‘Ik ben absoluut niet goed genoeg voor Ajax of PSV, wellicht voor Feyenoord’

Zondag, 15 september 2019 om

Bryan Linssen ziet zichzelf niet meer transfereren binnen Nederland. De aanvaller van Vitesse heeft zijn ambitie om een stap hogerop te zetten nooit verhuld, maar geeft bij Studio Voetbal aan dat er tot dusver geen contact is geweest met topclubs uit de Eredivisie. Linssen denkt dat hij tekort komt voor Ajax en PSV, maar ziet zichzelf wel meevoetballen bij Feyenoord.

"Ik zie het in Nederland niet gebeuren, ook omdat er eerder geen contact is geweest", aldus de 28-jarige buitenspeler. "Ik ben wel transfervrij aan het eind van het seizoen, dus het zou mogelijk zijn. Ik weet het niet, het is moeilijk te zeggen." Linssen kreeg in augustus de vraag of hij zichzelf op de plek van Sam Larsson ziet voetballen bij Feyenoord. Hij gaf aan dat hij naar zijn idee wel tussen de spelers van Feyenoord past, maar benadrukt dat hij zichzelf niet beter dan Larsson noemde.

"Ik heb nooit gezegd dat ik beter ben dan Sam Larsson, maar de vraag is weleens aan mij gesteld of ik op de positie van Larsson kan spelen. Ja, dat zou zeker kunnen", legt Linssen uit. "Ik zeg niet dat ik daar thuis hoor of dat ik te goed ben voor Vitesse. Ik zou misschien mee kunnen voetballen bij Feyenoord, maar ik ben als voetballer helemaal niet te vergelijken met Larsson."

De top twee is echter een te grote stap, zo moet Linssen toegeven. Zaterdag verloor hij met zijn ploeg nog met 5-0 van PSV. "Ik vind mezelf zeker niet goed genoeg voor Ajax of PSV. Absoluut niet. Feyenoord komt daar net onder. Wellicht zou dat mijn plafond kunnen zijn. Ik denk dat ik nooit een speler zou kunnen zijn voor de echte top, maar wel de wilskracht en de winnaarsmentaliteit heb om een stapje hogerop te zetten."Gerelateerd

Meer sportnieuws

38 reacties (laatste reactie door bereta)

Mooie eerlijke en bovendien realistische reactie, verfrissend!

15 september 2019 om 23:53

Hij moet denk ik gewoon hopen op een mooi buitenlands avontuur met dito salaris, dan heeft hij een mooie carrière gehad straks. Ook Feyenoord moet hem niet willen en binnen Nederland zit er weinig beters bij dan Vitesse.

16 september 2019 om 00:24

Iedere Feyenoorder: absoluut niet goed genoeg voor Feyenoord. Elke PSV'er en Ajacied: zou best een leuke speler voor Feyenoord zijn.

16 september 2019 om 00:34

Denk dat ze wel realistischer zijn in de Kuip na de laatste jaren. Als Ajax of PSV zijnde zou ik op Berghuis na - en ook daar ben ik geen fan van - geen enkele Feyenoorder kunnen aanwijzen die de selectie beter zouden maken. En als ik elke twee weken in de Kuip zou zien dat mijn zuurverdiende centen opgaan aan Sam Larsson en Luciano Narsingh zou ik een hardwerkende Linssen, met toch een aardig rendement, graag als concurrent zien komen om hen te vervangen. Anderzijds moet het ook eens ophouden. Hoe Van Geel en nu ook Troost er toch voor hebben gezorgd dat Feyenoord overloopt van subtopmateriaal en ander halfbakken spul is al erg genoeg. Ik hoop dat Feyenoord volgend zomer Jorgensen en Berghuis alsnog weet te slijten voor een mooi bedrag en ook voor Ié en Senesi mooi wat wisselgeld tegemoet kan zien. Met wat kapitaal kan het weer naar boven kijken en echt investeren in spelers die topwaardig zijn. Want de dagen dat Feyenoord het moet doen met de Toornstra's en Botteghins moeten straks toch wel over zijn of niet?

16 september 2019 om 01:04

@gomespsv Haps op lb en fer ipv rosario zou niet misstaan naar mijn inziens. En wellicht die 2 nieuwe cb's maar die heb ik nog niet goed genoeg in actie gezien.

16 september 2019 om 02:40

Karsdorp voor Veltman op RB? Zou ik niet lang over na moeten denken..maar ik ben benieuwd hoe Dest zich gaat ontwikkelen.

16 september 2019 om 07:03

@Teppei een speler die 2 jaar geblesseerd is en waar het maar de vraag van is of hij ooit zijn belofte gaat inlossen of zelfs zijn oude niveau weer gaat halen. Tegenover een vaste waarde die (verdedigend) goed werk laat zien op een niveau waarop de andere nog nooit gespeeld heeft..... tja. Ik weet het idd ook wel!

16 september 2019 om 09:01

Karsdorp speelde vorig seizoen 11 competitiewedstrijden bij Roma, Veltman maar 9 bij Ajax. Dit seizoen heeft Veltman 1 wedstrijd meer gespeeld dan Karsdorp in de competitie. Beetje makkelijk om dan te stellen dat het vergelijken is tussen iemand die 2 jaar geblesseerd is geweest of een vaste waarde.

16 september 2019 om 11:15

Veltman heeft vorig seizoen daarnaast alleen nog hele verdienstelijke wedstrijden gespeeld in de CL en heeft dus op veel hoger niveau aangetoond prima mee te kunnen. Van Karsdorp hebben we nog niet gezien dat hij zijn niveau van zijn eindperiode bij Feyenoord weer haalt. Haalt hij dat voor langere periode, dan kan hij beter zijn dan Veltman op RB. Maar het is echt nog te vroeg om dat nu te stellen.

16 september 2019 om 20:56

Tuurlijk, Ajax en PSV spelen liever tegen Feyenoord met Linzen dan zonder... sinistera is een veel groter talent wat steeds meer stappen maakt en rond de winterstop al paar klassen beter wordt dan Lienzensoep. En daar achter met talenten als Azarkan en Summerville. Nee bedankt, zal iedere Feyenoord supporter denken.

16 september 2019 om 21:03

Het middenveld en de backs van Feyenoord is beter dan dat van PSV hoor... PSV heeft een fantastische voorhoede wat het verschil moet gaan maken, maar verder is PSV gewoon minder op iedere positie... ik verwacht met Senesi in het centrum erbij dat dr defensie van Feyenoord de beste kan zijn in de eredivisie. Zoet of Vermeer denk ik dat het niet veel scheelt. Feyenoord mist alleen nog een fitte spits en dan moet je zelf ook inzien dat het een heel goed team heeft wat in de top hoort. Het is denk ik wel de belangrijkste positie om aan goals te kunnen komen... daarin tegen is dat wel slecht op in gespeeld door Feyenoord. Ik heb het een maand geleden al gezegd dat ze Reza moesten halen als 2e spits en toevallig scoort die 4 keer, maar dat had een prima 2e spits kunnen zijn.

nee, ook niet voor Feyenoord. het Van Geel tijdperk ligt inmiddels achter ons. we gaan nu doorselecteren de komende jaren en dan is er geen plek meer voor Eredivisie middelmaat. voor Vitesse natuurlijk wel een geweldige speler maar geen top 3 materiaal imo

15 september 2019 om 23:55

Het tijdperk van een Top 3 ligt inmiddels ook achter ons. Het kampioenschap zal blijven gaan tussen Ajax en PSV en voor Feyenoord wordt het knokken voor de hoogste positie in de brede subtop.

15 september 2019 om 23:58

@dick Winnen voorlopig wel maar kijk hoeveel progressie Ajax financieel heeft gemaakt in 5 jaar tijd door creatief te scouten en door een paar uitzonderlijke talenten uit de jeugdopleiding. met een goed beleid en wat geluk kan je over een paar jaar zomaar weer een beetje aanhaken. misschien niet met Ajax maar zeker met PSV die nog niet volledig uit zicht zijn

16 september 2019 om 00:07

Als je kijkt naar het aantal kampioenschappen van PSV de laatste jaren en dat van Feyenoord, dan kun je toch stellen dat PSV mijlenver van Feyenoord verwijderd is.

16 september 2019 om 00:38

@boris19 uiteindelijk moet je naar het budget kijken en dan heeft Feyenoord idd een flinke inhaalslag te maken na het weinig lucratieve beleid onder Van Geel. maak je financieel flinke stappen vooruit kan je ook weer aan titels gaan denken. dat is niet onmogelijk in de Eredivisie want als je de kleintjes weet te verslaan dan doe je gewoon mee om het kampioenschap

16 september 2019 om 00:38

@japie Het verschil met PSV is wel dat er dermate goede talenten doorbreken die in de toekomst voor een waarschijnlijk hoog bedrag verkocht gaan worden. Dat zie ik bij Feyenoord op dit moment niet waardoor ik juist denk dat het gat van PSV en Ajax alleen maar groter wordt met de rest van Nederland inclusief Feyenoord

16 september 2019 om 00:42

@roedii met talenten ben je volledig afhankelijk van wat er doorstroomt. talenten van de buitencategorie leid je niet op maar die worden geboren, daar moet je dus een beetje geluk mee hebben en dat zal in golfbewegingen gaan. bij Ajax breken een De Jong en De Ligt ook niet elk jaar door, die hadden daarvoor ook een paar hele povere jaren qua talenten

16 september 2019 om 00:55

Wij en PSV zijn echter in staat om povere jaren op te vullen met kwaliteitsinjecties van buitenaf, die net zo goed voor veel meer verkocht kunnen worden, vaak al na een enkel seizoen. Die vrijheid heeft Feyenoord op dit moment niet, en zolang er niet een grote financiele klapper wordt gemaakt, en feyenoord dat goed investeert in nieuwe spelers, wordt het gat alleen maar groter.

16 september 2019 om 02:56

Ook clubstatus drijft de prijs op. Een uitzonderlijk talent als de jong verkoopt zichzelf wel, maar zou een Donny vd Beek net zoveel opleveren bij Feyenoord als bij Ajax? Ik denk dat Feyenoord eerst nog wat stappen moet maken om maximaal te kunnen profiteren van geluk hebben dat je een talentengolf mee hebt..

16 september 2019 om 04:20

Japie zouden Ajax en PSV en zelfs AZ niet gewoon een betere opleiding hebben. Het is toch niet puur geluk? Geluk dwing je toch af. Daarbij is de laatste stap naar Feyenoord 1 voor jong talent nog lastiger door het niet meedoen aan de KKD. En ook daar komt geen verandering in. Feyenoord heeft qua talent alleen Kokcu. Kijk eens naar AZ PSV en Ajax wat daar voor talent aankomt of al is. Dat kan je niet op geluk gooien lijkt mij. PSV heeft met mindere middelen de afstand naar Ajax verkort. En ik vind AZ dat met een substantiëel kleinere begroting werkt dan Feyenoord ook aardig dicht bij Feyenoord staan. Er moet gewoon iets mis zijn met de vroeger zo goede opleiding. Zolang dat niet veranderd wordt de afstand naar de top 2 groter en de voorsprong op de nummer 4 kleiner.

16 september 2019 om 07:21

Eerder de afgelopen 10 jaar. Duurt wel ff voordat Feyenoord daar is. En PSV en Ajax staan ondertussen ook niet stil.

16 september 2019 om 00:00

Geen plek voor middelmaat? Narsingh en Larsson zijn middelmaat.

16 september 2019 om 00:39

@tvl11 de aankoop van Narsingh snap ik idd ook niet, laten we hopen dat dat een uitzondering was en dat dat niet meer gebeurd. Larsson is nog afkomstig uit het Van Geel tijdperk, daarom zei ik ook dat we vanaf nu gaan doorselecteren en geen Larssons meer gaan halen, althans daar ga ik vanuit want ze zullen toch bij Feyenoord ook wel zien dat dat beleid niet werkte

Is absoluut niet goed genoeg voor Feyenoord. Nu iedereen fit word bij feyenoord staat er toch een behoorlijke basis met berghuis, Jorgensen, sini/Larsson . Dan zal die best goed genoeg zijn voor de bank, maar daar worden wij niet beter van.

15 september 2019 om 23:50

Ik vind hem niet minder dan Larsson of Sinisterra, haalt ook een hoger rendement dan die twee.

15 september 2019 om 23:52

Naja met azarkan en narsighn en sini op de bank eig ook niet

15 september 2019 om 23:54

Hahah Ja wel! kom op schei uit man! Linssen heeft een veel hogere rendement dan bijvoorbeeld Larsson. Is dit een grap? Feyenoord zal absoluut beter worden met zo een speler. Of Feyenoord hem ook kan betalen? Dat is wel weer wat anders.

16 september 2019 om 00:41

@bereta Hij is na dit seizoen transfervrij dus Feyenoord kan hem vermoedelijk wel betalen.

16 september 2019 om 11:42

Dan moeten ze hem zeker halen!

16 september 2019 om 21:10

Haha, grapjas... met talenten als Azarkan en Summerville ga je die niet op dr bank zetten voor een Lienssen... en Sinisterra is nu al beter dan Lienssen...

Ik vind het wel iemand voor AZ, de breker , de ervaringsdeskundige op t middenveld tussen al die jonkies. Tevens verlengstuk van de trainer.

Ik vond Linssen echt heel goed overkomen. Nuchter, realistisch, kon zich goed verwoorden, en nam geen blad voor de mond. Heldere meningen over zichzelf en hij durfde ook over andere teams en spelers wat te zeggen. Zo zie je maar dat dat allemaal best kan zolang je maar respectvol blijft. Mag van mij na zijn carrière zo analist worden. Want ik vind hem een stuk sympathieker dan Kwakman bijvoorbeeld, en veel beter uit zijn woorden komen dan bijvoorbeeld Maduro. Tot slot denk ik dan weer dat hij bij Feyenoord veel meer zou toevoegen dan Larsson. Transfervrij zou ik die gok dus zeker wagen. Linssen verzaakt nooit. Hij kan prima rouleren met Sinisterra.

Ik ben wel fan van Linssen. Als voetballer een echte winnaar, slim en veel rendement. En buiten het veld sympathiek en realistisch. Hij zou prima mee kunnen bij Feyenoord maar weet niet of Feyenoord er erg veel mee opschiet. Ik zou lekker voor een lucratief buitenlands avontuur gaan!

Je kan realistisch zijn maar je hoeft niet zo over jezelf te praten. Hij zegt dat Feyenoord misschien zijn plafond is maar ik vind Linssen echt een goeie speler die veel beter is dan een paar die voorin spelen bij Feyenoord. Hij is welkom

Het niveau dat Larsson vaak laat zien is niet goed genoeg voor Feyenoord. Net als Bryan Linssen, die is dat ook niet.

Ik vind dit een absolute meerwaarde voor heel de Eredivisie, een beetje een gevalletje Schone destijds, de vraag was of hij wel zou kunnen aanhaken, Ajax nam de gok en zie daar, een hele welcome breedte versterking.het gif, de werklust, toch ook wel de techniek, ik zou hem echt liever bij me hebben dan tegen me.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.Vitesse158
3.PSV137
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. PasveerKeeper60
E. DasaVerdediger60
M. WittekVerdediger60
R. BazoerMiddenvelder61
A. BrojaAanvaller63
O. DarfalouAanvaller62
L. OpendaAanvaller62
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

27 fans
Aanvaller, 30 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 30 oktober
Bayern München heeft de beste papieren om Denis Zakaria over te nemen van Borussia Mönchengladbach. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren