‘Eriksen is te langzaam om hier te spelen en maakt niet het verschil’

Donderdag, 17 oktober 2019 om 12:18Robin Bruggeman • Laatste update: 12:50

Christian Eriksen beschikt over een aflopend contract bij Tottenham Hotspur en de voormalig Ajacied werd de afgelopen maanden al in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid of Juventus. Naast deze twee grootmachten zou ook Bayern München in de markt zijn voor de spelmaker, maar clubicoon Lothar Matthäus zit niet te wachten op de komst van Eriksen.

“Ik volg deze speler al lange tijd en hij stelt me dit jaar vooralsnog teleur. Een transfer naar Bayern lijkt mij dan ook niet logisch en zou mij erg verrassen. Hij is wat mij betreft geen speler die Bayern verder helpt”, is Matthäus duidelijk in gesprek met Sport 1. “Als hij niet goed genoeg is voor Tottenham, dan is hij dat ook niet voor Bayern. Uli Hoeness (voorzitter van Bayern, red.) heeft al gezegd dat de club niet op zoek is naar wisselspelers.”

Serge Gnabry: 'Bayern München zonder Müller moeilijk voor te stellen'

“Eriksen is een prima technicus, een echter nummer 10. Maar hij is te langzaam, Niko Kovac heeft een voorkeur voor snelle spelers. Eriksen is wat mij betreft geen speler die op het hoogste niveau het verschil maakt, dus wat mij betreft kunnen ze zich beter concentreren op de komst van Kai Havertz aankomende zomer”, gaat Matthäus verder. Havertz is bij Bayer Leverkusen uitgegroeid tot een van de meest begeerde talenten van de Bundesliga en moet naar verluidt om en nabij de honderd miljoen euro kosten.

Bayern heeft daarnaast de optie om de momenteel van Barcelona gehuurde Philippe Coutinho na dit seizoen voor 120 miljoen euro over te nemen: “Hem hebben we ook nog, hij doet het goed als nummer 10. En vergeet Thomas Müller niet, hij kan op alle aanvallende posities uit de voeten en zou niet op moeten geven. Ik blijf bij mijn standpunt: de komst van Eriksen zou niet logisch zijn.”


Poll

Ben jij wel van mening dat Bayern München werk moet maken van de komst van Christian Eriksen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

60 reacties (laatste reactie door marchello020)
17 oktober 2019 om 12:35

Het wordt prima verwoord. Het is een prima speler, maar op dit moment niet de speler die Bayern nodig heeft. Cristian speelt gewoon heel matig op dit moment en heeft wat mij betreft te weinig klassemomenten zoals van de week bij Denemarken. Het tempo moet bij hem gewoon omhoog en hij moet echt veel bepalender gaan worden.

vorig jaar had hij ook geen best seizoen. ik vind het een goede speler maar ik vind de Spurs wel een beetje zijn niveau. hij heeft wel de voetballende kwaliteiten voor dat niveau maar ik vind hem net niet constant genoeg voor de absolute Europese top

17 oktober 2019 om 12:29

Hij had eerder bij Spurs moeten vertrekken. Hij was 3 jaar geleden beter dan nu. Wat dat betreft zijn Spurs en ook PSG geen fijne clubs om te spelen aangezien zij hun spelers moeilijk laten gaan.

17 oktober 2019 om 12:31

@japie. Je zegt zo'n beetje alles wat Matthaus ook zegt. Hahaha.....maar wederom ben je wel duidelijk. En.....jij hebt je mening gegeven.

17 oktober 2019 om 12:53

Heeft vorig jaar over het algemeen een prima seizoen gehad, mensen nemen vaak die twee wedstrijden van Ajax als voorbeeld maar er waren er wel meer wedstrijden in het seizoen. Zijn argument over snelheid slaat al helemaal nergens op. Coutinho is ook niet snel en Muller heeft er jaren lang gespeeld en die is trager dan een bejaarde met rollator.

17 oktober 2019 om 13:12

Tegen City was hij anders ook vrij dramatisch, in een VAR-loos tijdperk had hij hoogstpersoonlijk de uitschakeling van z’n ploeg ingeleid. Ik vond Eriksen vorig seizoen in de CL campagne sowieso een van de zwakste Tottenham spelers.

17 oktober 2019 om 13:04

Mee eens. Hij heeft altijd wat periodes in een seizoen waarin hij zo'n 3 wedstrijden achter elkaar niets klaarspeelt. Dat valt me (met name in de Premier League) eigenlijk al een aantal jaren op. Daarom denk ik ook dat hij bij een Europese topclub beter centraal op het middenveld kan spelen. Hij maakt veel kilometers, z'n handelingssnelheid is uitstekend, hij heeft een geweldig overzicht en een uitstekende passing. Een doelpuntenmachine heb ik er sowieso nooit echt in gezien, al kan hij wel scoren.

Sommige mensen moet je een blaastest laten doen voordat je ze interviewt. Nog nooit zoveel onzin gelezen. Ja Eriksen is nog niet top, maar dat is heel Tottenham niet. Voor het gemakt worden de afgelopen jaren maar eventjes vergeten waar hij altijd een van de dragende spelers was. Ook dat Eriksen niet snel genoeg is, is echt onzin. Nee het is geen Coman, maar hij heeft wel snel voetenwerk en kan d.m.v. zijn passing het spel versnellen. Of Bayern hem nodig heeft is een tweede en ik denk dat Havertz, omdat die Duits is, beter bij Bayern past en commercieel interessanter is. Maar een Havertz is echt nog geen Eriksen.

17 oktober 2019 om 13:00

Havertz heeft het sowieso nog niet helemaal dit seizoen. Ook niet gek gezien z'n leeftijd en gebrek aan ervaring. Eriksen is inderdaad beter. Verder ben ik het ook niet eens met het betoog van Matheus, maar Eriksen heeft wel een ander zwak punt waar men al jaren over valt. Hij is nog altijd wisselvallig. Buiten het huidige seizoen had hij altijd al periodes in een seizoen waarin hij een aantal wedstrijden onzichtbaar was. Dat had er toch nu wel uit moeten zijn. Enfin; Toni Kroos heeft daar ook al z'n hele carriere last van en hij is toch ook aardig goed terechtgekomen.

17 oktober 2019 om 13:14

@sirius: mee eens. Hij is altijd al te wisselvallig geweest en valt dan ook te ver terug. Dat maakt 'm nou net niet echt top waardig. Hij zit bij een club als Tottenham prima op z'n plek. Daar kan die belangrijk zijn en "mag" je ook 's een periode wat minder spelen. Veel hoger zit er echt niet in. Kan natuurlijk ook prima bij clubs als Valencia o.i.d. spelen. Net onder de top zegmaar.

17 oktober 2019 om 13:27

Ik denk dat hij het bij topclubs prima zou doen, maar dan wel als centrale middenvelder en niet als nummer 10. Zeg maar in een rol zoals Iniesta die had bij Barcelona. Gewoon het spel verdelen vanaf het middenveld. Dan hoeft hij qua rendement minder bepalend te zijn en kan hij spelen in een rol waar zijn kwaliteiten het beste tot uiting komen.

17 oktober 2019 om 16:13

Mja, misschien ... hij moet dat dan wel kunnen compenseren op die plek gezien z'n zwakkere fysiek. Iniesta, Xavi, Pirlo enzo waren natuurlijk wel buitencategorie. Ik vind Eriksen niet zo goed als hen ...

17 oktober 2019 om 16:23

Pirlo moest het toch vooral hebben van z'n overzicht en passing. Voor de rest had je (zeker de laatste jaren) niet veel aan hem. Wat dat betreft is Eriksen nog wel wat allrounder. Maar inderdaad, ik denk ook dat Eriksen wellicht niet zo goed is als die 3, maar ik denk wel dat hij van waarde kan zijn voor Europese topclubs.

17 oktober 2019 om 14:02

Je bent zo goed als je laatste wedstrijd! Verder denk ik dat Eriksen bij iedere ploeg van waarde kan zijn. En dus elk niveau aan kan.

Dat hij dit seizoen tegenvalt zijn we het vast allemaal mee eens, ook niet gek als je eigenlijk een hele zomer hoopt op een transfer en deze niet komt uiteindelijk. Dat hij te langzaam is ben ik het absoluut niet mee eens. Sterk aan de bal, goede handelingssnelheid, Eriksen is overal te vinden en hij maakt vaak veruit de meeste kilometers. Als niet Ajacied denk ik dat vrijwel iedere topclub hem kan gebruiken op het middenveld

17 oktober 2019 om 12:42

Ben altijd fan geweest van Eriksen maar wat was die vorig jaar slecht tegen Ajax zeg. Alles mislukte. Verder kijk ik te weinig Tottenham om te kunnen oordelen.

17 oktober 2019 om 14:00

Wie speelden niet slecht van Spurs? Alleen Sissoko, Lucas en Llorente speelden goed, vond ik. De rest haalden niet hun niveau of kwamen niet aan bod.

17 oktober 2019 om 14:36

Alles en iedereen valt tegen bij de Spurs

17 oktober 2019 om 15:02

Klopt, maar wil dat dan zeggen dat ik niks specifieks over de speler in kwestie mag zeggen? Dat wil namelijk zeggen dat je ook nooit meer iets over Ziyech mag gaan zeggen als er artikel is dat hij geweldig was terwijl het hele team top is. Mes snijdt dan wel aan beide kanten Binny

17 oktober 2019 om 16:11

Gelijk heb je Benjj, ben het met je eens, maar het is moeilijk om je stempel te drukken als iedereen het niet heeft. Ik vind Pogba een geweldige speler maar die doet t ook niet heerlijk

Eriksen is het al nu al anderhalf seizoen kwijt. Tegen Ajax kon hij ook geen potten breken. Wat ben ik blij dat hij niet naar Real is gekomen. Is gewoon te licht. Vind hem niet beter dan James om maar een voorbeeld te geven.

Wat zou ik hem graag transfervrij naar ons zien komen! Acht het niet realistisch. Zal wel naar Juve, PSG of Real vertrekken. Denk wel dat hij uitstekend bij Inter en Conte zou passen!

17 oktober 2019 om 13:05

Van Spurs naar Inter is een stap opzij natuurlijk. Is in het verleden wel anders geweest maar op dit moment is het niet interessant voor Eriksen denk ik al presteert hij wel matig.

17 oktober 2019 om 13:14

Denk ik ook hoor. Zodra hij transfervrij is zullen de topclubs voor hem in de rij staan.

17 oktober 2019 om 13:23

Met Conte zit Inter weer in de lift en het zou goed kunnen dat Tottenham vanaf volgende zomer als een baksteen naar beneden valt. Eriksen, Vertonghen & Alderweireld die allemaal transfervrij weg gaan. Lloris die al niet sterk bezig was zwaar geblesseerd, is nog maar de vraag of hij ooit op niveau komt. Alli volledig stil in z’n ontwikkeling & dus een potentiële financiële klapper minder. Geen fatsoenlijke backs voor een club die bovenin de Premier League wil meedoen & Poch die er ook klaar mee lijkt te zijn (lees, Levy).

“eriksen is een prima technicus, een echter nummer 10. Maar hij is te langzaam, Niko Kovac heeft een voorkeur voor snelle spelers." Dit is precies de reden dat Muller klaar lijkt te zijn daar inderdaad. En zou het wel snappen als Bayern voor Havertz wilt gaan. Niet de goedkoopste optie, maar ze hebben het geld.

Ik zag hem van het weekend voor Denemarken nog een bal geven van echt absolute wereldklasse. Eriksen is een fantastische speler. Deze man zou makkelijk meekunnen bij Bayern, Real, en Barca. Is twee benig, heeft een heerlijk schot in de benen. Maar het elftal om hem heen bij Spurs is gewoon niet goed genoeg. Als nummer 10 is het dan heel moeilijk voetballen.

17 oktober 2019 om 12:57

Dat kan een rol spelen, maar Eriksen is eigenlijk altijd al wisselvallig geweest. Hij heeft te vaak periodes in een seizoen waarin hij zo 3 wedstrijden achter elkaar niet toevoegt. Voor een speler met zijn kwaliteiten is dat toch wel merkwaardig. Verder vind ik Eriksen niet bijzonder snel, maar echt langzaam is hij ook niet. Ook zou Eriksen prima kunnen renderen als centrale middenvelder. Hij heeft namelijk de kwaliteiten om het spel te kunnen verdelen, terwijl ik er nooit echt een doelpuntenmaker in heb gezien.

Kan in topwedstrijden echt onzichtbaar zijn, komt simpelweg te kort voor de absolute top. Tottenham is dan ook het maximaal haalbare voor Eriksen.

En dan noemt hij wel Thomas Müller want die is wel snel wil hij zeggen hahahah. Eriksen valt al 1,5 jaar erg tegen en dat is toch best jammer aangezien het niet heel lang geleden is dat Barca en Real fans hem graag bij hun club zagen. Real kan beter vol voor Pogba gaan en anders gewoon Kante proberen te halen en meer inzetten op spelers als James en Isco die gewoon erg goed zijn!

17 oktober 2019 om 12:44

Lees eens goed: Mueller is niet snel en daarom bankzitter. Mueller kan wel op alle aanvallende posities uit de voeten maar niet als basisspeler.

Had eerder moeten vertrekken, want hij had zeker wel de potentie en kwaliteiten voor Europese top. Ontwikkeling is toch gestagneerd bij een subtopper.

Kom maar transfervrij terug naar Ajax in de zomer Christian, samen met Alderweireld en Vertonghen! Wij weten jou kwaliteiten wel te waarderen en Ajax past perfect bij jou speelstijl en bij Ajax speel je nu ook bij een Europese topclub!Real en Bayern willen toch liever andere spelers aantrekken zoals Kante, Pogba en Havertz. En in Italie pas je niet goed met jou speelstijl. Als Ajax er dan ook nog in kan slagen om het 1 jarige contract van Suarez af te kopen en belangrijke spelers als Onana, Tagliafico, Vd.Beek en Ziyech nog minimaal 1 jaar weet te behouden staat er ook volgend seizoen weer een Europese topclub waardige elftal bij Ajax:Onana, Dest Alderweireld, Vertonghen, Tagliafico, Vd.Beek, Martinez, Eriksen, Ziyech, Suarez, Tadic

17 oktober 2019 om 12:48

Moet Ajax niet willen, Eriksen heeft geen doorgroei potentie meer en zijn speler is al bezet met spelers die het momenteel laten zien bij Ajax. Promes moet lekker op 10 blijven want daar presteert hij het beste. Misschien als Neres vertrekt dat Eriksen als een halve linksbuiten kan spelen.

17 oktober 2019 om 12:56

Hahaha Promes en Neres over Eriksen? Yeah right, zo slecht is hij nou ook weer niet. Je hebt toch niet liever Promes als 10? Maakt wel belangrijke goals moet ik zeggen maar zijn spel is verre van goed. Lijkt wel een beetje of die (vaak makkelijke) doelpunten zijn slechte spel compenseert, dat is ook zo natuurlijk maar Promes is echt geen topper zoals Eriksen dat wel is..

17 oktober 2019 om 13:12

Ajax moet eriksen niet willen??of je denkt dat er allemaal messi's bij Ajax spelen, of je onderschat eriksen enorm.... Eriksen in vorm is gewoon een speler van wereldklasse, geen enkele maar ook echt geen enkele ajacied komt in zijn buurt, wat een grap zeg dat Ajax dat niet moet willen, ik zou op de fiets naar londen gaan om hem op te halen, en promes over eriksen? tjah dan houd het snel op ...

17 oktober 2019 om 13:15

Haha gerard13 dat jij liever Promes ziet op 10 dan Eriksen zegt wel genoeg over jou geringe voetbalkennis.Ajax mag zijn handjes dichtknijpen als ze Eriksen kunnen vastleggen. Hij is ook nog maar 27 jaar. En kan nog vele jaren op topniveau voetballen.

17 oktober 2019 om 12:54

Ajax is helemaal geen Europese topclub. Misschien moeten de ‘arrogante’ Ajacieden is realistisch worden. Ze zijn zeker goed maar Europese topclub is het niet. Het blijft Europese subtop.

17 oktober 2019 om 13:11

@arsenal890ja een Europse subtop met 4 x Cl/el1 , 2x wereldbeker, Europacup2 1x, Uefa cup 1x en Europse supercup 3x. Afgelopen paar jaren finalist EL en halve finale CL. Dit seizoen tot nu op koers voor overwinteren. Haalde vorig jaar meeste punten van alle clubs. Dit jaar staan ze ook weer bovenaan met meeste punten behaald in Europa (ajax haalde 30 en barcelona bijv 28). Ajax staat in de top 15 van Europa. Dus wat is je definitie van Europse subtop? Het zelfde als een Arsenal? Als je naar de feiten kijkt en jouw emoties weglaat (en je onnodige verwijten over arrogantie) behoort Ajax bij de Europese top. Maar subjectief mag jij anders vinden natuurlijk

17 oktober 2019 om 13:20

Dus prijzen in de vorige eeuw zijn nu nog relevant? 2 keer een goede prestatie in europa binnen 20 jaar en dat is ‘Europese top’. As roma en as Monaco hebben ook een paar jaar geleden nog halve finale gehaald? Wat vind je van rode ster dan? Heeft ook de CL gewonnen? Als iemand zegt dat Ajax ‘wel eventjes’ spelers haalt als Müller, eriksen, fekir, Havertz en Tielemans ben je best arrogant. Of bijv dat Ajax kwalitatief gelijk is aan Bayern muchen? Ajax is te goed voor Müller en eriksen? Ik vind dit soort uitspraken wel degelijk ‘arrogant’. Maar dat is mijn mening uiteraard.

17 oktober 2019 om 14:24

Tuurlijk zijn die prijzen nu nog relevant. Als Real Madrid bijvoorbeeld de CL heeft gewonnen wordt er ook vermeld dat ze al 13 keer de CL hebben gewonnen. Dus ook de prijzen uit de vorige eeuw zijn dan relevant.Ajax presteert nu voor het 3e jaar in 4 jaar tijd top in Europa.Dat van Muller was gewoon duidelijk met een knipoog gezegd door Overmars na de benefietwedstrijd van Vd.Vaart. Ik snap niet dat je dat aanhaalt?En ik denk dat 99% van de Ajax fans Eriksen wel terug willen zien in een Ajax shirt.

17 oktober 2019 om 14:49

Ik doelde niet op overmars. Ik doelde op de reacties van de Ajax fans. Ik bedoel meer dat prijzen in een heel ver verleden niet noodzakelijk is om een club nu nog Europese top te noemen. Dat vind ik geen relevante criteria. Of is AC Milan dat nog steeds?

17 oktober 2019 om 14:56

Ajax is nu ook Europese top vind ik. Wonnen thuis makkelijk van Lille wat vorig seizoen de tweede club van Frankrijk was. EL winnaar van vorig seizoen won ook maar nipt van Lille wat ook wel wat zegt. En Zelfs Real Madrid en Barcelona lukt het niet om met zulke ruime cijfers te winnen uit bij Valencia. Dus om jou te overtuigen dat Ajax wel degelijk Europese top is wordt ook het verleden erbij gehaald. Real Madrid is ook Europese top mede door het verleden maar ook door het heden. En met Ajax is dat nu net zo. Zowel in het verleden als in het heden was en is Ajax Europese top. AC Milan was Europese top in het verleden.

17 oktober 2019 om 15:27

Wauw, jij komt aan met een argument dat barca en real niet met die cijfers winnen en Ajax wel. En Arsenal dan? Die winnen ook met hoge cijfers van valencia. Europese top! Wat een onzin zeg. Het gaat juist niet om het verleden. Wat maakt Ajax nu Europese top? 1 prestatie veranderd daar niks aan hoor.

17 oktober 2019 om 17:40

Jij hebt het over 1 prestatie van alleen vorig seizoen. Maar Ajax doet het al 3 jaar in 4 jaar tijd top in Europa. Eerst haalden ze de finale EL. Vorig seizoen halve finale CL en dit seizoen alweer voor de poulefase CL gekwalificeerd en Lille en Valencia ruim verslagen waardoor Ajax in een goede uitgangspositie zit om weer de poulefase door te komen. Nog 4 punten erbij en ze zijn zo goed als zeker van de volgende ronde. Daar moet Ajax zeker toe in staat worden geacht. Dan hebben ze 1 van de zwaarste poules van de CL van dit jaar overleefd en behoren ze alweer tot ongeveer de beste 10 clubs van Europa. En behoren ze dus weer tot de top.Ze zijn nu prima op koers daarvoor.En wie weet hoe ver Ajax nog na de poulefase CL kan komen.

Ik denk dat Mattheus een beetje jaloers is op de assist van Eriksen tegen Zwitserland, ik kwam bijna klaar in ieder geval

Eriksen is een uitstekende voetballer, maar van een speler met zijn leeftijd en ervaring mag je meer consistentie verwachten. Hij kan geweldig voetballen, maar hij heeft te vaak periodes waarin hij een aantal wedstrijden achter elkaar onzichtbaar is. Dat kan natuurlijk ook komen door een gebrek aan kwaliteit op het middenveld van Tottenham, maar het gebeurt wel te vaak. Verder denk ik overigens wel dat hij wat toe kan voegen aan Bayern en het feit dat hij transfervrij is aankomende zomer, maakt hem eigenlijk nog aantrekkelijker voor dit soort clubs.

Wauw dit is toch wel een hoop onzin, Als die al niet mee kan bij Tottenham? Snap niet waarom die dat zegt. Eriksen is niet nodig bij Bayern maar dat is niet om zijn kwaliteiten.

Inter, haal hem op. Met hem wordt je zeker kampioen. Is het enige wat je mist een hele aanvallende middenvelder. Met Brozovic naast Sensi staat het dan goed, ook al zie ik het niet gebeuren. Die ga gwn naar Real hoor

Kan Ajax hem niet gaan benaderen met een Ziyech salaris? Kan je met een gerust hart van de Beek verkopen en heb je met Eriksen een uitstekende nummer 10 terug en gaan we er misschien nog wel op vooruit ook.

17 oktober 2019 om 14:43

Vd.Beek kan ook met Martinez en Eriksen samen op het middenveld spelen. Dan ga je er nog meer op vooruit.Dan nog Ziyech weten te behouden en Suarez weten te strikken. En je hebt ook nog een afschrikwekkende aanval met Ziyech, Suarez en Tadic.

Je hebt goede voetballers, je hebt goede leiders en je hebt allebei. Zlatan is allebei. Eriksen is een goede voetballer. Als het niet loopt heeft hij niet de kracht om de ploeg op sleeptouw te nemen, en Tottenham loopt voor geen meter en dan verdwijnen spelers als Eriksen zoals Özil en bv een Isco ook. Dit zijn spelers die goed renderen als het elftal dynamisch speelt en er ruimtes liggen waardoor ze of kunnen steken of een actie kunnen maken. Bij ploegen waar het niet lekker loopt merk je natuurlijk dat spelers elkaar niet goed vinden en de snelheid eruit wordt gehaald. Zo’n Eriksen verliest dan z’n wapen en dan heb je niet veel aan hem. Coutinho bloeit ook op bij Bayern, ik denk omdat het spelletje van Bayern veel dominanter en sneller gaat dan Valverde’s Barca..

Leuke speller Eriksen maar ik denk dat Bayern voor De Bruyne moet gaan. Die past veel beter in hun spel dan dat tiki taka spel van Pep.

Dan ben je zelf een topspeler geweest en dan denk je, hij heeft verstand van voetbal en voetballers. Maar als je eriksen te langzaam vind en geen topspeler dan heb je niet goed opgelet. Eriksen is underrated zoals we dat zo mooi zeggen want hij is beter dan David Silva. Het verschil is alleen dat Silva in de flow zit en basis staat met een team dat in de flow zit. Het niveau van tottenham is simpelweg te laag voor eriksen. Dat is de reden dat hij in de belangstelling staat en ook de reden dat hij niet speelt. Het enige wat Bayern kan zeggen om een koop uit te sluiten is dat eriksen te oud is, in de zin dat coutinho zelfde leeftijd is dus ja havertz is voor de toekomst beter. Maar eriksen is op dit moment een stuk beter dan havertz is.

Eriksen was een paar jaar de beste speler en top bij Tottenham. Vorig jaar was een minder jaar van hem, en dit jaar is het gesukkel met niet opstellen vanwege contractperikelen. Als Eriksen het niveau van een paar jaar terug heeft, is het zeker een aanwinst voor elke topclub. En hij was jarenlang de beste en meest bepalende speler van Tottenham, als hij op dat niveau blijft hangen zullen we nooit weten of hij dat laatste stapje kan maken. Mattheus heeft het mis dat hij niet snel is, dat is hij wel degelijk. En dat hij niet goed genoeg is voor Tottenham is helemaal onzin, hij heeft die ploeg jarenlang gedragen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Bayern München

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
T. MüllerAanvaller2810
L. SanéAanvaller284
A. SiebAanvaller00
R. HoffmannKeeper00
M. NeuerKeeper300
A. NübelKeeper00
L. SchnellerKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Bayern München.

1010 fans
Middenvelder, 29 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Internazionale 21 1 0 0
2019/2020 Internazionale 17 1 0 0
2019/2020 Tottenham Hotspur 20 2 5 0
2018/2019 Tottenham Hotspur 35 8 3 0
2017/2018 Tottenham Hotspur 37 10 0 0
Laatste voetbalnieuws

Oranje en EK-deelnemers keihard geraakt bij invoering Super League

Spelers die gaan uitkomen in de aangekondigde Super League worden geweerd van het EK en WK, zo heeft UEFA-voorzitter Alexander Ceferin laten weten in gesprek met Marca. De Europese voetbalbond is...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 23 april
Beerschot heeft de optie tot koop in het huurcontract van Zakaria Bakkali niet gelicht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren