Gerbrands doet op Twitter beroep op PSV-fans: ‘Iedereen voelt de urgentie’

Vrijdag, 8 november 2019 om

Toon Gerbrands heeft via Twitter een oproep gedaan aan de supporters van PSV om achter het team van trainer Mark van Bommel te blijven staan. Het woord crisis is in Eindhoven gevallen na de aanhoudende tegenvallende resultaten. De achterstand in de Eredivisie op koploper Ajax is opgelopen tot acht punten, terwijl in de Europa League met 4-1 werd verloren van LASK Linz.

Bij een overwinning in Oostenrijk had PSV zich geplaatst voor de volgende ronde van de Europa League. Het liep echter anders, waardoor de Eindhovenaren een nieuwe klap te verwerken hebben gekregen. PSV wist de laatste vijf wedstrijden niet te winnen. De ploeg van Van Bommel ging drie keer onderuit en speelde twee keer gelijk. De trainer zocht donderdagavond naar oorzaken voor de slechte resultaten. “Er zijn verklaarbare redenen voor dat we een paar keer niet winnen. Blessures, rode kaarten, een paar spelers die er niet bij zijn. Dat is zo, maar je moet wel reëel zijn: dan kun je niet vijf keer niet winnen”, aldus Van Bommel tegen FOX Sports.

Nu de resultaten achterblijven en de concurrentie wegloopt, hoopt Gerbrands dat de achterban achter PSV blijft staan. “Het is duidelijk dat er veel emotie en betrokkenheid is van allerlei kanten naar aanleiding van de recente resultaten van PSV. Intern voelt iedereen de urgentie”, schrijft hij op Twitter. “Er wordt echt alles aan gedaan om het tij te keren. Hoe lastig het ook voelt, maar we hebben juist nu alle steun nodig.” Voordat de interlandperiode aanbreekt neemt PSV het zondagmiddag in Tilburg op tegen Willem II.Gerelateerd

Meer sportnieuws

78 reacties (laatste reactie door mt87)

Tja, ik denk dat de meeste fans wel achter de ploeg blijven staan, maar niet achter de trainer. Maar mijn vraag aan de PSV fans, wie zouden ze in de plaats van Mark willen zien?

8 november 2019 om 11:21

Een trainer die pressie voetbal kan spelen. Er is totaal geen strijd en passie in het elftal. Als je dat tenminste had en je verliest met 4-1, dan zou niemand klagen. Er is totaal geen inzet op het veld. En dan je heb je een aanvoerder die niet eens weet hoe hij het team op sleeptouw moet nemen.

8 november 2019 om 11:24

Je ziet de koppigheid en gebrek aan zelfreflectie van Van Bommel eigenlijk gewoon direct terug in het veld. Iedereen doet maar wat. Maar concreet gezegt, wie zou je als interim trainer willen hebben of als vaste trainer. De enige naam die ik zo kan bedenken is Guus namelijk.

8 november 2019 om 11:32

Gebrek aan strijd en passie versus gebrek aan zelfvertrouwen wordt vaak verward naar mijn idee. Ik geloof best, dat men de bereidheid had om inzet op het veld te tonen, alleen komt dat er zonder vertrouwen in eigen kunnen niet altijd uit.

8 november 2019 om 11:48

denk zelf dat er weinig trainers het beter zouden dan dat ze nu doen. Ik vind het een matige selectie met wat grote talenten. Zijn die geblesseerd dan is het niet veel. Aankopen vind ik allemaal matig van dit seizoen.

8 november 2019 om 11:50

Louis van Gaal is nog vrij. Die heeft tenminste een plan met een team en kan goed met jonge spelers omgaan. Daarnaast kennen Gebrands en van Gaal elkaar erg goed vanuit hun tijd bij AZ. Maar denk niet dat Louis zijn vingers hieraan gaan branden.

8 november 2019 om 12:02

@buitenspelval: dat denk ik ook. Bij elk team wat slecht speelt wordt het verweten aan gebreke aan inzet en passie. Als je verliest en overal een stap te laat bent , Dan lijkt dst wellicht zo maar In werkelijkheid is er of een gebrek aan kwaliteit of staat het elftal niet goed ; of beide.’

8 november 2019 om 12:32

Maurice Steijn liet met VVV heel leuk voetbal zien. Het hoeft niet altijd een grote naam te zijn. Het gaat er om wat je overbrengt naar je spelers te en het idee wat je daarbij hebt. Wij hebben een trainer die elke wedstrijd twijfelt en dat ook op tv kenbaar maakt. Dat merkt de groep ook.

8 november 2019 om 13:51

Het project Fred Rutten was ook mislukt ondanks hij het goed deed bij Twente. Of PSV moet een type Cocu weer aannemen die voor prijzen gaat, maar met saai voetbal.

8 november 2019 om 15:00

@remmetje leuk voetbal? Die speelden 3 jaar lang anti voetbal onder steijn.

8 november 2019 om 12:01

Er is werkelijk geen een goede en reeële Nederlandse trainer beschikbaar. Ik denk dat je dan al snel bij een random buitenlandse trainer uitkomt.

Sinds Gerbrands bijgetekend heeft, heeft PSV geen enkele wedstrijd meer gewonnen. Of is dit puur toeval? Als Van Bommel nou spelers op de juiste plekken gaat neerzetten, dan loopt het anders. Zet Sadilek maar iov Rosario die geen leider is en zonder lef speelt. Zoet al weken uit vorm die gepasseerd te worden. Geef op z'n minst de andere keepers een kans. Ik weet dat Van Gaal ooit Menzo uit de basis had gehaald na een aantal blunders en toen kwam de tijdperk Van der Sar.

Het zijn natuurlijk slechte resultaten, maar toch nog wel verklaarbaar. Het vertrouwen is na slechte resultaten ook compleet weg. Malen en Bergwijn zijn gewoon ontzettend belangrijk. Deze 2 spelers gaan binnenkort weer beginnen dus dat gaat het 100% beter dan nu. Daarnaast was het ook een druk en zwaar programma.

8 november 2019 om 11:24

Maar het missen van Malen en Bergwijn heeft toch niets te maken met het feit dat Zoet geen bal tegen houdt? Daarbij, uit bij Utrecht speelde ze ook waardeloos, daar waren Bergwijn en Malen nog gewoon bij. Dit is een collectief probleem, er zit heel het seizoen al geen lijn in het spel.

8 november 2019 om 11:39

Dat Zoet minder keept heeft ook te maken met de achterhoede die voor hem staat. Met een goede achterhoede sta je meer zelf verzekerder in het doel. Maar heb wel twijfel aan zijn kunnen gaat verdomd langzaam naar de hoek of naar de grond.

8 november 2019 om 11:44

Tuurlijk, maar ook dat heeft niets van doen met het missen van Malen en Bergwijn.

8 november 2019 om 12:36

Is het niet anders om als je een keeper hebt die er niet staat het ook niet fijn is om te verdedigen. Je kunt Zoet nooit betrekken in het spel zonder bal verlies. Als verdediger kun je hem nooit gebruiken met spel opbouw. Bij het keepen stopt hij de bal als hij duikt maar vergeet dat je zo'n bal naar de zijkant moet verwerken en niet neer moet leggen voor de rebounts.

8 november 2019 om 17:37

Aub zeg de ballen die zoet om zijn oren krijgt zijn ook grotendeels houdbaar, dat kan je echt niet alleen op de verdediging schuiven

Dit zag je toch van mijlenver aankomen. Vorig jaar wonnen ze al steeds enorm gelukkig in de laatste minuten met draken van wedstrijden. Nu zijn 2 belangrijke spelers die uit het niets een goal kunnen maken weg en het zakt compleet in elkaar. Middenveld en verdediging is natuurlijk lachwekkend bij PSV. Er zal daar toch echt wat ervaring moeten worden ingekocht.

8 november 2019 om 12:12

Ik vind de selectie op die aanvallers na net zo matig als die van Feyenoord. Ik denk niet dat 1 speler van PSV Feyenoord sterker maakt of andersom. Falend Technisch beleid bij beide clubs. PSV heeft gelukkig nog wat geld tov Feyenoord met een beetje geld, dus in de winter kunnen ze nog wat kopen.

8 november 2019 om 12:32

Mwah dat was niet echt aan geluk te danken maar vooral aan de kwaliteiten van Luuk de Jong. Die gast heeft PSV eigenhandig tot het einde van het seizoen in de titelrace gehouden. Wordt enorm gemist (helemaal nu Malen geblesseerd is). Het hele spel van Van Bommel was opgehangen aan Luuk de Jong. Je ziet dat het automatisme om de lange bal te spelen er nog steeds in zit, wat vaak in lachwekkende tafarelen resulteert met die kleine aanvallers die nu voorin staan

Snap wel dat de PSV aanhang een andere trainer wil. En dat is ook volkomen logisch, maar wie dan?

8 november 2019 om 17:38

Misschien wel x goed een aanvallend denkende coach/oud speler... zal fijn zijn na cocu en v. Bommel

Schitterende tijden dit als je voor Ajax bent. Ik ga is even een bakje chips pakken en de reacties lekker doorlezen. Al denk ik dat je met een trainerswissel niet veel veranderd bij Psv. De verdediging en middenveld is gewoon middenmoot eredivisie niveau. Zoet is zo slecht die pakt zelden punten voor je. Wat psv toch ziet in die gozer is me altijd al een raadsel geweest. Krokettenvanger

8 november 2019 om 11:53

Is het niet wat vroeg voor een bakje chips! Verder zou ik, als ik Ajacied was, wel hopen dat de Europese resultaten goed blijven, maar goed, dat ben ik he.

8 november 2019 om 12:01

Zeker weten, ik baalde gisteren gewoon dat ik PSV zo zag stuntellen tegen een echt niet heel spectaculair Lask. Dit is een directe concurrent (lees: Oostenrijk), daar pakt PSV nu 1 punt tegen in 2 duels, erg jammer. Zondag lig ik er als Ajacied uiteraard niet wakker van als ze verliezen in Tilburg, maar op donderdag hoop ik gewoon op 3 overwinningen!

8 november 2019 om 12:01

laten we het hopen ja. Maar dit zijn iets andere tegenstanders als in de champions leage. Ik zeg ook nergens dat we die even gaan winnen ofzo. Er zijn gewoon mensen hier die ik dit zo hard gun. Sparta_praag en Janssen bijvoorbeeld. Altijd provoceren hier. Sorry maar, lekker voor jullie!!!!!

8 november 2019 om 12:07

Sanderk91, zeker niet spectaculair. Sterker nog, bijzonder matig eigenlijk. Dat onderstreept de wanprestatie eigenlijk nog meer. Doordebenen, niet doen joh, moet je lekker boven staan.

8 november 2019 om 12:38

Ok.. Je hebt gelijk. Wou het gewoon even gezegd hebben. Voor de normale reaguurder is dit jammer ook Europees. Voor bepaalde figuren voornamelijk hier vind ik dit heerlijk. Als het andersom was geweest hadden zij hier net zo gedaan.

8 november 2019 om 13:05

Je hebt gelijk hoor, ik zou hier als niet PSV fan ook wel ff van kunnen genieten. Zoals we dat een aantal jaren geleden ook deden toen het bij Ajax totaal niet liep en ze ook jaren op rij geen kampioen meer werden. Nu hebben ze het weer op de rit en is het juist PSV dat totaal instort. Dat zal nog wel ff doorgaan en dan draaien de rollen wellicht weer om. Zeker in het voetbal is succes niet eeuwig, dat zie je overal, in alle competities en op elk niveau. Dus ik ben er dan ook niet bang voor dat PSV hier wel weer onderuit komt en weer succes gaat boeken, alleen zal dat denk ik niet meer dit seizoen zijn...

8 november 2019 om 13:17

Maar Sparta_praag en Janssen zijn allebei geen PSV supporter. Waarom zou je het dus leuk vinden om PSV Europees te zien falen vanwege hun? Die logica ontgaat me even. Dat ze allebei vrij anti-Ajax zijn is wel overduidelijk natuurlijk, maar goed lekker laten ouwehoeren!

8 november 2019 om 14:00

Nou wat schitterend, de vergelijking met Bayern begint steeds meer werkelijkheid te worden! Ik hoop altijd dat de titelrace tot het einde spannend blijft, zo is er toch geen ruk aan?!

8 november 2019 om 14:43

Ik moet eerlijk toegeven dat ik het ook heerlijk vind dat we een keer niet in de achtervolging zitten en juist langzaam bij PSV weglopen. Verder baal ik er wel enorm van dat PSV gister onderuit ging, want we kunnen de punten nog altijd goed gebruiken.

8 november 2019 om 17:39

Langzaam? Volgens mij sprinten jullie weg bij ons 😂

Toon out! De hele selectie is niet in balans en daar is hij mede verantwoordelijk voor. Er ontbreekt een linksback, de keeper kan er niks van en blijkbaar zijn vervangers ook niet??. De topaankopen Bruma, Guti en Doan presteren al weken ondermaats.en we kunnen nog wel even door blijven gaan...

8 november 2019 om 12:04

Alsjeblieft niet Toon out zeg. Sinds die man de baas is, heerst er rust bij Psv. Dat t nu even wat minder gaat, betekent niet meteen dat de hele directie op moet stappen. Het klopt inderdaad dat de selectie niet in balans is, maar dat is toch niet de schuld van de Toon? Het kan toch eens voorkomen dat er een jaartje tussenzit waarin de aankopen wat minder goed functioneren? Geef iedereen de tijd om ervan te leren en volgend jaar betere aankopen te doen. Het laatste wat je nu moet doen is onrust creëren en gaan handelen op basis van emoties. Uiteraard, het gaat nu niet goed, maar voor de interland periode behaalde PSV wel goede en overtuigende resultaten (sporting werd verslagen, in de eredivisie werd vrijwel alles overtuigend gewonnen na het gelijkspel tegen Ajax, uit bij Rosenborg werd zeer overtuigend gewonnen). Op dit moment is het vertrouwen gewoon laag. De enige manier om dat weer terug te krijgen, is door te winnen. Dat gaat niet gebeuren door Toon te ontslaan

8 november 2019 om 12:22

Ik hoorde altijd dat het in Eindhoven altijd zo zen is maar dat valt dus wel tegen als ik jou zo lees. Sinds Toon is het juist onrustig heb ik het idee

8 november 2019 om 12:43

Maar er moet niet te veel rust zijn. In deze situatie moet er gewoon keihard ingegrepen worden als je je als topclub wil profileren. Maar heel PSV blijft er rustig onder.

8 november 2019 om 13:29

In welk universum is de algemeen directeur in godsnaam verantwoordelijk voor de samenstelling van de selectie?

Maar liggen de slechte resultaten van PSV ook niet voor een groot deel aan het middenveld? Niet de 10 positie met ihatarren, die doet het nog goed naar omstandigheden. Maar de 3 centrale middenvelders. Rosario, Hendrikx en Guti. Deze 3 zijn stuk voor stuk zo matig. Aanvallend dragen ze niets tot vrijwel niets bij en ze ondersteunen de verdediging ook voor geen meter. En dan is Rosario nog aanvoerder ook. Naar mijn mening ligt de fout met name daar dat er niet min 1 fatsoenlijke middenvelder is gehaald. Want het maakt niet uit wie je er neer zet, ze doen allemaal hetzelfde en brengen 0,0 in het spel van PSV

8 november 2019 om 11:44

Met deze middenvelders werden ze vorig jaar gewoon 2de. Daarbij is Ihatarren een stuk verder dan vorig jaar. Natuurlijk kun je je afvragen of de middenvelders goed genoeg zijn, maar wat vooral opvalt is dat de spelers en het team niet echt beter worden. Vastigheden lijken te ontbreken en de mentaliteit is te beperkt of slaat door.

8 november 2019 om 11:58

Ondanks deze middenvelders werden ze 2e, niet dankzij deze middenvelders. Hendrix, Rosario, er was vorig jaar ook al genoeg (terechte) kritiek op. PSV heeft, buiten de 10 met Pereiro eerst en Mo nu, gewoon veel te weinig voetbal op het middenveld. De Jong, Angelino en Bergwijn hebben PSV lang in de strijd gehouden vorig jaar. Dit jaar deed Malen het week in week uit in de beginfase. Maar nu zijn Malen en Bergwijn weggevallen en PSV is volledig vleugellam. Het team leunt veel te veel op de individuele kwaliteiten van de spitsen, goed combinatievoetbal is gewoon onmogelijk met deze ploeg zo lijkt het. Heb je gezien hoe Schwaab, Dumfries, Rosario, Guti en Sadilek gisteren letterlijk vrijwel iedere bal blind wegroeiden. Absurd gewoon, bij ploegen als RKC of PEC zouden ze zelfs zeggen "wat ben je in hemelsnaam aan het doen joh?", een normale inspeelpass heb ik gisteren in 90 minuten misschien 3 keer gezien. Dat kan toch niet in de basis van PSV joh..

Ik vind het vooral opvallend hoe ver bijvoorbeeld een (afgelopen jaren) stabiele verdediger als Schwaab gisteren weg zakte. Er zit totaal geen vertrouwen meer in dit team, en ik vraag me af hoe ze dit vertrouwen weer terug krijgen.toon heeft het altijd over een topsport klimaat, maar volgens mij hoort bij een topsport klimaat ook harde beslissingen nemen. Je kunt daarbij denken aan het ontslaan van een trainer maar in ieder geval met een keeperswissel. Zoet laat de laatste weken toch te veel houdbare ballen door. Het is hard, maar dat is het topsportklimaat.

8 november 2019 om 14:50

Ik blijf sowieso achter van Bommel staan. Hij is een clubicoon en ik geloof dat hij de kwaliteiten en kennis (spelerservaring) heeft om het tij nog te keren. Dat van Schwaab vond ik ook opvallend, maar gisteren zakten er meer door de absolute ondergrens, dit is denk ik niet stelselmatig. Bij mij hebben Schwaab, Dumfries, Viergever en Baumgartl achterin nog wel krediet. Voor Zoet is het echt op. Heb dit seizoen na een reeks van slechte wedstrijden 2 goede wedstrijden van hem gezien, maar dat blijkt meer een stuiptrekking te zijn geweest, want daarna ging hij zelfs nog slechter dan ooit keepen. Denk dat zowel Ruiter als Unnerstall een slok op de borrel scheelt. Sadilek is ook een zwakke plek op links, maar moet wel zeggen dat je heel veel extra werk krijgt met Guti voor je. Koning van de domme risicopasses en slordig balverlies, en let wel, op eigen helft! Hendrix is echt een klasse beter en dat zegt wel wat. Rosario vind ik dan juist weer een stijgende lijn inzetten, met als kanttekening dat hij van heel ver terugkomt dus dan is verbetering ook snel mogelijk. Toch zou ik, als je dan toch ingrijpt en zelf een schokeffect bewerkstelligt, hem van de captainband ontlasten en die aan Schwaab geven. Voor de rest is het allemaal wel leuk en aardig, maar zonder spits ben je een tandeloze tijger. Mitroglou heeft niet de inhoud voor 90 minuten voetbal. Maar als je voorin niet echt gevaarlijk bent, kom je achterin ook steeds meer onder druk. Tl;dr - Zoet en Guti eruit. Schwaab captain. Bommel blijven.

Die gaan zondag weer verliezen van Willem 2 die gaan er vol op met vecht voetbal en zullen PSV weer overlopen helaas, wordt de volgende klap weer een nederlaag, is zeker Willem 2 ruikt bloed en zullen toeslaan.

Rosario, Sadilek en Zoet zullen er gewoon instaan en Gakpo weer in de spits dus wordt weer niks helaas, eigenwijze trainer hebben we.

middenveld met hendrix sadilet pereiro of hendrix guti thomsas, geen Rosario meer en Boscagli linksback aub.

8 november 2019 om 14:34

Unnerstal, Dumfries Baumgartel Viergever Boscagli, X Guiterez Ihatteren, Doan De Griek, Gakpo (deze winter Mauro terugroepen?)

8 november 2019 om 17:42

Mauro zou ik dit jaar lekker laten spelen bij Heracles, is goed voor hem.

Twee belangrijke spelers missen en direct volledig door het ijs zakken. Natuurlijk had PSV pech tegen AZ en Utrecht, maar het is topclub onwaardig om zo afhankelijk te zijn van twee jonge jongens. Maargoed, de titel gaat weer naar Amsterdam, mag alleen hopen dat PSV zich nog wel plaatst voor de volgende ronde Europa League, anders leidt dit wanbeleid ook tot een benadeling van het hele Nederlands voetbal.

8 november 2019 om 12:46

Natuurlijk mag dit niet gebeuren en ligt het niet alleen aan het wegvallen van 2 spelers maar begint het steeds meer een mentaal spelletje te worden. Te veel spelers spelen hierdoor ondermaats. Los daarvan heb je vorige week bij Ajax wel kunnen zien hoever een team weg kan vallen is 1 speler weg valt (in dit geval Martinez).

8 november 2019 om 13:10

Dat viel reuze mee, dat had meer met gemakzucht te maken omdat je binnen 15 minuten 0-3 voor stond met Chelsea in het achterhoofd.

8 november 2019 om 13:53

Het kwam niet omdat zijn vervanger gewoon echt slecht was ? En dat op een belangrijke plek ?

8 november 2019 om 14:15

Zijn vervanger was inderdaad niet best, maar het lag niet per se aan hem. Een week ervoor gebeurde exact hetzelfde tegen feyenoord in de 2de helft. Heeft denk ik meer met gemakzucht te maken dat het hele elftal 2 stapjes minder zet en ze de concentratie verliezen. Dat mag niet gebeuren, maar het gebeurt toch als je teams de eerste helft helemaal weg speelt en je ruim voor staat.

8 november 2019 om 14:30

Tegen PEC gebeurde het al in de eerste helft. Maar lag het niet aan hem ? Toen hij erin kwam speelde het team nog goed. Zoals jij het schrijft klinkt het alsof iedereen bij Ajax dacht Messi en Ronaldo in het team kwam en iedereen in eens een stap minder ging doen.

8 november 2019 om 17:50

En zoals jij het schrijft wisselde we Messi voor ard van peppen.... Alvarez viel zwak in, zal ik niet ontkennen, maar het viel reuze mee. Kijk nogmaals als je 0-3 voor staat binnen 15 minuten op een kunstgrasveld in de regen op een vrijdagavond dan gaat de concentratie hoe dan ook een keer een fase weg zakken. Dan valt er 1 goal uit een slechte pass en 1 goal nadat je door een blessure 6 minuten met 10 man staat, maar maak je daarna ook gewoon de 2-4 en kom je voor de rest nauwelijks echt in de problemen. Het verval tov het eerste kwartier was groot, maar kwam niet per se door de Alvarez-Martinez wissel.

Ja dahaag Gerbrands. Het gaat niet alleen om de laatste 5 wedstrijden. Ook vorig seizoen was drama. Acht punten voorsprong en dan gooit van Bommel tegen ajax alles weg. Ook het aankoopbeleid lijkt al tijden nergens op. Het is dat we goedelichting uit de jeugd hebben, anders speelden we nu in de middenmoot. Van Bommel én John de Jong hebben er een puinhoop van gemaakt. Daar moeten ze hun consequenties uit trekken. Opstappen dus.

Ik vraag me ook af, als je het met zulke aankopen wilt doen, waar je naar mijn inziens ook de hoofdprijs voor betaald hebt, Ook verder kunt gaan met John de Jong. Dit is niet het niveau wat je met PSV wilt nastreven. Het zijn teveel dezelfde soort spelers wat er rondloopt. Guti op die plek, Hendrix, Rosario. Doan is een paniek aankoop die tot op heden totaal niks toevoegt en Ihattaren speelt inkomend van rechts en Bergwijn op 10. Je hebt geen scorend middenveld in dit geval. De verdediging is nog erger, Viergever is degelijk, maar het is het net niet, Sadilek is geen linkback, Dumfries had een prima periode vorig jaar, goede loopacties met goede voorzetten, maar daar is helemaal niks meer van over. Schwaab had je nooit meer terug moeten nemen, beperkte verdediger in alle opzichten. En Baumgartl is Schwaab2.0. Dan nog Jeroen Zoet, die al minimaal anderhalf jaar niks meer voor je wint.

8 november 2019 om 12:49

Schwaab heeft vorig jaar (los van de uitwedstrijd bij Ajax) vorig jaar een goed seizoen gespeeld en was 1 van de betere centrale verdedigers die in de Eredivisie rond loopt. Het is wel opvallend hoe weinig vertrouwen hij nu uitstraalt.

8 november 2019 om 17:45

Dat is puur t vertrouwen... resultaten gaan slecht + je hebt in goal niet iemand die punten pakt. Waar de keeper rekent op zijn verdedigers rekenen verdedigers ook wel eens op hun keeper, en veel ballen waren echt wel een fout van zoet. Dit psv kan met vertrouwen en complete selectie van iedereen winnen, maar nu kunnen ze ook van iedereen verliezen.

Nou ja, ik wilde eigenlijk een beroep doen op psv mijnheer gerbrands. Ik heb best wel wat geld gestoken in de club afgelopen jaren en ook dit jaar heb ik dat weer gedaan. En ik ga de komende jaren dat ook blijven doen. Elke wedstrijd drink ik gezellig wat biertjes, wat ook geen goedkope aangelegenheid is 😃 en verder moedig ik jullie aan en als het niet loopt, dan fluit ik niemand uit.dus ik doe volgens mij wat ik kan. Nu jullie nog.(neem t met een korreltje zout wat ik hier schrijf)

Toontje zelf is al jaren verantwoordelijk voor het wanbeleid. Die paar kampioenschappen tegen een Ajax dat wel bezig was aan de toekomst te werken en een gebrek aan verdere concurrentie heeft veel kunnen verhullen.

8 november 2019 om 17:46

En waar precies kan hij hier iets aan doen? Dat is toch meer de taak van De jong.

De aankopen zijn echt dramatisch . 40 miljoen down the drain. Allemaal Martin van Geel achtige aankopen. Moet toch wel even goed geanalyseerd worden wat hier fout gaat. John de Jong lijkt me totaal ongeschikt . Maar het scoutingapparaat werkte dus ook niet. En wie waren er allemaal nog meer beslissingsbevoegd bij deze slechte aankopen?

Vind 'urgentie' en 'er alles aan doen' interessant in deze tweet. Zondag gaat er kennelijk wat gebeuren. In al zijn wijsheid predikte Van Bommel ooit dat 'je geen plan B nodig hebt als je plan A perfectioneert.' Op dat laatste zitten we nu al bijna anderhalf seizoen te wachten, dus ben benieuwd hoe creatief de coach in tijden van nood is. En kan zijn, want wekelijks is te zien dat eigenlijk geen enkele van de verdedigers en middenvelders structureel voldoet aan het niveau. Zelfs de keeper wordt elk jaar slechter, maar kennelijk zijn Ruiter en Unnerstal zo slecht dat een wissel geen optie is. En ook die overijverige dwerg uit Tsjechie krijgt onbeperkt krediet omdat Lato en Boscagli waarschijnlijk een andere sport beoefenen ofzo. Zoals dat blijk geeft van treurig technisch beleid, vind ik het erg zonde te zien dat Mauro Junior en Armando Obispo elders uitstekend presteren, denk ik dat Romero PSV meer opties zou hebben gegeven dan Dimitroglou en is het doodzonde te zien dat Abouhklal debuteert bij AZ en Bruma voetbalt alsof de dozen nog om zijn schoenen zitten.

Ach ja, we doen ons best om positief te blijven Toon, en al wat langer dan de laatste weken. Het duurt gewoon te lang voordat problemen worden erkend en vervolgens stapelen die zich ook nog eens op. Vertrouwen in spelers kan goed zijn, maar de tijden dat iemand na 2 slechts wedstrijden op de bank wordt gezet lijkt voorbij, althans met een paar uitzonderingen daargelaten. Alles gaat nu om vertrouwen houden en onverstoorbaar zijn. Vervolgens draait dat uit op de koppen in het zand steken en te bang te zijn om logische keuzes door te voeren. Dat is het voordeel van een nieuwe coach, die kan lekker met een schone lei beginnen en starten met een logisch basiselftal zonder dat er al te veel scheve gezichten uit voortkomen.

ik zal altijd achter de club blijven staan Toon maar een kritische gesprek met Mark mag best wel en er zullen daarbij harde woorden moeten vallen dat we een zwakke verdediging hebben dat staat al vast en een keeper zonder vertrouwen ook een Rosario moeten we de aanvoerdersband afnemen.ik verbaas me dat schoonvader van Marwijk niet ingrijpt .dat we nu in zwaar weer verkeren is gewoon voor iedere psv supporter klote ik dacht dat het na Sparta niet meer slechter kon maar dat is gisteren wel anders gebleken het kan dus nog slechter maar goed het feit is nu dat we moeten strijden voor iedere meter op het veld en vandaar uit proberen iedere tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken gewoon lekker ouderwets bikkelen en wat de rest van de eredivisie van denkt zal ons een worst zijn of laat de chips maar smaken.

Ik hoop oprecht dat psv nu wel op het punt staat om afscheid te nemen van " van Bommel".het is allarmerend dat een trainer al een betweter is terwijl hij pas op het aller hoogste niveau komt kijken.gearriveerde spelers worden naar de bank verwezen (kapitaal vernietiging) omdat hij alleen spelers die in zijn systeem passen opstelt; ook al zijn ze nog van het niveau jupiler league.aan de begin van de seizoen voor een belangrijke wedstrijd word kort daarvoor de aanvoerdersband van Zoet weggepakt en aan Rosario gegeven.bergwijn wordt op 10 gezet, het middenveld en de verdediging wordt continu verandert.er is geen vastigheid, en je krijgt het gevoel dat als van Bommel een dag gek opstaat hij capabel is om bergwijn in de verdediging te zetten.dit zorgt ervoor dat een speler niet weet waar hij aan toe is, ze krijgen niet de mogelijkheid om zich op een positie te ontwikkelen.dat doe je toch niet...maarja van bommel weet het allemaal beter.jammer, bergwijn is gedegradeerd van een topspeler naar een leuke eredivisie speler.met pijn in mijn PSV hart zeg ik dat het beter voor hem was om naar ajax te gaan.dan was hij nu waarschijnlijk een europese topspeler. Hetzelfde geld overigens voor Ilhattaren, Gakpo, Lammers (op 10? pff...zonde).

Kijk Toon Gerbrands roepen dat ze nu zogenaamd de steun van iedereen nodig hebben om het tij te keren. Een slap tweetje dat kan er bij Gerbrands vanaf om de boel te sussen. Beter had ie eerder opgelet en ingegrepen toen de selectie verkeerd werd samengesteld. Of dat hij eerder achter de trainer en spelers was gaan staan. Maar nee hoor. Pas als uitschakeling in Europa dreigt en de titel weg is komt meneer met een tweetje aanzetten. Hij is immers te druk bezig met een boek waarin de verheerlijking van de grote Toon Gerbrands centraal staat. Dat is belangrijker dan PSV.

9 november 2019 om 04:35

Heerlijk wakker worden met dit soort onzin berichten op voetbalzone. Dit gaat natuurlijk helemaal nergens over. Dat weet je zelf ook. Niet alleen is het naief om dit soort berichten eruit te gooien, aangezien je geen kijk hebt op wat er achter de schermen gebeurd. Maar je laat ook zien dat het inlevingsvermogen totaal ontbreekt voor mensen in een dergelijke functie. Bedankt voor dit vermakelijke bericht."Beter had je eerder opgelet en ingegrepen toen de selectie verkeerd werd samengesteld". Serieus? In Toon een soort van papa godfather die alle antwoorden van het universum weet? Als algemeen directeur vertrouw je in de expertise van de trainer en de staff die de selectie samenstelt. Dit wordt uiteraard continu gemonitoord en als dingen niet werken zullen zij zelf ook de nodige conclusies trekken. Maatregelen worden meestal op een gepaste manier genomen om paniekbeleid te voorkomen. De situatie is wat het is en men moet op een realistische manier analyseren op welke manier er ingegrepen kan worden.Ik zie geen enkele rationele reden waarom Toon niet vanaf het begin al achter de trainer en selectie staat. Waar je deze opmerking vandaan haalt is mij totaal onduidelijk. Waarom ik hier op reageer weet ik eigenlijk niet. Je zou ook makkelijk een troll kunnen zijn.

Leuk zo’n oproep tot steun. Maar het mag best van twee kanten komen. PSV-fans willen helemaal geen afbraakvoetbal met Hendrix en Rosario in de hoofdrol, zitten niet te wachten op transfervrije krasjes als Schwaab of afdankertjes van Ajax. Tot de voorste linie zit je gewoon te kijken naar falende troep dat nog geen bal over drie schijven kan krijgen. En terwijl je grossiert in de gesloten trainingen vraag je dan om steun. Als dat kan in ruil voor het ontslag van John de Jong heeft Toon mijn volledige steun. Nog voor de kerst 37 miljoen down the drain, geen CL, nakende uitschakeling in de EL en geen uitzicht op de titel. Na 2,5 maanden lekker focussen op het bekertoernooi l...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.Vitesse158
3.PSV137
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MaduekeAanvaller62
D. MalenAanvaller63
J. PiroeAanvaller20
E. ZahaviAanvaller20
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper60
M. DelangheKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

Nederland
270 fans
Coach, 43 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 28 oktober
De naam van Dayot Upamecano staat voor volgende zomer bovenaan het verlanglijstje van Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren