Kenneth Vermeer: ‘We hebben zeker kwaliteit, maar alleen daarmee win je niet’

Vrijdag, 27 september 2019 om

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons YouTube-kanaal!Poll

Wie zou jij opstellen als eerste keeper bij Oranje?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

38 reacties (laatste reactie door yelle)

ik vind het wel meevallen met die kwaliteit. als ik zie hoe makkelijk sommige jongens voetballen bij Ajax, PSV en AZ dan zie ik die kwaliteit niet terug bij dit Feyenoord. zo een Stengs zien spelen is toch een lust voor het oog. techniek, flair, overzicht, dat is het niveau van spelers waar wij ook naar toe moeten. Kokcu en Sinisterra begonnen veelbelovend (weliswaar tegen het matige Tsiblisi) maar zijn heel ver terug gevallen en Berghuis houd zich meer bezig met rare overtredingen begaan ipv met zijn eigen spel. hopelijk komt dat nog goed want dat zijn de enige 3 spelers die we hebben die wat met een bal kunnen. de hoop in Larsson heb ik inmiddels wel opgegeven

27 september 2019 om 00:46

Talenten moeten zich op kunnen trekken aan de ervaren spelers met toegevoegde waarde maar dat ontbreekt bij Feyenoord. Dit is nou het gevolg van structureel slecht beleid die al jaren voort duurt.

27 september 2019 om 01:07

Ik vind het ook wel meevallen met die kwaliteit maar een hoop van je mede supporters vinden ook dat ze een goed elftal hebben en er zijn er bij die vinden dat ze niet voor PSV onder doen. De trainer vind ik wel een lachertje. Ik las net dat hij zei dat de spelers het niet expres doen en de beste intenties hebben. Dat geloof ik direct maar dit lijkt natuurlijk nergens op. De bikkelharde speler van weleer is een doetje van een trainer.

27 september 2019 om 01:27

@kaassie als je niet ziet dat we onderdoen voor PSV dan is dat erg vreemd. die Malen, Ihatarran en Bergwijn zijn natuurlijk veel beter als wat er bij ons op die posities loopt. rechtsbacks of controleurs kan je tegen elkaar weg strepen, het zijn dit soort spelers die het verschil maken en Feyenoord heeft geen aanvallende spelers van dit niveau

27 september 2019 om 01:56

Jorgensen en Berghuis hebben wel niveau. Daarom moet Feyenoord af van dat 4-3-3 . Je hebt een belabberde rechtsbuiten , of je daar nu Larsson narsingh of Sinestera neerzet. En berghuis komt op 10 beter tot zijn recht . Zet een mannetje extra op het middenveld en probeer zo ke uiterst zwakke (vooralsnog , hopelijk word het beter met Le - en die Argentijn ) centrum te ontlasten . Het is op deze manier dat Bert van Marwijk de wk finale haalde ondanks het centrum Mathijssen - Heitinga . Blijft dat PSV en Ajax te hoog gegrepen zijn , maar dan kom je wellicht een beetje in de buurt van PSV

27 september 2019 om 13:32

@japie, Ik zie dat wel maar ook na de wedstrijd van gisteravond heb ik nog steeds reacties gezien dat ze een goed elftal hebben. Ik ben van mening dat het Feyenoord onwaardig is. Ik denk ook niet dat plek 3 er dit seizoen inzit, een plek onder AZ, Utrecht en Vitesse lijkt me een stuk dichter de realiteit. En Nee, ik ben niet aan het stoken, dit is wat het is op dit moment.

27 september 2019 om 15:02

Niet alleen beschikt PSV over zowat elke positie over meer individuele kwaliteit (alleen Berghuis in goede doen zou misschien minuten maken), maar het groeipotentieel van PSV ligt een oneindig stuk vhoger dan dat van Feyenoord. Als er dit seizoen een gat van 30 punten gaat ontstaan tussen die twee dan is dat zeer aannemelijk.

27 september 2019 om 01:07

Dat is imo ook het probleem. Ze hebben helemaal niet zoveel kwaliteit, maar denken dat wel. Hierdoor hebben ze het idee dat ze niet moeten knokken voor een overwinning. Ik heb net niemand de longen uit het lijf zien rennen.

27 september 2019 om 02:51

Feyenoord mist gewoon een goede 6. Er is totaal geen link tussen het middenveld en de aanval en verdediging. En dan heb je ook nog te veel lopers op het middenveld.

27 september 2019 om 15:11

Er loopt gewoon onvoldoende kwaliteit rond bij feyenoord. Natuurlijk ziet Kenneth dat wel, hij valt zijn collega’s niet af. De rest van Nederland ziet het wel natuurlijk.

Ik vraag het me af he. Je hoort dat vaker van spelers. Ze hebben genoeg kwaliteit en de tegenvallende resultaten afschuiven op alles behalve kwaliteit. Geloven ze t oprecht zelf? Of ze weten eigenlijk beter en wilen ze hun ploeg niet afbranden?

27 september 2019 om 10:18

Tot afgelopen donderdag was Feyenoord ongeslagen. Hoe ben je ongeslagen als er geen kwaliteit in de ploeg zou zitten? Feyenoord heeft nog geen een keer in een vaste aanstelling gespeeld...

27 september 2019 om 10:41

Kwaliteit voor wat kan je je afvragen idd. Hebben ze kwaliteit om hoger dan 10 te staan? Ja zeker, hebben ze kwaliteiten om nee te strijden om de schaal, ik betwijfel het.

27 september 2019 om 13:57

Het is maar hoe je het bekijk. Ongeslagen, maar uiteindelijk is er van de 7 (4 thuis) gespeelde wedstrijden zijn er maar 2 (ADO en W2) gewonnen.

27 september 2019 om 15:13

Precies, de bekende scorebord journalistiek. Het is allemaal heel, hee mager.

Kwaliteit? Wie dan? Dat zei Ajax ook in de jaren dat ze geen titel wonnen, maar al die spelers van destijds hebben elders ook potten geen kunnen breken.

27 september 2019 om 01:12

Suárez heeft nooit n titel gewonnen met Ajax ;-)

27 september 2019 om 05:36

Suarez Toby, Jan, Christian hebben inderdaad nooit in de top gespeeld? Een vreemde constatering Erik.

Feyenoord staat echt in brand. Geen directeur geen td. Het vlaggenschip van de jeugd jong Feyenoord is een camping elftal wat jaren lang verwaarloosd is en waar Brard nu na jaren weer serieus naar gaat kijken. Een onervaren coach die zijn speelstijl wil spelen en niet goed kijkt of dat wel kan met dit materiaal. Een coach die over misschien een wedstrijd of drie alweer zal gaan of moeten vertrekken. Een selectie die kwaliteit mist en spelers heeft die niet 90 minuten kunnen spelen door gemis aan ritme. Of chronisch geblesseerd zijn. Plek 10 staat Feyenoord. Ik zou echt niet weten wat hier de oplossing voor zou zijn. Sommigen zeggen Feyenoord city. Maar dat is op zijn vroegst over 5 jaar.

27 september 2019 om 03:46

Helemaal eens en zoals vaker gezegd men blijft in Rotterdam maar waarde hechten aan ‘ de kuip’ en het trouwe legioen. Dat staat bovenaan de club DNA en mentaliteit en daar is men trots op. Maar het ergste is naast trots zijn dat men er echt vrede mee lijkt te hebben. Alsof iedereen zich erbij neergelegd heeft. Waar het vroeger om Ajax en Feyenoord ging draait het enkel om Ajax en PSV . Feyenoord is absoluut geen top club meer. En mensen die zeggen van wel dan ben ik benieuwd waarom? Op basis van historie? Of toch weer op basis van het trouwe legioen?? Als je vanavond ook ziet hoe de kuip zich erbij neerlegd. Op een paar fluitconcertjes na gaat iedereen een soort van gelaten weer naar huis. Zo van, het is niet anders. Vroeger zou de pleuris uitbreken. En niet dat dat de bedoeling is maar toen zat er nog vuur in de club. Ik zou niet weten waar je moet beginnen om nog aansluiting te vinden bij Ajax en PSV. En daar gaat ook een nieuw stadion niet bij helpen. Tegen die tijd is het verschil al überhaupt oneindig groot. Het is triest en jammer maar waar dat Feyenoord gewoon een club is als az en utrecht. Niet meer niet minder. En dan net als bij die clubs Ajax uit en thuis als hoogte punt van het seizoen als er een keer van gewonnen wordt. Dat is bij Feyenoord ook al decennia zo maar toen zat er nog een concurrentie strijd in. Voor ajax supporters heeft de wedstrijd tegen Feyenoord allang niet meer dezelfde lading als andersom. En dat is helemaal doodzonde. Her is jammer maar de keiharde waarheid.

27 september 2019 om 05:06

Dat laatste is echt onzin. De strijd tussen Ajax en Feyenoord supporters is nog steeds en zal ook zo blijven. Dat Ajax vaker wint is niet iets van de laatste paar jaar , maar dat is al jaaaaren zo. Alleen denk ik dat de supporters ook niet meer zo'n vertrouwen hebben in Feyenoord en een verlies al.incalculeren

27 september 2019 om 05:09

Kijk dit constateren is makkelijk. Het probleem is ik zie geen oplossing. Het wordt van kwaad tot erger. Misschien toch een investeringsgroep? Maar goed ga je je ziel verkopen? Ik ben voor eigen jeugd inpassen. Maar vraag me tegelijkertijd af of dat er wel is. Alles is weg bezuinigd. Jong Feyenoord, de scouting. De VVF hebben gezorgd dat Feyenoord niet failliet is gegaan daarvoor hulde. Maar je kan je onderhand afvragen of je niet beter failliet had kunnen gaan als dit. Hoe trouw blijft het legioen? Als je al niet meer van Emmen kan winnen en tiende staat en het erge niet eens onterecht. Het einde is niet in zicht.

27 september 2019 om 05:37

Nou ik heb meer zenuwen voor PSV Ajax dan voor Feyenoord Ajax helaas.

27 september 2019 om 07:11

Nee hoor. Voor ons is de wedstrijd tegen Feyenoord tegenwoordig veel minder beladen dan psv. Gewoon omdat het bijna zeker is dat je wint tegen deze bedroevend zwakke selectie.

27 september 2019 om 10:20

Dat riepen ze vorig seizoen ook.... 6-2

27 september 2019 om 11:36

Tsja Peter... die 6-2 is net zo incidenteel als het kampioenschap van Feyenoord... Zo gek is het niet wat AjaxRevolution zegt.

27 september 2019 om 12:25

Haha elke keer de 6-2 aanhalen. Waar je maar blij mee bent....dat is maar 1x voorgekomen in 10 jaar. De beker halve finale hebben jullie weer verloren

27 september 2019 om 15:18

Peter-Selie, 1 zwaluw maakt nog geen zomer. Het was ze gegund, maar zeer zwaar geflatteerd. Dat is ook voetbal.

Kwaliteit? Wie????? Ja Berghuis in een goed draaiende ploeg verder geen

27 september 2019 om 10:22

Vermeer, doelman van oranje is geen kwaliteit idd... Haps kan er niks van, Senesi heeft iedereen in de maling genomen met zn 7 miljoen, Karsdorp kan er helemaal niks van, Kokcu stelt heel weinig voor natuurlijk, Berghuis kan er ook niks van. Idd, Feyenoord heeft helemaal niks lopen van kwaliteit. Denk dat de spelers niet eens bij Fortuna mee kunnen.

Dat Berghuis kwaliteiten heeft als voetballer spreek ik niet tegen. Maar hij moet echt eens wat gaan doen aan zijn frustraties. Die belachelijke overtreding van gisteren was bepaald niet de eerste keer dit seizoen dat Berghuis zich liet gaan. Nu is hij er nog om voor mij onduidelijke reden met geel vanaf gekomen. Ik heb het commentaar van Makkelie er net op na gelezen en kan mij niet in de uitleg van hem vinden. Maar goed, ik denk dat scheidsrechters er bij wedstrijden van Feyenoord allicht meer op gaan letten en aangezien de vorm van Feyenoord nou niet geweldig is kun je binnenkort weer een rare actie van Berghuis verwachten.misschien moet Stam eens even met hem gaan praten want zo benadeelt hij zijn team alleen maar.

je kan toch niet zeggen dat deze nederlaag tegen AZ onverwachts is? Dit zat er duidelijk aan te komen, het is meer een wonder dat ze dit aantal wedstrijden ongeslagen waren in de eredivisie. Er zijn clubs in de eredivisie , met een lagee begroting , maar die veel beter voor de dag komen en betere spelers hebben dan Feijenoord. Feijenoord is een ploeg in opbouw, maar dan moet je wel voor een lange termijn kiezen en dan moet je niet met spelers aankomen die je huurt of een jaar contract geven. Het was misschien beter om een of twee stappen achteruit te zetten en dan later met sprongen vooruit te gaan. Bij clubs als Ajax, Psv, AZ en nog een aantal andere clubs is het ook niet zo maar komen aanwaaien. Daar gingen ook een aantal jaren overheen. Maar wat je wel duidelijk bij deze drie clubs ziet is dat de jeugd er meer en meer kans krijgt.

Hier en daar loopt er wel een beetje kwaliteit, maar eigenlijk is het gewoon een grote bende. Ik denk dat velen die 0-3 tegen AZ gewoon zagen aankomen. Feyenoorders gaan een heel erg lang seizoen tegemoet. En dan te bedenken dat twee van mijn Feyenoord vrienden het vooraf een goed idee vonden om met mij te wedden dat ze wel even boven PSV gingen eindigen dit seizoen, hahaha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden

159 fans
Keeper, 33 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 19 november
David Beckham overweegt om de aan Manchester United gelinkte Mario Mandzukic in januari naar Inter Miami CF te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren