‘Kane is altijd beter dan Depay en Babel komt niet in de buurt van Sterling’

Donderdag, 12 september 2019 om

De voorhoede van Engeland is volgens Chris Sutton de beste van Europa. De oud-speler van onder meer Chelsea en Celtic is van mening dat bondscoach Gareth Southgate over een veel betere aanval beschikt dan zijn collega Ronald Koeman bij het Nederlands elftal. Alleen de voorhoedes van Duitsland en Frankrijk komen volgens Sutton in de buurt van Engeland.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

91 reacties (laatste reactie door sirius)

Lekker genuanceerd stukje. Heb ‘t gelezen, doen we niks mee. Fijne dag verder!

12 september 2019 om 17:45

Haha daarom hebben ze ook 3 - 1 pakkie gehad van Oranje omdat hun voorhoede zoveel beter is. En Frankrijk kansloos 3 - 0 en Duitsland ook dik pakkie van Oranje. Allemaal veel betere voorhoedes. Hahaha

12 september 2019 om 20:30

Bulgarije heeft de laaste keer van Nederland gewonnen. Is dat omdat een veel betere voorhoede had dan Nederland? De wedstrijd tegen Duitsland hadden alle kanten op kunnen gaan. Nederland is niet beter dan Duitsland en Frankrijk omdat ze de laaste keer hebben gewonnen. Je zegt toch ook niet da Bulgarije een betere voorhoede had in de wedstrijd tegen Nederland omdat ze die gewonnen hebben.

12 september 2019 om 20:44

Het was trouwens 2-0 tegen Frankrijk.

13 september 2019 om 09:34

Ik pas in mijn hemd, mijn hemd past in mijn koffer, dus ik pas in mijn koffer

12 september 2019 om 18:04

Heel veel rare argumenten inderdaad. En al zet je C. Ronaldo alleen in de aanval en B. Silva en Felix op het middenveld, dan hebben ze nog steeds een betere aanval dan Engeland.

12 september 2019 om 18:14

Die Sutton is niet goed wijs. Daarnaast kan je nog zo'n goede aanval hebben...als deze niet bediend wordt op maat.....dan kan je beter thuis blijven. In het grauwe en natte Engeland

13 september 2019 om 00:44

Depay heeft een vrije rol en Kun je niet vergelijken met Kane. Babel is inderdaad minder. De overige buitenspelers van Oranje zijn ook niet echt zo goed. Maar Nederland heeft betere middenvelders, verdedigers en een betere keeper. We missen eigenlijk een geweldige buitenspeler en een geweldige spits, die hebben ze in Engeland dan toevallig net wel maar verder niet.

13 september 2019 om 04:06

Sterling en Rashford staan symbool voor het missen van kansen. Kane is goed maar speelt bij Tottenham. Engelse aanval is ook geen wereldtop. Middenveld van Engeland is matig. Verdediging slecht en keeper ook niet al te best. Werden op het WK ook meer dan terecht uitgeschakeld. Engeland komt meestal de poule door maar daarna wordt het lastig. Maar goed leuk dat hij zo chauvinistisch is.

13 september 2019 om 20:16

Auto niet voor niets maar 1 cap. Wat een gelul. Spelers vergelijken die ander systeem spelen....

Als je rashford vervangt voor Sancho dan wel ja. Frankrijk kan wel een betere aanval opstellen als Giroud gaat banken den Mbappe in de spits gaat spelen. Dan kan dembele fekir comam lemar of martial gaan spelen

12 september 2019 om 17:26

En dan heb je ook nog spelers als Lacazette en Ben Yedder. Vooral Lacazette zou echt een keer een kans moeten krijgen bij Frankrijk. Fantastische speler!

12 september 2019 om 17:42

Frankrijk heeft sowieso de beste papieren. In de aanval alleen al Dembele, Mbappe, Lacazette, Giroud, Fekir, Coman, Griezmann, Lemar, Martial en daarachter hebben ze ook nog jongens als Plea, Ben Yedder en een aantal aanstormende toptalenten.

12 september 2019 om 17:53

Frankrijk by far een betere voorhoede. En middenveld. En achterhoede. En keeper? Ok, ook een betere keeper. Wat een onzinnig stuk van Sutton, ook om hier te publiceren.

12 september 2019 om 17:55

Zeker Sirius, maar je kunt er maar een paar opstellen en het elftal moet ook nog eens in balans zijn. Daar heb ik bij Frankrijk nog weleens mijn twijfels bij. Het blijft daar puzzelen om iedereen optimaal te laten renderen

12 september 2019 om 19:08

Sowieso Frankrijk dik op 1. Maar ik vind een aanval met Gnabry, Reus en Sane ook niet mis. Dan heb je Werner, Brandt en Draxler nog als reserves. Ook niet minder dan de Engelsen vind ik.

12 september 2019 om 19:41

Waar heb je het over. Het is de wereldkampioen? Die hebben hun taak allang volbracht. Hoe bedoel je puzzelen?

Prachtige aanval op papier maar zoals gewoonlijk niets bewijzen op een eindtoernooi.

12 september 2019 om 17:35

Uhhhh halve finale Wk?? Niet niets..

12 september 2019 om 17:44

Ja op papier natuurlijk prachtig, maar uiteindelijk op 1 wk 2 keer verloren van België, verloren van Kroatië, gelijk tegen Colombia en via strafschoppen door en dan winnen van Tunesië, Costa Rica en Zweden, maar goed jij mag het natuurlijk een goed team vinden.

12 september 2019 om 17:44

Dat was dan ook wel een extreem makkelijke loting. Verder is het probleem bij Engeland altijd weer het tactisch vermogen van zowel de coach als de spelers. Het blijft te veel kick-and-rush terwijl de spelers technischer zijn dan 10 jaar geleden. Daarom denk ik ook dat Engeland de komende jaren alleen kan winnen als het ze weer zo enorm meezit met de loting. Tegen toplanden en goed georganiseerde subtoplanden gaan ze er waarschijnlijk weer af, maar dat is mijn persoonlijke mening. Verder zijn ze wel erg afhankelijk van 1 linie, namelijk de aanval.

12 september 2019 om 17:38

Kun je evengoed zeggen over NL, zijn er niet eens geraakt.

12 september 2019 om 17:42

Ja maar niemand beweerd dat Nederland in een bepaalde linie de beste van Europa is. Engeland heb vaak geweldige spelers maar laat het idd nooit zien op een eindtoernooi. Afgelopen keer dan wel halve finale maar toen zat het ook zeker niet tegen qua loting.

12 september 2019 om 17:57

Dat kwam ook omdat Nederland de poule met vlag en wimpel doorstond. Het was duidelijk dat als je daar eerste zou worden, dat je dan een relatief eenvoudig schema zou hebben. Die 5-1 tegen Spanje ben je neem ik aan niet vergeten. En tegen Argentinië hadden we gewoon moeten winnen eigenlijk, wat was dat ook zonde.

12 september 2019 om 18:22

Daar zat nog een WK tussen waar we niet bij waren In 2018 viel het allemaal totaal niet op z'n plek bij ons. Gelukkig lijken we het dal uit te zijn

12 september 2019 om 19:02

@pavelnedved11 nu nog niet maar wacht maar af tot we straks geplaatst zijn

12 september 2019 om 20:35

Argentinie had de beste kans op een goal.

13 september 2019 om 04:10

Middenveld met de jong en Gini is toch wel erg sterk. Dan kan DVB er nog spelen en straks misschien een Naci Univar of Ihattern. Beste CV duo met VVD en MDL aardig te Nederland. Schat ze hoger in dan Engeland

Gelukkig gaat hem om het hele team en niet alleen om de aanval. Daarom werd het in de nation league ook 3-1 voor Engeland???

12 september 2019 om 17:29

Alles begint bij een goede basis en dat is de verdediging. op een toernooi heb je altijd slechte wedstrijden. en die win je met een goede verdediging en niet met een goede aanval.

Jammer genoeg voor Sutton, win je wedstrijden niet met 3 spelers. Je gebruikt er 11 tegeljk. Op zich heeft hij natuurlijk niet helemaal ongelijk. Al snap ik de vergelijking Depay en Kane niet echt.als je middenvelders en verdediging ondermaats zijn, heb je niets aan 3 of 4 goede aanvallers

12 september 2019 om 18:45

Helemaal eens... Leuk toch dat hij enkel praat over de geweldige aanvan van Engeland... Heb ze nu een aantal keer zien spelen maar ze zien een groot gedeelte van het spel en team over het hoofd. Die verdediging is zwaar ondermaats, dan kun je scoren en veel maar tegen een ander aanvallend team zullen ze er meer tegen krijgen dan dat ze zullen scoren.

Engelsen hebben de vierde beste aanvalsvoorhoede van Europa naar mijn mening. Na Frankrijk (Griezmann - Mbappe - Coman), Duitsland (Gnabry - Werner - Sane) en de onderschatte Portugal (Ronaldo - Felix - Bernardo Silva) Maar ook de Engelsen hebben een heerlijke aanval met Kane Sterling en Sancho. Ik kijk er nu al naar uit in Juni. Gaat een leuk toernooi worden hoop ik.

12 september 2019 om 17:39

Het verschil is alleen dat de overige ploegen op elke linie sterk zijn, terwijl Engeland het enkel moet hebben van de aanval. Ik schaar Engeland dus in hetzelfde rijtje als Nederland. Gevaarlijk, maar geen favorieten-positie.

12 september 2019 om 18:36

Wie onderschat Portugal? Ik ben van mening dat Portugal by far de beste voorhoede heeft. Frankrijk heeft in de vorm van Griezmann en Mbappe wereldspelers, stuk beter dan Kane en Sterling naar mijn idee. Deze man is blind van chauvinisme. Prima!

Als ik het zo lees kunnen we komend toernooi wel overslaan en de beker alvast naar Engeland toe sturen.

Er zit ook wel een kern van waarheid in, want Engeland heeft een uitstekende aanval. Echter zijn de Engelsen tactisch nog steeds bijzonder zwak en dat breekt ze uiteindelijk altijd weer op als het erom gaat. Dit Engelse team is dan ook volledig afhankelijk van Kane, Sterling en kwalitatief gezien Sancho. Van Rashford ben ik niet eens zo heel erg onder de indruk. Makkelijk te verdedigen als er weinig ruimte achter de defensie is en op de flanken is het bij hem allemaal net-niet.

12 september 2019 om 17:58

En de resultaten van de afgelopen 20 jaar van het Engelse elftal zegt ook genoeg.

13 september 2019 om 13:04

Engeland is eigenlijk ook geen topland, ook al denken ze zelf waarschijnlijk na al die mislukte jaren nog steeds van wel. Het Engelse voetbal ontwikkelt zich niet op bepaalde vlakken en dat zie ik gezien de Premier League ook niet snel gebeuren. Tactisch is het Engelse elftal nog steeds pure wanhoop. Buiten de aanvallers is er ook geen Engelse speler die mee zou komen bij een buitenlandse Europese topclub.

12 september 2019 om 18:53

Wat heb je enkel aan een goede aanval als je middenveld en verdediging niet sterk is. Tel daarbij op het tactische ontbrekende gedeelte je bent geen competitief team. Sutton kan het mooi brengen, belicht enkel 1 aspect van het spel. Beetje zwak, maar goed het is een mening.

13 september 2019 om 13:02

Met zo'n voorhoede kun je nog wel het 1 en ander forceren, maar die Engelsen zijn nog altijd in de waan dat ze een topland zijn en dat de Premier League daar aan bijdraagt, terwijl die gedomineerd word door buitenlandse spelers. De opzet en het karakter van de Premier League is juist killing voor het Engelse voetbal. Die gaan zich nooit ontwikkelen.

14 september 2019 om 08:00

Eens. Sinds jaar en dag is of lijkt dat al zo, denken dat ze bij de top behoren. De PL spelen teveel buitenlandse spelers waardoor dat de graadmeter van hun nationale elftal hoger word geschat dan dat hij is. Ze hebben zeker wel goeie spelers in GB op de velden en nieuw talent voor de toekomst, maar op iedere positie is dit niet. De coaches vind ik meestal net zo sterk als het elftal... ach, ze zullen het zelf allemaal beter weten en vinden om vervolgens erachter te komen dat het nog net niet is, buiten hun sterke aanval. De verdediging is met name zwak.

Lekker die aanval van Engeland zeg, toch heeft het niks geholpen in de Nations League toch? Natuurlijk heeft Engeland een betere voorhoede dan wij hebben, maar ons team is beter.

Hahahaha, aanval van Engeland is leuk, maar meer ook niet. Beter dan onze aanval inderdaad, maar dat is voor andere landen niet zo moeilijk. Griezman en Mbappé zijn met z’n 2-en al veel beter dan de 3 van Engeland. Maar ja, hij zal wel z’n hoop hebben uitgesproken wellicht.

12 september 2019 om 18:03

De beste aanval is overdreven maar wel de 2de beste denk ik hoor.

Nou, Nederland is gewoon beter dan Engeland het gaat om wat je presteert op het veld! We hebben een 10 x betere middenveld dan Engeland. Eerst die Sinclair vandaag over Messi en Ronaldo en nu deze clown. Eerlijk gezegd had ik dit wel verwacht van Sutton die gozer kraamt altijd onzin uit bij Sky Sports. Hij wordt als een grap gezien in Engeland. Dus ja.. Niks nieuws dit!

Mensen zullen wel zuur reageren op de manier hoe deze meneer het brengt, maar hij heeft wel een punt, al vind ik de voorhoedes van Frankrijk en Portugal (op papier) beter. Gelukkig win je wedstrijden niet met alleen een goede voorhoede, want het middenveld, verdediging en de keeper van Engeland vind ik behoorlijk zwak.

Hij heeft helemaal gelijk. De voorhoede van Engeland is waanzinnig goed en wellicht een van de sterkste op papier samen met Argentinië en Brazilië. Nadeel is dat de rest ondermaats is en helemaal de achterhoede. Maguire mag dan wel een godsvermogen gekost hebben, maar met van Dijk, de Ligt, de Vrij (Blind) beschikt NL over een van de beste achterhoede van de wereld.

12 september 2019 om 20:13

Waar laat je Frankrijk en Portugal? België? Imo valt Engeland uit de top 5.

Het kan wel zijn dat de aanval van Engeland een stuk beter is dan de aanval van Nederland, maar Nederland zet daar natuurlijk wel een centraal duo tegenover van wereldklasse. VVD is bijna niet te passeren en VVD en De Ligt zijn beide ook haast onklopbaar in de lucht. De aanval van Engeland kan dan nog zo goed zijn, maar onze defensie is toch in staat om ze vrij aardig af te stoppen.

Ze hebben inderdaad wel een hele sterke voorhoede hoor. Kane is ook pas 26 geloof ik, en de rest is helemaal jong. Sterling, Sancho en Kane zou ik opstellen. Nederland heeft wel een betere verdediging en keeper.

Frankrijk staat op 1, Portugal op 2 en de rest is gelijkwaardig. De aanval van oranje doet echt niet onder voor engeland. De engelsen zijn goed in het omhoog praten van eigen spelers, maar dat maakt niet beter.

12 september 2019 om 20:11

Portugal heeft ook een waanzinnige aanval ja! Snap het punt ook niet zo, ik zie onze aanvallers meer scoren tegen hun verdedigers dan hun aanval tegen die van ons. Lijkt me een betere vergelijking..

Zolang je thuis 5-3 speelt tegen Kosovo mag je niks zeggen meneer Sutton. Frenkie, VVD, De Ligt, Depay en Babel will send you home🙋‍♂️

Griezmann, Mbappe, Dembele, Giroud, Lacazette, Fekir, Coman, Ben Yedder, Lemar, Martial, Thauvin, ik ben te lui om te zoeken verder maar ik vergeet er natuurlijk vast nog een aantal. Van de voorhoede van engeland vind ik misschien alleen sterling gelijkwaardig aan de basis buitenspelers. Dembele - Griezmann - Mbappe zou ik altijd boven Sancho - Kane - Sterling kiezen. De wisselspelers van Engeland zou ik echt onder alle namen zetten die ik hierboven heb opgeschreven..

Goh wat een heftige reacties zeg. Die man heeft nergens gezegt dat Engeland favoriet is. Hij geeft slechts aan dat ze een top voorhoede hebben en dat is toch ook gewoon zo. Als je zegt dat Nederland een top achterhoede heeft dan zeg je daarmee toch niet meteen dat ze ook favoriet zijn.

Dat is gewoon waar, zegt toch niks verkeerd? Engeland heeft een sterke selectie en ze zullen in eigen land weer hoge verwachtingen hebben voor het ek natuurlijk. Ze hebben de halve finale gehaald wat knap is. Hoe je dat doet, maakt niet veel uit. Want daar wordt weer over gesproken hier heb ik gemerkt.

12 september 2019 om 21:39

Ehh sorry millonario, Engeland zat misschien wel in de meest zwakke kant aan het schema van een WK ooit. Colombia hadden ze al mazzel, zweden in de kwartfinale en Kroatie was het terecht al voorbij, om in de troostfinale voor de 2e maal op de plek gezet te worden door onze zuiderburen

12 september 2019 om 22:15

Ja ok, maar toch mooi gedaan uiteindelijk. Ik zeg niet dat ze even sterk zijn als de andere landen die de halve finale hebben gehaald. Belgie is sterker dus dat was niet geheel onlogisch.

"Ik wil niet respectloos overkomen tegenover Bernardo Silva en João Félix, maar ik zie Portogal als een solo-band. Sorry wat een onzin, Engeland heeft zowaar een nog groter Portugal complex als Nederland dat heeft. Portugal - engeland zou ik mijn geld op Portugal zetten ook met de huidige selecties. En dan praten alsof Engeland een wereldploeg heeft, om er volgend jaar vervolgens weer uit te vliegen tegen een pak em beet Ijsland.

We hebben een top verdediging, sterk middenveld en een redelijke voorhoede. Een topspits zoals Kane hebben we al jaren niet meer. Sterling scoort ook erg makkelijk. Beiden scoren bijna elke keer tijdens een interland. En toch kunnen we die Engelsen hebben want als team is Nederland erg sterk op dit moment.

Ja, en Nederland heeft een beter middenveld, dat is alles bepalend. Daarnaast hebben we verdedigers die ook kunnen voetballen en je doe het nog altijd met het hele team, niet alleen met aanvallers. Kortom, Nederland heeft een beter team.

Tja met Engeland als team wordt nooit wat Sutton! Ook niet met Kane, Rashford of met Sterling. Ze komen nooit ver op het eindronde's Ook al haal je een Zweed (Erricson) of een Italiaan (Capello) als bondscoach. Als je bedenkt wat voor spelers ze na het millennium op het EK's en WK's hebben gehad. Pfff ongelofelijk allemaal grote namen en natuurlijk opkomende talenten zoals Owen, Writh-Phillips, Ashley Cole, Kieron Dyer en velen meer. Wayne Rooney is in mijn ogen de beste spits na het millennium.

13 september 2019 om 04:10

Heb jij het afgelopen WK wel gezien? Ze waren bij de laatste 4.

Aardige voorhoede hoor van Engeland alleen..... dat middenveld he... geen frenky de jong! Dus niet of heel weinig voetbal in dat team!

Allemaal leuk en aardig zo'n voorhoede, maar het gaat om het team in het geheel.

Leuk Sutton maar prijzen win je doorgaans met de beste defensie. Kampioenschappen worden over het algemeen gewonnen door het team met de beste defensie. Is een statistisch feit. Dus wees blij met je voorhoede, niks mis mee, maar vrees je achterhoede. Unworthy.

Dat was een paar jaar geleden wel anders. Toen hadden wij een aanval om de vingers bij af te likken met RvP, Robben en Sneijder erachter. Wie had Engeland.. een uitgebluste Rooney?! Wel ironisch dat het nu precies omgekeerd is, en dat onze toppers nu op het middenveld en achterin staan (F. De Jong, Wijnaldum, Van Dijk en De Ligt). Als we de aanval van toen zouden kunnen combineren met het middenveld en de verdediging van nu.. 😏

Portugal zijn geen solisten. Ronaldo is de leider en het team is om hem gebouwd, maar het is wel degelijk een team. Idem Nederland, wat meer team uitstraalt dan Engeland

Heel leuk hoe hij Rashford hierin probeert te forceren. Staat niet eens basis en is eigenlijk behoorlijk middelmatig aan het spelen, al jaren, ondanks zijn stempel als zowat de Engelse Mbappe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Engeland

FIFA ranking: 4
104 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
N. PopeKeeper
C. CoadyVerdediger
J. GomezVerdediger
M. KeaneVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Engeland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Engeland.

99 fans
Middenvelder, 25 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Manchester City 1 0 0 0
2019/2020 Manchester City 33 20 5 0
2018/2019 Manchester City 34 17 3 0
2017/2018 Manchester City 33 18 4 1
2016/2017 Manchester City 33 7 7 0
Laatste voetbalnieuws

Josep Guardiola beloont Nathan Aké met debuut bij seizoensouverture

Nathan Aké maakt maandagavond zijn officiële debuut voor Manchester City. De van Bournemouth overgekomen verdediger krijgt van manager Josep Guardiola een basisplaats op bezoek bij Wolverhampton Wanderers. Aké speelt centraal achterin...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 25 september
Ajdin Hrustic ruilt FC Groningen in voor Eintracht Frankfurt, dat circa één miljoen euro neerlegt voor de middenvelder. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren