Kritische Solskjaer toch lovend over AZ’er: ‘Hij heeft fantastische carrière’

Donderdag, 3 oktober 2019 om

Manchester United kwam donderdagavond niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen AZ, waarbij de grootste kansen nog voor de Alkmaarders waren. Manager Ole Gunnar Solskjaer wijst er na afloop van de wedstrijd echter op dat zijn ploeg wellicht een strafschop mee had moeten krijgen nadat invaller Marcus Rashford in een duel met Stijn Wuytens naar de grond ging. De Noor vindt dat arbiter Gediminas Mazeika in de fout is gegaan door Manchester United geen penalty toe te kennen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Vind jij dat Manchester United inderdaad een strafschop mee had moeten krijgen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

23 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Altijd maar dat gezeur om die arbitrage, je kan als United zijnde niet eens winnen van AZ. Kijk eerst maar eens hoe je zelf speelt. Grote complimenten aan AZ.

3 oktober 2019 om 22:39

Naja ‘niet eens’ is wat denigrerend als je nagaat dat ze met deze (basis)opstellingen echt niet zoveel voor elkaar onderdoen, afgezien van De Gea dan wellicht. Maar idd gaan zeuren om zoiets terwijl je een begroting hebt waar AZ wel 20 x hun dak van hadden kunnen fixen is nogal een zwakke actie.

3 oktober 2019 om 23:22

Maar die Wuytens veroorzaakt elke wedstrijd wel een halve of hele penalty. Die gast kan gewoon niet goed bewegen. Hele matige verdediger.

3 oktober 2019 om 23:31

Niks voor niks dat hij zichzelf en zijn ploeg aan het indekken was door het kunstgras aan te halen. Het zou hem sieren om realistisch naar alles te kijken en zou zeggen dat het gewoon heel matig was. Een James, Fred en Rashford moeten zelfs met dit team meer druk op AZ zettem dan dat ze hebben gedaan. De zogenaamde spiraal waar Solskjear niet meer uit kan komen.

Ach, ach Ole wat zielig. Accepteer nou dat je tegen dit AZ een slechte wedstrijd speelde en niks verdiende. Daarnaast had AZ zelf ook een penalty mogen krijgen.

4 oktober 2019 om 13:44

Hij kan ook gewoon een sterkere opstelling neerzetten, dan winnen ze gewoon.

Dat was m.i. geen strafschop, Rashford zocht het contact, en zelfs toen was dat er niet tot nauwelijks. AZ daarentegen had wel recht van klagen toen er werd vastgehouden in de 16 van United.

‘Ik had hier nu kunnen zitten met een glimlach. We hadden kunnen winnen met 1-0 als we een strafschop hadden gekregen.’Of als je in je sterkst mogelijke opstelling was komen opdraven... Grappig dat Manchester United dacht om dit varkentje wel even te gaan wassen...

Haha, Midtsjö een topspeler noemen... Vindt hij AZ dan ook een topclub? Raar interview.

4 oktober 2019 om 00:10

Hoi Jelle, mijn advies aan jou is om de gehele wedstrijd eens opnieuw te kijken en je dan te focussen op Midtsjo. Deze topper heeft namelijk bij tijd en wijlen het gehele middenveld van ManU weggespeeld. Deze "stille" kracht is ontzettend belangrijk voor AZ en is al jaren 1 van de beste middenvelders op de Nederlandse velden.

Opnieuw klagen over de arbitrage, maar United bakt er zelf werkelijk niks van. Een miljoenen club en dan zo matig presteren. Kijk eerst maar Even naar jezelf en je ploeg Ole.

Wie had dat ooit nog gedacht. Dat az gelijk speelt tegen united en nog zelfs verdiende om te winnen. Onder Mourinho won united de europa leauge maar onder deze trainer is het echt schandalig slecht.

Haha zo'n wanprestatie neerzetten en na afloop alleen maar klagen dat je een penalty had moeten krijgen.

3 oktober 2019 om 23:55

En klagen over een pingel terwijl je zelf 3x wegkomt met 2x hands en 1x duidelijk een vent met 2 handen grijpen. AZ verdiende meer vanavond.

Lekker toch de pure frustratie het hebben over de penalty en ff niet melden dat AZ 100% een overwinning had verdiend. En Midtsjo, ja echt een top speler noemen, kom op man, er zijn er een paar voorin die echt toppers zijn. Midstjo is een goede speler die je graag in je elftal hebt, maar tis geen topspeler en zal het ook niet worden denk ik.

4 oktober 2019 om 00:13

Het is dat Midtsjo zelden tot nooit scoort, naar deze spelers is toch echt wel 1 van de beste middenvelders die er hier rondlopen. Zijn inzicht, passing en balaannames zijn echt super om nog maar te zwijgen van zijn arbeids-etos.

4 oktober 2019 om 01:00

Helemaal gelijk Tinus. Zwaar ondergewaardeerd omdat hij niet vaak betrokken is bij goals. Vandaag echt feilloos en in mijn ogen ook ruimschoots man of the match.

Hij had ook makkelijk minimaal 1 strafschop aan az kunnen geven. Solksjear zegt dus dat ze 1-0 hadden kunnen winnen en dat die met een glimlach kon staan. Je moet je kapot schamen. Je word door een Nederlandse subtopper het grootste gedeelte van de wedstrijd zwaar onder druk gezet als Manchester United zijnde.

Vond Az echt prima spelen! Hebben zich zelf misschien wel te kort gedaan. En ze hadden zelf ook wel een strafschop verdiend. Al met al een prima uitslag natuurlijk tegen zo'n club! Verder heb ik echt respect hoe dit Az durft te voetballen,zoal in de competitie als Europees.

Dit doet me denken aan de reactie van Zidane na de wedstrijd tegen Brugge. Klein van een trainer voor een gigantische club om een 0-0 gelijkspel tegen AZ te wijten aan het al dan niet krijgen van een penalty. Man Utd zou kwaliteiten genoeg moeten hebben om afstand te nemen van AZ. Toont vooral aan hoe diep Man Utd aan het zakken is, zonder hiermee afbreuk te willen doen aan de prestatie van AZ.

als je als United tegen een club met geloof ik 20 keer minder vermogen gelijk speelt moet je het helemaal niet hebben over 1 arbitrale dwaling. die hoor je dan op te rollen natuurlijk maar AZ heeft zich kranig verweerd en gewoon verdiend een punt gehaald

“ We konden al vroeg zien dat hij een topspeler zou worden” Maar hij speelt bij AZ...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Actuele wedstrijden

12 fans
Coach, 46 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 13 november
Paris Saint-Germain ziet Antoine Griezmann als een interessante kandidaat om Kylian Mbappé in de toekomst op te volgen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren