Van Bommel verrast op middenrif en dirigeert Afellay en Pereiro naar tribune

Donderdag, 7 november 2019 om

Erick Gutiérrez behoudt het vertrouwen van trainer Mark van Bommel bij PSV. De middenvelder krijgt donderdagavond ondanks een minder optreden tegen Sparta Rotterdam (2-2) een basisplek tegen LASK Linz; eerder hield het Eindhovens Dagblad er rekening mee dat Ryan Thomas de voorkeur zou krijgen. Nick Viergever, die in de Eredivisie een schorsing uitzit, keert terug in het hart van de defensie.

Viergever wordt in het centrum van de PSV-verdediging geflankeerd door Daniel Schwaab. Daardoor zit Timo Baumgartl op de bank. Donyell Malen, Steven Bergwijn en Jorrit Hendrix zijn door uiteenlopende blessures niet afgereisd naar Oostenrijk voor de Europese ontmoeting. Toni Lato is ook in Nederland achtergebleven. De van Valencia gehuurde vleugelverdediger heeft nog geen indruk kunnen maken op Van Bommel, die voor de linksbackpositie de voorkeur geeft aan Michal Sadílek en Olivier Boscagli.

Aanvoerder Ibrahim Afellay neemt plaats op de tribune. Van Bommel liet woensdag al weten dat de middenvelder geen basisplaats zou krijgen, maar een plek op de bank blijkt ook niet weggelegd voor Afellay. Hetzelfde geldt voor Gastón Pereiro en Lars Unnerstall. Robbin Ruiter, Jordan Teze, Amar Catic, Kostas Mitroglou, Baumgartl, Boscagli en Thomas zitten op de bank.

PSV, koploper in Groep D, haalde zeven punten uit de eerste drie wedstrijden in de poulefase van de Europa League. Na zeges op Sporting Portugal (3-2) en Rosenborg BK (1-4) volgde twee weken geleden een enigszins teleurstellend 0-0 gelijkspel tegen LASK. De opponent van donderdagavond heeft drie punten minder verzameld. Het eerste fluitsignaal in Linz klinkt om 18.55 uur.

Opstelling PSV: Zoet, Dumfries, Schwaab, Viergever, Sadílek; Rosario, Ihattaren, Gutiérrez; Doan, Bruma, Gakpo.


Poll

LASK Linz-PSV eindigt in een...


Gerelateerd

Meer sportnieuws

68 reacties (laatste reactie door constant kante)

Had liever Boscagli i.p.v. Sadilek. En Doan ben ik niet echt van onder de indruk. Dan nog liever de Griekse snor in de spits en Gapko en Bruma op de vleugels. Dat Guti speelt is gewoon terecht. Prima middenvelder.

7 november 2019 om 17:44

Nee voor mij blijft sadilek op links ook de beste optie,,dat franse croissantje kan mij niet imponeren.. mitro gaat vast invallen

7 november 2019 om 17:56

Boscagli is een Monegask.

7 november 2019 om 18:04

Die gozer gaat toch ook in het Franse nationale elftal kunnen spelen of niet? Daarbij bestaan er geen Monegaskse Croissantjes, en zo speelt hij wel.

7 november 2019 om 18:08

Ik mag hopen van niet Sander. Hij is welliswaar geboren in Moncao, maar dat landje is geen onderdeel van de EU, dus dan zou Boscagli voor PSV een hele dure speler zijn. Daarnaast heeft Boscagli voor alle Franse nationale jeugdploegen gespeeld, en werd hij kampioen met Frankrijk onder 19.

7 november 2019 om 18:27

Ah, dat wist ik niet, wist alleen dat hij een geboren Monegask was. Thanks voor info, dan is hij blijkbaar toch ook een croissantje, zoals Redwhite_Army het graag omschrijft

Nou gaat dan weer enorm spannend worden. Ben toch zo benieuwd naar van Nistelrooij als trainer

Vreemde keuzes wederom. Gakpo/bruma in de spits werkt gewoon niet. Daarnaast weet ik niet waarom afellay en pereiro geen kansen krijgen aangezien het al tijden voor geen meter loopt. Probeer dan wat anders zou je zeggen.

7 november 2019 om 17:47

Misschien laten ze t ook gewoon niet zien op trainingen.. dan is t bij pereiro niet willen en afellay eerder niet meer kunnen, blijft speculeren

7 november 2019 om 17:49

Er wordt regelmatig geopperd dat Pereiro niet speelt zolang hij zijn aflopende contract niet verlengt.

7 november 2019 om 17:54

Van Bommel lijkt me een trainer die daar maling aan zou hebben (terecht), als hij perreiro de missing link vind dan speelt hij gewoon

7 november 2019 om 17:55

Laat hem dan gwn thuis..

7 november 2019 om 17:56

Maar pereiro is niet de missing link, dan had hij dat wel in zijn voorgaande 4 seizoenen laten zien bij PSV. Dit gaat weer een droevige partij worden met zoet op doel, sadilek op linksback en natuurlijk gakpo in de spits die dit totaal niet kan.

7 november 2019 om 18:02

Pereiro moet je alleen opstellen tegen Ajax. Wel vragen of hij met minder geld genoegen wilt nemen.

7 november 2019 om 18:04

Dat geopper berust dan op onzin. Dat Pereiro zijn contract niet verlengt is namelijk allang een gegeven. En als je het bekijkt van zijn kant, de lonkende transfervrije status, is dat ook best te begrijpen.nee, Pereiro komt niet meer aan de bak omdat hij nu vier seizoenen lang álle kansen heeft gehad en heeft laten zien dat hij echt niet de speler is die PSV niet kan missen. De man heeft een mooie techniek, uitstekend linkerbeen maar ontbeert daarnaast zo ongeveer álle overige kwaliteiten die je van een topspeler bij een topclub als PSV mag verwachten. De man is namelijk té traag, is een slapzak die ongeveer elk duel verliest, hij is een speler die zich verstopt en gewoon 89 minuten lang onttrekt aan het spel en niet aanspeelbaar is en tenslotte brengt hij gewoon veel en veel te weinig. Maar, is dan altijd die kortzichtige reactie, hij scoort wel veel en geeft veel assists. Oh ja? Is dat werkelijk zo? Pak zijn cijfers er anders even bij. Zó indrukwekkende zijn die cijfers dus echt niet. Tien goals per seizoen, voor een aanvallende middenvelder van PSV (die ook nog eens drie jaar vooral voorin speelde) zijn prima cijfers. Maar echte topcijfers?? Welnee! En nogmaals, als je het gehele pakket Pereiro wilt beoordelen en dat reduceert tot een simpel statistiekje (terwijl iedereen wel weet dat voetbal in 90 minuten wel om meer draait dan twee goede ballen per wedstrijd, tenminste, dat mág ik hopen) dan ben je in feite met een blinddoek naar een speler aan het kijken. Want die cijfertjes kan je ook in de krant lezen, zonder de wedstrijd te zien. Terwijl als je de wedstrijd zag, je gewoon moet vaststellen dat Pereiro nauwelijks tot geen bijdrage heeft. En nee, die onzin dat hij 'nooit echt kansen heeft gekregen' slaat al helemaal nergens op. Vier seizoenen PSV de kansen gehad. Nu is het tijd voor anderen. Ihattaren, Doan, wat mij betreft hebben die allemaal de voorkeur. Het tijdperk Pereiro bij PSV is voorbij, klaar. En ik vind dat volledig terecht.

7 november 2019 om 18:01

Pereiro zou dan op de plek van mo moeten spelen en ibi is gewoon nog niet wedstrijdfit. Waarom mitroglou niet speelt is voor mij wel een raadsel

Snap niet dat mitro niet in de basis staat met gakpo en Bruma als de flanken. Doan naast ihattaren en anders doan op de bank.

7 november 2019 om 17:56

Ik wel, die kan er namelijk nog minder van dan Gakpo.

7 november 2019 om 18:13

Vertel mij dan wanneer die in de basis stond als spits?

7 november 2019 om 18:21

Ik sluit me bij pro2312 aan. In de minuten die ik gezien heb is hij echt heel matig. Op basis waarvan zou die dan mogen starten vandaag? Gakpo is vele malen beter, al komt het er in de spits niet altijd uit. Mitroglu moet je gewoon als pinch hitter gebruiken, niets mis mee

7 november 2019 om 18:26

Mitroglu was juist in de invalbeurten best goed dacht ik? Veel positieve reacties vanuit de media. Gakpo is het ook niet in de spits dan kun je beter een echte spits en bewezen doelpuntenmaker de kans geven.

Wat een dramatische transfers heeft PSV dan gemaakt zeg afgelopen zomer. Meer dan 35 miljoen uitgegeven en niet 1 van de topaankopen is een zekerheidje in de basis. Die Baumgartl word gepasseerd voor Schwaab en Viergever, daar hebben ze 10 miljoen voor betaald.. Ik denk dat ze de positie van de TD wel even mogen gaan evalueren daar.

7 november 2019 om 17:53

Ajax betaalt 12 miljoen voor Alvarez en die wordt gepasseerd ten faveure van Veltman. Het kan dus altijd erger

7 november 2019 om 17:54

Tsja, wat vind je erger, bij PSV weten Baumgartl, Bruma, Boscagli etc allemaal niet te imponeren..

7 november 2019 om 17:55

Verschil tussen Ajax en PSV is het eigen vermogen. Waar PSV er o geveer 30 heeft, heeft Ajax 200

7 november 2019 om 17:55

Klopt maar voorbeeld wat messi-bazoer noemt is uiterst zwak. Schrijnend als je tegen Chelsea moet aantreden met Joel Veltman, dan moeten we ook maar even aan Overmars gaan twijfelen volgens zijn logica

7 november 2019 om 17:57

Nou Veltman speelt verdedigend gezien al maanden stabiel en minimaal een voldoende hoor.

7 november 2019 om 17:59

Pro2312 woorden die bij Viergever en Schwaab altijd gebruikt woorden zijn ook zoiets als 'stabiel' en 'degelijk' maar dat is uiteindelijk gewoon niet goed genoeg als je enige ambities wil hebben

7 november 2019 om 18:01

Heb jij ooit wel eens reactie op iets geplaatst zonder daarbij gelijk (negatief) aan Ajax te refereren Sparta_Praag? Volgens mij niet.. OT: ik vind het vrij frappant dat Baumgartl naar de bank verdwijnt, vond ik toch een redelijk goede indruk maken in het begin van het seizoen. Schwaab wel een man met wat meer ervaring natuurlijk. Wat Boscagli op de training allemaal doet wil ik niet weten want Sadilek mag maar blijven staan. Ik zou persoonlijk nog eerder voor Dumfries, Schwaab, Baumgartl, Viergever kiezen. Laatstgenoemde heeft zat ervaring op linksback en is never minder dan Sadilek op die positie.

7 november 2019 om 18:05

Alvarez komt ook nog niet 100% uit de verf inderdaad. Maar dat is 1 speler, bij PSV 3/4. Dat is toch wel ernstig. Verder is 15 miljoen voor Bruma bijna het hoogste bedrag wat ze ooit hebben betaald voor een aankoop, dan valt het toch wel heel erg tegen. Ja net als Sulejmani voor Ajax toen 😉.

7 november 2019 om 18:07

Veltman is enorm stabiel en vaak goéd. Daar zit dus klaarblijkelijk net het verschil.

7 november 2019 om 18:08

1 speler? Dan vergeet je Marin. En kan je ook al vertellen dat Kik Pirie niks wordt. Dan spreken we dus net als bij PSV evengoed over 30 miljoen totaal. Objectiviteit is ver te zoeken hier

7 november 2019 om 18:23

Marin gaat anders nog van grote waarde blijken voor Ajax, ben ik van overtuigd. Maar goed, dit is niet het topic om het daar over te hebben.

7 november 2019 om 18:24

Pot verwijt de ketel dat die zwart ziet, Sparta_praag. Het feit dat je zelf over Ajax begint in een PSV topic zegt genoeg. Je kan ook gewoon kritisch reageren op de gang van zaken en/of de aankopen van je eigen club.

7 november 2019 om 18:26

Doan vind ik een hele goede aankoop, dat geld gaan ze een paar keer terugverdienen. De overige aankopen moet je nog niet afschrijven, maar overtuigd is het nog niet

7 november 2019 om 18:33

"objectiviteit is ver te zoeken hier", hoe krijg je het je strot uit? ðÿ˜‚ Ik ben erg actief op VZ en ik ken veel gebruikers inmiddels. Er zijn er maar heel weinig die in de buurt komen bij de mate van provoceren en stoken wat jij dagelijks laat zien hier. Je bent zelden objectief en betrekt, zoals ik hierboven ook al aangaf (waar je bewust niet op reageert), al-tijd alles op Ajax, tot het vervelende aan toe. Nu op een topic over de PSV opstelling begin je weer random over Ajax te brallen. Als je maar kunt stoken ben jij tevreden. Alsjeblieft, ga dan niet anderen op hun objectiviteit aanspreken, dat staat echt hã©ã©l raar...

7 november 2019 om 19:50

Niet alleen Baumgartl valt tegen. Ze hebben 2 linksbacks gehaald die allebei niet spelen omdat ze blijkbaar niet goed genoeg bevonden worden, Lato en Boscagli. Ze hebben Affellay er weer bij gehaald maar dat is tot nu toe ook geen succes blijkbaar. Bruma valt echt onwijs tegen. Eerder waren Gutierrez en Romero al zeer matige aankopen. Schwaab terughalen is natuurlijk armoedig, Mitroglu is ook een misser zo te zien. Het is dat er met Bergwijn, Ihattaren en Malen wat talent is doorgekomen anders was PSV het nieuwe Feyenoord geworden dit seizoen, erg matig transferbeleid. Men vergelijkt her hier met Ajax zie ik, maar Martinez en Promes zijn uitstekende aankopen gebleken, Promes is topscorer en Martinez is inmiddels niet meer weg te denken uit de basis. Alvarez doet het prima, het is eerder dat Veltman het zeer goed doet vanaf het begin, boven verwachting, dan dat Alvarez er zo weinig van kan. Marin is de enige waarvan je echt kan zeggen dat het tegenvalt. Maar goed, Ajax presteert als team ook goed, dat kan je van PSV niet zeggen dit seizoen. Ik denk dat ze wel een nieuwe td kunnen gebruiken daar met wat meer gewicht, volgens mij ligt het niet aan van Bommel, die heeft gewoon veel en veel matiger materiaal dan wat er bij Ajax rondloopt.

7 november 2019 om 19:54

PS Behich, Sainsbury, Luckassen, Ramselaar... er zijn wel veel miskopen bij PSV de laatste jaren. Dat zou op zich niet zo erg zijn als er zeker even veel geslaagde aankopen tussen zouden zitten (net als het bij Ajax niet zo erg is dat Magallan en Cassierra mislukt zijn omdat we andere toppers hebben gehaald), maar er zijn weinig succesverhalen in Eindhoven wat dat betreft de laatste jaren...

Ik vind schwaab ook beter dan baumgartl. Giro of Thomas is mij om het even, maar ik vind het wel sonde dat Affelay zo weinig speelt.

Zal wel weer kansloze 3-0 nederlaag worden vrees ik.

Hoe lang mag MvB aanblijven als trainer? Hoe lang mag hij door blijven gaan met deze kapitaalvernietiging?? Pereiro op de tribune. Heeft 'ie kennelijk niet nodig want het gaat fantastisch zo. Baumgartl voor €10m gekocht: op de bank. Griekse spits gehuurd: ja waarom is hij er eigenlijk ??? Behich, Sainsbury, ..... Wat een puinhoop.

Die Van Bommel is niet goed bij zijn hoofd rip PSV. Hoop voor het NL voetbal dat ze nog 2e in de poule gaan worden na de zeperd die vanavond gaat komen. Hoe kun je Pereiro niet eens op de bank zetten en iemand als pak hem beet Thomas wel lol

7 november 2019 om 18:00

Niet eens zo zeer dat ik het geen verstandig besluit kan vinden. Maar waarom haal je Affelay terwijl hij zelfs op tweede niveau in Engeland geen potten meet wist te breken. Dit zag je toch al lang aankomen?

Heb ik wat gemist ? Afellay is aanvoerder ?

7 november 2019 om 18:06

Ja dat was de eerste belachelijke keuzes van Van Bommel dit seizoen, Affelay (die de twee voorgaande jaren net drie kwartier gevoetbald had ergens in de Championship) eerste aanvoerder maken. Echt te gek voor woorden.

7 november 2019 om 18:14

Sander, leuk geprobeerd dat 'te gek voor woorden' maar kijk even neutraal naar de opties. Wie zou jij als aanvoerder aanwijzen precies? Zoet (mr. Personality, Not, en keepers aanvoerder maken is altijd een slechte zet)? Rosario? Dumfries? Hendrix dan misschien, vind jij dat een betere optie? Of zou jij Ihattaren op zijn 17e al belasten met die taak? Of dan toch maar Mitroglou of zoiets? Nee, kijk even serieus naar de opties en dan kun je zelf wel invullen dat in de huidige selectie (op dat moment toen er nog spelers gehaald moesten worden) niet heel veel keuzes bestonden.

7 november 2019 om 18:20

Alle opties die jij noemt, behalve Mitro die nog niet eens gehaald was volgens mij, zijn beter dan een uitgerangeerde dertiger die al tijden niks gespeeld heeft (en voor PSV waarschijnlijk ook amper iets zal gaan spelen). Ik zou persoonlijk Zoet, Dumfries of Bergwijn sowieso boven Affelay verkiezen, Viergever ook nog wel trouwens en Schwaab na zijn terugkeer ook (zeker als hij weer gaat spelen nu). Die hebben niet allemaal een grootse personality inderdaad, maar ze staan ten minste op het veld. Ik ben het met je eens dat er geen 'natuurlijke' aanvoerders in de huidige PSV selectie zitten, maar dat het daarom de beste keuze is om een immer geblesseerde speler eerste aanvoerder te maken, die mening deel ik niet. Maar goed, volgens mij zijn er ook tal van PSV'ers hier die Affelay (en Rosario als 2e keuze) rare keuzes vinden voor jullie aanvoerder, daarin ben ik zeker niet de enige.

7 november 2019 om 18:29

Ik vind een speler als Viergever nog altijd beter dan Rosario en Affelay. Een Zoet heeft ook altijd nog meer persoonlijkheid dan een Rosario, zelfs Dumfries denk ik. Overigens constant, je stipt denk ik ook het probleem aan in deze selectie: de ervaring en persoonlijk. Dat geeft denk ook wel reden tot nadenken voor de TD.

7 november 2019 om 18:34

Sander, dat 'ook tal van Psv'ers iets vinden' is geen steekhoudend argument natuurlijk. Dat is 'het argument van velen'. Maar als 'velen' bijvoorbeeld vinden dat Coca Cola 'beter' is dan Pepsi Cola, is dat dan zo? Neen, uiteraard. Maar terug naar de kern, de suggestie dat Nick Viergever, een kleurloze bijzonder matige speler die eigenlijk niet eens bij Ajax had behoren te zitten (laat staan Psv) een 'betere aanvoerder' zou zijn dan een speler die wel karakter heeft (vind ik) en daarnaast aanzien en respect geniet (dat hij weinig heeft gespeeld doet uiteraard niet terzake, Ibrahim Afellay als voetballer zal altijd meer aanzien genieten dan Viergever ooit zal kunnen) vind ik onbegrijpelijk. In die zin denk ik dat Van Bommel ook een wat betere blik en visie heeft dan die 'tal van PSV-supporters' die jij aanhaalt, die maar wat roepen zonder zelf echt enige visie te hebben over voetbal, verhoudingen in kleedkamers en hierarchie. Vergeet niet, diezelfde 'tal van PSV supporters' die vorig seizoen hier elke week riepen dat Van Bommel een idioot was omdat hij Guttierez op de bank hield, roepen nu dat Van Bommel een idioot is omdat hij Guttierez er juist in zet. Go figure!maar aangezien je er nu zelf ook over begint kan ik het niet laten: Dumfries aanvoerder zeg jij????? Please joh! Zou je deze discussie serieus willen nemen graag maat?

7 november 2019 om 18:39

Giesberts. Inderdaad. Als er vanzelfspreknde opties zouden zijn geweest, hadden we deze discussie niet eens gehad. Het zegt inderdaad vooral wel iets over de samenstelling van deze selectie. Of de TD daarover gaat nadenken, of niet, dat weet ik niet. Die TD is uiteindelijk even zo afhankelijk van de markt als alle andere Td's in Europa, inclusief die TD van Ajax. Hoewel laatstgenoemde wel de luxe heeft met een veel grotere buidel op pad te kunnen als zijn collega van Psv. En daarom spelers als Tadic en Blind kan kopen. Daardoor heeft Ajax niet meer een selectie zoals PSV die nu heeft, met veel jonge talenten en een lage gemiddelde leeftijd. In feite hebben PSV en Ajax een beetje van rol gewisseld.

7 november 2019 om 18:42

Dat is inderdaad geen steekhoudend argument, ik bedoel er alleen mee te zeggen dat er meer mensen (ook in de eigen supportersschare) zo over denken, that's it. Ach ja, het blijft een mening, maar ik vind een speler die 0 minuten maakt gewoon een rare keus. Ook al zijn de alternatieven niet top, ze zijn alsnog beter dan iemand die meer in een skybox zit met een jus d'orange dan dat hij überhaupt in de dug-out zit, laat staan op het veld staat. En ja, ik ben geen grandioze fan van Dumfries, maar ik zou hem een betere aanvoerder vinden dan die schaapachtige Rosario (ik vergelijk even met de dienstdoende man nu), hij is een van de weinigen die echt vecht voor de ploeg de laatste tijd en die een voortrekkersrol neemt ookal is hij geen aanvoerder. Ik ben altijd serieus maat

Hoe zit dat nou eigenlijk met Afellay bij Psv? Ik weet nog dat van Bommel aan het begin van dit seizoen aangaf dat Afellay de eerste aanvoerder zou zijn en de band dus ook zou krijgen zodra hij fit zou zijn en zou spelen, maar inmiddels is het seizoen toch al een tijdje onderweg en heeft Afellay volgens mij nog steeds geen minuten gemaakt bij PSV sinds hij terug is gekeerd. En natuurlijk heeft Afellay een lange periode geen of heel weinig wedstrijden gespeeld, maar telkens als ik voor of tijdens wedstrijden naar de bank van PSV kijk, dan zit Afellay elke keer (of heel vaak) op de bank bij Psv. Dan lijkt het mij toch dat hij gewoon fit is? Of in ieder geval, fit genoeg om minuten te maken en wedstrijdritme op te doen indien dat nodig is. En nu zit hij niet eens bij de selectie, maar zelfs op de tribune. Vind het maar een vaag verhaal tussen Afellay en PSV sinds zijn terugkeer.

Wat is er met die Affelay joh? Die is begin 30 geen 52 toch? Hoe kan je in 4 maand niet fit worden ? Hoe dan?

7 november 2019 om 18:37

In april 33 geworden, wel vrij oud natuurlijk. Maar hij kwakkelt al bijna 3 jaar met zijn fitheid, ik denk niet dat hij nog echt van waarde gaat zijn voor PSV eerlijk gezegd.

7 november 2019 om 20:30

Is die vent ooit een paar maanden fit geweest? Voor mijn gevoel is hij al bijna 10 jaar geblesseerd. Erg pijnlijk dat hij captain is.

Waarom zit Unnerstall in godsnaam op de tribune en Ruiter op de bank?mag toch hopen dat Unnerstall van een hoger niveau is.wat mij betreft mag ie indien fit meteen in de basis ipv Zoet.en weer Sadilek op linksback joh? Zet alsjeblieft Boscagli erin...

7 november 2019 om 20:30

Dit viel mij ook het meest op aan het bericht. Hoe is Unnerstall derde keeper? Had wel verwacht dat hij Zoet uit de basis zou keepen.

Zoveel ballen van bommel altijd had tijdens zijn voetbalcarriere zo weinig heeft hij er nu. Hij durft niet in te grijpen. Het loopt al drie wedstrijden niet, en nog blijft hij voorin met dezelfde spelen, prober het eens met de griek voorin. En je twee beste wissels en je beste keeper zet je op de tribune. Het is tijd dat Gerbrands ingrijpt. Het is te hopen dat we nog een puntje kunnen pakken maar ik vrees het.

Van Bommel is de weg kwijt. Perreiro en Affelay hebben zoveel ervaring en zet hem op de tribune. Sadilek is geen linksback. Zoet is de weg kwijt en elke kans is garantie voor doelpunt. Rosario is de slechtste aanvoerder. Als PSV hier verliest dan mag hij wel ontslagen worden.

Ik ben niet bepaald een PSV watcher, dus wat ik mij afvraag: Mitroglu kwam binnen als een soort cultheld met baard, maar heeft hij inmiddels wel wat gepresteerd?

7 november 2019 om 20:48

Ja zijn baard netjes bijgehouden😉 Heeft nog niet veel gespeeld dus ook niet veel laten zien op zijn eerste invalbeurt na.

Ik begrijp niet waarom van Bommel Affelay aanvoerder heeft gemaakt, maar die jonge heeft Volgens mij nog geen enkele eredivisie/Europa league wedstrijs gespeeld. Vind het wel erg zonde! Waarom hem terughalen terwijl Hij niet eens wordt opgesteld. Maak Dan iemand anders aanvoerder of begin hem op te stellen Dan smh

Beschamend. Lijkt me tijd voor het einde van van Bommel. En tijd om grabbel Zoet uit die goal te halen. Er zit geen drive in dit elftal, op het middenveld is het zo matig. Ze moeten af van die 2 controlerende middenvelders!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3534
2.AZ2923
3.PSV2412
5.Vitesse235
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

32 fans
Verdediger, 30 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 PSV 11 0 3 1
2018/2019 PSV 34 3 3 0
2017/2018 Jong Ajax 1 0 0 0
2017/2018 Ajax 12 2 2 0
2016/2017 Ajax 29 2 4 1
Laatste voetbalnieuws

Excellerende Myron Boadu laat rest van Europa voorlopig achter zich

AZ hervat de Eredivisie komende zaterdag met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De Alkmaarders presteren uitermate verdienstelijk met een tweede plaats na dertien wedstrijden en zagen tevens jeugdproducten Myron Boadu en...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 21 november
Naast Real Madrid heeft ook Barcelona Raheem Sterling op de korrel. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren