Derksen schrikt enorm van ‘straatvechtersmethode’ Fer: ‘Dat is een rode kaart’

Maandag, 7 oktober 2019 om 22:02Jeroen van Poppel • Laatste update: 22:54

Feyenoord ging zondagmiddag hopeloos onderuit bij Fortuna Sittard (4-2) en dat bleef ook in Veronica Inside niet onbesproken. Het viel Johan Derksen op dat Leroy Fer over de schreef ging bij een opstootje met Jorrit Smeets, waarvoor de middenvelder van Feyenoord volgens Derksen rood had mogen krijgen.

"Er was een opstootje en daarbij schrok ik heel erg van Fer, die meteen twee vingers op iemands strot zette", aldus de oud-voetballer in het praatprogramma. "Dat zijn van die straatvechtersmethodes. Als iemand dan doordrukt op je strottenhoofd, dan ben je er meteen geweest. Dat vond ik een hele rare reactie. Zoiets asociaals, daar had de scheidsrechter een rode kaart voor mogen geven."

Het bewuste opstootje tussen Leroy Fer en Jorrit Smeets.

Derksen wilde de nederlaag van Feyenoord tegen Fortuna niet toeschrijven aan een gebrek aan inzet. "Dat gelul over inzet en zo... Als Feyenoord voetbalt naar behoren en ze hebben allemaal een beetje de normale vorm, en ze hebben een goede wedstrijdinstelling, dan is het een subtoppertje. Ze kunnen van iedereen verliezen als er een paar niet thuisgeven."

Jaap Stam staat onder druk in Rotterdam, maar volgens Derksen valt de Feyenoord-trainer weinig te verwijten. "Ik wil Stam er niet de schuld van geven als spelers hopeloos falen. Als Edgar Ié zich op de achterlijn laat passeren door een speler van Fortuna... Dat was Stam als voetballer nooit overkomen hoor." René van der Gijp mengt zich in de discussie en vindt dat Stam had moeten ingrijpen. "Wat Stam kan doen? Nou, het enige dat hij kan doen is die Ié eruit halen in de rust. Jezus, wat speelde die slecht zeg de eerste helft. Dan zeg je toch: 'Ga lekker douchen, jochie!' Kom op man."


Poll

Had Leroy Fer rood moeten krijgen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

90 reacties (laatste reactie door mitchel_g)

Vind het ook maar een rare actie maar of dit rood is weet ik ook niet dat lijkt me weer overdreven.

8 oktober 2019 om 00:00

Lijkt alsof hij met zn vingers een pistool wilt nadoen ofzo....kinderachtig.

8 oktober 2019 om 02:33

Heb mezelf ook kapotgeergerd aan deze actie. Toen hierna gescoord werd dacht ik ook alleen maar: dat heeft die Fer verdient met zijn arrogante bek. Juist van een speler die in de Premier League gespeeld heeft verwacht je meer een leidersrol. Ik wist zelf niet toen ik dit zag hoe groot de gevolgen kunnen zijn maar vind wel dat de KNVB hiernaar moet laten kijken. Als iemand mij op straat zo bij de keel grijpt ga ik namelijk aangifte doen.

8 oktober 2019 om 03:38

110% een rode kaart. Nergens voor nodig om iemand aan te raken. Echt pure frustratie. Kan zich beter met zichzelf bezighouden in plaats van rand zaken. Fortuna had nog geen wedstrijd gewonnen en zal dit dit seizoen ook niet vaak doen. Maar Feyenoord leverde echt een wanprestatie. Eerste minuten wedstrijd en eerste minuten tweede helft een doelpunt tegen krijgen tegen met alle respect Fortuna kan toch echt niet. Feyenoord is echt een karikatuur geworden. Geen kwaliteit, geen eigen jeugd van niveau, geen directie. Dat ze een nieuw stadion willen is mij een raadsel. Zorg eerst eens dat je je zaken op orde hebt. Voordat je honderden miljoenen gaat investeren in een stadion. Dan moet je ook nog eens vijf jaar wachten. En met de huidige trend is Feyenoord dan echt een middenmoter geworden. Er moet echt zwaar in gegrepen worden in Zuid. Ongelooflijk dat de fans dit nog accepteren.

8 oktober 2019 om 06:17

De fans accepteren dit niet hoor. Waarom denk je dat er in het uitvak "Japie rot op" werd gezongen? Of moeten de "fans" het maasgebouw binnenstormen om te laten zien dat ze het niet accepteren? Feyenoord is tot het bot ziek en het doet mij pijn om mijn club zo te zien.

8 oktober 2019 om 06:58

Grotendeels eens met je stuk WouterSL (helaas), maar geen eigen jeugd van niveau klopt niet helemaal. Er loopt echt wel voldoende potentie rond met Bannis, Azarkan, AEB, Geertruida, Hall en veel spelers onder 17, onder 15 die komende jaren ingepast moeten gaan worden. Dat valt me met Stam nog wel erg tegen dat hij nog weinig gebruikt van de jonkies maar met zulke wisselende resultaten gaat hij voorlopig nog voor routine vrees ik.

8 oktober 2019 om 07:09

Niet alle talenten die je noemt ken ik. Maar ik heb het over exceptionele talenten net als bij Ajax oa Univar. Daarbij zie je een aantal talenten overstappen naar Ajax omdat de opleiding bij Feyenoord stopt bij de onder 19. Brands zei al dat hij een soort camping elftal aantrof dat op veldjes achteraf hun potjes spelen en dat ze uit ellende maar vriendschappelijke wedstrijden organiseren met oa Man city. Dat is ook de reden dat er zo weinig echt doorkomt. De laatste stap is er niet. Tuurlijk zullen er in onder 17 goede spelers zitten. Maar die kan je niet zo in het eerste gooien. Als je ze uitleent weet je ook niet of ze zullen spelen, daarbij spelen ze dan in een ander systeem. En sommige talenten ontwikkelen zich pas later en komen niet eens in aanmerking voor uitlenen en die mis je dan. Dat bedoelde ik ermee.

Ik heb hier oprecht nog nooit van gehoord? Dit is toch niet heel veel anders dan iemand bij z’n nek grijpen of zo? Maar dit is dus volgens professor dr. Derksen een levensgevaarlijk gebaar? Laat ik voorop stellen dat ik dat soort opstootjes sowieso altijd nogal onzinnig vind en dat het niet op het veld thuishoort.. er gebeurt ook nooit wat buiten een beetje als een stel mietjes duwen en trekken. Maar om hier nou rood voor te geven? Dit gebeurd iedere wedstrijd wel in het heetst van de strijd.

7 oktober 2019 om 22:56

Is wel iets anders . Je hebt een vechtsport genaamd Kyusho Jitsu (ook wel Dim Mak genoemd). Dit is dan gebaseerd op drukpunten in het lichaam waarmee je mensen door die plek te raken in 1x knock-out hebt "geslagen". Voorbeeld hiervan is een vaakgebruikte techniek bij de schouder. Als 2 punten in de schouder hard ingedrukt worden dan kan degene bij wie het gebeurt knock-out gaan.

7 oktober 2019 om 23:59

Iemand naar de keel grijpen is volgens de Nederlandse wet 'poging tot doodslag'....

8 oktober 2019 om 05:41

Nou volgens jou praat Derksen onzin. Je noemt hem neerbuigend professor dr. Derksen, niet wetende dat Derksen gelijk heeft.

8 oktober 2019 om 07:02

Maar je hoort niemand over die doorgesnoven Duiters bij Fortuna, Passlack! Die kon duidelijk zijn agressie niet kwijt, waarna het opstootje met Fer ontstond en dit gebaar bij zijn ploeggenoot, iets wat Fer natuurlijk heel anders had moeten doen en dit stoere handgebaar, wat het ook is, achterwege had moeten laten. Rood gaat wel wat Fer

8 oktober 2019 om 07:08

Pirlotess, je bedoelt Passlack die met een doelbewuste beuk de dug-out van Feyenoord ingebeukt werd en daar vervolgens niet eens een vrije trap voot kreeg? Schei toch uit. "doorgesnoven" nog wel. Omdat je boos bent dat je na een duidelijke en doelbewuste overtreding een inworp tegen krijgt.

8 oktober 2019 om 07:35

Nee doorgesnoven omdat die een microfoon kapot moet trappen omdat er een goaltje is gescoord. Zo sneu

8 oktober 2019 om 13:50

Dat was meer een toespeling op hoe Arnold Bruggink altijd wordt genoemd bij veronica inside. Ik zeg ook nergens dat Derksen geen gelijk heeft dat het niet op een thuishoort, maar ik bedoel meer dat hetgeen wat Fer deed volgens mij niet zo heel verschillend is met iemand bij zijn nek grijpen (ik keur beiden af!). Als ik m'n reactie teruglees staat hij niet heel erg duidelijk opgeschreven.

Jaap Kan beter zichzelf opstellen hij had een tijd geleden een benefiet wedstrijd en toen kleunde hij er heerlijk in! Fer moet normaal doen maar snap z’n frustratie. Waarom gaat Fey niet gewoon 442 spelen?

8 oktober 2019 om 01:04

Ja dat snap ik ook niet . Waarom zo krampachtig vasthouden aan buitenspelers als je ze niet van niveau hebt. Zeker als Jorgensen er weer is, lekker met berghuis - Jorgensen in de spits. Zul je zien dat Fer Tapia en Toornstra ook beter worden omdat er voorin de bal wordt vastgehouden

8 oktober 2019 om 19:04

En dan degene die nu meer speeltijd krijgt en vaak nog wel een voldoende scoort(sinistera) weer laten banken? Volgens mij isjuist dit een jongen die Feyenoord weer wat kan opleveren. Speel dan 442 met Sinisterra en Jorgensen met daarachter een middenveld met Fer, Tapia, Toornstra en Berghuis

Is geen rood. En wat ik dan zo lelijk vind aan Derksen is dat hij met alternatieve scenarios op de proppen komt met zijn 'als dit als dat'. Het voegt werkelijk niets toe maar op die fiets zet hij Fer wel neer als een TBS'er. Jammer. Over Stam geef ik hem wel gelijk.

8 oktober 2019 om 03:40

Maar Fatboy waarom moet Fer dit doen? Gewoon handjes of vingertjes thuis houden en voetballen. Schaam je kapot.

8 oktober 2019 om 06:20

Dat sowieso, maar waarom gaat de speler van Fortuna verhaal halen bij Fer, na een onbezonnen overtreding voortgezet uit pure frustratie van juist een van zijn medespelers. Iets met actie reactie, al was de reactie van Fer wat raar.

8 oktober 2019 om 07:06

Ja over die doorgesnoven Passlack van Fortuna hoor je niemand. Ondanks dat hij wel inzet toonde heb ik me aan die kerel geërgerd. Die was echt dol en wild.

8 oktober 2019 om 07:12

Ja maar Fer speelt bij Feyenoord. Daar moet hij toch bovenstaan. Je speelt tegen Fortuna. Lach erom. Loop weg. Laat zien dat je klasse hebt.

8 oktober 2019 om 07:59

als de spelers van feyenoord de doorgesnoven inzet van passlack hadden gehad deze wedstrijd, dan hadden we deze discussie niet eens hoeven voeren.zelfs mijn vriendin zag de actie van Fer en vond het al raar dat er niet tegen opgetreden werd

8 oktober 2019 om 08:54

Waarom is het geen rood, onderbouw je mening eens.

8 oktober 2019 om 19:06

Het is 2x geel bij een opstootje. De eerste duw wordt gegeven door iemand van Fortuna, waar Fer op reageert

Typisch Derkse weer om alles uit zijn verband te halen. Voetbal is emotie en als het niet loopt dan kan je wel een doorschieten. Randje gele kaart maar meer ook niet.

8 oktober 2019 om 08:47

Nou voetbal mag dan wel emotie zijn maar ik zou er ook niet van gediend zijn als iemand 2 vingers op mijn ademsappel zou drukken. Emotie moet je ook enigzins in bedwang kunnen houden of omzetten in prestaties op 't veld.

8 oktober 2019 om 13:34

Voetbal is emotie... waarom zie je zulke opstootjes en gedragingen niet in andere sporten als rugby, hockey en handbal? Het is simpelweg omdat in andere sporten geleerd wordt jezelf te beheersen. In het voetbal wordt het met de mantel der liefde bedekt door uitspraken als 'Voetbal is emotie'. Derksen rukt het dit keer niet uit zijn verband maar geeft terecht aan dat zulke acties rood zijn. Het is nergens voor nodig om zo'n beweging naar iemands keel te maken.

8 oktober 2019 om 19:10

Inderdaad. Beide geel vanwege een opstootje. Zoals het normaal ook is. Fer wordt totaal onnodig opgezocht, want de overtreding is in eerste instantie op Fer. Wat komt zo’n figuur dan verhaal halen bij hem. De reactie van Fer is onnodig maar niet meer dan dat

Het is een hele rare 'enge' reactie van Fer, maar rood gaat ook wel heel ver. Die gozer van Fortuna trok ook een sprint van 50 meter om Fer even toe te spreken. Emoties lopen in zo'n pot gewoon hoog op/ Bij Feyenoord loopt het niet en Fortuna levert misschien wel de knapste prestatie van hun dit seizoen. 'wedstrijd aanvoelen' zegt Johan zelf dan vaak geloof ik.

Zorg dan ook dat je niet de verkeerde tegenkomt. Ik vind het een prima reactie van Fer. Het is een duidelijk signaal dat Smeets de verkeerde tegen is gekomen. Doet ie nooit meer.

7 oktober 2019 om 23:01

Het is een duidelijk signaal dat Fer niet zo heel slim is. Alsof iemand hier bang van wordt. Ik ben gelukkig geen prof maar ik zou de neiging hebben om het volgende duel tegen Fer er net even iets harder in te gaan.

7 oktober 2019 om 23:28

Ben jij dan niet net zo niet zo heel slim als fer?

7 oktober 2019 om 23:43

Dat is wat ik bedoelde met dat ik geen prof ben. Overigens vind ik het slimmer om zulks in een fair duel uit te vechten dan opzichtig met twee vingers een schijnbaar levensgevaarlijk gebaar te maken.

7 oktober 2019 om 23:43

Prima reactie? Normen en waarden zijn bij jou ook ver te zoeken.

8 oktober 2019 om 01:06

Zo’n vingertje moet je bang van worden? Een stevige tackle a la Hugo Hovenkamp ...DAN bedenk je je wel een tweede keer .

8 oktober 2019 om 07:08

Een stevige tackle heeft tenminste ook met voetbal te maken Helemaal eens, als je ietsje harder ingrijpt prima maar houdt het bij voetbal.

8 oktober 2019 om 19:12

Met een stevige tackle blesseer je sneller iemand dan met 2 vingers onder zn kin hoor

8 oktober 2019 om 07:08

Het is een voetbalwedstrijd. Je weet wel een wedstrijd waar je aan het sporten bent met elkaar en probeert de bal in het net te krijgen. Het is geen prestigestrijd wie het stoerste jongentje van het veld is, ik had gelijk op de grond gelegen en gewacht tot deze dwaas van het veld werd gestuurd. Achterlijke gedrag elke keer van bepaalde voetballers. Dat ze het licht niet uit hebben gevonden weet ik, maar ze verdienen een bak geld, er is ruimte voor begeleiding en coaching en ze kunnen minimaal bepaalde fatsoensnormen aanleren. Ze hebben geen overlevingsmodus nodig, ze hebben te eten, een huis en vaak een partner die er veel beter uit ziet dan je zou verwachten bij iemand met dat uiterlijk, gedrag en intellect. Lijkt me allemaal voldoende aanleiding om in ieder geval bepaalde dingen te leren over fatsoen en zelfbeheersing.

Dit is inderdaad gewoon rood, je blijft met je tengels van iemand anders af en al helemaal op zo n dreigende manier. Bah wat een vies gedrag zeg. Hopelijk kan hij alsnog geschorst worden.

7 oktober 2019 om 22:55

Dan is het ook rood voor Smeets. Fer deed niets anders dan gepast reageren.

7 oktober 2019 om 23:10

Gepast reageren? Dat Fer het in zijn emotie doet is nog tot daar aan toe maar dat jij het een dag na de wedstrijd gepast vindt zegt heel wat over hoe jij denkt over spelbederf. Ik gok dat jij alles geoorloofd vindt als je club zo te kijk wordt gezet door een degradatie kandidaat.

7 oktober 2019 om 23:17

Die jongen komt van heel ver aanrennen om raar tegen Fer op te gaan lopen. Die laat simpel merken dat hij daar niet van gediend is. Niks aan de hand dus.

7 oktober 2019 om 23:25

Natuurlijk mag Fer dan z'n mannetje staan maar de manier waarop is een beetje eng en niet passend voor iemand met zijn staat van dienst. Het komt dom en onprofessioneel over. Hopelijk beseft hij dat zelf ook en reageert hij de volgende keer iets beter.

8 oktober 2019 om 19:14

Nou je weet zeker niet alles als ik het zo lees. Volgens de regels is dit 2x geel vanwege een opstootje, waarbij gezegd mag worden dat Smeets de aanstichter is

Toch vreemd dat een week na de niet gegeven rode kaart voor Berghuis er toch weer een speler over de schreef gaat, al komt ook Fer hier vreemd genoeg zonder rood van af. Misschien moet er eens een dag niet getraind worden maar intern gesproken over dit gedrag, dat straks natuurlijk gewoon wel schorsingen gaat opleveren.een keer gaat een scheidsrechter gewoon zeggen dat dreigen met geweld daarbij al voldoende voor rood is

Is iedereen besmet met het Johan Derksen virus ofzo? Dezelfde Johan die zo zeurt over dat voetbal een contact sport is "mannelijk". Johan is duidelijk weer eens ergens naar op zoek en vandaag is het Fer. Dat mensen dit smerig of rood vinden zegt veel over het niveau waar wij met z'n alle heen gaan..

Derksen denkt dat Fer One Punch Man is. Met 1 gebaar doodt hij zomaar iemand! Kleine aanwijzing naar de keel en poef, daar ga je dan. Ome Johan kijkt vast alleen Eredivisie waar het allemaal schooljongetjes zijn van 18/19/20. Kijk even een weekend PL en je ziet veel ergere dingen voorbij komen die slechts met geel worden afgedaan of er wordt niet eens een kaart getoond.

8 oktober 2019 om 03:46

Fer moet gewoon gaan voetballen en zich niet met dit soort rariteiten bezighouden. Kom op zeg. Frustratie. Als Feyenoord 0-4 had voorgestaan had Fer hierom gelachen. Handjes thuishouden. Geen goed voorbeeld voor de kinderen en totaal onnodig. Tijd dat ze voor dit soort gedrag rood gaan geven. Heeft niks met mannelijk te maken. Mannelijk is een stevig duel om de bal. Walchelijk gedrag.

8 oktober 2019 om 19:17

Schei toch uit met rood. Heeft vast wel een beetje met clubvoorkeur te maken. Ik vindt ook dat hij dit niet moet doen maar rood is dit natuurlijk nooit. Als 2 volwassen voetballers met de koppen tegen elkaar gaan staan is dat toch ook dreigend naar elkaar. Nou.... ik heb nog nooit gezien dat daarvoor rood is gegeven, maar jij zal het vast beter weten

Steeds het zelfde bij deze gasten, om moe van te worden. Wanneer Sneijder zoiets had geflikt dan was het een strijder een schoffie, daar houd ik wel van pfffff

8 oktober 2019 om 05:49

Idd... precies dit. Als t maar gaat over hun favoriete.

Ik vond het geen rare actie. T moment waarop t gebeurde heeft er mee te maken. Fortuna spelers waren op dat moment gefrustreerd bezig met duwen, tackelen en pijpzeiken, vooral Passlack. Daar was toen een overtreding van Passlack en toen kwam Smeets zelf eerst met een rare actie naar Fer, die hem vervolgens op ze plek zette. Maar ach.... Johan Derksen ken alleen maar negatief praten, als t vooral over Feyenoord gaat.

8 oktober 2019 om 19:20

Nou Derksen kan over het geheel bijna alleen maar negatief praten en dat roept heel VZ als het over iemand van hun eigen club gaat, maar vandaag gaat het over een Feyenoorder, dus iedereen is het met Johan eens, behalve de Feyenoorders

Ik denk dat onze beste meneer Derksen in de war is met de film Rambo last blood, die hij waarschijnlijk laatst heeft gekeken.

Ieder contact tussen spelers zonder dat er een bal in de buurt is gewoon bestraten met rode kaart, dan stopt het vanzelf wel...

8 oktober 2019 om 07:10

Dat is natuurlijk wel erg overdreven. In dit geval had get toch met geel voor allebei afgedaan kunnen worden? Smeets voor het van ver komen aanrennen om te duwen, en Fer voor de agressieve reactie.

8 oktober 2019 om 19:22

Zo is het, maar als het over iemand van een ander team gaat is het lekker bashen natuurlijk. Smeets moet van Fer afblijven en Fer moet niet reageren. Allebei geel en klaar

Ach, als je als man van achter in de 20 het nog steeds gaaf vindt om een pistoolgebaartje bij een andere volwassen man te maken, dan heb je al meer dan genoef straf gehad in de vorm van weinig mentale capaciteit.

Ik vond het wel echt een idiote actie, maar rood? Het geeft wel aan dat zelfs sommige van de ‘ervaren’ gasten daar gewoon idioten kunnen zijn als het er op aan komt.

Ben het totaal niet eens met Derksen. Fer reageerde misschien te fel maar twee vingers op je strottenhoofd en je bent er geweest vraagt wel een of andere kungfu master om dat met twee vingers te kunnen doen. Daarnaast heeft men de actie van die Fortuna speler gezien? Die stormde op Fer af alsof hij hem gelijk met de grond gelijk wilde maken. Beide acties zijn dom en kan je geel voor krijgen maar vond dat de scheids dit juist heeft opgelost door ze beide aan te spreken. Er is tenslotte niets gebeurd op een beetje dreigen na. Derksen is weer leker aan het bashen. Maar dat zijn we van hem wel gewend. Alleen zo jammer dat mensen hier zo achter hem aan lopen. Verder was het voetbal niet eens zo heel slecht alleen de defentie was een drama. Botteghin stond bij alle 4 de tegentreffers te dromen en Ie was ook bij het eerste doelpunt verantwoordelijk. Die bal had nooit meer voor mogen komen. Karsdorp is volgens mij vergeten dat hij een rechtsback is. Komt veel te vaak op en laat zijn directe tegenstander vrij. Mede door zijn vele balverlies is dit dodelijk. Haps was de enige die nog een beetje stand hield. Ook Tapia had wederom zijn momenten met enorm stom balverlies op plekken waar dat niet mag gebeuren. Hoe goed hij soms met een actie is zo slecht is hij vaak ook weer in diezelfde wedstrijd. Tapia mogen ze mij alsnog gratis laten gaan. Hij blijft deze momenten hebben en dat heeft ons zeker al een meervoud aan tegentreffers gekost. Botteghin is ook hopeloos. het leek er heel even op dat hij weer in vorm kwam toen hij naast Ie stons maar n8u is wel weer duidelijk dat Botteghin het niveau niet meer aan kan. Ik zie graag Senessi en Ie de volgende wedstrijd centraal staan. Als je dan Karsdorp eens goed duidelijk kan maken dat hij een rechtsback is en geen rechts buiten zie ik het nog goed komen met de defensie van Feyenoord.dan blijft alleen de wisselvalligheid van Larsson nog een probleempje. Het lijkt erop dat hij iets beter in vorm is, maar het houd nog niet over. Hopenlijk kan Feyenoord Ayoub en van der Heijden in de winter slijten en kan er nog een tweede spits gehaald worden en hopenlijk nog een links buiten. Sinesterra kan er wel spelen ls het niet anders kan maar zou zijn kwalitetiten benutten op de rechtsbuiten of nr 10 positie. Denk dat Sinesterra en Berhuis daar wel in kunnen wisselen.tot op heden zie ik Feyenoord nog steeds als de nummer 3 bvan de competitie waar AZ wel erg dichtbij komt. Utrecht, Vitesse en dergelijke zijn toch nog wel een niveautje lager.

Vermeer
Karsdorp
Ie
Senessi
Haps
Fer
Sinesterra
kokcu
Berghuis
Jorgensson
Larsson
8 oktober 2019 om 13:40

Als je met twee vingers hard tegen iemands strottenhoofd aantikt, dan gaat die ander gewoon KO. Erg link wat hij doet.

8 oktober 2019 om 19:25

Dan moet je even kijken waar hij die 2 vingers houdt. Als daar bij iemand zn strottenhoofd zit, dan zit je strottenhoofd op de verkeerde plek. Hij zet die twee vingers volgens mij onder zijn kaak of kin. Ik praat zeker niet de reactie van Fer goed, maar de reacties hier zijn totaal overtrokken. Zeg maar: een beetje zoals Fer zn reactie

Het was niet Fer en daar laten we het bij. Op naar de volgende topic.

Precies dat viel mij ook o p tijdens de wedstrijd.. die vingers tegen iemand zijn keel drukken is een soortgelijk iets als iemand bij zijn nek grijpen. Daarvoor is er op het voetbalveld geen ruimte at mij betreft en dit mag ook als foutief gedrag worden bestempeld voor sporters met een voorbeeldfunctie. Dus een rode ( of minimaal gele, al maakt die nauwelijks indruk tegenwoordig) kaart voor geven. Nare maniertjes moeten we desnoods middels de VAR bestraffen.. anders maar publiekelijk zoals Derksen dat nu doet. Als een speler even buiten beeld iemand bespuugd doen bestraffen we dat ook met een publieke opinie.. waarop de speler veroordeeld word.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8879
2.PSV7239
3.AZ7134
4.Vitesse6114
5.Feyenoord5928
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger343
J. ToornstraMiddenvelder338
S. BerghuisAanvaller3319
B. LinssenAanvaller309
N. JørgensenAanvaller255
L. SinisterraAanvaller224
N. MarsmanKeeper210
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

75 fans
Middenvelder, 31 jaar

In de wandelgangen

Maandag 21 juni
Manchester United wil van Paul Pogba, die omgerekend voor 337.000 euro per week onder contract staat, de bestbetaalde speler in de Premier League maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren