AC Milan presenteert negende trainer in ruim vijf jaar tijd

Woensdag, 9 oktober 2019 om 12:12Chris Meijer • Laatste update: 13:01

Stefano Pioli is de nieuwe trainer van AC Milan, zo maakt de Italiaanse club via de officiële kanalen bekend. De 53-jarige oefenmeester is de opvolger van de ontslagen Marco Giampaolo en heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract bij i Rossoneri. De aanstelling van Pioli hing al een tijdje in de lucht, tot ongenoegen van een deel van de aanhang van AC Milan.

Op Twitter was #PioliOut dinsdag zelfs een tijdje trending, terwijl Giampaolo op dat moment nog niet eens ontslagen was. AC Milan maakte dinsdagavond het ontslag van Giampaolo wereldkundig, zonder verder uitspraken te doen over de reden van zijn ontslag. Zeker lijkt echter dat de teleurstellende competitiestart ten grondslag ligt aan zijn congé. Afgelopen zaterdag won Milan nog met 2-1 van Genoa, maar dat bleek niet genoeg om zijn baan te redden. De club is terug te vinden op de dertiende plaats en met een nieuwe trainer aan het roer hoopt men de weg naar boven in te slaan. In totaal zwaaide Giampaolo slechts 111 dagen de scepter bij Milan.

Luciano Spalletti leek vervolgens de voornaamste kandidaat om Giampaolo op te volgen, maar zijn doorlopende contract bij Internazionale bleek een probleem te vormen. De oefenmeester werd door de stadgenoot van AC Milan afgelopen zomer op non-actief gesteld en vervangen door Antonio Conte. Omdat het contract van Spalletti bij Internazionale nog doorloopt tot medio 2021, moest er onderhandeld over het ontbinden van die verbintenis. Om het contract te laten ontbinden vroeg Spalletti ter compensatie een volledig jaarsalaris, terwijl Inter niet verder wil gaan dan een halfjaar salaris. Spalletti wil dat verlies niet lijden en daarom komt het niet tot een dienstverband bij Milan, zo meldde Sky Italia al in een eerder stadium.

Daardoor is AC Milan bij Pioli terechtgekomen, die na zijn vertrek bij Fiorentina van afgelopen voorjaar zonder werk zat. De Italiaanse oefenmeester was eerder werkzaam bij onder meer Internazionale, Lazio, Palermo, Bologna, Chievo Verona en Sassuolo. Pioli is na Massimiliano Allegri, Clarence Seedorf, Filippo Inzaghi, Sinisa Mihajlovic, Cristian Brocchi, Vincenzo Montella, Gennaro Gattuso en Giampaolo de negende trainer in ruim vijf jaar tijd. Na de interlandperiode is Lecce de eerste tegenstander van het zwalkende AC Milan in de Serie A.


Poll

Goede zet van AC Milan?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

67 reacties (laatste reactie door sirius)

Sorry hoor maar wat heeft deze man dan gepresteerd om aangenomen te worden want dan kan je net zo goed gattuso terug nemen. Het lijkt bijna alsof milan een trainers opleiding, belachelijk.

9 oktober 2019 om 12:17

Dan wel een opleiding waar je na een halfjaar van school wordt geschopt omdat het lesmateriaal niet goed genoeg is.

9 oktober 2019 om 13:13

gewoon nieuw beleid, verrotte appels weggooien, investeren in jeugd, en paar topaankopen doen, en een coach halen die past bij AC Milaan, zoals Carlo Ancelotti en Seedorf/pirlo/kaka. Als ze niet willen, dan moet je ze belangrijk maken binnen AC Milaan.

9 oktober 2019 om 13:23

Seedorf? Serieus? Omdat zijn vorige passage bij Milan zo succesvol was , om nog maar te zwijgen van de onuitwisbare indruk die hij achtergelaten heeft bij Kameroen🙄

9 oktober 2019 om 15:41

Seedorf is gewoon 3e geworden als je kijkt naar het aantal behaalde punten in de tijd dat hij coach was. Dus qua resultaten deed hij het toen goed. De selectie was alleen niet blij met hem, omdat ze toen nog dachten grote mannen te zijn. Maar Seedorf gaat heus niet nog een keer zijn vingers branden en die andere mannen ook niet. Ze zijn niet gek.

9 oktober 2019 om 17:00

In dat seizoen werd AC Milan 8ste en won Seedorf als trainer 50% van zijn wedstrijden met een doelsaldo van +2. Hij eindigt 8 punten achter plaats 4 en 3 punten boven plaats 10. Zo goed deed hij het dus niet... al was het wel zijn beste prestatie als trainer.

9 oktober 2019 om 18:02

Ja maar weet je waar Milan toen vandaan kwam?? Ze stonden in de winterpauze 13de(!)

9 oktober 2019 om 12:21

En dan ook gelijk een contract voor 2 jaar. Waarom beginnen ze niet met een contract tot het einde van het seizoen + een optie voor nog een jaar.

9 oktober 2019 om 12:27

Want dat gaat elke trainer natuurlijk zomaar accepteren bij een club waarvan je weet dat de kans groot is dat je ontslagen wordt binnen een jaar.

RIP ons seizoen 2019-2020

9 oktober 2019 om 13:32

Snap niet dat AC geen poging voor Mourinho gedaan heeft had Wenger ook een goede optie gevonden maar die wil liever op kantoor zitten. Als die 2 niet hadden gewild had ik voor Gatusso gegaan die leverde echt geen slecht werk met ac Milaan vond ik.

9 oktober 2019 om 13:56

Milan moet weer helemaal opgebouwd worden, dat zie ik Mourinho eerlijk gezegd niet doen. Die gaat altijd met heibel weg.

9 oktober 2019 om 13:56

Mourinho stapt hier toch niet in lijkt me. Inter is één van de weinige clubs waar hij nog echt geliefd is, dus dat zal hij vast niet te grabbel willen gooien. Daarnaast kan hij na het vertrek bij United, zich niet weer een teleurstellend avontuur permitteren.

9 Trainers in 5 jaar tijd.. Niet gek dat er alleen nog maar 'net niet trainers' in lijken te willen stappen.

Ik hoopte eigenlijk dat Milan bestuur zou schrikken door de trending topic #poiliout wereldwijd. Helaas. Ik denk ook dat andere niet wilde of teveel vroegen.

Nouja laten we hem op zn minst 7 wedstrijden de kans geven, net zoals Sampaolo, ik hoopte eigenlijk op Mourinho,Van Gaal, koppig sterke trainer, die tegen het bestuur in durven gaan. Vooral Van Gaal zou echt top zijn; om hem in San Siro te zijn prachtig! Maar goed, zn mindere "broertje" Poili moet het gaan doen... top....

9 oktober 2019 om 12:27

Ben echt benieuwd waar deze man ons naartoe gaat brengen. Ik hoop in ieder geval dat het huidige middenveld wordt weggeveegd en wordt vervangen met de nieuwkomers. Dat systeem van Giampaolo werkte gewoon voor geen meter. Rebic, Leao, Bennacer, Paqueta etc. allemaal op de bank laten? Vroeg me iedere week weer af waarom.
Ik hoop dat deze man ons positief kan verrassen en op zijn minst voor een EL ticket kan zorgen. Vraag me ook echt af wat er door die hoofden van de spelers gaan. 3e coach in 1-2 jaar tijd zou je ook niet echt motiveren om die volle 100% te geven. Ik hoop in ieder geval dat het goed komt, want anders verwacht ik nog slechtere resultaten dan voorgaande seizoenen.

9 oktober 2019 om 13:13

@rossonero25 Onzekere trainers timmeren het team dicht met plichtsgetrouwe voetsoldaten en wagen zich niet aan raspaardjes die offensief iets bijdragen.

9 oktober 2019 om 12:34

Mourinho ging en gaat nooit naar Milan komen, dat weet je zelf ook wel. Spalletti zou een ideale trainer geweest zijn, die wist wel wat met dit boeltje. Perfecte trainer om weer top 4 te halen. Of desnoods een Ranieri, die toch een stuk beter is dan wat er nu is aangesteld. Pioli, Giampaolo..vind het maar lood om oud ijzer.

9 oktober 2019 om 12:43

Mourinho is nooit een mogelijkheid geweest, dat weet iedereen. Van Gaal is trainer in ruste, die stapt niet ook niet in. Eigenlijk staat alleen de C-garnituur klaar voor AC Milan, wat ooit een van de machtigste clubs ter wereld was maar wat gewoon een trainers kerkhof is geworden.

9 oktober 2019 om 13:09

@maurootje, wat zijn de verwachtingen van het bestuur en van de supporters als er 8 trainers sneuvelen in 5 jaar? Ben ik oprecht benieuwd naar. Met dit materiaal kan je denk ik hoogstens 5e worden in Italië en dat is ook de hoogste notering in de laatste 5 jaar.

9 oktober 2019 om 13:49

Dat soort trainers gaan nu niet instappen. Ik denk dat het zaak is voor AC Milan om zelf weer de boontjes te kunnen doppen. Nu zijn ze al jarenlang afhankelijk van eigenaren met diepe zakken, terwijl je eerst een fundament moet hebben, wil je succesvol zijn. Ik denk namelijk niet dat de club op lange termijn kan overleven als er geen rijke eigenaar op zit die er geld in pompt.

Je weet het natuurlijk nooit, misschien valt alles wel op zijn plek onder Pioli. Maar hij is zeker geen betere trainer dan zijn voorgangers. Wat een afbraak voetbal werd er onder hem gespeeld bij Inter zeg. Fiorentina heeft vorig jaar een ontzettend slecht seizoen onder hem gedraaid. Daarnaast is de man bijna overal ontslagen. Ik zie niet in waarom dit nou de man zou zijn die Milan uit het slop gaat trekken.

9 oktober 2019 om 12:32

Eigenlijk zeg je het zelf al. Hij is overal mislukt. En dit is zijn volgende. Hij gaat Milan niet aan de praat krijgen. Daar is hij niet goed genoeg voor.

Zo’n mooie club zo hard zien afglijden doet denk ik pijn aan ieder voetbalhart. Ongeacht of je Juve of Inter support, dit is gewoon diep triest.

Gaat een beetje op Palermo lijken van een tijdje terug... Doet toch best wel een beetje pijn aan het voetbalhart hoe het nu met Milan gaat. Even werd er gedacht een weg naar boven ingezet te hebben, maar daar is weinig van terechtgekomen jammer genoeg.

Kan iemand mij vertellen hoe de milan supporters reageren naar het bestuur toe? Worden er acties georganiseerd of iets gedaan om hun onvrede te tonen? Ik zit er een beetje ver van af, maar dit kan toch niet!

9 oktober 2019 om 13:08

#PioliOut is top 5 trending in de wereld, dus Milan laat echt van zich horen, de ultras laten tribunes leeg tegen Fiorentina en Genua en hebben spandoeken met "Milan verdient ons niet". Borden met teksten als het bestuur zijn bufoni (bavianen) op Casa Milan. Dit besluit gaan de supporters echt niet pikken. Ben er zelf ook ziek van...

9 oktober 2019 om 13:12

En wat brengt het op? Pioli is aangesteld, zal deze winter weer een blik b- spelers mogen aantrekken om volgens zijn systeem te kunnen spelen en tegen eind dit seizoen lezen we dat Milan op zoek is naar een nieuwe trainer na het ontslag van Pioli. En ondertussen blijven de supporters maar shirts kopen en toegang betalen.... een club die op amper 5 jaar tijd maar liefst 9 trainers aanstelt is de weg kwijt. Dit is amateur niveau.

9 oktober 2019 om 15:45

Wat wil je dan dat de supporters doen Thenry?

9 oktober 2019 om 17:04

Je kan niet veel anders doen dan je ploeg blijven steunen, in goede en slechte tijden. Je zit nu eenmaal met een bestuur bij Milan zonder enige zelfreflectie, dat met pure willekeur maar trainers aanstelt en terug ontslaat.

De genoemde cijfers geven keihard aan dat het bestuur keihard faalt in het hebben van een visie en daar ook aan vast te houden. Telkens weer een andere trainer met een andere kijk op het spelletje en telkens mag de spelersgroep daar dan weer invulling aan proberen te geven. Onbegonnen werk voor die spelersgroep, want voor die spelersgroep zich dat heeft eigen gemaakt staat er weer een nieuwe baas voor de groep. Met weer een nieuw bedrijfsplan......

9 oktober 2019 om 12:47

Dat falen is al minimaal 10 jaar bezig. Als je ziet wat voor selecties Milan heeft gehad in de loop der jaren en nu de afgelopen tijd dan is dat om te janken. De topclub is niet meer en als je de selectie ziet dan mag je blij zijn met plek 6 tm 9. Milan staat voor mij synoniem aan wanbeleid. Zonde hoe deze mooie club om zeep geholpen wordt.

9 oktober 2019 om 13:51

Maar laten we eerlijk zijn. We hebben het hier over een club die al decennia afhankelijk is van telkens een geldschieter die er geld in pompt. Eerst was het Berlusconi en we zagen allemaal hoe snel het misging toen de geldkraan dicht moest. Nu is het weer 1 of andere miljardair waar de club op leunt. Ik denk niet dat ze bij AC Milan weten hoe ze de club uit zichzelf winstgevend kunnen krijgen als er geen eigenaar is die voor de centen zorgt.

Parodie op een voetbalclub dit Milan. Wat een beleid zeg. Hopen dat het daar ooit nog goed gaat komen.

Ik volg Milan niet maar als je zoveel trainers binnen een korte tijd eruit gooit, mag het bestuur zich ook wel eens achter de oren krabben. Ik ben trouwens ook wel benieuwd of de achterban van Milan nog steeds torenhoge verwachtingen hebben of hebben ze zich inmiddels bij de situatie van middenmoter neergelegd.

9 oktober 2019 om 15:46

Zit net een nieuwe directie in met Maldini en Boban. Edit: Over de verwachtingen, iedereen verwacht gewoon ieder jaar dat we 4e-5e kunnen worden. Dat had ook dit jaar gewoon moeten kunnen.

Genoeg woorden aan vuil gemaakt. Gaat het seizoen misschien afmaken en wordt dan weer weggestuurd. En dan zal de volgende net niet trainer weer worden aangesteld.

9 oktober 2019 om 13:54

Als je 9 trainers aanstelt in een periode van 5 jaar, is het niet de schuld van de trainers. Dat bestuur is al jaren een puinhoop.

Succes gegarandeerd... oude wijn in een nieuwe zak! Benieuwd wie ze begin seizoen 20-21 gaan aanstellen als opvolger van deze Pioli?

#milanmanagementout. Ik hoop echt dat ik er zo naast zit dat we dit jaar alsnog voor de CL kunnen kwalificeren. Het is zo'n mismanagement aan het worden. Gazidis die alles tegenhoudt, geen support van Elliott group qua investeringen. Elliott verkoop het, nu het nog kan, aan Lvmh Group. Had gewoon de clausule van Spalletti bij Inter uitgekocht, dan hadden we een trainer met naam, (internationale) ervaring die tactisch erg sterk is. Pioli is iets beter dan Giampaolo.... Belangrijkste is laat de nieuwe aankopen spelen, dat is niet zo moeilijk en motiveer de spelers als geen ander dat ze voor het shirt willen sterven!! We zullen het zien... Forza Milan!

Onbegrijpelijke keuze. De man heeft niks klaargemaakt bij Fiorentina. Hoe komen ze toch bij hem uit? Ik kan me zo voorstellen dat Milan niet de absolute toptrainers kan aantrekken, maar als ik me niet vergis is bijvoorbeeld Cesare Prandelli nog beschikbaar. Die heeft toch al redelijk zijn sporen verdiend.

Ook als Fiorentina fan is het pijnlijk te zien hoe het ooit zo machtige Milan afgegleden is.

Als de prestaties al jaren tegenvallen, zou het dan aan de 8 voorgaande trainers liggen? Of heeft de kwaliteit van de spelersgroep hier ook niet een heel klein beetje mee te maken?

Deze mag het waarschijnlijk weer volhouden tot eind dit seizoen waarin ze geen Europees voetbal houden en dat als excuus gebruiken om in de zomer weer een nieuwe trainer aam te stellen.

Ik zit nu al te wachten op het volgende bericht vanuit AC Milan dat deze trainer ontslagen zal zijn, want ook deze trainer zal AC Milan niet omhoog en terug brengen naar de top. Toen ik jaren geleden begon met voetbal kijken, was AC Milan vrijwel onverslaanbaar en misschien wel het beste team van de wereld en hadden ze geweldige namen als Dida, Cafu, Nesta, Maldini, Stam, Gattuso, Pirlo, Kaká, Seedorf, Shevchenko, Inzaghi, etc. rondlopen en kwamen daar spelers als Ronaldo en Ronaldinho nog bij. Helaas waren deze laatste twee toen zeg maar op het einde van hun carrière aanbeland, maar dan nog vond ik het fantastisch om ze bij AC Milan te zien. De periode daarna hadden ze opzicht ook wel een goede selectie met namen als Thiago Silva, Zlatan, Robinho en Pato (helaas blessuregevoelig) maar vanaf de zomer van 2012 is echt wel een serieus verval ingezet bij AC Milan en lijken ze met het seizoen (met uitzondering van de periode dat Gattuso trainer was) slechter te worden. Echt heel jammer dit, want AC Milan is voor mij echt wel mijn favoriete club samen met Ajax en puur vanwege het feit omdat ze zo goed waren in de tijd dat ik begon met voetbal kijken en ook treurig om te zien hoe er de afgelopen jaren met bepaalde clubiconen zijn omgegaan bij Milan. Spelers als Seedorf, Inzaghi en Gattuso zijn de afgelopen jaren hoofdtrainer geweest bij Milan maar zijn uiteindelijk op een manier weggegaan waardoor hun imago toch wel wat beschadigd werd.

9 oktober 2019 om 13:57

Sinds Berlusconi de geldkraan heeft dichtgedraaid is het snel aanzienlijk minder gegaan met de club. Ze hebben daar geen idee hoe ze een voetbalbedrijf moeten runnen en dan kan het snel gaan. Kijk bijvoorbeeld naar Manchester United, ook eerder een gigant in de voetbalwereld. Daar falen ze ook opzichtig als ze op zichzelf zijn aangewezen en hebben het geluk dat er geld is (of is geweest).

9 oktober 2019 om 14:16

@ Sirius,klopt. En sinds Berlusconi hebben ze ook meerdere eigenaren gehad en dat was ook geen succes telkens. De ene eigenaar voldeed niet aan de betalingstermijn, de andere eigenaar die had weer wat anders niet op orde, dan kreeg je weer te horen dat een potentiële eigenaar alsnog afhaakte of weet ik veel wat. Ik ben benieuwd, want een paar weken geleden gingen er namelijk geruchten dat Bernard Arnault (de eigenaar en oprichter van Louis Vuitton) schijnbaar interesse heeft om AC Milan voor 1 miljard euro te kopen. Dat gerucht werd ook ontkent, maar ergens hoop ik dat er wel een kern van waarheid in zit. Volgens Forbes wordt het vermogen van Arnault geschat op zo'n 90 miljard dollar en mocht hij AC Milan alsnog daadwerkelijk overnemen, dan moet hij wel heel de club opnieuw opbouwen en dat gaat sowieso tijd kosten (want zoiets doe je niet even binnen 1 of 2 seizoenen), maar hopelijk kan hij er dan weer een mooie club van maken en AC Milan terugbrengen naar de positie waar ze horen.

9 oktober 2019 om 14:24

Ik denk niet dat het uitmaakt. Wat weet een mode-gigant van het runnen van een voetbalclub? Dan heb je wederom een nieuwe eigenaar en de kans is aanwezig dat er weinig verandert. De club moet weer zelfvoorzienend kunnen zijn en dan heb je voetbal-know-how en een visie nodig. Dat overzicht hebben clubs als Milan allang niet meer helaas.

9 oktober 2019 om 16:46

@ Sirius. Ja dat is ook zo, maar dat hij een mode-gigant is wil niet zeggen dat hij geen verstand van voetbal zal hebben. Hij heeft veel geld en ik schrijf niet dat het een oplossing zal zijn als Bernard Arnault AC Milan overneemt, maar hij heeft geld genoeg en als hij Milan overneemt, dan moet echt gewoon de bezem door heel AC Milan gehaald worden: op het veld, maar ook in het bestuur. En alles weer opnieuw opbouwen zal niet zo van het een op het ander moment gaan en dat heeft tijd nodig. Arnault moet dan gewoon mensen weten te vinden die AC Milan weer terug kunnen brengen aan de top en een goede trainer. De grote voetballers zullen momenteel niet voor Milan kiezen, maar misschien dat ze dan alles stap voor stap opnieuw kunnen opbouwen? Dat is iets wat ik als AC Milan-fan al jaren hoop.

Ac Milan moet gewoon versterken, koop James, Modric en Koulibaly.

9 oktober 2019 om 14:00

AC Milan is net op de vingers getikt door de Uefa. De club koos ervoor om af te zien van deelname aan de Europa League om zwaardere sancties te voorkomen. Het grappige is dat ze vervolgens wel ruim 70 miljoen euro meer uitgaven dan er binnenkwam waardoor financieel herstel ten opzichte van de FFP nog heel ver weg is. Hoe wil je namelijk herstellen als je (te) veel geld uitgeeft en vervolgens een rampseizoen speelt (tot nog toe)? Ik denk dat de problemen voor AC Milan nog veel groter worden.

Gazidis zei net nog doodleuk op de persconferentie dat wij fans moeten geloven in de visie van de club, want die was er echt wel hoor! Geloof er geen snars van. Deze club handelt puur volgens paniekgevoelens en heeft totaal geen (realistisch) plan voor de lange termijn.

9 oktober 2019 om 14:04

Om het even aan een AC Milan-supporter te vragen: Komt de club niet flink in de problemen bij de Ffp? De afspraak was dat ze 2 seizoenen de tijd kregen om hun financiele huishouden met betrekking tot de FFP weer op orde te krijgen. Deze zomer gaven ze vervolgens ruim 70 miljoen euro meer uit dan er binnenkwam en Europees voetbal in het algemeen lijkt momenteel al behoorlijk lastig. Dat ga je daarna in 1 seizoen nooit meer compenseren zonder ernstige schade te leiden.

9 oktober 2019 om 14:27

Ze zijn dit jaar uitgesloten van deelname aan de Europa League om zo het verlies wat ze de seizoenen daarvoor hadden geleden (enigszins) te compenseren. Hoe het nu volgend seizoen gaat verlopen weet ik nog niet, hangt ook een beetje van de wintertransferperiode af.

9 oktober 2019 om 14:42

Hoe stellen ze eigenlijk een trainer aan bij Milan? Enkele namen van net niet trainers op papiertjes zetten, de hoed in, eens goed door elkaar halen en dan blind een naam trekken? Zoiets?

9 oktober 2019 om 18:54

@ac_julian - Ze zijn uitgesloten van deelname aan de Europa League als een teken van 'goodwill'. Anders waren de sancties enorm geweest. Ze compenseren niets en traden zelf terug om de sancties van de Uefa te voorkomen.

10 oktober 2019 om 00:16

Klopt, het was hun eigen keuze om niet deel te nemen (hoewel verscheidene media wel degelijk spreken van een ban.. heb ik zelf nooit zo ervaren echter), juist om evt sancties te voorkomen en deze dus op die manier te compenseren.

10 oktober 2019 om 14:47

Ik mag voor Milan hopen dat ze ook daadwerkelijk anticiperen aan de hand van beleid. Als ze gokken op Champions League-voetbal en dat komt niet, zullen de sancties van de Uefa over twee jaar enorm zijn.

Snap niet dat ze voor hem gaan, Zijn toch wel betere coaches beschikbaar met een betere speelstyle? Als je met een goed plan komt willen nog steeds veel trainers naar AC Milan

Wat een ongelofelijk wanbeleid wordt er hier gevoerd zeg. Schandalig. In niets meer de club die het was vroeger. Inter is de club waar ze nu een voorbeeld aan kunnen nemen.

9 oktober 2019 om 18:04

Ach, het kan verkeren. Nog niet zo heel lang geleden werd Inter ook weggezet als een trainerskerkhof (vooral het seizoen dat de Nederlandse trainer De Boer was ontslagen) en een club waar wanbeleid hoogtij dagen vierde. Daar zat natuurlijk ook een (flinke) kern van waarheid in maar in twee jaar is het ook flink omgeslagen. Wat ik bedoel te zeggen: Milan is zo'n grote club dat als het daar een jaartje voor de wind gaat, de boel ook zo weer omgeslagen is, net zoals bij Inter twee jaar geleden het geval was.

9 oktober 2019 om 18:52

Het is ook nog maar afwachten of Internazionale dit structureel door kan zetten. Het selectiebeleid bij Internazionale is naar mijn mening toch een stuk beter dan bij AC Milan. Bovendien heeft Internazionale geen problemen met de Ffp, terwijl AC Milan nog geen tekenen van herstel vertoont en (zoals het nu gaat) over iets meer dan anderhalf jaar een flinke sanctie te verduren krijgt. Bovendien lijkt Europees voetbal momenteel ook geen zekerheid, laat staan de Champions League.

Hoeveel clubs gooien nog meer hun trainer eruit wegens teleurstellende resultaten .manchester, Hotspurs, Feyenoord , Madrid etc En wie heeft er daarna wel succes ?

Toch onbegrijpelijk dat geen enkele coach het optimale resultaat kan behalen met dit milan .Je ziet ook amper spelers beter worden terwijl de meeste de leeftijd hebben dat er nog progressiemarge .wat een verschil met atalanta waar iedereen boven zijn kunnen presteert .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AC Milan

1689 fans
Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
1.AC Milan8638
3.Napoli7943
4.Juventus7020
5.Lazio6419
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
A. SaelemaekersMiddenvelder361
S. TonaliMiddenvelder365
Rafael LeãoAanvaller3411
Brahim DíazAanvaller313
O. GiroudAanvaller2911
M. MaignanKeeper320
Junior MessiasAanvaller265
Voor de complete selectie: Clubpagina AC Milan.

2 fans
Coach, 56 jaar
SeizoenClub
2019- AC Milan
2017-2019 Fiorentina
2016-2017 Internazionale
2014-2016 Lazio
2011-2014 Bologna
Laatste voetbalnieuws

Daders leveren gestolen kampioensmedaille Pioli af bij de politie

De kampioensmedaille van Stefano Pioli is terecht. De oefenmeester van AC Milan werd zondagavond na afloop van de laatste competitiewedstrijd tegen Sassuolo (0-3) bestolen van het eremetaal, toen hij met zijn...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren