Overmars krijgt negatief aankoopadvies: ‘Müller is een verschrikkelijke vent’

Dinsdag, 15 oktober 2019 om

Ajax moet niet in zee gaan met Thomas Müller, zo betogen Mike Verweij en Valentijn Driessen van De Telegraaf. Müller is uit de gratie geraakt bij Bayern München en wil vertrekken bij de Duitse grootmacht. Ajax-directeur Marc Overmars werd daar onlangs mee geconfronteerd en zei in de Duitse pers dat Müller 'altijd welkom is', maar volgens De Telegraaf-journalisten is dat een slecht idee.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zou Thomas Müller een goede optie zijn voor Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

50 reacties (laatste reactie door juventurin)

Wauw, ik ben het zowaar een keertje een met Falentijn...

15 oktober 2019 om 17:33

Ik juist helemaal niet. Muller schiet er hier gewoon 25 in per seizoen. Daarbij heeft hij het over tegenvallende Duitsers, terwijl Younes het prima heeft gedaan voor Ajax. Zowel financieel als sportief gezien een goede aankoop geweest. Kuhn heeft hij nog niks van gehoord. Tjah, De Jong was bankzitter bij Willem 2 op zijn leeftijd. Daarbij vind ik Kuhn een gigantisch talent, waarvan ik verwacht dat hij ook nog een meerwaarde gaat zijn voor Ajax 1.

15 oktober 2019 om 17:45

Wel bij de feiten blijven. Kuhn wordt bijna 20 en Frenkie was 16 en misschien net 17 toen hij op de bank zat bij Willem II. Toen hij de leeftijd had van Kuhn speelde hij allang bij (jong) Ajax. Gigantisch talent wil ik het nou ook weer niet noemen. 7 volledige wedstrijden in de KKD en 1 doelpunt en 0 assist als aanvaller is nou niet echt heel goed. Tuurlijk moet je niet alleen op stats beoordelen maar ik vind niet dat je dat dan een gigantisch talent kan noemen met zn bijna 20 jaar..

15 oktober 2019 om 18:14

Tomas Muller kan zijn mannetje niet uitspelen en is ook geen creatieve speler. Bovendien speelt Ajax zeer aanvallend en vaak op het helft van de tegenstander. Alle tegenstanders gaan alleen maar acteruit verdedigen en denk dat Muller niet de speler is die Ajax zoekt. Voor deze spelers hebben we al; Vd Beek en Ekkelenkamp. Dat zijn ook de spelers die hun mannetje ook niet kunnen uitspelen. Dus Muller is overbodig bij Ajax en ook te duur.

15 oktober 2019 om 20:51

Bayern speelt ook wel redelijk aanvallend, dus beetje passen en meten en hij kan gewoon uit de voeten. Weet niet hoe fit hij nog is, sommige spelers takelen snel af

15 oktober 2019 om 20:52

Redelijk aanvallend uiteraard understatement

16 oktober 2019 om 09:56

Nou, als een sportjournalist nog nooit van kuhn heeft gehoord dan mag je jezelf wel in twijfel trekken want die jongen is tot grootste talent van Duitsland gekozen.

Onzin discussie. Alsof Ajax Muller nodig heeft met Tadic en van der Beek. Los daarvan zie ik hem niet komen, die zal liever in Duitsland blijven. Misschien dat van Bommel hem nog kan verleiden om naar Eindhoven te komen (zijn goede vrienden) en PSV heeft 3 Duitsers in de selectie, al zal hij bij PSV ook niks toevoegen zolang Malen en/of Ihattaren daar spelen.

15 oktober 2019 om 18:32

Misschien moeten we nog een Pool halen, Milik was echt een goeie aankoop. Serviers doen het ook goed bij Ajax. Duitsers niet want Younes en die anderw waren niks. Natuurlijk onzin deze redenen, maar los van dat hebben we Muller inderdaad niet nodig.

Ik wil graag een long read over mensen die vrijwillig een half uur naar een podcast met Driessen en Verweij luisteren. Wie zijn ze? Waar komt hun zelfhaat vandaan?

15 oktober 2019 om 17:37

Ik kan me ook niet voorstellen dat mensen daar voor hun plezier naar luisteren. Ze zouden het in Nederlandse gevangenissen verplicht moeten maken hier 10 uur per dag naar te luisteren, heb je de criminaliteit in NL ook in een klap opgelost.

15 oktober 2019 om 18:09

Ik lees de samenvatting wekelijks in dit artikeltje en dat is eigenlijk al teveel van het goede

15 oktober 2019 om 21:12

Je kunt je inderdaad niet voorstellen dat iemand daar vrijwillig naar gaat luisteren! Sowieso een vreemd verhaal: als het zo’n verschrikkelijke vent is zou hij juist bij Driessen in de smaak moeten vallen....

15 oktober 2019 om 21:21

Ik niet, ik vind Driessen een verschrikkelijke vent. Verder zou Muller natuurlijk gewoon een goede versterking voor Ajax zijn met veel ervaring in de CL en die schiet er wel minimaal 20 in in de eredivisie hoor.

16 oktober 2019 om 09:24

Als je wekelijks, willens en wetens, vrijwillig op de playbutton van die podcast drukt, zit je inderdaad flink in de knoop met jezelf. Een half uur per week luisteren naar hoe twee gefrustreerde gasten alles en iedereen afkraken, vreselijk.

Dat ze hier serieus op zijn ingegaan, hahaha. Was duidelijk een opmerking met een kwinkslag van Marc Overmars.

Weer verkeerd gequotet in de titel. In het artikel staat het volgende::"je moet die Müller helemaal niet willen. Ten eerste vind ik dat een verschrikkelijk vervelende vent. Hij is ook niet voor niks afgeserveerd bij het nationale elftal."dit is een ogenschijnlijk nergens op gebaseerde mening van Valentijn. Als je in je titel schrijft: "müller is een verschrikkelijke vent" dan hoor je iemand spreken uit persoonlijke ervaring met de persoon in kwestie. Dat is hier niet het geval.

15 oktober 2019 om 17:54

Ach er is geen negatief nieuws over Ajax te melden wat hij al verschrikkelijk vind en dan grijpt hij weer een onzin verhaal aan om weer wat de raaskallen , deze man is zo"n vervelende vent die alles aangrijpt om maar wat negatiefs te brengen dat hij zegt dat hij het een verschrikkelijke vent vind is toch nergens op gebaseerd 100 interlands heeft Müller gepeeld die zit echt niet op Ajax te wachten hoor .

15 oktober 2019 om 19:46

Daarom. Was ook meer een standaard, positief praatje van Overmars die uit beleefdheid en respect voor hetgeen Muller gepresteerd heeft aangeeft dat hij welkom is bij Ajax, maar zelf ook dondersgoed weet dat Muller toch niet komt. Muller is helemaal niet serieus in beeld bij Ajax. Ieder weldenkend mens weet dat. Sowieso zit Muller inderdaad niet op Ajax te wachten, maar Muller is ook niet het type speler waar Ajax op zit te wachten. We hebben genoeg ervaren spelers die beter bij onze speelstijl passen en willen de club vooral neerzetten als dé club voor de grootste jonge talenten. Dat ze de uitspraken van Overmars serieus nemen en hier echt op in gaan, zegt weer veel over de kwaliteit van journalistiek die bij de Telegraaf bedreven wordt..

Als je Müller de rol van Hunterlaar volgend jaar kan laten overnemen is het wellicht niet super gek. Echter kan ik mij niet voorstellen, dat Ajax iemand met zo een naam zonder Ajax verleden kan halen.

Wat een grapjas. Müller vergelijken met een 33-jarige Westermann die niks kon bij Ajax. Amin Younes heeft het gewoon prima gedaan. Zijn eerste paar seizoenen goed gespeeld in de Eredivisie en Europa League. Alleen zijn laatste verliep wat minder. Wat neemt Valentijn dit toch ook weer zo serieus. Müller gaat waarschijnlijk toch niet komen

Dat je bij Ajax tegenwoordig serieus over een speler als Müller kunt zeggen: nah, hebben we niks aan. Dat hadden we een aantal jaar geleden toch niet kunnen bedenken hè!

15 oktober 2019 om 19:59

Zelfs toen... Dat we in Nederland spelers afkraken met zo'n staat van dienst is normaal. Toen Ajax met Bakotelli en Eto'o in verband werd gebracht waren zij ook niet goed genoeg. In Nederland kunnen wij alle spelers afbranden, ook de grootste namen. Als Messi hier zou tekenen, zouden we hem bekritiseren omdat hij "het alleen in Spanje heeft laten zien". Ronaldo zou te oud zijn, Neymar te blessuregevoelig. Blind, Tadic, Ziyech waren op voorhand ook niet goed genoeg. Ook een Van Persie of Kuijt zou het zogenaamd niet meer redden in onze competitie.. Er is gewoon geen respect voor hetgeen spelers al bewezen hebben. In plaats van zulke grote namen het voordeel van de twijfel te gegeven, kraken wij ze veel liever af. Ze hebben het al bewezen op Champions League en WK-niveau, maar toch moeten ze het eerst maar waar zien te maken in onze o zo grote Eredivisie.

16 oktober 2019 om 03:11

Ik kan me juist herinneren dat iedereen stond te springen om Balotelli, Bojan of Eto'o in het Ajax shirt te zien, juist in recente jaren is dat veel minder. Tadic, Promes, Muller, Kean en Huntelaar, toch allemaal jongens met een mooi CV, zouden niet goed genoeg zijn voor Ajax volgens velen.

Hahaha nu valt Driessen toch wel weer door de mand zeg! Gaat hij nu ook al serieus reageren op iets wat Overmars met een overduidelijke knipoog gezegd heeft? Overmars gaat natuurlijk nooit Muller als een serieuze optie zien om Ajax mee te versterken. En Muller zal spelen in de eredivisie ook helemaal niet zien zitten. Ga aub met pensioen Driessen! Je stukjes worden met de week ongeloofwaardiger.

Als Ajax dit jaar weer zo’n goed champions league seizoen speelt zal vd beek zo goed als weg zijn. Müller zou een superaankoop zijn als vervanger van vd beek

Een journalist moet zijn mening voor zich houden. Die moet feiten publiceren. Wat interesseert het ons nou dat hij muller een vreselijke vent vindt? Een journalist moet je informeren met feiten en niet met eigen mening. Muller is in de eredivisie gewoon goed voor 25 goals daar kun je zeker van zijn. Buiten het feit dat dit een opgeblazen verhaal is geworden; het is met een knipoog gezegd door Overmars

16 oktober 2019 om 01:22

Journalistiek is alles behalve feitelijk.... ik mag toch hopen dat je, je dat heel goed realiseert.

Valentijn Driessen die iemand een verschrikkelijk vreselijke vent noemt. In de spiegel gekeken vanmorgen zeker?

Dat dit überhaupt een onderwerp is waarover gediscussieerd wordt verbaast me nog het meest. Overmars zou dit altijd zeggen over een speler van het kaliber Müller, maar tegelijkertijd heeft hij hier natuurlijk weinig verwachtingen bij. Ten tweede, waarom zou een speler als Thomas Müller, die makkelijk nog een paar jaar meekan bij een Europese topclub (wat Ajax ondanks de prestaties van vorige jaar gewoon niet is), in godsnaam naar de Eredivisie komen? Voor de uitdaging of het geld zijn er 20 competities die beter/geschikter zijn.

15 oktober 2019 om 18:24

Je kan bij Ajax tegenwoordig best aardig verdienen, en CL spelen bij een mooie club met een voor Müller aantrekkelijke speelwijze, ik zou er ook niet zo van op kijken hoor, als hij wel naar Ajax zou willen, hoewel een club uit de Italiaanse, Engelse of Spaanse (sub)top natuurlijk ook niet raar zou zijn.

Ik ben persoonlijk ook niet zo'n fan van Muller . Heeft de laatste tijd weinig op het veld laten zien en lijk me ook niet zo'n fijne vent om in je team te hebben. Het lijkt me een type dat als hij naar Ajax komt verwacht dat hij altijd zal spelen en wanneer dat niet het geval is dat hij dan voor onrust zorgt

Driessen zegt "niet halen"....halen dus! On topic: Vervelend als tegenstander, maar fijn om in je team te hebben. Er staat me nog vers in de herinnering dat hij, na de trap tegen het hoofd van Tagliafico en met rood het veld af moest, dat hij na de wedstrijd toch effe langs kwam om excuses aan te bieden. Echte eikels zouden dat nooit doen. Het zal dus niet allemaal zo slecht zijn lijkt mij. Niet goed genoeg voor Bayern, maar zou voor Ajax zeker een plus zijn. - Goede mentaliteit (nooit opgeven) - Lengte en (duel)kracht. - Scorend vermogen. Op dit moment zeker niet nodig, maar in de zomer kan weer een hoop gebeuren. Ik acht de kans dat hij komt alleen niet groot.

Haha wat een non-argument, ‘hij loopt de spelers in de weg die er al zijn’, dat zou dan betekenen dat hij speelt en dus beter is dan degene die op de bank zit. Je gaat toch ook niet zeggen dat Dest Mazraoui in de weg loopt, of Ziyech Lang in de weg loopt? Müller lijkt me een uitstekende aanwinst, zeker als vd Beek weggaat in de zomer. Hij is ook pas 30, zie hem nog jaren op topniveau spelen als hij naar Ajax zou komen.

Hou toch op man. Als een speler als Muller naar Ajax kan moet je daar open voor staan , bonk aan ervaring en nog steeds (sub) wereld top als het moet.

Buiten het veld is hij heel aardig. Klootzakjes heb je nodig in het veld. Dit loopt ook niet rond in de jeugd dus van mij is hij welkom. Qua salaris lijkt het me alleen niet logisch

Als ik iets toe zou juichen is een Thomas Mã¼ller in ajax shirt. Enorme aanwinst in het veld en in de kleedkamer. Een type dat voor iedereen klaarstaat en de cohesie in het team bewaakt. Betere Duitsers kun je niet aantreffen.

Wel even serieus blijven alsof Müller Ajax zou overwegen. Vorig jaar was een topjaar maar dan nog komen zulke spelers echt niet naar de eredivisie, die gaat nog liever naar China cashen dan naar Ajax. Denk ook dat hij rond de 6 miljoen per jaar verdient en dat gaat hij nooit krijgen van Ajax

16 oktober 2019 om 15:53

15 miljoen per jaar krijgt hij op dit moment.

Müller is al sinds 2016 uit vorm. Zou bij Ajax niet in de basis staan. Zelfs niet elke wedstrijd invallen.

Ronaldo moeten we gewoon ook niet doen. Die loopt onze talenten in de weg zoals Muller. Wat zal de volgende hypothetische speler worden van Ajax? Lachwekkende discussie. Muller zal nooit een Ajax shirt dragen.

Als journalist zou je toch wep moeten weten dat je een dergelijke hard standpunt als dat Muller een verschrikkelijke vent is en geen versterking voor ajax is moet onderbouwen met iets beters dan "Duitsers falen bij Ajax" en "hij is ook gepasseerdbij Die Manschaft"..

Al zou Mã¼ller de grootste eikel ter wereld zijn, dan nog moet je hem halen als ie naar Ajax zou willen. Die schiet er in de ED schaterlachend 40 in. Torinstinct to the max. Maar omdat Driessen het een vreselijke vent vindt moet ajax Mã¼ller niet halen. Gekker moet het niet worden.

Het zou niet zo een goed idee zijn van Ajax.. je blokkeerd met de komst van zo een ouder persoon dat de talenten niet door komen. Ajax moet inderdaad investeren maar dit is niet de juiste investering

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3534
2.AZ2923
3.PSV2412
5.Vitesse235
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

162 fans
Aanvaller, 30 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Bayern München 11 0 1 0
2018/2019 Bayern München 32 6 1 0
2017/2018 Bayern München 29 8 4 0
2016/2017 Bayern München 29 5 0 0
2015/2016 Bayern München 31 20 4 0
Laatste voetbalnieuws

Lewandowski schrijft historie; Bayern dient Dortmund weer dikke nederlaag toe

Bayern München heeft Borussia Dortmund zaterdagavond een pijnlijke nederlaag toegediend in de Bundesliga. In het eerste competitieduel onder leiding van interim-trainer Hansi Flick won der Rekordmeister met 4-0. Robert Lewandowski was...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 13 november
Willian beschikt over een aflopend contract bij Chelsea en Juventus hoopt daarvan te kunnen profiteren. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren