‘Transfer Van de Beek ondanks principe-akkoord geen uitgemaakte zaak’

Maandag, 14 oktober 2019 om

Real Madrid wil graag op korte termijn het middenveld versterken. Marca schrijft dat momenteel Fabián Ruiz, Paul Pogba, Donny van de Beek en Christian Eriksen in beeld zijn bij de Koninklijke. Er wordt tegelijkertijd gemeld dat Real Madrid en Ajax een principe-akkoord hebben over Van de Beek, maar dat een transfer desondanks geen uitgemaakte zaak is.

Trainer Zinédine Zidane is geen uitgesproken voorstander van de komst van Van de Beek. Ondanks een principe-akkoord over een transfersom van 55 tot 60 miljoen euro, ziet Real Madrid door de houding van de Franse oefenmeester Van de Beek voorlopig als ‘wild card’. De voorkeur van Zidane gaat namelijk uit naar de komst van Paul Pogba. Door de starre houding van Manchester United bleek het afgelopen zomer onmogelijk om de Franse middenvelder binnen te halen, maar Real Madrid gaat op korte termijn een nieuwe poging ondernemen.

Het contract van Pogba bij Manchester United loopt nog tot medio 2021, waardoor Manchester United is de huidige situatie komende zomer genoodzaakt lijkt om mee te werken aan een transfer. Marca verwacht dat de middenvelder om die reden voor een lagere prijs over te nemen is van the Red Devils. De laatste middenvelder die op het verlanglijstje van Real Madrid is verschenen, is Ruiz. Hij wordt niet alleen gevolgd door de Koninklijke, maar staat tevens in de belangstelling van Barcelona.

Marca voorspelt dat het een lastige operatie gaat worden om Ruiz binnen te halen, daar hij bij Napoli geen afkoopclausule heeft en president Aurelio De Laurentiis een zeer taaie onderhandelingspartner is. De komst van Eriksen lijkt gemakkelijker, aangezien zijn contract bij Tottenham Hotspur afloopt. Real Madrid zou in januari al voor 25 miljoen euro kunnen toeslaan en heeft volgens AS ruimte in het salarishuis om de Deense middenvelder nu al binnen te halen.


Poll

Zie jij Donny van de Beek naar Real Madrid verkassen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

34 reacties (laatste reactie door zinedane)

En gisteren (?) wouden ze nog ziyech.. Pluk anders heel ajax leeg in de winter. Er zit toch geen idee achter daar? Van de Beek, Pogba en Eriksen zijn stuk voor stuk hele andere voetballers. Daarnaast is van de beek ook gewoon bij lange na niet goed genoeg voor Real, ookal is het op dit moment een team wat niks voorstelt.

14 oktober 2019 om 09:46

Het is slechts de media die het zegt. Niemand van real Madrid heeft aangegeven ook daadwerkelijk te willen kopen.

14 oktober 2019 om 09:52

@Ajax1812 Volgens mij staat Ziyech vooral RB en zou hij dus door Real voor deze positie gehaald worden als opvolger/concurrent voor Bale. Geen flauw idee waarom je Ziyech in rijtje noemt met vd Beek, Eriksen en Pogba. En hoezo zit er geen idee achter? Omdat de media namen dropt? Verder staat RM voor een renovatie. Op (korte) termijn zal het hele middenveld vervangen moeten worden. Dus Kroos, Modric en Cassimero. Daarom zal je meer namen lezen in de media. Maar hoe wil jij deze 3 mensen vervangen, aangezien jij er vast een idee over hebt.

14 oktober 2019 om 09:58

Waarom zou Casemiro vervangen moeten worden als ik vragen mag?

14 oktober 2019 om 09:59

Hoe zou ik deze 3 spelers vervangen? Ik denk dat ik Kante op zou halen voor Casemiro, Eriksen voor Modric en Fabian Ruiz voor Kroos. Ik noem ziyech in dat rijtje omdat ze voor de buitenposities al zulke goede spelers hebben. Rodrygo, hazard, Vinicius en als je hem een keer vertrouwen geeft ook Bale.

14 oktober 2019 om 10:24

Rodrigo hazard en vinicius zijn Allen 3 linksbuiten

14 oktober 2019 om 12:21

@arsenalcasemiro mag wel een concurrent krijgen, zelfde geld voor Varane en Kroos. Beiden lopen te comfortabel op het veld. Nonchalante houding van Varane en Kroos zijn echt irritant om naar te kijken en het zelfde geld voor hun prestaties de afgelopen jaar.

14 oktober 2019 om 15:37

@arsenal890 doorselecteren. Of gewoon bijhouden.

14 oktober 2019 om 15:40

@ajax1812 mooie namen maar ga je dan met die 3 heel seizoen spelen? Gokken dat ze 60+ wedstrijden noet geschorts of geblesseerd raken? Volgens mij red je niet met huidige bank. Je hebt ook kwaliteit op dr bank nodig. De 3 genoemde buitenspelers zijn vooral linksbuiten spelers of centraal. Verder kan Bale niet klagen over vertrouwen, kom op! Ik denk dat goede keuze is om Bale weg te doen en Ziyech en Odegaard voor RB te houden. Odegaard kan dan als jonkie rustig zijn minuten pakken. Dubbele bezetting met speler die er staat en iemand die er komt. Links ook met hazard en Vini.

14 oktober 2019 om 10:21

Ziyech wordt niet veel genoemd in Spanje moet ik zeggen. Donny ben ik wel degelijk in de kranten tegen gekomen. Het zijn alle drie hele andere voetballers maar die alle drie wel precies op de positie kunnen spelen waar Real behoefte aan heeft. Op de plek van de nummer 7/8 lijkt Modric te gaan vertrekken en moet een jongen komen met meer drang naar voren. Pogba, Eriksen en Donny zouden allen deze functie best kunnen vervullen daar een Ceballos dit in het verleden ook gedaan heeft. Ik denk alleen eerlijk gezegd dat als je Donny voor die positie wilt je misschien nog beter een Ceballos had kunnen houden... Pogba is wel de ideale man voor die positie daar hij deze rol eigenlijk altijd heeft vervult bij Frankrijk, Juve en United. Ik denk echter dat wanneer Eriksen zijn verdedigende taken wat beter zou vervullen hij de perfecte speler voor real zou zijn. Met zijn inzicht en zijn tweebenigheid lijkt hij me perfect naast een Kroos en voor een Casemiro

Mochten de verhalen waar zijn dat Zidane niet te wachten staat op v Beek dan kan Donny beter bedanken. Zoek een club waar je wel gewaardeerd wordt. Bjj een Liverpool of een Tottenham zou hij ook goed uit voeten kunnen. Of meewerken aan het nieuwe Man Utd.

14 oktober 2019 om 11:11

Bij Liverpool in de plaats voor Wijnaldum of Henderson?waarom niet meteen Messi vervangen bij Barcelona?

14 oktober 2019 om 15:27

@Onlogisch volgens mij heb je meer dan 11 goede voetballers nodig om 60+ wedstrijden te spelen en verschillende fronten meedoen voor kampioen

Zidane wil Hazard. Perez wil helemaal geen Hazard. Perez wil Van De Beek. Zidane wil helemaal geen Van De Beek. Zidane wil Pogba, Perez wil Eriksen. En dan vragen mensen zich af waarom het zo moeilijk loopt bij Real. Sterk dat Zidane het toch weer een beetje op de rails krijgt daar.

14 oktober 2019 om 10:48

Sterk? Alsof Hazard, Militao, Jovic, Rodrygo en Mendy prutsers zijn. Daarnaast heb je gewoon nog een heel goed team staan met spelers als Benzema, Modric, Ramos, Varane, Marcelo etc etc. Dat je dan wat wedstrijden wint is geen wonder. Net zoals alle spelers die je hierboven opsomt: het zijn allemaal goede spelers dus Zidane hoeft bijvoorbeeld niet zielig te doen wanneer Eriksen komt.

14 oktober 2019 om 11:51

Ach joh. Volgens de kenners hier op voetbalzone is Zidane de slechtste coach en was alle CL bekers te danken aan Ronaldo, want Ronaldo bepaalde wie waar stond. Zidane is imo wel degelijk een goede trainer die op dit moment veel pech heeft met de vele blessures en een team wat gewoon geen continuïteit heeft. Als Real eenmaal begint te draaien en op oorlogssterkte is dan zullen de meningen weer veranderen.

Ik hoop echt dat Donny niet naar Real komt zou zonde voor die jongen zijn carriere zijn. Van alle spelers die in de afgelopen dagen in verband gebracht zijn met Real heb ik het liefst Pogba erbij. Donny moet gewoon lekker bij Ajax blijven, bij Ajax word hij ten minste gewardeerd & is hij een belangrijke speler in het team. Wat betreft Ziyech zie ik eerder bij een duitse of spaanse team spelen.

14 oktober 2019 om 10:23

Heb je niet liever Eriksen? Ik zou zelf absoluut geen Pogba willen die de helft van de wedstrijden op 50% lijkt te spelen. Ik zou volgend jaar graag Casemiro, Valerde, Kroos, Modric, Eriksen, Isco, Ceballos als onze opties op het middenveld hebben. Eventueel vertrekt Modric maar ik hoop eigenlijk dat hij nog een jaartje wilt blijven.

14 oktober 2019 om 10:45

Wat moet Real Madrid met Eriksen, terwijl James er nog rond loopt. Het enige waar Eriksen beter in is, is tweebenigheid. Voor de rest heeft Eriksen nooit het niveau aangetikt wat James al heeft laten zien en zal hij dat ook nooit gaan doen.

14 oktober 2019 om 10:53

En jij denkt dat eriksen elke wedstrijd op 100% speelt en ook daadwerkelijk goed speelt? Pogba is gewoon beter hoor.

14 oktober 2019 om 12:25

Joshua goed punt wat je benoemd, Eriksen is ook een type speler als Isco. Hij zou alleen maar anderen in de weg lopen vrees ik. Tenzij hij gehaald wordt als vervanger voor Modric, maar dan alsnog heb ik liever dat Isco omgetoverd wordt tot een controlerende speler zoals Modric. Daarvoor zal hij wel moeten leren om niet eindeloos te dribbelen met de bal. Een vervanger voor Kroos en een concurrent voor Casemiro lijkt me ook geen slecht idee.

14 oktober 2019 om 13:49

Als je Isco nou eens wat effectiever kon laten spelen.... dan was het echt een perfecte middenvelder voor Real geweest. Dan hadden we nooit hoeven discuseren over Pogba, Eriksen & Donny. @ Joshuak&arsenal890ik ben het niet met jullie oneens. Ik denk wel dat je met Eriksen een gemotiveerdere jongen binnen zou halen. Maar goed dat is puur assumptie. Ik zeg zeker niet dat Eriksen per se beter is als Pogba. Wat ik wel denk is dat Eriksen beter bij het voetbal van Real zou passen. Eriksen is iets flegmatieker en speelt meer op de diepe pass daar waar Pogba liever de combinatie aan gaat. Eriksen zou met zijn inzicht perfect jongens als Bale, Hazard en Asensio weg kunnen sturen. Pogba vind ik toch meer een jongen voor een club als Juventus die meer op balbezit speelt of Frankrijk die ook de bal veel op het middenveld houd. Pogba heeft veel te veel de bal aan zijn voet nodig terwijl Real naar mijn idee ontzettend dynamisch voetbal speelt en altijd binnen 5 tikken in de 16 van de tegenstander wilt zijn. James vind ik trouwens echt absoluut geen speler voor Real. Wanneer Real Eriksen haalt hoop ik dat ze zonder 10 blijven spelen en Eriksen omtoveren zoals hierboven met isco wordty geopperd. James is en blijft een pure '10' die ook de ruimte moet krijgen om in een vrije rol te spelen. Daar is gewoon geen plaats voor bij een topclub als Real daar moet je in het systeem kunnen spelen (tenzij je messi of ronaldo bent)

14 oktober 2019 om 14:59

Ik ben het vertrouwen in Isco nogal verloren Branquinho. Die jongen is in vorm aan de bal een vergelijkbaar niveau van onhoudbaar als Messi, maar hij heeft inmiddels voldoende ervaring en toch voetbalt hij op momenten als een jeugdspeler. Mijn ideale middenveld zou James, Valverde & Casemiro zijn. Dan heb je doelpunten, strakke passing, motivatie & verdedigende arbeid (James verdedigt bv meer mee dan Kroos) op je middenveld.

Ik ga dit niet meer doen jongens. Ik klik het niet meer aan vanaf nu. Ik geloof Marc op zijn woorden, niemand zal vertrekken in de winter. De groeten.

Donny komt tekort voor Real. Ga dan voor Ziyech als optie als rechtsbuiten in een vrije rol. Ziyech bewijst zich wel in de CL, die kan echt wel mee in La Liga en helemaal met toppers om hem heen. Laat hem maar de strijd met Bale aan gaan, als overbrugging totdat Real ooit Mbappe haalt.wat betreft het middenveld, zie heel graag Eriksen komen. Die kan de rol van Modric gaan overnemen. Ruiz is ook een topper, maar zal lastiger worden. Ik verwacht dat volgend seizoen of Kante of Pogba behaald wordt. Kante als opvolger van Casemiro of Pogba als opvolger van Kroos. Dan zal het middenveld bestaan uit 1) Eriksen, Casemiro, Pogba of 2) Eriksen, Kante, James. Al met al twee prima opties.

14 oktober 2019 om 11:53

Donny bewijst zich niet in de CL? Vorig jaar kwam Real nog te kort voor Donny.ik ben nog steeds van mening dat Real een type Donny mist, maar ik heb ook liever dat hij gewoon bij Ajax blijft.

Wat is Real toch ontzettend lang aan het treuzelen met het halen van middenvelders. Al 2 jaar op rij nu kan het middenveld het lange seizoen niet meer aan. Maar ondertussen verhuur je wel al je grote talenten. Kante was jaren geleden al voor een redelijk bedrag op te halen en daarnaast lopen er genoeg pareltjes van middenvelders rond die maar wat graag bij Real zouden tekenen.

Als hij naar Real gaat vind ik Donny een enorme pannenkoek. Lekker naar een club gaan waar de trainer je niet wil hebben. Dan weet je alvast hoeveel kansen je zal gaan krijgen.

14 oktober 2019 om 12:26

Dat is wat de media zegt, we weten niet wat Zidane wel of niet wilt.

Ik denk helemaal niet dat er een "principeakkoord bestaat tusesn Real en Ajax. Er was afgelopen zomer sprake van een eventuele overgang van v.d. Beek voor zo'n soort bedrag. Maar Ajax heeft het contract met v.d. Beek bij mijn weten opgewaardeerd en Real is uiteindelijk helemaal niet serieus met v.d. Beek bezig geweest. Ik denk dat als Real nu alsnog komt het bedrag dat Overmars eventueel gaat noemen aan Real aanzienlijk hoger zal liggen dan de genoemde 50 a 60 miljoen. En daarnaast ben ik nogal benieuwd of v.d. Beek nog wel naar Real zal willen zolang Zidane daar zit.

Mocht er een principe akkoord zijn tussen Vd.Beek en Real Madrid gaat hij waarschijnlijk pas per volgend seizoen in. Overmars is ook niet achterlijk om Vd.Beek in de winterstop te laten gaan.

Vd Beek gaat echt niet in de winter weg , daar geloof ik niet in dat zou haaks staan op het beleid nu bij Ajax. Die gaat hooguit verkocht worden ala frenkie om in de zomer te starten in Madrid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4250 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Getafe102
5.Elche101
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
K. BenzemaAanvaller51
L. JovićAanvaller30
RodrygoAanvaller20
T. CourtoisKeeper50
M. DíazAanvaller00
CarvajalVerdediger30
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

75 fans
Middenvelder, 23 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Manchester United 4 1 0 0
2020/2021 Ajax 0 0 0 0
2019/2020 Ajax 23 8 3 0
2018/2019 Ajax 34 9 1 0
2017/2018 Ajax 34 11 4 0

In de wandelgangen

Vrijdag 23 oktober
Ozan Kabak is bij Liverpool een kandidaat om Virgil van Dijk tijdelijk te vervangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren