Telefoontje van Mark van Bommel aan Marcel Keizer leverde niets op

Donderdag, 19 september 2019 om

Mark van Bommel hoopte informatie in te winnen bij Marcel Keizer over Sporting Portugal, maar kreeg nul op het rekest van zijn collega-trainer. Voorafgaand aan het duel van donderdagavond nam de oefenmeester van PSV contact op met Keizer, die begin deze maand werd ontslagen bij de club uit Lissabon.

"We hebben hem geprobeerd te bellen. Maar uit respect voor Sporting wilde hij niets zeggen, en dat snap ik wel", aldus Van Bommel in gesprek met FOX Sports. "Ik denk dat hij daar goed gewerkt heeft. En de mensen met wie hij gewerkt heeft zitten daar nog steeds. Ja, dan doe je dat niet." Keizer stond sinds november 2018 aan het roer bij Sporting, maar moest vertrekken na een slecht begin van het nieuwe seizoen.

Keizer werd opgevolgd door Leonel Pontes. Hoewel Sporting in een mindere fase zit, denkt Van Bommel dat het vertrek van Keizer 'eerder een nadeel' dan een voordeel is voor PSV. "Want ik weet niet precies wat de nieuwe coach op langere termijn gaat doen. Ik verwacht dat hij iets heel anders gaat doen dan afgelopen weekend", aldus Van Bommel in gesprek met RTL 7. Sporting remiseerde zondag met 1-1 bij Boavista.Gerelateerd

Meer sportnieuws

17 reacties

Had dit nou niet gezegd Mark. Want je probeert in dit geval Keizer toch niet integer of op z’n minst niet loyaal te laten handelen. Iets waarop hij niet in ging en wat je ook wel snapt. Dan Kun je denken niet geschoten altijd mis. Maar had dit A niet aangehaald en B niet in de pers gegooid.

19 september 2019 om 19:24

Precies wat ik dacht. Mark lijkt verrast dat Keizer zo loyaal en integer is. Het siert je niet als je ervan uit gaar dat mensen zomaar hierop ingaan..

19 september 2019 om 19:45

Hoezo verrast? Hij begrijpt het gewoon. Als Keizer wel wat had gedeeld had dat ook niet zo bijzonder geweest, maar hij kiest ervoor om dat niet te doen. Ook begrijpelijk. Ik vind dit een beetje zoeken naar het negatieve hoor.

19 september 2019 om 20:27

Als van Bommel dat zo goed begrijpt, dan bel je toch niet... Vrij kansloos verhaal. In de afkoop zit gewoon een regel dat je dit soort informatie niet doorspeelt. Kunnen jij en ik ook weten.

19 september 2019 om 19:59

Van Bommel kon toch niet vooraf weten hoe Keizer daar vertrokken is en hoe zijn band met zijn assistenten daar was (er zijn genoeg trainers ontslagen waar de assistenten achter zitten).Maar ja, het is Van Bommel dus is het bij voorbaat negatief voor de mensen uit mokum.

Denk dat Mark beter Bas dost kon bellen 😇

19 september 2019 om 20:51

Denk dat Dost inhoudelijk bar weinig over voetbal weet. Als er meer van m wordt verwacht dan ballen erin koppen haakt ie af.

In het belang van het Nederlandse voetbal zullen we maar zeggen. Verder weinig woorden aan vuil te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV138
2.Ajax128
3.Vitesse127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller53
N. MaduekeAanvaller52
D. MalenAanvaller53
J. PiroeAanvaller20
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper50
E. ZahaviAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

Nederland
270 fans
Coach, 43 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 22 oktober
Brighton & Hove Albion hangt een hoog prijskaartje om de nek van Ben White wanneer Liverpool in januari aanklopt om hem over te nemen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren