PSV rouwt om overlijden van vader van Mohamed Ihattaren

Zondag, 6 oktober 2019 om

PSV rouwt om het overlijden van de vader van Mohamed Ihattaren. De club heeft zondagochtend te horen gekregen dat de ernstig zieke vader van de aanvallende middenvelder is overleden aan de gevolgen van kanker. "PSV wenst Mohamed en alle nabestaanden veel sterkte met dit enorme verlies", zo schrijft de club in een statement.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

91 reacties (laatste reactie door koriander)

Mohamed liet laatst in een interview weten dat hij afgelopen interland periode fijn vond omdat hij 4 dagen kon doorbrengen met zijn vader. Voor de volgende interland periode had hij zich al afgemeld, omdat hij zich realiseerde dat dierbaren altijd op een staan. Hij wilde weer bij zijn vader zijn, in het ziekenhuis. Helaas zal het voor hem een andere (interland)periode worden dan hij misschien had voorzien. Ik gun hem alle tijd, ruimte en sterkte om dit verlies, op zijn leeftijd nota bene, te verwerken. En komen er tijden van veel tegenslag, dan zullen wij tonen wat vriendschap vermag.

6 oktober 2019 om 13:34

🙏🙏

6 oktober 2019 om 13:34

Wat vreselijk voor zo'n jonge jongen... veel sterkte en gecondoleerd Mohamed..

6 oktober 2019 om 13:34

Est-1913 Mooi bericht om te lezen, gecondoleerd en veel sterkte in deze moeilijke tijd voor hem natuurlijk, maar ook z’n familie en nabestaanden.

6 oktober 2019 om 13:44

Ik kan zijn instelling alleen maar prijzen op basis van wat ik weet en jij hier verteld. Ook hoe hij dit meeneemt naar / verwerkt met zijn carriere als topsporter. Ik zelf, weliswaar geen topsport, had namelijk een enorm zware periode waarbij ik nergens zin in had behalve met familie zijn. Ik ging wel naar school, werk, voetbal, etc., maar was vooral fysiek aanwezig; mentaal niet. Ik hoop dat hij die positieve mentaliteit kan behouden nu zijn vader daadwerkelijk is overleden en hierdoor zo min mogelijk hinder ondervind bij het verder op de kaart zetten van zichzelf als voetballer, want wat kan dit ventje fantastisch voetballen.

6 oktober 2019 om 13:54

@ Est Verwerken gaat hij dit helaas nooit, inmiddels zelf al 15 jaar zonder moeder en spreek dan ook uit ervaring dat je het verlies altijd mee zal dragen. Het is slechts een tijdelijk rouwproces waarin het besef van verlies later pas realiteit wordt. Desalniettemin wens ik Mo alle krachten toe om de draad in zijn leven weer op te pakken!

6 oktober 2019 om 14:11

Triest om te horen Dirk! Heel veel sterkte gewenst, ookal is het al 15 jaar geleden!

Mooi dat hij nog wat tijd heeft kunnen besteden en heel begrijpelijk dat al het andere ondergeschikt daaraan was.

6 oktober 2019 om 13:41

Zeker! Verschrikkelijk, maar mooi dat vader zijn zoon nog heeft zien schitteren. En heeft kunnen zien hoe geliefd hij is in Eindhoven.

Oh wouw. Wat verschrikkelijk voor die jonge en zijn familie.

Oh wat een nieuws.. jammer voor die jongen, op zo een jonge leeftijd al je vader verliezen. Hopelijk geeft media hem de tijd om in rust te rouwen.

6 oktober 2019 om 13:34

In welk opzicht bedoel je?

6 oktober 2019 om 13:43

Gewoon, niet lastig vallen met futiliteiten

6 oktober 2019 om 14:49

Moge hij gewoon rusten in vrede. Sterkte voor Mo en familie.

6 oktober 2019 om 14:49

Moge hij gewoon rusten in vrede. Sterkte voor Mo en familie.

Tjonge... Verschrikkelijk. Ik hoop dat het niet al te pijnlijk was voor de beste meneer. Sterkte Mohammed!

Rest in peace. Natuurlijk verschrikkelijk om iemand aan k*** te verliezen, al helemaa op zn jonge leeftijd. Hopelijk krijgt hij genoeg steun van zn familie en vrienden

Pff heftig nieuws natuurlijk. Hoop voor hem dat hij dit verlies op een goede/mooie manier kan verwerken en juist kracht haalt uit het feit dat zijn vader zo trots op hem was

Heel veel sterkte Mo.

Op 17 jarige leeftijd je vader verliezen. Verschrikkelijk. Heel veel sterkte Mo. ❤❤

Moge Allah SWT zijn zondes vergeven, en zegenen met een plek in het paradijs. Moge Allah SWT zijn graf verbreden, en zijn familie veel geduld en sterkte geven!

6 oktober 2019 om 13:44

Ameen

6 oktober 2019 om 14:57

❤️❤️❤️❤️ amen

6 oktober 2019 om 13:44

Ameen.

6 oktober 2019 om 13:57

Allahouma ameen.

6 oktober 2019 om 14:03

Ameen

6 oktober 2019 om 14:09

Allahouma ameen

6 oktober 2019 om 14:26

Ameen!

6 oktober 2019 om 14:32

Ameen

6 oktober 2019 om 14:37

Allahouma ameen.

6 oktober 2019 om 14:37

Allahouma ameen.

6 oktober 2019 om 14:39

Ik ben dan wel geen moslim, maar dit is een prachtige reactie! Amen.

6 oktober 2019 om 14:50

Ameen

6 oktober 2019 om 14:58

❤️❤️❤️❤️ amen

6 oktober 2019 om 15:09

Ameen

6 oktober 2019 om 16:33

Mooi gesproken kerel

6 oktober 2019 om 16:59

Ameen

6 oktober 2019 om 19:46

Ameen

Triest niemand zou op zo een leeftijd een ouder moeten verliezen.. super triest voor de familie ihatarran

Sterkte Mo en familie!

Heel triest allemaal. Zo jong en dan je vader al verliezen. Daar kan ik me bijna geen voorstelling van maken. Sterkte aan alle nabestaanden

Allah ie rahmou broer, heel veel sterkte voor de nabestaanden.. mogen Allah swt jou vader leide na het paradijs inschallah..

6 oktober 2019 om 19:46

In Sha Allah

Vreselijk nieuws heel veel sterkte aan de familie en nabestaanden.

Veel sterkte gewenst aan hem en de familie.

Ik wens hem en zijn familie heel veel sterkte, troost en liefde in deze moeilijke tijd.

Wat een bericht zeg... Sterkte voor alle nabestaanden en vrienden

Wow wat heftig, op 17 jarige leeftijd je vader verliezen. Hij gaat nog zoveel hoogtepunten beleven zonder zijn vader, pijnlijk en verdrietig.

Heel erg voor die jongen. Vreselijk om zoiets mee te maken. Heel veel sterkte Mo!

Sterkte lieve jongen, heel veel sterkte in deze zware tijden.

Wauw, wat verschrikkelijk voor die jongen zeg. ik wenst Mohamed en zijn familie heel veel sterkte de komende moeilijke periode.🙏

Sterkte! Hoop dat hij de kracht vind om dit te verwerken 💪

Vreselijk bericht! Heel veel sterke ihattaren! Zit je in de vorm van je leven en dan zo iets verschrikkelijks meemaken! Heel veel sterkte gewenst❤️🙏

Ina lilahi wa ina ilayhi raji3oen. Moge Allah (swt) je veel sabr geven en je familie. Veel mensen zullen er voor je zijn.

Oef wat triest, sterkte Mo. PSV kennende zal je alle steun krijgen die je verdient en nodig hebt.

Wat een heftig bericht.heel veel sterkte gewenst!

Hier word je stil van.. vreselijk bericht.. heel veel sterkte mo en familie.

Vandaag 06-10 na het ASR gebed zal het Djanazah gebed plaatsvinden. Iedereen die Kan komen voor steun zou mooi zijn.

6 oktober 2019 om 13:53

Waar?

6 oktober 2019 om 14:00

Moskee Sayidina Ibrahim, Utrecht.

Heel veel sterkte toegewenst aan Mohamed en familie, vrienden en kennissen.

Sorry, moskee kanaleneiland. Attleeplantsoen

Verschrikkelijk nieuws. Veel sterkte voor hem, zijn familie en andere dierbaren. Hopelijk krijgt hij alle steun en tijd die hij nodig heeft.

Verschrikkelijk! Net bezig in de bloei van zijn carrière waar je wil laten zien aan je pa wat je allemaal gaat bereiken. Ik wens Mo, familie en nabestaanden heel veel sterkte. En het klinkt misschien ongepast maar ik denk dat hij hier ook weer motivatie uit gaat halen en zijn ouwe heer en dienst gaat bewijzen wat er allemaal is besproken tussen hun. En dat gaat hij nu uitvoeren. En word hij nog beter. Maar dat allemaal geheel terzijde. Het is al erg genoeg om je vader te verliezen aan het hiernamaals op zo'n jonge leeftijd!! Heel veel sterkte jongen en moge god met jullie zijn in deze verschrikkelijk moeilijke fase.

Inna lillahi wa inna ilayhi raji3oen Moge Allah swt zijn zondes vergeven, zijn graf doen verruimen en hem het paradijs doen binnentreden. Moge Allah swt zijn familie en dierbaren sabr en sterkte schenken, Ameen

6 oktober 2019 om 14:34

Ameen

6 oktober 2019 om 19:47

ameen

Inna lillahi wa inna ilayhi raji3oen Moge Allah swt zijn zondes vergeven, zijn graf doen verruimen en hem het paradijs doen binnentreden. Moge Allah swt zijn familie en dierbaren sabr en sterkte schenken, Ameen

Op jonge leeftijd je vader verliezen dat doet toch wel iets met je. Voor alle nabestaanden veel sterkte toegewenst in de komende tijd.

De dood is de ergste vijand van de mens..

Gecondoleerd Ihattaran, wat een triest en tragisch nieuws. Helaas heb ik ook mijn vader aan k*** verloren. Hopelijk heeft hij de juiste mensen om zich heen op privé gebied, bij Psv zal dat ongetwijfeld zo zijn. Ik geloof dat hij zijn grote belofte, voor zijn vader zal inlossen.. 🙇🏾‍♂️

Bah ik was 16 toen mijn vader overleed, geen enkele leeftijd is “goed” om een ouder te verliezen maar rond die leeftijd leer je eigenlijk je ouders echt kennen als persoon. Zwaar man, hoop dat hij goede mensen om hem heen heeft die hem steunen en opvangen.

6 oktober 2019 om 16:32

Sterkte kerel 🍀

Heel veel sterkte kerel! Als Psv’er, voetballiefhebber, maar bovenal mens sta ik (en vele met mij) achter je!

Sterkte en condolance aan de familie

Hoop dat hij alle rust krijgt samen met zijn familie, en dat ze hier sterker uit zullen komen.

Alle sterkte Mo en aan je familie. Als ik naar de interviews kijk, heeft je vader geweldig werk geleverd. Je bent een leuke en goede voetballer geworden. Hij heeft ook het begin van je grote carriere mee mogen maken en ik weet zeker dat hij met een apetrots gevoel iedere wedstrijd naar je heeft zitten kijken en van je heeft zitten genieten. Je hebt hem zeker weten heel trots gemaakt als zoon. Nogmaals, heel veel sterkte!

Wat vreselijk voor die jongen en z’n familie. Op zo’n jonge leeftijd een van je ouders verliezen... Hoop dat de media hem de komende tijd ook gewoon met rust laat. Want ik zie het alweer gebeuren dat ze over 2 weken alweer beginnen met wat ga je kiezen?Ik wens hem en z’n familie alle sterkte toe de komende tijd. En of hij vandaag gaat voetballen....dat moet ie zelf weten. Voor de een is dat een afleiding voor de ander is het teveel.

Verschrikkelijk voor hem en zijn familie. Veel te jong om je vader te moeten verliezen. Veel sterkte voor de familie Ihattaren.

Wat een triest bericht...R.I.P. sterkte alle nabestaande🙏

Sterkte Ihattaren! Moge Allaah je vader het paradijs schenken!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3534
2.AZ2923
3.PSV2412
5.Vitesse235
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

6 fans
17 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Jong PSV 1 2 0 0
2019/2020 PSV 10 1 0 0
2018/2019 Jong PSV 2 1 0 0
2018/2019 PSV 12 0 0 0
2018/2019 PSV U19 12 5 0 0

In de wandelgangen

Vrijdag 22 november
Lionel Messi heeft bij Barcelona intern aangedrongen op de komst van Lautaro Martínez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren