Menzo: ‘Dan heb je geen andere mogelijkheid dan de vernedering te ondergaan’

Woensdag, 16 oktober 2019 om

De Bulgaarse fans misdroegen zich maandagavond behoorlijk tijdens het EK-kwalificatieduel met Engeland, door zich op verschillende manieren racistisch te uiten. Stanley Menzo weet uit ervaring hoe pijnlijk zulke incidenten voor een speler kunnen zijn. “Mensen die dit nooit hebben meegemaakt, weten niet hoe vernederend dit is, weten niet dat het door merg en been gaat”, geeft de oud-doelman te kennen in gesprek met De Telegraaf.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

3 reacties (laatste reactie door bvbrunschot)

Ach het is en blijven primitievelingen die je in mijn ogen niet hard genoeg kan straffen , bij Ajax heb ik ook meegemaakt dat er een zwarte pop in de fik werd gestoken toen Feyenoord op bezoek kwam met Vermeer in de goal , nota bene iemand die mede ons 4 kampioenschappen heeft bezorgd ach het is van alle tijden en meestal zijn de kansloze in deze zieke maatschappij . Het is aan de uefa en de nationale bonden om hier streng tegen op te treden en via camera’s de daders te pakken en gewoon levenslange stadion verboden uit te delen .

16 oktober 2019 om 11:51

No offense, maar de Vermeer pop is een “racisme kaart” die nergens op slaat. Het ging om zgn. verraad van Vermeer. De pop moest Vermeer voorstellen en een uiterlijk kenmerk is de huidskleur. Heeft echt he-le-maal niets met racisme te maken.

Dat de supporters dat doen is zeer verwerpelijk en het gedrag moet zeker bestraft worden. Veel erger is het in mijn ogen dat mensen met een voorbeeld functie, en van wie zou moeten kunnen worden verwacht dat ze verstandig zijn, dit gedrag bagitalliseren. Dat lijkt me nog eens extra pijn doen. Hoop dat Bulgarije hard wordt gestraft, een heleboel wedstrijden zonder publiek bijvoorbeeld of uitsluiting van een toernooi.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

Engeland

FIFA ranking: 4
104 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
N. PopeKeeper
B. ChilwellVerdediger
C. CoadyVerdediger
J. GomezVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Engeland.

In de wandelgangen

Dinsdag 27 oktober
Warner Hahn traint vanaf maandag mee bij PEC Zwolle. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren