Ten Hag: ‘Zij spelen uitstekend, maar Álvarez is niet voor niets gekocht’

Zondag, 20 oktober 2019 om

Ajax betaalde Club América afgelopen zomer vijftien miljoen euro voor Edson Álvarez en leek daarmee de opvolger van Matthijs de Ligt in huis te hebben gehaald. Het centrale verdedigingsduo wordt in de eerste maanden van het seizoen echter gevormd door Joël Veltman en Daley Blind, terwijl Álvarez vooral minuten maakt op het middenveld. Trainer Erik ten Hag sluit echter niet uit dat hier in de toekomst nog verandering in gaat komen.

“Tot nog toe spelen we heel stabiel”, reageert de oefenmeester na de nipte 1-2 overwinning op RKC Waalwijk van zaterdagavond voor de camera van FOX Sports. “Joël Veltman heeft het uitstekend gedaan, Perr Schuurs heeft het uitstekend gedaan. Maar hij (Álvarez, red.) is natuurlijk niet voor niets gekocht.”

“Hij heeft al heel veel wedstrijden gespeeld op het middenveld, maar hij kan ook achterin spelen”, gaat Ten Hag verder. Op de vraag of de positie van centrale verdediger eigenlijk niet de beste plek voor Álvarez is, heeft de trainer niet meteen een duidelijk antwoord: “Dat weet ik niet. In Mexico heeft hij het laatste jaar op het middenveld gespeeld en bij ons ook, daar speelt hij uitstekend.”

Álvarez kwam vooralsnog tien keer in actie namens de Amsterdammers en maakte in Europees verband belangrijke doelpunten tegen APOEL Nicosia en Lille OSC. Zaterdagavond moest de Mexicaan in Waalwijk in eerste instantie genoegen nemen met een plek op de bank, maar in de slotfase mocht hij als vervanger van Quincy Promes alsnog zijn opwachting maken.


Poll

Vind jij dat Edson Álvarez eigenlijk een basisplaats in de verdediging zou moeten krijgen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

62 reacties (laatste reactie door hansje1969)

Linksom of rechtsom, die ten hag moet gauw iets verzinnen voor die lekkages in de verdediging. En gauw ook voordat t echt een keer mis gaat. Slecht voor mn hart die 88 kansen tegen per wedstrijd.

20 oktober 2019 om 08:09

relax we hebben Onana. wat een topkeeper is dat geworden.

20 oktober 2019 om 08:11

Nou, als ie zich op kan laden. Daar was gisteren écht geen sprake van. Wat een grote brok nonchalance en onrust was hij gisteren. Ongelooflijk.

20 oktober 2019 om 08:29

top keeper

20 oktober 2019 om 08:43

Hij keepte gisteren anders niet best. Ging 2 keer onder een bal door waarbij de 2 keer bijna een goal werd. Daarnaast was hij weer aan het tijdrekken tegen Rkc....kom op zeg!

20 oktober 2019 om 10:19

Daarentegen pakt die ook weer een paar beslissende ballen ondanks dat hij niet best was, als je dat vergelijkt met PSV doelman Zoet, die speelde ook niet sterk maar pakt dan ook weinig gelijk

20 oktober 2019 om 10:19

Daarentegen pakt die ook weer een paar beslissende ballen ondanks dat hij niet best was, als je dat vergelijkt met PSV doelman Zoet, die speelde ook niet sterk maar pakt dan ook weinig gelijk

20 oktober 2019 om 13:08

Tijdrekken tegen RKC ? Daar heb ik weinig van gezien. Of verwacht je dat een keeper in de 90e minuut een sprintje gaat trekken om een uitttrap te nemen ?

20 oktober 2019 om 10:13

Het probleem ligt hem mi meer op het middenveld waar maar al te vaak de opkomende man niet (tijdig) wordt opgepakt.

20 oktober 2019 om 10:27

Met Onana in het doel hoeft Ajax geen zorgen te maken. Dat geeft de verdediging wel vertrouwen.

mooi al met al iets bredere selectie dan vorig jaar. de basis iets minder dan op de top van vorig jaar maar het is nog vroeg. het kan weer een mooi jaar worden.

Nou stabiel als je ziet hoeveel kansen RKC heeft gehad dan vind ik dit niet heel stabiel hoor . Veltman heeft veel te veel overtredingen nodig en in de winterstop zal er toch een goede linksback moeten komen . Als Chelsea aankomende woensdag zulke kansen krijgt dat loop je gegarandeerd tegen een ketser aan . Achterin is het nog steeds niet ideaal maar in neem aan dat ten Hag dat ook wel ziet . Chelsea is geen RKC

20 oktober 2019 om 08:16

Linksback? Nicoooo

20 oktober 2019 om 08:41

Back-up bedoelt hij, want als Tagliafico wegvalt moet je je hele elftal op 3 plekken wijzigen.

20 oktober 2019 om 09:48

Werd Martinez niet gehaald als backup voor Tagliafico?

20 oktober 2019 om 11:49

Tuurlijk. Martinez op het middenveld is ter overbrugging van wat er aan zit te komen.

20 oktober 2019 om 08:26

Als het middenveld overlopen wordt krijgt de verdediging veel meer te doen. Vind het grappig dat Veltman telkens de Sjaak is in de comments. Verdedigen begint in de voorhoede. Heel Ajax was kut gister. Moet City ook alle spelers verkopen, omdat ze een x verliezen of slecht spelen tegen een degradatiekandidaat? Gewoon blij zijn met de overwinning. Gisteren was een totale offday die nog niet zo lang geleden gewoon werd verloren. Nu win je m als nog.

20 oktober 2019 om 09:52

Niet alleen in de comments. Van Basten was hier gisteren ook duidelijk over

20 oktober 2019 om 09:57

Dus als Van Basten het zegt, moet het wel waar zijn? Het doelpunt viel nadat de verdediging op drie plaatsen was gewijzigd. Maar nee, laten we Veltman de schuld geven. Hij heeft ook 2x een doelpunt voorkomen, maar dat wordt niet genoemd.

20 oktober 2019 om 10:08

Ja eigenlijk wel. Hij bevestigd eigenlijk dat wat wij in de comments al zeggen. Nee Veltman is inderdaad niet altijd schuldig maar hij maakt teveel foutjes waardoor er onzekerheid ontstaat in het team. Laten we het proberen. Alvarez achterin meer lengte, power en eigenlijk ook techniek. Ik vind Veltman een prima 12e man.

20 oktober 2019 om 10:50

San Marco was God op het voetbalveld, maar als coach is hij pover gebleken. Dat zegt ook iets over zijn tactisch inzicht, waar een analist het uiteindelijk toch van moet hebben. Zoals Co Adriaanse van Basten ooit al omschreef: “ Een goed paard maakt nog geen goed ruiter.” Van Basten is nog lang geen God in de studio naar mijn mening.

20 oktober 2019 om 11:16

(kyle66)nee Veltman is zeker niet altijd schuldig maar je koopt toch Alvarez niet voor 15 miljoen om de bank warm te houden , want op het middenveld komt hij niet echt tot zijn recht als je hem naast Blind zet is het probleem imo gewoon opgelost hoor . Maar ik denk dat ten Hag het anders ziet en ja hij is de trainer maar ik ben ook eerlijk gezegd totaal geen fan van Veltman maar dit ter zijde .

20 oktober 2019 om 11:25

Alvarez houdt de bank niet warm, op gisteren na, waar hij rust kreeg. Alvarez is net in Nederland, moet nog wennen aan het Ajax-systeem en alles daaromheen. Tactisch is hij Mexico gewnd en hij gaf al eerder aan dat de handelingsnelheid een stuk hoger ligt. Dan is het veiliger om hem eerst te laten acclimatiseren op het middenveld, i.p.v. centraal achterin, waar elk foutje fataal kan zijn. Zoals ten Hag al aangeeft, is hij niet voor niets gehaald. Dat zegt al genoeg. Alvarez wordt relatief langzaam gebracht. En terecht ook.

20 oktober 2019 om 11:34

@kyle66tuurlijk wordt er niet genoem ddat hij 2x een doelpunt heeft voorkomen want dat is gewoon zijn taak. De hele reden dat Veltman speelt is om doelpunten te voorkomen. Fouten maken hoort dus niet in de taak omschrijving en is dus een 'bijzonderheid'

20 oktober 2019 om 11:52

Elke verdediger laat steken vallen, ook een topverdediger als van Dijk ziet er wel eens naast. Bij Virgil worden echter vooral het voorkomen van tegendoelpunten benadrukt, terwijl het laten vallen van steekjes als bijzaak worden betiteld. Kwestie van nuance: bij de één noemt men te fouten, bij de andere wordt het een slippertje genoemd. Feitelijk wordt er in vergelijking met Veltman met dus twee maten gemeten. Waarbij ik overigens de kwaliteiten van Virgil niet wil vergelijken met Joël voor alle duidelijkheid. Uiteraard hoort het maken van voeten niet in het takenpakket van verdedigers of voetballers in het algemee, maar voetbal is ook een spel van fouten.

20 oktober 2019 om 12:10

@bsv.ik denk dat Marco vooral sociaal beperkt is en dat zijn handicap as coach was, niet zijn tactisch vermogen.

20 oktober 2019 om 12:40

Ben ik met je eens. Sociaal beperkt leek hij wel ja als coach, maar wanneer hij weer zo’n voorbeeld als gisteren geeft, waarbij Neres zijn man liet lopen, maar hij Veltman schuldig maakt, twijfel ik ook wel een beetje asn zijn tactische inzicht/ overzicht. Voor Veltman was de man achterhalen daardoor dweilen met de kraan open, die was al weg en pijlsnel bovendien. Van Basten gaf ook niet aan, dat door de wisselingen met vier posities vlak daarvoor chaos was in de organisatie en deelt Veltman de Zwarte Piet uit. Vraag me af of hij als coach niet hetzelfde had gezegd. In zijn elftallen had hij wel vaker openlijk de pik op bepaalde spelers, die hij openlijk persoonlijk verantwoordelijk stelde. Denk aan zijn vete met van Bommel bij Oranje of met Ziyech bij Heerenveen. Ik vind Marco er wel vaker naast zitten in zijn analyses en meestal wel erg stellig overkomen, maar omdat hij de grote Van Basten is, slikt men zijn woorden erg vaak als zoete koek.

20 oktober 2019 om 13:03

Dat van voorkeuren en de pik hebben op bepaalde (type) mensen geloof ik ook. Goede managers gaan juist goed met afwijkende meningen om, omdat ze je uitdagen, je uit je denktunnel halen, je uit de comfortzone halen. Slechte, onzekere managers zien het als een bedreiging; dat had v Basten idd ook met Van Bommel en Ziyech.

20 oktober 2019 om 09:00

Niet helemaal mee eens. Promes en Donny op het middenveld is het probleem. Zet Martinez, Alvarez en Donny of Promes daar neer en dan zal de verdediging beter staan! Liever Donny op 10 en dan Promes of Neres op de flank. Dit is denk ik beter voor de balans al begrijp ij Erg wel dat hij zo speelt tegen de hekkensluiter.

20 oktober 2019 om 09:48

Helemaal mee eens. Promes lijkt goed daar hij effectief is met doelpunten maar in werkelijkheid loopt hij de gaten (voor vd beek) dicht met zijn onrustige loopacties.

20 oktober 2019 om 10:36

Oh ja Martinez en Alvarez als duo dat stond zo stabiel tegen Valencia die ook kans op kans kregen, maar weigerden te scoren. De balans met dat duo is er ook niet.

20 oktober 2019 om 10:54

Goede vergelijking ook! Uit bij de hekkensluiter in ED of uit bij een CL tegenstander van formaat. Komt ook nog eens bij dat Valencia niet echt zitten van kansen kreeg zoals RKC die wel kreeg!

20 oktober 2019 om 12:13

Misschien had je de wedstrijd tegen Valencia moeten kijken. Valencia kreeg wel te kansen die RKC kreeg. Nog groter zelfs met die penalty en 2x een bal op de paal. Ook konden ze telkens het middenveld oversteken net als RKC.

20 oktober 2019 om 13:11

Master D, daar staat ook nog een legio kansen tegenover van Ajax. Het had inderdaad 3-3 kunnen zijn, maar het had ook zomaar 0-6 kunnen zijn.

20 oktober 2019 om 09:45

Heeft bar weinig met de verdediging an such te maken en heel veel met afstemming en restverdediging. Ook Promes op 10 bevalt me echt niet. Is nog een voetballer erbij net een vrije invulling. Daar is Promes niet goed genoeg voor. Heel slordig in de passing, geen rustpunt voor de rest van het team. Lijkt er nu heel erg op of de rest van het team moet spelen om Promes in scoringspositie te brengen en zo goed is hij echt niet.

20 oktober 2019 om 09:59

Nah, Donny en Ziyech speelden afwisselend op 10. Met de punt naar achteren. Dan moeten die jongens te veel lopen om ook nog Echt gevaar te kunnen stichten met hun diepgang! Tel daar bij op de voorste 3 waar ook 0 diepgang in zit! Gewoon Promes of Neres op de flank en Donny op 10!

20 oktober 2019 om 10:38

Veltman is te slap en staat meestal verkeerd. Om te compenseren maakt hij inderdaad daardoor te veel overtredingen.schuurs ook niet goed genoeg. Van mij mag Alvarez direct een linie terug met een verbod om steeds mee naar voren te gaan.veltman zsm bank. Prettig om te hebben als back-up

20 oktober 2019 om 13:16

Zekerheid heb je natuurlijk niet met Alvarez centraal. Daar heeft hij inmiddels ook een half jaar niet meer gespeeld. Het probleem ligt in mijn ogen niet centraal achterin, maar je kan niet met Dest en Mazraoui op de backposities starten. Dat brengt een hoop onrust met zich mee. Ik hoop nog altijd op een verdediging met Veltman, Schuurs,blind,tagliaficio. Dat is in mijn ogen de meest gebalanceerde verdediging. Martinez, Donnie, Promes op het middenveld, met Neres,tadic,ziyech voorin. Eigenlijk mist dit team vooral een ouderwetse nummer 10. Iemand die de spitsen weg kan steken, maar ook een zekerheidje is in de passing. (itt tot Ziyech)

20 oktober 2019 om 15:31

Dest vond ik in eerste instantie ook te vroeg, maar als rb (en dus niet Lb) doet hij het prima. Beter dan Veltman maar zeker veel beter dan masraoui. Laatste ben ik zeker niet kapot van.schuurs zou de ideale man zijn, maar lijkt toch dat hij te kort komt. Met Tagliafico en Dest zijn de back posities wel ok. M.i. Ligt het probleem wel centraal. Blind geen wereld verdediger. Maar itt Veltman staat hij wel altijd goed. Schat dat gewoon veel beter in dan Veltman.met alvarez weet je het ook niet zeker, maar veel slechter dan nu kan het niet. Je kan niet zo door lijkt me

20 oktober 2019 om 10:52

Alvarez is maar drie centimeter langer dan Veltman, maar is Veltman by far de betere kopper met de betere timing en sprongkracht. Veltman is ook de betere verdediger/mandekker ten opzichte van Alvarez. Wat het tegendoelpunt van gisteren betreft: Neres liet zijn opkomende man lopen, de linksback, waardoor Veltman vanuit de mandekking halverwege de eigen helft tegenover twee man kwam te staan en moest kiezen. Hij liep mee met de linksback, die al volop op stoom was en haalde hem niet meer bij. De man kreeg gelukkig de bal mee en stond plotseling oog in oog met Onana. Erg gemakkelijk om Veltman de schuld te geven, terwijl Neres niet met zijn man meeliep.

20 oktober 2019 om 11:07

@buitenspelval, er zijn mensen die het niet willen zien. Ze zien dat Veltman het doelpunt niet voorkomt en dus is het zijn schuld. Ze kijken niet naar de situatie ervoor. Net zoals ze niet kijken naar de situaties waarbij hij een zeker doelpunt voorkwam. Hij krijgt echt de schuld van elk doelpunt dat Ajax tegen krijgt.

20 oktober 2019 om 11:19

Wat Veltman betreft, kijken de zichzelf noemende Veltman-criticasters graag zo selectief mogelijk naar Joël. Ook van Basten heeft al vaker eerder laten weten geen fan van Veltman te zijn. Bij het tegendoelpunt, waarbij Veltman de linksback met een achterstand moest proberen te achterhalen, was Veltman ook voor van Basten weer een gewillig slachtoffer. Als hij langer had gekeken dan zijn neus lang is, dan had hij geanalyseerd dat Neres zijn mannetje liet lopen. Ik ben bang dat Veltman, zolang hij in de Nederlandse competitie speelt, nooit van zijn stempels af gaat komen. Hoewel ik hem graag nog een seizoen of wat bij Ajax zou willen zien, gun ik het hem van harte om bij een goede club in bijvoorbeeld Italië terecht te komen, waar hij iedereen de mond gaat snoeren. Veltman is gewoon een hele degelijke en betrouwbare mandekker met een goed inzicht. Hoe hij nu vask wordt neergezet is vask zwaar onterecht. Van Basten doet daarbij graag een duit in het zakje als Veltman-afvallige-

20 oktober 2019 om 13:37

(buitenspelval)hoe weet je dat Veltman een betere verdediger cq mandekker is en een betere sprongkracht heeft , hij is net pas bij Ajax of heb je vorig seizoen alle wedstrijden in Mexico gezien van hem ? anders zit je gewoon onzin uit te kramen volgens mij want hij heeft nog niet een keer in de defensie gestaan bij Ajax .

20 oktober 2019 om 15:05

Ehh sloep, ik heb hem toch al een stuk of tien wedstrijden als verdedigende middenvelder zien spelen.... Defensief heeft Veltman naar mijn idee meer kwaliteiten. Alvarez veroorzaakte laatste ook een hele domme penalty in de zestien. Waar je opmerking over onzin uitkramen nou weer op slaat, relaxed zeg.

20 oktober 2019 om 10:58

Familia-Casillo is met het oog op de toekomst teruggehaald van Chelsea als linksback. Hij is gehuurd met optie tot koop en doet momenteel zijn ding in Jing Ajax. Daarnaast is de linksbenige Kik Pierie gehaald, die ook eventueel linksback kan spelen, maar momenteel geblesseerd is.

Ten Hag maakt zich op deze manier totaal ongeloofwaardig. Van af het begin van dit seizoen is onze verdediging niet indrukwekkend. Dat je kansen weggeeft is één ding, maar gisteren had het gewoon minimaal 2-2 moeten zijn. Weet nog steeds niet hoe Maatsen die bal op het eind er niet in krijgt. Ten Hag gaat door met Veltman en Blind omdat de resultaten niet tegenvallen. Dat is de enige reden waarom Alvarez niet start als centrale verdediger. In het voetbal is het resultaat tenslotte doorslaggevend, maar zeg nou niet dat onze verdediging "stabiel" is.

20 oktober 2019 om 08:46

Helemaal met je eens. Het is niet best als je als Ajax tegen RKC in de slotfase een verdediger moet brengen voor een aanvaller om de overwinning over de streep te trekken. Dat doe je volgens mijn niet als je verdediging stabiel is.

20 oktober 2019 om 09:05

Het blijft me altijd verbazen dat veel trainers het totaal anders zien dan het publiek, in dit geval ten Hag. Hoe kan hij nou met droge ogen beweren dat het achterin uitstekend georganiseerd is. Zoveel kansen als nu krijgt Ajax normaal gesproken niet tegen. Dat is natuurlijk niet 100% op de verdediging af te schuiven maar toch wel voor een heel groot deel.

20 oktober 2019 om 09:05

Het blijft me altijd verbazen dat veel trainers het totaal anders zien dan het publiek, in dit geval ten Hag. Hoe kan hij nou met droge ogen beweren dat het achterin uitstekend georganiseerd is. Zoveel kansen als nu krijgt Ajax normaal gesproken niet tegen. Dat is natuurlijk niet 100% op de verdediging af te schuiven maar toch wel voor een heel groot deel.

Het kan ook de taalbarriere zijn. Achterin moeten ze goed met elkaar communiceren. Misschien is Alvarez nog niet op dat communicatieniveau. Schuurs lijkt nog te soft. Dus dan kiest hij voor de instabiele Veltman die constant gaten trekt.

Allemaal leuk en aardig die roulatie, maar ik zie liever dat er een vaste basis komt te staan. Lijkt me als speler ook niet fijn als je van CV naar CVM gaat of een Mazraoui die dan op het middenveld staat en daarna weer rechtsback(ja in het geval van RKC weet ik dat onze Argentijn vakantie had).

Als je de ligt moet laten gaan en je haalt dáár vervangers voor en uiteindelijk stel je op die plek mensen op die je vorig seizoen al in je selectie had dan zijn ze dus niet beter dan de mensen die we al hadden dus weggegooid geld want nu gaan we maar n.plekje voor de nieuwkomers creeeren en spelen ze niet in hun kwaliteiten, wanbeleid dus.....

‘Tot nog toe, zijn we heel stabiel’. Als je naar het vertoonde spel kijkt, zeker de laatste paar laatste wedstrijden, is het helemaal niet stabiel. Achterin is Ajax vrij kwetsbaar. Die praatjes dat het ‘inherent is aan de speelwijze’ mag dan deels wel zo zijn, maar dat is natuurlijk totaal geen argument. Het moet echt beter, anders wordt het tegen Chelsea al flink lastig.

Het is volgens Ten Hag alleen maar uitstekend bij Ajax. Nou, als elke willekeurige tegenstander per wedstrijd een vracht aan kansen krijgt, mag je best concluderen dat je te maken hebt met een druppelende kraan, die niet uit zichzelf stopt. Dus verzin nu maar eens een list, om de gaten op het middenveld en in de verdediging te dichten. De Ligt en De Jong zijn er niet meer om die karweitjes zelfstandig voor je op te lossen. Het wordt tijd voor daden, in plaats van dat zichzelf herhalende prietpraat. En Overmars verdient, naast een riante bonus, weer eens een flinke draai om de oren vanwege het ontbreken van de wel gewenste versterkingen. Veltman en Schuurs doen het uitstekend. Jawel, gisteravond weer gezien hoe de eerste weer eens verkeerd staat opgesteld en nummer twee voor de zoveelste keer als een Jan Meisje een duel ingaat. Ik zou, als Ajax zijnde, maar goed kijken naar de ontwikkeling van Botman. Dat wordt een sobere, zeer sterke verdediger. Voor volgend seizoen dus...

Ten hag moet gewoon eens opschieten met Veltman centraal achterin weg te halen. Man man gister weer zo’n oliedomme overtreding die niet nodig was. Dat veltmannetje zien we elke wedstrijd weer. Die gast maakt zoveel domme fouten achterin en dat gegraai met z’n handen aan shirtjes moet ook eens afgelopen zijn. Dit gaat in de CL een blamage worden tegen de echt grote clubs. De resultaten zijn goed dus daarom laat ie het zo staan maar die man ziet toch ook dat het een gatenkaas is Centraal achterin.

De verdediging is niet het probleem maar een middenveld zoals gisteren kan echt niet. Dan wordt je continu overlopen waardoor er voor de verdedigers geen houden aan is.daarbij kan Veltman redelijk als centrale verdediger maar als rechtsback totaal ongeschikt.ga er maar op letten. Tegendoelpunten vallen altijd over zijn kant als hij daar gaat spelen.

Vind het helemaal niet zo stabiel, als je ziet dat elke club 3 a 4 100% kansen per wedstrijd krijgt tegen Ajax had de ranglijst in de cl en de eredivisie er heel anders kunnen uitzien.

Alvarez centraal in de verdediging zetten. Gravenbergh of Marin, Martinez en Vd.Beek op het middenveld en Ziyech, Tadic en Promes in de aanval en dan moet het weer beter gaan draaien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5645
2.AZ5637
3.Feyenoord5015
4.PSV4926
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. ten HagUnknown
A. OnanaKeeper
N. TagliaficoVerdediger
E. ÁlvarezVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

41 fans
Coach, 50 jaar
SeizoenClub
2018- Ajax
2015-2017 FC Utrecht
2013-2015 Bayern München II
2012-2013 Go Ahead Eagles
Laatste voetbalnieuws

Arne Slot gaat in op sluimerende belangstelling van Ajax

Marc Overmars ziet in Arne Slot de mogelijke hoofdtrainer van Ajax op termijn. Het is een publiek geheim dat de directeur voetbalzaken van de Amsterdammers zeer gecharmeerd is van de oefenmeester...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 7 augustus
Napoli zit om de tafel met de zaakwaarnemer van verdediger Kalidou Koulibaly. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren