Grim grijpt in en wisselt speler nog voor rust na ruzie met Vaessen

Zondag, 29 september 2019 om

RKC-trainer Fred Grim zal allesbehalve tevreden zijn over de eerste helft van zijn ploeg tegen Vitesse. De hekkensluiter van de Eredivisie maakte een belabberde indruk en ging met een 0-1 achterstand de rust in. Verdediger Paul Quasten zat toen al in de kleedkamer, want hij werd door de coach naar de kant gehaald na gestuntel in de achterhoede.

Na 35 minuten spelen ging het voor de zoveelste keer mis in de achterhoede van RKC. Quasten ging in de fout en speelde Oussama Tannane in de kaart. De Vitesse-speler kreeg een goede kans, maar scoorde niet. Toen de verdediger van RKC op zijn fout werd aangesproken door doelman Etienne Vaessen, reageerde Quasten woedend.

Grim kon de ruzie niet waarderen en haalde de verdediger enkele minuten later naar de kant. De voormalig Tsjechisch jeugdinternational werd vervangen door Lars Nieuwpoort en zocht direct de kleedkamer op. Onderweg naar de catacomben gooide hij zijn RKC-shirt weg.Gerelateerd

Meer sportnieuws

5 reacties (laatste reactie door cyberize7x)

Lijkt me niet meer dan logisch dat je als speler zijnde op je fouten mag worden gewezen door je teamgenoten. Indien je dan als een opgefokte lul reageert, is een coach er om die speler terecht te wijzen. Het zou pas erg zijn indien de spelers elkaar dit soort fouten niet meer verwijten.

Hoewel ik heel goed begrijp dat Grim hem wisselt, is het wel een uiterst middel. Met een wissel zo vroeg in de wedstrijd sloop je een speler. Je zet hem openlijk te kijk en voor schut. Hoe krijg je dan nog de zelfvertrouwen om weer te voetballen. Lastig

29 september 2019 om 15:05

Als hij open staat om met kritiek beter te worden kan hij dit ook wel hebben. Als hij zo idioot reageert als hij op zijn fout gewezen wordt moet hij maar sterker worden en is dit een goede les.

29 september 2019 om 15:30

Inderdaad Meijer, maar aan zijn reactie te zien, staat niet heel erg open voor kritiek 😉

29 september 2019 om 19:14

Zet hij zichzelf al niet voor schut door flink boos te worden omdat hij op zijn fout aangesproken wordt? Voetbal is geen gezellige kaartclub ofzo..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

RKC Waalwijk

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
K. LamprouKeeper100
A. ToubaVerdediger100
V. AnitaMiddenvelder100
A. TahiriMiddenvelder100
S. BakariAanvaller91
L. DaneelsAanvaller90
F. StokkersAanvaller92
Voor de complete selectie: Clubpagina RKC Waalwijk.

1 fan
Verdediger, 35 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 4 december
Chelsea is in januari bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor Antonio Rüdiger, die in de belangstelling staat van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren