‘Mourinho zet kwakkelende CL-finalist en oude bekende op wensenlijstje’

Woensdag, 9 oktober 2019 om

José Mourinho is klaar voor een rentree in de voetbalwereld en volgens de Daily Mail ziet de momenteel clubloze trainer wel wat in de functie van manager bij Tottenham Hotspur, waar Mauricio Pochettino aan het roer staat. Ook Real Madrid, waar Zinédine Zidane afgelopen seizoen terugkeerde als oefenmeester, staat naar verluidt op het wensenlijstje van Mourinho. De ex-manager van Manchester United is echter kieskeurig en gaat niet zomaar op elke aanbieding in.

Mourinho zag eerder dit jaar niets in een dienstverband bij Benfica en ook een aanbod van circa honderd miljoen euro van het Chinese Guangzhou Evergrande verdween al snel in de prullenbak. "Ik moet geduldig zijn en wachten op de gelegenheid om weer ergens in te stappen. Die club moet dan wel van hetzelfde niveau zijn als ik. Ik moet dus wachten op dat ene buitenkansje", liet de Portugese keuzeheer weten in zijn rol van analist bij Sky Sports

Mauricio Pochettino houdt vertrouwen: 'Maar het is uiteindelijk niet aan mij'

Pochettino weet dat Tottenham door een moeilijke fase gaat, maar de Argentijnse manager is niet van plan om voortijdig te vertrekken uit Noord-Londen. Volgens de Daily Mail zal ook Tottenham niet snel overgaan op het ontslaan van Pochettino, want in dat geval krijgt hij een bedrag van circa 35 miljoen euro mee om zijn tot medio 2023 lopende contract af te kopen. Zowel Manchester United als Real Madrid, beiden in verband gebracht met Pochettino, zijn naar verluidt niet bereid om aan dat bedrag te voldoen.

Mourinho zit zonder werkgever na zijn ontslag bij Manchester United vorig jaar december. De 56-jarige coach werkte eerder drie seizoenen bij Real en onderhoudt nog steeds goede contacten met voorzitter Florentino Pérez. Het lijkt er echter niet op dat de in februari teruggekeerde Zidane op korte termijn het veld moet ruimen. Mourinho werkte eerder in Engeland over twee periodes bij Chelsea.


Poll

Bij welke club zou José Mourinho het beste passen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

61 reacties (laatste reactie door chi7)

100 miljoen verdienen, de beste club van China trainen en in een prachtig land wonen. Maakt niet uit hoe groot je naam ook is als er zo'n aanbieding komt, dan pak je die toch meteen?

9 oktober 2019 om 14:08

Wie zegt een prachtig land? Dat is jouw mening. Ik heb niks maar dan ook helemaal niks met China. En als hij dat ook heeft snap ik dat je daar wegblijft.

9 oktober 2019 om 14:09

Haha gast wat? Prachtig land? Nou nee. Beste club van china? Boeien. €100m is daarentegen wel lekker

9 oktober 2019 om 14:13

Prachtig land, met een fantastisch regime en geweldige persoonlijke en sociale vrijheden. Ik zeg ook meteen doen!

9 oktober 2019 om 16:55

Als ik 'prachtige land' neerzet dan bedoel ik natuurlijk hoe ik het zie en niet dat iedereen het zo moet zien. Wat het regime allemaal uitvoert in een land staat voor mij verder ook los van de historie, cultuur en de mensen in het algemeen.

9 oktober 2019 om 14:41

En niet te vergeten; een prachtig land met een rijke historie die onlangs de weg naar boven heeft gevonden. Jammer dat er velen zijn die de Chinese cultuur niet kunnen begrijpen en waarderen.

9 oktober 2019 om 15:22

Hahaha en ook niet te vergeten de concentratiekampen oftewel “hervoedingskampen”,zo belachelijk dat er wrijving aandacht erbij komt, maar als het om joden zou van of als hitler het deed, zouden we zelfs op een schaakclub er nog over hebben

9 oktober 2019 om 16:38

Er bestaat voor mij een groot verschil tussen de cultuur van een bepaald land en de overheid die de lakens uitdeelt. Natuurlijk is hetgeen dat jij opnoemt afschuwelijk. De kritiek kan je echter toepassen op elk land. Als ik een land zou beoordelen op haar overheid dan komt geen enkel land er goed van af. De ene overheid doet dat op een wat slimmere manier dan een ander. Feit blijft dat China een land is met een interessante cultuur een historie waar we hier in het Westen alleen van kunnen dromen.nogmaals, ik wil de gruweldaden niet goedpraten. Het enige wat ik wil benadrukken, is dat we niet hypocriet moeten zijn wanneer we een heel land gaan afschrijven door de 'leiders' van een bepaald land.er is namelijk geen land die zoveel onrecht heeft begaan in de afgelopen decennia als de VS. Zie bijvoorbeeld de destabilisering van Zuid-Amerika, het Midden-Oosten etc. Hoeveel levens heeft dit gekost? Hier hoor je echter niemand over wanneer een voetballer zijn heil zoekt in de Mls. Vaak hoor je dan geluiden over wat een fantastisch land Amerika wel niet is.

9 oktober 2019 om 17:05

Laten we ook niet doen alsof Nederland roomser Dan de paus is. Nederland heeft indonesie Suriname en zuidafrika met harde hand gekoloniseerd en geevaligeerd. De Indianen in Manhattan uitgemoord en mag trots zijn dat delta loyd als nl’s bijdrijf de eerste was die slaven Schepen verzekerde.

9 oktober 2019 om 17:20

Ik las laatst dat Nederlandse centrale bank in de top 10 van het meeste goud in de reserves. Vraag me hoe ze dat goud hebben verkregen. Zal waarschijnlijk te maken hebben met het vele goud dat we hier in de grond hebben/hadden liggen

9 oktober 2019 om 17:43

Rustig aan Ilmentore, de Nederlandse bank heeft merendeel van het goud wat wij in handen hebben gewoon gekocht. Dit is gewoon een veilige investering en een veilige reserve. Daarbij zijn ze de laatste jaren juist weer veel goud aan het kopen. Kom dus niet gelijk met de roverskaart aanzetten.

9 oktober 2019 om 18:28

Je hoeft mij niet uit te leggen dat de centrale bank aan het hedgen is door goud op te kopen. Ik weet wat daarachter schuilt. Echter zou het zou zijn om het officiële verhaal wat je hier met de paplepel wordt ingegoten zou geloven. Hoe je het wendt of keert; we leven in een neokoloniaal tijdperk waar de minder welvarende landen worden uitgebuit door landen die bekend staan als ontwikkeld en beschaafd. Je hoeft jezelf alleen de vraag te stellen welke landen het meeste goud in de grond hebben om te zien dat er sprake is van diefstal op globaal niveau.tevens hoeven we niet te doen alsof we in een speciaal tijdperk leven waarin de mensen met macht filantropisch van aard zijn. De landen die macht hebben zullen dit ten alle tijden gebruiken om de zwakkeren uit te buiten.

9 oktober 2019 om 17:30

Helemaal mee eens! Ik durf dan ook te wedden dat 90% van de negatieve reacties afkomstig zijn van gebruikers die nooit in China geweest zijn. Aan de andere kant is het natuurlijk wel mooi dat Mourinho niet zwicht voor het grote geld als hij daadwerkelijk voor ogen heeft enkel grote clubs in grote voetballanden te willen coachen. Niet veel mensen zouden 100 mln weigeren.

Laten we hopen dat deze coach met zijn vervelende maniertjes nergens meer aan de bak komt. De manier waarop hij teams laat spelen is anti-voetbal. Altijd met slot op de deur. Zo min mogelijk risico en zo min mogelijk creativiteit. Wat mij betreft mag hij zonder werkgever blijven.

9 oktober 2019 om 14:03

Bullshit, hij is een winnaar die met Real, Porto en bij vlagen Inter bijvoorbeeld helemaal niet zo lelijk speelde. Record aantal punten en goals bij Real en prachtige snelle aanvallen toen. Iedereen praat elkaar maar na omdat ze een afkeer hebben. Die man staat garant voor prijzen en is en genie als het over voetbal gaat.Daarbij heeft een tussenjaar hem goed gedaan en heeft hij een andere staff en heeft hij naar eigen zeggen ook meerdere nieuwe speelwijzen en tacktieken ontwikkeld.

9 oktober 2019 om 14:14

Men mag idd stoppen met naar Mourinho te verwijzen als de anti-voetbal trainer, evenals men mag stoppen met steeds opnieuw te verwijzen naar dat ene Real jaar met record aantal doelpunten en punten. Mourinho is een coach die een eerder defensieve stijl hanteert want er zijn veel meer voorbeelden van zijn defensieve tactiek dan van zijn offensieve tactiek. Maar het is natuurlijk ook niet zo dat hij elke wedstrijd de park the bus strategie hanteerde!

9 oktober 2019 om 14:27

@mothespur met Real? Ronaldo heeft nu nog geregeld nachtmerries van toen Mourinho trainer was bij real.stond ie met tranen in de ogen op t veld omdat ze alleen maar aan het verdedigen waren, terwijl Ronaldo al zn kwaliteiten wou etaleren, maar daar niet aan toe kwam.ja...tegen levante..dan mochten ze aanvallen, maar dat was t ook wel zo'n beetje

9 oktober 2019 om 15:00

@mothespur een genie vind ik echt te overdreven. hij geeft klauwenvol met geld uit aan teams die hij vervolgens niet laat voetballen maar die alleen maar bezig zijn met de tegenstander het voetbal onmogelijk te maken. hij heeft veel prijzen maar die hadden wel meer coaches gepakt met de selecties die Mourinho voor handen had en dan waarschijnlijk nog met veel leuker voetbal ook. de CL pakken met Porto was idd een uitzonderlijke prestatie maar bij Inter en bij Real had hij echt wereldselecties staan

9 oktober 2019 om 15:07

Ik mag aannemen dat men bij Spurs ook wel es een troffee willen winnen. Dan is er simpelweg geen betere dan Mourinho..nadeel als fan zijnde is wel dat je hem elle week moet gaan verdedigen en dat word vermoeiend

9 oktober 2019 om 15:18

@utd22 wanneer was de laatste grote prijs dan die Mourinho heeft gewonnen? een EL winnen staat voor een club als United ongeveer gelijk aan het winnen van de Knvb beker, dat is voor United niet meer als een troostprijs. de FA Cup heeft hij dan ook nog gewonnen bij United maar de echte grote prijzen op zijn palmares zoals het winnen van de PL en het winnen van de CL dateren alweer van een hele poos geleden

9 oktober 2019 om 15:21

Je moet het in perspectief zien, EL en League cup winnen doet een Klopp of een Pep met dat materiaal gewoon niet. Kijk hoe United nu is. Mensen mogen naar mijn mening echt wel meer respect hebben voor zijn trainerschap, of je zijn uitstraling mag of niet.

9 oktober 2019 om 15:24

Chelsea- Barcelona, 2005, 3-0 na 26 minuten. Chelsea- Tottenham FA Cup 2007. 3-0 achter bij de rust. 3-3 eindstand. Alle verdedigers o.a. Terry en Boulahrouz, werden in de 2e helft gewisseld. Ballack stond het verste terug in het veld.Chelsea- Arsenal maart 2014. 3-0 na 17 minuten. 4-0 bij rust. 6-0 eindstand.zomaar een paar voorbeelden van dominante aanvallende voetbal.om maar niet te spreken van hoe hij de CL won met Inter. Kansloze missie zei iedereen vooraf.feite is dat Man United nu slechter is dan het was onder Mourinho. Zij hadden toen Pogba moeten verkopen en Mourinho laten zitten. Hadden ze nu beter voorgestaan denk ik.

9 oktober 2019 om 15:25

Dat was de eerste Europees succes voor een Engelse club in vele jaren.

9 oktober 2019 om 15:38

@mothespur United heeft anders flink wat geld uitgegeven onder Mourinho. dat hij dan de verkeerde spelers haalt en nooit durft aan te vallen speelt natuurlijk ook mee in de matige prestaties

9 oktober 2019 om 15:49

Dat ene record jaar waar wij het steeds over hebben, dat komt omdat het nog steeds een record is. Het was zijn 2e seizoen in Spanje. Daarmee werd Barcelona, de toen door iedereen geroemde beste ploeg van de wereld (ooit) onttroond. Dat heeft hij toch verdomd snel voor elkaar gekregen en ware het niet dat in 2012 de halve finales in de CL tegen Bayern (verlies na strafschoppen), vielen voor en na een slopende Classico, dan had Mourinho ook dat jaar met Real de CL gewonnen. Dat Mourinho nooit bereid is een competitie te laten schieten, dat heeft hem vaker opgebroken. Zo ook destijds met Chelsea tegen Liverpool. Liverpool in de competitie op 38 punten van Chelsea maar wel in de halve finale winnen van Chelsea met een z.g. ghost goal, die geen enkele camera heeft kunnen vaststellen. Dat hij overal voor gaat, bekers incluis, is misschien zijn grootste fout. Vergeet ook niet zijn record: Toen hij met Real in 2011 van Gijon thuis verloor met 1-0 kwam een einde aan een indrukwekkende serie van trainer Josã© Mourinho die met zijn laatste vier werkgevers - Porto, Chelsea, Internazionale en Real Madrid - liefst honderdvijftig thuisduels in competitieverband niet verloor. In februari 2002, toen de coach met FC Porto verloor van Beira Mar (2-3), gebeurde dat voor het laatst. En nooit verliezen van Wenger, tot zijn laatste seizoen met Chelsea dan, in de minste beker competitie dan

9 oktober 2019 om 15:53

Vergeet de anderen niet die geld uitgaven en niks wonnen he. Het is altijd makkelijk om dat erbij te halen bij Mourinho maar hij won ten minste prijzen met die matige selectie waar hij ook niet altijd de aankopen kreeg die hij eigenlijk wilde.

9 oktober 2019 om 16:03

@mothespur vergeet ook de anderen niet die ook geld uitgaven en wel succesvol waren en dat ook nog eens met mooi voetbal deden. geen enkele coach krijgt alle aankopen die hij wil want als dat wel het geval is zouden coaches werken met selecties van 60 man. die coaches willen allemaal het liefst elke positie vierdubbel bezet hebben en alles kopen wat los en vast zit

9 oktober 2019 om 16:14

Pep en Klopp kregen gewoon de aankopen die zij in gedachten hadden waardoor ze precies konden spelen hoe ze wilden. Het is gewoon veel lastiger als dat niet het geval is. Kopp kreeg ook gewoon de tijd ookal wonnen ze niks. Mourinho wint met een matige selectie prijzen die ze eigenlijk niet horen te winnen en hij werd gewoon ontslagen. Ze zijn nu gewoon verder van huis dan toen. Iedereen weet dat het bestuur daar het probleem is, hij vroeg om een director of football maar die kreeg hij niet en nu vragen alle fans daar hetzelfde nu ze verder zijn afgegleden. Vertrouwen in de trainer staat voorop vooral al is het een trainer met zo'n staat van dienst met een verlengd contract.

9 oktober 2019 om 16:19

@mothespur ik weet niet of United dat allemaal heeft tegen gehouden. ik kan me ook voorstellen dat een grote voetballers helemaal geen zin heen om dat afbraakvoetbal van Mourinho uit te voeren en liever ergens onder een coach gaan werken die zijn teams wel van eigen initiatief laat uitgaan

9 oktober 2019 om 16:22

Jawel, maar die Woodward geeft graag geen macht weg aan andere personen die wel verstand hebben van voetbal.We gaan het niet eens worden denk ik. Agree to disagree haha

9 oktober 2019 om 17:36

@mothespur cool wat Woodward betreft ben ik het overigens wel helemaal met je eens. als 4 coaches op rij tegenvallen (moyes, Van Gaal, Mourinho en Solskjaer) dan ligt het natuurlijk niet alleen aan je coaches dat het zo slecht gaat

100 miljoen afwijzen? Ik geloof er geen snars van. Sowieso, welke club gaat z'n vingers nog branden aan Mourinho? Je haalt er mijn inziens alleen maar een vervelend imago mee binnen.

9 oktober 2019 om 14:05

Eigenlijk best bizar dat die man op basis van prestaties van 8/9 jaar geleden nog overal gevraagd wordt. Bij zijn laatste 3 clubs toch ontslagen.. Al zou het me ook niks verbazen als hij het weer fantastisch gaat doen. Vind het meer een trainer voor een underdog club als Inter in die tijd. Als hij het spel moet maken dan is het 3x niks, dat wil die ook niet.

9 oktober 2019 om 14:47

Voetbal, tactieken en strategiën ontwikkelen zich en daarin is Mourinho te weinig mee gegaan denk ik. Hij probeert nog steeds de Inter-stijl in te slijpen maar daar weten de teams tegenwoordig beter tegenin te gaan. Ik zie Mourinho eigenlijk nergens meer succesvol worden omdat hij voordat hij ergens begint al zoveel tegenstanders heeft vanwege z'n karakter.

9 oktober 2019 om 18:15

Ik denk niet dat het met tactieken en strategiën te maken heeft. Ook heeft Mourinho het bij Real helemaal niet zo slecht gedaan als mensen doen vermoeden. Heeft hoe je het wendt of keert, hij heeft wel de basis gelegd voor de uiteindelijke succes die zijn geboekt. Iets waar Louis v. Gaal enorm voor word gewaardeerd bij Bayern. Ook kon je zijn tactiek bij Real totaal niet vergelijken met zijn tactiek bij Inter. Ja hij speelde een aantal belangrijke wedstrijd met meer defensieve zekerheid dan Barca (dat destijds gewoon het beste voetbal neerlegde). Weinig clubs die zich met Real konden meten op Barca, Dortmund en Bayern na. De clubs die Real achtereenvolgend versloegen in de halve finales van de CL. Bij Chelsea toch kampioen geworden, en ook bij United leek het alsof hij de weg naar boven had gevonden. United heeft gewoon een matige selectie, en had afgelopen seizoen gewoon een hele hele matige defensie. Je kan ook niet echt bouwen of aanvallend spelen als je achterin continue onzekerheid hebt door blessures en je in het algemeen gewoon weinig kwaliteit hebt. Ik snap niet waar die opleving vandaan kwam toen Mourinho wegging, maar de recente prestaties doen gewoon vermoeden dat het mentaal niet goed zit in die groep. Jongens die al gauw tevreden zijn als ze een paar keer hebben gewonnen. Voor zo'n groep moet je Mourinho niet zetten nee.

9 oktober 2019 om 15:13

Ik geloof best dat het een aanbod van 100 miljoen was. Denk dat hij dit over 3/4 jaar had kunnen verdienen, niet per jaar natuurlijk.

Engnek Mourinho zit dus openlijk aan de stoelpoten van een collega te zagen. Dat die vent helemaal niets toevoegt aan het spelletje voetbal was me al langer duidelijk. Ik heb zijn teams al iets langer dan de laatste jaren aangeduid als laf. Dat blijkt nu dus ook op deze manier tot uiting te komen.

9 oktober 2019 om 14:07

Hij voegt wel degelijk iets toe, hij is een winnaar dat kun je niet ontkennen. Ook is het onzin dat hij op één manier speelt, ik vind het juist belachelijk dat iedereen hetzelfde moet gaan spelen.

9 oktober 2019 om 14:14

Hij was een winnaar. Laatste 2 keer is hij de laan uitgestuurd. Het voetbal heeft zich verder ontwikkeld terwijl Mou stil is blijven staan. Dat 'iedereen is de vijand' riedeltje van hem werkt niet meer.

9 oktober 2019 om 14:18

Bwa hij heeft bij Man Utd toch wel nog prijzen gepakt he, zoals de EL? Men deed er toen wat lacherig over maar achteraf blijkt toch dat de EL momenteel het niveau van Man Utd is, waardoor je kan stellen dat hij zijn job gedaan heeft. Maar als hij terugkomst zal hij zich opnieuw moeten uitvinden want hij inderdaad niet meer die garantie op succes zoals hij dat vroeger was. En daarnaast weet je dat hij dramatisch is voor de uitstraling van je club met zijn Calimero gedrag en geruzie met alles en iedereen.

9 oktober 2019 om 14:42

En toch won hij de Europa League en the League cup (community shield ook nog maar die tel ik niet) met dat matige United. Je ziet nu hoe moeilijk het is om ook maar iets te winnen met United de afgelopen jaren.En natuurlijk zal hij zich moeten ontwikkelen net zoals alle andere trainers dat ook moeten maar ik denk dat hij juist door dat tussenjaar de tijd heeft gehad om dat te doen.

Was al duidelijk voor mij dat hij een optie zou zijn mocht Poch vertrekken want hij zit wel erg vaak in het stadion haha Ik sta volledig achter Pochettino daar veranderd een slechte periode nog niks aan tenzij hij zelf geen zin meer heeft natuurlijk.Mocht hij wel weg willen dat vind ik Mourinho niet eens een slechte keuze, misschien is hij precies wat je nodig hebt als Spurs zijnde. Een winnaarsmentaliteit krijg je in ieder geval wel met hem, dat i iets wat Tottenham toch steeds net niet hebben. Ik geloof wel dat hij zich heeft ontwikkeld als trainer in zijn tussenjaar en mischien is hij wel herboren nu.

9 oktober 2019 om 14:57

@mothespurs Ik denk dat jullie na Poch juist een Louis van Gaal type nodig hebben. Iemand die opnieuw met jong en gretig talent gaat bouwen. Dat vond ik juist altijd de kracht van Spurs. Jonge talenten kopen of opleiden en daar een sterk team van maken. Helaas voor jullie kunnen jullie niet meer goedkoop shoppen bij Ajax . Was ook mooi om te zien hoe onderscheidend Tottenham was met gericht jonge talenten kopen en rustig bouwen. Een Mourinho is voor korte termijn. Veel kopen, alles tegen werken en op korte termijn resultaten halen.

9 oktober 2019 om 15:02

Waar ik denk dat LVG te verouderd is in zijn manier van spelen en denken is Mourinho een trainer die mee zou kunnen gaan in elke tijd en tacktisch natuurlijk een meesterbrein is welke tijd dan ook. Hij leeft voor het trainerschap en wordt ook emotioneel als hij uit dat hij het mist, dat zegt genoeg. Onze selectie moet gewoon ruiken aan het winnen van een prijs.

9 oktober 2019 om 15:14

@mothespurs maar op gebied van gevestigde namen halen, zal Tottenham het altijd afleggen tegen Man U, Man City, Liverpool en mogelijk zelfs Arsenal. Daar zijn veel meer mogelijkheden (salaris o.a.) en meer fans. Buiten Engeland natuurlijk nog meer clubs waar Tottenham het tegen af zal leggen. Ook qua budget zullen ze afleggen tegen heel veel clubs. De unique selling point wat ze onderscheidend maakte was juist dat beleid. Zie een Napoli die doet ook zoiets. Gericht scouten en spelers ontwikkelen naar topspelers.

9 oktober 2019 om 15:25

Er zijn genoeg gevestigde namen, je moet altijd gericht aankopen en 2 van zulke spelers kunnen het verschil al maken. De meeste topclubs kopen niet zomaar spelers.

De clubs staan momenteel niet in de rij voor Jose, en begrijpelijk ook. Ik denk dat ze eindelijk beseffen wat je in huis haalt: een hoop uitgaven eisen, resultaat voetbal, en een slecht imago. Anno 2019 zitten clubs daar gewoon niet meer op te wachten. Het voetbal landschap is veranderd, en spektakel/entertainment speelt een grotere rol dan voorheen. Entertainment hoeft niet alleen maar balbezit voetbal te zijn, maar dat kan ook countervoetbal, heel direct voetbal, hoge pressie voetbal, etc. zijn. Waar mensen niet meer op zitten te wachten is de dubbeldekker van Jose

9 oktober 2019 om 14:47

Real was toch juist een mooie counterploeg onder hem toen ze kampioen werden. Bijna elke week was er wel een video van een prachtige counter toen van wat ik mij herinner. Ik vind het juist mooi voor het voetbal als er diversiteit is in de manier van spelen tussen clubs. Teams kopiëren elkaar maar tegenwoordig om maar een excuus te hebben als ze niet winnen.

9 oktober 2019 om 15:23

Als je Real als counterploeg moet omschrijven, weet je al dat er iets niet klopt. Zeker met het spelersmateriaal dat er beschikbaar was. Om dan nog maar te zwijgen van de reputatie schade die Real opliep met zijn passage. Het is zeker iemand die resultaten kan brengen maar je weet op voorhand dat het korte termijn is met hem en dat er ze al het gezeur en de imagoschade moet bijnemen.

9 oktober 2019 om 15:35

Blijkbaar was dat de manier om kampioen te worden tgen een ijzersterk Barca in die tojd. Daarbij heb ik toch ook wel vaak genoten van de snelle aanvallen toen waar ze bekend om stonden. Ze domineerde gewoon alleen op een andere manier. Wie denken mensen te zijn om te bepalen wat beter is dan het ander. Bij topclubs zoals Real staat prijzen winnen op nummer 1.

9 oktober 2019 om 16:41

@mothespurmourinho heeft af en toe mooie dingen laten zien met zijn countervoetbal, maar laten we niet vergeten wat voor ongelofelijk goed elftal hij daar voor nodig had. En dan nog dolf hij het meerendeel het onderspit tegen Barcelona.daarna heeft hij met mindere elftallen toch laten zien dat zijn ideen versleten zijn. Spelers willen genieten van het voetbal, die gaan niet meer als spits rechtsback lopen. Fans willen entertained worden, die hebben geen trek in een dubbeldekker.

9 oktober 2019 om 16:48

Mo, ik zeg niet dat de ene speelstijl beter is dan de andere. Een mooie counter is schitterend maar je kan er nu eenmaal niet omheen dat Real historisch gezien dominant en aanvallend voetbal speelt. En daar steeds, ook onder Mourinho, de spelers voor heeft gehad/ gekocht. Maar goed, uiteindelijk gaat het om de prijzen en Mourinho heeft toch de titel gepakt met Real in het Barca era. Daartegenover stond wel een enorme reputatie schade voor Real, en het gegeven dat op het einde van Mourinho zijn tijd Real eigenlijk beschouwd werden als een ordinaire schopploeg, met Pepe en Ramos als exponenten. Zelfs de Real supporters waren dit beu want konden zich niet meer identificeren met hun Real. Dus ja, hij brengt prijzen maar tegen welke prijs??

9 oktober 2019 om 17:04

Had het ook niet specifiek over jou hoor Maar is die reputie dan zoveel beter dit jaar dan toen? Ik zie liever het Real onder Mourinho dan die slappe hap van nu die ook nog eens niks wint. Toen hadden ze ten minste een duidelijke visie, identiteit en inzet.Die real supporters staan er touwens om bekend dat ze verwend zijn en bij het minste of geringste alweer met die trieste zakdoekjes dtaan te zwaaien. Ze fluiten zelfs eigen spelers uit, zelfs Ronaldo... moet niet gekker worden daar.

9 oktober 2019 om 21:43

Ach, de Chelsea en United fans riepen ook om Mourinho zoals jij dat nu doet. Die zijn van een koude kermis thuisgekomen. Mourinho heeft al aangegeven 'gewoon' dezelfde opvatting te hebben, dus van vernieuwing zal geen sprake zijn.succes ermee.

10 oktober 2019 om 13:58

Ik roep niet om Mourinho, iedereen staat gewoon achter Poch bij ons behalve de media en mensen die niks met de club te maken hebben. Wat ik wel zeg is dat Mourinho die prijzen kan pakken die Spurs nodig hebben op dit moment. En zijn cv spreekt voor zich, het is op tactisch vlak gewoon een genie en is uitermate wijs en intelligent al gaat het over voetbal.

Begrijpelijk dat Mourinho Benfica (valt geen Europese prijs mee te winnen) als een stap omlaag ziet. Ook China is een stap omlaag omdat je uit de picture verdwijnt. Als je eenmaal een stap omlaag doet, verdwijn je uit het rader bij topclubs en wordt het lastig om je trainers carriã¨re weer op rails te krijgen / weer bij een absolute topclub terecht te komen (tenzij je uitzonderlijk goed presteert). Een Guardiola zou dat nog wel lukken, maar Mourinho zou een gevalletje Villas-Boas, Moyes, Di Matteo, Rijkaard worden. Ooit bij een topclub, tegenwoordig moeten ze vissen in een ander vijver (subtop).

Wat een broodje aap verhaal. Geloof je nu echt dat Daniel Levy met Mourinho door een deur kan?levy zelf heeft het aan-en verkoopbeleid stevig in handen en laat dat nu net iets zijn wat Mourinho zelf allemaal wil doen.daarnaast geeft Spurs relatief weinig uit en verkoopt vaak hun betere spelers.

Succes ermee, zolang hij maar bij Liverpool uit de buurt blijft. Desalniettemin, welke topploeg denkt nou aan Mourinho? Ik zou niet onder de indruk zijn van zijn laatste 2 klussen en op oude glorie kunnen je niet blijven teren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Tottenham Hotspur

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Arsenal91
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
H. LlorisKeeper50
P. HøjbjergMiddenvelder50
T. NdombèléMiddenvelder51
Lucas MouraMiddenvelder51
H. KaneAanvaller55
Son Heung-MinAanvaller57
A. WhitemanKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Tottenham Hotspur.

849 fans
Coach, 57 jaar
SeizoenClub
2016-2018 Manchester United
2013-2015 Chelsea
2010-2013 Real Madrid
2008-2010 Internazionale
Laatste voetbalnieuws

Stand-in van Harry Kane blinkt uit bij debuut; AC Milan wint in Glasgow

Tottenham Hotspur is goed begonnen aan de deelname aan de Europa League. Het team van José Mourinho was donderdagavond in Groep J duidelijk te sterk voor LASK Linz; het andere duel...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 25 oktober
Manchester City gaat toeslaan bij Partizan Belgrado. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren