De Telegraaf ontkent akkoord tussen Ajax en Donny van de Beek

Maandag, 30 september 2019 om

Ajax en Donny van de Beek hebben nog geen akkoord bereikt over een nieuw en verbeterd contract, zo weet clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf maandag te melden in de voetbalpodcast van de landelijke krant. Onder meer Voetbal International meldde vrijdag dat de middenvelder, wiens contract doorloopt tot medio 2022, spoedig een nieuwe verbintenis zou tekenen bij Ajax, maar volgens Verweij is dat een voorbarige conclusie.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Donny van de Beek volgend jaar naar Real Madrid vertrekt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

31 reacties (laatste reactie door scepticus38)

Oké dan is het nog niet getekend maar dan gaat dat gebeuren, ook prima. Veranderd toch niks aan de looptijd, is een pure opwaardering en wat overleg over de voorwaarde voor een vertrek.

Deze middelmatige speler zo snel mogelijk van de hand doen. Donny en zn entourage zorgen alleen maar voor onrust. Echt nare mensen. Je zult zien dat het dan veel beter gaat draaien bij Ajax. Marc, voet bij stuk houden en geen jaar langer bieden. Dat gaat alleen ellende opleveren.

30 september 2019 om 22:07

Ik vrees dat ik het eens ben met je. Donny heeft en dat vergeten veel mensen ook voor een beetje onrust gezorgd toen hij nog geen basis speler was. Ik vind hem eerlijk gezegd niet zo heel goed. Bruikbaar wel maar niet speciaal. Ik vond Klaassen beter dan hem. My opinion

30 september 2019 om 23:19

Bruikbare spele4r voor Ajax, maar dit is geen speler die Real Madrid beter kan maken. Eerlijk gezegd denk ik dat Real hem niet haalt. Zidane wil Pogba, maar denk ook niet dat Pogba de oplossing is....

1 oktober 2019 om 10:09

Jullie hebben echt geen idee waar je over praat. Vorig seizoen heeft de tv uitgestaan in jullie woonkamers? Dat Donny nu even wat minder is, wil niet zeggen dat hij niet meer kan voetballen..

30 september 2019 om 23:28

Helemaal eens , mensen helemaal in de stress omdat Donny zou vertrekken. Gewoon een matige voetballer met een cijfermatig goed seizoen, gewoon lekker verkopen word je echt niet minder van.

1 oktober 2019 om 08:42

Ieder z'n mening. Ik vind hem een zeer waardevolle speler. Verdedigend helpt hij mee, en in de aanval staat hij vaak op de goede plek. Nuttige kracht.

Als het contract opgewaardeerd wordt, maar niet verlengd, dan zijn er toch geen redenen om niet te tekenen? Biedt alleen maar toegevoegde waarde voor Donny. Ik verwacht van de Telegraaf dat ze uitzoeken welke clausule er dan voor zorgt dat Donny nog niet getekend heeft. Leest allemaal als losse flodders. Sidenote: Mike en Valentijn vind ik prutsers, net zoals die krant.

1 oktober 2019 om 10:51

Contract wordt meer waard, dus hogere transfersom

Als hij denkt aan Real, Kan die het vergeten. Het was alleen uit paniek dat Real voor hem uitkwam. hij is niet de speler die iets toevoegt aan Real. En voor een aanvallende middenvelder is hij niet creatief en vaak onzichtbaar. En bij een fitte real selectie is hij kansloos gezien hij voetballend veel minder is dan de andere middenvelders bij Real. Beter teken hij en na een paar jaar zijn broer Klaassen opvolgen in Duitsland ofz

Donny is een leuke speler maar echt niet top zoals sommigen roepen , heeft Dolberg steeds voor de voeten gelopen ik wel hem wel eens zien bij een buitenlandse club.

Als je zeker weet dat iemand gaat vertrekken, dan is het natuurlijk super dom om zijn contract te verbeteren zonder een extra jaar erbij. Of is er misschien helemaal geen bod op donny gedaaan?

Die gaat een nieuw contract tekenen en maar goed ook. Jongen komt net 1,5 seizoen kijken. Lekker nog 2 jaar bij Ajax blijven en uitgroeien tot de grote man. De grote clubs komen zeker nog wel

1 oktober 2019 om 00:03

@mcgregor Donny zit al 4 jaar bij het eerste niet anderhalf seizoen. Tijd om te vertrekken dus. Het is een schande dat deze jongen zoveel kansen heeft gekregen vergeleken bij veel grotere talenten.

Ik snap dit niet. Een opwaardering van het contract zonder verlenging is toch eenzijdig. Ajax hoeft hier toch niet over te onderhandelen. Of wordt er dan ook met een afkoopwaarde gewerkt. Dan klinkt het logischer. Ik had eigenlijk al gehoopt dat hij aan het einde van het seizoen zou vertrekken. Spreekt al een jaar uit dat hij wil vertrekken. Als hij een keer terecht moet banken is hij zo verontwaardigd. Geeft zelf aan dat hij op 80% zit, maar vind wel dat hij moet spelen. Kan een voorbeeld nemen aan Promes en Veltman, altijd positief en realistisch. En moet zeggen met Promes op 10 loopt het prima. Maar goed misschien gaat hij me weer verbazen met als vorig jaar, want toen was hij op een gegeven moment wel erg goed.

1 oktober 2019 om 08:34

Natuurlijk moet er over onderhandeld worden omdat het gaat om andere voorwaarden en dus feitelijk om een nieuw contract. En daar zal Donny dus zijn handtekening onder moeten zetten. Een mogelijk struikelblok zou kunnen zijn dat Ajax voor de opwaardering verlangt dat Donny het seizoen afmaakt en die een vertrek in de winter niet wil uitsluiten of dat zijn zaakwaarnemer eist dat een vaste afkoopsom in het contract wordt opgenomen.

De publieke opinie lijkt zich ineens tegen Donny te keren. Het is echt een bovengemiddelde voetballer en is voor Ajax heel belangrijk. Ik geloof ook nooit dat Promes hem uit de basis zal spelen. Donny is wel wat dynamischer dan Alvarez en zie hem liever op het middenveld, dan de mexicaan.goede zaak als zijn contract wordt verlengd!

Het is onzin dat de publieke opinie zich tegen Donny keert, het zijn dezelfde successupporters die dat altijd al hebben gedaan omdat ze niet gehinderd worden door enige kennis of een andere voorkeur hebben. Ze willen Donny weg hebben omdat ze in de veronderstelling zijn dat Ajax na diens vertrek de geldkraan wijd open gaat zetten en een nieuwe prima donna haalt, terwijl er geen positie is die intern zo makkelijk ingevuld kan worden als de 10. Voor mensen met een beperkt gezichtsvermogen is het gras altijd groener aan de overkant. Iedereen heeft natuurlijk recht op zijn mening, maar die kun je ook geven zonder daarvoor respectloze bewoordingen te gebruiken. Dat onderscheidt de echte Ajax supporter die het waard is om het Ajax-shirt om zijn schouders te dragen van de opportunistische nihilisten die dat niet zijn omdat ze intrinsiek helemaal niets met de club hebben, maar zich uitsluitend willen laven aan het succes dat de club genereert. En daarmee dus gewoon inwisselbaar zijn.

Nu bekend is dat dit gaat gebeuren mss goed idee om er geen 5 berichten aan te wijden nog.

Het is maar de telegraaf en driessen maar hoezo ontkennen ze dit ajax is toch niet hun eigendom. Merk wel dat de telegraaf zich alleen maar bezig houd met ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3534
2.AZ2923
3.PSV2412
5.Vitesse235
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Maandag 18 november
Arsenal is bereid om Granit Xhaka in januari naar Borussia Mönchengladbach terug te laten keren. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren