Waterreus verwacht breuk: ‘Jeroen kan nooit meer keepen bij PSV’

Dinsdag, 12 november 2019 om

Ronald Waterreus verwacht dat Jeroen Zoet zijn laatste wedstrijd voor PSV heeft gespeeld. De sluitpost raakte zondag tegen Willem II zijn basisplaats kwijt ten faveure van Lars Unnerstall. Vlak voor de aftrap kreeg Zoet te horen dat hij niet tweede, maar derde keeper was in Tilburg. Van Bommel zei na afloop van de 2-1 nederlaag dat hij Zoet wilde beschermen en hem daarom niet op de bank liet zitten. Een dag later bood hij zijn excuses aan de Oranje-international aan, zo maakte PSV bekend. Waterreus denkt dat het zal leiden tot een breuk tussen beide partijen.

Van Bommel slachtofferde Zoet na de nederlagen van de afgelopen weken. Waterreus denkt dat de trainer wel meer wijzigingen door had kunnen voeren. “Je speelt zo’n dramatische wedstrijd in Linz en dan zeg je eigenlijk tegen die tien andere spelers dat het aan Jeroen lag”, aldus de oud-doelman, die het vermoeden heeft dat Zoet niet meer in actie komt namens PSV. “Jeroen kan nooit meer keepen bij PSV want als trainer ben je dus schijnbaar bang dat hij op de bank een keer in beeld genomen wordt. Als je hem de volgende keer opstelt, wil je dan achter gesloten deuren spelen ofzo, want dan komt hij ook in beeld."

Lars Unnerstall: 'Voor mij een dubbel gevoel'

Freek Jansen, verslaggever van het Algemeen Dagblad, noemt het gênant hoe Van Bommel is omgegaan met Zoet. “Hij is de enige speler, dus zorg dan dat het goed gaat. Bij een plaatselijke vierdeklasser wordt dit beter gedaan dan bij het grote PSV. Na afloop hoop je op een goede verklaring, maar dan krijg je zo’n riedeltje te horen dat hij anders in beeld zou worden gebracht. Maar dat werkte averechts, want iedereen had het erover", zo vertelt hij bij Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken van de NOS.

Waterreus vindt dat Van Bommel op meerdere posities in had moeten grjipen en dat al veel eerder had moeten doen. “Ik heb wel het idee dat hij te veel en te lang aan bepaalde spelers vasthoudt. Ik kan me voorstellen dat er binnen de spelersgroep een gevoel leeft waarom Rosario zo nodig aanvoerder moet zijn en waarom hij elke week negentig minuten moet spelen. Het is te makkelijk om die jongen de schuld te geven, want dat is helemaal niet eerlijk. Je doet hem geen plezier door hem aanvoerder te maken. Hij staat met knikkende knieën voor de camera. Je moet daar een speler voor hebben die dat kan en daar gevoel voor heeft.”


Poll

Denk jij dat Jeroen Zoet zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld heeft?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

59 reacties (laatste reactie door gkripsmaster)

Ja ja nu weten we het wel. Als iedereen het maar blijft benoemen, dring je die gozer vanzelf naar de exit. Is het komkommertijd ofzo? Het was niet handig, excuses en klaar. Zoet even in de luwte houden nu en wie weet maakt hij tzt nog een comeback.

12 november 2019 om 10:14

Het is toch niet zo gek dat het meest besproken moment van het weekend op dinsdag nog uitgelicht wordt? Op een gegeven moment is het wel klaar, maar verwacht dat het deze week nog wel meer artikelen over dit onderwerp gaan verschijnen..

12 november 2019 om 10:14

Het leed is waarschijnlijk sowieso al geschied afgelopen zondag na de aanvaring tussen Zoet en van Bommel. Er valt waarschijnlijk weinig meer te lijmen in de breuk tussen de twee. Van Bommel heeft het al broze imago van Zoet gewoon nog verder publiekelijk beschadigd en de keeper moet nu wel over erg veel vergevingsgezindheid beschikken om de schoffering van van Bommel opzij te zetten. Dat zou op zich al knap zijn. Misschien dat Zoet weer zal spelen wanneer van Bommel aan de kant wordt gezet en er een nieuwe coach komt. Maar onder van Bommel nog onder de lat staan, lijkt me een lastig verhaal te zijn geworden. Voor beide partijen.

12 november 2019 om 11:50

Toch genieten voor Ajax deze onrust bij de concurrent. Je weet bij Psv gewoon dat als het in Eindhoven onrustig is dat het niet goed met ze gaat. Denk dat Zoet in de winterstop verkocht gaat worden voor een afhaalprijsje van niet meer dan 3 miljoen. Denk dat beide partijen wel klaar met elkaar zijn nu.

12 november 2019 om 12:22

@lawpl: Waarom zou je hier van genieten? Ook zonder dit soort toestanden wordt jouw club toch wel kampioen met minstens 15 punten verschil. Ik vind het vooral best een beetje tragisch voor Zoet, die altijd een echte professional is geweest en te boek staat als een sociale jongen, die buiten het veld veel doet voor goede doelen en sociale projecten. Dat hij na 6,5 jaar zijn basisplaats verliest en ook nog eens landelijk voor lul gezet wordt, dat lijkt me niet iets waar je van moet willen genieten, alleen maar omdat hij toevallig niet bij je eigen clubje speelt.

12 november 2019 om 12:38

Ik vind het gewoon genieten dat de immer provocerende en de niet vies van smerige acties zijde Van Bommel nu op zijn falie krijgt. Boontje komt om zijn loontje.

12 november 2019 om 12:41

Vind je law? Ben t wel vaak met je eens maar ik zou graag een titel winnen met een psv in onze nek tot eind april geeft meer spanning en prestige. Nr 34 voelde als het mooiste kampioenschap sinds 2011. (12 13 14 waren minder)Psv was toen twente maar toch.

Zoet die zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld voor PSV? Lijkt me goed nieuws niet? Nu nog Sadilek, Schwaab, Hendrix, Rosario en Viergever. De helft van de basis zowat.

12 november 2019 om 10:56

De alternatieven zijn ook niet echt om naar huis te schrijven natuurlijk.

12 november 2019 om 11:26

El_guaje7. Ik vindt het een beetje vreemd. We hebben in het verleden ook zeer goede wedstrijden gezien van Zoet. Er waren dacht ik best wel goede buitenlandse clubs die hem wilden hebben. Dat hij nu een aantal mindere wedstrijden speelt kan misschien wel een andere oorzaak hebben. Is van Bommel misschien de laatste tijd een " andere " trainer geworden waardoor er teveel spanning op een aantal spelers gekomen is.

12 november 2019 om 11:52

Zoet is drie keer kampioen geworden en heeft ijzersterke CL wedstrijden gespeeld. Daarnaast is hij (nog steeds) international. Niet alleen Zoet maar het hele elftal presteert gewoon sinds een jaar verschrikkelijk slecht. Voor mij is dat een bevestiging dat het niet aan Zoet ligt maar aan iemand die daar boven hangt.enige wat ik Zoet kwalijk neem is dat ie niet z'n mond opentrekt in de media. Bij PSV moet alleen achter gesloten deuren blijven maar er mag best iemand opstaan om te zeggen dat het genoeg is geweest. Afgelopen zondag na Willem II uit was dit een perfect moment geweest voor Zoet om diegene te zijn.

12 november 2019 om 12:04

lekker makkelijk scoren, maar er zijn nauwelijks alternatieven. Van Bommel is nu de zondebok, maar met dit materiaal valt er ook niet veel meer uit te halen dan gokken op de grillige kwaliteiten die je voorin hebt lopen (als ze niet geblesseerd zijn)

Waterreus heeft ook meerdere keren op de bank gezeten en terug gekomen in zijn tijd. Weet nog wel dat er een Duitse keeper kwam, Koch. Dus hij kan nu roepen wat die wilt. Als Zoet terug in vorm kan komen kan die zijn plek weer terugwinnen.

12 november 2019 om 10:44

Helemaal mee eens. Even een actueel voorbeeld: Krul. Naar mijn mening een paar jaar na dat WK ver afgeschreven en kijk nu. Ik kan er oprecht van genieten dat die man weer elke week onder de lat staat in de premier league.

12 november 2019 om 11:10

Is gaat er denk ik de manier waarop het is gegaan. Je kan als keeper op de bank terecht komen en je weer in de basis 11 vechten , maar niet op deze manier Zoet is mentaal al niet de sterkste en als je hem als enige slachtoffert komt dat wel aan en zeket als je daarna nog met van die slappe excuses komt

12 november 2019 om 11:15

Zoet heeft 2 jaar geleden al aangegeven toe te zijn aan een nieuwe stap, ofwel klaar te zijn bij PSV. Juist toen al had je hem niet meer moeten opstellen. PSV koopt Unnerstall als vervanger, maar wat doet het? Het geeft Zoet contractverlenging bij gebrek aan belangstelling. Bang als ze waren geen centjes aan hem te verdienen. Dus Unnerstall maar weer bij VVV gestald. Hoe toevallig bakt Zoet er sindsdien niets meer van. Het vuur is weg. Hoe gek! Nu krijg je er ook niets meer voor, behalve een bak ellende. Iets met zachte heelmeesters en stinkende wonden. Kortom, wanbeleid ten top.

12 november 2019 om 11:15

Zoet lijkt mij mentaal een stuk zwakker dan Waterreus. Koos altijd voor de veilige weg. Paar x geroepen dat hij de stap naar het buitenland wilde maken. Maar nooit gedaan mede omdat hij zeker wilde zijn van een plaats onder de lat.

12 november 2019 om 11:30

"zoet lijkt mij mentaal een stuk zwakker dan Waterreus. Koos altijd voor de veilige weg. Paar x geroepen dat hij de stap naar het buitenland wilde maken. Maar nooit gedaan mede omdat hij zeker wilde zijn van een plaats onder de lat."ja... Raar hé? Hij had ook een stap kunnen maken a la Cillessen. Kun je 4 jaar banken.

12 november 2019 om 12:25

Ja want Cillessen is daar echt slechter van geworden, volgens mij niet! Dat hij bij Barca niet speelde was op zich niet raar de concurrentie is daar heel groot maar de wedstrijden die hij speelde was hij gewoon goed. En hij heeft er toch een mooie transfer naar Valencia mee afgedwongen. Dus ja waarom had hij niet eenzelfde route moeten kiezen. Nu is het er ook niet beter op geworden en moet je maar afwachten waar hi nu terecht gaat komen.

12 november 2019 om 15:31

Cillessen is daar zeker niet beter geworden. Financieel wel en waarschijnlijk ook een heel leuk leven naast het voetbal gehad in Barcelona, maar Cillessen was op weg wereldtop te worden. Echter kan dat nog steeds, want nu speelt hij wel geregeld en hij kan zich nog door ontwikkelen. Echter denk ik zelf dat hij een veel betere keeper was geweest als hij bij een andere club de afgelopen 4 jaar had gekeept.

12 november 2019 om 17:26

Weet wel dat je iemands psyche breekt als je hem de hele voorbereiding aanvoerder maakt, en de dag voor de eerste wedstrijd van het seizoen je de aanvoerdersband weghaalt en plaatst bij een 22 jarige die er niks van bakt en pas komt kijken bij prof. voetbal.dat is gewoon vernederend!van Bommel is gewoon een zeer slechte manager.

Die waterreus gaat wel tekeer tegen MVB. Neemt zijn werk als analist wel heel serieus. Zal hem door het kamp MVB niet in dank worden afgenomen. Moedig.

12 november 2019 om 12:23

Als het goed gaat kun je slijmen wat je wilt. Maar als het slecht gaat moet je ook je eigen club aan durven pakken. Niet zeiken om het zeiken. Maar onderbouwde kritiek om de fouten aan te kaarten die verbeterd kunnen worden. Denk dat Waterreus dat goed doet. Alhoewel de laatste wedstrijd van Zoet weer iets te ver gaat.

Ach Waterreus met zijn rare opmerkingen altijd. Die gast snapte het niet helemaal in zijn tijd als keeper maar ook nu als analist.

Ik vind ook niet dat Rosario aanvoerder zou moeten zijn, maar ik vraag me wel af wie dan wel? Schwaab? Dit PSV heeft niet echt een natuurlijke leider in het veld, iemand als Guardado of van Bommel die de boel echt op scherp zet en iedereen op sleeptouw neemt.

12 november 2019 om 10:17

Het klopt wat je zegt, maar dan is Rosario toch wel de slechtste optie van de geringe opties die je al hebt. Menig voetbalkijker ziet toch wel dat Rosario op het moment niet eens dicht tegen de basis aan hoort te staan. Ik had nog eerder Hendrix aanvoerder gemaakt.

12 november 2019 om 10:18

@lucasandersen: Ik zou Viergever of Schwaab inderdaad aanvoerder maken. Zijn degelijke voetballers en ook wat ouder (niet dat een aanvoerder per definitie ouder moet zijn trouwens). Ik zou als PSV-er meer blij zijn als Rosario het veld zou hebben verlaten dan Zoet. Nu begrijp ik de wissel van Zoet zeker, maar is wat mij betreft meer te winnen door op z'n minst ook Rosario voorlopig op de bank te houden. Die jongen is jong genoeg, wil heus niet zeggen dat hij meteen heeft afgedaan voor Psv.

12 november 2019 om 10:42

Helemaal mee eens, de wissel van Zoet was niet eens de meest noodzakelijke. Sadilek weg van de LB positie en op het middenveld Rosario vervangen zijn in mijn ogen 2 wissels die veel noodzakelijker zijn.

12 november 2019 om 10:19

Misschien Viergever? ik zou ook Hendrix of Sadilek op de positie van Rosario laten spelen. Wel eens dat PSV momenteel niet echt een duidelijke leider heeft. Afellay zou het misschien kunnen, maar die speelt nooit.

12 november 2019 om 11:53

Ik zou zeggen Dumfries. Heeft de meest strijdbare mentaliteit van de Psv'ers.

12 november 2019 om 14:00

Dat zijn allemaal randzaken in dit geval. PSV heeft buiten de aanval gewoon geen indrukwekkende ploeg. Het valt en staat bij Bergwijn, Malen en Ihattaren qua potentie en creativiteit. Jongens als Gutierrez, Rosario, Hendrix en noem ze allemaal maar op doen onzichtbaar mee en ontstijgen eigenlijk het niveau van de subtop niet. Waar is bijvoorbeeld Pereiro gebleven? Hij is dan wel geen indrukwekkende speler, maar hij is wel een zekerheid voor rendement. Dat controlerende blok van PSV op het middenveld werkt totaal niet als je de bal vaak hebt.

Simpele uitspraak van Waterreus hier. Hij gaat er hierbij even vanuit dan van Bommel aanblijft als trainer van psv. Het lijkt mij waarschijnlijker dat van Bommel eerder vertrekt dan Zoet. En dan begint iedereen weer gewoon op 0.

Toch apart dat PSV in een maand tijd alles heeft vergooid.hoe is het mogelijk om zon korte tijd het kampioenschap te verspelen, zo slecht te presteren in Europa en de hele club in een crisis te werken. Een keeper die 6 jaar een vaste waarde is geweest zou na een wedstrijd niet in de basis ineens zijn laatste wedstrijd hebben gespeeld. Het gehele aankoopbeleid wordt gekraakt en de TD presteert niet. Een maand geleden speelde PSV leuk voetbal met Malen, Bergwijn, Ihattaren en Bruma/gakpo kon het niet op. Baumgartl bleek een goede aankoop te zijn, eindelijk stapte van Bommel van een verdedigend blok af en starte met Rosario en Guti. Rosario bleek ineens te kunnen scoren. In een maand tijd, waarbij ze in mijn ogen pech hebben gehad met timing van de zwaardere wedstrijden op de momenten dat ze belangrijke spelers missen en drie rode kaarten in twee wedstrijden ontvingen. Tegen Utrecht zag ik ze zelfs met 10 man nog wel de wedstrijd omdraaien, tot aan de tweede rode kaart. Tegen AZ zonder Malen, Bergwijn, Ihattaren en een vroege rode kaart was de wedstrijd ook al vroeg beslist. Ik snap ook niet wat er na deze wedstrijden is gebeurd, tegen Sparta en Willem 2 is er geen excuus meer. Natuurlijk mis je belangrijke spelers, maar met 11 man op het veld had PSV deze wedstrijden beide moeten winnen. Dan waren de wedstrijden tegen Utrecht en AZ incidenten geweest. Dit alles is in mijn ogen de schuld van een onervaren TD en trainer, hoe kun je na sparta uit met praktisch dezelfde 11 (op Viergever na) beginnen tegen Lask Linz met Pereiro en Afellay op de bank.ik hoop dat PSV doorgaat in de Europa league en verder maakt het me vrij weinig uit of ze nu tweede of derde worden, maar het is toch echt verbazingwekkend hoe laag een ondergrens kan liggen in tijden van crisis.

12 november 2019 om 10:21

Wanneer werd dit leuke voetbal gespeeld waar jij het over hebt? Al sinds Emmen uit is het kommer en kwel met sporadisch een uitzondering. Je vraagt je af hoe het mis kon gaan, nou psv scoort zonder Malen en Bergwijn veel minder dan daarvoor en met Zoet in goal was bijna elk schot op doel een tegendoelpunt.

12 november 2019 om 10:34

@giodinho7; ze hebben toch wel wat aardige potten gespeeld tegen Vitesse, Groningen, Pec, Rosenborg uit, Sporting thuis. Het begon net een aardig te lopen tot Utrecht uit. Ik had verwacht dat ze het wel wat langer vol zouden houden.

12 november 2019 om 14:50

Ben ik het niet mee eens. De uitslagen geven een vertekend beeld waardoor men denkt dat er goed gespeeld werd. Ik heb psv echt hele matige duels zien spelen en dan een redelijke uitslag zien neerzetten. Verder noem je 5 duels dan mag dat toch sporadisch genoemd worden. Ik wed dat ik meer duels kan opnoemen waarbij het niet om aan te gluren was.

12 november 2019 om 10:24

@jermainejenas: Ik denk dat het overdreven verheerlijken van PSV begin dit seizoen too much was, net als het in de grond stampen van PSV nu ook too much is. Bergwijn en Malen worden natuurlijk hartstikke gemist, wat je natuurlijk merkt in het veld. Alleen is het elftal gewoon achterin erg zwak. Baumgartl, Lato en Sadilek achterin is gewoon te mager. Viergever en Schwaab zijn jongens van een 6 tot hooguit een 8 (doorgaans wel betrouwbaar) en Dumfries rendeert pas echt als de rest van de verdediging goed staat omdat hij nogal wat ruimte in z'n rug laat door naar voren te komen. Of Malen/bergwijn meedoet maakt hen geen betere verdedigers. Wel kan je veel meer scoren dan nu door dan alsnog te winnen. Tegen Utrecht en AZ kwamen de verliespartijen in mijn ogen 100 procent door de rode kaarten (wel terechte kaarten), daarna was het wel gewoon erg slecht. Het vasthouden aan Rosario als speler en aanvoerder is in mijn ogen de grootste fout van Van Bommel Daarnaast wordt hij nou niet echt geholpen door de defensieve aanwinsten door John de Jong.

12 november 2019 om 11:41

De ruime verliespartijen tegen Utrecht en AZ kan je voor een groot deel toeschrijven aan de rode kaarten, maar de rode kaarten kwamen voort uit frustratie omdat het niet liep. Een beetje het verhaal van de kip en het ei.

12 november 2019 om 12:05

Terecht punt, alhoewel de rode kaart van Viergever en Thomas alles behalve bewust was in mijn ogen (terecht rood, maar meer uit onhandigheid). Ik zal ook zeker niet zeggen dat ze hadden gewonnen zonder de rode kaarten (dat weet niemand natuurlijk), maar vond PSV met 11 man tegen AZ echt niet de mindere partij, net als tegen Utrecht.

Van Bommel heeft Zoet kapot gemaakt. Best lullig voor die jongen. Dit zijn de laatste spartelingen van Van Bommel voordat hij ontslagen wordt.

12 november 2019 om 11:32

Zoet heeft zichzelf kapot gemaakt. Hij wil al een paar seizoenen weg, hij had al lang moeten gaan. Maar meneer wil naar de top, gebrek aan inzicht bij Zoet. Middenmoter keeper, of bij een topclub in Polen of Bulgarije ofzo.

12 november 2019 om 13:54

Sorry hoor, maar als je hier al niet tegen kunt als speler, ben je sowieso niet geschikt voor een dergelijk niveau. Iedereen doet alsof we het hebben over een jochie van 10 die begint te huilen als de trainer zegt dat hij wissel staat. Zoet is een kerel van 28 jaar die op het hoogste podium heeft gekeept bij Psv. Zoet zal echt wel weten dat het beter moet.

Het is zit gewoon allemaal in de kopjes niet goed.vertrouwen is weg. Bijvoorbeeld een Schwaab speelde vorige seizoenen goed en nu in eens is het niks meer? Vertrek van de Jong heeft een groter nadelig effect dan alleen zijn doelpunten. Ook buiten de wedstrijden om was hij een motivator voor andere spelers.

12 november 2019 om 13:51

Maar goed, als jij als voetballer een spits nodig hebt om je te motiveren, is er sowieso al iets goed mis. Als er iets nog wel goed rendeert bij Psv, is het wel de aanval. Waar ik me vooral over verbaas is dat ze nog steeds spelen met een heel statisch middenveld en dat het aankoopbeleid niet wat meer onder de loep word genomen. Sinds Brands weg is, heeft PSV geen speler gehaald die een duidelijke meerwaarde was. De helft speelt niet of nauwelijks en de andere helft ontstijgt het niveau van de subtop niet eens.

Ik heb zondag heel kort naar NOS studio voetbal gekeken en was het toch vaak eens met de woorden van Waterreus. Dat die Zoet ernaast zet is begrijpelijk, maar dat die de andere 10 basisspelers laat staan kan ik dan weer niet bijkomen. Alsof het puur zijn schuld was. Ik weet ook niet wat ik nu nog van PSV moet verwachten of wat de juiste maatregelen zijn. De bal blijft rond gelukkig, we gaan het zien.

Echt? Nooit meer? Zijn we met z'n allen nou echt van gemalen poppenstront? Je kan dit toch uitspreken en verder gaan, stelletje breekbare jeanetten.

Wat een onzin. Notabene Waterreus zelf is een paar keer teruggekomen in het doel nadat hij was gepasseerd . Van Bommel heeft het niet handig aangepakt , zijn excuses voor aangeboden , dan moet zoet ook mans genoeg zijn om te accepteren en weer te vechten voor je plek. Maar als er van de winter een club een mooi bedrag zou bieden , zou ik hem verkopen .

Dat weet je bij Psv nooit.... Verder is Zoet een hele modale keeper, die een paar uitschieters heeft gehad en die bij middenmoot clubs thuishoort. Het feit dat hij al zo lang bij Psv zit en nooit wegkomt, zegt al voldoende !

12 november 2019 om 13:46

Dat is wel erg overdreven. Zoet is absoluut geen hoogvlieger, maar normaal gesproken een degelijke keeper voor een Nederlandse topclub. De rek is er gewoon uit bij hem. Hij speelt al jaren op hetzelfde niveau en heeft zich eigenlijk niet meer ontwikkeld. Als je dan ook nog eens uit vorm raakt, kan het voorkomen dat je op de bank belandt. Met alle respect, maar ik ken in Nederland geen doelman buiten Onana die beduidend beter is dan een Zoet die gewoon in vorm is en het ook aantoonbaar beter zou doen bij Psv.

Wel eens met Waterreus dat Mark meerderen had moeten wisselen. Ten eerste omdat dat gewoon terecht zou zijn geweest mbt Schwaab, Sadilek en Rosario, en ten tweede zou er dan minder gefocust zijn op Zoet alleen, iets wat hij blijkbaar zo ontzettend belangrijk vindt en alsnog vreselijk slecht heeft aangepakt. Ik denk dat we ook mogen stellen dat de assistent trainers tekort komen gezien dit wel dingetjes zijn waar je kan ingrijpen en uitleggen aan Mark dat het gewoon niet strategisch verstandig is. Wat dat betreft heeft Mark gewoon een meer ervaren man naast zich nodig, Lodeweges oid.

Waar hebben we het over? Zoet is een volwassen kerel van 28 jaar, geen jochie van 10 jaar die begint te huilen alsof de wereld vergaat omdat hij niet in het doel staat. Die jongen weet zelf ook wel dat hij niet goed speelt op dit moment en dan moet je hem toch prikkelen. Als dat niet werkt met vertrouwen, dan maar met een hardere hand. De boodschap is nu wel binnengekomen bij Zoet en hij weet dat het beter zal moeten. Dit gedoe wordt wel enorm opgeblazen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4138
2.AZ3830
3.PSV3118
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller163
D. MalenAanvaller1311
BrumaAanvaller112
K. MitroglouAanvaller81
R. RuiterKeeper10
J. ZoetKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

116 fans
Keeper, 28 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 12 december
Donny van de Beek vertrekt na dit seizoen zo goed als zeker van Ajax naar Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren