Maaskant deelt boete uit voor ‘achterlijk gedrag’: ‘Ik ben een beetje verrast'

Zondag, 15 september 2019 om 08:27Chris Meijer • Laatste update: 08:52

VVV-Venlo won zaterdagavond met 2-1 van FC Groningen, door een doelpunt van Evert Linthorst in de 84e minuut. De negentienjarige middenvelder vierde de winnende treffer door zijn shirt uit te trekken, tot ongenoegen van trainer Robert Maaskant. De oefenmeester van VVV laat na afloop in gesprek met FOX Sports weten dat Linthorst een boete krijgt voor ‘achterlijk gedrag’.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Logische maatregel van Robert Maaskant?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

17 reacties (laatste reactie door ramondiaz)

De kinderachtige maniertjes van Maaskant komen ook weer naar boven zeg, bah bah. Geef die jongen een waarschuwing en knuffel hem omdat ie 3 punten meeneemt naar Venlo voor je. Bij te weinig punten sta je zelf ook op straat. Nee deze Maaskant, die ooit de zogenaamde nieuwe kroonprins van het Nederlandse voetbal werd toegedicht zet zichzelf vaak voor lul met dit soort dingen.

15 september 2019 om 09:08

Boete is gewoon terecht, dit gedrag moet je ze meteen afleren!
Meest kansloze gele kaart om op te lopen als speler die er bestaat ...

15 september 2019 om 09:09

Meenemen naar Venlo? Hoe dan? Ze speelden thuis.

15 september 2019 om 09:56

@wazza , ik vind hem ook een beetje irritant (maaskant) maar hierin heeft hij wel gelijk. Kan me nog een voorbeeld van Guidietti herrineren dat was zn 2e geel. Je bent een prof. En bewust geel pakken is geen prof. Gedrag.

15 september 2019 om 12:14

Precies dit.
Vind het ook wel ergens een "leuke" boete. Het is niet zo dat hij ineens 10.000 euro moet betalen, nee gewoon de selectie meenemen naar de Mac ofzo.
Doe je wat aan teambuilding, maar geef je toch een signaal van" dit is niet helemaal de bedoeling"

Ik vind deze boete persoonlijk iets achterlijker dan het gedrag van de speler. Tuurlijk is het een enorm domme manier om tegen een gele kaart aan te lopen. Je hebt het hier echter wel over een 19-jarige jongen die zojuist de winnende scoort in het eerste van een club waar hij het overgrote deel van zijn jeugd heeft gespeeld. Ik snap dat het ongewenst gedrag is maar ik begrijp de emotie wel. Dergelijke situaties kun je dan ook gewoon af doen met een kort gesprek. Dit soort spelers verdienen al niet enorm veel en dan gaat Maaskant hem nog van dit soort kinderachtige boetes geven ook. Zeker Maaskant zou dit niet moeten doen, hij staat er toch niet om bekend zijn eigen salaris vrij onbelangrijk te vinden..

15 september 2019 om 09:29

Het is een boete met een knipoog vind ik. Dit levert in zo'n groep voor wat lol. Daarmee krijgt het gedrag meer aandacht en wordt iedereen zich er wat meer bewust van. Het lijkt misschien wat kinderachtig maar dat zijn veel management trucjes...maar er zit op zich wel een aardig idee achter.

15 september 2019 om 09:51

Ik ben ook wel eens blij, maar voel nou nooit de behoefte om mijn shirt uit trekken. Raar gedrag, alleen bedoeld om aandacht te trekken. Meteen afleren dat soort onzin.

15 september 2019 om 09:53

Ik denk niet dat we hoeven te klagen over salarissen van eredivisiespelers, bij VVV wordt je geen miljonair maar je verdiend denk ik wel een leuk salaris waar je goed van kunt leven. Verder ben ik het ook met Bierpens eens. Dit gedrag kan je beter gwn afleren en je maakt het ook direct duidelijk voor de rest van de groep. Etentje hoef je nou ook niet heel duur te maken en door het organiseren van zoiets kan je aan teambuilding doen. Aan de andere kant snap ik ook wel dat het wel wat kinderachtig is om meteen deze sanctie op te leggen. Een waarschuwing had ook gekund

Maaskant heeft gelijk. Straks pakt ie er eentje waardoor hij een cruciale wedstrijd mist. En juist die kan hij beslissen, blijkt. Dat heet professioneel!! Beetje scherp houden en een leermomentje uitdelen.

Robert 'ik wil interessant doen' Maaskant. Een jonge knaap, die de winnende maakt voor het einde van de wedstrijd. Dan knijp je een oogje dicht, tenzij het zijn tweede geel is. Ik ben ook van de discipline en afspraken, maar je moet weten wanneer je er boven op moet zitten en wanneer niet.

15 september 2019 om 10:10

Maaskant is inderdaad wel een aandachtstrekker, maar die spelers die hun shirt uit doen na een treffer zijn gewoon oliedom dus in dit geval geen oogje dicht want die gele kaart staat nu gewoon en kan later in het seizoen heel slecht uitkomen.

Maaskant moet de show weer stelen. Het is een zelfingenomen enge man die zichzelf maar al te graag hoort praten. Misschien een prima filiaalmanager voor de Blokker maar in de voetballerij heeft hij geen toegevoegde waarde. Ik snap ook niet waarom clubs bij hem uitkomen want hij heeft niks bereikt. Misschien zijn het toch de praatjes...

15 september 2019 om 14:27

Kampioen van de Poolse eredivisie. Welke titels heb jij al achter je naam staan @triometMSN?

Het is inderdaad heel erg raar dat als je ff blij ben omdan je kleren uit te trekken. Gebeurd alleen in het voetbal volgens mij. Ik zag er laatst 1 die had al geel en trok bij een goal zn shirt uit. Dom dommer domst !! Die verloren de wedstrijd door hem .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

VVV-Venlo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.VVV-Venlo100
12.TOP Oss10-1
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
L. ZimaKeeper70
B. KoglinVerdediger72
T. PachonikVerdediger70
K. Da GracaVerdediger70
A. BastiaansAanvaller70
Y. RoemerAanvaller71
J. SchroijenAanvaller70
Voor de complete selectie: Clubpagina VVV-Venlo.

Nederland
18 fans
Coach, 52 jaar

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Manchester United wil van Paul Pogba de bestbetaalde speler ooit in de Premier League maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren