Opvallende suggestie bij Veronica: ‘Hij is toch tien klassen beter dan Bergwijn?

Maandag, 14 oktober 2019 om

Johan Derksen hoopt dat Ronald Koeman alles in het werk stelt om Mohamed Ihattaren te werven voor het Nederlands elftal. Het zeventienjarig toptalent van PSV wordt begeerd door zowel Oranje als Marokko, maar heeft voorlopig nog niet de knoop doorgehakt over zijn interlandloopbaan. Volgens Derksen lijdt het geen twijfel dat Ihattaren bij Oranje onmiddellijk tot de beste spelers zou behoren.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zou Mohamed Ihattaren direct een basisspeler zijn bij Oranje?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

41 reacties (laatste reactie door doordebenen)

Prima vervanger voor plek in de selectie van berghuis, veel meer vertrouwen dat ihataren op een hoger niveau wel mee kan en dat denk ik bij berghuis totaal niet. En dam heb je weer iemand erbij dat echt iemand vrij voor de keeper kan zetten

15 oktober 2019 om 14:02

Waan van de dag zullen we het maar noemen.berghuis 14 wedstrijden 7 goals, 5 assistsihattaren 13 wedstrijden 5 goals, 6 assistsdaarbij is Berghuis al jaren goed voor dubbele assists en doelpunten, terwijl Ihattaren net komt kijken. Dat Ihattaren een hoger plafond heeft ziet iedereen, maar Berghuis is op dit moment een betere speler.

16 oktober 2019 om 23:30

Was ook met het oog op de toekomst, en ik vind berghuis een leuke eredivisie speler maar daarbuiten altijd te kort komen, en het is natuurlijk afwachten hoe ihataren zich ontwikkeld

Een basisplaats garanderen? Hoe kan je iemand nou een basisplaats garanderen die nog nooit 1 interland gespeeld heeft?

Hij heeft wel kwaliteiten die niemand anders in de selectie heeft en zou de opties voor Koeman voorin en op t middenveld een stuk groter maken. Hij heeft de kwaliteit om een mannetje alleen voor de keeper te zetten, een individuele actie vanuit het middenveld op te zetten en een pass over 60 meter op de pantoffel te leggen. Bovendien is hij fysiek redelijk sterk. Ik zou hem super graag bij het Nederlands elftal zien, maar we moeten hem wel de tijd geven

15 oktober 2019 om 08:33

Het zou niet eerlijk zijn tegenover andere landen als deze nieuwe zinedine Zidane ook nog voor Nederland ging kiezen en het zou eind toernooien maar wat saai maken puur en alleen omdat get Nederlands elftal dan veel te goed is XD

Er is 1 site die heeft gezegd dat de Marokkaanse voetbalbond de begrafenis heeft betaald: bladna. Een v de onbetrouwbaarste websites die ik ooit ben tegengekomen. Dat heeft vz overgenomen en nu neemt Johan het ook als waarheid aan. Marokkanen in Europa hebben bijna allemaal een verzekering bij de Marokkaanse bank. Bij overlijden wordt het vervoer v lichaam en de begrafenis daarvan betaald. Tevens krijgen twee familieleden vliegtickets om mee te reizen. Zo een verzekering kost je misschien 70eur per jaar voor het hele gezin. Denken we nu echt dat de familie Ihattaren dit niet kan bekostigen 🤦🏼‍♂️ Dat de voorzitter bij de begrafenis aanwezig was kan ook logisch te verklaren zijn. Zeker als die man de vader v Ihattaren ooit heeft ontmoet. Dat er camera’s aanwezig zijn kan de beste man ook niet tegenhouden.

14 oktober 2019 om 22:48

En dank je wel voor je uitleg. Zo gaat het bij het overlijden van een Turk in NL ook namelijk. Vond het al een goedkope berichtgeving maar goed. Ondertussen ken je het wel een schap over de dam .....

14 oktober 2019 om 23:05

Graag gedaan, vrat al enige tijd aan me als ik t elke keer las, maar vandaag kwam het er dan toch een keer uit

15 oktober 2019 om 11:40

Het kan aan mij liggen hoor, maar als ik ooit een keer iemand heb ontmoet, dan sta ik niet bij zijn begrafenis hoor? Voel mij dan meer bezwaard dan geliefd.

15 oktober 2019 om 12:47

@kleinegeneraa7inderdaad. En waarom zou Koeman op de koffie gaan bij een speler welke nog niet tot de groep behoort?doet ie dit dan bij iedere speler welke onder de Vvcs valt en waar een sterfgeval in de familie heeft plaatsgevonden (voorbeeld Kjell Scherpen, ik ken er niet nog een)?valt toch allemaal een beetje in dezelfde categorie van stroop smeren c.q. slijmen enz.niet doen, oprecht blijven en die jongen zijn eigen keuze laten maken.waarbij ik overigens wel van mening ben dat als je gebruik maakt van de mogelijkheden hier, je in beginsel ook voor Oranje dient te gaan.

Deze oude knar is het spoor echt volledig bijster. Ihattaren in plaats van Bergwijn, basisplaats garanderen...maar goed. Dit programma moet je kijken als een voetbal kantine, en in een kantine heb je nou eenmaal oude mannen die denken dat ze wat zinnigs te melden hebben.

15 oktober 2019 om 10:26

Je kunt andere meningen ook gewoon accepteren. Wat zullen die oude mannen over een jonge god als jou denken die van alles roept vanachter z'n toetsenbordje?

Wat zit Derksen weer compleet te raaskallen. Serieus, wie weet wat er gaande is tussen de bondscoach en Ihattaran (en z'n familie). Laat die jongen even met rust. Hij heeft net z'n vader verloren. Heus, op een gegeven moment zal hij kiezen. Ihattaran, Frenkie de Jong en Wijnaldum. Heerlijk middenveld, maar geef Mohamed nu gewoon z'n tijd. Ook een vaste basisplek voor de jonge diamant is nergens voor nodig. Iedereen moet knokken voor z'n plek. Heus, dat weet Ihattaran ook wel. Die goedkope aanval op Koeman slaat echt nergens op. Misschien tijd dat men bij Veronica een serieus gaat nadenken over een programma zonder Derksen.

14 oktober 2019 om 22:55

Ik kijk al tien jaar met plezier naar VI en vind Derksen over het algemeen een persoonlijkheid met humor die af en toe de nuance verliest. De laatste weken begin zelfs ik me echter te ergeren aan zijn onuitputtelijke drang om ergens de keerzijde van in te zien. Steeds die kanttekeningen bij het beleid van Koeman. Veel analisten/journalisten hebben die neiging, om ergens het negatieve van in te zien, zodat je je heerlijk als de kritische realist kunt profileren. Zodat, als het slecht gaat, je je vinger kunt opsteken om te zeggen dat je het al had aan zien komen. Meest schrijnende voorbeeld vind ik Derksen bij Promes. Eerst zeggen dat hij niets toevoegt aan Ajax en als het tegendeel bewezen wordt, roepen dat Ajax er nog wel problemen mee gaat krijgen. Lekker makkelijk. Ik kijk al jaren met plezier naar VI, maar dit begint nu echt af te nemen. Dat Driessen niet geloofde in een stunt in Madrid en dat hij zei dat Lucas Moura nooit scoorde, vond ik nog niet zo erg. Maar zoals Kieft zegt 'die is er ook wel erg in gaan geloven.' Valentijn schuift nu aan om zich ook als die geestelijk onafhankelijke criticus te profileren. Minder mensen die alleen interessant willen doen aan de hand van hun zogenaamd realistische blik graag. Van der Gijp, Boskamp en Kieft (zijn negativiteit is niet gespeeld en kan ik erg waarderen) zijn leuk om naar te kijken. En nogmaals, ook van Derksen ben ik doorgaans wel gecharmeerd, maar het lijkt alsof dat leuke dat hij sinds 2010 met VI Oranje had, op is. Destijds was Nederland verbaasd over zijn humor. Nu ben ik verbaasd dat hij het kwijt lijkt

Dat 'we moeten hem eigenlijk gewoon met rust laten, maaaaar....' komt me ook de keel uit. Hans Kraay Jr. is er bij Fox ook een kampioen in om te zeggen 'dat we die jongen nu eindelijk echt eens met z'n allen met rust moeten laten', om vervolgens te vragen aan bijvoorbeeld El Ghazi hoe zo iemand het best te beïnvloeden is. Stop. Gewoon. En. Heb. Geduld.

14 oktober 2019 om 22:04

Dit is hetzelfde gehalte als de meest misbruikte uitspraak van Nederland: 'met alle respect'. Om vervolgens iemand vollédig de grond in te boren. Maar dan wel met alle respect.

Een basis plaats geranderen is natuurlijk onzin maar de knvb moet er alles aan doen om dit talent binnen te halen! Hij zou een fantastische aanwinst voor het nederlands elftal zijn. Op meerdere posities inzetbaar en een veel groter talent dan bv bergwijn.

Kappen met deze onzin, Ihattaren is geen buitenspeler. Dat hij het een paar keer heeft laten zien wil niet zeggen dat hij op die positie een garantie voor succes is. Hij kan prima op het middenveld met Frenkie en Wijnaldum. Hij is een type middenvelder die altijd aanspeelbaar is en geen verstoppertje speelt.

15 oktober 2019 om 01:40

Als Ihattaren zich door ontwikkeld zal hij vast wel op termijn een basis plaats krijgen en ook op het middenveld, maar een middenveld met Ihattaren, Wijnaldum en De Jong lijkt me dan weer niets... er is ook nog iemand nodig die daar het vuile werk op knapt. Dat zou wijnaldum dan moeten doen, en toen hij in die rol speelde vond iedereen in Nederland dat hij dat niet goed deed.

15 oktober 2019 om 09:22

Het probleem was toen dat Wijnaldum ook de passjes moest geven, omdat hij Strootman naast hem had staan die helemaal niks deed. Met De Jong naast hem kan hij zich puur focussen op meters maken en hoeft hij niet de man van de pass te zijn. Wijnaldum wordt dan wel een beetje misbruikt, maar hij zou er wel kunnen spelen.

Er zijn er veel die compleet doorslaan met die Ihattaren-hype. Dit zijn taferelen die de Frenkie de Jong en De Ligt-hype ontstijgen. Basisplaatsen beloven in het nationale elftal aan een 17-jarige die nooit een interland heeft gespeeld, die nog geen 20 wedstrijden op het hoogste niveau heeft gespeeld? Hou toch even op man. Hoe kan je dat nou ook rechtvaardigen tegenover andere internationals.

14 oktober 2019 om 22:25

Bij andere spelers zoals Dest wordt er gezegd dat hij het maar eerst een jaar moet laten zien. Dat begrijp ik. Maar nu zijn een paar maanden goed spel voldoende voor een gegarandeerde basisplaats? Zullen we eerst kijken of hij dit volhoudt? Ik kan me Dolberg nog herinneren. Elke analist zei dat hij de top zou halen. Hij scoorde het ene mooie doelpunt na het andere. We weten allemaal wat er is gebeurd.

15 oktober 2019 om 00:24

Dat is allemaal leuk en aardig, maar geen van deze spelers heeft op hun 17e laten zien wat Mo op dit moment laat zien, behalve De Ligt. Hij is technisch, slim en speelt zeer volwassen. Dat je hem vergelijkt met Dest en Dolberg vind ik eigenlijk een belediging.

een basisplaats beloven kan je niemand maar slechter als Promes zal Ihatarran het toch niet doen? een geweldige creatieve speler die al belachelijk goed is op zijn 17e. ik hoop echt Ihatarran voor Oranje kiest want we hebben veel te weinig creativiteit

15 oktober 2019 om 08:31

Ik vind Promes steeds beter worden eerlijk gezegd. Prima assist ook. Maargoed hij komt net als Blind van Ajax he... dan slaan bij jou alle stoppen door. Lekker 80duizend keer roepen op voetbalzone dat zij er niks van kunnen. Ga toch is volwassen worden en loop niet zo te trollen. Kinderlijk ventje

15 oktober 2019 om 12:13

@doordebenen wat een onzin zeg! ik heb ook kritiek op spelers als Dumfries en De Roon en zover ik weet staan die niet onder contract bij Ajax. als er echter kritiek is op een Ajax speler slaan bij jou alle stoppen door want op een speler of ex speler van Ajax mag je blijkbaar nooit kritiek hebben, ook niet als zo een speler gewoon matig presteert. als jij Promes wel heel goed vind in Oranje dan vind ik dat helemaal prima maar ik vind Promes in Oranje niet heel indrukwekkend. ik vind dit daarom een aardig kinderlijke reactie van jouw kant

17 oktober 2019 om 07:55

Als je het over kinderlijk hebt. Ik heb verder niks met Ajax. Dus je ziet weer Ajax staan en je kan er dus niet mee omgaan. Bij Oranje vond ik Promes ook niet veel maar de laatste wedstrijd was hij prima. Bij Ajax doet hij het ook niet slecht. Dan kun je wel proberen woorden te verdraaien en snel alles ontkennen. Gedraag je is als een kerel en geef toe dat je geil wordt van trollen op voetbalzone

Natuurlijk is Ihattaren een talent waar men namens het Nederlands Elftal heus wel achteraan mag gaan. Maar laat ons niet nu al weer de fout maken die we al maakten toen Cruijff moest worden opgevolgd door Ton Blanker. Denken dat we een nieuwe Cruijff hebben. Vergelijkbare spelers als Ihattaren zijn bijvoorbeeld Aisatti en Afellay. Creatief en prachtig om te zien op hun jaren voor ze 20 waren.nooit meer wat van gehoord daarna. Bakkali, Maher idem dito.schei eens uit een ventje van 17 al te benoemen als de redder van de natie.

Ik vind het hele 'als bondscoach langsgaan om te condoleren en zijn perspectief op het EK aansnijden' net zo kwalijk als de kosten van de begrafenis op je nemen. Allebei namelijk niet vanuit het belang van de speler, maar om je voordeel te halen uit een tragische situatie. Klop die jongen op de schouder als je bij PSV langsgaat en zeg dat je graag met hem zou praten als hij daar klaar voor is. Zo min mogelijk druk erop

Mocht deze jongen voor het nederlands elftal kiezen dan zou ik eens een ruit op het middenveld proberen. De jong als regista vlak voor de verdediging. Box to box Wijnaldum en vd Beek. En de nummer 10 Ihattaren. Met Depay en Malen daarvoor staat er een aardig elftal. Verder denk ik dat je best met de Vrij als rechtsback kan spelen indien er zich geen betere opties aanbieden. Hij zal moeten wennen maar beter dan wat er nu staat!

Kom op, ze hebben het over een 17 jarige alsof hij niks meer te bewijzen heeft. Natuurlijk is hij een exceptioneel talent, maar ze slaan nu wel door.

15 oktober 2019 om 06:52

Inderdaad, ook hij zal een terugval kriigen en dan moet nog blijken of hij daar uit komt. We doen nu net of het de volgende Messi is, maar dat is nog wat voorbarig. Hij komt pas net kijken. We willen hem er natuurlijk graag bij hebben, het is wel een groot talent. Maar daar schets je een plan voor uit, die garandeer je geen basisplaats.

15 oktober 2019 om 08:33

Mwa dit was veeeel erger bij Frenkie en die was toen al 20.

Ben het niet vaak met deze heren oneens, maar je kan een speler die niet komt kijken in de eredivisie zeker geen basisplaats beloven. Hij speelt toch bij jong oranje? Laat hem daar eerst maar eens rijpen, want zelf Malen heeft het lastig in oranje en die is wel een stuk verder.

Ihhararen is je 2019 versie van s. Kalou kwa hype lijkt het wel. Ook toen konden we niet zonder enz , overdrijven dit zeg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 13
2210 fans
Stand
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa

330 fans
Coach, 56 jaar
SeizoenClub
2011- Feyenoord
2009-2009 AZ
2007-2008 Valencia
2006-2007 PSV
2005-2006 Benfica
Laatste voetbalnieuws

Hans Kraay junior wil ‘ongelooflijk dodelijk’ duo op EK 2020 zien

Myron Boadu heeft een sterke indruk achtergelaten in zijn debuutwedstrijd voor het Nederlands elftal. De achttienjarige spits van AZ deed dinsdagavond de gehele tweede helft mee in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 19 november
David Beckham overweegt om de aan Manchester United gelinkte Mario Mandzukic in januari naar Inter Miami CF te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren