‘Het zou wel uniek zijn als ik na Ajax en PSV aan de slag ga bij Feyenoord’

Maandag, 21 oktober 2019 om

Feyenoord stelde na het vertrek van Martin van Geel Sjaak Troost aan als interim-technisch directeur en de Rotterdammers zijn nog op zoek naar een kandidaat om die functie voor de lange termijn in te vullen. De Telegraaf bracht maandagochtend het gerucht naar buiten dat Frank Arnesen in beeld is voor deze rol, maar de Deen wil in gesprek met RTV Rijnmond niet op de zaken vooruitlopen.

“Ik ben nog bezig met het afhandelen van mijn vertrek bij Anderlecht”, legt hij uit. Arnesen stapte begin dit jaar in als technisch directeur in Anderlecht, maar begin deze maand kwam er alweer een einde aan zijn dienstverband. De voormalige middenvelder kampt daarnaast met wat fysieke ongemakken: “Het tweede is dat ik twee weken geleden een nieuwe knie heb gekregen en ik richt mij volledig op het herstel.”

“Ik kan en wil geen informatie geven, want ik zit nog met het Anderlecht-verhaal. Voor dat afgehandeld is, kan ik geen commentaar geven.” Voor Arnesen zou een dienstverband bij Feyenoord wel bijzonder zijn. Als speler kwam hij al uit voor Ajax en PSV, terwijl hij in Eindhoven in het verleden ook een technische rol vervulde: “Dat zou wel uniek zijn.”

“Ik sta zeker open voor een uitdaging, maar zolang ik met Anderlecht bezig ben kan ik er niet op reageren. Pas daarna ga ik kijken welke mogelijkheden op mijn pad komen. Ik ga nooit over één nacht ijs.” Hij wil dan ook niet onthullen of er al contact is geweest tussen hem en Feyenoord: “Door de jaren heen ben ik gewend om pas te reageren als er getekend is. Dat doe ik nu ook. Dat vind ik niet netjes. In het belang van mezelf en in het belang van welke club dan ook.”

In the Zone | Klaiber: 'PSV is gewoon een goede tegenstander, heel sluw'
Meer video's

Poll

Lijkt Frank Arnesen jou een geschikte technisch directeur voor Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

20 reacties (laatste reactie door oelie wapper)

Wat is daar uniek aan? Ronald Koeman was bij alledrie zowel speler als trainer, in dezelfde volgorde ook nog.

21 oktober 2019 om 12:49

Tsja en Arnesen is de eerste Deen die bij alle 3 aan de slag kan...das ook uniek.

Nou nee, uniek niet, maar wel bijzonder. Er zijn wel vaker mensen bij alledrie de clubs in dienst geweest (koeman bijvoorbeeld), maar het gebeurt niet heel vaak.

21 oktober 2019 om 12:40

Dan blijft het dus uniek, gebeurt niet zo veel en maar handje vol mensen die het meegemaakt hebben. Verder weet ik niet of Feyenoord hier mee op schiet, al weet ik ook niemand anders te noemen.

21 oktober 2019 om 12:56

Uniek = enig in zijn soort. Aangezien Koeman al eerder bij de drie topclubs werkzaam was is dit dus niet uniek.

Iemand die al zo lang mee loopt zou toch moeten weten dat dat niet helemaal uniek is?

Het zou vooral uniek zijn dat je, nadat je gefaald hebt bij PSV en Ajax (en Anderlecht) je nu ook de kans krijgt om te falen bij Feyenoord.

21 oktober 2019 om 12:42

Ja man, hij is als voetballer bij Ajax 3x kampioen geworden en KNVB beker gewonnen, bij PSV ook 3x kampioen en KNVB beker en natuurlijk EC1 in 1988. Als TD bij PSV haalde hij oa Robben, Ronaldo, Van Nistelrooij, Nilis, Stam naar PSV. Nee, deze man heeft zwaar gefaald inderdaad...

21 oktober 2019 om 13:04

Als ik jou bericht zo lees krijg ik indruk dat je denkt dat Feyenoord Arnesen straks nog op gaat stellen

21 oktober 2019 om 14:38

Ten eerste maakt het niet uit wat hij als voetballer gepresteerd heeft. Hij word eventueel aangesteld als technisch directeur, niet als speler. Ten tweede heeft hij het inderdaad goed gedaan bij Psv, maar dat is dan ook alweer 15 jaar geleden. Maar goed, ik denk niet dat er veel betere Td's zijn die momenteel naar Feyenoord zouden gaan. Slechter dan nu kan het eigenlijk niet meer worden.

21 oktober 2019 om 15:04

Troost is ook geen TD maar commissaris die dit taken pakket in zn schoot geworpen kreeg en zodoende voor max 6 maanden TD moest spelen.

21 oktober 2019 om 15:17

Eens dat het niet uitmaakt wat hij als voetballer heeft gepresteerd, maar de initiële opmerking is dat hij gefaald heeft bij Ajax en aangezien hij daar alleen als voetballer is geweest, wordt het wel relevant voor deze discussie. Hij heeft dus niet gefaald bij Ajax, hij heeft (zowel als speler, maar zeker ook als TD) niet gefaald bij PSV en ja, hij heeft gefaald bij Anderlecht.ik denk dat Arnesen een capabele TD is, maar ook die moet het doen met de middelen die hem ter beschikking staan. En soms pakt dat goed uit en soms niet. Hoe het bij Feyenoord gaat lopen zal de tijd uitwijzen.

21 oktober 2019 om 12:44

Gefaald bij PSV en Ajax? Bij PSV heeft hij aan de wieg gestaan van de heropleving van de club in de mid jaren '90 met Nilis en Ronaldo, bij Ajax was hij als middenvelder in 200 wedstrijden goed voor 75 doelpunten. Waar heb je het over? Bij Anderlecht heeft hij zeker gefaald, maar daar zal hij in de onbegrijpelijke slangenkuil die dat de afgelopen was in Brussel niet de enige schuldige zijn geweest. Daar snappen ze die constructie die ze om Kompany heen hebben gebouwd nu nog steeds niet.

21 oktober 2019 om 13:05

Feyenoord is gelukkig geen slangenkuil. Wat dat betreft komt hij in een warm bedje terecht. .. onee toch niet!

21 oktober 2019 om 13:22

Dat zeg ik toch ook nergens?

21 oktober 2019 om 14:20

Kompany was het idee van de sportief directeur en voorzitter van Anderlecht. De voorzitter heeft warme banden met M-city en wil de club zelf onderdeel gaan maken van de City Group. Kompany, Nasri en Chadli zijn allemaal het idee van de voorzitter. Mertens wou hij ook maar dit ging niet door.

Zou een unieke kans voor Feyenoord zijn. Zie echt geen betere optie. Ervaren laat zich niet gek maken en heeft een mega netwerk. Project Anderlecht was gedoemd om te mislukken. Nee zou een zegen voor Feyenoord zijn. Misschien kunnen de vrienden er weer wat geld inpompen want de selectie is erg matig. Werk aan de winkel.

21 oktober 2019 om 13:17

Persoonlijk ben ik erg benieuwd naar wat Ted van Leeuwen bij een grote club zou kunnen doen, maar ik vind Arnesen zeker geen slechte optie. Verder vind ik de selectie nou ook weer niet zo matig op het moment, op papier speelden we gisteren toch met best een aardig elftal. Strijden om plek 3 moet hiermee gewoon mogelijk zijn. Dan is AZ wellicht wat frisser en zit er een beter idee achter, Feyenoord hoeft hier echt niet veel voor onder te doen. Helaas klopt er bij ons op het veld bitter weinig van op het moment. Hopen dat Arnesen in ieder geval snel wat puin kan gaan ruimen en we eindelijk ook een Algemeen Directeur aan gaan stellen.

Zou voor Feijenoord zeker een goede optie zijn maar zou PSV geen optie zijn voor hem? kan John de Jong vertrekken want die gast koopt lekker in. Bruma (speelt niet en terecht !! Gakpo is een klasse beter) Boscaglie ( zet van Bommel liever een middenvelder neer die hij al had) Lato (die mag niet eens met jong PSV mee doen zo slecht is die) nee dan ben je een topper !!!

21 oktober 2019 om 15:34

De jong heeft gefaald. Zijn team niet op tijd op orde waardoor er nu EL wordt gespeeld. Daarbij geen eredivisie waardige linksback gekocht. Snap de euforie om ome Toon ook niet nu hij bijgetekend heeft want hij is eindverantwoordelijk. Dat geintje heeft PSV minimaal 35 miljoen gekost en dat de spelers zich in de cl meer ontwikkelen en meer waard worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Vrijdag 15 november
Zlatan Ibrahimovic heeft zijn zinnen gezet op een hereniging met AC Milan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren