Valentijn Driessen: ‘Beloof Mohamed Ihattaren een plaats in de EK-selectie’

Vrijdag, 20 september 2019 om

PSV en Ajax profiteren van de door spelers ingefluisterde omzettingen richting respectievelijk Mark van Bommel en Erik ten Hag, zo concludeert Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf wijst er vrijdag op dat Steven Bergwijn het voor hemzelf en het team beter vond als hij bij PSV weer vanaf zijn vertrouwde positie vanaf links voorin kon spelen in plaats van achter de spitsen, terwijl Daley Blind na het gelijkspel bij APOEL Nicosia in de defensie van Ajax heeft plaatsgenomen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Mohamed Ihattaren voor het Nederlands elftal gaat spelen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

57 reacties (laatste reactie door willempiedebok)

Achteraf makkelijk lullen altijd. Op zich vond ik blind op 6 nog wel begrijpelijk in het begin. Bergwijn op 10 minder, maar eigenlijk komt het op neer dat trainers zich vaker bekommeren om het inpassen van spelers dus gaan ze schuiven en spelers op een andere plek neerzetten als oplossing. Het blijkt dat spelers altijd beter renderen in hun natuurlijke positie waar ze hun sterkste kwaliteiten kunnen etaleren.

20 september 2019 om 06:51

Blind heeft zijn transfer naar Manu verdiend door een perfect seizoen op 6 te spelen, dus zo dom is het inderdaad niet. Ik vraag me wel af wat Falentijn gaat zeggen om het moment dat Koeman dat doet en Ihattaren faalt. Dan is het zeker weer opportunistisch om iemand die toezeggingen te doen na 2 goede potjes tegen Vitesse en Sporting. Aangezien Valentij het meestal fout heeft weet Koeman nu wel wat hij niet moet doen ;-)

20 september 2019 om 07:12

Ik snap niet dat ie hier op terug blijft komen. Blind en zijn positie..... Heeft niks anders om over te zeuren zeker?!?! Als ie nou eens gaat doormekkeren over zijn eigen falen, dan houdt ie nooit meer op....

20 september 2019 om 07:31

Koeman zal t nooit doen maar NL moet gewoon 4231 spelen met Depay en Malen voorin. Babel, Lhattaren en Donny/Bergwijn erachter. Wijnaldum en Propper als blok. Blind, VvD, De Ligt en Dest achterin.

20 september 2019 om 07:36

Dus jij zou De Jong op de bank zetten voor Propper?

20 september 2019 om 07:41

Dat systeem zat ik ook aan te denken maar zou toch Propper wel laten banken voor Frenkie...

20 september 2019 om 07:43

Vandaar dat hij er 12 opstelt....

20 september 2019 om 08:19

Lekker zonder keeper dus want je hebt er al 11 in het veld. Babel uit de basis. Frenkie voor propper en bergwijn als gini speelt. Gini en Donny zijn beiden lopers dus 1 vd 2 vind ik

20 september 2019 om 09:24

Hahaha sorry was Frenkie vergeten. Idd Frenkie ipv Propper

20 september 2019 om 08:24

De natuurlijke positie van Blind is op het middenveld met de punt naar achter. Zo speelt Ajax echter al jaren niet meer. Blind is vooral terug gehaald om de organisatie in de achterhoede neer te zetten omdat de verdedigers in tegenstelling tot De Ligt niet gewend zijn om met ruimte in de rug te spelen en daardoor met de kont tegen het eigen strafschopgebied aan bleven hangen waardoor er gaten vielen tussen de linies en het elftal feitelijk uit 3 linies bestond ipv 1 geheel. Dat weet je echter pas op het moment dat je de opstelling maakt en de voorbereiding is feitelijk bedoeld om dat uit te proberen zonder dat dat gevaar oplevert. Tijdens de voorbereiding of het grootste gedeelte daarvan waren de belangrijkste spelers echter afwezig waardoor dat niet kon. Driessen is het schoolvoorbeeld van een opportunist pur sang die zaken aanhaalt waarvoor duidelijke verklaringen voor aan te wijzen zijn, maar die verklaring bewust achterwege laat en alleen de gevolgen benoemt. Zodat hij aan de stoelpoten van Ten Hag kan blijven zagen.

20 september 2019 om 08:58

(scepticus38)ik denk dat deze minkukel (driessen) inderdaad niet zal rusten eer dat ten Hag weg is of ontslagen zal worden het is inderdaad een vuile rat , die als Ajax wint zegt dat het aan de spelers ligt en als ze verliezen heeft ten Hag gefaald , maar wen er maar aan dat hij bezig blijft tegen de trainer en niemand weet wat hij tegen hem heeft maar ook Derksen is is die mening toegedaan , hij werd door Gene van repliek gediend maar ging de discussie uit de weg door te zeggen in vind ten Hag gewoon niet bij Ajax passen .

20 september 2019 om 09:15

Driessen ziet natuurlijk ook wel dat de kans bijzonder groot is dat Ihattaren voor Marokko gaat kiezen en dan kan hij straks weer lekker tegen de Knvb aan trappen, hetgeen zijn grootste liefhebberij is naast het zagen aan de stoelpoten van Ten Hag.

Ik vond het geen rare keuze dat van Bommel Ihattaren de eerste wedstrijden op rechtsbuiten heeft gezet. Misschien haalt hij nu daarom wel zo een hoog niveau, omdat hij daar heeft kunnen wennen. Verder vind ik het prima als de knvb probeerd hem over te halen om voor Nl te kizen, maar de keuze ook te accepteren wanneer hij Marokko kiest. Het kan zijn dat Dest ook voor Nl kiest terwijl die de jeugdteams vam de Vs heeft doorlopen. Als de knvb vind dat Ihattaren voor Nl moet kiezen omdat hij voor de Nederlandse jeugdteams heeft gespeeld dan moeten ze Dest niet eens proberen over te te halen, want die heeft ze voor de Vs gespeeld

20 september 2019 om 15:28

Prima beredeneerd deze reactie waar ik het helemaal mee eens ben 👍🏼. Gewoon zelf laten kiezen en geen druk opleggen vanwege ‘genoten opleiding in jeugdteams’.

Ik ben dan zeer benieuwd wie Valentijn dan op zeker thuis wil laten. Van de Beek of Wijnaldum. Dat zijn namelijk momenteel de 2 nummers 10 in de selectie en je gaat er niet zomaar 3 meenemen.

20 september 2019 om 07:29

Van de Beek of Ilhatarran. Ik denk dat de keuze snel is gemaakt. Voor de 1 kom je naar het stadion, voor de ander kan je ook naar de plaatselijke amateurs om zo'n type speler te zien.

20 september 2019 om 07:44

Wat een onzin. Vandaar dat Real grof geld voor Donny over had. Sinds wanneer zie je een type Donny bij de plaatselijke amateurs? Dan had PSV daar moeten shoppen wie weet hadden ze nu dan ook een speler die op CL niveau kan scoren..

20 september 2019 om 08:07

Wat een gelul. De een heeft 3 leuke wedstrijden gespeeld en moet eerst nog maar eens bewijzen meer te zijn dan een eendagsvlieg. Ik noem Aisatti bijvoorbeeld. Die op dezelfde leeftijd Milan en Madrid van links naar rechts speelde. De ander was een van de belangrijkste spelers van een ploeg die de halve finale van de CL haalde. Waarom reageer ik hier eigenlijk op? Provocerende trol.

20 september 2019 om 08:08

Verder vind ik Mo overigens wel een heerlijke speler en hoop ik dat hij voor oranje kiest, echter vind ik het vreemd waarom sommigen een speler omlaag willen praten om een andere speler te laten shinen. Nergens voor nodig namelijk.

20 september 2019 om 08:41

Is onzin. Een topcoach kiest niet uitsluitend voor een speler op basis van diens kwaliteiten, maar wat het beste is voor zijn elftal. Van de Beek en Wijnaldum zijn complementair aan Frenkie de Jong die door Koeman als eerste op het wedstrijdformulier wordt gezet. Ihattaren is dat natuurlijk niet en dus zullen de meeste coaches Wijnaldum of Van de Beek verkiezen boven Ihattaren. Omdat coaches het voetbal benaderen zoals het moet, nl. als teamsport en niet alsof het een individuele sport betreft. Ihattaren is echter een talent van de buitencategorie en als die zijn potentie ook op de langere termijn weet waar te maken, zal Koeman, als hij voor Oranje kiest, op termijn proberen een plaatsje vrij te maken in het team. Dat zal bij handhaving van het huidige systeem niet op het middenveld zijn omdat Koeman inmiddels niet meer om Frenkie de Jong heen kan en die nog een lange carriere voor de boeg heeft. Het lijkt me echter sterk dat dat probleem zich gaat voordoen. Het zegt voor mij genoeg dat Ihattaren Jong Oranje heeft afgezegd terwijl dat helemaal geen gevolgen heeft voor de keuze voor welk land waarvoor hij zijn interlands wil gaan spelen. Het lijkt mij dat hij zijn keuze al lang gemaakt heeft en voor Marokko gaat kiezen. Dat kan echter pas nadat het nodige papierwerk in orde is gemaakt en dat is waarschijnlijk de reden dat hij zijn keuze heeft uitgesteld. Voor Oranje is dat echter geen enkel probleem omdat Frenkie de Jong nog jaren mee kan en Naci Unuvar nog achter de hand heeft. Een paar jaar geleden zou het dat wel zijn geweest omdat Oranje toen een duidelijk tekort aan kwaliteit had, maar de generatie Ihattaren bevat zo ongelooflijk veel talent dat 1 minder nauwelijks uitmaakt, zelfs als hij zo bovenmatig getalenteerd is als Ihattaren.

20 september 2019 om 10:15

Lee112, ben het helemaal eens met je reactie want van die provocerende reactie hierboven klopt helemaal niks maar als Real grof geld over had voor Donny dan zat hij nu wel in Madrid, dat weet je zelf ook wel.

20 september 2019 om 10:35

Amen scepticus. Ik herinner me nog het gejubel van PSV supporters toen Rosario voor oranje werd geselecteerd. Laten we even afwachten of Ihatarren zijn fantastische niveau vasthoudt. In principe denk ik dat je nooit iemand beloftes moet doen over een selectie of speeltijd. Laat die jongen lekker zelf kiezen waar hij zich goed bij voelt. En als je een selectie moet samenstellen voor een eindtoernooi, kies je de besten uit wie beschikbaar zijn. Wil die jongen liever met Marokko spelen, dan is hem dag gegund en zal Oranje prima alternatieven hebben.

20 september 2019 om 13:18

@scepticus38 hoe weet jij dan zo zeker dat Donny Vd Beek beter zou renderen in teamverband als Itaharren in Oranje? Donny Vd Beek is ook nog geen enkele keer in de basis gestart van Oranje. de kunst van een bondscoach hoort te zijn van je meest getalenteerde spelers een hecht team te vormen en Koeman zie ik als een capabele bondscoach dus die vind heus wel een plekje voor Itaharren als dat straks de beste 10 blijkt te zijn over 2 jaar bv

20 september 2019 om 14:20

@ Scepticus.mooi gezegd, het team staat inderdaad voorop. Mocht deze jongen voor het Nederlands team kiezen en hij is volgens de coach de beste man voor zijn team , dan krijgt hij zijn plaats wel.en inderdaad of hij nu voor Marokko of Nederland kiest , het gaat om een persoon. Een heel goed talent waarvan we nog moeten afwachten hoe het allemaal verloopt, deze jongen is pas 17. Kiest hij voor het Nederlands elftal, dan zou dat mooi zijn , zo niet dan wens ik hem veel succes toe.

20 september 2019 om 08:14

Nederland speelt niet eens met een nummer 10. Bij de vorige selectie zaten bijvoorbeeld Kluivert, Berghuis en Promes. Nou als Ihatarren dit niveau vast kan houden of zelfs nog beter gaat spelen. Dan kan ik jou verzekeren dat zij niet meer zeker zijn van hun plekje.

20 september 2019 om 08:48

Kluivert en Berghuis zijn (nog) geen vaste waarde bij Oranje en zijn ook nu nog niet zeker van hun plekje. Promes zit altijd bij de selectie en is dat dus wel. Dat zijn bovendien totaal andere spelers dan Ihattaren en diens ontwikkeling zal dus weinig tot geen effect hebben op hun kansen. Als Ihattaren op de leeftijd is dat hij een vaste waarde zou kunnen worden voor Oranje is Promes 31 of 32 jaar en in de herfst van zijn carriere. Wat je beweert, snijdt dan ook geen enkel hout en is zwaar voorbarig. Ihattaren is pas 17 en moet dus nog jaren wachten voor hij een vaste waarden kan worden voor Oranje en zoals het er nu uit ziet gaat hij voor Marokko kiezen en doet je reactie ook nog eens niet ter zake.

20 september 2019 om 09:16

Kluivert zat er waarschijnlijk niet bij als Bergwijn niet geblesseerd. Maar Berghuis en zeker Promes zitten er bijna iedere keer bij. Promes is inderdaad een totaal andere speler maar hij is kwa speelstijl toch redelijk vergelijkbaar met Malen, Depay, Bergwijn en Babel dus het is nou niet zo dat we perse een type Promes nodig hebben. Ihatarren is juist een type dat het Nederlands elftal niet heeft. Hij is dan misschien wel 17 maar momenteel is hij gewoon beter dan Promes, hetzelfde geldt voor Stengs als zij dit niveau vast blijven houden. Promes zit echt geen 4-5 jaar bij Oranje dat kan ik jou verzekeren. Wat jij beweerd is zwaar voorbarig! Jij weet zelf ook wel dat Promes geen topper is, dus je moet niet doen alsof Ihatarren of Stengs bijvoorbeeld er nog 4 a 5 jaar over moeten doen om hem uit de selectie te spelen.

En dan zit die jongen alle wedstrijden op de bank. We hebben al Wijnaldum en v/d Beek op die posities en bij Ajax komt er ook nog een megatalent aan. Er kunnen er maar 11 spelen.

20 september 2019 om 07:50

Wijnaldum is een ander type speler en v/d Beek wordt uit het team gespeeld door Ihattaren.

20 september 2019 om 08:54

Als ihattaren zich in de basis van Oranje wil spelen en op het middenveld, zal hij niet Van de Beek maar Frenkie de Jong er uit moeten spelen. En dat zie ik niet snel gebeuren. Van de Beek is een totaal andere speler en heeft niet Ihattaren als concurrent, maar Wijnaldum.

20 september 2019 om 11:53

Sceptius leg mij maar is uit waarom mo frenkie (een nr6) eruit moet spelen? Mo (een nr10) speelt een vd beek (een nr10) er echt wel uit. Als Mo bij Ajax zou spelen speelt ie vd beek er makkelijk uit de basis. Dus ook bij het nl elftal.

20 september 2019 om 07:58

Oke. Donny heeft leuk gespeeld een seizoen lang. Heeft diepgang en functionele techniek maar je moet echt blind zijn om niet te zien dat Iha veel meer potentie heeft en een allrounder is dan Donny.

20 september 2019 om 08:10

De een heeft de potentie, de ander heeft al laten zien meer te zijn dan potentie. Waarom zouden we ik vredesnaam Ihattaren een plek op het EK beloven? Hij is er nog niet klaar voor. Laat Koeman gewoon de beste spelers selecteren. Dat kan Ihattaren absoluut worden, is-sie momenteel nog niet. Geen probleem ook, hij is 17.

20 september 2019 om 08:10

Maar Wijnaldum heeft terecht een basisplaats. En tegen de tijd dat hij niet meer functioneert is Ünüvar rijp om het stokje over te nemen.

20 september 2019 om 08:26

Het zijn 2 totaal verschillende spelers. Donny is ook geen basisspeler in oranje simpelweg omdat Gini beter is. Mo zal eerder naar de vleugels moeten kijken. Oranje speelt niet eens met een 10 namelijk en als ze dat wel gaan doen, dan speelt gini 100 procent

20 september 2019 om 09:04

Ook jij geeft met je reactie aan er helemaal niets van te snappen. Met een auto kan je veel grotere afstanden afleggen dan een fiets. En daar heb je in principe dus veel meer aan. Als je op tien minuten van je werk woont, heb je die auto echter niet nodig en heb je veel meer aan fiets. En als je al een auto in de garage hebt staan en nog geen fiets, heb je meer behoefte aan een nieuwe fiets dan aan nog een auto erbij. Dus is het helemaal niet zaligmakend of Ihattaren meer potentie heeft dan Van der Beek, als dat al zo is omdat het totaal andere spelers zijn die ook totaal andere kwaliteiten hebben, maar is het vele malen belangrijker wie Koeman het meest nodig heeft. En dat is hoogstwaarschijnlijk de speler die het meest complementair is aan Frenkie de Jong omdat die zo goed als zeker is van zijn plaats op het middenveld van Oranje. En dan wordt het dus een heel ander verhaal. En het is sowieso niet relevant omdat Ihattaren pas 17 jaar is en eerst nog maar eens moet laten zien dat hij zijn vorm ook op de langere termijn kan vasthouden en hoe hij er mee om zal gaan als hij speciale aandacht en minder bewegingsvrijheid krijgt van de coach van de tegenstander. Ik vind het overigens best grappig dat van de Ajax talenten altijd wordt geeist dat ze het eerste op de langere termijn laten zien voor ze de credits krijgen en dat nu het om een niet-Ajax speler gaat, ineens het tegenovergestelde van toepassing is. Het kan verkeren, schreef Bredero ooit.

20 september 2019 om 12:19

Welk megatalent in Godshemelsnaam?unuvar... die is lang zover niet als Ihattaren op dezelfde leeftijd. Bovendien is er een enorm fysiek verschil wat altijd in het voordeel van Ihattaren zal uitwijzen. Een muisje vergeleken met een wolf.

Dit moet je niet doen, dat is ook niet eerlijk richting zo'n jongen. Bovendien zou het gewoon belachelijk beleid zijn omdat je dit enkel beloofd om hem over te halen voor Nederland te kiezen. Uiteindelijk moet die keuze ook vanuit hemzelf komen. Ihattaren is een toptalent, maar ook nog erg jong. Je weet nooit hoe een carrière kan lopen, kijk naar Aisatti en Maher, zo kan het ook gaan. En dan helpt het niets zo'n jongen onder allerlei grote beloftes te gaan overtuigen voor Oranje te kiezen. Ik denk verder zeker dat het een goed idee is hem op te roepen als hij daar open voor zou staan, maar nu al een plek bij de EK-selectie boven, een toernooi waar Oranje nog nooit eens officieel voor gekwalificeerd is, slaat nergens op.

Makkelijk praten van Driessen. Wat Ihataren ook kiest, dat moeten we gewoon respecteren. De KNVB heeft hem altijd gesupport door hem op te roepen voor jeugdinterlands en jong oranje, maar als hij met zijn hart toch voor Marokko kiest hebben wij dat gewoon te accepteren. Maar Driessen zal dan de KNVB weer een hoop kritiek geven. Want dat doet hij het liefst. Alles negatief benaderen! Heb nog nooit iets positiefs uit zijn mond gehoord.

Ik vraag me af of Valentijn weleens blij is. Als Ajax, PSV en AZ prima resultaten boeken in Europa dan denk ik yesss goede start. Positief begin. Maar Valentijn is eigenlijk nooit positief. Triest hoor.

20 september 2019 om 09:27

Let maar eens op hoe blij Valentijn is als Ten Hag zijn biezen pakt. De dag waarop dat gebeurt wordt bij de T. dan waarschijnlijk de nieuwe Valentijnsdag. Dat was ook het geval toen het vertrek van Peter Bosz bekend werd en Valentijn werd nog veel blijer toen Marcel Keizer werd aangesteld om dat die nog zo onervaren was, dat hij dacht die wel te kunnen manipuleren. Helaas voor hem werd Keizer na een half jaar alweer afgeserveerd en Ten Hag aangesteld. En sindsdien zit Valentijn weer stampvoetend achter zijn bureautje met in zijn nabijheid een flinke voorraad azijn. Het is dan ook geen wonder dat de azijn in de omgeving van het Telegraafgebouw zo vaak is uitverkocht. Het is een publiek geheim dat er helemaal geen aanslag op het Telegraaf gebouw is geweest, maar dat Valentijn zo boos was geworden toen bekend werd dat Ten Hag bij Ajax mocht blijven dat hij uit pure frustratie zelf op zijn kantoor is ingereden. Er is gewoon sprake van een doofpotaffaire.

Wat een onzin. Als die jongen de ambitie heeft om voor Oranje uit te komen dan zal die dat gewoon doen, dubbel paspoort of niet. Diep in zijn hart is die keuze al lang en breed gemaakt. Zal uiterst triest zijn om je als voetbalbond tot dit soort smeekbedes moet verlagen om voetballers in te palmen. Bovendien ook nog eens oneerlijk tegenover de rest van je spelers. Nogmaals, als spelers de ambitie hebben om voor Oranje uit te komen dan zullen ze dat wel doen. En als je je net zoals Ziyech zo makkelijk laat beinvloeden is het misschien wel beter zo dat dit soort spelers niet voor Oranje uitkomen. Heb liever minder getalenteerde spelers met een sterke persoonlijkheid dan huilbaby’s die wrok koesteren.

Een 17 jarige die net 3 wedstrijden goed gespeeld heeft een plek in de EK selectie beloven vind ik wel heel ver gaan. Dan zou ieder Nederlands/ niet Nederlands talent in de toekomst een plek bij de nationale selectie kunnen opeisen, daar moet je dus niet aan beginnen. De KNVB heeft in mijn ogen allang genoeg gedaan om Ihattaren voor Nederland te laten kiezen. Hij heeft namelijk al zijn hele jeugd bij jeugdteams mogen spelen. Mocht Ihattaren vaderlandsliefde nu toch belangrijker vinden dan de sportief beste keus en spelen voor het land waar hij is opgegroeid dan is dat zijn keus. Dan moeten we niet gaan zeuren dat hij niet voor Nederland koos.

Ik denk dat Ihattaren gewoon voor Marokko gaat spelen, want anders was het zinloos van hem om Jong Oranje te laten schieten. Kennelijk creeert hij daarmee al afstand....

Je moet ihattaren geen ek selectie beloven, dat gaat te ver. Laat hem maar eens ruiken aan het nederlands elftal. Hij mag de komende jaren gaan spelen met van Dijk, de Ligt en frenkie de Jong. Het nederlands elftal heeft de komende jaren een geweldige lichting en je moet Ihattaren een spiegel voorhouden dat het nederlands elftal ver kan komen in eindrondes de komende jaren. Iets wat Marokko, met alle respect, niet gaat halen vrees ik. Kortom probeer hem over te halen op sportieve feitjes..

Dan zullen we ons eerst moeten plaatsen voor het EK 2020 , iets met de beer en zijn huid ......

Zo'n belofte moet je nooit doen. Het seizoen is nog jong, voor hetzelfde geld krijgt hij over een paar maanden ineens een joekel van een vormdip. Ga je hem dan toch meenemen, omdat je het nou eenmaal beloofd hebt?

Word zo moe van die Driessen, wat heb ik een hekel aan die vent! Maar goed dat ter zijde, ik vind dat je ihataren niets moet beloven, hij heeft wat goede wedstrijden gespeeld maar is nog jong en moet het nog laten zien in de grote wedstrijden, en daarbij vind ik dat wanneer hij uitgenodigd word voor het NL elftal hij trots moet zijn om voor NL te mogen spelen! Zo niet ....dan mag ie van mij beter voor ander land kiezen als ie zich daar beter door voelt. Nogmaals hij heeft veel talent en potentie een grote te worden maar moet t nog waarmaken dus wat die kwal van een Driessen vind is grote onzin wederom! AUB haal die vent vd buis en van internet ! Ik smeek t jullie lol.

Nooit doen, Hij is goed bezig maar het is altijd even afwachten hoe zo een talent zijn vorm doorzet. Wie weet krijgt die wel de wel bekende 'vormdip' en zit je er mee opgescheept omdat je het beloofd hebt, En tevens zijn er genoeg talentvolle jongens voor zijn positie.

De beste coach die Ajax zich kan wensen is de meest innemende voetbaljournalist ooit. Ik spoor geen geweld aan maar zeker weten dat ten Hag hem graag voor de bek wil slaan. Ik denk die muis zal zich nu wel een beetje stil houden. Lees je dit weer. Eigen mening? Hij praat over tukker ten Hag . Hij zegt toch ook geen Jood Sjakie Zwart. Als er een van de planeet is, is het Driessen wel. En nu weer.. een Nederlandse marrokaan of andersom. En zich niet schamen he..ja in je hoofd zou je hem dan wel willen slaan.

Het enige wat zou mogen tellen is trots en eer om het nationale shirt te mogen dragen. Maar in plaats daarvan is het verworden tot handelswaar. Stel de vraag : voel je je meer Marokkaans of meer Nederlands? Of in het geval van Dest: meer Amerikaans of meer Nederlands en laat dat de keuze bepalen.

Het wordt wel steeds triester he met Driessen. Moeten we nu al op onze knietjes smeken dat een talent voor Nederland gaat kiezen? Hou toch aub op met die onzin!Geen speler is nog verzekerd van een plek bij de selectie voor het EK dat eerst nog maar eens behaald moet zien te worden.

Hoe ver moet je gaan om een voetballer als Ihatarren binnen te halen? Behandel die jongen gewoon net zoals alle andere spelers en geef hem geen privileges.

Of dit nu de manier is, al een plaats beloven. Spiegeltjes en kraaltjes. Een plaats in Oranje dwing je af en hij moet gewoon zelf een afweging maken waar hij zijn interlandtoekomst ziet. Nederland of Marokko. Kies hij voor Nederland dan is het pas een extra optie voor Koeman. Voetballen kan hij!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2624
2.PSV2317
3.Vitesse239
4.AZ2013
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

330 fans
Coach, 56 jaar
SeizoenClub
2011- Feyenoord
2009-2009 AZ
2007-2008 Valencia
2006-2007 PSV
2005-2006 Benfica

In de wandelgangen

Woensdag 23 oktober
Mikel Oyarzabal blijft de ideale kandidaat voor Manchester City om een zomers vertrek van Leroy Sané op te vangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren