Ronaldo vertrekt drie minuten voor tijd boos uit Allianz Stadium

Zondag, 10 november 2019 om

Cristiano Ronaldo heeft het einde van Juventus - AC Milan (1-0) zondagavond niet meegemaakt, zo stelt Sky Italia. De Portugese vedette van Juventus werd tijdens de Italiaanse klassieker al na 55 minuten gewisseld, waarna hij boos wegbeende. Volgens de doorgaans betrouwbare televisiezender heeft Ronaldo het stadion van Juventus nog voor het laatste fluitsignaal boos verlaten.

Ronaldo speelde een matige wedstrijd tegen Milan en werd aan het begin van de tweede helft gewisseld door Maurizio Sarri. De Juventus-trainer bracht met Paulo Dybala een verse kracht binnen de lijnen en werd dertien minuten voor tijd beloond voor die ingreep: de vervanger van Ronaldo groeide met een schot in de verre hoek uit tot matchwinner.

Ronaldo bevond zich op het moment dat Dybala scoorde nog wel in het Allianz Stadium, maar maakte de feestvreugde na afloop niet meer mee. Volgens Sky Italia hield de 34-jarige sterspeler het exact drie minuten voor het laatste fluitsignaal voor gezien en verliet hij op dat moment het stadion.

Het vroegtijdige vertrek zal de geruchten over de moeizame relatie tussen Ronaldo en Sarri verder doen voeden in de Italiaanse media. Afgelopen woensdag wisselde Sarri zijn sterspeler ook al vroegtijdig in de Champions League-wedstrijd tegen Lokomotiv Moskou, bij een 1-1 stand. Dat duel werd door Juventus uiteindelijk nog gewonnen door een doelpunt in blessuretijd van Douglas Costa.

Sarri happy to see Ronaldo upset with substitution
Meer video's


Gerelateerd

Meer sportnieuws

115 reacties (laatste reactie door stua)

Ronaldo gaf zelf aan gewisseld te willen worden, vanwege een blessure aan zijn knie. Hoop heisa om niks weer dit.

10 november 2019 om 23:25

Oh serieus? Hoe weet je dit? Edit; Zag net ook de video, en lijkt me niet dat iemand met last van het veld af rent, geen hand geeft aan degene die erin komt en boos richting de trainer kijkt.

10 november 2019 om 23:29

Heb al een aantal videos gezien waarin hij zelf het signaal geeft. Zag het op instagram en twitter.

10 november 2019 om 23:31

Was te zien in de wedstrijd, als je live hebt gekeken zag je dat hij het aangaf bij de bank voordat hij werd gewisseld.

10 november 2019 om 23:34

Omdat ik de wedstrijd heb gezien en het gewoon uitgezonden is. Misschien bij Ziggo niet maar goed, er zijn gewoon videos online waarin hij vraagt om een wissel. Weet niet of het toegestaan is om links te plaatsen, maar op het twitter account: @juvefcdotcom is een video te zien waar Ronaldo zelf om een wissel vraagt vanwege een blessure.

10 november 2019 om 23:34

Op het twitter account: "@juvefcdotcom" is gewoon te zien dat Ronaldo vanwege een blessure om een wissel vraagt.

10 november 2019 om 23:37

Ah vandaar. Maar waarom is hij dan zo boos en verlaat hij eerder het stadion? Komt wel apart over zo..

10 november 2019 om 23:38

Dat zijn geruchten Messibazoer, speculaties zonder bewijs

11 november 2019 om 00:03

@messibazoer,het zou kunnen komen omdat hij dan niet meer verder kan en meer boos is op zichzelf dan de trainer... maar ook dat zijn speculaties.

11 november 2019 om 00:26

Gerard13waar is het bewijs dat hij niet eerder naar huis is gegaan dan?en je zegt Messibazoer dat zij speculaties maar zelf roep je ook maar wat luk raak, en ben je net zo goed speculaties aan het rond gooien zonder enig bewijs, Of heb jij soms een bron die beter is dan Sky Italia?? En ja ik weet niet alle kranten zijn betrouwbaar.

11 november 2019 om 06:16

Ik moet eerlijk zeggen (los van dat ik de wedstrijd niet gezien heb) dat op de twitter account iemand staat die zn kous goed doet en iemand lijkt te bedanken voor een bal die hij zojuist kreeg waarvij iemand hem in de rug liep. Wat ik zeg in de wedstrijd zal t wel anders zijn geweest maar alleen deze video zegt niks

11 november 2019 om 08:03

@benafca Kijk, dit is nou nepnieuws creeren. De interpretatie van houding en blik kan verschillen, maar hij geeft dybala gewoon een hand. Dat hij dat wel of niet doet, kan iemand zijn interpretatie beinvloeden. Ik ben zeker geen ronaldo fan, maar ik denk oprecht dat het verhaal hier klopt. En Ronaldo lijkt mij ook het type die gewoon tegen de trainer zegt “ik ga naar huis in een ijsbad zitten, dat direct doen is het beste voor mijn herstel”. Als dat klopt dan stelt hij zijn lichaam herstellen boven het aanwezig blijven tijdens de wedstrijd. Welke van de twee opties het beste is (snel herstel om het team lichamelijk sneller te helpen of mental support tijdens een wedstrijd) is niet aan mij om te bepalen. Maar als ik zijn gezicht en houding zie, zie ik geen rancune naar de wissel maar teleurstelling in zijn eigen lichaam.

11 november 2019 om 08:29

Hij is echter wel vertrokken. Dit geven zowel Sarri als Schezny aan. Daarnaast wordt aangegeven dat ze snappen dat hij teleurgesteld/boos was dat hij gewisseld werd. Met andere woorden 'dat is dus niet ivm een blessure'. -- Szczesny: "ronaldo leaving. We are not wooried, when a player of this level is removed from the pitch it is normal to get angry."sarri: "all players have those 5 minutes of being pissed. All coaches are pleased that a player is angry about a substitution".waarom zeggen ze dat, als hij zelf van het veld af zou willen?

10 november 2019 om 23:27

Denk het niet eerlijk gezegd maar zie het nu al 2 mensen zeggen, ben benieuwd naar beelden waaruit dat blijkt. Ik zie een zwaar gefrustreerde en verbaasde Ronaldo de catacomben inlopen, waarom als je zelf hebt gevraagd om een wissel? Mits het wel zo is gegaan is dat nog altijd geen reden om het stadion te verlaten voor het einde van de wedstrijd lijkt me? Je moet toch gewoon in de kleedkamer zijn nadien? Gevalletje té groot ego.

10 november 2019 om 23:45

Je kunt ook boos op je zelf zijn door b.v. mee te doen wat je blessure weer verergerd. Plus dat hij dan ook geblesserd is voor Portugal. Waarschijnlijk is hij nasr huis gegaan en in een ijsbad gaan zitten.

11 november 2019 om 00:23

Die man is geblesseerd, hij gaat snel naar huis in zijn prive ijsbad om te herstellen. Of naar het ziekenhuis om met spord foto’s te maken.

10 november 2019 om 23:29

Bronvermelding aub?

10 november 2019 om 23:37

Op het twitter account: "@juvefcdotcom" is gewoon te zien dat Ronaldo vanwege een blessure om een wissel vraagt.

11 november 2019 om 00:29

Hoe ik het ervaar is dat Ronaldo naar zijn knie kijkt, vervolgens gefrustreerd is omdat die zo slecht speelt en Sarri vervolgens ingrijpt nadat hij Ronaldo keer op keer balverlies ziet leiden, zal vast uit voorzorg zijn maar ook omdat hij gewoon slecht speelde, Vervolgens verlaat hij het stadion en zijn er nog steeds mensen die niet geloven dat hij het stadion heeft verlaten en doen het af als valse berichtgeving en speculaties zonder enig bewijs

11 november 2019 om 01:20

Sarri zegt tegen Sky sport italia: “It’s only natural a player is going to be irritated to leave the pitch, especially when he worked so hard to be there. Over the last month, he has had this little knee problem, he had a knock in training and it hurt the collateral ligament. When he trains at high intensity or plays, it unbalances him, so he ends up overcompensating and it damages the calf and thigh muscles.” Dus hier geeft Sarri aan dat het vanwege een blessure was dat ie slecht speelde, waardoor ie uiteindelijk werd gewisseld

Wie wisselt dan ook Cristiano Ronaldo in zo’n belangrijke pot in minuut 55, ondanks dat hij als een zoutzak speelde heeft hij maar 1 moment nodig om de wedstrijd te beslissen.

10 november 2019 om 23:56

dyballa ook blijkbaar. dan maar tot een eigen opgeleide jeugd speler ipv een oude vedette :-) (no te nadelen aan de kwaliteiten van ronaldo)

11 november 2019 om 00:03

Uhh Dybala komt van Palermo

11 november 2019 om 07:29

Yhhh sinds wanneeer is de Argentijn Dynalla opgeleid door Juve😂😂😂

10 november 2019 om 23:59

Ik heb ook altijd maar één moment nodig om een wedstrijd te doen kantelen. En toch word ik gewisseld, onbegrijpelijk. Dat dat ene moment bijna nooit komt is ook maar een kleinigheidje.

11 november 2019 om 12:20

Ronaldo laat al heel het jaar weinig zien. Het einde is in zicht.

Zwak van ronaldo, word gewisseld en is meteen op zijn teentjes getrapt.. ja ook ronaldo mag gewisseld worden als hij geen goede wedstrijd speelt🙄🙄

10 november 2019 om 23:43

Hij vroeg zelf om een wissel.had last van zijn knie.

11 november 2019 om 00:33

Dan had hij niet eens moeten beginnen aanegzien Ronaldo bekend staat dat hij fit wilt zijn op het eind van het seizoen, Denk vooral dat hij Messi gisteren heeft zien schitteren tegen het altijd lastige Celta de Vigo (tegenstander heeft niks te maken met die geweldige goals die hij maakte, 2 vrije trqappen ). en dacht ik wil er ook eentje prikken.

Iedereen mag gewisseld worden als hij slecht speelt en dat heb je maar te accepteren. Hoe goed je ook bent, gedraag je toch eens gewoon...

Een icoon als Ronaldo mag best boos zijn na een wissel. Maar dit is meer dan boosheid, dit is beschamend, narcistisch, zielig en buitensporig arrogant. Het laat maar eens zien dat het in de wereld van Ronaldo alleen om Ronaldo draait. Ongelooflijk slecht voorbeeld voor alle voetballende kinderen zo een actie als dit.

10 november 2019 om 23:31

Overdreven reactie. Alsof die kinderen het stadion gaan verlaten en dit soort dingen meekrijgen, die zien alleen Ronaldo wissel en verder kijken ze niet meer.

10 november 2019 om 23:34

Het kan goed zijn dat kinderen meekrijgen dat Ronaldo verongelijkt het veld afliep naar zijn wissel en ook te weten komen dat hij gewoon naar huis gaat. Het is zeker geen lesje in nederigheid en respect dit.

10 november 2019 om 23:38

Dat zou goed kunnen maar je doet nu alsof hij iemand neer heeft geslagen ofzo.als kinderen dit nadoen worden de ouders gelijk op de hoogte gesteld en zullen ze dat niet meer doen, verder is het natuurlijk aan de ouders om de kinderen manieren te leren, niet aan de profs.

10 november 2019 om 23:52

Even buiten het feit dat ie zelf om een wissel vroeg of niet, maar stel jij werd gewoon gewisseld en zijn reactie was zo, dan is dat echt een slecht voorbeeld zoals Suarez zegt. Kinderen zien dit en denken dat dat Mag. Ze nemen allea over van hun helden. Tuurlijk moeten de ouders hun kids manieren leren, maar je onderschat dan echt de invloed van voetbal sterren. Daarom worden ze ook altijd in reclames e.d. gebruikt. Als Ronaldo dit scheermesje heeft, neem ik hem ook etc etc. Zo werkt het nu eenmaal.

11 november 2019 om 00:01

Ja dat snap ik ook wel maar dit is echt niet het eerste wat kinderen overnemen, behalve dat is het wel heel makkelijk praten. Deze mannen zijn ook mensen en kunnen gewoon boos worden zoals elk ander mens... Emoties zullen dan krachtiger zijn en dus wordt er niet aan dit soort dingen gedacht.kinderen die dit zien en denken dat het mag en dat ook uit gaan voeren zullen er snel genoeg achter komen dat het niet correct is, net zoals slaan, schoppen, bijten, spugen, trekken en duwen... Je kunt het niet altijd op de profs afschuiven.

10 november 2019 om 23:37

Vind dat altijd zo'n drogreden, voorbeeldfunctie.. Ouders horen het goede voorbeeld te geven, niet de profvoetballers.

10 november 2019 om 23:40

Als je een publiek figuur bent heb je nou eenmaal een voorbeeldfunctie. Dat vele publieke figuren dat niet serieus nemen, neemt niet weg dat het gedrag van profvoetballers het gedrag van voetballende kinderen echt wel stuurt.

11 november 2019 om 00:33

Daar heb je helemaal gelijk in Luis Suarez... Maar ik neem aan dat je niet fan bent geworden van Suarez omdat die 3x iemand gebeten heeft en lang geschorst is geweest voor racistische opmerkingen. Ik denk niet dat deze actie van Ronaldo enig invloed gaat hebben op kinderen. Er zijn in de wereld genoeg andere factoren die kinderen meer zullen beïnvloeden dan profvoetballers in de negatieve zin. Tot er misschien ooit een jeugdspeler iemand bijt omdat zijn favo voetballer Suarez dat ook heeft gedaan. Ronaldo is gewisseld omdat hij geblesseerd is en gaat 3 min eerder naar huis, thats all there is to it. Geen rede om het groter te maken dan het is.

10 november 2019 om 23:50

Ronaldo zit helemaal goed Sarri zit fout. iemand met de staat van dienst en status van Ronaldo wissel je niet in minuut 55. hij kan de wedstrijd met 1 actie beslissen. anders konden ze vroeger Makaay ook wel elke wedstrijd naar 55 minuten wisselen.

11 november 2019 om 00:27

En toch kreeg Sarri gelijk. Winnende coaches hebben altijd gelijk. En met zo'n nickname had ik eigenlijk nooit gedacht dat je dit zo zou vinden 😉

Ok bijzonder dit. Hij heeft vaker mindere periodes gehad maar dit soort praktijken deed hij toch nooit. Zou het jammer vinden als ie z'n eigen trots boven het team zet. Zo'n groot sportman heeft dat niet nodig.

Kom op zeg, het is geen god.. Speel je slecht, word je gewisseld. Als blijkt dat de Dybala dan ook nog de winnende scoort, is dit gewoon een goede zet van de trainer. Uiteindelijk begrijp ik de teleurstelling van Ronaldo, maar die benut zijn kansen wel wanneer hij een goede wedstrijd speelt

10 november 2019 om 23:53

Misschien had Ronaldo ook wel de winnende gemaakt hij had nog geen kans gekregen. en iemand met de status van Ronaldo wissel je niet in minuut 55 dan haal je er een lulletje zoals Higuain of Bernadeshi vanaf.maar niet iemand van 34 en met zijn staat van dienst

Sarri moest zogenaamd aanvallend voetbal brengen naar het Allianz Stadium maar het voetbal lijk nergens op en we zijn al in november. Eerste volgende nederlaag in serie a moet hij op staande voet ontslagen worden.

11 november 2019 om 00:36

Ze winnen in ieder geval bijna alles, het kan alleen maar beter gaan als je het van de positieve kant bekijkt in het voetballend opzicht, kwa het winnen van wedstrijden kan het haast alleen maar minder gaan aangezien ze al vaak genoeg kantje boord de overwinningen weten binnen te slepen de afgelopen weken.

Even zonder grappen, ik volg de serie A totaal niet. Hoe doet ronaldo het in vergelijking met zijn jaren bij Madrid??

10 november 2019 om 23:34

Dit jaar Serie A: 10 gespeeld - 5 goals, 1 assist. CL: 4 gespeeld - 1 goal, 1 assist. Voor zijn doen dus vrij beschaafd. Zijn veldspel vind ik de laatste weken verre van indrukwekkend eerlijk gezegd, als de productie dan wat stil valt lijkt het (in vergelijking met de topjaren bij Real) matig.

10 november 2019 om 23:39

Veldspel juist heel goed, maar moet alles zelf creeren, juve heeft geen creatieve spelers. Check whoscored maar, tot aan deze speelronde stond hij 2e qua recente vorm (gebaseerd op de 6 laatste wedstrijden, alleen achter Papu Gomez).

10 november 2019 om 23:47

Klopt hij staat in de statistische beste 11 van de afgelopen maand . Maar ook gewoon in de beste serie A 11 van dit seizoen vooralsnog.

11 november 2019 om 00:38

Van de beste speler van de wereld volgens veel mensen (onbegrijpelijk) kun je zijn veldspel toch niet goed noemen??? Het is uiterst matig in zijn passing, maar waar zijn deze statistieken op gebaseerd dan? recente vorm van wat???

11 november 2019 om 00:50

Ik vind whoscored een goede website. Ze nemen min of meer alles in aanmerking, alle mogelijke statistieken.

10 november 2019 om 23:38

Goed maar niet fantastisch. Vorig seizoen had ie 28 doelpunten. Het laagste dat hij ooit bij Madrid had was 33 in 09/10. Daarna niet meer onder de 40 gegaan en maar 2 of 3x minder dan 50 zelfs. Bovendien slechts 6 doelpunten in de cl terwijl hij de voorbije 5 jaar steevast het dubbele draaide. Ik denk dat hij zich de keuze voor Juve op dat vlak misschien wel betreurt. Al is dat koffiedik kijken natuurlijk. Presteert gewoon uitstekend maar niet zoals het fenomeen dat we kennen. Kan ook de leeftijd zijn natuurlijk

Ik neem aan dat dit naar het einde van zijn voetbal carrière neigt. Aan alles wat zichtbaar is komt een einde

Ik hoop dat hij gewisseld werd door er blessure ofzo. Ik ben een cr7 fan en moet toegeven dat cr7 ni geweldig speelde. Nu zo vroeg wisselen is gevaarlijk en Sarri moet oppassen omdat cr7 een wereld voetballer is. Als je als trainer hem niet in zijn broekzak hebt komt dat niet goed voor de gehele ploeg

Madrid mist Ronaldo maar Ronnie mist Madrid ook hoor. Heeft vorig seizoen qua productie zijn slechtste seizoen gedraaid in 10 jaar, slechter dan hij ooit bij Madrid heeft gedaan dus. Nu lijkt het erop dat hij geen al te beste relatie heeft met Sarri. Ik denk eerlijk gezegd dat hij nog wel eens bij PSG kan eindigen

Sarri en Juventus klikt sowieso niet. Ze voetballen niet leuk en scoren moeizaam. Overschat trainertje.

10 november 2019 om 23:34

Juventus volgens mij beste seizoenstart gemaakt in 10 jaar? Dat dacht ik onlangs toxh te lezen iig

11 november 2019 om 00:04

Hij kan best veel punten pakken, alleen dat is totaal anders als het veldspel. Als het veldspel dramatisch is, is het ook niet leuk om naar te kijken....Beetje a la Vitesse. Ze hadden paar weken terug de beste seizoensstart ooit, maar het veldspel is slaapverwekkend.... Het is dat het me clubje is, want anders had ik allang afgezet of in slaap gevallen

Ik ben geen groot fan van Sarri maar dit was gewoon een zeer goede beslissing, geen speler is groot genoeg om niet gewisseld te worden.

Ik zei het afgelopen zomer al, Sarri’s voetbal past totaal niet bij een voorhoede met twee spelers die combinerend niet geweldig zijn en veelal zelf willen gaan. Daar kun je er max 1 van hebben in zijn type team, in de spits. Daarnaast is het bij zijn stijl ook enorm belangrijk dat spelers druk zetten en jagen, ook al niet Ronaldo’s sterkste punt. Neemt overigens niet weg dat Ronaldo geweldig is, maar Sarri en hij passen totaal niet bij elkaar qua speelstijl en spelopvatting.

10 november 2019 om 23:41

Juventus speelt niet eens aanvallend het lijkt er niet eens op. Bij Real speelt hij in een team dat aanvallend combinerend sterk was met veel creativiteit en aanvoer dat mist Juventus erg. Speelde Juventus maar aanvallend dat zou Ronaldo alleen tengoeden komen.

Ronaldo kom terug naar Madrid, deuren staan wagenwijd voor je open.

10 november 2019 om 23:40

Nee hoor, die deuren zitten potdicht met bewakers van Perez erachter haha.het hoofdstuk Ronaldo - Madrid is gewoon klaar, hoe zonde, heeft een enorme fout gemaakt om voor Juventus te spelen, had beter naar Sporting ofzo kunnen gaan

10 november 2019 om 23:42

Stiekem heeft Ronaldo spijt van zijn overstap naar Juventus hij zal dat nooit toegeven natuurlijk.

11 november 2019 om 00:06

Het is hopen voor hem dat hij na de winterstop weer de oude wordt anders gewoon naar PSG ofzo en dan lekker stoppen na het WK van 2022, hij hoeft niks meer te bewijzen maar wil dat wel nog heel graag en bij Juve gaat het niet lukken.

11 november 2019 om 09:08

Real en hun ondankbare fans hebben een fout gemaakt om ronaldo te laten gaan. De beste man heeft jullie jaren lang alles gegeven wat je kon krijgen en hielt jullie persoonlijk aan de wereldtop. De ondankbaarheid spat er weer af in jullie reacties, ongelofelijk

Als Ronaldo vanwege een blessure op zijn eigen verzoek werd gewisseld reageerde hij wel heel raar toen hij naar de kant kwam en nogmaals door 3 minuten voor het einde bij de toch spannende tussenstand van 1-0 het stadion uit te benen. Ronaldo is gewoon naast een heel goede voetballer een ongelofelijke enge man.

Ronaldo is de enige speler ter wereld die altijd boos kijkt wanneer een teamgenoot scoort omdat hij dan niet het middelpunt van de aandacht is. Durft een keer een trainer met ballen zijn overschatte hoogheid te wisselen rent hij huilend boos weg. En ja, ik noem hem overschat en niet slecht. Het is een weergaloze speler. Maar dat mensen hem in 1 adem met Messi noemen is natuurlijk hilarisch.

11 november 2019 om 00:00

dat zou je niet zeggen over Ronaldo in zijn united tijd toen was hij beter dan messi. goals assist beide benen scoren vrijetrappen koppen skills snelheid. Messi heeft het alleen bewezen bij Barca. niet bij Argentinie.en hij is ook niet meer de messi van de Xavi Iniesta tijd. Ronaldo Ek gewonnen CL en Kampioenschap United en Real. dus Ronaldo staat wel degelijk op gelijke voet

11 november 2019 om 00:21

Wel grappig dat iemand die het niet bewijst wel top scorer is van zijn land. Messi is inderdaad niet meer de messi van xavi en iniesta tijden. Ik vindt messi namelijk veel effectiever dan ooit. Hij kiest zijn momenten meer uit dan vroeger, maar dat je dan nog steeds dezelfde effect hebt is noemenswaardig. Ben het wel met je eens dat je eigenlijk ronaldo niet hoort te wisselen om dezelfde reden die jij ook aangeeft in andere comments van je.

11 november 2019 om 00:57

Hoe bedoel je beter???? Je bedoeld hij was verder in zijn ontwikkeling op dat moment, want als we puur naar leeftijd kijken is Ronaldo op geen enkel moment beter geweest dan Messi toen ze dezelfde leeftijd hadden, maar waarom haal je dat niet aan???? Vervolgens haal je Argentinië aan waar hij juist wel heeft bewezen dat hij met Argentinië iets had kunnen en moeten winnen, iets wat hij dolgraag zou willen, en al had moeten doen, 4 grote finales gespeeld en alle 4 verloren, maar het type voetbal wat Argeninië speelde was natuurlijk niet te vergelijken met het Barcelona van Guardiola, iets wat je nu aanhaalt om je punt te maken, ook heeft Ronaldo niet die prijs gewonnen met Portugal want toen hij de finale speelde was het almachtige Griekenland te sterk voor hem, maar toen hij niet speelde won Portugal het EK wel, en jij doet alsof het allemaal door hem kwam??? Messi kwalijk nemen dat hij nooit wat heeft gewonnen maar Ronaldo prijzen door hem een EK titel te geven waarin hij niets liet zien. (kon ook niet, maar tot aan zijn blessure was het niet veel). Messi heeft ook de CL gewonnen van Ronaldo, en Messi heeft La Liga gedomineerd toen Ronaldo er speelde, ooh jaa ook nog een leuk feitje is dat toen Ronaldo de CL won 3x achter kwam die nooit Messi tegen die hem tot dan aan toe keer op keer de baas was, behalve toen Messi 20 jaar was. en waarin hij al liet zien beter te zijn dan Ronaldo en dan 2,5 jaar jonger dan hem.

11 november 2019 om 11:36

Waarom is de obsessieve liefde voor Messi gekoppeld aan negatieve gevoelens voor Ronaldo? Je kan de spelers niet vergelijken in verschillende competities op verschillende periodes.maar hoe dan ook, Messi heeft gespeeld in , wat waarschijnlijk het beste clubelftal is geweest in de geschiedenis. Zet je daar Ronaldo tegenover in de moeilijkste competitie van de wereld, dan mag je daar toch wel respect voor opbrengen. Dat is voor de vergelijking van dezelfde leeftijd. Messi heeft La Liga gedomineerd? Ik dacht dat dat FC Barcelona was, met een paar andere spelers behalve Messi.de EK winst van Portugal, jij en vele met jou, doen alsof Ronaldo niet belangrijk was voor Portugal. Ik zou zeggen, ga dat EK nog eens terug kijken. Voor alle duidelijkheid, ook Ronaldo heeft niet alleen drie keer achterelkaar de Champions League gewonnen in zijn eentje. Maar net als Messi was hij zeer belangrijk voor zijn team.dat leuke feitje waar jij het over hebt, wat is daar leuk aan? Als Ronaldo met Madrid, Messi met Barcelona wel was tegengekomen, dan ? Feit is dat Barcelona die jaren niet goed genoeg was om de finale te bereiken.

Wel of geen blessure, het feit dat hij voor het einde van de wedstrijd het stadion verlaat is niet te tolereren. Zo lang je niet met spoed naar het ziekenhuis moet lijkt me dit weer een geval van een te groot ego. Dit is ook minachting richting je eigen ploeggenoten, maar ja, het is Ronaldo niet?

11 november 2019 om 00:06

vind het geen minachting naar zijn ploeggenoten geven hun vaker een steekbal of geweldige voorzet dan maakt Ronaldo er nog steeds 40 per seizoen. en zin ego is juist zijn kracht en motivatie om steeds beter te willen en terug te komen na een slechte periode. ik vind het meer dan normaal dat hij vroegtijdig het stadion verliet een man van 34 met de status en geschiedenis van Ronaldo wissel je niet in de 55ste minuut.ik zou het niet eens gek vinden als hij direct naar de directeur zou lopen met de mededeling onder deze trainer speel ik geen minuut meer,dus hij eruit of ik speel tot de winterstop geen minuut meer voor juventus en ga daarna lekker naar een club die wel respect voor me heeft en creatieve spelers met inzicht die hem van aanvoer kunnen voorzien..

11 november 2019 om 00:12

Volgens mij heb jij een klap van de molen gehad.. geen speler is te groot voor een wissel en je gebruikersnaam zegt natuurlijk genoeg. Is gewoon fout om vroegtijdig te verlaten. Achteraf een goede zet van Sarri om Dybala te brengen want hij maakt de beslissende.

11 november 2019 om 00:17

je hebt wissel en wisssel 55 minuut of 80 ste minuut.en ja dybala maakt de winnende en Ronaldo had nog geen kans gekregen misschien had hij ook wel gescoord dat weet je niet. vond het prima dat Dybala kwam die zou altijd een basisplaats moeten hebben. voorin Dybala Ronaldo Costa middenveld Bentancur/rabbiot Ramsey Pjanic

11 november 2019 om 06:59

Goede spelers van 34 hebben allemaal een lange geschiedenis, maar mag je die dan niet wisselen? Als hij poep speelt moet die gewoon gewisseld worden, net als ieder ander. Dat hij zelf enigszins boos wordt om zijn wissel, mag wat mij betreft ook, het is immers een strijder en wil tot de laatste minuut meedoen. Maar goed nogmaals, hij bakte er niks van en gelukkig stond Dybala daar.

Ronaldogoat7 Dat je fan van Ronaldo bent is je goed recht. Wat wel jammer is dat is dat jij net als zoveel anderen steeds weer over Messi begint die in dit hele verhaal niets te zoeken heeft en daarnaast zie ik in je reactie hier vlak boven dat je elke realiteit uit het oog verliest door recht te praten wat krom is. Ronaldo moet vooral doen wat jij voorstelt. Werk weigeren. Komt Sarri gemakkelijk van Ronaldo af. Want het ego van Ronaldo past niet meer in het team dat Juventus probeert te zijn.

11 november 2019 om 00:25

ik reageerde op iemand die de messi Ronaldo discussie opgooide, begon niet uit mezelf.en ik vind nog steeds dat Ronaldo niks verkeerds heeft gedaan had hetzelfde gezegd als dat bij Messi was gebeurt.spelers met die status wissel je niet in de 55ste minuut.en dan speelt hij daarna wel voor een club die elke wedstrijd 4//5 goals willen maken creativiteit heeft een steekpaas kan geven en hem van aanvoer kan voorzien.en hij hoeft niet perse aan werk weigering te doen maar hij kan ook gewoon spelen onder sarri en elke bal 3 meter achter een teamgenoot spelen een paar gevaarlijke terugspeelballen geven elke grote kans 4 meter naast schieten. tot de club en trainer er genoeg van hebben.

11 november 2019 om 01:06

Messi komt liever erin dan dat hij gewisseld wordt

Persoonlijk vind ik dat je spelers zoals Cristiano en Messi niet kunt wisselen wanneer ze daar zelf niet om vragen. Deze spelers hebben een dusdanig krediet opgebouwd en staan voor dusdanig veel waarde voor een club dat je daar toch rekening mee moet houden. Iemand als Cristiano kan op zijn ongekende talent als doelpuntenmaker een wedstrijd altijd beslissen, in welke vorm dan ook. Die geef je de tijd om die vorm weer te vinden.

11 november 2019 om 00:26

helemaal mee eens en als je ze wel wisselt doe dat dan in minuut 83 niet in de 55ste minuut

11 november 2019 om 00:41

Onzin, als trainer bepaal je dat gewoon. Niemand is groter dan de rest, als je een tactische wissel wilt doorvoeren of iemand wil sparen wissel je die gewoon.

11 november 2019 om 00:52

Natuurlijk bepaal je dat als trainer gewoon , maar als trainer ben je niet slim bezig als je komt met dat soort wissels rond minuutje 50. En dat niemand is groter dan de rest is toch ook zo'n enorme dooddoener? Ronaldo en Messi zijn nou eenmaal groter dan de rest, het zijn opzichzelf merken geworden die verder reiken dan de clubs waar ze voor spelen. Soms pijnlijk om te constateren in een team sport maar zo is het nou eenmaal.

Kom gauw terug naar UTD om de jonge jongens onder je vleugel te nemen. Barst van het talent daar. Nu uitvoering nog

zie het al voor me Martial Ronaldo Rashford voorin met daarachter Pogba aankopen zoals Maddison en een verdedigende middenvelder, en de verdediging zoals die nu is en natuurlijk de gea op goal.hij zou nog steeds 40 goals per seizoen maken en met een beetje geluk doen ze zelfs mee om het kampioenschap.

Meneer Ronaldo denkt dat hij alles maar kan maken! Walgelijk persoon is het als het om voetbal gaat! Buiten het veld is het een relaxt persoon

Ronaldo fans blijven maar verzinnen. Juvedotcom probeert alles op alles te zetten om geen kritiek te krijgen. 360 mln investering met 1 ch league goal en 5 in de competitie en zoals Capello zei, geen man voorbij gedribbeld in de laatste 3 jr. ronaldo fans ga naar bed. Jullie zijn vermoeid. Als je denkt dat Ronaldo van jullie Juve gaat houden hou je jezelf voor de gek. Egotripper blijft van zichzelf houden.

Ik denk dat Ronaldo langzaamaan begint te beseffen dat hij niet meer is zoals 5 a 10 jaar geleden en dat het allemaal niet meer elke wedstrijd lukt. Lijkt me voor zo'n veel van zichzelf eisende speler als Ronaldo pijnlijk om tot zo'n conclusie te komen en misschien baalt hij daar wel van. Al denk ik stiekem ook dat hij baalt van Sarri en hem niet serieus neemt.

Ronaldo krijgt ook veels te weinig de bal de hij nodig heeft. Het is ook niet een speler als Dybals die ff een paar man uitkapt en binneschiet. Het lijkt er echt op dat hij dit seizoen toch een beetje aan het einde is. Maby terug naar United??

Je zou maar een collega op het werk hebben die 5 à 10 minuten voor het einde weg loopt bij een meeting omdat niemand het een keertje eens is met zijn ideeën. Vedette gedrag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1056 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Juventus3613
3.Lazio3019
4.AS Roma2911
5.Cagliari2812
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
L. BonucciVerdediger142
J. CuadradoMiddenvelder130
M. PjanićMiddenvelder133
F. BernardeschiAanvaller120
P. DybalaAanvaller124
G. HiguaínAanvaller124
Cristiano RonaldoAanvaller116
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

3827 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Juventus 11 6 0 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0

In de wandelgangen

Zaterdag 7 december
Nu het transferverbod is opgeheven, krijgt Frank Lampard een groot budget van eigenaar Roman Abramovich van Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren