De Telegraaf: Feyenoord haalt Arnesen als technisch directeur

Maandag, 21 oktober 2019 om

Frank Arnesen wordt volgens De Telegraaf zo goed als zeker de nieuwe technisch directeur van Feyenoord. Naar alle waarschijnlijkheid neemt hij in de winterstop de taken van interim-directeur Sjaak Troost over. Arnesen zit zonder club nadat hij eerder deze maand ontslagen werd bij RSC Anderlecht. Daarnaast overweegt de club uit Rotterdam om Mark Koevermans voor een langere periode aan te stellen als algemeen directeur. De voormalig commercieel directeur werd eerder op interim-basis aangesteld als algemeen directeur.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Goede keuze van Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door jeron)

Dit lijkt me een hele goede keuze voor Feyenoord.

21 oktober 2019 om 07:00

Op basis waarvan? Afgelopen 9 jaar was hij verre van succesvol in een dergelijke functie.

21 oktober 2019 om 07:08

Wie had je dan willen zien? Die mannen van Az willen niet, en voor de rest zou ik niet weten wie beschikbaar is, wie weet is die nu wel succesvol, mensen moeten ook een kans krijgen

21 oktober 2019 om 07:20

Het gaat er niet om wie ik wil zien. Ik reageer op iemand die dit een hele goede keuze vindt. Dat zie ik niet zo snel op basis van de laatste 9 jaar. Niet minder en niet meer. Gewoon een degelijke keuze qua ervaring en netwerk. Maar 'heel goed' is bijna een garantie op succes. Dat heb je bij Arnesen nu ook weer niet.

21 oktober 2019 om 08:07

@ Master D Het is een goede keuze van Feyenoord, daar het een van de weinige keuzes is die haalbaar lijkt voor Feyenoord. Dit is iemand van buitenaf, die dus niet al beã¯nvloed is door welk kamp dan ook bij Feyenoord. Hij heeft een gigantisch netwerk. Heeft bewezen het vak aan te kunnen, hetgeen wat bij Anderlecht is gebeurd zie ik persoonlijk niet als zijn fout. Kompany en veel spelers waren al gehaald voordat hij TD werd, dus kan je niet op zijn conto schrijven. Edit: Ik blijf het herhalen VZ, doe aub eens wat aan de interpunctie bij t typen van een reactie. Ik werk met hoofdletters en alinea's, maar t word neergekwakt als onleesbaar...

21 oktober 2019 om 09:28

Ik vind het ook een goede en logische keuze van Feyenoord. Arnesen heeft zich vooral bij PSV en Chelsea bewezen als een prima TD. Dat hij ook tegen zepers is aangelopen in zijn carrière is niet uitzonderlijk voor een TD in het algemeen. Belangrijk is, dat hij in een geweldig groot netwerk en goede contacten heeft in de internationale voetbalwereld, iets wat momenteel bij de leiding van Feyenoord compleet afwezig is. Oom clubleiding moet complementair asn elkaar zijn, wat ontbreekt aan kennis en netwerk moet je aanvullen. Arnesen lijkt mij daarom een prima TD, die met het relatief lage budget dat er ter beschikking is weet waar hij kwaliteit en talent moet vinden. Vele topclubs hebben selecties met een overdaad aan spelers. Arnesen onderhoudt goede contacten met veel van die clubs. In de situatie waarin Feyenoord zich op bestuursniveau momenteel bevindt, vind ik de keuze voor Arnesen gewoon ook een heel goede.

21 oktober 2019 om 07:51

Arnesen is een man met technisch verstand,en realiteitszin. Zijn doel is niet om Feyenoord richting top te toveren,maar om de club een tikje stabieler te maken. Feyenoord heeft niks te maken met de Top. de eredivisie is daar gewoon te klein voor helaas. Over 2 jaar plek 3 zou fantastisch zijn,dan mogen ze echt een mooi feest bouwen aan die Coolsingel met Arnesen als middelpunt.

21 oktober 2019 om 08:25

Droevige reactie. Vorig jaar met afstand derde geworden en ik vind de selectie dit jaar niet over doen voor een AZ hoor. Die volgend jaar is die derde plaats gewoon weer voor Feyenoord verwacht ik. Het is alleen de vraag of deze trainer dit lukt...

21 oktober 2019 om 08:44

droevig ? dit jaar gaan ze plek 3 niet halen,maar over 2 jaar hopelijk wel.juist mooi om dat te vieren. Stam is dan gewoon zeer goed bezig.

21 oktober 2019 om 09:26

Probleem is dat Feyenoord steeds verder afglijdt. Arnesen is als Technisch directeur de laatste jaren niet succesvol geweest. Vergeet niet dat hij bij PSV commissaris was voor hij naar Anderlecht ging. De TD bij PSV was destijds Marcel Brands dus die jaren en spelers kwamen uit zijn koker niet die van Arnesen. De laatste periodes als Technisch manager was hij weinig succesvol bij oa. Chelsea, Tottenham (voor successen), Metalist Kharkov, HSV , Paok Saloniki, Anderlechtallemaal clubs waar hij niet vertrokken is omdat hij het zo goed deed..........

21 oktober 2019 om 11:02

Niet 'overdoen' inderdaad! Want de selectie van Feyenoord doet ver onder voor die van AZ! AZ heeft zijn posities keurig dubbel bezet en combineert hiervoor directe kwaliteit met doorgestroomd of aangekocht talent. Het hoeft niet uit armoede een povere buitenspeler centraal voorin te zetten als zijn spits langdurig afwezig is. Bovendien is AZ een gebalanceerd geheel, goed afgestemd en is de wekelijkse basiself duidelijk. Bovendien heeft AZ met Boadu, Stengs en Koopmeinders spelers in huis die wel wat extra's kunnen brengen. Feyenoord heeft alleen met Berghuis een echt talentvolle speler die in andere elftallen wat meer tot wasdom zou komen, maar in Rotterdam een hardleerse recidivist is maar sporadisch uit de verf komt. Maar trek hem en zijn ploeggenoten een shirt aan van om het even welke andere Nederlandse middenmotor en niemand zou zeggen dat het team van Jaap Stam mee zou moeten doen voor plek 3.

21 oktober 2019 om 11:06

Alleen Berghuis? Volgens mij heeft Sinisterra ook wel laten zien een aardig potje te kunnen voetballen. Moet alleen wat productiever worden qua goals.

Dit zag ik niet aankomen. Heeft heel veel ervaring en een groot netwerk. Een goede zet van Feyenoord.

21 oktober 2019 om 07:08

Tja maar of deze man ook wat kan zonder geld ben ik wel benieuwd naar. Ik denk dat niemand wat kan zonder geld met Feyenoord. Het is niet zo dat er nu ineens waarde op het veld staat. Maargoed dit is wel een man met zat ervaring.

21 oktober 2019 om 09:01

Dat Feyenoord geen geld heeft is een hardnekkig fabeltje. Feyenoord heeft best wat te besteden en draait prima financiële cijfers. De hand is de afgelopen twee jaar enigszins op de knip gehouden ivm de bouw van nieuw jeugdcomplex en nieuw trainingscomplex. Sterker nog Jan de Jong is weggestuurd door het bestuur omdat hij te weinig geld wilde uitgeven aan spelers. Daarom kwam Troost ook gelijk met een aankoop van zeven miljoen toen hij werd aangesteld nadat Jan de Jong was vertrokken.

21 oktober 2019 om 09:33

Is geen fabeltje grapjas. Feyenoord heeft nog 30 Mio aan schuld uitstaan bij de zogeheten vrienden van Feyenoord. Met een rente van 10%, gratis skyboxen en een groot belang in de club etc... mooie vrienden dus maar dat kunnen ze nog niet eens afbetalen. Ook voor Senesi is weer geld geleend...... goede keuze en wat een topaankoop echt geld waard. Op basis van youtube filmpjes en een tip van Hans Kraaij gescout... sorry hoor maar waar is de professionaliteit. Dat Feyenoord met hun constructie financieel gezien een voldoende scoort betekent niet dat het financieel goed gaat een transfersom van 7 Mio is niet verantwoord en geen goed beleid.koop eerst je club terug!

21 oktober 2019 om 10:25

@xajacfa De vrienden van Feyenoord hebben aandelen in Feyenoord. Dat is iets anders dan dat Feyenoord schuld staat bij die groep. Met jouw redenatie zou Ajax dus een paar 100 miljoen euro schuld staan omdat er aandeelhouders zijn. Feyenoord is vorige zomer begonnen met aandelen terug te kopen van de Vvf. Dat betekent niet dat je schuld aflost maar dat je meer eigenaar van de club wordt. Uiteraard kopen ze niet direct alles terug want dat is een financieel ongezonde handeling. geen enkel bedrijf zou zoiets doen. Ik snap dat jij als Ajacied niet het fijne er van weet, maar probeer dan niet betweterig te doen

21 oktober 2019 om 11:19

Vrienden van Feyenoord zijn aandeelhouders. Geen schuldeisers.

21 oktober 2019 om 07:26

Iedereen zag dit na zijn ontslag aankomen. Vraag was alleen wil hij het. Benieuwd hoe hij met een lege portemonnee gaat opereren. Wel een berg aan ervaring en prima netwerk. Wordt weer veel spelers huren vermoed ik.

21 oktober 2019 om 07:41

Als je niet kunt kopen dan moet je huren. PSV heeft dit ook vaak gedaan en vaak met succes.

21 oktober 2019 om 08:03

TrebleX, Arnesen heeft na Chelsea eigenlijk nergens meer goed gedaan. Misschien is ie gewoon passé. En tuurlijk, hij kan zijn netwerk gebruiken om grote namen te huren, maar Feyenoord heeft op lange termijn een goede structuur en geld nodig. PSV is met dat huren een aantal titels opgeschoten, maar financieel niets. Toen ging het financieel zelfs zo slecht dat de beruchte stadion grondverkoop plaats moest vinden. Nu doet PSV het veel beter. Maar als Feyenoord veel wil huren, is Arnesen waarschijnlijk een goede met zijn netwerk. Toevoegende: ik zou echter niet weten wie het wel zou moeten doen btw.

Dit was een erg voor de hand liggende keuze. Hij is immers de enige qua naam die op dit moment zonder werk zit. Anderlecht was geen succes, maar daar is, net als bij Feyenoord meer aan de hand.

21 oktober 2019 om 07:44

Het is in zoverre een verassing dat Arnesen aan de slag wilt bij Feyenoord. Verder gewopn ronduit goed nieuws. De man heeft gewoon een behoorlijk netwerk.

En Feyenoord haalt weer een 'grote' naam, de verwachtingen worden torenhoog, het valt tegen en Feyenoord valt weer verder in het zwarte gat. Bouw het nu van onderaf eens gewoon opnieuw op, je hebt zo'n trouwe supportersschare en een ontzettend grote naam in NL. Genoeg potentie om gewoon de 2e of 3e club van NL te worden binnen enkele jaren en daarna weer meer te gaan strijden voor de titel. Maar als je stappen wilt overslaan val je elke keer alleen maar harder terug. Ik mis de concurrentiestrijd, leuk dat jullie ons 6-2 versloegen in het voorjaar, maar Feyenoord zakt onderliggend alleen maar verder af op deze manier. Beleid is heilig. Stam is een prima zet en het is goed dat hij de tijd krijgt, zoek nu ook een technisch directeur die creatief is, bijzondere dingen gaat doen en meegroeit met Feyenoord naar de top.

21 oktober 2019 om 07:39

Ik vind dit een inhoudsloze reactie, niet onderbouwd en volledig gestoeld op sentiment. Haalt de club een onbekende dan is het gokwerk, haalt de club een feyenoorder dan is het een senteimentele keuze en haalt de club een ervaren td dan worden de verwachtingen te hoog? En wat bedoel je met opbouwen van onderaf? Er komt dus een volledig nieuwe directie en de huidige rvc (die er stuk voor stuk nog niet zo lang zitten) is verantwoordelijk voor de koerswijziging die het vertrek van vGeel en de Jong in werking hebben gezet. Tevens doet de club er alles aan het jeugdteam zoveel mogelijk weerstand te bieden en worden jeugdspelers verhuurd zodat ze minuten gaan maken. Ik ben benieuwd naar je onderbouwing.

21 oktober 2019 om 09:04

Feyenoord staat er waanzinnig slecht voor. Er staat 0 kwaliteit op het veld, er is geen visie, geen beleid en het is continue gokken en hopen dat het goed uitpakt. Feyenoord is op dit moment qua visie misschien de 14e profclub van Nederland, dat betekent dat je op de lange termijn daarheen zult bewegen als je niet verbeterd.de visie van AZ, Vitesse en Utrecht ken ik, van PSV en Ajax spreekt redelijk voor zich maar wat doet Feyenoord dan?ik zie wat Feyenoord wilt, maar in de uitvoering schiet het alle kanten op en qua communicatie naar buiten toe is het niet helder. Ik zie Feyenoord graag gebruik maken van de regio, van de grote supportersschare en erkennen dat ze op een bepaalde positie zitten. Neem dat als ijkpunt (laten we zeggen plek 4-6) en ga van daaruit bouwen. Je hebt dus geen 'grote' namen nodig en moet niet veel geld betalen voor directeur, maar haal kwalitatief goede mensen binnen met een hart voor de club, mensen waarvan je niet weet hoe het uitpakt maar die wel de intellectuele bagage hebben om iets voor de club te betekenen. De verhuur van Summerville aan Ado vind ik bijvoorbeeld een goede stap, die jongen doet het goed en wordt hopelijk beter.het binnenhalen van Stam, een beginnend trainen met kennis van hoe topvoetbal er uit ziet snap ik.wat ik graag bij Feyenoord zou zien zijn jonge harder werkers met een enorme voorliefde voor Feyenoord. Mensen die zich kunnen ontwikkelen tot nieuwe topfeyenoorders en die ook iets kunnen opleveren voor de club. Dat hoeft wat mij betreft niet veel te zijn, maar moet wel leiden tot investeringsruimte en een positieve transferbalans.wat ik me afvraag, waar is het sentiment dan? Ik wil Feyenoord het liefst zo hard mogelijk verslaan, maar wel vanuit een positie dat ze een kans hebben. Op dit moment is het niet eens interessant om tegen te voetballen, leuk dat ze een keertje winnen maar een serieuze concurrent zijn ze niet, het voetbal is treurig, ik zie spelers nauwelijks ontwikkelen. Dus op dat moment is het enige belang om te zorgen dat ze weer een serieuze concurrent worden, dat maakt sport veel leuker.ik denk dat Feyenoord een waardeloze zet doet door het binnenhalen van Arnesen, Feyenoord moet gaan bouwen en daar past een man die de laatste jaren faalt en alleen met een enorme zak geld succesvol is geweest niet bij. Feyenoord heeft behoefte aan iemand die past binnen de organisatie en Arnesen is dat niet.

21 oktober 2019 om 10:30

@magikhetwete'feyenoord heeft behoefte aan iemand die past binnen de organisatie en Arnesen is dat niet.'het hele probleem is juist dat er nu geen organisatie is. Dus niemand past in iets wat er niet is. Zo'n organisatie moet weer worden opgebouwd en een ervaren man kan daar zeker bij helpen.

21 oktober 2019 om 11:17

@magikhetwet;je stelt dat de club van onder af aan moet worden opgebouwd.daarvoor zou je graag onervaren mensen aan willen stellen met een Feyenoordhart (sentimentele keuze), waarbij je nota bene zelf zegt; ‘waarbij je geen idee hebt hoe het uitpakt.’vind je dat verstandig beleid? Los van de vraag of ik Arnesen vind passen bij Feyenoord (niet echt, maar dat vond ik van Geel ook niet en die boekte prima resultaten op de ranglijst) is het wel een man met ervaring die weet wat gevraagd wordt in een topsport organisatie. Dat is wel iets makkelijker aan het roer staan dan wanneer je er zelf geen ervaring in hebt en dus alle beginnersfouten gaat maken.je noemt de verhuur van Summerville een goede ontwikkeling… maar vergeet gemakshalve dat dat slechts een van de vele verhuurde spelers is dit seizoen?kortom; die goede ontwikkeling lijkt dus al ingezet.overigens schreef van Geel ook een positieve transferbalans over zijn periode bij Feyenoord, maar ik snap dat veel mensen behoefte hebben aan psv en ajax-achtige bedragen.om dat te bereiken moet er meer over de grens worden gescout. Daarin heeft van Geel gefaald want die ontwikkeling is veel te traag ingezet. Wel vind ik het typerend dat de eerste grote buitenlandse (record)aankoop meteen te maken krijgt met twijfels en aanpassingsproblemen (taal, cultuur etc). Direct zaligmakend kunnen we het dus ook nog even niet noemen, er komt wel iets meer kijken bij het succesvol binnenhalen van buitenlanders.het interesseert de gemiddelde Feyenoorder niet zo of iemand een Feyenoorder is of niet. Er is behoefte aan kwaliteit. Als Arnesen presteert wordt hij gepruimd. Doet hij dat niet, dan wordt er geklaagd. Hoogstens dat iemand met een Feyenoordverleden meer de tijd krijgt zich te ontwikkelen (gio bijvoorbeeld).wellicht kun je nog toelichten op welke manier Feyenoord gebruik zou moeten maken van de regio en de grote supportersschare en hoe die gaan helpen de club te laten groeien. Ben erg benieuwd of je iets op kunt noemen wat niet al beleidsmatig uitgevoerd wordt.

21 oktober 2019 om 07:51

Bijzonder zuur dit. Ik ind het wel positief dat Feyenoord hem heeft binnengehaald.maar de opmerking 2e of 3e club van Nederland te worden binnen enkele jaren vind ik lachwekkend... Wie zou dit moeten zijn anders dan Feyenoord?

21 oktober 2019 om 08:26

Kan pijn doen, maar is wel realiteit. Az is ons voorbij en we moeten uitkijken dat utrecht er straks ook niet voorbij gaat

21 oktober 2019 om 09:03

AZ is ons voorbij? AZ eindigde vorig seizoen nog een punt of acht onder ons en dit seizoen is nog lang niet afgelopen.

21 oktober 2019 om 09:06

De structuur van Feyenoord op dit moment is dusdanig dat het naar beneden kijkt, de structuur van AZ, Vitesse en Utrecht is gericht op naar boven kijken. Feyenoord is op dit moment niet de 3e club van NL maar de club die in strijd is voor positie 3, dat is een verslechtering ten opzichte van voorgaande jaren en dat betekent in mijn optiek dat het niet goed gaat.

21 oktober 2019 om 10:28

@magikhetwetequa grootte is Feyenoord verruit de 3e club van Nederland. Qua geld dat er omgaat, qua stadion, qua nieuwswaarde wanneer het slecht gaat (zegt veel over de impact van Feyenoord op het nieuws)vitesse, Az en Utrecht hebben bij elkaar een begroting van 71.5 miljoen euro. Feyenoord alleen al 68 miljoen. Feyenoord is zeker de 3e club van Nederland alleen sportief moet men even oppassen niet hun kop te verliezen

21 oktober 2019 om 11:27

@ikmaghetwete: Vitesse met dat gigantische schuldbedrag? Op basis waarvan zijn die groter dan Feyenoord (behalve met de schuld)? En Utrecht? Op basis van een paar potjes dit seizoen? En AZ wordt al jaren genoemd, maar die kunnen net aanhaken bij Feyenoord, kwa stand, want kwa begroting moet daar nog veel gebeuren. Vind wel dat er een prima team staat in Alkmaar.

21 oktober 2019 om 08:00

Dit is zeker een grote naam. Kan je zo sarcastisch doen maar misschien ligt het meer aan jouw kennis van voetbal om zo denigrerend over Arnesen te praten. Je gaat zien dat met Frank aan het roer tijden positief zullen veranderen.

21 oktober 2019 om 08:09

Net zoals de goudvloot bij Anderlecht, Hsv, Charkov en Paok weer is binnengevaren!

21 oktober 2019 om 08:36

Deze optimisne hoor ik jaarlijks bij Feyenoord. Dacht dat het een club van geen woorden maar daden was? Feyenoord moet volledig gaan leunen op de jeugdopleiding. Gewoon hopen op de nieuwe De Guzman, De Vrij, BMI, Wijnaldum, Fer en Castaignos. Kwaliteit loopt er genoeg rond. Persoonlijk heb ik het idee dat Arnesen niet de oplossing is voor alle problemathiek. Wie wel? Een TD die zich richt op de jeugdopleiding. Wellicht een Ajax-man? Wim Jonk, Bergkamp?

21 oktober 2019 om 09:03

Meneertjej; Frank Arnesen ís in de basis een Ajax man. Als speler is dat een echte Ajacied geweest met 159 wedstrijden. Veel meer wedstrijden bij Ajax dan welke andere club dan ook.

21 oktober 2019 om 09:03

Haha Arnesen is inderdaad een Ajax man pur sang.

21 oktober 2019 om 09:13

Keuzes afzeiken is wat iedereen het beste kan in Nederland. Als je dat doet, wees dan ook zo 'slim' en doordacht om een naam aan te dragen die past in het profiel en die haalbaar is binnen de mogelijkheden van Feyenoord. Echter ontbreekt het aan oplossing-gericht nadenken en blijven we in problemen denken. Arnesen is gezien de mogelijkheden gewoon top om te halen! En gezien het instabiele karakter van de ploeg vind ik Stam helemaal niet prima en onze tijd waard. Deze groep heeft een type Koeman/verbeek nodig, een tactisch en strategisch sterke trainer. Een persoon zoals Van Gaal, die nog met een stel olifanten wint van deze ploeg.

Toch wel lekker voor hem en opmerkelijk dat hij na een mislukte periode het gewoon nog een keer mag proberen bij een gevallen topclub. Bij Anderlecht toch laten zien dat hij ongeschikt is voor zo'n functie. Het is een gok van Feyenoord, hopelijk pakt het goed uit voor hen.

21 oktober 2019 om 07:27

Die gaat ook gewoon 800.000 verdienen minimaal. Leuk om te kijken hoe hij het gaat doen.

Ik denk dat Feyenoord gaat samenwerken met bepaalde clubs. Zoals Chelsea ofzo. Arnesen heeft daar wel de connecties voor. Normaal ben ik er niet zo'n voorstander van maar in het geval van Feyenoord zou het daar alleen maar beter van worden denk ik.

21 oktober 2019 om 07:52

Ja hopelijk verhuren ze Abraham en mount aan ons😂😅😅

Misschien heeft hij nog wel vijf goedkope Deense talenten, een man met een mooie voetbal geschiedenis. En waarschijnlijk met een prima netwerk.lijkt een goede keuze van Feijenoord.

Goede realistische keuze, hopen dat Feyenoord een beetje omhoog kan krabbelen.Ben ook benieuwd naar het nieuwe stadion en of ze dat volkrijgen. Verbaasde me laatst dat Feyenoord een gemiddelde bezetting heeft van iets van 73%, daar waar Ajax en PSV boven de 95% eindigden. Had ik niet verwacht. Dus oprecht vraag ik mij af of dit nieuwe stadion het wel waar gaat maken. Krijg bij Feyenoord een beetje het gevoel van een slechte relatie waarin een koppel besluit dat het vast beter wordt als ze verhuizen naar een beter huis, of als ze een kind nemen etc..Denk dat Feyenoord eerst alles weer op orde moet hebben en dan doorstoten naar een nieuw stadion en alles. Op het moment dat je het allemaal niet op orde hebt zal het nieuwe stadion ook een utopie blijken en niet de verlossing waar ze op hopen. Overigens ook best het gevoel dat Stam niet op zijn plek zit bij Feyenoord.

21 oktober 2019 om 08:23

Wel een ding weggelaten hier en dat is dat Feyenoord niet de seizoenskaarthouders automatisch meetelt als zijnde bezetting (dit doet Ajax bijvoorbeeld wel). Dus deze cijfers zijn niet zo zeer een weerspiegeling van de realiteit. Wat wel relevant is is dat het stadion gewoonweg leeg is. Ik zat er gisteren en je zit met 3 a 4 mensen op een rij. Zo erg was het in het jaar dat wij 10e werden nog niet.

21 oktober 2019 om 08:37

Dat kan idd, vond 73% voor het legioen ook wel erg weinig.

21 oktober 2019 om 09:16

Wanneer Feyenoord de seizoenkaarthouders meetelt, zitten ze ook rond de 95%. Was laatst een artikel over.

Nou, zorg gelijk voor die Ampadu van Chelsea dan haha. Nee, heb deze man z'n carriere nooit gevolgd, maar hij lijkt wel en groot netwerk te hebben. Dat is wel lekker meegenomen. En misschien kunnen we idd wat talent van Chelses overnemen.

Het is tenminste een man van naam en met kennis en een netwerk . Dat is wel positief. Alleen heeft hij de laatste jaren niet echt laten zien dat hij een goede directeur is. Waar ik ook benieuwd naar bent hoe het zal gaan met Feyenoord als dat nieuwe stadion er komt. Ik neem aan dat er veel mensen dan zeker zich willen laten gelden binnen de organisatie. Het kan nog leuk worden dan

Lijkt me op basis van het verleden eem prima aanstelling maar heb hemal laatste jaren uit er oog verloren dus kan iemand zeggen wat hij de afgelopen jaren gepresteerd heeft?

21 oktober 2019 om 08:40

Matig. Volgens mij Hamburg? en Anderlecht. De laatste was een drama. Heeft overeenkomsten met Feyenoord: een grote club uit het verleden die terug wil naar de top. Is dus mislukt tot nu toe.

Volgens mij heeft Feyenoord vooral een opbouwer nodig, die er voor kan zorgen dat de jeugdopleiding en de scouting op een hoger plan komen. En dat de aansluiting met het eerste beter wordt.aan iemand die spelers uit allerlei windstreken haalt, hebben ze juist geen behoefte. Geen idee of Arnesen de man is die ze nodig hebben.

21 oktober 2019 om 11:41

Ze hebben ook iemand met ervaring nodig die weet wat er verwacht wordt.

Gezien de mogelijkheden op dit moment een goede zet van Feyenoord. Ik heb de discussie hier gevolgd en realiseer me hoe lastig de situatie eigenlijk is. Aan de ene kant roept men (inclusief ikzelf) dat Feyenoord zich moet richten op de jeugd en zo snel mogelijk weer een team in de KKD moet hebben. Achter de schermen wordt daar in geïnvesteerd. Aan de andere kant is er de kritiek op de selectie en het spel van Feyenoord. En dus zullen er inventieve oplossingen bedacht moeten worden. Daar kan Arnesen de komende jaren wel een rol in betekenen denk ik!

Tijd moet het natuurlijk afgewacht worden of dit de beste keuze is voor Feyenoord. Maar na vele kandidaten en speculaties is dit natuurlijk een opvallende keuze. Maar de club geraakt in verval en om daar uit te komen moet je natuurlijk wel iets doen om weer vooruit te gaan.

21 oktober 2019 om 10:12

Dan moet het legioen ook accepteren dat dit tijd gaat kosten, daar ligt meestal het probleem. De verwachtingen zijn altijd hoog, zoals dit altijd is bij een top club. Dan maar een keer of 2 vijfde worden en met jeugd gaan bouwen tezamen met zorgvuldig gescoute, goedkope, jongens

Ik denk dat Arnesen wel een goede keuze kan zijn mits er rust en duidelijkheid is binnen de club. Zoals het er nu aan toe gaat lijkt er meer chaos dan een fatsoenlijke lange termijn visie. Feyenoord leunt wel erg veel op het nog te realiseren nieuwe stadion.

Het netwerk heeft hij wel maar zonder veel budget zal ook hij last krijgen van de te grote naam die hij heeft. Feyenoord zou er goed aan doen om iemand te halen die veel kan doen met weinig zoals Gudde of van Leeuwen. Maar ik neem aan dat ze beide best gepolst zullen hebben en ze geen trek hadden in de positie. Op een gegeven moment moet je ook wat dus ik snap het op zich wel. De man heeft veel ervaring en zal in ieder geval in het spelersbeleid Stam goed kunnen helpen nu hij het hard nodig heeft.

Tja wie weet kan hij de Ted van Leeuwen rol uithangen.zal komend jaar wel veel huren worden.wie weet heeft hij geluk dat Chelsea of Man City goede spelers zien en halen en dan bij Feyenoord stallen.ik zou in ieder geval elke euro dat je nu binnen harkt in je eigen jeugd stoppen....daar breekt ook weinig talent door wat de top gaat halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.Vitesse158
3.PSV137
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller66
B. LinssenAanvaller61
L. NarsinghAanvaller41
J. BijlowKeeper60
N. MarsmanKeeper00
R. ten HoveKeeper00
Eric BotteghinVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

269 fans
Coach, 34 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 29 oktober
Naast Barcelona en Juventus is ook Manchester United in de markt voor Ryan Gravenberch. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren