Marcel Keizer keert mogelijk terug na ontslag van Jurgen Streppel

Zaterdag, 12 oktober 2019 om

Al Jazira heeft afscheid genomen van Jurgen Streppel. Na nog geen vier maanden heeft de club uit de Verenigde Arabische Emiraten besloten om de samenwerking met de trainer uit Nederland per direct te beëindigen. Al Jazira gaat mogelijk met een oude bekende in zee: Marcel Keizer, die sinds een maand zonder werkgever zit.

“Het klopt dat er belangstelling is vanuit die regio voor Marcel. Het gaat om meerdere clubs en hij staat ervoor open”, laat Humphrey Nijman, zaakwaarnemer van Keizer, in gesprek met Voetbal International weten. Keizer ging medio 2018 bij Al Jazira aan de slag, als opvolger van Henk ten Cate.

Keizer koos vijf maanden later voor een dienstverband bij Sporting Portugal. Onder zijn leiding werd afgelopen seizoen zowel de Taca de Liga als de Taca de Portugal gewonnen, maar dit seizoen werd hij al vrij snel verantwoordelijk gehouden voor de matige resultaten en diende hij te vertrekken.

Voor Streppel was het zijn tweede avontuur in het buitenland. De ex-coach van Helmond Sport, Willem II en sc Heerenveen stond eerder voor de selectie van het Cypriotische Anorthosis Famagusta.10 reacties

Vraag me echt af wat voor beleid sat soort clubs in bet midden oosten erop na houden. Maurice Steijn volgensmij na 3 wedstrijden ontslagen. Nu Keizer weer aanstellen terwijl hij al eens ontslagen was. Ik snap dat trainers van het kaliber Streppel, Steijn en Keizer graag nog even wat geld willen binnen harken maar buiten dat geld is er geen enkele reden om daar te tekenen.

12 oktober 2019 om 20:34

Keizer is volgens mij toch vrijwillig weggegaan? Kon toen naar Sporting en ging ook.

12 oktober 2019 om 21:05

Klopt Keizer wou die aanbieding niet laten schieten. Maar dat hij bij Sporting ontslagen is mag Keizer mee van geluk spreken. Bijna alle goede voetballers gingen weg kwam bijna niks voor terug en dan vind het bestuur van sporting gek dat het minder werd. Nou ik had blij geweest als Keizer zijnde nu ontslagen geld mee gekregen terwijl je je beste spelers zag vertrekken en weer geld vangen om daar weer te gaan trainen.

Het zal vast lekker vertoeven zijn daar en je krijgt een kruiwagen vol geld mee, maar ik snap echt niet dat je naar zulke landen wil gaan om te werken (lees SA, VAE, china, etc). De sportieve uitdaging totaal afwezig en er komt geen hond naar de wedstrijden dus de enige reden dat ze daar heen gaan is geld, niks mis mee natuurlijk, zij het niet dat het een land is wat hoogstwaarschijnlijk haaks staat op zijn normen en waarden. Gezien dat ze recent nog kampioen zijn geworden kan dat misschien nog een reden zijn, maar iemand met ballen zegt dit gewoon af.

12 oktober 2019 om 20:32

Tuurlijk! Iemand die heel dom is zegt dit af, zeker wanneer je in hun schoenen zou staan. Het zijn waarschijnlijk geen trainers die echt hele hoge salarissen hebben verdiend als speler, dus het is toch logisch dat ze zoveel mogelijk geld willen verdienen. Als je nou Mourinho bent dan snap ik zo’n reactie van jou nog maar die jongens kunnen financieel onafhankelijk worden.

12 oktober 2019 om 22:40

Hoezo dom? Is geld zo belangrijk dat je je normen en waarden er voor overboord gooit? Het is waarschijnlijk ook niet zo dat deze trainers uit de onderkant van de samenleving komen en het geld hard nodig hebben. Als ie diepe schulden zou hebben of familie heeft die geld hard nodig heeft is het begrijpelijk, maar normaal zou je toch het liefst zo ver weg mogelijk blijven van die landen.

12 oktober 2019 om 20:35

Opzich is er wel een sportieve uitdaging toch? Als coach en speler wil je gewoon winnen, het niveau is wel lager maar dan toch.

12 oktober 2019 om 21:05

Dus als je bij de plaatselijke FC een paar miljoen kan verdienen moet je ook weigeren? Komt geen hond naar de wedstrijden immers.

12 oktober 2019 om 21:24

Als jij zo'n aanbieding vanuit daar krijgt, waar je 3x zoveel verdienen kunt, dan moet je verdomd sterk in je schoenen staan om zoiets te weigeren hoor! Dan neem je die regels wel voor lief die daar gehanteerd worden

Hij had in de competitie al van Maurice Steijn verloren maar mocht wel een wedstrijd langer blijven zitten:D

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Donderdag 23 januari
Juventus heeft de verhuurperiode van Matheus Pereira aan Dijon per direct afgebroken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren