 06:49

Zucht, je wilt echt nog een trap na geven aan Wenger en daarbij nog flink de mist in gaan ook? Er zitten toch een aantal onvolwassen jongetjes hier op dit forum die ergens niet overheen kunnen stappen lijkt het wel.

13 november 2019 om 09:00

@domburg.Wat een hoop onzin loop je hier te verkondigen zeg.Wenger was juist goed in het groot brengen van top talenten.Waar clubs als man u het deden met top spelers, deed Wenger het met talenten en maakten het top spelers.Mensen kunnen veel over Wenger zeggen, maar hij zorgde wel aantrekkelijk, verzorgd en aanvallend voetbal.Iets waar ik vele malen liever naar keek dan het Arsenal van nu bijvoorbeeld, of het Chelsea destijds.

Hij begon goed, gewoon aanvallen, goalen maken en ook incasseren en telkens pakte hij punten. Gewoon leuke wedstrijden spelen waar de speler ook lekker vrij zijn. Nu lijkt hij een geheel andere weg ingeslaan zijn, met allemaal gekke tactieken en opdrachten voor de spelers. Arsenal moet gewoon top 7 spelen met aanvallend spel voor een jaar of 2 en dan pas gaan denken aan verbeteringen op defensief vlak. Pep en Klopp zetten ook eerst een goede aanval weg en richten zich daarna pas op de verdediging. Je moet immers meer scoren dan de tegenstander Wel vind ik dat spelers als Luiz, Xhaka, Ozil, Mustafi, Chambers en Holding moeten wieberen en ze moeten gaan kijken naar spelers vanuit de Championship (dat is hun budget) en daar wat talent vandaan halen en spelers zoals Steve Cook in de defensie zetten, hem de band geven en de opdracht om wat mentaliteit in de huidige spelers te trappen.

13 november 2019 om 10:21

Ik denk dat het in het begin heel aanvallend en veel leuker om te kijken was, omdat ze toen nog (gedeeltelijk) volgens de filosofie van Wenger voetbalden, in plaats van volledig onder Emery. Zou zelf wel spelers als Holding en Chambers houden (prima voor de breedte, waar Holding nog kan groeien naar de basis), andere spelers moeten inderdaad verkocht worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Arsenal220
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
N. PépéAanvaller142
B. LenoKeeper160
A. LacazetteAanvaller105
MartinelliAanvaller81
R. NelsonAanvaller50
M. MaceyKeeper00
S. BouldVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

In de wandelgangen

Zaterdag 14 december
Manchester United wil Dries Mertens volgend jaar zomer transfervrij aantrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren