‘Voor Ziyech wordt de hoofdprijs betaald, dus die moet dan eerst weg’

Dinsdag, 15 oktober 2019 om

Calvin Stengs oogst dit seizoen veel lof met zijn optredens namens AZ en ook bij Jong Oranje behoort hij tot de uitblinkers. De aanvaller nam dinsdagavond in de interland tegen Jong Noorwegen een fraaie goal voor zijn rekening en na afloop van de wedstrijd ging het over zijn goede spel bij de Nederlandse beloften.

Ook een eventuele vervolgstap kwam ter sprake bij FOX Sports en als Stengs in de toekomst voor kiest in de Eredivisie actief wil blijven, ziet Arnold Bruggink slechts een mogelijkheid: “Ajax is de enige club die Calvin Stengs zou kunnen betalen”, vertelt hij. “Als het moment er zou komen dat Hakim Ziyech weg zou gaan, is Stengs de ideale jongen die op die plek zou kunnen gaan spelen.”

“Alleen weet je ook wat AZ allemaal vraagt voor zijn spelers”, stipt hij wel een mogelijke complicatie aan. Bruggink verwacht echter dat Ajax in dat geval al een flink bedrag geïncasseerd zal hebben: “Ziyech is een speler waarvoor op dit moment de hoofdprijs moet worden betaald, dus die zal dan eerst weg moeten gaan.”

“Dan ontstaat er een totaal andere situatie voor Stengs. Dan heb je een prijskaartje om je nek, móét je het bij Ajax laten zien in de Champions League en móét je in het Nederlands elftal gaan spelen”, sluit hij af. De twintigjarige Stengs verlengde eerder dit jaar zijn contract bij AZ nog tot medio 2023 en de Alkmaarders lieten eerder al doorschemeren dat hij alleen voor een ‘astronomisch bedrag’ een binnenlandse transfer zou mogen maken.


Poll

Denk jij dat Calvin Stengs in de toekomst ooit voor Ajax zal spelen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

53 reacties (laatste reactie door sneeuwvlok)

Zou het beste zijn als Stengs eerst een jaartje samen met Ziyech voetbalt. Hij zal dan veel leren en stabieler in zn spel worden. Stengs is nog wel heel wisselvallig wat niet zo gek is gezien zn leeftijd. Na dit seizoen Ziyech opvolgen zijn te grote schoenen om te vullen. Dus gewoon Ziyech hopelijk nog een jaartje behouden en Stengs erbij.

15 oktober 2019 om 23:40

Ik denk dat Stengs Ziyech niet nodig heeft als leermeester en gewoon wordt opgeslokt door het niveau van Ajax. Hij heeft een flinke potentie en voldoende persoonlijkheid. Wisselvalligheid komt denk dat hij nog relatief weinig eredivisie ervaring heeft, alhoewel hij de afgelopen maand continu ruim zijn niveau haalt.

15 oktober 2019 om 23:45

Dat kan zeker ook. En wat betreft wisselvalligheid helemaal met je eens. Hij moet vooral vlieguren maken bij voorkeur in een nog betere en uitdagendere leeromgeving (met betere spelers) dan AZ.

16 oktober 2019 om 01:22

Mwah als Ziyech weg gaat kan hij toch ook nog veel leren van jongens als Tadic en natuurlijk ook Huntelaar. Zij hebben in tegenstelling tot Ziyech in de beste competities gespeeld. Maar ik verwacht overigens niet dat Stengs naar Ajax gaat. Ondanks dat Ajax geld heeft en een uitstekend team hebben ze 1 gigantisch mankement. En dat is de competitie waarin ze acteren. Dan moet Stengs als nog wekelijks naar Emmen, Fortuna en Sparta lekker met 0-4 winnen op een plastic veldje. Nee kies dan Dortmund of het Leverkusen van Peter Bosz. Fantastische competitie met elke week een pot op echt gras voor 30.000-80.000 toeschouwers.

16 oktober 2019 om 10:02

@fcutrecht0300 wekelijks naar Emmen, Sparta en Fortuna....man overdrijf niet zo. Je speelt ook tegen ene sterke team zoals PSV en veel Europese wedstrijden. Je hebt druk want je speelt bij grootste club van NL en veel media aandacht. Daarnaast speel je ook tegen teams waarvan hun hele seizoen draait om maar te winnen van Psv, dan zijn ze geslaagd zoals Feyenoord, Ado en jouw Utrecht. Ook teams zoals Vitesse, Heerenveen en AZ zijn meer gemotiveerd om te winnen van Ajax. Als je in Duitsland speelt heb je ook maar 4 tot 6 wedstrijden die erg interessant zijn en hoog niveau. Rest is ook gewoon matig tot slecht.,

16 oktober 2019 om 09:54

Stengs gaat niet naar Ajax, hij is zelfs voor Ajax te duur, aangezien er naar verluid een prijskaartje van 25 miljoen om zijn nek hangt. Dat risico gaat Ajax niet nemen met in het achterhoofd de wetenschap dat vrijwel alle spelers die bij AZ uitblonken de stap naar Ajax uiteindelijk niet bleken aan te kunnen, nadat die was gemaakt. Dat risico kan je voor 6 of 7 miljoen wel nemen, de bedragen die AZ tegenwoordig voor haar spelers vraagt, maken dat echter tot een onverantwoord risico. Stengs zal vanuit AZ direct naar het buitenland gaan, hij maakt een goede periode door en weet zich goed te profileren bij AZ en Jong Oranje en voor bijvoorbeeld een Engelse club is 25 miljoen nog op te brengen. Voor een Nederlandse club is dat simpelweg te hoog, tenzij het gaat om een gearriveerde speler die zich al heeft waar gemaakt in 1 van de grotere competities.

16 oktober 2019 om 10:07

@spepticus dat is de . vraag of hij voor 25 weggaat. Als eind vh seizoen geen Engelse club ofzo komt dan zal AZ ook wat zakken met de prijs. Hij heeft een contract tot 2023. Dus nog 2 jaar na dit seizoen. Dus AZ kan alleen hoofdprijs pakken dit seizoen (als hij tussentijds niet gaat verlengen).

16 oktober 2019 om 10:24

Na dit seizoen is het 2020 en heeft hij dus niet 2 maar 3 jaar te gaan. Een bedrag van veel minder dan 25 miljoen gaat AZ ook als zijn contract nog 1 jaar doorloopt, wel ontvangen als hij zich zo blijft ontwikkelen en profileren. Bovendien lijkt het mij hoogst twijfelachtig dat er geen club uit de 1 van de grote competities komt als zijn ontwikkeling zich doorzet. Voor die clubs is een bedrag van 25 miljoen alleszins te overzien, helemaal als je dat vergelijkt met de bedragen die bijv. Neres, Malen en Bergwijn zullen moeten gaan opbrengen.

16 oktober 2019 om 10:26

Z'n contract loopt nog bijna 4 volle seizoenen door he... over 2 jaar kan AZ alsnog de hoofdprijs rekenen. De vraag is of het verantwoord is om een bod van (ik zeg maar wat) 18 miljoen af te wijzen.

16 oktober 2019 om 10:41

Bod van 18 miljoen gaan ze zeker afwijzen! AZ zit in de luxe positie heeft de bank saldo redelijk gevuld en nog meer troeven in handen.

16 oktober 2019 om 10:46

Ik denken dat de vraag eerder is of het verantwoord is om een dergelijk bod te aanvaarden voor een speler die zo nadrukkelijk aan de weg timmert en nog zo lang te gaan heeft voor zijn contract afloopt. Voor een Nederlandse club is dat heel veel geld, maar er natuurlijk geen enkele noodzaak voor AZ om Stengs perse aan een Nederlandse club te verkopen, terwijl buitenlandse club veel verder kunnen gaan.

Ik ben een enorme Ziyech fan en hoop dat hij nog jaren bij Ajax blijft. Maar mocht echt een droomclub zich melden dan gunt iedereen hem tegen de juiste vergoeding absoluut die stap. En dan denk ik dat Stengs een hele goede vervanger zou zijn! Als Ajaxslim is trekken ze echt de portemonnee en maken ze er een dubbeldeal van, gelijk die Boadu halen. Dat kan ook een hele grote worden.

15 oktober 2019 om 23:53

Dan heb je het wel over minimaal 40 miljoen denk ik, misschien 50? Maar goed, Ajax geeft de laatste jaren rustig 60 miljoen uit aan transfers dus het zou moeten kunnen.

16 oktober 2019 om 00:07

40 á 50 miljoen voor die 2 is niet eens gek. Zijn spelers die de potentie hebben om dat bedrag zelf waard te worden. Plus 2 Nederlanders. Niet dat de nationaliteit veel uit maakt voor mij als fan, maar als straks Ziyech, Van de Beek en Veltman vertrekken krijg je zo ongeveer een Spaans sprekend elftal als je ze vervangt met Zuid-Amerikanen. Maar goed liever de nieuwe Suarez of Sanchez dan de nieuwe Van der Hoorn of Boerrigter natuurlijk.

16 oktober 2019 om 01:11

We kunnen natuurlijk wel doen alsof nationaliteit helemaal niks uitmaakt. Maar als ik in Engeland topclubs zie waar maar 1 Engelse speler opgesteld wordt dan zou ik toch niet graag zien dat mijn club dezelfde kant opgaat. Ik heb geen enkele moeite mij te identificieren met buitenlandse spelers, maar ik zie ook graag wat Nederlandse uitstraling bij de club. Niet dat je spelers moet halen op basis van nationaliteit, maar er rekening mee houden is niet verkeerd wat Overmars in principe ook al heeft aangegeven. Tot op heden zie ik weinig reden tot zorg, ik geloof dat er 11 spelers in de huidige selectie zitten zonder de Nederlandse nationaliteit. Dat vind ik niet buitensporig veel.

16 oktober 2019 om 09:43

Als Ajax die twee in Alkmaar op gaat halen mag Ajax minimaal 50 miljoen aftikken als AZ in een hele goede bui is maar het zal wel hoger uitkomen.

16 oktober 2019 om 10:03

En dat gaat Ajax niet betalen voor talenten die eerst nog maar moeten bewijzen dat ze hun niveau ook weten te halen als mogen moeten wordt. Dat is namelijk het grootste probleem van spelers die vanuit de Provincie naar Ajax komen. Ook de spelers die in het verleden de stap van AZ naar Ajax hebben gemaakt, staken er bij AZ met kop en schouders bovenuit, maar nadat ze hun veilige omgeving waar je mocht winnen, hadden ingeruild voor een topsportklimaat waarin verliezen bij wijze van spreken niet in de vocabulaire voorkomt, vielen ze 1 voor 1 door de mand omdat ze die druk niet aan bleken te kunnen. Ook de spelers die vanuit AZ naar het buitenland zijn gegaan, zoals Vincent Janssen en Ali Reza, hebben niet kunnen verhinderen dat hun carriere daarmee in een negatieve spiraal terecht is gekomen. Dat risico gaat Ajax dan ook nooit nemen voor 50 miljoen, terwijl er voor een dergelijk bedrag ook spelers te halen zijn die veel minder behoeven te kosten. Kijk maar eens naar Neres, Tagliafico en Martinez. Die hebben gedrieã£â«n nauwelijks meer gekost dat AZ alleen al voor Stengs wenst te ontvangen. 25 miljoen is naar verluid zelfs het minimumbedrag, wellicht moet hij in werkelijkheid nog el meer op gaan leveren. Bij Jong Ajax doen Traore en Gravenbergh het voortreffelijk, die maken een uitstekende ontwikkeling door. Het kost niet alleen achterlijk veel geld om die spelers van AZ te halen, het is ook nog eens totaal overbodig als je kijkt naar het tempo waarmee de eigen talenten van Ajax door de jeugdopleiding lopen en belemmert alleen maar de ontwikkeling van die spelers. Het gras is lang niet altijd groener aan de overkant en kopen om het kopen staat gelijk aan wanbeleid. Het grote geld moet je als Ajax uitgeven aan spelers met ervaring en bovengemiddelde kwaliteiten, jonge spelers moet de club betrekken uit de eigen jeugdopleiding, helemaal als die zoals bij Ajax bijna uit zijn voegen barst van het talent. Anders kan je die net zo goed opdoeken.

16 oktober 2019 om 10:05

@zyttto34 Ajax moet gewoon het geld wat ze o,a nog krijgen voor de Ligt over de balk gooien. Haal Ihattaren, Malen, Stengs en Boadu. Heb je 4 NL spelers erbij voor vervangers voor Ziyech, v Beek en Neres. En toen ging de wekker

16 oktober 2019 om 10:41

Je gebruikt in ieder geval de juiste term, Ihattaren halen terwijl je zelf Unuvar en Gravenbergh hebt rondlopen, zou inderdaad neerkomen op een exorbitante geldverspilling en kapitaalvernietiging. Los daarvan is er geen positie waarin Ajax zo goed is voorzien en feitelijk overbezet is als de positie waar Ihattaren speelt.

16 oktober 2019 om 13:17

MrKrillin Dat zou mooi zijn natuurlijk, maar psv gaat malen en ihattaren niet verkopen aan Ajax. Buiten het feit dat ze waarschijnlijk pas bij 50 miljoen gaat praten over malen (en ihattaren als hij zo door gaat).

17 oktober 2019 om 00:26

Overbezet zal wel meevallen volgende zomer als bijvoorbeeld Neres en Vd Beek vertrekken. Unuvar speelt nog niet eens in Jong en is veel te jong. Gravenberch speelt op een andere positie. Maar goed, Ihattaren lijkt me niet haalbaar.

16 oktober 2019 om 07:38

Die hadden ze dan beide afgelopen zomer moeten halen. Nu ben je gewoon 50 miljoen kwijt.

Ik zou het wel vreemd vinden als az meer geld zou vragen voor een binnenlandse transfer dan buiten de eredivisie. Je bent geen directe concurrent van elkaar dat je vecht voor een kampioenschap ofzo. In het belang van de speler zou Ajax een betere optie zijn dan dat hij over 2 jaar in Engeland speelt naar mijn inziens.

15 oktober 2019 om 23:44

Maar wanneer wij de absolute jackpot willen ontvangen, mag AZ dat toch zeker ook ? 20 miljoen voor een Stengs in deze vorm is gewoon een prima bedrag.

15 oktober 2019 om 23:48

Denk dat AZ toch minimaal 25 miljoen wil zien, misschien zelfs 30, het is het grootste talent wat zij de laatste jaren hebben voortgebracht. Als je al 20+ miljoen voor Janssen krijgt dan moet minimaal 25 voor Stengs ook wel lukken. Al ga ik mezelf nu tegenspreken want ik vind Boadu een nóg groter talent. Samen kunnen ze wellicht 50-65 miljoen opleveren als ze zich doorontwikkelen op dit niveau.

15 oktober 2019 om 23:51

Ja en die Jahanbaksh, hadden ze ook al meer dan 20 voor gevangen toch?

16 oktober 2019 om 00:02

@nl modric; zeker een realistisch bedrag. Ik doel meer op het feit dat ze voor buitenlandse clubs wellicht 20/25 miljoen vragen en voor Ajax minimaal 30. Dat zou ik zonde vinden vooral voor de speler zelf. Ik denk namelijk dat stengs nog lang niet op het niveau zit om in een topcompetitie mee te draaien.

16 oktober 2019 om 00:55

Ik zou niet inzien waarom AZ een speler voor 5 a 10 miljoen minder aan Newcastle United zou verkopen. Dat is 20 tot 40 procent van je hele begroting. Daarnaast heeft de speler in kwestie er ook nog wat over te zeggen. Max Huiberts mag dan afgelopen winter wat hebben geroepen, maar ergens weten we allemaal hoe principes worden afgekocht in de voetballerij. Ook Huiberts weet wat de concurrentiepositie van AZ is, wat de marktwaarde van een speler is en kent de persoonlijke wensen van de speler. Er komt een moment dat je eieren voor je geld gaat kiezen.

15 oktober 2019 om 23:52

Je bent juist elkaars concurrent. In een eredivisie speel je tegen 17 tegenstanders, als je die sterker maakt en jezelf zwakker zal daar toch juist extra voor moeten worden neergeteld dan als je zelf zwakker wordt, maar de tegenstanders niet. Stel Stengs scoort 2x tegen AZ en AZ wordt op 1 punt geen 3e, dan kan dat miljoenen kosten door het mislopen van Europees voetbal.

16 oktober 2019 om 00:08

Als Ajax een vergelijkbaar bedrag neerlegt kun je als club echt wel een goede vervanger halen hoor. Zie mijn reactie hieronder (op benzema) voor mijn redenering

15 oktober 2019 om 23:55

Het is juist logisch dat er voor een binnenlandse transfer meer gevraagd wordt.

16 oktober 2019 om 00:06

Ergens is het misschien wel logisch maar als ik de betreffende speler zou zijn, en je hebt een voorkeur voor een binnenlandse transfer kun je dat wel bijna vergeten. Dat vind ik geen goede ontwikkeling voor het Nederlandse voetbal. Het liefst zie ik nog steeds dat spelers van een subtopclub een overstap kunnen maken naar een topclub binnen NL. Het sportklimaat is gewoon heel anders als je bij een psv of Ajax speelt waardoor je je als talent beter kan ontwikkelen. Een stengs is echt nog niet zo ver dat hij het in het buitenland gaat maken. Toch zal hij ook niet heel veel langer houdbaar zijn als hij op deze manier doorgaat..

16 oktober 2019 om 10:38

Ja dat snap ik als je voor ajax bent. Maar de sub-top wil ook profiteren van de hoge transfer sommen dus lijkt het me logisch dat ze dat voor hun beste spelers dat ook gaan vragen. Stengs nog 1,5 jaar bij AZ en dan lekker naar het buitenland want dan heeft deze jongen niets meer te zoeken in de Nederlandse competitie.

Zo heel veel geld kan AZ niet vragen hoor. Het is een jong Oranje speler. Nog niks gepresteerd op het hoogste niveau. Hoogste niveau bedoel ik het grote Oranje en de Champions league

15 oktober 2019 om 23:51

Op basis van zijn talent en zeker als hij het dit seizoen goed blijft doen zeker wel 15-20m. Als er buitenlandse clubs komen kunnen ze nog veel meer vragen. Til ging ook voor meer dan 15m weg, en Stengs is een veel groter talent.

15 oktober 2019 om 23:54

Ze mogen vragen wat ze willen in Alkmaar. En als Stengs het goed doet in de EL groepsfase en daarna in de knock-out fase dan toon je het ook aan op internationaal niveau. Jong Oranje is wat minder relevant in mijn optiek, maar als hij zich doorontwikkeld is een debuut bij Oranje dit voorjaar ook niet uit te sluiten.

16 oktober 2019 om 00:05

@adzevedo van mij had Stengs allang geselecteerd mogen worden voor het grote Oranje. die Berghuis en Promes hebben nog nooit wat laten zien in het Nederlands elftal dus dan kan je hem heus wel een keer bij de selectie nemen en kijken hoe hij het doet

15 oktober 2019 om 23:57

Het is toch duidelijk dat Stengs een enorm talent is? Altijd dat gelul over presteren op het hoogste niveau... terwijl dat voor spelers van Nederlandse clubs vaak maar een paar potjes per seizoen zijn.

Ik zie Stengs wel graag naar Ajax komen, maar denk dat AZ misschien wel 30 miljoen voor hem gaat vragen, dan kan het nog lastig worden. Als Ziyech blijft, maar Neres gaat weg dan zie ik hem trouwens ook wel graag komen.

15 oktober 2019 om 23:55

Op zich niet eens heel onredelijk, hoewel ik niet denk dat Ajax zomaar 30 miljoen euro op tafel legt voor een groot Nederlands talent van AZ. Wel zie ik Ajax best 20 - 25 miljoen voor hem betalen.

16 oktober 2019 om 00:24

30 miljoen is wel veel voor een speler die in het verleden heel veel blessures heeft gekent in zijn prille carrière. Dat nemen clubs echt wel mee als risico. Vergeet niet dat dit voor az ook een risico is. Hij vertegenwoordigd straks een bepaalde waarde maar dat kan ook verdampen als de speler weer een zware blessure krijgt.

16 oktober 2019 om 10:44

Ja in Engeland geven ze deze bedragen aan veel mindere spelers uit. Ajax vraagt veel voor zijn spelers dan snap ik ook wel dat AZ dat ook doet. Ja 30 miljoen voor Stengs voor nog een 3,5 jaar contract valt wel mee vind ik. Denk dat AZ hoger gaat zitten.

Ajax moet niet alleen een poging voor Stengs wagen maar ook voor Koopmeiners dan hebben ze 2 toptalenten erbij.

Stengs heeft iig ook zn mouwen in zijn handen style ala ziyech(video na zn goal) .. Dat moet goed komen..

Het zou me niks verbazen als Ajax aan het einde van dit seizoen met het winkelwagentje langs Alkmaar gaat. De grote leegloop bij Ajax is uitgebleven, maar met al die spelers die besloten hebben met 1 jaar te verlengen weet je dat er afspraken zijn gemaakt over eventuele vertrekken aankomende zomer. Als Onana, Tagliafico, Veltman, Van de Beek, Ziyech en Neres aankomende zomer vertrekken zou ik niet verbaasd opkijken. Dan heb je een groot kwaliteitsgat en een boel transferinkomsten en dan kun je niet anders dan het geld laten rollen. In Alkmaar heb je met Stengs, Boadu en Koopmeiners drie potentiele Oranje spelers die kunnen doorgroeien naar het Europese topniveau. Alle drie zijn ze in Amsterdam geboren (hoewel ik geen idee heb of dit enige factor voor de betreffende spelers zelf is) en bewijzen ze nu al dat ze in de Eredivisie bij de top horen en ook Europees redelijk mee komen. Tja, dat zal wel tientallen miljoenen kosten maar als je een half basiselftal verliest zul je ook weer talent en kwaliteit moeten bijkopen. Daarmee maken we waarschijnlijk in eerste instantie geen vrienden in Alkmaar, maar uiteindelijk verwacht ik toch dat de clubleiding iets verder kijkt dan de korte termijn en uiteindelijk best bereid is om te onderhandelen.

16 oktober 2019 om 01:13

Die 3 van AZ mogen idd wel komen. Az krijgt pak geld mee. Kunnen zij weer leuke dingen ermee doen. Pakken ze dit goed aan, dan hebben we AZ echt als nummer 3 club van NL. Hoop dat feyenoord nog snel aan kan haken. Hebben we top 4. Mooi man.

AZ moet gewoon de hoofdprijs vragen aan ajax, minimaal 50 miljoen voor Stengs. Ajax vraagt ook altijd de hoofdprijs voor de spelers.

Ajax heeft zelf jeugdspelers van dit niveau, gewoon rustig brengen.iedere eenvoudige wedstrijd afsluiten met twintig minuten een talent.

Ik zou als Ajax zijnde van de zomer Neres van de hand doen voor 60 miljoen en dan 30/25 miljoen aan Az betalen voor Stengs/Boadu. Heb je twee toppers erbij die goed samen kunnen spelen en kan je mooi een Ziyech op 10 zetten en Tadic linksbuiten. Dan heb je weer een prachtige aanvalslinie.

Stengs zou de ideale opvolger van Ziyech zijn, en ik denk dat Ajax daarvoor bereid is diep in de buidel te tasten. Het lijkt me niet dat ze €25 miljoen betalen, maar wel het record van een binnenlandse transfer zullen doorbreken. Veel mensen refereren eraan dat weinig spelers die van az naar Ajax verkasten succesvol waren. Spelers die van AZ naar het buitenland gingen hadden echter ook maar weinig succes. Dembele was daarin de uitzondering. Jahanbaksh is nu ook nog niet bepaald op dreef. Ik denk op basis van de gegevens dat az niet de hoofdprijs kan vangen.

De bedragen die voor Stengs worden gevraagd hier zijn totaal onrealistisch! Je gaat als kopende club of dat nou Ajax, Psv of een buitenlandse club is toch geen 25 miljoen of meer voor Stengs betalen?Hij heeft een zware knie blessure verleden waar hij zijn kruisband had gescheurd.Stel dat hij weer een zware knieblessure krijgt aan hetzelfde been dan is het zeer waarschijnlijk einde carrière voor Stengs en dan ben je als kopende club dus in 1 klap je 25 miljoen of meer kwijt. Dat is een gigantisch gat in je begroting dat niet te overzien is!Zelfs 15-20 miljoen voor Stengs betalen is een zeer groot financieel risico voor de kopende club.Ik zou maximaal 10-12,5 miljoen voor Stengs durven uitgeven.

AZ gaat ongetwijfeld de hoofdprijs vragen voor Stengs en zeker als het een binnenlandse club betreft. Dat lijkt me dus totaal niet realistisch. Een Nederlandse topclub gaat zo'n bedrag niet betalen op dit moment. Verder denk ik ook niet dat Stengs kan wat Ziyech kan. Tegen de tijd dat Stengs dergelijke cijfers en impact kan hebben, is hij waarschijnlijk alweer vertrokken naar een grote Europese club.

Die bedragen die hier genoemd worden kloppen niet. Als Stengs een binnenlandse transfer maakt moet er een astronomisch bedrag op tafel komen. Ik hoorde dat AZ hem alleen voor minimaal 40 miljoen wil laten gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3534
2.AZ2923
3.PSV2412
5.Vitesse235
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

264 fans
Middenvelder, 26 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 12 5 0 0
2018/2019 Ajax 29 16 2 0
2017/2018 Ajax 34 9 4 0
2016/2017 Ajax 28 7 2 0
2016/2017 FC Twente 4 2 1 0
Laatste voetbalnieuws

Alleen komende opponent kan veelzijdige Donny van de Beek bijbenen

Voor Ajax wacht komend weekeinde een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De Amsterdammers gaan met een behoorlijke voorsprong aan de leiding in de Eredivisie, terwijl de komende opponent een plek in de...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 22 november
Lionel Messi heeft bij Barcelona intern aangedrongen op de komst van Lautaro Martínez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren