Opvallende hofleverancier in teams van de week van De Telegraaf en AD

Maandag, 23 september 2019 om

Niet alleen veegde Sparta Rotterdam zaterdag de vloer aan met RKC Waalwijk (4-0), ook speelde menig speler van het team van Henk Fraser een meer dan uitstekende wedstrijd. Dat vertaalt zich maandag in de teams van de week van De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. In beide kranten is de club uit Rotterdam-West namelijk de hofleverancier.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

21 reacties (laatste reactie door frankapf)

Ik vind Malen echt een goede voetballer, maar dat de Telegraaf hem in het team van de week zet slaat natuurlijk helemaal nergens op. Ja hij scoort een prima goal, (met een fantastische assist van Gakpo) maar de rest van de wedstrijd heb ik hem nauwelijks gezien. Ihattaren en Bruma waren beiden veel gevaarlijker.

23 september 2019 om 11:25

Terecht dat je Bruma noemt. Ik vond hem na Ihatarren ook de beste aan PSV-zijde. Kan heerlijk dribbelen en schroomt het verdedigende werk ook niet. Zijn rendement moet wel echt omhoog, tot die tijd zal hij helaas niet opvallen bij het grote publiek. Maak me overigens wel zorgen om Bergwijn, speelt al maanden niet echt lekker

23 september 2019 om 12:35

Snap zowiezo niet wat mensen in bergwijn zien, hij komt niet eens een beetje in de buurt bij een depay bijvoorbeeld, als er een club op de wereld zo gek is om 30m + te betalen zou ik hem mee meteen verkopen. Alle andere aanvallers van psv hebben meer talent.

23 september 2019 om 13:56

Bruma? Dat is toch een ongelooflijk blind paard? Hij had in het verleden de reputatie ' the next best thing' te zijn en ik was dus erg benieuwd naar zijn echte kwaliteiten. Maar, tot nu toe rent hij heel hard maar, vooral zonder idee. Ik kan wel begrijpen waarom hij bij zijn vorige clubs geen basisplaats had

23 september 2019 om 19:15

Blind paard is een modewoord tegenwoordig. Bruma heeft juist juist goed oog voor zijn medespeler, is daar beter in dan bijv. Bergwijn en zelfs Ihatarren. Denk dat hij geen basisplaats had bij zijn vorige clubs omdat zijn rendement gewoon te laag ligt.

Tagliafico? Ik denk dat dit misschien wel zijn slechtste wedstrijd was in het Ajax-shirt, dus vind dit niet heel terecht. Kan me geen enkel moment herinnerinen dat hij die Ihatarren heeft gestopt.

23 september 2019 om 08:33

Volledig mee oneens. Speelde prima eerste helft. Verdedigend niet in de problemen en aanvallend creeert hij nog een prima kans door t duel met Ihattaren te winnen in de 16. 2e helft ook weinig verkeerd gedaan. Eigenlijk alleen t moment met diezelfde Ihattaren (op snelheid nadat hij al 2 ajacieden passeert) en miss momentje met Bergwijn waar ie vind dat er een overtreding begaan is. Ik vond hem verder prima. Na een wat onwennig begin dit seizoen staat hij er weer wekelijks. Overigens stond Ihattaren niet continue op Taglifico. Kwamen gezamenlijk nu niet in enorm veel duels terecht. Die jongen speelde een prima wedstrijd met 1 heerlijke actie en een goede vrije trap en was voor een 17jarige enorm balvast. Maar uiteindelijk maar 1 kans gecreeerd. Ja enorm talent en blonk zeker uit aan psv kant, genoeg talent en fysiek om groot te worden maar we doen in ene alsof hij deze wedstrijd beslist heeft.

23 september 2019 om 09:58

Hij maakte wel een redelijk duidelijke overtreding op Ihattaren op het moment dat hij de bal in de 16 oppikte toch?

23 september 2019 om 12:17

Verwacht niet dat de VAR dit zou corrigeren als er een doelpunt uit komt. Zet een fors blok van links. Heb het overigens alleen in de wedstrijd gezien dus miss dat een herhaling nog iets verandert. Maar in mijn beleving laat Ihattaren zich kinderlijk aftroeffen (zelfde bij dat duel met Bergwij. En Tagliafico andersom overigens)

Als tagliafico in de eerste helft dat goal had gemaakt was dat door een fout van Ihataren. Tuurlijk hij speelde oké maar hij heeft nauwelijks kansen gecreëerd met heel veel ruimte en snelle jongens om hem heen, dus dan is een zeven nog hoog.

23 september 2019 om 10:33

Die Tagliafico werd op een gegeven moment helemaal zoek gespeeld door Ihattaren. Onbegrijpelijk waarom hij een zeven heeft gekregen aangezien hij één van minste was aan de kant van Ajax.

23 september 2019 om 10:52

Tagliafico was zeker niet eens van de minste bij ajax, En helemaal zoek gespeeld door Ihattaren? Ga jij maar eens even de eerste helft terugkijken! Eerste helft is Tagliafico amper in de problemen gekomen.

23 september 2019 om 12:00

Ihataren heeft geen enkele kans gecreëerd met het zoekspelen van Tagliafico..

23 september 2019 om 13:06

Zeker wel, toen Ihattaren met een heerlijke passeerbeweging Tagliafico het bos in stuurde om een voorzet te geven die uiteindelijk door Bruma is gemist.

23 september 2019 om 18:09

@bergwijn, helemaal zoekgespeeld? Het gaat om een actie waarbij die 4 man incl Nico passeert. Helemaal zoekgespeeld is toch wel wat anders he.

Bijzonder dat Onana in het Team van de Week staat, lees toch overal dat PSV een enkele kans zou hebben gehad. Pakte die vrije bal knap, maar heeft verder niets bijzonders hoeven/kunnen doen. Maar ja, Telegraaf he ...

23 september 2019 om 10:55

Tsja daar kan je over discussiëren, Wanneer ben je beter als keeper? Als je 10 middelmatige schoten pakt of je pakt een bal wat er bij iedere andere keeper in de eredivisie was in gegaan ? ik denk het 2e.

23 september 2019 om 11:02

Als je die ene bal pakt, dan doe je het inderdaad goed. Maar vond zelf die redding ook weer niet zo uitzonderlijk. Goeie redding, meer niet. Zou bijvoorbeeld eerder Hahn of Paes de voorkeur geven met allebei meerdere reddingen en een gestopte penal.

23 september 2019 om 11:12

Goede redding meer niet ? Hou toch op zeg was gewoon aan fantastische redding van Onana. Valt weinig discussie over te voeren denk ik, of je kijk door een bril van een andere club of je snapt er niet veel van.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sparta Rotterdam

Actuele wedstrijden

58 fans
Keeper, 23 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 13 0 0 0
2018/2019 Ajax 33 0 3 0
2017/2018 Ajax 33 0 3 0
2016/2017 Ajax 32 0 2 0
2015/2016 Ajax 0 0 0 0

In de wandelgangen

Zondag 17 november
Manchester City wil Dani Olmo overnemen van Dinamo Zagreb. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren