Rondo oppert nieuw middenveld: ‘Clubspeler Van de Beek past niet in Oranje’

Zondag, 13 oktober 2019 om

Het middenveld van Oranje blijft een populair onderwerp van gesprek in de voetbaltalkshows. Aad de Mos pleit in Rondo voor AZ'er Teun Koopmeiners, die volgens de analist perfect zou passen naast Frenkie de Jong. De Mos ziet het tegelijkertijd minder zitten in Donny van de Beek en Marten de Roon.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Wie zou het best naast Frenkie de Jong op het middenveld van Oranje passen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

61 reacties (laatste reactie door jmpr)

Één slechte wedstrijd en er wordt gezegd dat donny niet binnen dit oranje hoort.. heeft naar mijn mening genoeg kwaliteit om die rol naast frenkie in te nemen

13 oktober 2019 om 23:20

Wat zijn die kwaliteiten dan? Hij heeft geen geniale pass. Hij heeft diepgang en kan scoren. Dat zijn niet de kwaliteiten om de rol naast Frenkie in te nemen. Donny is bijna een schaduwspits.

13 oktober 2019 om 23:36

De roon en pröpper hebben namelijk wel zon geniale pass.. en ben persoonlijk ook meer dan van een middenveld met de punt naar achteren

14 oktober 2019 om 00:47

Pröpper staat juist bekend om zijn voetballende kwaliteiten.

14 oktober 2019 om 01:52

Ik snap niet dat men niet verder dan een dribbel een dribbel en pass kijkt voor een middenvelder. Hij heeft body, een uitstekende conditie, veel lef en pit, is uitstekend zonder bal, hij is vrijwel altijd aanspeelbaar en zoals je zelf al aangeeft; diepgang en scorend vermogen, maar hij heeft ook een heel goede techniek, zeer goede eerste balaanname, kan goed koppen, leest het spel uitstekend, coacht veel en goed, kan op 6, 8 en 10 spelen en heeft enorm veel doorzettingsvermogen, geeft nooit op. Hij is ook, zeker bij Ajax bijna nooit op grote fouten te betrappen. Zit erg hoog in de concentratie. Hij is ook zeer goed in de korte combinatie, zeker als er automatismen ingeslepen zijn, je ziet dat hij niet hoeft te kijken waar Ziyech of Tadic lopen in de 1-2tjes, hij weet al hoe ze gaan lopen. Heel makkelijk om te zeggen hij heeft geen geniale pass, dus hij is een matige middenvelder. Ben die kritiek op donny echt spuugzat. Daarbij is hij misschien geen type modric die continu met splijtende steekpasses strooit, maar zijn passing is nog steeds heel goed. Hij passt vrijwel altijd naar de goeie kleur en hij heeft vaak genoeg fantastische passes uit de mouw geschud. Hij is geen passende spelverdeler, maar wel een lopende...

14 oktober 2019 om 03:01

Er mag ook wel kritiek komen op Koeman. Waarom spelen we met een blok op het middenveld? Er zit zoveel voetbal in dit team maar Koeman speelt ermee alsof hij Feyenoord coacht.en dat wilt Barca trainen. Zal de zoveelste verdedigende coach zijn.

14 oktober 2019 om 05:34

Ik hoop dat Ten Hag de komende jaren bij ons blijft natuurlijk, maar ik zou hem zeker ook een fantastische bondscoach vinden, wellicht ooit een mooie opvolger voor Koeman. echte winnaarsmentaliteit die hij ook op al zijn teams weet over te brengen. Anders Bosz! Maar goed, Gun Koeman natuurlijk wel de tijd om te presteren, maar het voetbal is niet bepaald aantrekkelijk tot dusver, vooral veel individuele bevliegingen die het ook over de streep trekken, ik hou meer van combinatievoetbal, en dat past ook beter bij de huidige selectie.

14 oktober 2019 om 06:00

ETH is kandidaat bij Barca ook

13 oktober 2019 om 23:27

Nou dat vind ik toch echt niet. Donny van de Beek is een loper. Hoe halen mensen het in zijn hoofd dat hij het spel moet maken? Zijn grootste kwaliteit is zijn diepgang. Dat is natuurlijk van een heel hoog niveau maar technisch, verdedigend of in de passing is hij niet exceptioneel goed. Je kan hem best op 6 zetten maar wat heb je eraan? Als je hem opstelt moet je zijn kwaliteiten benutten, maar momenteel worden Wijnaldum en de Jong niet gewisseld. Op 6 zie ik dan liever Propper of Koopmeiners.

13 oktober 2019 om 23:34

Eens. Maar er is geen betere 'loper' dan Donny. Vrijwel bij geen enkel land overigens. Hij duikt overal levensgevaarlijk op dus ik zou Donny wel altijd opstellen. Het jammere is dat Ziyech niet voor Oranje heeft gekozen. Die kon Donny als geen ander bedienen.

13 oktober 2019 om 23:39

Nou Wijnaldum is anders ook wel een erg goede speler hoor, die vind ik nog steeds beter dan van de Beek. Verder is een voorhoede van Depay-Bergwijn-Babel natuurlijk compleet anders dan een voorhoede Tadic-Ziyech-Promes. Tadic en Ziyech zijn echt een paar klassen beter wat betreft passen. Die kun je moeiteloos op 10 zetten dat geldt niet voor de aanvallers van NL.

13 oktober 2019 om 23:44

Je hebt met Donny en wijnaldum 2 dezelfde spelers. Zij zijn typische box to bod spelers. En wijnaldum is beter dan Donny. Dus voorlopig zou ik propper of koopmeoiers proberen. Nog altijd beter dan Strootman voor niks meenemen.

13 oktober 2019 om 23:44

Punt is dat Donny feilloos past in dat Ajax inderdaad. Die korte combinaties zie ik ook minder bij Oranje. Gini past misschien beter bij Depay en Babel. Donny beter bij Tadic en Ziyech.

14 oktober 2019 om 03:31

Wijnaldum is meer een 8 ik zie liever wijnaldum wat verder terug en Donny diep, wijnaldum speelt daar bij Liverpool ook.

13 oktober 2019 om 23:34

Precies dit, Donny heeft zeker genoeg kwaliteit. ik moet zeggen dat Nederlanders echt heel kritisch zijn. Het is fantastisch of het is dramatisch. Hij heeft niet de beste wedstrijd gespeeld, maar echt wel zijn bijdrage geleverd. Zo dramatisch was hij niet.wit Rusland is gewoon heel stug om te verslaan. Ik vind donny echt een goede spelers. In ieder geval beter als de Roon. (is een goede aanvulling, maar van Beek is voetballend beter.)

14 oktober 2019 om 02:13

Heb net nog even de samenvatting teruggekeken en je ziet ook tijdens de wedstrijd dat hij heel nuttig was in veel situaties, bij de eerste goal trekt hij twee verdedigers met zich mee die anders wellicht de voorzet hadden onderbroken, hij loopt continu vrij en wil veel de bal, maar wordt ook vaak niet gezien of genegeerd door de andere spelers.hij fungeert nou eenmaal het best in de korte combinatie, veel 1-2tjes en driehoekjes, je ziet toch dat dat niet helemaal het spel van Oranje is op dit moment.

Opportunisme viert weer hoogtij onder de Nederlandse 'voetbalanalisten', laten we het eerst even langer aankijken allemaal. Voor we weer beginnen over een Teun Koopmeiners..

13 oktober 2019 om 23:21

Eens. Het zou toch eens mooi zijn als er (jonge) analisten zouden komen die verder kijken dan de waan van de dag en niet altijd denken de oplossing te hebben. Men luistert maar weinig naar elkaar. Geduld is er niet en men wil vooral zijn of haar eigen mening verkondigen. Aad is daarvan een prima voorbeeld.

13 oktober 2019 om 23:29

Wat een onzin! Er liggen gewoon kansen voor Koopmeiners. Van de Beek is geen 6, Strootman is helaas achteruit gegaan en de Roon is voetballend beperkt. Je kan zeggen wat je wil maar ik weet zeker dat Koopmeiners een betere 6 is dan van de Beek.

14 oktober 2019 om 09:02

Ik weet ook zeker dat Koopmeiners een betere 6 is dan Quincy Promes. Wat is je punt? Frenkie hoort op 6 in oranje. In z'n eentje, niet naast iemand. Maar bij gebrek aan creativiteit nog steeds verwachten we dat allemaal van hem en zet koeman er dus iemand naast. Koopmeiners maakt zeker kans, maar de vergelijking met Donny slaat kant noch wal.

13 oktober 2019 om 23:30

Precies. Koopmeiners maakt een uitstekende ontwikkeling door, maar laat hem dat eerst maar eens vasthouden. Concurrentie op het middenveld is nu vrij groot.

14 oktober 2019 om 06:39

Schei uit. Als hij bij Ajax of psv speelde schreeuwde men hem in oranje. Koopmeiners is een geweldige middenvelder. Presteert zeer constant.

Zelf zie ik het liefst een middenveld met Gini-Frenkie-Propper. Donny is meer een 10 die steeds in de 16 is te vinden. Hij kan ook op 6 of 8, maar dan vind ik hem minder.

Haha die Aad. Lult ook elke keer weer iets anders. Eerst moest van de Beek er nog in en nu is het ineens een "clubvoetballer". De laatste tijd is het echt pure comedie met hem. Heeft ook altijd weer de goude oplossing in gedachten. Jammer dat het altijd achteraf is en dat er geen enkele consistentie in zit. Weg met die man, kan echt niet meer.

De Mos wist na Noord Ierland afgelopen donderdag nog te melden dat v.d Beek opgesteld moest worden.die man vergeet wel heel snel wat hij zegt.

En als Koopmeiners dan minder speelt dan wordt er weer om strootman of Rosario geroepen. Wat een opportunisme

Volgens mij moet Koeman maar eens naar het Ajax van vorig seizoen kijken waar vrienden Frenkie en Donny door alle middenvelden en verdedigingen sneden als warme messen in zacht boter. Koeman is veel te behoudend, ook tegen de mindere goden. Het lijkt mij niet dat je dan Donny gaat slachtofferen. Een type Ziyech er bij was wel weer prettig geweest.

13 oktober 2019 om 23:46

Het middenveld van het Ajax van vorig seizoen bestond uit Frenkie, een aanvallende middenvelder (Donny), en een controlerende middenvelder (Schöne). Het middenveld van het Nederlands elftal bestaat uit Frenkie, een aanvallende middenvelder (Wijnaldum) en een controlerende middenvelder (De Roon/Pröpper). Zoek de verschillen. Wijnaldum is gewoon beter dan Donny op dit moment en daarom staat hij erin en hoort Donny niet thuis in de basis. Vd Beek is beter dan Pröpper & De Roon, maar niet in de rol die ze moeten invullen. Als controlerende middenvelder moet je namelijk meeverdedigen, en dat is iets wat Vd Beek maar lastig kan begrijpen.

13 oktober 2019 om 23:54

Nou, de verschillen: Schone is vijf klasses beter in passing en alles wat met techniek te maken heeft dan De Roon. Die laatste is alleen een goede balafpakker maar ik ben niet zo voor anti-voetbal. Donny is veel beter in de korte combinaties wat Ajax in de zestien van de tegenstander als geen ander kan. Vd Beek is een uitmuntende aanvulling op Ziyech, Tadic en dat soort kunstenaars. Depay en Babel zijn goed bij dit oranje maar spelen niet dat verfijnde spel. Ik vind dus Gini ook niet beter maar dat hij beter past bij het minder verfijnde Oranje daar valt wel iets voor te zeggen.

14 oktober 2019 om 00:05

Ik vraag me af of jij door hebt hoe arrogant je overkomt. Laten we uitgaan van Pröpper, voor wie ik pleit. Pröpper en Schöne ontlopen elkaar niet veel buiten Schöne’s geweldige vrije trap, dat maakt echt niks uit. Vervolgens ben ik het met je eens dat Donny beter in het systeem van Ajax past en Wijnaldum beter in dat van Oranje. Ik vind het dan wel walgelijk hoe jij de spelers van Ajax in zulke mate superieur maakt tegenover die bij Oranje. In wat mooiere woorden zeg je eigenlijk ‘ja, maar Donny kan er niks aan doen dat hij opeens in een lokaal amateur team terecht komt, Donny kan alleen maar met baltovenaars voetballen, niet met C-klasse voetballers als Memphis en Babel: laat dat maar aan een speler van dat niveau,Wijnaldum, over.’ De Ajax-manier is niet per se beter, en je moet niet excuses gaan verzinnen voor het feit dat Donny niet in dit Nederlands elftal past in een middenveld met Wijnaldum en Frenkie. Ook zo’n opmerking als ‘ik ben niet zo voor anti-voetbal’.. even serieus?

14 oktober 2019 om 00:30

Och jeetje. De arrogant kaart. Ik houd zelf meer van het verfijnde spel. Het Ajax van vorig jaar was voor mij een prachtig elftal wat ook nog eens succesvol was dus prima dat je vindt dat ik daar zeer bescheiden over moet doen maar waarom gaan we dan ineens uit van jouw voorkeur Propper. Druk me niet in een hoek van 'walgelijke arrogantie' als je het niet met eens bent. Ik zeg ook nergens dat Donny niet in een middenveld met Frenkie past. Van mij mag Donny de voorkeur krijgen boven Wijnaldum. En die vind jij weer superieur aan Donny dus dan vraag ik me af waarom ik ineens de arrogante ben. En na. Ik vind De Roon een teken van anti voetbal. Misschien vind jij dat bij dit oranje passen. Ik niet. Ik wil voetbal zien.

13 oktober 2019 om 23:47

Je geeft jezelf ook wel antwoord. Wij hebben niet zulke spelers in de voorhoede. Het moet van de combinaties komen en individuele acties. Donny is zeker goed genoeg voor Nederlands elftal. Alleen past hij hier niet tussen.

13 oktober 2019 om 23:55

Precies. Althans minder goed past hij er tussen. Want het is vaak zat zo dat Donny voor een aanvallend impuls zorgt.

14 oktober 2019 om 10:20

Zeker. Alleen niet met wijnaldum erbij. Naar mijn mening heb je dan geen balans op het middenveld. En momenteel zou ik toch voor wijnaldum kiezen. Propper lijkt mij interessant als andere keuze.

Ik ben een fan van Van de Beek, maar snap deze uitspraak wel. Bij Ajax is hij ontzettend belangrijk. Goed in de korte combinaties, brengt veel diepgang, wordt vaak weggestoken en fungeert als bliksemafleider. In Oranje heb ik nog niet gezien dat hij in die rol wordt benut. Stond wel regelmatig mooi aanspeelbaar tussen de linies, maar in Oranje wordt daar nog niet echt gebruik van gemaakt. Op basis van kwaliteit zou ik Van de Beek zeker in de basis zetten momenteel (samen met Gini en Frenkie). Maar dan moet het wel werken in dit elftal en ik ben er nog niet zeker van dat hij in Oranje even goed kan renderen als bij Ajax.

Sorry hoor, maar waarom krijgt De Mos - ineens, zo lijkt het, want de afgelopen jaren was-ie wel zo prettig ver uit beeld - dit seizoen zo nadrukkelijk het podium. Sinds zijn winst van de Europa Cup II met Mechelen in 1987 heeft Aad Afkoopsom nooit meer iets gepresteerd. Waarom wordt zijn expertise dan zo hoog aangeslagen? Het is toch volslagen belachelijk op basis van deze povere wedstrijd, die we allemaal zijn vergeten einde van deze week, te concluderen dat Van de Beek geen optie meer is en Koopmeinders de redder des Vaderlands is in de middenlinie? Als zeventiger met een zeldzaam talent om er niet in te slagen jezelf met een telefoon in beeld te brengen als je vanuit de tuin of vanaf het strand de natie wil verrijken met je voetbalwijsheid zal Aad zijn bekendheid meehebben, maar kom op zeg! Alleen op dit forum denk ik dat je wel duizend leken kunt aanwijzen met meer kijk op het spelletje en vooral de realiteit van het hier en nu.

14 oktober 2019 om 05:24

Omdat hij een sterke mening heeft, wat weer zorgt voor discussie, en dat zorgt weer voor clicks. Sowieso heb je al gauw 20-30 reacties met alleen maar posts zoals, heb je die demente aad weer oid. Slechte publiciteit is ook publiciteit. Mag van mij ook wel wat minder, maar je ziet wel dat er interessante discussies ontstaan omdat er een bepaalde mening heel erg wordt uitgelicht. Hetzelfde effect proberen die engnekken van een Driessen en Derksen ook continu te bewerkstelligen, en je kan er van zeggen wat je wilt, en dan ben ik het daar waarschijnlijk mee eens, maar het roept natuurlijk wel tot veel meer discussie dan brave analisten die alleen maar veren in de derriere willen geven.

14 oktober 2019 om 12:09

Ik begrijp de dynamiek, maar wat je ook van Driessen en Derksen vindt, anders dan Aad staan zij nog wel midden in de voetbalwereld. Aad is gewoon een meelijwekkende voetbaltrainer in ruste die niet op de Herdgang is weg te slaan of met een mobiele telefoon oor de wereld trekt waarin hij slechts als voetballiefhebber van leer trekt. Maar waar is zijn autoriteit op gebaseerd?

Koopmeiners heeft wel echt een machtige trap, is een goeie spelverdeler en doet z'n verdedigende taken ook naar behoren. Zeker geen slechte optie. Koopmeiners, Propper, Frenkie, Donny, Gini en De Roon moeten gewoon de 6middenvelders zijn die altijd mee gaan.

Pröpper, 100%. Koopmeiners is nog niet klaar voor Oranje, Donny verdedigt niet en De Roon mist balcontrole en passes. Pröpper blijft altijd rustig, kan een bal vast afpakken en behouden en vervolgens een pass naar voren geven. Was ook een van de weinige lichtpuntjes in de jaren waarin niks lukte met Oranje, hij verdient het dan ook om in deze positieve ontwikkeling mee te gaan.

13 oktober 2019 om 23:47

Op basis van die mislukte jaren hem prefereren vind ik zeer discutabel. Juist door de nieuwe lichting (en dus met Donny) lukt het nu wel. Dat lijkt me een meer valide argument dan lichtpuntjes in waardeloze jaargangen. Ik moet daarom nu ook een beetje lachen om de schreeuw naar De Vrij die er keihard afging tegen IJsland.

13 oktober 2019 om 23:53

Dat ben ik met je eens, het is dan ook niet mijn hoofdargument. Dat is namelijk hoe compleet Pröpper is in tegenstelling tot De Roon, Koopmeiners en Donny die allemaal op bepaalde vlakken beter zijn dan Pröpper maar ook flinke mankementen hebben. All-round is Pröpper dus naar mijn mening de beste optie. De roep om De Vrij vind ik overigens niet raar en komt meer voort uit het feit dat hij al 5 jaar lang goed is in Italië dan dat hij goed heeft gespeeld bij Oranje. De Vrij speelt gewoon basis bij een Europese topclub, hè? En dat zonder een fout om de week. De Ligt is in potentie 3x zo goed, maar misschien is De Vrij nu beter en verdient hij het dus.

13 oktober 2019 om 23:54

Inderdaad. En weet zeker dat de meeste mensen niet eens Italiaans voetbal volgen. De Vrij houdt zich staande in Italië. Maar moeten niet overdrijven. Want afgelopen 2 seizoenen heeft hij niet bijzonder gepresteerd.

13 oktober 2019 om 23:57

Ok e013willem. Goede nuances. We moeten daarbij ook gewoon blij zijn met deze luxe overbezetting van posities eigenlijk.

14 oktober 2019 om 00:08

Helemaal mee eens, cb is echt een positie waar wij opties hebben staan waar elk land blij mee zou zijn.

Gewoon met het huidige team naar het Ek toewerken, geef spelers vertrouwen en we hebben geluk dat we nog specialisten op de bank hebben. Deze posities zou ik lekker zo laten, zijn spelers die nog groeien en als team goed samenwerken. Sinds tijden presteert Nederland weer en daar zijn deze namen heel belangrijk voor geweest. Rechtsbuiten, Stengs, Promes, Bergwijn. Alle drie prima spelers die iets toevoegen maar ook soms een wedstrijd minder opvallen. Rechtsback met Veltman en Dumfries 2 types om verschillende spelopvattingen te spelen. Prima toch. Deze jongens hebben er voor gezorgd dat het Nederlandse voetbal weer op de kaart staat en tegenstanders bang zijn voor Oranje. Ze verdienen allemaal meer respect dan dat ze krijgen. Ik heb vertrouwen dat deze jongens die via de nations league 2e van Europa werden tijdens het EK als team zijn doorgegroeid en de mogelijkheid hebben om de titel te pakken. Door nu veel te sleutelen aan de opstelling lijkt me niet ideaal voor het team. Zijn er spelers die met tegenzin bij het Nederlands elftal zitten, lekker niet meer oproepen. Wil je kampioen worden moeten alle gezichten dezelfde kant op staan.

Cillissen
???
De Ligt
van Dijk
Blind
Propper
de Jong
Wijnaldum
???
Depay
Babel

Oranje mist Kluivert, een speler met enorme diepgang en die drie man kan passeren. Nu heb je allemaal spelers die naar de bal toekomen. Bergwijn, Promes en Malen. Je hebt spelers nodig die vastgeplakt aan de zijlijn zitten. Berghuis, Kluivert. In het midden ontstaat dan ruimte voor Wijnaldum, Promes en Donny. Maar iedereen liep in een trechterje. Ook Frenkie was slecht, die liep de bal te weinig rollen. Hij moet meteen doorpassen. Ipv vijf keer toucheren en dan passen. Hij moet durven open draaien en rennen naar voren. De Ligt was ook slecht. Enige die ik goed vond was Cillessen en Wijnaldum. De rest was gewoon toe aan rust.

Ergens snap ik Aadje wel. Ten eerste moeten we iig vaststellen dat we Frenkie en Wijnaldum hoe dan ook in de basis houden. Nou hoor ik hier nog wel eens punt naar achteren of Wijnaldum naast Frenkie, maar lijkt me iets te aanvallend. Vind de Roon zelf een goede speler, maar als Frenkie wordt afgedekt heb je met hem inderdaad echt wat te weinig creativiteit. (hoeft tegen sommige tegenstanders niet erg te zijn) Pröpper is ook een goede speler, maar van Origine ook een 10, dus zou hij misschien Frenkie te druk laten zijn met verdedigende taken? Koopmeiners heeft eigenlijk het verdedigende van de Roon en het opbouwen van Pröpper, maar allebei nog niet helemaal op dat niveau. Als hij zich dus zo ontwikkelt zoals hij nu doet is hij echt de ideale man naast Frenkie. Hebben we eindelijk ook een penalty specialist

het is natuurlijk gewoon mogelijk alleen moeten ze dan wel zorgen dat het hele team er op is afgesteld. donnie en wijnaldum zijn bijna de zelfs spelers en dat kan prima met de punt naar achteren. komt de aanval via rechts dan laat donny zich zaken kan bergwijn naar binnen en veltman er overheen. via links is het dan het zelfde. gaat de aanval door het midden dan kan je via links kiezen on wijnaldum door te schuiven en promes verder naar de vleugel, malen on de spits bergwijn meer naar het midden en veltman er overheen. Dit kan je dus ook uitvoeren al de aanval via donnie gaat. wil je druk zetten laat je ze beide door het midden lopen en de vleugels op buiten, als malen zich dan laat inzakken en 1 van de 2 loopt er over heen kan de tegenovergestelde vleugel naar binnen komen en heeft Frenkie 4 mogelijkheden. hierdoor creëer je dus altijd een extra vrije man en een afspeel mogelijkheid. alleen moet je dat wel zien. in verdedigend opzicht heeft dit natuurlijk ook het voordeel dat je 2 lopers heb die altijd meegaan met hun man en daardoor ook mee verdedigen.

Ik hoorde Rondo ook zeggen. Frenkie de Jong postbode. Er is sowieso plek voor Koopmeiners. En als Quincy speelt is er ook plek voor Boadu.

Ik zou Ake eens op zes proberen, kan goed voetballen en verdedigen. Pas in zijn laatste jaar bij Chelsea kwam die achterin te staan.

Laat Vd beek nou is meer als een wedstrijd spelen i.p.v. na een wedstrijd te zeggen dat hij er niet bij past. Malen en Vd beek gaan het echt wel maken maar heeft tijd nodig

Ik zou eigenlijk helemaal anders spelen. Ik zou een middenveld willen zien met de jong en Wijnaldum als controlerende middenvelders en depay in de punt van het middenveld. In de aanval zou ik dan spelen met promes malen en bergwijn. Dus geen de Roon, geen van de beek en geen babel.

we hebben gewoon geen creativiteit op het middenveld daarom word de ontwikkeling van spelers als Stengs en Ihatarran cruciaal voor Oranje. je kan Donny wel opstellen maar wie moet hem de diepte insturen? die spelers hebben we niet dus dan heb je weinig aan hem

2 mindere wedstrijden, die we gewonnen hebben, tegen teams die weinig aan voetbal doen en gisteren in klote omstandigheden en gelijk alles moet om. Dit is dus precies wat er mis is met publieke opinie in Nederland. We gaan naar het EK en hebben in de afgelopen 18 maanden alle toplanden van de mat gespeeld. Er zullen altijd mindere wedstrijden tussen zitten. We hebben een aantal zwakkere punten in het elftal dat sterker kan en we moeten hopen op spelers die goed genoeg zijn op het EK. Het middenveld bedoel ik daar echter niet mee.

Hij past er wel, op de plek van Wijnaldum. Alleen is Wijnaldum beter dus zit Donny op de bank. Zo moeilijk is het niet toch?

Dat zeg ik, Ziggo Sport is een heel mooie zender om al die buitenlandse wedstrijden te kijken, maar zodra hun 'analisten' kunt u de tv rustig uitzetten of naar een ander kanaal schakelen. 'v/d Beek is een clubspeler'. Deze uitspraak werd u aangeboden door Aad de Mos, Ronald Waterreus, Henk Spaan, Andries Jonker, Jan van Halst en Danny Blind.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 13
2217 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
T. KrulKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
F. de BoerVerdediger
S. de VrijVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

3 fans
Middenvelder, 22 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 AZ 5 1 0 0
2019/2020 AZ 25 11 4 0
2018/2019 AZ 32 8 5 0
2017/2018 AZ 26 1 2 0
2017/2018 Jong AZ 6 1 2 0
Laatste voetbalnieuws

FOX Sports analyseert ‘slappe zakken’ van AZ: ‘Goedkoop van Koopmeiners’

Een door corona geteisterd AZ gaf ook zondag bij ADO Den Haag een zeker lijkende overwinning in de Eredivisie weg. Bij afwezigheid van vijftien besmette spelers verspeelden de Alkmaarders tot twee...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 27 oktober
Warner Hahn traint vanaf maandag mee bij PEC Zwolle. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren