Dinsdag, 24 September 2019

Wanhopig NEC wendt zich tot Mikhail Ponomarev

AC Milan heeft afgelopen zomer afgezien van de komst van Tammy Abraham. Chelsea bood de jonge spits aan bij de Italiaanse grootmacht, maar die zag uiteindelijk geen heil in een transfer. (Diverse Italiaanse media)
Arsenal gaat zich normaal gesproken in januari niet roeren op de transfermarkt. Directeur Vinai Venkatesham geeft aan dat inkomende transfers alleen een optie zijn als er plots blessures optreden in de selectie van de Londenaren. (Bloomberg)
/
NEC zit financieel momenteel in zwaar weer en heeft zich nu gewend tot een Russische zakenman. Mikhail Ponomarev moet de Nijmeegse club als geldschieter gaan bijstaan. (De Gelderlander)
Chelsea is tevreden over het seizoen dat Emerson Palmieri tot nu toe doormaakt en wil de verdediger daarvoor belonen. Hij kan een nieuw, vijfjarig contract ondertekenen met de Londense club. (Diverse Italiaanse media)
Atlético Madrid heeft zich gemengd in de strijd om de handtekening van Agustin Almendra. De jonge middenvelder van Boca Juniors wordt ook nadrukkelijk gevolgd door een groot aantal Italiaanse clubs. (Diverse Italiaanse media)
De kans is klein dat Henrik Larsson als manager aan de slag gaat bij Southend United. De Engelse derdedivisionist voerde gesprekken met de Zweedse oud-spits, maar is toch van mening dat hij over te weinig ervaring als trainer beschikt. (Sky Sports)
10 reacties (laatste reactie door janssen)

Blijft toch vreemd dat NEC op het eind nog spelers gehaald heeft terwijl ze niet eens huur kunnen betalen. Hoe kun je spelers halen als je geen geld hebt ?

24 september 2019 om 23:19

Omdat een groot deel van de transfer van Kadioglu nog niet betaald is aan NEC

25 september 2019 om 16:19

Dus je betaald geen huur, haalt wel spelers en gaat je dan melden bij een rijke Rus ? Welk beleid is dit ?

NEC verkeerd in een financiele crisis mag je gerust zeggen... Enigszins vreemd, omdat ze met De Klok groep in juli nog een nieuwe sponsor binnensleepten.die meneer Ponomarev is momenteel eigenaar van KFC Uerdingen (3liga DE) en om nou te zeggen dat de club er zoveel op vooruit is gegaan, nee...maargoed prioriteit 1 is nu om de financien op orde te krijgen in Nijmegen, want dat kun je momenteel wel bestempelen als zorgwekkend.

Erg sneu en schrijnend dat N.E.C. zich tot een dergelijke oplossing moet wenden. Dit is een gevolg van de sportieve wanprestaties, maar al.helemaal van Fenerbache. De club die in Turkije heel wat denkt te zijn en spelers miljoenensalarissen betaald. De Turkse club is N.E.C. echter nog altijd tonnen schuldig. Hier zou de UEFA/FIFA eens moeten ingrijpen. Hoe kan het nou zijm dat Fener miljoenensalarissen uitkeert en spelers haalt, maar transfers van een seizoen geleden niet eens af heeft betaald? Beschamend

@ Neutralefannl; Echt belachelijk inderdaad! Zulke egoã¯stische clubs brengen andere clubs in moeilijkheden en de Uefa laat het allemaal maar begaan. Ze zouden hen moeten uitsluiten van Europees voetbal of op zijn minst prijzengeld/tv-gelden inhouden tot het volledige bedrag is betaald. Dit soort clubs/mensen verpesten te veel..!

Ponomarev is de investeerder van KFC Uerdingen, die heeft in de afgelopen twee jaar 6 trainers ontslagen. Was ook even in beeld als nieuwe eigenaar van Roda JC. Zeer ongeduldige man die wel veel geld heeft. Toch wel redelijk bekende spelers als Jan Kirchhoff en Kevin Groãÿkreutz pelen nu daar. Het is overigens niet zo dat NEC zich tot hem wendt, hij wilt zelf een andere club kopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Dinsdag 20 oktober
Hendrik Van Crombrugge en Anderlecht gaan met elkaar om de tafel. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren