‘Bij Ajax heb ik hem eerder door zijn blessure ook vervangen, dat ging goed’

Donderdag, 7 november 2019 om

Oranje is nog altijd in de race op het WK Onder-17. De formatie van bondscoach Peter van der Veen bereikte deze week de kwartfinale van het toernooi in Brazilië, door af te rekenen met Nigeria. Sontje Hansen was in dit met 1-3 gewonnen duel goed voor drie doelpunten en de aanvaller van Ajax toont zich in gesprek met De Telegraaf uitermate ambitieus.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Oranje Onder-17 het WK winnen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

13 reacties (laatste reactie door scepticus38)

'We missen hem ook als mens' aldus de 17-jarige speler. Het resultaat van mediatraining? Welke jongen van 17 zou dit zeggen? Jammer dat je op deze leeftijd al niet meer hoort wat ze echt willen zeggen.

7 november 2019 om 07:33

Kijk meer interviews, ik weet dat Brobbey, Taylor, Salah-Eddine bijvoorbeeld hartstikke goed in de groep liggen, hele leuke jongens zijn door specials op het kanaal van Ajax. Zo eennm figuur als Brobbey, zal zeker gemist worden want dat is echt een jonge met een persoonlijkheid.

7 november 2019 om 08:20

Ik geloof best dat ze hem missen. Het gaat mij meer om de woordkeuze. Ik heb nog nooit iemand van die leeftijd horen zeggen dat ze iemand missen als mens.

7 november 2019 om 08:28

Ik snap niet wat er mis is met die woordkeuze. Hij wil toch gewoon aangeven dat Brobbey niet alleen qua kwaliteiten gemist wordt, maar ook qua persoonlijkheid. Dat het door een interviewer wordt verduidelijkt en zo wordt opgeschreven wil niet zeggen dat deze jongen kapot gemediatraind is.

7 november 2019 om 14:22

" Ik geloof best dat ze hem missen. Het gaat mij meer om de woordkeuze. Ik heb nog nooit iemand van die leeftijd horen zeggen dat ze iemand missen als mens ". Dan raad ik je aan om eens wat oude interviews van Clarence Seedorf te bekijken.

7 november 2019 om 07:37

Dat is toch vrij normaal? Hij zegt gewoon dat Brobbey een geweldige impact heeft op het team, hoe is dit het resultaat van mediatraining? Hiermee doe je 17 jarige en jonger echt te kort.

7 november 2019 om 08:21

Ik heb nog nooit een 17-jarige over een andere 17-jarige horen zeggen dat hij gemist wordt als mens. That's it.

7 november 2019 om 08:27

Dus als jij het niet gehoord hebt vind je dat raar... ik zelf zie er helemaal niets geks in ken genoeg 17 jarige die wijze teksten zeggen.

7 november 2019 om 08:43

Maar dit zijn ook niet allerdaagse 17 jarigen. Die hoeven namelijk niet steeds voor de camera te verschijnen. Los van het feit dat voor een 17 jarige heus geen vergezochte teksten zijn. Ze zijn geen 10 meer.

7 november 2019 om 08:45

In je bericht geef je alleen duidelijk aan dat je niet gelooft dat het oprecht is, en door mediatraining komt. Dat lijkt me geen conclusie die je kan trekken & is essentieel anders dan alleen stellen dat je dit nog nooit van een 17-jarige hebt gehoord. Misschien is Sontje Hansen gewoon wat welbespraakter dan de gemiddelde 17-jarige of iig dan de 17-jarigen die jij kent/kende.

7 november 2019 om 09:10

Zegt meer over de omgeving waar jij je in bevindt dan over Hansen of andere 17-jarige.

7 november 2019 om 11:02

Als hij nou had gezegd "zijn exquise persoonlijkheid is voor ons allen een exeptioneel gemis" had ik je gelijk gegeven: dat hoor je een 17-jarige niet zomaar zeggen. Maar hij zegt "we missen hem wel als mens", wat is daar nou zo gek aan haha?

7 november 2019 om 12:41

Wat vreemd om dit soort aannames te doen, die jongen zegt hier niks geks. Hij zegt hier gewoon dat ze hem als persoon missen. Als zeventienjarige is het helemaal niet gek om dat op die manier te zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland U17


25 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
T. TroostKeeper
M. BogardeVerdediger
K. HoeverVerdediger
Y. LeliendalVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland U17.
Programma 
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland U17.

In de wandelgangen

Vrijdag 23 oktober
Ozan Kabak is bij Liverpool een kandidaat om Virgil van Dijk tijdelijk te vervangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren