Borst hekelt actie van ‘recidivist’ en ‘de nieuwe Kramer’ bij Feyenoord

Maandag, 11 november 2019 om

Steven Berghuis sloot zondag de met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen RKC Waalwijk af met een opmerkelijk incident. De aanvoerder van Feyenoord gaf doelman Etienne Vaessen een por, waarna de keeper van RKC theatraal naar de grond ging. Hugo Borst vindt de actie van ‘recidivist’ Berghuis onbegrijpelijk en is benieuwd of Dick Advocaat en bondscoach Ronald Koeman gaan ingrijpen.

De analist weet dat de elleboog niet hard was en dat Vaessen zich aanstelde. "Maar zo'n elleboog, in de spelregels staat dat het geven ervan met rood bestraft moet worden", stelt Borst in zijn column voor het Algemeen Dagblad. Hij vindt het niet erg dat arbiter Danny Makkelie het niet zag, maar wijst wel naar VAR Rob Dieperink, die niet ingreep.

Steven Berghuis weer betrokken bij incident: ‘Hij zei: lekker voor je’

Lees artikel

Borst is benieuwd wat de consequenties voor Berghuis bij Oranje zullen zijn, die eerder al werd gewaarschuwd door Koeman. "In een onderonsje én in de media. Berghuis die qua gemeenheid steeds meer aan de ontspoorde Michiel Kramer doet denken, moet van onze bondscoach echt stoppen met gekke dingen doen. Dat heeft hij gezegd naar aanleiding van de doodschop die de gefrustreerde Berghuis zes weken terug aan Koopmeiners van AZ verkocht."

De columnist houdt wel rekening met een scenario dat Koeman Berghuis een sanctie oplegt door hem niet op te roepen. "Maar ik geloof niet dat Ronald Koeman dat doet. Feyenoord-trainer Dick Advocaat die ook al zo hecht aan discipline gaat Berghuis evenmin straffen. Zelfs een cursus woedebeheersing adviseren ze 'm niet. En zo blijft Steven Berghuis een recidivist, net als Michiel Kramer die zaterdagavond in Sittard trouwens een schandalige overtreding maakte."

In the Zone | Kökcü: 'Advocaat is wat feller en duidelijker als je het niet goed doet'
Meer video's

Poll

Had Steven Berghuis rood moeten krijgen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

73 reacties (laatste reactie door carlo35)

Ik ben benieuwd of Borst hier door de Berghuisfanaat ook kapot gemaakt gaat worden zoals ik, gezien hij letterlijk zegt wat ik gisteren hier al zei. Berghuis is een veelpleger en schaart zich definitief in het rijtje Toivonen en Kramer. Ook Suarez hoort in dit rijtje, al vind ik zijn acties nog erger. En ja: die keeper lokte het uit maar ga alsjeblieft Berghuis z'n wangedrag niet steeds goedpraten.

11 november 2019 om 09:00

Weet je waardoor jij zoveel tegenstand krijgt? Door het woord 'veelpleger'. Alsof deze man de grootste crimineel is die momenteel op de Nederlandse voetbalvelden rondloopt. Je gaat hem vergelijken met Toivonen en Kramer, die toch wel echt zwaar over de schreef gingen regelmatig. En goh, Suarez is toch wel erger, je meent het. Veltman, onsportief misselijkmakend mannetje mag erbij. Je mag het van mij 100x zeggen, maar omdat een Hugo Borst dit zegt betekent niet dat je gelijk hebt.

11 november 2019 om 09:04

Sorry hoor Martyn,maar Berghuis is wel degelijk een veelpleger. Zeer vervelend mannetje al jaren. Was bij Twente al zo, bij AZ ook en nu bij Feyenoord weer. Als ik linksback was, zou ik heel de wedstrijd dingetjes tegen Berghuis zeggen, gegarandeert dat ie m na 10 minuten de pan uitflipt. Zon kort lontje die vent, niet normaal.

11 november 2019 om 09:13

Ik begrijp het niet dat zo veel mensen die actie van Berghuis goedpraten, door te zeggen dat die keeper zich aanstelt, van ver kwam etc etc. Advocaat, Berghuis en veel mensen hier op de site. Als Veltman dit gedaan had, was de wereld te klein voor de negatieve reacties. Hij moet dit gewoon niet doen. Gewoon er boven staan, maar dat lijkt hem maar niet te lukken.

11 november 2019 om 08:50

Ach, toen ik nog jong was en iemand liep mij te provoceren gaf ik diegene ook een por of een tikkie, alles is later toch nog goed gekomen, ook bij Steven komt het goed had wel rood kunnen of moeten hebben. Maar Borst doet nu een beetje provocatief schrijven.

11 november 2019 om 08:54

Echter is Berghuis al 27, je mag best verwachten dat hij eens een keer zijn verstand gaat gebruiken. Het staat genant, maar je kan in bepaalde situaties je team ook nog eens benadelen met alle streken die hij levert.

11 november 2019 om 08:55

Ah, vandaar dat je zo'n fijne vent bent! Maar in geval van Berghuis is hij een sterkhouder van 27 jaar bij een topclub die een godvermogen verdient. Ik vind dat we daar kritisch op mogen zijn.

11 november 2019 om 09:06

@JK-Ajax; Eens hoor, hij is inderdaad al 27 en zou beter moeten weten dan zich zo te laten gelden. Het had rood kunnen zijn, team benadeelt...

11 november 2019 om 09:11

@myvision; Verstand komt met de jaren, zo ook is er nog hoop voor Steven. Verdiensten in geld hebben (voor de meeste) geen invloed op je mentale gestel. En kritisch zijn is een groot goed, al ben jij iets te kritisch geweest imo. (eea gelezen vanmorgen van je)

11 november 2019 om 09:28

Het is maandag he, dat is niet m'n beste dag van de week. Verder helemaal eens, ik vind het zo zonde van zo'n goede voetballer.

11 november 2019 om 08:52

Je wilt wel heel graag je gram halen he. Het was niet slim en vond het ook wel schrijnend dat hij zei dat hij als aanvoerder dit gewoon kon doen. Maar vond het geen rood. Dit soort provocerend en aanstellerig gedrag moet je niet belonen.

11 november 2019 om 09:06

Ik heb inmiddels de beelden gezien en eerlijk gezegd zou ik een rode kaart persoonlijk ook wel wat overdreven vinden, zoveel stelde het allemaal niet voor. Daar tegenover staat dat het wel erg dom is van Berghuis. Je bent nota bene de aanvoerder en laat je zó makkelijk uit de tent lokken, dan ben je mijns inziens niet geschikt voor de band van Feyenoord om je bovenarm.. Want als de scheids hier wel rood geeft kan je er ook weinig van zeggen natuurlijk, moet je gewoon niet doen, zeker niet bij een voorsprong in de slotfase. En er dan zo lacherig over doen in het interview nadien, vreemd.

11 november 2019 om 14:31

@ingmaris gewoon dik vet rood. Dat Berghuis de techniek van de elleboog niet goed uitvoert of de lafbek is die em half uitvoert (mijn vermoeden) maakt niet uit.en berghuis is inderdaad een recidivist, is al jaren zo met regelmaat bezig. Als directe tegenstander kun je hem het beste in het begin van de wedstrijd behoorlijk tarten en uitdagen, sta je zo met een overtal aan spelers.heeft zichzelf niet onder controle, is een aanfluiting als aanvoerder. ook het interview na afloop getuigd van het moreel besef van een amoebe.

11 november 2019 om 08:53

@myvision. Van een supporter van een andere club verwacht ik geen 'zuivere' journalistiek. m.a.w. wat jij ervan vindt is gekleurd en vermakelijk maar niet relevant. Van een Hugo Borst mag je iets meer verwachten, hij mag de por best afwijzen, maar vergelijking met Kramer gaat echt helemaal mank.

11 november 2019 om 08:57

@facts: de vergelijking met Kramer gaat over het algemeen, niet zozeer deze por. Berghuis laat zien dat hij het in z'n bovenkamer niet op een rijtje heeft getuige de vele incidenten dat hij zijn kop verliest in het veld. De por vind ik niet zo spannend, zijn uitleg erna wel. Hij gaat gewoon trots vertellen wat hij heeft gedaan. Als hij nou had gezegd dat hij dat niet had moeten doen, zeker als aanvoerder, was het voor mij af. Maar door deze reactie laat hij wederom zien dat hij ze niet op een rijtje heeft. Dat je dan het vergelijk met Kramer maakt, lijkt me volledig juist.

11 november 2019 om 09:19

@ 4ever4ajax:je snapt mijn opmerking niet, ik verwacht geen 'objectieve' supporter, dus ook jouw mening is gekleurd en niet relevant voor de meeste anderen hier. Borst moet de acties van Kramer en Berghuis naast elkaar leggen en dan constateren dat hier echt een groot verschil tussen zit. Kramer is gek in zijn boven kamer, Berghuis laat zich te veel leiden door zijn emoties.

11 november 2019 om 09:26

@facts; Gek in de bovenkamer of laten leiden door emoties zijn identiek. 'bovenkamer'

11 november 2019 om 09:30

@facts: ah, en jij bent niet gekleurd (ik beweer overigens nergens dat ik objectief ben)? Je kan wel over Kramer oordelen, terwijl een Berghuis die aan elkaar hangt van dubieuze acties die niets met voetbal te maken hebben, oordeel je anders, zonder dat je er een goed argument voor hebt.

11 november 2019 om 09:49

4ever4ajax: Tja, wanneer komt gedrag voor uit normale emoties en wanneer vanuit een psychische aandoening? Ik kan hier idd niet over oordelen.maar er is wel degelijk verschil. Je gaat weer niet in op mijn punt, dat Borst stelt dat Berghuis qua gemeenheid aan Kramer doet denken. Als je overtredingen van de 2 naast elkaar legt blijkt dat het niet zo is. Ik laat het hierbij.

11 november 2019 om 08:54

Berghuis moet zich concentreren op zn spel en zich niet bezig houden met dit soort zaken. Ik denk dat elke Feyenoorder het daar wel mee eens is. Vond ik het een rode kaart? nee, om de simpele reden dat ik het ook bullshit had gevonden als een feyenoorder op deze manier ter aarde was gestort, zoals de keeper van rkc nu deed. Persoonlijk vind ik het feit dat een anonieme Ajaxfan vanachter zn toetsenbord zowel gisteren als vandaag vooraan staat op voetbalzone om vooral toch duidelijk te willen blijven maken dat Berghuis een recidivist is zorgwekkender. Daar straalt een soort ongezond fanatisme uit dat je je af kunt vragen of je je prioriteiten op orde hebt. Edit:typo

11 november 2019 om 09:11

Waar ik me voor al aan irriteer hoe hij de camera te woord staat. Wat een idioot en een goed voorbeeld voor de jeugd

11 november 2019 om 09:15

Kan me nog een actie herrineren van Onana tegen Luuk de Jong waarin precies hetzelfde gebeurde. Maar toen was er volgens iedereen niks aan de hand en stelde Luuk de Jong zich aan en moest hij geel krijgen voor een schwalbe. Zo hypocriet soms hier op vz...

11 november 2019 om 10:14

Ik denk dat de strekking toen ook grotendeels gelijk was. Ze moeten het gewoon allebei niet doen want je kan je team enorm benadelen (zeker nu met de Var). Het gedrag van de toneelspelers (nu de keeper, toen Luuk) is echter ook misselijk makend.enige (storende verschil tussen Onana en Berghuis in beide gevallen vind ik echter dat Berghuis achteraf trots tegen de camera verteld dat hij dit heeft gedaan. Imo kun je dan beter zeggen dat je het niet had moeten doen.

11 november 2019 om 10:29

Ja daar heb je inderdaad gelijk in. Berghuis heeft ook wel vaker van dit soort acties dan Onana maar probeerde maar even de vergelijking te trekken met een vergelijkbaar incident. Ik vind beide situaties wel mee vallen en door de var maar ook door aanstellerij wordt het voetbal wel een beetje verpest. Alles ligt onder een vergrootglas. Vroeger gebeurde dit minimaal 5x in een wedstrijd en gingen de spelers niet liggen..

11 november 2019 om 10:16

@myvision. We hebben dit seizoen 2 incifenten met Berghuis. Dit is zijn 4e seizoen. Zou je ook wat voorbeelden kunnen geven van deze eerste 3 seizoenen? Want je praat over veelpleger....

11 november 2019 om 12:36

@genieterr. Nou onthoud ik liever de leuke dingen met voetbal en al helemaal als het niet mijn club is. Maar iig 1 weet ik er nog dat was die bal keihard het publiek in.

11 november 2019 om 13:11

.... en dat hij Luuk de Jong zo ongeveer doormidden schopte in een idiote actie.

11 november 2019 om 10:20

Helemaal gelijk in Berghuis is een enorm gefrustreerd persoon, als hij zou beseffen dat hij de enige is die het in deze selectie niet nodig zou hebben. Er worden hieronder ook vergelijkingen gedaan met Veltman, Veltman is totaal anders en die doet zeker ook dingen die niet altijd netjes zijn maar het vergelijken met die waanzinnige domme acties van Berghuis is echt kansloos, deze man dwaalt steeds verder af helaas..

11 november 2019 om 10:30

Ik blijf het zeer overtrokken vinden. Technisch gezien is het een elleboog ja, dat kun je zo zien. Is het hard? Nee. Is het gemeen? Nee. Het is een duwtje dat onder een vergrootglas komt omdat hij het met zijn elleboog geeft. Natuurlijk is het dom en moet hij het niet doen, maar laten we niet doen alsof hij ook maar iets van een gewelddadige intentie heeft

11 november 2019 om 11:22

Ik ben het met je verhaal eens. Maar als deze opmerkingen tegen Larsson was gemaakt had hij alleen maar lachend weggelopen en naar het scorebord gewezen. Dit is wel degelijk het verschil tegen iemand die snel op zijn teentjes is getrapt en iemand die gewoon wel gezond verstand heeft. De actie stelt niet veel voor verder maar het had zeker voorkomen kunnen worden.

11 november 2019 om 12:12

Ja volledig eens Henk. Heeft ook meer zin, want als je ervan wegloopt en die keeper uitlacht, staat ie zelf voor lul. Ik vind het heel dom van Berghuis, maar moet ook wel lachen om iedereen die hier met een toon over praat alsof hij iemand knock out heeft geslagen

11 november 2019 om 13:14

Volledig mee eens! Zeker omdat het zomaar een schorsing op kan leveren als het een beetje tegen zou zitten..

11 november 2019 om 12:18

Ach, wat een gelul. Het is best bij vlagen een misselijk ventje. Maar wat hij gisteren deed vond ik serieus een logische reactie als je zag hoe die keeper richting z'n gezicht kwam intimideren en schelden. Actie gevolg. Dat geld net zo goed voor die keeper.als hij dat niet doet, krijgt hij ook geen tik. Zo simpel is het gewoon. En dan nog zo theatraal gaan liggen na zo'n tikkie, matennaaier dus. Als er iemand een onsympathieke vent was bij deze actie was het die keeper. Je mag je best verdedigen. Zoals ik al zei, als die keeper normaal doet of op afstand blijft is er niks aan de hand. Het is niet zo dat Berghuis het opzocht ... dan had ik 't een ander verhaal gevonden. En over misselijke ventjes gesproken, Borst kan er ook wat van ...

Overdreven gedoe. Actie leidt tot reactie. Vaessen kwam heel dicht in de persoonlijke ruimte van Berghuis om hem een gemiste kans in te wrijven. Berghuis gaf hem een tikkie. Nounou.

11 november 2019 om 08:48

"vaessen kwam heel dicht in de persoonlijke ruimte van Berghuis". We hebben het hier over voetbal toch? Een contactsport? Ik denk dat Berghuis prima iemand in zijn 'persoonlijke ruimte' kan hebben, ik vermoed dat hij dat in de wedstrijd vaker heeft gehad. Echter dient hij wel zijn verstand te gebruiken wat hij vaak genoeg niet doet en dus komt er terecht kritiek. Het is namelijk niet zij neerste keer dat hij frustraties op anderen botviert met een kronkeltje.

11 november 2019 om 08:50

Contactsport? Zeker. Was dit een spelsituatie? Zeker niet. Vaessen moest het halve 16-meter gebied doorsprinten om iets in Berghuis zijn gezicht te roepen.

11 november 2019 om 08:52

Het punt is, dat hij wel gewend is dat iemand in zijn persoonlijke ruimte komt. Dat je dat aanhaalt is echt een kul-argument in mijn optiek. Hij moet gewoon eens een keer zijn verstand gebruiken ipv primitief te reageren.

11 november 2019 om 08:55

Omdat het een goede speler is met geweldige stats misschien?

11 november 2019 om 09:28

Klopt dat hij dit niet moet doen en hiervoor een kaart zou kunnen krijgen. Maar de ophef is wel overdreven. Zoals jij aangeeft is het een contactsport, als hij iemand zo'n tikkie geeft in een duel hoor je er niemand over. Als de keeper de andere kant op had gekeken had hij niet eens gemerkt dat hij een tikkie kreeg. Dom, zeker. Rode kaart, lijkt mij niet.

11 november 2019 om 08:52

En hier ga je volgens mij de mist in. Het gaat niet om dit stootje maar meer om het feit dat hij überhaupt zijn elleboog gebruikt terwijl je i de laatste minuut 3-2 voorstaat en met een man meer speelt. Je geeft een scheids of var een mogelijkheid om rood te trekken met een schorsing tot gevolg. Je moet gewoon als berghuus zijnde niet je elleboog gebruiken. En dus niet deze beweging maken. Tuurlijk is het licht en tuurlijk stelt de keeper zich aan. Maar berghuus moe5 dit gewoon laten

11 november 2019 om 08:54

@westland96: Ik vond het ook niet heel erg, maar zijn reactie achteraf vond ik wel stuitend. Als hij nou aangaf dat hij dat niet had moeten doen, was het voor mij af. Maar in plaats daarvan gaat hij half trots vertellen wat hij heeft gedaan. Dan spoor je niet, zeker niet als aanvoerder (snap sowieso niet dat Dick hem aanvoerder maakt, Berghuis is inderdaad gewoon een recidivist). Zoals ik al eerder heb genoemd, deze man zou er verstandig aan doen om professionele hulp te zoeken zodat hij ervoor zorgt dat de kritieken (positief en negatief) alleen maar over het voetballen gaan en niet over zijn gedrag.

Als PSV dat jochie gehaald had was het helemaal oorlog op het veld met alle frustraties in het team. Onbegrijpelijk dat hij destijds een target was

Triest dat Borst door zich jarenlang te hekelen aan acties van spelers nooit meer lacht en grijs haar heeft gekregen. ik zou die man graag een bloemetje willen sturen.puur om het leed wat te verzachten.

11 november 2019 om 12:54

Denk eerder dat Borst ouder is geworden door de jarenlange intense zorg voor zijn moeder. Zwakke opmerking van jou.

Als de scheidsrechter ze gister allebei geel had gegeven was er niks aan de hand geweest. Nu word het weer zo opgeblazen.

RKC heeft deze pot ongelofelijk dom en terecht weggegeven maar ik heb twee momenten gezien in de slotfase waarbij ik de actie, of beter gezegd het niks doen van de scheidsrechter niet begrijp. Volgens mij moet je situaties los van elkaar beoordelen en dat is niet gebeurt. Bij de situatie Berghuis lees ik vooral dat Vaessen niet zo triest moest doen. Klopt helemaal, ongelofelijk kinderachtig en heel raar als je met 3-2 achter staat om je dan zo uit te laten. Dit neemt niet weg dat Berghuis zijn poten thuis moet houden en gewoon een tik uitdeelt. Daarnaast vind ik het heel raar dat Feyenoord de beslissende vrije trap meekrijgt op het moment dat Toornstra Bakari met een ippon neerlegt. Dan lees ik weer dat Bakari die bal maar buiten had moeten trappen. Volgens mij staat dat wederom weer los van elkaar: al maakt Bakari 5 salto's achter elkaar, hij schermt de bal af en Toornstra legt hem met twee armen op de grond, terwijl de grensrechter op 3 meter afstand staat. Bakari maakt vervolgens ook een overtreding maar het begint met een 100% overtreding van Toornstra.

11 november 2019 om 12:55

Topreactie! Je moet de acties inderdaad los van elkaar zien. Je bent volgens mij de eerste Feyenoord-supporter die het zo objectief bekijkt. Respect!

11 november 2019 om 13:21

Ik ben voor Rkc, dus zo objectief ben ik niet haha! Ik snap de verwarring maar FR in mijn naam staat niet voor Feyenoord.

11 november 2019 om 16:37

Haha. Je hebt gelijk. :-) Maar ik vind het desondanks geweldig dat je het objectief bekijkt. RKC speelt heel leuk voetbal! Ik gunde ze echt een punt gisteren en denk eerlijk gezegd ook dat ze het verdienden. Maar je krijgt niet altijd wat je verdient. Ik vind een club als ADO veel minder leuk spelen dan RKC. Van mij mogen zij degraderen. Hoop dat RKC het redt.

Hij hoort nu echt gewoon thuis gelaten te worden door Koeman anders geef je verkeerd signaal af. Lekker Koopmeiners oproepen. Toch genoeg aanvallers.

Berghuis had beter moeten weten en hopelijk weet hij dit ook . Als.dat niet zo is , dan heeft hij en Feyenoord een probleem. Door zijn gedrag kan hij zijn team benadelen

Hij is aanvoerder.. moet zich ni laten leiden door emoties..raak of ni raak intentie is daar..En t ergste is hoe die afwimpeld in n interview..intentie was daar..geel had op ze plaats geweest..En wat als alle jeugd spelers dit na gaan doen..lekker gezellig op de velden..Hij zegt ipc actie reactie niks mis mee..berghuis is n goede voetballer..Maar ni captain waardig!!!!!

Geef beiden geel en niemand heeft het er over. Niet elk contact met een elleboog is een elleboogstoot, dus rode kaart. Dit was een klein tikkie tegen een provocerende keeper. 2x geel, klaar.

Berghuis is een geweldige speler, maar hij ontsiert af en toe zijn spel door emotie de overhand te laten nemen en domme overtredingen te maken. Buiten dat: de gene die hem hierop zou moeten aanspreken hangt af van het moment waarop het gebeurt. Als hij in een Feyenoord shirt een overtreding maakt, moet Advocaat hem daarop aanspreken en niet Koeman. Koeman heeft in mijn ogen alleen iets te zeggen als hij zich bij Oranje misdraagt. Anders ontstaat er bemoeienis van bondscoach bij de club, want als Advocaat en Koeman een ander standpunt hebben, naar wie moet Berghuis dan luisteren? Rare situatie, kan me in het verleden ook niet herinneren dat er een bondscoach spelers ging corrigeren voor overtredingen bij de club.

Wel weer typisch dat Ajax supporters hier moord en brand schreeuwen. 4ever4ajax, JK-Ajax1, myvision.als voorbeeld. En dan allemaal prachtige voorbeelden komen als dat deze jongen nooit meer mag worden opgeroepen. Maar dat er in jullie selectie ook dit soort jongens rondlopen (bv Veltman) wordt dan niks over gezegd.....zelf reflectie is ook wel eens goed.....of zeg gewoon niks

11 november 2019 om 10:32

Is dit omgekeerd niet hetzelfde dan? Al die Feyenoorders die moord en brand schreeuwen om Veltman of Suarez, maar nu allemaal Ajacieden erop wijzen hoe hypocriet men is. Ja daag, of zeg gewoon niks

11 november 2019 om 11:52

Veltman is dan wel een kolere leijer in het veld, naait tegenstanders kaarten aan etc, maar is niet zo een malloot als meneer berghuis die eens in de 3-4 wedstrijden probeert om een tegenstander te verwonden omdat de stoppen door slaan.. Berghuis is gewoon een speler van de buitencategorie op het voetbalveld die op de positie waar hij staat en met zijn voetbal talent dit helemaal niet nodig heeft..

11 november 2019 om 12:58

@genieterr, als Veltman dit had gedaan, had VZ volgestaan met de grootste straffen die een voetballer maar kan krijgen. Verschillende Feyenoord-supporters halen tot de dag vandaag nog zijn actie tegen Sparta aan, ook al heeft hij zijn excuses aangeboden (terwijl Berghuis erom lacht) en hij heeft het daarna nooit meer gedaan. Maar ga gerust door met het goedpraten van Berghuis.

Berghuis is totaal geen type Kramer. Kramer is gewoon een eikel die dit allemaal moedwillig doet. Berghuis is een aardig mannetje die moeite heeft zicht te beheersen als het tegenzit. Daarom verdient ie nog steeds rood als-ie over de schreef gaat, maar hij is echt geen Michiel Kramer. En zeker het voorval gisteren is geen Kramertje. Ach Hugo moet ook wel zuur zijn dat Sparta gewoon weer staat waar het hoort. Onder Feyenoord.

11 november 2019 om 10:32

Klopt de intentie is heel anders, Kramer en Toivonen zijn bijvoorbeeld vuillakken, Berghuis is gewoon een heetgebakerde idioot.

11 november 2019 om 10:36

Yep, snap ook niet dat ie aanvoerder is. Naja misschien om hem te prikkelen, maar hij is echt geen geschikte persoonlijkheid voor die rol.

11 november 2019 om 10:44

Ik denk dat dat komt omdat ie de enige speler is met een beetje bijzondere kwaliteiten. Of misschien was Stam bang dat Berghuis zou muiten als ie niet belangrijk genoeg gemaakt werd? Of waren ze bij Feyenoord bang voor een transfer? Ik weet het ook niet, maar vindt het net zon rare keuze als denkeuze voor Rosario.

11 november 2019 om 10:49

Aardig mannetje? Ik weet niet met wat voor mensen jij omgaat, maar Berghuis is een wolf in schaapskleren. Hij is van hetzelfde laken een pak als Kramer, waarvan je tenminste kunt zeggen dat hij out in the open een onprofessionele klootzak is. Beide horen wat mij betreft thuis in de de top van de meest irritante / onsportieve spelers van de Eredivisie waar ook Veltman, Bazoer en Padt deel van uitmaken.

11 november 2019 om 11:01

Bij jongens als Kramer, of in het verleden Toivonen en voordat Ajax altijd alles won Vetlman, heb ik het idee dat alles berekenend is. Die maken de afweging, als ik dit hufterige doe, haal ik er voordeel uit. Berghuis krijgt gewoon een rode waas voor z'n ogen. Das ook niet goed, maar wel een verschil naar mijn mening. Ach ja, smaken verschillen.

11 november 2019 om 11:53

Bazoer? Bazoer is gewoon oliedom en ongemotiveerd, maar lang zo gestoord niet als de andere namen die je opnoemt.

11 november 2019 om 12:16

Kijk de trap van Bazoer naar het hoofd van Diemers dit seizoen nog eens terug. In combinatie met het beeld dat Bazoer van zichzelf en de wereld heeft denk ik dat je het er dan wel mee eens bent dat Bazoer dezelfde soort mafklapper is als die andere recidivisten.

Sorry ik heb helemaal niks met Berghuis maar dit is echt niet een elleboog, gewoon een por! Voetbal is eenmaal mannen sport

Highlight dan Beugelsdijk. Die was nog veel erger als Kramer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Vitesse232
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
K. VermeerKeeper140
S. BerghuisAanvaller148
L. SinisterraAanvaller142
S. LarssonAanvaller134
L. NarsinghAanvaller122
N. JørgensenAanvaller72
N. MarsmanKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Zaterdag 7 december
Nu het transferverbod is opgeheven, krijgt Frank Lampard een groot budget van eigenaar Roman Abramovich van Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren