‘Als er bij Feyenoord een harde hand nodig is, is hij daarin een van de besten’

Woensdag, 30 oktober 2019 om

Urby Emanuelson speelde in het verleden samen met Jaap Stam, terwijl hij Dick Advocaat vorig seizoen meemaakte als trainer van FC Utrecht. De middenvelder geeft hoog op van de kwaliteiten van Advocaat, die op korte termijn de vervanger van Stam lijkt te gaan worden bij Feyenoord.

Actuele video's

Rummenigge: 'Hansi Flick blijft zeker tot de kerst trainer van Bayern München'

Thierry Henry krijgt warm welkom op vliegveld van Montreal

Robben en Ribery verrassen aftredend voorzitter Uli Hoeneß


Poll

Denk jij dat Dick Advocaat de juiste keuze is voor Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

8 reacties (laatste reactie door gloryunited)

Dick is een prima coach, altijd al geweest. Persoonlijk kan ik me geen betere wensen voor me club om het seizoen af te maken.

30 oktober 2019 om 10:26

Dat denk ik voor dit seizoen ook, het geeft de club ook ruimte om verder te kijken naar volgend seizoen, je kan je er met Dick niet echt een buil aan vallen.mooi om te zien hoe Urby over hem spreekt, enerzijds duidelijk, maar ook wel gevoel voor een grap op z'n moment. Ik denk dat de directe / duidelijke aanpak momenteel nodig is, want er zit gewoon iets niet goed in de groep.dat hij daarbij zonder onderscheid des persoons zijn aanpak hanteert (aldus Urby, ' Het maakt hem niet uit wie je bent' ) is denk ik ook wel mooi meegenomen, omdat er een paar bij lopen als ' gearriveerde ' spelers, die dat nog absoluut niet zijn. Dat kan (en zal) zeker wel irritaties op hebben geleverd bij andere spelers en dan is het geen onderscheid maken des persoons wel handig.(hierbij denk ik bijvoorbeeld aan afspraken die gemaakt zouden zijn met Berghuis over zijn positie, maar ook aan spelers die keer op keer fouten mogen maken en weer opnieuw mogen proberen, terwijl anderen die het (mogelijk) beter doen worden geslachtofferd)

Als het Dick Advocaat al uberhaupt zou lukken om de boel weer een beetje in beweging te krijgen is dat al mooi meegenomen. Ik gunde Stam succes en gun het Advocaat ook. Maar ik ben bang dat de problemen groter zijn dan het vermogen van Advocaat om ze op te lossen. Dat ligt niet aan Advocaat, zo goed als dat het ook niet aan Stam lag. De kwaliteiten van de selectie zijn domweg te gering om succes te mogen verwachten. Slechts incidenteel (FC Porto) zie je iets van kwaliteit maar het is al te laat omvan dit seizoen nog een succes e maken. Het zal wel ophouden na de groepsfase van de Europa League en misschien kan de Knvb beker het gebrek aan kwaliteit nog een beetje verbloemen.het wordt hoog tijd dat er een sterk bestuur en een echte TD gaan komen. Ooit werd Jorien v.d. Heerik de Kuip uit gejaagd, maar hij was echt de laatste sterke man in de Kuip.

30 oktober 2019 om 16:18

je mag van de huidige selectie echt wel verwachten dat passes over 5 meter gewoon aankomen en dat crossballen niet meteen de zijlijn over vliegen. De meest bassale voetbalaspecten lijken verdwenen te zijn.

Oke het wordt Advocaat. Een trainer die alleen voor het resultaat gaat. Afgelopen seizoen zijn de Utrecht supporters niet verwend geweest met aantrekkelijk voetbal . Waar het eigenlijk om gaat. Voor de competitie hoop ik dat ze aansluiting vinden met Ajax en Psv!

30 oktober 2019 om 14:13

@Hms 030. Zeg je nu dat het gaat om aantrekkelijk voetbal ipv resultaat?

denk dat Dick moet zorgen dat Europees voetbal behaald wordt anders komt Feyenoord er wel heél slecht op te staan als ze die inkomsten ook nog eens gaan missen met ook nog eens een selectie waar heel veel spelers uit hun contract lopen en sommige spelers die bijna niks meer opleveren .

30 oktober 2019 om 15:30

Ach, de huurlingen zullen vertrekken. Verder lopen er contracten af van spelers waar al lange tijd kritiek op is (botteghin, vd heijden, vermeer, tapia) ... dus ook een mooie kans voor een doorstart.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden

84 fans
Middenvelder, 33 jaar

In de wandelgangen

Zondag 17 november
Manchester City wil Dani Olmo overnemen van Dinamo Zagreb. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren