Galatasaray druipt teleurgesteld af na laat doelpunt van Guilherme

Zondag, 22 september 2019 om

Galatasaray heeft zondagavond dure punten laten liggen in de Turkse titelrace. Het elftal van trainer Fatih Terim kwam op bezoek bij Yeni Malatyaspor nog wel op voorsprong dankzij een doelpunt van Jean Michaël Seri, na een assist van Ömer Bayram, maar in de voorlaatste minuut van de officiële speeltijd wist de thuisploeg toch nog langszij te komen via Guilherme: 1-1. Bij Malatyaspor speelde voormalig Ajacied Mitchell Donald 79 minuten; Bayram en Ryan Babel deden negentig minuten mee bij de bezoekers. Galatasaray blijft door de remise steken op een zesde plaats in de Süper Lig, met acht punten uit vijf duels.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Sivasspor11632921
2Fenerbahçe11623920
3Trabzonspor11542719
4Alanyaspor11542719
5Medipol Basaksehir11542519
6Galatasaray11542419
7Yeni Malatyaspor115331218
8Besiktas11533118
9Gaziantep BB11434-515
10Rizespor11425-714
11Göztepe11344-213
12Konyaspor11344-413
13Kasımpaşa11335-212
14Denizlispor11326-411
15Antalyaspor11326-911
16Gençlerbirligi11245-110
17Ankaragücü11236-99
18Kayserispor11146-117Gerelateerd

Meer sportnieuws

56 reacties (laatste reactie door clutch)

Ik vond ons vorige jaar al niet goed spelen,maar dit jaar is het helemaal erg. Hoe kan je met zulke spelers zo slecht spelen? Zit geen lijn in het spel,iedereen doet maar wat. Malatya verdiende het hier om te winnen vind ik. Tegen PSG en Real wordt het genieten (sarcasme). Fener gaat ook gewoon winnen van ons.

22 september 2019 om 20:14

Of Fener van jullie gaat winnen is nog maar de vraag of onze verdedigers stoppen met onnodige fouten. Onze aanval is best goed in kwaliteit maar een Babel of Feghouli kan zomaar onze centrale verdediging duo lastig maken...

22 september 2019 om 20:17

Welke 'zulke' spelers bedoel je bro ? Sener ? Opbouw fiasco Luyimdama ? Omer Bayram ? Adem Buyuk ? Andone ? Ook al worden we kampioen dit jaar, opzouten man. Wat een identiteitloze team is dit geworden.

22 september 2019 om 20:22

Nu is het geen geweldige elftal maar Gala heeft wel de meest kwalitatieve elftal in bezit. Een tactisch sterke coach kan hier meer uit halen. Onze huidige Turkse coaches als Terim, Senol, Ersun zijn ook een voor een waardeloos. Ze bieden geen identiteit aan noch zijn ze goed voor lange termijn. Ik persoonlijk zou een risico nemen en een buitenlander halen. Het liefst een Duitser.

22 september 2019 om 20:27

Elke keer als we een buitenlander halen, word hij kapot gemaakt na een paar wedstrijden en bezwijken de voorzitters onder de druk. Kijk zo een Dinamo Zagreb. Die spelen even Atalanta van de mat. Slavia Praag speelt gelijk in Milaan. Met welk budget ? Niks. Gewoon gericht scouten en een goed team zetten. We gaat het nooit leren.

22 september 2019 om 20:34

Dan heb je een type Ahmet Agaoglu die toch bleef haken op Unal Karaman. Als voorzitter heb je lef nodig. Dat ontbreekt bij Mustafa Cengiz. Zijn hele zelfvertrouwen hangt samen met de aanwezigheid van Terim. Zonder Terim zie ik Mustafa Cengiz geen halve jaar uithouden.

23 september 2019 om 10:29

Unal Karaman krijgt anders ook nu zware kritiek van de fans. Geweldig persoon, maar tactisch is hij helaas wel beperkt. Altijd zijn z'n wissels te laat en op het verkeerde moment. Natuurlijk heeft hij ook een groot aandeel in de wederopstanding van Trabzon, maar Trabzon fans staan niet bekend als geduldig. Een paar puntenverlies nog, en ik weet zeker dat hij eruit wordt gekegeld.

Lekker voor ze. Echt waar. Dit is wat ik riep na die 1-1. Gewoon het verzuimen om er 0-5 van te maken met zelfs een 4 tegen 1 counter aanval. Wat een absolute schande man. Je bent niet eens boos of teleurgesteld, want je weet dat dit gaat gebeuren. Ik heb mezelf echt 90 minuten afgevraagd waar ik naar keek. Dit is echt de laatste keer dat ik een gezinsuitje uitstel voor deze Stsl komedie. In Europa zijn al onze Turkse teams gesloopt, in de competitie bakt geen enkele (top) team er iets van. Vorig jaar zijn bijna alle jeugdteams van Galatasaray kampioen geworden. Zit er nou gewoon echt geen speler tussen bij de u19 die mee kan met deze komedie ? Ik weet niet of het de leeftijd is, maar ik begin het gewoon beu te raken. Een voorzitter van Fenerbahce dat een trainer van Galatasaray beledigt(op de dag van een CL wedstrijd). Een Rize voorzitter die de scheidsrechter bedreigt met " als ik een pistool had schoot ik hem neer "hij kreeg 11 dagen straf van de voetbalbond). Kan je dit allemaal voorstellen in de top 5 voetbal landen ? Misschien blijven we daarom ook lekker hangen tussen plek 8 en 12. Lekker elkaar kapot maken en omlaag halen. Bah.

22 september 2019 om 20:18

Kan je ook erbij zetten dat degene die Ali Koc interviewde hem bewust dusdanige vragen heeft gesteld alsof Terim juist Fener had beledigd (terwijl hier geen sprake van was). Verder snap ik je uitspraak ook wel maar we moeten ook niet even doodleuk doen alsof Gs het braafste jongetje van de klas is en de rest van de competitie bestaat uit pestkoppen.

22 september 2019 om 20:22

Ja, Terim is wel de laatste persoon op aarde die over zoiets moet gaan zeuren, want hij is zelf een provocateur van de eerste klasse. In dat opzicht moeten we blij zijn dat Aziz Yildirim en Fatih Terim niet zo'n lange periode samen aanwezig waren in het Turkse voetbal. Al moet ik zeggen dat Koc niet onder doet voor Aziz.

22 september 2019 om 20:30

Ali Koc was een gentleman in zijn eerste jaar maar hij merkte gewoon dat je beter hard kan spelen en chaos kan trappen. Terim doet dit al jaren en je ziet wat voor effect dit heeft. Elk jaar begint hij met zijn standaard verhaaltje over een vijand, zet hij chaos over de scheidsrechters en fokt hij iedereen op en je ziet elke keer dat het voor hem gunstig uitpakt. Dat je uberhaupt het lef hebt om elke keer slachtoffertje te spelen terwijl je in 9 jaar 8 keer kampioen bent geworden zegt voor mij wel genoeg. Wil je als voetballand verder ontwikkelen? Dan moet je dit soort praktijken niet accepteren en juist bekritiseren. Alleen zijn onze fans zo blind dat ze zulke verhalen ook nog gaan geloven van de trainers/besturen en vergeten ze juist de voetbalinhoudelijke zaken.

22 september 2019 om 20:42

Ze zijn allemaal een gentleman in hun dagelijkse leven. Maar feit is wel dat Koc alles heeft gedaan wat hij zo verafschuwde. En dat in een jaar tijd. En dat over Terim is honderd procent de waarheid. Hij heeft iets van 18 bekers gepakt in 9 jaar tijd, maar op de één of andere manier is iedere instantie en iedere club tegen hem en wordt niemand zo erg tegengewerkt door de bond. Zijn ego is niet gestreeld zolang zijn supporters niet het idee hebben dat hij ondanks alle denkbeeldige tegenslagen toch succesvol weet te zijn.

22 september 2019 om 20:45

Fenerunited. Als een bestuurder als Ali Koc daadwerkelijk blind reageert op wat een journalist verzint, dan is hij een grotere amateur dan Soldier(shismakenn verschillennn). Ik pleit nergens Galatasaray vrij. Heel de cultuur is verziekt. Maar als we eerlijk zijn, dan weet je dat Galatasaray bijna altijd wel normale, niet provocerende voorzitters heeft. Dursun, Cengiz, Duygun waren onze laatste drie baskanlar. Vergelijk dit eens met een Fiko of Aziz. Ali Koc zeg ik nog niks over, hij is er net. Maar ook hij begint Aziz trekjes te laten zien.

22 september 2019 om 20:49

Cengiz is anders ook best wel veranderd, weliswaar in mindere mate dan Ali Koc maar je hoort Mustafa Cengiz ook wel uitspraken doen die je vorig jaar nooit van hem zou verwachten. Ali Koc heeft zeker een fout gemaakt en is best hard in zijn uitspraken maar ik vind het onterecht om de ene kant als verkeerd af te schilderen en de andere kant als slachtoffer terwijl beide partijen belachelijk bezig zijn.

22 september 2019 om 20:52

Clutch. Hij wordt toch ook tegengewerkt ? Hij krijgt vier wedstrijden, letterlijk voor niks. Anderen die soortgelijke uitspraken doen, komen weg met nul consequenties. Ik hou van Terim zoals hij is. Erman Toroglu zei het perfect: Terim heeft alles bereikt door er hard voor te werken. Vanuit armoede. Dan komt zo een rijkeluis kind even groot doen tegen een man die zijn vader kon zijn.

22 september 2019 om 20:58

Fenerunited. Het is toch normaal dat Cengiz erop reageert ? Anders schrijft de media weer: Cengiz laat Terim in de steek. Ik heb Cengiz nog nooit gehoord over Ersun Yanal of welke coach dan ook. Ik zou het afkeuren. Opvallend die uitspraken over Terim. Vorig jaar kwamen ze met die kansloze bildiri op een CL avond. Dan vinden mensen het nog raar dat Terim een us against the world houding aanneemt.

22 september 2019 om 21:11

Terim begint zomaar te praten terwijl er letterlijk niks aan de hand is. Leuke pogingen Gangstar maar een beetje zelfkritiek tegenover je club mag ook weleens, en dan heb ik het vooral over Terim. Is die man Goddelijk in de ogen van de supporters dat ze letterlijk niks over hem durven te zeggen? Er is dit seizoen letterlijk niks gebeurd over scheidsrechters, over het tegenwerken op het veld, over het tegenwerken qua speelschema, echt helemaal niks. Dan komt meneer Terim opeens weer met een van zijn befaamde uitspraken waarin hij weer aangeeft dat er mensen samen aan het werken zijn tegen hem en komt hij weer met dat trucje dat anderen vijandig zijn. Als Terim zijn mond houdt dan krijgt hij geen straf, zo simpel. Terim heeft letterlijk een seizoen lang(!) niet op de bank gezeten als je al zijn straffen bij elkaar optelt. Sorry mij moet je niet wijsmaken dat dit gebeurt puur omdat er “haat” is tegen Terim.

22 september 2019 om 21:38

Gangstarr, voor niks? Kom op bro, je weet dondersgoed waarom hij die straf heeft gekregen. Het klopt dat bijvoorbeeld die voorzitter van Rize heel erg is gematst, maar Terim is echt niet zomaar bestraft. En boven maak je de vergelijking met Dursun-Cengiz-Duygun en Fiko. Het verschil is dat die eerste 3 een heel korte tijd voorzitter zijn (geweest). Fiko was in zijn eerste paar jaar ook geliefd bij de concurrenten, maar nadat het succes kwam is hij veranderd en zijn uitspraken dus ook. Maar het heeft dus wel een aantal jaar geduurd. Aysal bleef wel wat langer en die deelde wel zo nu en dan een sneertje uit naar de rivalen. Maar weer over Terim, hij heeft er inderdaad hard voor gewerkt maar het creeren van denkbeeldige vijanden werkt alleen in Turkije. Hij houdt alleen zijn eigen supporters voor de gek door telkens in de slachtofferrol te kruipen.

22 september 2019 om 20:28

Ik denk dat het de leeftijd is. We maken nu al zo lang mee dat iedereen complottheorieën bedenkt, ruzie maakt, elkaar beledigt en ga zo maar door. Ik ben er ook langzamerhand klaar mee, ik kijk de wedstrijden als ik tijd heb maar wat er in de media over en weer gezegd wordt volg ik niet meer.

22 september 2019 om 21:07

En het ergste is, het zou mij niks verbazen als die complot theorieen gewoon kloppen.

22 september 2019 om 21:41

Beetje moeilijk te geloven als alle supporters roepen dat er een complot is tegen hun club. Wie is er dan verantwoordelijk daarvoor? Illuminati?

23 september 2019 om 10:34

Ben het eens met Clutch. Complottheorien verzinnen in Turkije betekent gegarandeert brood op de plank. Ahmat Çakar is hier een koning in; al meerdere heb ik hem over een 'üst akıl' horen praten, en ook Erman Toroğlu weet hoe het werkt in Turkije en komt vaak met prachtige complotten. Sowieso vind ik het altijd zielig; complotten verzinnen, dit fenomeen zie je ook terug in onze politiek. Hoe we altijd 'Ameriga' en het westen de schuld geven voor alles. Soms, soms moet je ook de hand in de eigen boezem steken. Het Turkse voetbal is gwn dramatisch, inclusief scheidsrechters, jeugdopleidingen, spelers, en zelfs het Var-systeem.

23 september 2019 om 13:14

Het grappige is dat het nationale elftal het enige is waar we ons nu aan kunnen vastklampen en waar iedereen achter staat. Het lijkt inderdaad op de Turkse politiek waar er telkens een boosdoener wordt gezocht in het buitenland.

22 september 2019 om 23:46

Leuke essay, wat dacht je van dat Fenerbahces team bus beschoten werd en iedereen rustig verder ging met de league? En dat jullie supportersgroep/club schandalige dingen op social media de weken daarna. Altijd lekker die slachtofferrol, vooral als helft van je kampioenschappen zijn gewonnen met hulp van buitenaf

Een heerlijke uitslag vlak voor de derby, helemaal omdat het tegendoelpunt in de laatste minuut viel 😁. Vond Galatasaray zwak spelen maar zo spelen ze al heel dit seizoen tot nu toe. Ze hadden een sterke fase van een kwartier na de goal van Seri waarbij die Farnolle een paar goeie reddingen heeft gemaakt (niet de eerste keer dit seizoen). Galatasaray heeft duidelijk problemen in de verdediging. Desondanks kon Gs alsnog deze wedstrijd beslissen maar Lemina was heel lomp toen die voor de keeper stond. Terim heeft gegokt door mensen te sparen maar heeft verloren. Ik zie geen enkele Turkse team makkelijk twee uitwedstrijden achter elkaar winnen. Ik verwacht een derby vol fouten (hoe kan het ook anders) en denk dat het een ouderwets gelijkspelletje wordt.

Had verwacht dat Galatasaray punten zou verspelen maar niet op zo'n manier. Tijdens de wedstrijd verwachtte ik een 0-2 eerder dan een 1-1. Maar Galatasaray verrast mij alweer en ze verspelen weer punten. je hebt de meest kwalitatieve elftal van de competitie. Je staat al vroeg 0-1 voor en verzuimt om de score omhoog te helpen. Malatya van vandaag zou never nooit scoren als Gala de 0-2 maakte laat staan gelijkspelen. Nu vind ik Terim niet geweldig maar zijn woede tegen de spelers had wellicht de 3 punten kunnen opleveren. De Derby, voorafgaand de Champions League duel tegen PSG gaat Galatasaray steeds meer onnodige zenuwen opleveren. Fenerbahce is zonder Emre niet zo geweldig en onze verdediging is al helemaal om te huilen. Verlies je thuis in de derby punten dan wordt het nog lastig om het goed te maken. Dit wordt voor alle fans van de top 3 een lange seizoen.

Zijn ze nou zo dom daar in de dug-out? Je hebt Emre Mor een speler die voor veel dreiging kan zorgen en dat laat je hem gewoon op de bank en zet je een Keuken Kampioen Niveau speler Jimmy Durmaz erin kom op man ! Adem Buyuk die al 90min lang klote speelt laat je gewoon erin? Florine Andone speelt een topwedstrijd en dan haal je hem eruit? Wat is er mis bij de trainers. Ryan Babel doet ook 100 keer het zelfde steeds naar binnen lopen, komt ook veel snelheid te kort. Kijk al 4 weken na een dramatische Galatasaray, helemaal geen honger in het elftal. Kortom heel jammer dit moet heel snel een verandering in komen !

23 september 2019 om 02:47

Ik heb de wedstrijd niet gekeken maar ik irriteer me kapot aan transfers zoals Bayram en Durmaz. Zijn ze nou gehaald op basis van afkomst? Want Durmaz lijkt op een gavur en ik zie hun meerwaarde niet binnen het elftal.

23 september 2019 om 07:07

Durmaz leuk voor de breedte van de selectie, hij kan echt geen westrijd beslissen met een goal of een assist. We komen ook snelheid te kort, toen Adone eruit ging waren we letterlijk nergens.

23 september 2019 om 13:12

Veel te statisch, dat dacht ik al..

Ik weet niet wanneer, maar Sergen Yalcin zal ooit de trainer worden van Besiktas, ik denk dat dat een zekerheidje is. Jammer dat Fikret Orman weer tot voorzitter is gekozen in de zomer, want zijn opponent had een akkoord met Sergen. Dat zou een veel betere keuze zijn geweest dan Avci, want Sergen heeft oneindig krediet bij de supporters. Geen enkele topclub weet te overtuigen tot nu toe. Fener vind ik het nog het beste voetbal spelen van de top 4 of 5 maar ook Ersun heeft nog genoeg problemen waar die een oplossing op moet vinden. Één ding is zeker, de kampioen van Turkije gaat in de komende jaren voorrondes spelen.

22 september 2019 om 20:55

Ik hoop dat dit niet is op basis van vandaag. Wat een slecht georganiseerde ploeg was dat Malatya zeg. Grote gaten op het middenveld. Belabberde restverdediging.

22 september 2019 om 21:45

Zo slecht vond ik ze niet, vooral in de beginperiode. Bij iedere ploeg waar Sergen heeft gewerkt, heeft die het goed gedaan met beperkte middelen. Probleem is alleen dat de feestbeest in hem na een paar maanden genoeg krijgt van steden als Antep en Malatya.

23 september 2019 om 01:50

Fener speelt goed wanneer Emre de 39 jarige speelt. We zijn afhankelijk met het spel opbouwen op hem en dat gaat volgend jaar ons hard nakken want we hebben na Alex alleen Emre gehad op het middenveld. Onze verdediging is dramatisch en dat gaat ons dit seizoen veel punten kosten.

23 september 2019 om 13:15

Fener is afhankelijk van een 39-jarige Emre, Besiktas is afhankelijk van een 36-jarige Atiba. Ze geven al dat geld uit maar nog steeds hebben ze geen goede vervanger kunnen vinden voor deze twee.

Turkse clubs moeten eerst een eigen voetbal filosofie ontwikkelen/kiezen. Daarna een technische staf samenstellen die hier achterstaat en dit wil onderwijzen aan een jonge selectie. Daarna gericht scouten naar jong opkomend talent en de eigen jeugdopleiding met deze jonge spelers inrichten. Maximaal 5 a 6 ervaren spelers bij elkaar zoeken die de tactiek in het veld bewaken. En dan het belangrijkste: via de eigen website melden dat de club 3 seizoenen nodig heeft en om geduld vragen. Wat er ook gezegd wordt, gewoon 3 seizoenen stug volhouden op deze weg. En daar gaat het dan fout, omdat men in TR dit geduld niet kan opbrengen. Als men dit wel doet, kunnen er wel 1000 complotten, maakt niet uit. Succes komt dan wel. Helaas is dit geduld er niet in TR

Ik keek overlaatst nog naar Leicester voor Caglar tegen Tottenham en vergat hoe mooi frivool voetbal voelde. Ik raad dit overigens naar iedereen aan... we krijgen een last minute goal tegen en ik voelde letterlijk niks, ben het al gwn

23 september 2019 om 00:06

Ik keek die wedstrijd ook en als ik heel eerlijk moet zijn speelde Caglar beter dan Cannavaro in zijn beste jaren.

23 september 2019 om 13:00

Hij speelt heel het seizoen zeer goed. We zit echt lekker in de verdediging voor de komende jaren, alleen aanval suckt... niets speciaals

23 september 2019 om 13:18

Dat valt reuze mee. Burak, Cenk, Enes Unal, daarachter komen nog talenten als Dervisoglu en Ahmed Kutucu. Het probleem is alleen dat de verdediging op dit moment zo sterk is, dat we de aanval daarmee gaan vergelijken.

23 september 2019 om 15:45

Burak is 33, Cenk is geflopt in Engeland en Enes heeft het nog steeds niet kunnen waarmaken. Dervisoglu en Ahmed Kutucu zijn talentjes die nog niets hebben bewezen, en daarnaast overraten wij als volk onze spelers snel. Je hebt minstens 10 Kutucu's nodig zodat zeker 1 ervan een sterspeler wordt zoals in andere landen, onze aanvallende talenten zijn nu veelste weinig. Verder spelen Turken graag middenveld dus op die posities maak ik me geen zorgen zeker nu dat er talenten als Kokcu rondlopen en hopelijk strikken we Suat Serdar ook nog.

23 september 2019 om 16:59

Bro, zoals ik al zei, als je het gaat vergelijken met de verdediging kun je niet anders dan teleurgesteld raken. Cenk is geflopt, maar dat maakt hem geen slechte speler. Enes Unal is nog steeds maar 22 jaar oud en hij heeft in twee seizoenen meer dan 70 wedstrijden gespeeld in Spanje. Qua statistieken is het niet heel overtuigend, maar hij moet het doen bij degradatiekandidaten. Hij was vorig seizoen de topscorer van Valladolid met 6 doelpunten, ik denk dat dat genoeg zegt. Dervisoglu vertrekt in de winter naar Engeland, Kutucu staat op het lijstje van Bierhoff. Misschien is het geen toptalent, maar het is dus wel genoeg om Duitsland en Turkije om te laten strijden. We moeten ook niet gaan doen alsof we helemaal niks voorin hebben lopen. Suat Serdar is zeker een speler die we niet moeten laten lopen. Desnoods belooft Senol hem een plekje in de EK-selectie, als we ons kwalificeren tenminste.

Altijd leuk als Gala punten verspilt, vooral op deze manier en net voor de deeby. Wij gaan gwn weer winnen in TT Arena ik voel t!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray

Stand
Actuele wedstrijden

2 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Galatasaray 7 1 4 0
2018/2019 Galatasaray 12 1 1 0
2018/2019 Akhisar Belediyespor 3 0 1 0
2017/2018 Akhisar Belediyespor 29 1 9 1
2016/2017 Akhisar Belediyespor 30 0 4 0
Laatste voetbalnieuws

Türüç en Bayram in de bres voor gepeste Hüseyin (11): ‘Ik ben hartstikke trots’

Deniz Türüç en Ömer Bayram hebben het in een videoboodschap opgenomen voor Hüseyin Taspinar. De elfjarige jongen deed afgelopen week in het programma Nieuwe Maan van de NTR een oproep aan...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 18 november
Het was al bekend dat Ajax niet de enige gegadigde is voor Reinier. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren