Talenten streven vedette voorbij: ‘Dit betekent einde loopbaan bij Arsenal’

Maandag, 7 oktober 2019 om

Mesut Özil is onder manager Unai Emery op een zijspoor beland bij Arsenal en oud-speler Ray Parlour denkt daarom ook dat de middenvelder zijn langste tijd gehad heeft bij the Gunners. Volgens Parlour is Özil in de pikorde van de Londense club voorbijgestreefd door enkele zelfopgeleide talenten, waardoor een tussentijds vertrek uit het Emirates Stadium niet ondenkbaar is.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Vind jij het terecht Mesut Özil zijn basisplaats kwijt is bij Arsenal?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

52 reacties (laatste reactie door scouserper)

Is toch alleen maar mooi dat talenten van de eigen club kansen krijgen en dat ze het beter doen dan gekochte spelers? Talenten zullen langer bij de club blijven als ze het erg goed gaan doen (vooral nationaal talent) en supporters zullen altijd een warm hart toedragen aan deze spelers. Ozil gaat met pensioen bij een andere club waarschijnlijk want ik zie hem niet hard gaan werken en zich terugk nokken.

7 oktober 2019 om 16:01

Ik ben het met je eens dat het mooi is om de eigen kweek een kans te geven en die te zien groeien. Maar Ozil heeft hard gewerkt en verdiende eigenlijk een kans om zich te bewijzen, eerlijk gezegd zie ik hem inderdaad niet meer terugknokken want dit is een volkomen oneerlijke strijd. Net zoals de strijd tussen Xhaka en Torreira, iedereen zonder oogkleppen kan zien dat Torreira het 10x beter doet en het team 10x beter loopt met Torreira ipv Xhaka. Maar Emery blijft vasthouden aan de nutteloze Xhaka en beloont hem zelfs met de band.

7 oktober 2019 om 17:56

Ozil minimaal bank. Xhaka zou bij Wolves nooit basis staan. Emery heeft ook geen tactiek. Waardeloze coach.

Ja ja ik geloof ook dat Saka en Martinelli beter zijn dan een 30 jarige mesut ozil....bullshit. Okay Ozil heeft prive en veiligheidsproblemen. En misschien is zn ntijd bij Arsenal wel voorbij. Maar wees dan eerlijk tegen zon joingen en verkoop hem voor het seizoen. IPV zo disrespectvol hem uit de selectie te laten en ray parlour die m dan nog effe de grond intrapt.

7 oktober 2019 om 15:45

Arsenal wilde niks liever dan hem laten gaan afgelopen zomer, echter wilde Mesut geen salaris inleveren en bleef hij zitten. Dan moet je naar mijn mening achteraf ook niet gaan zeuren als je vervolgens buiten de selectie wordt gelaten. Het is verder wel duidelijk dat jij geen wedstrijden van Arsenal kijkt als je zegt dat Saka en Martinelli op het moment niet beter zijn dan Ozil. Saka is een supertalent en is wekelijks één van de uitblinkers bij Arsenal en Martinelli brengt een enorme drive en scorend vermogen met zich mee zoals je dat maar weinig ziet. Ozil laat al 2 jaar niks zien en teert compleet op zijn naam en status uit het verleden. Het is meer dan terecht dat hij geen kansen meer krijgt.

7 oktober 2019 om 16:40

Waarom heeft Arsenal hem eigenlijk verlengd vorig jaar?

7 oktober 2019 om 16:54

Het contract van Ozil liep in de zomer van 2018 af. Arsenal was in januari 2018 bang om zowel Sanchez als Ozil gratis te verliezen. Ozil heeft toen een mega aanbod (350k per week) gekregen om tot de zomer van 2021 te blijven en dit aanbod is door Ozil geaccepteerd.

7 oktober 2019 om 16:00

Niks disrespectvols aan. Ozil laat gewoon niet genoeg zien en dan verlies je je plek.

7 oktober 2019 om 16:20

Tja aan de andere kant krijgt een Xhaka de aanvoerdersband terwijl hij net zo slecht was afgelopen seizoen. Of een Sokratis verwijnt nooit van de basis ook al was die heel slecht bezig. Begrijp me niet verkeerd ik vind het fantastisch dat talenten de kans krijgen maar je mist ontzettend veel creativiteit momenteel en daar staat Ozil garant voor. Het rare is ook dat Ozil best scherp eruit zag in de preseason en in twee wedstrijden die hij speelde was hij best redelijk. Tegen Nottingham vond ik hem zelfs een van de betere maar desondanks werd hij toch gewisseld rond de 60ste minuut. Emery is gewoon te koppig of er is iets gebeurd achter de schermen.

7 oktober 2019 om 16:48

Er is veel gebeurd achter de schermen, daarom zien we ook Torreira vaker op de bank dan de basis. Emery heeft begin van het seizoen kritiek gekregen op bepaalde keuzes die hij maakte en daarom zijn er spelers nu verbannen of spelen ze minder.

7 oktober 2019 om 17:00

Ik ben het met je eens wat betreft Xhaka. Sokratis was vorig seizoen naar mijn mening wel één van de sterkhouders, maar is dit seizoen echt een heel stuk minder. Hij heeft echter ook weinig echte concurrentie gehad tot nu toe en ik denk dat hij met de huidige vorm van Chambers en het feit dat Holding weer fit is ook snel naar de bank verdreven zal worden. Daarbij denk ik dat het uit de selectie houden van Ozil ook te maken heeft met het feit dat zijn salaris zo veel impact heeft op de transfermogelijkheden. Hij is zijn salaris van 350k per week eenvoudig weg niet waard en hij gaat niet vertrekken als hij wekelijks bij de selectie zit of in de basis staat. Als hij echter totaal geen minuten meer maakt is de kans een stuk groter dat hij zal willen vertrekken om op zijn leeftijd ergens anders nog een paar mooie jaren in de basis mee te maken.

7 oktober 2019 om 16:07

Ozil is als Pereiro bij Psv. Nooit onbetwist basisspeler, nooit eens voor langere tijd zijn status waar makend. En tsja, als je dan een transfer weigert, komen de jonge honden eraan en heeft het voor de club ook niet zoveel zin meer om daar koste wat kost nog iets van te maken. Ozil moet lekker in Turkije gaan uitballen, daar zal men hem op handen dragen.

7 oktober 2019 om 17:44

Gewoon lekker naar de MLS gaan. Daar zal hij nog steeds een ster zijn en ook zo behandeld worden. Ozil heeft helaas nooit zijn allerbeste niveau structureel kunnen tentoonstellen op het veld en dat is eeuwig zonde, want de klik die hij met Ronaldo had en hoe hij hem altijd wist te bedienen, was ongekend.

Kan er me in vinden dat Ozil niet meer speelt. Is bijlage niet meer de speler die hij geweest is. Echter, aan wie raak je die jongen nog kwijt? Heeft een loon van 350K (?) per week en speelt als een zoutzak. Ik zie die enkel nog naar Turkije gaan of naar China/ Midden Oosten gaan. Geraak er maar eens vanaf als Arsenal zijnde!

7 oktober 2019 om 16:28

Denk dat hij zo weg is hoor, tenzij Arsenal hele hoge transfersommen gaat hanteren. In Turkije zullen ze hem met open armen ontvangen, en anders ligt er inderdaad in China / Midden Oosten / USA ook een mooi contract voor hem klaar. Denk dat het voor alle partijen beter is als hij vertrekt. Kunnen ze ook mooi Ziyech halen

7 oktober 2019 om 16:37

Zijn salaris is wel een probleem, in de VS betalen ze dat niet en in Turkije al helemaal niet.

Naar mijn mening is het meer dan terecht dat Ozil geen deel meer uitmaakt van de wedstrijd selectie in belangrijke PL wedstrijden. Zoals Emery zelf al heeft gesteld, verdienen andere spelers het simpelweg meer. Guendouzi is naar mijn mening ongenaakbaar op het moment, Ceballos is Ozil ver voorbij en ook Willock speelt al het hele seizoen geweldig en verdient het eigenlijk om in de basis te staan. Dan heb je nog spelers als Martinelli en Saka die als aanvallende opties ook meer brengen dan Ozil. Ja het is waar dat hij creativiteit kan brengen, maar daar tegenover staat dat hij verder amper werk verzet en in het systeem van Emery is juist het druk zetten door de middenvelders zo belangrijk. Verder staat zijn houding mij sinds zijn contract verlenging totaal niet aan. De EL-finale waar hij op een slakkentempo van het veld ging terwijl Arsenal achter stond, was voor mij echt de druppel. Het straalt naar de jeugdspelers naar mijn mening ook niet goed af om iemand met een dergelijke houding een kans te blijven geven op basis van zijn naam/status. Het is voor beide partijen eenvoudig weg het beste als hij zo snel mogelijk vertrekt.

7 oktober 2019 om 16:01

Welk systeem van Emery bedoel je dan, aangezien hij wekelijks van formatie veranderd ? Saka heeft het inderdaad 2 wedstrijden goed gedaan. Willock speelt goed voor een talent. Guendouzi rijgt de ene fout na de andere aan elkaar, maar dat mag want het wordt veelal niet afgestraft door de tegenstanders. Dan heb je nog de geweldige aankoop Pepe, die bij Fortuna nog niet op zou vallen op het moment. Anti-voetballer Xhaka is zelfs tot aanvoerder gebombardeerd. Nee het draait allemaal geweldig bij Arsenal en de talenten doen het fantastisch. Zo fantastisch dat ze (wanneer ze de huidige prestaties doorzetten) aan het eind van het seizoen minder dan 70 punten hebben en weer buiten de top 4 terecht komen. Ozil heeft meer voetballend vermogen dan alle jongens die je opnoemt (muv Ceballos in goede doen)

7 oktober 2019 om 16:03

Ik vind hem zelfs beter dan Ceballos. Als er een speler is in de selectie die 5 wedstrijden de kans moet krijgen is uet Ozil. Prima dat hij wissel is maar helemal niet in de selectie slaat nergens op.

7 oktober 2019 om 16:17

Het systeem van Emery kan je niet aanstaan, maar het levert nu wel gewoon resultaat op. Arsenal staat derde op 1 punt van City en heeft nog niet 1 keer in de sterkte opstelling kunnen spelen. Na de interlandbreak zijn Holding, Tierney en Lacazette weer fit en ook Bellerin komt er weer aan. Het is heel makkelijk om Emery te beoordelen op het huidige spel, maar je ziet wat er bij een geweldige selectie zoals die van City gebeurd op het moment dat er daar 2 spelers in het hart van de defensie geblesseerd zijn. Haal bij Liverpool Van Dijk, Robertson, TAA en Firmino weg en je zal ook zien dat het ineens veel minder gaat lopen. Verder is Guendouzi dit seizoen gewoon de beste speler aan de kant van Arsenal. Ongelooflijk hoe hij op zijn leeftijd het team in veel wedstrijden bij de hand heeft genomen. Pepe beoordelen op grond van 7 wedstrijden is ook lekker makkelijk. Wacht maar af tot Lacazette als aanspeelpunt terugkeert, dat wordt nog een sensatie. Pepe staat op dit moment keer op keer op een eiland tegen 2 of 3 tegenstanders. Hoe geweldig ik Aubameyang ook vind als afmaker, linkup play is niet zijn sterkste kant. Op het moment dat Lacazette weer terugkeert in de punt en Bellerin er aan de rechterkant steeds overheen dendert, zal je zien dat Pepe ook veel beter gaat renderen. Xhaka als aanvoerder kan ik met mijn hoofd ook niet bij, daar geef ik je gelijk in. Al met al is het allemaal veel te makkelijk wat je zegt. Emery heeft gewoon het gelijk aan zijn kant op dit moment en het zal alleen nog maar beter worden op het moment dat de bovengenoemde sterkhouders terugkeren in het team.

Ik denk als het zo doorgaat Ozil het langer volhoudt dan emery. Ozil heeft ook geen eerlijke kans gekregen van Emery. Ik vind trouwens dat de talenten het helemaal niet goed doen. Ceballos loopt te veel met de bal enige wat hij doet is kappen en draaien kappen en draaien en dan balverlies of een balletje breed of terug. Xhaka daar wil ik niet eena over beginnen. Ook AMN mocht fout na fout maken op de rb positie. Emery wil een statement maken door Ozil zo te behandelen maar dat gaat nog tegen hem werken. De 3 voorin missen gewoon iemand die ze weg kan steken of met wie ze kunnen combineren. Vooral een Pepe heeft daar last van. En ik ben het ermee eens dat Arsenal het niet goed doet dit seizoen resultaten verbloemen nog veel ( kijk maar naar Ole vorig seizoen bij United). Want elke wedstrijd is met hangen en wurgen gisteren thuis tegen bournemouth met moeite 1-0 winnen. Er komen nog vervelende uitwedstrijden dan zal iedereen zien dat Emery teert op individuele klasse meer niet

7 oktober 2019 om 16:03

Kans bestaat dat Ozil het langer zal volhouden dan Emery. So be it, Ozil voegt niets meer toe aan dit Arsenal. Hij heeft kansen genoeg gehad om zich te onderscheiden en heeft dat zelden gedaan. Dan heb ik liever dat jeugdspelers de kans krijgen in het eerste elftal.

7 oktober 2019 om 16:06

Als je goed oplet dan komen we gewoo goed weg. En prima om hem op dr bank te zetten maar helemaal niet gebruiken slaat nergens op. Waarom mag AMN , Xhaka, Kolasinac elke wedstrijd fout io fout maken. De top 4 is helemaam nog niet veilig Spurs en United en doen gewoon weer mee na een goede serie

7 oktober 2019 om 16:20

Ozil voegt niks meer toe aan dit Arsenal? Het is de meest creatieve speler in de selectie, de enige speler die 1 van de aanvallers alleen voor de keeper kan zetten en is de speler die by far de meeste mogelijkheden creëert. Zie hem veel liever dan Ceballos, die alleen maar overstapjes probeert en het spel vertraagd.

7 oktober 2019 om 16:27

Durf je beweren dat Arsenal dit seizoen 1 punt meer zou gehad hebben in de PL met Ozil in de ploeg? Hij had, in zijn kenmerkende stijl, de ploeg waarschijnlijk bij de hand genomen tijdens de uitwedstrijd bij Liverpool? Of zoals hij in de tweede helft uit bij Watford de mouwen opstroopte om oorlog te voeren op het middenveld? Juist ja... Te veel een mooi weer voetballer, een klassieke nummer 10. En dat werkt vandaag de dag niet meer, elke speler moet zich inzetten en meewerken voor het team en dat doet Ozil te weinig.

7 oktober 2019 om 16:35

Meer punten weet ik niet, maar minder misschien wel. Aangezien we zonder Ozil denk ik niet de 2e goal tegen Watford hadden gemaakt. Ben het helemaal met je eens dat zijn kenmerkende speelstijl zeer nadelig kan uitpakken voor hem en het team, maar in wedstrijden zoals gister, had ie echt wel wat toe kunnen voegen. Als je kijkt hoe ontzettend slecht Bournemouth gister de eerste helft was, en dat hier vervolgens 1-2 schoten op doel uit kwamen, dan lijkt het me evident dat er een gebrek aan creativiteit is op het middenveld, iets wat Ozil juist kan brengen.

7 oktober 2019 om 16:58

Ja maar je betaald als Arsenal zijnde toch geen 350K per week aan Ozil om tegen godbetert Bournemouth 2-0 i.p.v. 1-0 te winnen? Dat betalen ze hem om ook tegen grote ploegen het verschil te maken en daar is hij keer op keer tekort gekomen. Punt.

7 oktober 2019 om 18:49

Nee zeker weten hoor, helemaal met je eens dat hij veel te veel verdiend, dat staat buiten discussie. Maar neemt niet weg dat ie soms echt nog wel wat toe kan voegen aan dit niet creatieve Arsenal.

Ik denk als het zo doorgaat Ozil het langer volhoudt dan emery. Ozil heeft ook geen eerlijke kans gekregen van Emery. Ik vind trouwens dat de talenten het helemaal niet goed doen. Ceballos loopt te veel met de bal enige wat hij doet is kappen en draaien kappen en draaien en dan balverlies of een balletje breed of terug. Xhaka daar wil ik niet eena over beginnen. Ook AMN mocht fout na fout maken op de rb positie. Emery wil een statement maken door Ozil zo te behandelen maar dat gaat nog tegen hem werken. De 3 voorin missen gewoon iemand die ze weg kan steken of met wie ze kunnen combineren. Vooral een Pepe heeft daar last van. En ik ben het ermee eens dat Arsenal het niet goed doet dit seizoen resultaten verbloemen nog veel ( kijk maar naar Ole vorig seizoen bij United). Want elke wedstrijd is met hangen en wurgen gisteren thuis tegen bournemouth met moeite 1-0 winnen. Er komen nog vervelende uitwedstrijden dan zal iedereen zien dat Emery teert op individuele klasse meer niet

Ik denk als het zo doorgaat Ozil het langer volhoudt dan emery. Ozil heeft ook geen eerlijke kans gekregen van Emery. Ik vind trouwens dat de talenten het helemaal niet goed doen. Ceballos loopt te veel met de bal enige wat hij doet is kappen en draaien kappen en draaien en dan balverlies of een balletje breed of terug. Xhaka daar wil ik niet eena over beginnen. Ook AMN mocht fout na fout maken op de rb positie. Emery wil een statement maken door Ozil zo te behandelen maar dat gaat nog tegen hem werken. De 3 voorin missen gewoon iemand die ze weg kan steken of met wie ze kunnen combineren. Vooral een Pepe heeft daar last van. En ik ben het ermee eens dat Arsenal het niet goed doet dit seizoen resultaten verbloemen nog veel ( kijk maar naar Ole vorig seizoen bij United). Want elke wedstrijd is met hangen en wurgen gisteren thuis tegen bournemouth met moeite 1-0 winnen. Er komen nog vervelende uitwedstrijden dan zal iedereen zien dat Emery teert op individuele klasse meer niet

7 oktober 2019 om 16:17

En de meeste keren dat Ozil speelde, speelde hij ook gewoon een goede wedstrijd. Vorig seizoen enorm goed tegen ik meen Leicester, volgende wedstrijd meteen weer op de bank. Dit seizoen cruciaal in de opbouw tegen Watford, volgende wedstrijd op de bank, en zo zijn er nog veel meer voorbeelden te bedenken. Hij krijgt gewoon totaal geen kans om een wedstrijdritme op te bouwen.

7 oktober 2019 om 16:38

Bewerken, alle tekst weghalen, bewaren. Dan verdwijnt je bericht.

Emery heeft er een zooitje van gemaakt, begin vorig jaar zag het er nog goed uit. Maar we kunnen zeggen dat we al sinds de winterstop aan het sukkelen zijn en daar is maar 1 schuldige aan, Emery. Het lijkt alsof niemand een idee heeft wat er op het veld moet gebeuren, geen tactiek of plan. Helemaal geen idee hoe een wedstrijd gewonnen moet worden. Het wel en niet laten spelen van Ozil, Lacazette nooit de 90 minuten laten spelen of de strijd tussen Xhaka en Torreira. Niemand snapt er wat van en daarom vind ik het mooi geweest met deze Emery. Niet dat ik een idee heb van wie er nou moet komen om eindelijk de weg omhoog in te zetten, maar dat het met deze Emery niet gaat lukken is wel al duidelijk geworden.

7 oktober 2019 om 19:23

Nou ze staan nu anders 3e, hoger hebben ze al jaren niet gehaald hoor. Volgens mij doet hij het uitstekend.

7 oktober 2019 om 19:34

Scoreboordjournalistiek ten top. Arsenal speelt matig. Het team kent geen vaste patronen en er wordt overmatig gerouleerd zonder reden. Arsenal staat derde omdat andere teams nog harder falen.

8 oktober 2019 om 10:08

Scorebordjournalistiek.. pff wat een loze term, het gaat uiteindelijk om de plek op de ranglijst hoor, en de afgelopen drie jaar was dat voor Arsenal 5e of 6e, dit is significant beter.

Ik zie nog altijd veel liever Ozil in het elftal dan Ceballos eerlijk gezegd. Ceballos werkt weliswaar echt een stuk harder, maar vind ik eigenlijk verrassend weinig toevoegen aan het spel. Al die overstapjes en hakballetjes ziet er leuk uit, maar 9 van de 10 keer vertraagd het het spel alleen maar. Daarnaast zijn z'n statistieken nou ook niet om over naar huis te schrijven als je er naar kijkt vanuit het perspectief dat hij de creatieve man op het middenveld moet zijn. Heeft volgens de Premier League website 0 grote kansen gecreëerd in 8 wedstrijden.

7 oktober 2019 om 16:20

Wilde het nog niet zeggen maar voel dat ook wel een beetje. Het is wel zo dat het tijdperk van de nummer 10 een beetje voorbij is. Emery speelt ook vaak zonder 10 dus hij weet niet wat hij met ozil aan moet. En ik vind het ook een beetje slap van ozil zelf. Als je zo'n goede voetballer bent moet je je carrière ook serieus nemen en gewoon tegen een lager salaris ergens anders aan de slag gaan

7 oktober 2019 om 16:29

Wanneer Arsenal hem zo graag kwijt wilt. Betalen hun het verschil maar bij. Dan zal hij best weg gaan, maar welke ploeg wilt hem nu nog een flinke salaris geven.

7 oktober 2019 om 16:32

Oh zeker weten, Ozil is ook zeker 'schuldig' in deze situatie. Denk dat de club het afgelopen zomer wel duidelijk heeft gemaakt tegen Ozil dat ie beter op zoek kan gaan naar een andere club. Dat ie daar niks mee doet is zijn eigen keuze, wat je hem voor 300.000+ per week ook niet zozeer kwalijk kan nemen, maar het bevordert z'n voetbal carrière zeer zeker niet. Dat ie nu elke keer moet opdraven met de talenten in de Europa League en de Carabao cup is natuurlijk ook treurig om te zien van zo'n (voorheen) grote naam in het voetbal.

Het is toch allang duidelijk sinds het nieuwe regime dat Ozil eruit moet worden gewerkt, en dat plan wordt gewoon doorgetrokken. Nu zelfs wat drastischer door hem er geheel buiten te laten.het is gewoon een flikker nou eens een keer op met je 350 duizend per week, we motten je nie.

7 oktober 2019 om 20:41

Jij bent denk ik de enige die het goed ziet. Mensen denken dat Emery als enige wat te zeggen heeft maar in dit geval lijkt het mij duidelijk dat het bestuur hier ook een significante rol speelt. Er wordt geprobeerd om hem weg te pesten en hem te frustreren door hem buiten de selectie te laten. Ik kan het wel begrijpen, want met het salaris wat je Ozil meegeeft kan je makkelijk een vervanger halen.

Özil is letterlijk de creatiefste speler in de selectie en creëert meer dan wie dan ook. Toch wordt hij buitengesloten door de trainer.

7 oktober 2019 om 18:51

Zoals Arsenaladdict hierboven ook al aangeeft, denk ik niet dat dit enkel en alleen het besluit is van Emery, maar dat het bestuur hier ook een enorme rol in speelt. Niet zo gek ook, kijkende naar het salaris wat het vorige regime onder aanvoer van Gazidis heeft gegeven aan Ozil.

Lijkt me geen verrassing, Ozil bakt er al jaren niks van. Zwaar overschatte speler, heeft 1 goed seizoen gehad bij Arswnal. Buiten dat ene seizoen heeft hij daar zelfs nooit ook maar de 10 assists gehaald, en toch doen mensen alsof hij een geweldige aangever is. Arsenal mag hopen dat een van de Turkse clubs hem over wil nemen want niemand zal hem verder nog willen hebben lijkt me.

Parlour slaat de plank finaal mis. Özil is niet voorbijgestreefd door jeugdspelers, want er staat geen enkele andere speler als echte '10' met creativiteit. Emery moet Özil gewoon niet meer, daarom besluit hij Ceballos of Torreira op '10' te zetten wat totaal niet werkt. Arsenal is nog steeds Özil nodig.

Wat een beleid daar...een vedette die 400.000 per week opstrijkt en nooit meedoet,een miskoop van 80 miljoen en een verdediging die tegen een beetje serieuze club door de mand valt. Verder afgelopen week Gnabry zien schitteren,die trappen ze de deur uit...tja

8 oktober 2019 om 18:52

Doet me een beetje denken aan Liverpool in de tijd dat ze o.a. Andy Caroll kochten.. Kortom, even door de zure appel heen bijten. Komen er vanzelf weer bovenop.

Veel die ‘ja’ stemmen, onbegrijpelijk. Zolang je hem hebt, gebruik hem toch gewoon. Hij heeft kwaliteiten die niemand anders heeft binnen de selectie. Saka hoor je niet meer over twee seizoenen, Ceballos is maar voor een jaartje gehuurd. Ik zeg niet dat Ozil captain en elke wedstrijd moet in de basis moet zijn, maar gebruik hem gewoon. Zo goed is dat elftal echt niet.

7 oktober 2019 om 21:09

Helemaal gelijk. Hij moet gewoon vertrekken van de club ook al is er geen vervanger op 10 en hebben we keihard creativiteit nodig op dit moment.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Actuele wedstrijden

1187 fans
Middenvelder, 31 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 13 november
Paris Saint-Germain ziet Antoine Griezmann als een interessante kandidaat om Kylian Mbappé in de toekomst op te volgen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren