Jordy Clasie schrikt in De Kuip van oude liefde Feyenoord

Donderdag, 26 september 2019 om

Jordy Clasie keerde donderdagavond als speler van AZ terug in De Kuip. De middenvelder viel in de tweede helft in en zag zijn ploeg een relatief eenvoudige 0-3 overwinning op Feyenoord boeken. Clasie erkent in gesprek met RTV Rijnmond dat hij schrok van de tegenstander. "Ja, dat is logisch", geeft hij na de wedstrijd aan.

"Ik ken Feyenoord natuurlijk door en door. Ik heb hier lang gespeeld en dan schrik je natuurlijk wel hoe makkelijk het eigenlijk ging", beaamt Clasie. "Voor ons is dat fantastisch en voor hen is dat minder." Feyenoord zit volgens Clasie in de hoek waar de klappen vallen. Bij AZ gaat het juist 'heel goed'. "Dat zag je ook aan het spel. We bouwden heel makkelijk op en konden heel vaak de vrije man vinden op het middenveld en dan kan je er vrij makkelijk doorheen spelen."

Ook Steven Berghuis merkte een groot kwaliteitsverschil op het veld. Volgens de aanvaller van Feyenoord zijn complimenten voor AZ op zijn plaats. "We worden weggespeeld in eigen huis. Ze waren over de gehele wedstrijd beter dan wij, dan wordt het 0-3. In de wedstrijd voel je dan dat AZ makkelijker voetbalt, beter aan de bal is. Ze deden ons constant pijn met lopende mensen. Op een gegeven moment levert dat gewoon doelpunten op."

Berghuis mocht zelf van geluk spreken dat hij de wedstrijd afmaakte. In de slotfase van de eerste helft ontsnapte hij aan een rode kaart na een venijnige charge van achteren op Teun Koopmeiners. "Het was niet bedoeld om de toon te zetten. Ik zet gewoon een tackle in, die was op het randje", stelt Berghuis. "Maar de scheidsrechter en de VAR beoordelen 'm met geel. Rood had gekund. Ik raak hem van achter, dat is niet het moment om een tackle in te zetten. Het gebeurt binnen één seconde, ik was te laat en geel."


Poll

Eindigt AZ dit seizoen bij de bovenste drie in de Eredivisie?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

48 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Stam mag van echt snel oprotten. Wat heeft het uberhaupt voor meerwaarde om jongens als Botteghin, Larsson, Narsingh etc etc er in te zetren. Spelers die duidelijk tekort komen, geef dan gewoon eens lekker de jeugd de kans. Perfecte moment om Bannis, Azarkan, Kokcu (speelt gelukkig nog wel) Burger, El Bouchataoui en Geertruida de kans te geven maar nee hoor speel lekker met een half fitte Karsdorp, mr verstoppertje Larsson en renpaars Narsingh die bovendien ook nog eens vaak op de verkeerde positie wordt misbruikt. En onze Jaap wil vroeg druk zetten kan iemand hem dat uitleggen dat Botteghin dat niet beheerst? zet gewoon Fer en Senesi (ga uit van de verhalen) centraal achterin en je hebt defensieve zekerheid. Kocku kan ook prima naast een breker als Tapia met Berguis dan op 10 creeer je al veel meer voetbal dan het huidige middemveld. Ik denk dat Toornstra uitstekend de rechtsbackpositie kan benutten en voorin gewoon meer kansen geven aan Sinistera, Azarkan en Bannis. Narsingh en Larsson aub weer zsm weg doen. Geertruida meer minuten geven net als Burger en El Bouchatoui. Van Beek, Jan arie en Bottegin aub de sleutels inleveren en laat ze lekkker gaan. Doet zoveel pijn aan me ogen. Opstelling; Vermeer, Haps, Senesi, Fer, Toornstra/Geertruida, Tapia/Burger, Kokcu, Berghuis, Sinistera, Jorgensen, Bannis/Azarkan.

27 september 2019 om 00:06

Want hij heeft echt het materiaal om beter te spelen. Wel vind ik dat ze idd dan maar meer de eigen jeugd moeten proberen. Maar om nou je aanvoerder er af te halen terwijl er een gebrek aan beter is vind ik niet echt slim.

27 september 2019 om 09:31

Ik zeg ook niet dat je hoger gaat eindigen met de jeugd. Echter hebben die veel meer meerwaarde en je eindigt toch op dezelfde positie. In de top 3 eindig je toch niet meer namelijk. Ik vind dat een aanvoerder een van de betere spelers moet zijn en niet iemand die wekelijks fouten maakt.

27 september 2019 om 10:01

@reallover "Je aanvoerder" het probleem is dat hij nooit aanvoerder had mogen zijn.

27 september 2019 om 00:06

Hoe heb je met Fer achterin zekerheid? Die heeft daar nog nooit gespeeld. Je kan wel met Geertruida, Bannis, Azarkan en El Bouchataoui gaan spelen, maar die zijn daar helemaal niet klaar voor. Dan is een plek in de middenmoot niet eens vanzelfsprekend

27 september 2019 om 09:32

Nou ja slechter dan Opa Botteghin kan namelijk toch niet. En die Edgar Ie kan me ook niet helemaal bekoren. Ook niet zo gek als je bij Trabzonspor wissel staat.

27 september 2019 om 11:47

Phenomeno, bij Trabzonspor was het maximaal aantal buitenlanders reeds bereikt. Daarom moest Ie verhuurd worden

27 september 2019 om 11:56

Zegt ook wel wat dar hij dan mag vertrekken. Stel we zouden dat in Nederland hebben dan zou Ajax ook als eerst Magallan weg doen ipv Tadic.

27 september 2019 om 00:24

@elphenomeno Narsingh in de spits zetten is idd volstrekt bezopen. zet dan Berghuis daar neer die iig nog iets van techniek en overzicht heeft om die positie tijdelijk te kunnen invullen

27 september 2019 om 09:34

Precies. Bovendien ook minachting naar je eigen jeugd toe.

27 september 2019 om 01:52

Fer lijkt me niet direct een garantie op defensieve zekerheid.als je hem dan toch ergens neerzet waar hij normaal niet speelt zou je hem met zijn postuur nog als aanspeelpunt in de spits kunnen proberen.je kan best al die jonge jongens er in zetten maar dan zul je ook moeten accepteren dat je gewoon in de middenmoot gaat eindigen. Dat is een keer eerder gedaan (8 jaar geleden dus je hoeft niet heel ver terug), toen werd Feyenoord 10e.ik denk niet dat het veel uit maakt wie je hier voor de groep zet, het grootste deel van deze spelers is gewoon niet goed genoeg voor Feyenoord of de subtop.

27 september 2019 om 09:33

Ik denk dat je met die opstelling die ik benoemde als nog gewoon 5de of 6de wordt. Bovendien heeft het publiek daar veel meer begrip voor dan met die slappe bende te spelen.

27 september 2019 om 11:51

Ik denk niet dat het publiek vrede heeft met een team dat 5e of 6e wordt, of hier nou veel jeugd in zit of niet. Er zijn vast een paar rationele en realistische fans die dat wel zien maar een groot deel van dat zelfde publiek heeft er nu al geen vrede mee dat Feyenoord met structureel de derde begroting van Nederland om de derde plaats moet strijden (even los van hoe het seizoen tot nu toe verloopt). Dat spelen met de jeugd is leuk todat je ook twee keer verliest...daarnaast is 5e of 6e nog maar de vraag met de jeugd, zoals gezegd, dat acht jaar geleden ook een keer gedaan, toen werden ze 10e... ik geloof niet dat de meeste fans daar begrip voor hadden...

27 september 2019 om 08:34

Neem aan dat feyenoord supporters ook geschrokken waren van t niveau dat Clasie op de mat legde toen die terug kwam naar de kuip. Met Feyenoord komt t wel weer goed met Clasie niet ben ik bang.

27 september 2019 om 09:34

Ook de toegevoegde waarde van Clasie bij AZ is 0.0! Het was dan ook kenmerkend toen Clasie erin kwam, zijn eerste (doch vrije) schietkans huizenhoog overvloog. Beperkte speler die het ook bij AZ niet gaat halen.

Het was idd opmerkelijk hoe makkelijk AZ aan de bal was, in rotterdam nog wel. Ik heb het echt te doen met feyenoord. Ik moet eerlijk bekennen dat ik aan het begin van t seizoen vrij positief was. Ajax en PSV staan op eenzame hoogte, maar feyenoord achtte ik toch stuk sterker dan de rest. Complimenten wel op zn plaats voor AZ. Die voert een duidelijk beleid en als zij de komende jaren dit door trekken, gaan zij feyenoord voorbij en 3e club van NL worden. Ik ga dan nog niet zover als aad de mos. Die tweette dat AZ mee gaat doen voor de titel. Denk dat dat nog een brug te ver is. Ik vind in de breedte AZ niet sterk. Maar de basis voorhoede.. Pfff.. Ben benieuwd hoeveel stengs moet kosten.. Die mag Ajax wel oppikken.

Jordy clasie is de enige die dan schrikt. Ik zag het al aankomen. Dit Feyenoord is niet goed genoeg om voor de top te spelen. Zo jammer dit.Als notabene Steven Berghuis je beste speler is dan is het goed mis. Bij ajax en PSV zou hij niet aan de bak komen. Ik snap niet waarom je da Guzman niet terughaalt. Die brengt het nodige creativiteit en scorend vermogen en ervaring met zich mee. Ik heb medelijden met Stam. Hij is niet te benijden.

27 september 2019 om 00:25

@voetbalexper laten we aub stoppen met al die oud spelers terug halen. nu weer Fer en Karsdorp die maanden nodig hebben om hopelijk weer een keer in vorm te komen. dit schiet echt totaal niet op zo

27 september 2019 om 00:39

Ja dus dit. Feyenoord kan beter nu focussen op de jeugd. Al gaat dat helemaal mis en ze missen europees voetbal volgend jaar, maar je laat je jeugd op de hoogste vaderlandse niveau acteren. Alleen maar positief voor hun ontwikkeling beter voor de lange termijn. Daarbij hoeveel slechter kunnen de jonkies het doen?

27 september 2019 om 01:03

Japie, toch blijf ik (zoals je weet) vinden dat die twee aankopen logisch zijn. St. Juste verkopen en Karsdorp huren tot je Janmaat transfervrij op kunt pikken is een goede zaak. Dat is dan ook weer een oud-speler, maar wel een dragende kracht. Bovendien konden ze van dat geld Senesi halen. Fer is ook een belangrijke speler, hoewel ik hem tegen Emmen verschrikkelijk slecht vond. Natuurlijk moet er niet alleen gekeken worden of er ergens nog een goedkope oud-Feyenoorder loopt, maar laten we ze ook niet per definitie uitsluiten. Zo'n Janmaat zou gewoon een zeer welkome versterking zijn. Stel dat je de mogelijkheid krijgt om, ik noem maar wat, De Guzman of Kalou terug te halen. Dan zou dat niet verkeerd zijn.

27 september 2019 om 01:08

Ridirkulous, dat vind ik altijd wel wat makkelijk gezegd. Azarkan, Bannis, El Bouchataoui en Geertruida zijn echt nog niet klaar om structureel te presteren in het eerste. Bovendien heb je echt niet de garantie dat ze zich dan zodanig ontwikkelen dat je over twee jaar om de titel speelt. Het kan zomaar dat je dan in de middenmoot eindigt en dat die spelers zich helemaal niet spectaculair ontwikkelen. Het kan ook zo lopen als bij Achahbar, Isoufi en Van Haaren. Dat is een gok die niet te verantwoorden is

27 september 2019 om 01:17

Zoals t er nu uitziet, in hoeverre kan je dan het vertrouwen blijven geven. De jongens die t nu doen presteren niks. Laat ze maar voelen dat ze gepasseerd worden. Nogmaals, de jeugd maakt vlieguren, wat ten goede komt voor hun ontwikkeling. Ten tweede miss zet je de oudere jongens op scherp. Zoals ik het nu tot zover kan inschatten, is dit zeker een gok die je wel kan verantwoorden.

27 september 2019 om 01:33

@bobiku29 als het oud spelers zijn die recent wat hebben gepresteerd en fit zijn dan vind ik het ook niet zo erg maar ik zie liever geen oud spelers meer komen die al tijden niet meer hebben gespeeld en nog maanden nodig hebben om weer in hun ritme te komen. niks tegen Fer en Karsdorp verder maar hoe het er nu naar uitziet zijn die straks pas in november of december weer een beetje in vorm en dan zit je al bijna halverwege de competitie. ook moet je niet teveel oud spelers gaan halen want er moet ook een betere balans komen bij Feyenoord tussen spelers met restwaarde en spelers zonder restwaarde. onder Van Geel bv sloeg die balans op een gegeven moment veel te ver door naar dat laatste

27 september 2019 om 01:38

De jeugd moet wel al goed genoeg zijn, en dat is in mijn ogen niet zo. En ja, dan kan het zeker nog slechter gaan dan nu. Met een stel 18-jarigen dat nog niet het niveau heeft gaat het echt slechter. Bovendien is er geen garantie dat ze echt die potentie hebben. Het is hopen dat Jorgensen snel klaar is om te knallen en dat je met Toornstra en Fer op het middenveld kunt gaan spelen, met Karsdorp als back. Dan zal het echt beter gaan. Blind de jeugd erin gooien is niet de oplossing

27 september 2019 om 01:57

Japie, ik moet bekennen dat ik onderhand ook erg moe wordt van een Fer en Karsdorp die zo veel tijd nodig hebben om in het ritme te komen. Voordat er een compleet team staat, is het november en heeft het seizoen al een negatief gezicht. Neemt niet weg dat ik wel begrijp dat ze aangetrokken zijn. Wat betreft Van Geel, tja. In 14/15 stond er een team dat doorgaans aantrekkelijk speelde met Kongolo, Van Beek, Karsdorp, Manu, Boetius, Vilhena, Achahbar en Clasie. Kapitaal genoeg. Manu deed het goed in de EL, Achahbar leek het te gaan maken na goede wedstrijden tegen AZ en met name PSV. Kongolo-Van Beek was een uitstekend duo (een jaar later kon Van Beek zelfs naar Monaco). Alles zag er veelbelovend uit qua restwaarde. Toen kwamen Kuyt, Elia, Kramer, Vejinovic, Botteghin, Van der Heijden etc, met wisselend succes, al vond ik het allemaal logische aankopen. Bovendien was het kapitaal er nog met Kongolo, Karsdorp, Van Beek en Vilhena. Toen ging Feyenoord ineens prijzen pakken, werd het kapitaal op het veld verkocht (Van Beek bleef, kwam helaas nooit meer op niveau). Amrabat en St. Juste kwamen, zeker die twee leken echt grote talenten met veel restwaarde. Is er niet optimaal uitgekomen natuurlijk. Daarna werd het snel minder. Het is een voldongen feit dat de restwaarde in de laatste jaren van Van Geel achteruit ging, maar ik wil maar zeggen dat zijn beslissingen vaak echt wel logisch waren. Ik weet dat jij er anders over denkt en ik wil die discussie niet weer aanzwengelen, maar wil het kwaad van Van Geel toch wat nuanceren.Het is nu hopen dat het eens een keer fit wordt en blijft. Dan heb je met Jorgensen, Berghuis, Vermeer, Haps, Fer, Toornstra en Karsdorp een geraamte waaraan spelers als Sinisterra, Kokcu en Senesi zich kunnen optrekken. Dat komt die restwaarde ten goede. Gelukkig is er met Bannis, Azarkan en Summerville (nu ADO) aanvallend talent, die zijn immers het meest waard. Die zijn er nu echter nog niet klaar voor.

27 september 2019 om 02:06

Nou ja, kijk naar wat er in 2010-2011 gebeurde met alleen eigen jeugd - zonder versterkingen, toen werd je 10e.en daar zaten toen best een paar grote talenten tussen. Het jaar daarop ging het o.a. beter omdat Guidetti er 20 in schoot en El ahmadi er bij kwam op het middenveld. Er wordt vaak gewezen naar hoe de eigen jeugd Feyenoord er weer boven op geholpen heeft in die periode, en dat is deels ook zeker terecht, maar het is toch echt maar een deel van het verhaal. Van Geel zal ongetwijfeld heel veel verkeerd gedaan hebben, in die periode heeft hij met een beperkt budget ook heel veel goeds gedaan.daarnaast hadden jonkies van toen hadden best wat potentie, het is nog maar afwachten of dat nu weer het geval is.

27 september 2019 om 02:40

Precies London Calling, geen speld tussen te krijgen. Er wordt te makkelijk gedaan over het inpassen van jeugd. Alsof je dan zeker bent van succes op de lange termijn, echt onzin

27 september 2019 om 03:12

@london Calling @ Bobiku29 Van Geel heeft zeker niet alles verkeerd gedaan. op het moment dat er nog geen geld was heeft hij een hele periode goed gefunctioneerd als TD. het ging fout vanaf het moment dat hij wel geld kon uitgeven. wat ik hem het meest kwalijk neem is dat hij Jong Feyenoord in de KKD niet nodig vond. dat heeft de ontwikkeling van onze jeugd flink gestagneerd en onze jeugdopleiding was juist wat Feyenoord van een faillissement heeft gered en ons er toen weer bovenop heeft geholpen. dat is echt een hele slechte beslissing geweest

27 september 2019 om 06:53

Waarom zou Janmaat terug willen? Speelt goed in de PL.

27 september 2019 om 07:42

Wouter, omdat hij dat herhaaldelijk heeft aangegeven in verschillende media. Voor zijn gezin. Hij wil graag weer naar Nederland

27 september 2019 om 12:28

Fer doet het anders niet zo slecht Japie Krekel.En een fitte Rick Karsdorp is de beste verdediger van Feyenoord. Wat me op valt dat je elke comment reageert. Je reageert om te reageren. Beetje apart dit.

27 september 2019 om 13:35

@voetbalexper dat was toch mijn hele punt? als hij fit is misschien wel maar hij is niet fit. heel misschien in de winterstop weer maar 5 maanden later gaat hij weer terug richting AS Roma. wat ben je er dan echt mee opgeschoten? ik vind Fer vooralsnog niet indrukwekkend. misschien komt dat nog maar hetzelfde verhaal als met Karsdorp. beiden hadden al heel lang niet gespeeld voor hun vertrek naar Feyenoord dus dan heb je de eerste seizoenshelft niks aan ze en die telt toch ook echt mee op de ranglijst. als iemand de moeite neemt om op mij te reageren probeer ik meestal wel iets terug te zeggen idd. dat vind ik wel zo netjes

27 september 2019 om 11:40

Deze was ook goed voorspelbaar, ik heb zelfs ingezet op winst voor AZ na een handicap van 1:0. Gratis geld. Probleem zit hem niet in algemene zin in het terughalen van oud-spelers. Je moet alleen de juiste halen, en de rest niet halen. Dat geldt voor alle aankopen. De meeste clubs doen het pakweg 60-80% van de tijd goed, en de miskopen schrijf je dan af. Bij Feyenoord lijkt dat percentage gewoon te laag te liggen. De verkeerde mensen op de verkeerde plaats, dat geeft verkeerde beslissingen, en dan ga je in een lange spiraal omlaag. Heel jammer, we zijn allemaal gebaat bij een stabiel Feyenoord.

Het probleem is ook dat er gewoon helemaal geen restwaarde in de selectie zit van feyenoord. Als je nu even kijkt naar de normale basis. Vermeer (inmiddels al 33 en die gaat zijn contract vast en zeker uitdienen), Kardorp (gehuurd), Bottteghin (traag en echt van het niveau middenmoot), Ié (gehuurd), Haps (een man van glas die ook gezien zijn leeftijd niet veel waarde vertegenwoordigd), Tapia (op dit moment loopt hij gewoon gratis de deur uit volgend jaar en geef hem eens ongelijk), Toornstra (speelt nu al weer 3 jaar te lang bij feyenoord en is niks meer waard), Kokcü (leuk talent maar hij heeft echt niks speciaals wat bijvoorbeeld Ihatarren wel heeft), Berghuis (misschien nog wel de grootste cash cow in de selectie, maar hij zit nu op een dik salaris en zal hier natuurlijk niet snel vanaf willen stappen), Narsingh (bij psv al middelmaat en nu nog minder in de spits), Sinisterra (echt helemaal niks speciaals en een perfect voorbeeld van een leuke eredivisie speler die je niet verder gaat brengen).je kan dan natuurlijk wel gaan kijken naar Jorgensen (ook een man van glas en het is nog maar de vraag of die ooit weer op niveau terugkomt) en Senesi, die echt een baggere eerste indruk heeft achtergelaten maar waar wel veel goede verhalen over zijn. Het is gewoon echt huilen met de pet op voor deze feyenoord selectie en als ze niet snel oppassen gaat het vergane glorie worden zoals AC Milaan.

27 september 2019 om 00:17

RomBomCu, ik geef je niet helemaal ongelijk, maar je benadrukt dan wel alles enkel negatief. Berghuis die niet van zijn huidige salaris af zou willen stappen? We moeten blij zijn dat hij hier nog speelt. Senesi op 45 afrekenen, op kunstgras waar hij nooit op heeft gespeeld in een team dat niet draait, vind ik echt onzin. Sinisterra is overigens een speler die wel echt potentie heeft. Zo'n jongen moet wat houvast hebben en dat is er momenteel niet. Kokcu is een minder extreem talent dan Ihattaren ja, maar wel gewoon een goed talent

27 september 2019 om 00:35

Moet je blij zijn dat hij er nog speelt? je had PSV makkelijk 12-15 miljoen kunnen laten betalen voor Berghuis en dat hadden ze ook wel afgetikt hoor als Feyenoord niet zo stug zichzelf opstelde. Dat is natuurlijk een prachtige prijs voor Berghuis en dat zijn niet bedragen die snel nog een keer geboden gaan worden op Berghuis. Zeker niet als Feyenoord (hoe het er nu naar uitziet) een bagger seizoen gaat draaien. Ik reken hem toch niet af op 45 minuten? Ik benoem gewoon dat hij een slechte eerste indruk maakte, wat gewoon waar is en dat er inderdaad wel goede verhalen over hem zijn. De fouten die hij maakte in die 45 minuten lagen echter wel niet aan het kunstgras maar dat waren gewoon heel zwakke ingrepen. Dan zie ik het toch echt anders als ik kijk naar sinisterra en Kokcu, dat zijn gewoon geen spelers die echte topbedragen op gaan brengen voor Feyenoord. Topbedragen die clubs als Ajax, AZ en PSV wel voor hun spelers krijgen. Bij AZ heb je al Koopmeiners, Stengs, Idrissi en Boadu die flink wat kapitaal vertegenwoordigen, idem dito bij PSV en Ajax. Ik zie het gewoon somber in voor feyenoord, met veel net niet spelers in de selectie en mannen van glas die van een zuchtje wind geblesseerd raken.

27 september 2019 om 00:52

Daar heb je gelijk in, maar in mijn ogen moeten we zeker blij zijn dat hij er nog speelt ja. Geld verdienen is belangrijk, maar Berghuis is gewoon echt cruciaal voor Feyenoord en zo'n speler moet je binnenboord houden. Ik heb er begrip voor dat ze hem kost wat kost wilden behouden en ben daar blij mee. De kas spekken is belangrijk en dat wil ik zeker niet over het hoofd zien, maar Berghuis is simpelweg te belangrijk. Je hebt trouwens gelijk over Senesi hoor, haha. Ik las het in de opsomming van spelers zonder waarde, maar je geeft inderdaad ook aan dat er goede verhalen zijn. Over die topbedragen, die vangt Feyenoord gek genoeg nooit. Het is mij een raadsel hoe AZ structureel meer verdient aan transfers (los van dat ze op dit moment veel meer jong talent hebben). Wat AZ verdient aan Jahanbaksh, is voor Feyenoord een utopisch bedrag. De Vrij, Martins Indi, Janmaat, maar ook Kongolo en Karsdorp leveren in mijn ogen te weinig op. Hopelijk gaat Senesi nu een grote waarde vertegenwoordigen. Bij Summerville heb ik er vertrouwen in dat hij veel waard wordt, Kokcu ook. Het zure is dat Chong en Zirkzee zijn vertrokken. Die hadden nu het kapitaal van Feyenoord vertegenwoordigd

Zo jammer dat Feyenoord er helemaal niks van bakt. Heb helemaal niks met Feyenoord maar competitie juich ik toe. Hoop ook oprecht dat Twente/Heerenveen/Groningen weer aansluiting bij ons en Vitesse kunnen vinden. Eredivisie snakt naar Feyenoord als topclub en een sterkere subtop.

Dat Clasie verbaasd is, begrijp ik niet. Deed vorig seizoen ook mee. Speelde vaak , maar staat nu toch reserve bij AZ. Het niveau van de selectie met name de oudere spelers gauw vervangen.

wat hebben jullie een rotzooi gehaald als feyenoord, zon grote naam, dit moet echt aan het beleid liggen als AZ wel de spelers kan ophalen/opleiden. Je kunt niet zomaar hiervan stam de schuld geven, met dit materiaal tja

Ze schrokken in de Kuip vorig seizoen ook van ‘oude liefde’ Clasie. Dus dat is dan weer mooi in evenwicht. Stam kan je nauwelijks iets kwalijk nemen. Hij zet de poppetjes op logische posities neer en doet geen domme wissels. Maar het materiaal wat hij heeft is gewoon schrijnend. En de spelers die nog enige toevoeging kunnen zijn, zijn continue geblesseerd of nog niet fit van een vorige blessure.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3534
2.AZ2923
3.PSV2412
5.Vitesse235
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

516 fans
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Maandag 18 november
Arsenal is bereid om Granit Xhaka in januari naar Borussia Mönchengladbach terug te laten keren. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren