Dirk Kuyt, Dennis Bergkamp en co dreigen mis te grijpen in Engeland

Woensdag, 9 oktober 2019 om

Dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Dirk Kuyt, Dennis Bergkamp en Henrik Larsson de Engelse voetbalclub Wycombe Wanderers over willen nemen. Naast dit drietal zou ook bondscoach Ronald Koeman als adviseur bij het project worden betrokken. De kans dat dit plan daadwerkelijk doorgang vindt is echter klein, zo blijkt een dag later uit de berichtgeving van het Algemeen Dagblad.

De krant meldt woensdag namelijk van Kuyts zaakwaarnemer Rob Jansen te horen hebben gekregen dat Wycombe waarschijnlijk kiest voor een andere overnamekandidaat. De Amerikaan Rob Couhig wil eveneens instappen bij de huidige nummer twee van de League One en hij lijkt er nu met de buit vandoor te gaan.

Wycombe is sinds 2012 in handen van een groep supporters en zij hebben de club te koop gezet om zo via een investeerder sportieve verbetering mogelijk te kunnen maken. Aankomende dinsdag zal gestemd worden over de toekomst van de club en dan zal dus ook bekend worden welke overnamekandidaat de voorkeur geniet.

Kuyt en Jansen zijn al langer bezig om een Engelse club te kopen en zullen nu waarschijnlijk verder kijken. De twee hebben volgens bronnen uit Engeland nog twee kandidaten op het oog, al is nog niet duidelijk om welke clubs het precies gaat.


Poll

Had jij Wycombe Wanderers een mooie club gevonden voor Dirk Kuyt en co?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

12 reacties (laatste reactie door dante)

Ben benieuwd welke clubs dit dan zullen zijn. Ik zelf denk Sunderland en misschien afc Wimbledon.

9 oktober 2019 om 09:46

Volgens de filosofie van AFC Wimbledon zal die club niet beschikbaar zijn. Zou me zeer verbazen als deze ooit zal worden verkocht aan een andere partij.

9 oktober 2019 om 10:00

Mij niet. Ik ben bekend met de filosofie van AFC. Er wordt op dit moment een nieuw stadion gebouwd, plough lane, waar 20k mensen in kunnen. De filosofie wat ze nu hebben is een filosofie wat ze uiteindelijk niet verder gaat brengen ondanks een nieuw stadion. Ze strijden nu wederom voor degradatie. Daarbij zien de eigenaars ook dat er meer clubs door oud spelers worden overgenomen en dat dit tot succes leid. Wanneer AFC verder wil komen is er geen andere mogelijkheid dan een ovename. Het enigste wat ze niet willen is dat er een sjeik of een rus met veel geld overneemt. Ik zie dit in de toekomst wel gebeuren. Net zoals wycombe nu

9 oktober 2019 om 10:22

Mee eens. Maar de vraag is OF een club wel altijd verder wil komen. Wat is de uiteindelijke ambitie? Boeiend om te volgen in ieder geval.

9 oktober 2019 om 12:37

Dat is zeker de vraag. Ze laten in ieder geval zien ambitie te hebben met een nieuwe stadion. Zeker boeiend om te volgen, net zoals een Salford bijvoorbeeld. Leuk om in potentie clubs te zien groeien tot misschien wel een (waardig) PL club

9 oktober 2019 om 09:51

Sunderland lijkt me vrij duur en AFC Wimbledon onmogelijk.

Laat ze lekker Feyenoord kopen. Is nu niet duur met die grote pleuris zooi die er allemaal speelt.lekker in eigen land.

9 oktober 2019 om 09:43

Niet duur? Hoe duur zou dat moeten zijn dan volgens jou? Het zijn geen miljardairs..

9 oktober 2019 om 13:18

Jij denk dat Kuyt en Bergkamp en Larsson geen miljonairs zijn.nee die hebben niks verdiend in hun carrier en nog.

9 oktober 2019 om 13:50

Er staat miljardairs.. Feyenoord koop je niet voor 25 miljoen lijkt mij. En ik denk dat ze het zouden kunnen betalen maar dat ze dan niet extreem veel overhouden. Verder denk ik dat ze een club willen opbouwen, en dan valt Feyenoord al snel af.

9 oktober 2019 om 13:53

Geen miljardairs zegt hij. Klein detail.

9 oktober 2019 om 09:58

Dit gaat puur om geld en toekomstperspectief, en niks met trots of chauvinisme te maken. Feyenoord is totaal niet interessant voor investerng in vergelijk tot een Engelse club. De te en sponsorgelden en premies zijn niet normaal. En ik ga er vanuit dat Engeland ook belastingtechnisch voordeliger is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Wycombe Wanderers

Actuele wedstrijden

Nederland
304 fans
Coach, 39 jaar
SeizoenClub
2018- Feyenoord U19
2015-2017 Feyenoord
2012-2015 Fenerbahçe
2006-2012 Liverpool
2004-2014 Nederland
Laatste voetbalnieuws

Van der Vaart stralend middelpunt tijdens feestelijke middag in Hamburg

Rafael van der Vaart heeft zondagmiddag afscheid genomen van het profvoetbal. In een afscheidswedstrijd in Hamburg waren Rafa’s All Stars uiteindelijk met 6-7 te sterk voor Rafa’s HSV Stars. Van der...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 14 oktober
Mauro Icardi is nog altijd in beeld bij Juventus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren