‘Hij kreeg een sms van Ten Hag: ’Ga jij mij steunen bij Ajax?‘’

Vrijdag, 13 september 2019 om

Erik ten Hag verscheen onlangs niet op het Voetballer van het Jaar Gala vanwege de in zijn ogen 'suggestieve berichtgeving' van De Telegraaf, mede-organisator van het jaarlijkse evenement. Volgens Valentijn Driessen ligt de situatie een stuk genuanceerder en de chef voetbal van de krant zet zijn mening vrijdagavond in Veronica Inside kracht bij.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Vind jij Erik ten Hag nog een geschikte trainer voor Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

116 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Moet toch heerlijk zijn voor Valentijn en de Telegraaf dit, iedere dag in het nieuws. Dit is puur waar ze op uit zijn natuurlijk, geen aandacht geven en het stopt snel.

13 september 2019 om 23:20

Precies dit. Er is maar één winnaar in dit verhaal en dat is Valentijn Driessen (en met hem de Telegraaf). Iedere keer opnieuw weer een podium. Ten moet elke keer reageren (energie stoppen) waar hij (denk ik) geen zin in heeft. Heeft Ten Hag niet door, dat door zoiets te zeggen als 'ik heb de hele media wereld onder controle behalve de Telegraaf', dit alleen maar nieuwe ammunitie is voor De Telegraaf en het hem alleen maar energie kost?

13 september 2019 om 23:25

Ik denk niet echt dat Driessen zich een winnaar hierin voelt. Hij wordt inmiddels dagelijks bedreigd door Ajax fans..

13 september 2019 om 23:30

Een winnaar? Hij wordt dagelijks bedreigd door een stel randdebiele eencellige. Hoge prijs om jezelf winnaar te noemen in dit debiele 'gevecht'.

13 september 2019 om 23:30

En dat is in en in triest. Maar je kunt niet ontkennen dat zijn persoontje niet een prominente plek inneemt in het landelijke voetbalnieuws de laatste tijd.

14 september 2019 om 00:23

Hij weet dondersgoed dat dit loze dreigementen zijn en dat ze hem vooral aandacht opleveren. Als Driessen van bijvoorbeeld twee droeftoeters een berichtje had ontvangen met: "pannekoek, we lusten je rauw met stroop" dan had hij dat ook al dreigement genoemd om aandacht te genereren. Dit soort dreigementen ontvangt haast iedereen wiens naam online bij een bericht staat. De meeste mensen nemen dat niet serieus.

14 september 2019 om 01:05

Ik denk dat Driessen zich hier prima bij voelt. Jandino sloeg de spijker op zn kop wat betreft hem.

14 september 2019 om 08:10

Jij gelooft daadwerkelijk dat ten Hag gezegd heeft dat hij de hele media onder controle heeft? Driessen kletst maar wat en is wel degelijk bezig ten Hag onderuit te halen.

14 september 2019 om 09:28

@martijngerbran... Op dit moment wel, inderdaad. Lijkt er in ieder geval zeker op. Ben bang voor hem dat, zodra de huidige hype factor voorbij is, Driessen veel (waardigheid) verloren wat hij niet meer terugkrijgt, en (afkeer) gewonnen wat hij ook niet meer kwijt raakt.te simpel gezegd: Driessen de korte termijn winnaar, maar de lange termijn verliezer.

14 september 2019 om 10:37

@ Calm Tenzij Driessen over veel zaken gewoon gelijk blijkt te hebben. Heb verder niks met ajax of met Driessen, ben voor Psv, dus laat ze elkaar maar gek maken, vind ik prima. Maar wat ik wil zeggen is dat het te gemakkelijk is om te zeggen dat de een liegt en de ander de waarheid spreekt. Wij weten ook niet wat er binnen de muren van de arena of in de kleedkamer gezegd wordt en beide partijen zullen nooit toegeven dat ze niet de waarheid spreken.

14 september 2019 om 10:38

Dat zou kunnen, maar ook jij weet niet wat er gezegd is. Wij weten allemaal niet wat er binnen de muren van de arena of de kleedkamer gezegd wordt. Maar mijn punt is, is dat het te makkelijk is om te zeggen dat de een liegt en de ander niet. Beide partijen zullen ook nooit toegeven indien ze gelogen hebben.

13 september 2019 om 23:23

Ik ben denk ik een van de weinige ajacieden die Driessen gewoon volkomen gelijk geeft. Ik geloof absoluut niet dat hij een persoonlijke vete voert tegen Ten Hag. Ze benoemen alleen wel de kritische punten, ook als het goed gaan in een tijd waarin we ver komen in de CL. Ik geloof best dat Ziyech en Tadic een slechte verhouding hadden met Ten Hag. Dat kunnen zij ontkennen in de media maar dat is natuurlijk logisch. De Telegraaf heeft gewoon intern in de selectie bronnen, daarom zijn zij goed ingelicht tijdens de transferperiode. Dan gelooft wel iedereen het. De waarheid zullen we wel horen over een paar jaar als spelers niet meer onder contract van Ajax staan.

13 september 2019 om 23:45

@Marranier Mag je best geloven. Feiten spreken wel keihard tegen hem. Ziyech en Tadic hebben zogenaamd niets met Ten Hag en alles met Schreuder. Schreuder gaat weg bij iedereen bekend. En Ziyech en Tadic verlengen doodleuk. Ziyech bedankt zelfs voor Sevilla, zijn ticket om weg te komen bij Ten Hag. Heel vreemd. Ziyech lijkt volledig in zijn nopjes, type speler die zijn gevoel en mening nooit onder stoelen of banken steekt. Merk je direct aan als die niet senang is. Ziet er meer tevreden uit dan ooit, maar is zogenaamd een spreek pop als hij zegt dat hij met Ten Hag kan opschieten. De keiharde realiteit is dat de Telegraaf keihard bij Ajax eruit gekegeld is. Komen met onderbuikgevoelens en gezwets. Je merkt het aan alles. De telegraaf wist vroeger weken van te voren met wie Ajax allemaal bezig was. Nu weten ze zo ongeveer niets. Marin niet. Tadic niet. Tagliafico niet. Neres niet. Martinez niet. Van scherpen en pirie wisten ze het. Toevallig 2 spelers uit de eredivisie, lijkt dus vooral van die kant afkomstig. Dat zijn feiten. Stuk voor stuk en komen niet overeen met het verhaal van de telegraaf. Maar je mag het van mij best geloven. Wat betreft de kritische punten. Die benoemen ze totaal niet. Het gaat niet over het spel, opstellingen of spelopvattingen. Nee het gaat over ten Hag is geen tacticus dat was Schreuder. De spelers luisteren niet naar ten Hag en trekken hun eigen plan. De spelers vertrouwen Schreuder ten Hag kunnen ze niet luchten. Dat is geen kritisch geluid, dat zijn op z'n best randzaken. Dat Ajax veel spelvreugde uitstraalt, maakt het zelfs ongeloofwaardig.

14 september 2019 om 07:47

Heb je echt zo'n bord voor de kop? Natuurlijk heeft hij iets tegen Ten Hag. Het gaat bijna nooit over Ajax zelf maar altijd vuil op de man. Driessen hoort in een kliniek thuis, die is knettergek.

14 september 2019 om 09:33

Is niet zo, het gaat in principe inderdaad helemaal niet om Ten Hag persoonlijk, maar om de positie die hij bekleedt. Bosz kreeg immers exact dezelfde behandeling en dat hield pas op toen hij in de halve finale van de EL stond en Driessen niet meer aan zijn stoelpoten kon zaten zonder zichzelf ongeloofwaardig te maken. En de kritiek had exact dezelfde strekking als nu, dat Bosz een tactische onbenul was en overhoop lag met zijn spelers. Waar het wel om gaat, is macht. De T. had een aantal jaar geleden toen de Cruijff adepten er nog allemaal zaten, het monopolie op Ajax nieuws en kon dat Ajax nieuws in veruit de meeste gevallen daardoor als eerste brengen. Sinds de laatste Cruijffadept het veld heeft geruimd, is dat voordeel volledig weg gevallen en zijn het Ad en de VI vaak beter geinformeerd omdart ze betere journalisten hebben. En dat steekt de T. Bosz en Ten Hag zijn bovendien persoonlijkheden die in staat zijn om hun spelers af te schermen en de pers op afstand te houden. Daardoor krijgt de T. dezelfde behandeling als de overige media en dat zint men niet en daardoor wordt het wapen van de karaktermoord weer gehanteerd. De T. is er bij gebaat om een onervaren coach als Keizer voor de groep te hebben, die nog te groen is om weerstand te bieden tegen de manipulatie van randfiguren als Driessen. Ze noemen Ten Hag niet voor niets een control freak dat is omdat hij zijn spelers zoveel mogelijk uit de buurt van de media houdt om te voorkomen ze worden misbruikt door het journaille, dat er vooral en voortdurend op uit is om ze uitspraken te ontlokken die ze liever binnenskamers houden. Onrust heeft sowieso al een negatief effect op een team en dat geldt in het kwadraat voor een team in opbouw. Dat is ook de grootste oorzaak van de slechte relatie die Adriaanse en Van Gaal altijd met de pers hebben gehad, hun kracht was het smeden van een hecht team en dan kan je niet hebben dat de media voortdurend bezig zijn om zand in de motor te strooien met insinuerende en suggestieve vragen en berichtgeving. En dat is exact waar Ten Hag nu ook mee te maken heeft en waar ook Peter Bosz mee moest dealen. Ten Hag moet gewoon weg bij Ajax om de T. weer exclusieve toegang te geven tot de spelers. En daarbij zijn alle middelen geoorloofd.

Wat is dit voor onzin poll? Hoezo zou die nu ineens ongeschikt zijn?

14 september 2019 om 14:04

Omdat Valentijn dat zegt

eigenlijk nooit echt gevonden. nee ik vergeet vorrig jaar nog alleen denk ik zelf dat het voor op het conto van Schreuder valt (antwoord poll). dat die niet wil opdraven op zo een evenement terwijl ze geen goed woord voor hem over hebben begrijp ik ook compleet. alleen dat ze dan dit soort dingen gaan beweren zonder met het bewijs er van te komen (laat het apje dan zien) vind ik wel weer jammer

13 september 2019 om 22:59

Het systeem van ajax was vorig seizoen gebouwd op frenkie en shöne. Schreuder zou ook moeite hebben om dat middenveld weer op orde te krijgen

14 september 2019 om 09:26

Het is toch te ridicuul voor woorden. Als het slecht gaat, komt het door Ten Hag en als het goed gaat komt het door de ander. Ik snap oprecht niet hoe mensen zo kunnen redeneren. Is het dan dat je wil dat Ten Hag faalt, en hem daardoor koste wat kost geen credits kan gunnen, of ben je oprecht van mening dat het zo is? Dan snap je er echt bijzonder weinig van.

14 september 2019 om 13:47

ik ben oprwxgt van mening dat het zo is. niks te nadelen van ten hag. als het dit seizoen weer zo sterk word zou ok ook de eerste zijn die toegezegd dat die fout heeft gezeten. tuurlijk wil ik niet dat die faalt dat gun ik nooit iemand.

En ik maar denken dat de Fabeltjeskrant jaren geleden gestopt was. In het diepste geheim hebben ze een comeback gemaakt.

Ik was weer verbaasd hoe Valentijn daar kan zitten om te zeggen dat hij niets tegen Ten Hag heeft en het om de prestaties gaat. Als het gied is schrijf ik positief en als het slecht gaat schrijf ik een kritisch! Maar heeft hij Ajax dan wel gevolgd want zo goed heeft Ajax in jaren niet gepresteerd maar hij heeft nog nooit zoveel kritische stukje geschreven. En zijn vriendjes, die kritiek op alles hebben, zitten dat schaapachtig aan te horen en niemand zegt wat. De vrienden van VI.

Driessen, Derksen zijn echt misselijk. Ze zeggen maar van alles om publieke aandacht te krijgen waar ze vervolgens goed van kunnen leven. Dat het mensen schaad kan ze niet schelen. Ze doen het voetbal veel meer kwaad als goed. En als het ondanks hun negatieve invloed dan toch goed gaat profiteren ze er tocj ook weer van. Ik kijk en lees niets van die gasten. Dat hele Ten Hag verhaal is duurt al meer als een jaar en bestaat alleen omdat zij dat in stand houden. Ten Had doet het op zijn manier. Mag hij. Derksen en Driessen kunnen echt niet Ajax trainer zijn. Alleen parasiteren kunnen ze.

Slecht uit zn woorden komen? Die Valentijn Driessen is echt helemaal de weg kwijt. Die roept de laatste tijd zon beetje alles om controversieel in de media over te komen. De echten onder ons vergeten zijn belachelijke uitspraken echter niet. Wanneer is het een keer afgelopen met die eikel?

Is het nu onderhand een keer afgelopen met die Valentijn. Ik ben echt klaar met die irritante gast. Hoe is het mogelijk dat vrijwel iedereen in Nederland een hekel aan hem heeft en hij gewoon rustig door kan gaan?

13 september 2019 om 22:53

Volgens mij hebben alleen veel ajacieden een hekel aan hem? Ik in ieder geval niet. Hoe doet gewoon zijn beroep uitoefenen

13 september 2019 om 22:54

*hij

13 september 2019 om 23:17

Zijn beroep is niet dingen verzinnen en die vervolgens online gooien. Zijn beroep is hoofd sport bij de Telegraaf. Waar je met feiten moet komen, en niet met aannames en onderbuikgevoelens, meneer Justin.

13 september 2019 om 23:18

Prima dat hij over Ajax en Ten Hag wil schrijven en prima als je kritiek hebt als er iets misgaat. Dat hoort bij zijn werk, maar Valentijn stuurt onzinberichten in de media die niet op waarheid berusten (laatst met de band van Ziyech en Tadic met Ten Hag) en verder mag hij ook wel eens schrijven over Ten Hag als er iets goed gaat bij Ajax. Zal hem geloofwaardiger maken

13 september 2019 om 23:28

Ik zag de afgelopen dagen anders ook genoeg supporters van andere clubs hier geïrriteerd zijn bij alleen al het weten dat een bepaalde uitspraak is gedaan door Driessen.

14 september 2019 om 07:23

Gaeajax94, hoe weer jij dat het niet waar is van tadic en zyech? Heb je ze gesproken?

Gestopt met lezen zodra ik bevestigd kreeg wat had verwacht, de Telegraaf. Is net of Marca Real Madrid kapot zou maken iedere week....

Ten Hag is idd wel een trainer die zich veel bezig houd met wat de media vind of denkt en geen stoicijnse coach. een Gio of Cocu hebben misschien niet zijn trainerskwaliteiten maar laten zulke kritiek veel makkelijker van zich afglijden en gaan er niet eens op in. die hebben voor hun gevoel wel belangrijkere dingen te doen

13 september 2019 om 23:15

En waar blijkt dat dan uit? Alleen omdat hij niet Naar het gala is gegaan, of heb je meer voorbeelden? Wat de telegraaf doet is geen kritiek meer , maar een persoonlijke aanval. Helaas is de journalistiek al jaren aan het afglijden. Ik denk dat het Nederlandse volk ook niet zit te wachten op nieuwsstukjes van het niveau daily mail. De telegraaf schuift wel steed meer op in die richting.

13 september 2019 om 23:21

@sportweek86 je hoeft niet naar dat gala te gaan inderdaad maar als je er dan wel nadrukkelijk bij zegt dat je niet gaat omdat je vind dat er onwaarheden worden verkondigd dan geef je dus zelf wel aan dat je niet gaat omdat je je stoort aan berichtgevingen van bepaalde media en dan ben je dus niet iemand die dit soort dingen van zich laat afglijden

13 september 2019 om 23:58

Ach Japie, hij heeft volgens mij al erg veel van zich laten afglijden, nu werd het wel erg persoonlijk en kwam een gala mede georganiseerd door de Telegraaf. Als je dan 90% van je af laat glijden is dat toch best netjes? Soms is genoeg genoeg. Hier ging het ook niet over dat Ajax een slechte wedstrijd heeft gespeeld of dat hij verkeerde wissels heeft toegepast, nee dit ging over hen persoonlijk en de relatie met zijn spelers. Gebaseerd op een zogenaamde bron en helemaal niets ander. Niets in het veld te zien, niets aan het spel van Ziyech te zien en de bron zelf ontkracht alles. Is dat niet genoeg voor jou of mag je iemand veroordelen zonder feiten?

14 september 2019 om 00:10

@thamike ik snap niet dat je je als coach je hier zo druk om kan maken. je weet toch dat je actief bent in de voetballerij en dan hoort dit hele circus erbij. in Engeland en Duitsland is het nog 10 keer erger gesteld met de media dus dan moet je daar al helemaal niet gaan werken. ik had lekker gezegd als coach "ja hoor, ik. Ziyech en Tadic lopen elke dag te knokken op het trainingsveld, het is 1 grote ellende". brede glimlach erbij, knipoog naar de interviewer en weer over tot de orde van de dag. wat moet de media er dan nog over zeggen? je kan zeggen van zo een Gio bv wat je wil maar die man kreeg van alles over zich heen, ook een hoop onzin maar hij bleef altijd de rust zelve. die liet zich echt door niemand gek maken. misschien geen absolute topcoach qua trainerskwaliteiten maar wel een topcoach qua presentatie en in het handelen van de druk van buitenaf. Cocu hetzelfde verhaal. op dat vlak zie je toch wel het verschil dat die twee in de top hebben gevoetbald en Ten Hag niet. die gasten maken zich niet druk om wat uitspraken van een Driessen of Derksen omdat ze erger gewend zijn geweest in het buitenland

14 september 2019 om 00:21

@Japie Ten Hag en bestuur Ajax hebben hier nauwelijks op gereageerd. TH heeft gala laten lopen en thats it. Zijn vooral de supporters die voor hem opkomen. Dat is toch juist iets positiefs i.p.v. je trainer uitfluiten?

14 september 2019 om 00:24

Als of jij weet hoe het is om te werken als coach bij een top club. Ik had dit en dat gedaan bla bla bla... Laat mij niet lachen.

14 september 2019 om 00:53

@funkyg ik heb genoeg trainers gezien die zo ontspannen en lakoniek reageerde en op die manier respect afdwongen, zelfs bij hun grote criticasters. als coach van een grote club moet je toch een beetje grootsheid uitstralen en je niet laten opnaaien door wat figuren uit de media? kijk naar zo een Zidane, krijgt kritiek van alle kanten bij een van de grootste clubs ter wereld en straalt nog steeds rust en zelfvertrouwen uit. die gaat echt niet in op de Spaanse Valentijn Driessen, daar voelt hij zichzelf te groot voor

14 september 2019 om 00:58

@thamike van mij mogen de supporters voor hem opkomen maar de haat voor Driessen neemt wel gevaarlijke vormen aan als mensen hem gaan bedreigen (niet iedere Ajax fan natuurlijk maar een bepaalde groepering). het is maar voetbal

Ik heb geen vete met Ten Hag ik kijk alleen naar prestaties en kijk niet naar dat hij geen Amsterdammer is maar een Tukker, kaal is en slecht uit zijn woorden komt. Manman Valentijn voor iemand die niet let op dat hij geen Amsterdammer is, soms niet goed uit zijn woorden komt heb je het er wel heel vaak over en blijf je het benoemen. Poosje geleden had hij het volgens mij ook over dat Tukkertje wat gewoon erg denigrerend overkomt. Maar Valentijntje kan alles zeggen wat hij wil over Ten Hag bij VI want Derksen kruipt toch wel in zn hol en zal hem geen ongelijk geven. Mooiste is dat Derksen maar beweerd dat iedereen deze successen zou behalen met Ajax, maar als er ergens iets fout gaat dan is hetbwel direct de schuld van Ten Hag. Vraag mij wel eens af of Ten Hag nog iets goed kan doen in de ogen van Valentijn en Derksen

13 september 2019 om 23:47

@gaeajax94 maar waarom maakt iedereen zich zo druk om wat Derksen en Driessen van Ten Hag, Van Bommel, Jaap Stam of wie dan ook vinden?

Nu heeft Ten Hag ineens allerlei dingen geroepen en een sms gestuurd. Manmanman ze vinden haat wel heel erg geil he bij De Telegraaf. Blijf Genee ook heel zwak vinden in deze. Bij vele situaties vaak heel scherp en harde tegen geluid, maar hier blijft hij redelijk op de vlakte en laat hij Johan en Valentijn maar hun gang gaan met hun nonsens.nu ook weer roepen dat als TH het goed doet ze echt niet negatief zouden zijn. Nog ongeslagen dit seizoen, en hoogste puntengemiddelde van de trainers deze eeuw. Al word dan weer afgedaan met de dooddoener dat iedereen bovenaan zou staan met Ajax en je met Ajax niks mag verliezen in de eredivisie.

13 september 2019 om 23:26

Over sterk tegengeluid gesproken, jij zat eerder deze week doodleuk bedreigingen van supporters aan het adres van een journalist goed te praten. Hoe moet ik dat met elkaar rijmen dan?

Toen Driessen dit zat te vertellen kreeg ik meteen het gevoel hij loog en onwaarheden vertelde over Ten Hag, ik zeg dit natuurlijk zonder enkel argument maar het is mijn gevoel.

Driessen benadrukt dat hij geen persoonlijke vete uitvecht met Ten Hag: [...] "het gaat er alleen maar om wat hij met Ajax doet.”leuk geprobeerd, maar daar klopt natuurlijk vrij weinig van. Begrijp me niet verkeerd, ik ben groot fan van goede kritische journalistiek. De Telegraaf of welk medium dan ook (ok, misschien Ajaxtv daar gelaten) moet Ajax niet steunen omdat het Ajax is. Ze moeten gewoon journalistiek bedrijven. Dat kan ook heel kritisch zijn. Gaat het slecht, dan kunnen ze daar verslag van doen. Lopen dingen in de soep, dan kunnen ze daar een pittige column tegenaan gooien. Neem nou de stroeve seizoensstart, dat met de verkoop van 3 basisspelers de balans uit het elftal weg was en het zoeken was naar de beste opstelling. Prima als ze daar op in haken en het desnoods uitmelken. Maar wat Driessen doet is gewoon laster. Hij vertelt dingen alsof het de waarheid is, terwijl hij ze overduidelijk zelf heeft verzonnen. Ziyech en Tadic hebben een slechte relatie met Ten Hag, missen Schreuder en zijn ongelukkig bij Ajax? Waarom hebben ze dan allebei hun contract verlengd op het moment dat Schreuder allang weg was? Het is zo doorzichtig. En dan is het niet meer "gewoon verslagleggen", maar wel degelijk een vete.

"het gaat er alleen maar om wat hij met Ajax doet" Dan vraag ik mij af wat ten Hag nog meer moet doen? Halve finale champions league, landskampioen, beker winnaar. Inmiddels weer geplaatst voor de champions league en Ajax ligt al ook al weer op kampioenskoers. Wat kan je nog meer verlangen van een trainer? Het begint er inmiddels op te lijken dat Driessen en co het er om doen. Laten geen kans onbenut om iets negatiefs te suggereren over Ten Hag. Gelukkig dat veel supporters de kwaliteiten van ten Hag wel op waarde weten te beoordelen.

Ik vind het wel intens grappig om zo veel overspannen reacties te lezen. Zei het ook al tegen mijn Ajax vrienden: waar maken jullie je druk om? Gio werd kampioen met nota bene Feyenoord; kreeg alleen maar gezeik vanuit de media. Cocu, ook een kampioenstrainer, werd continu belachelijk gemaakt. Van Bommel ligt onder een vergrootglas. Stam moet op zijn bankje blijven zitten. Maar o jee, er komt kritiek op Ten Hag. Nou en? Zijn jullie het niet gewend? Het is echt nooit anders geweest. De media leeft op relletjes. En als er alleen goed nieuws is dan vinden ze wel wat om op te vitten en uit te vergroten. Valentijn Driessen doet in mijn ogen niets anders dan hij altijd gedaan heeft. Derksen idem. De mensen die zich hier vroeger aan stoorden en het voor de bovengenoemde trainers opnamen werden calimeros genoemd door de Ajacieden op deze site. Want "de media is echt niet anti-(clubnaam), en waar rook is is vuur". Nu richt het oog van Sauron Driessen zich op Ten Hag en rennen alle boze hobbitjes met toortsen en hooivorken rond. Hilarisch. Ik hoop dat het nog lang mag duren want ik zit niet vaak aan deze kant van het gebeuren. Heb nu al zin in het volgende hoofdstuk van de soap. Misschien nog een nieuw liedje?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2323
2.PSV2320
3.AZ2015
4.Vitesse205
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Dinsdag 15 oktober
Barcelona is bereid om acht miljoen euro op tafel te leggen voor Karim Adeyemi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren