Ryan Babel verbaast met ‘domme uitspraken’: ‘Dit is een verdraaiing’

Dinsdag, 10 september 2019 om

Ryan Babel loofde na afloop van de 0-4 zege op Estland de spirit bij het Nederlands elftal. De 32-jarige aanvaller werd gevraagd of hij zich meer dan ooit senang voelt bij Oranje, waarop de routinier inderdaad toegaf dat hij zich goed voelt bij de nationale ploeg. Babel liet weten dat het groepsgevoel uitstekend was, beter dan bij vorige generaties bij Oranje. Valentijn Driessen kan niet begrijpen waarom Babel dergelijke uitspraken doet.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ben jij het eens met Valentijn Driessen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

81 reacties (laatste reactie door desteek77)

Over domme uitspraken gesproken, Valentijn kan er ook wat van zeg!on: Ik snap de vergelijking die Babel maakt wel, maar het lijkt mij ook niet heel verstandig om daar uitspraken over te doen.

10 september 2019 om 16:16

Opzouten met die man, niemand zit op je mening te wachten Valentijn. Oninteressante vent.

10 september 2019 om 16:41

Het is idd een heel oninteressante vent. Maar hier heeft hij natuurlijk gewoon gelijk. Hoe belangrijk Robben was hebben we kunnen zien onder Blind. Die kon alleen zijn eerste 25 minuten als bondscoach over Robben beschikken. Na zijn ontslag was Robben weer fit onder Advocaat en was bij 90% vd goals betrokken...

10 september 2019 om 16:59

Die arme man is gedesillusioneerd, herinneren jullie deze uitspraak nog van hem: Die Lucas kan je rustig vrij voor de goal zetten, scoort toch niet.

10 september 2019 om 17:01

Haha ja dat is een van de domme uitspraken. Ongelofelijk gewoon hoe vaak deze man zichzelf voor paal zet!

10 september 2019 om 17:53

Is het niet handiger om ook nog inhoudelijk te reageren? Ik weet nu wel dat de man niet populair is, maar z'n analyse snijdt wel gewoon hout in dit geval. Beoordeel hem dan daar op. Ik neem toch aan dat je oud en wijs genoeg bent om dat te kunnen?

10 september 2019 om 18:03

Ik snap de reacties ook niet zo. Driessen heeft hier volkomen gelijk en het zijn idd hele opmerkelijke en vreemde uitspraken.

10 september 2019 om 18:16

Mensen worden tegenwoordig dol als de naam Driessen verschijnt en doen dan niet eens meer de moeite om inhoudelijk te lezen wat hij schrijft. Ze beledigen de man veel liever. Ik snap dat hij niet populair is, maar beoordeel het artikel en niet de persoon die het schrijft.

10 september 2019 om 18:39

@sirius Als van Gaal iemand in de media aanspreekt op zijn idiote gedrag gaan hier ook reacties komen dat van Gaal zelf dat gedrag vertoond dus als Driessen iemand aanspreekt op een rare mening is het njet gek dat mensen dat hypocriet vinden uit zijn mond.

10 september 2019 om 20:08

Bij deze. Zijn analyse snijdt hout zeg je? Mwoah. Daar ben ik niet zo zeker van en wel om twee redenen: 1) Robben is zijn carriere even belangrijk geweest door op bepaalde momenten te gaan liggen als door te blijven staan en zo te scoren. Wat Babel zei, is niet zo vreemd. Robben wist namelijk feiloos wanneer hij moest gaan liggen. Hij was daar een meester in. Alleen in die finale deed hij het niet en ging hij voor zijn moment van onsterfelijkheid. Het liep, zoals we weten, anders. 2) Babel zat toen bij de selectie, al speelde hij niet. Hij weet feiloos hoe de grote vier zich toen gedroegen in de groep. Driessen was er alleen vanaf de zijlijn bij en zat niet in die groep. Dus wie zegt dat Babel niet gewoon gelijk heeft dat er toen net iets teveel haantjes gedrag onderling was, wat het elftal de titel heeft gekost. Dus Driessen kan wel roepen dat Babel de boel verdraaid en dat het domme opmerkingen zijn. Maar zo gek vind ik Babels analyse niet. Zeker omdat het toernooi erna één groot fiasco werd, zowel bij de kwalificatie als het toernooi zelf.

10 september 2019 om 20:22

@ajax01-95Wat is dat nou voor voorbeeld? Ik kan niet voor een ander spreken, maar als Van Gaal iets zegt dat hout snijdt, begin ik echt niet over z'n eigen gedrag. Jouw voorbeeld is dus absoluut niet van toepassing op mijn betoog.

En Driessen moet ook geen uitspraken meer doen!

Driessen vind ook weer eens iets. Ongelooflijk dat die man zo hoog van de toren blijft blazen. Een beetje dimmen zou denk ik meer gepast zijn.

Zet de volgende keer even in de titel als Valentijn iets zegt dan klik ik het artikel ook niet meer aan. Die man produceert alleen maar drama voor dat kut krantje van hem. Wat een gast zeg

10 september 2019 om 16:33

Precies wat ik dacht, ben die vent helemaal beu. @vz : kunnen jullie de berichten van Valentijn misschien wat minderen ? Er komen nu zo'n 5 artikelen per dag van hem uit..

10 september 2019 om 16:48

Juist omdat we er allemaal op klikken en reageren dat we de man zat zijn, wordt hij hier veel geplaatst. Zo werkt het, like him or not, hij maakt momenteel veel tongen los dus is hij prominent aanwezig.

10 september 2019 om 16:42

Hij heeft hier toch gewoon gelijk..?

10 september 2019 om 17:45

Wou echt precies hetzelfde typen 😂 beter nog gewoon geen Valentijn Driessen artikelen meer, niemand moet die vent nog hebben waarom blijft die dan steeds een podium krijgen. Boycotten die valenflapdrol

"ik vind dit (van Babel, red.) een verdraaiing van hoe het werkelijk is gegaan" aldus Driessen. "dom. Dit zijn domme uitspraken. Dit moet je niet doen." Iets met de pot verwijt de ketel.

10 september 2019 om 17:51

Dat wil niet zeggen dat Driessen geen gelijk kan hebben, maar het stoom loopt ze tegenwoordig al uit de oren als ze de naam Driessen voorbij zien komen. Prima dat men kritiek op de man heeft, maar dat wil niet zeggen dat de man nooit meer iets zinnigs kan schrijven.

10 september 2019 om 18:47

Ja als hij van de 500 zinnen, één juiste constatering heeft, vind ik t de moeite niet meer waard. Hoelang wil je dat we luisteren naar die onzin voordat iets zinnigs gezegd word. Ik heb er de tijd niet voor.. Ik luister graag naar analysten. Maar ik ga toch niet mijn tijd verdoen in de hoop dat de man het een keer bij het juiste einde heeft?

10 september 2019 om 19:01

Zat Driesen ook in de kleedkamer. Dit is de waarheid van Babel zoals hij het zag. En het klopt vaak ging Robben voor eigen glorie en zag hij mede spelers over het hoofd. Maar hij was een Grootste speler dus daar stoor je je niet aan. Het zelfde als met Depay.

Volgende keer bij de titel zetten dat Valentijn Driessen het zegt, dan kunnen we domme uitspraken vermijden. Bij voorbaat dank.

"Dom. Dit zijn domme uitspraken. Dit moet je niet doen." Dit is erg raar om te horen uit de mond van Valentijn, hij doet zelf werkelijk niets anders. Verder heb ik het interview met Babel niet gezien waarin hij dit zei dus kan ook niet beoordelen of hij het zo ongelukkig zei als beschreven in dit artikel. Zou me ook niks verbazen als Driessen het enigszins verdraait om het allemaal ietsje sappiger te maken namelijk.

10 september 2019 om 16:38

Dus je weet niet wat Babel gezegd heeft maar geeft toch voor de zekerheid maar alvast af op Driessen? Ik heb deze uitspraken van Babel bij Voetbal International, dus er is hier geen sprake van verdraaiing (of in ieder geval net door Driessen). Probeer je persoonlijke gevoelens over Driessen even uit te schakelen en focus je op de inhoud, niet op degene die het zegt. In dit geval zegt Driessen naar mijn mening helemaal niets geks.

10 september 2019 om 18:51

Ja die reputatie bouwt hij zelf op. Als we iedereen 100 of meer kansen moeten geven. Wat is 't verschil in voetbal inzicht tussen driessen en een willekeurige ander persoon. Ja als driessen wat zegt is dat 99 van de 100 keer onzin. Mag ik dan echt die ene procent niet voor lief nemen?om dat hij wellicht een keer wat zinnigs zegt..

10 september 2019 om 17:49

We moeten ook niet de illusie hebben dat Babel daar niet zit te bazelen vanwege z'n persoonlijke agenda. Die wil nu even z'n gelijk halen over de rug van iemand waarvan hij de veters niet eens mag strikken. Dat het dan Driessen is die kritiek heeft op Babel, interesseert me weinig. De analyse van Driessen snijdt in dit geval namelijk wel hout.

10 september 2019 om 18:46

Siriusdat weet ik nog niet zo zeker dat de analyse van Driessen nu hout snijdt. Ondanks dat hij de laatste tijd de plan wel een mis geslagen heeft, heb ik persoonlijk niets tegen de man. Het is natuurlijk wel zo dat Babel de heren de zogenaamde grote 4 iets beter kent dan Valentijn Driessen de heren kent. Overigens zie ik die uitspraken van Babel niet als een sneer maar zoals hij het ervaart en daar is niets mis mee.

11 september 2019 om 08:53

Nee ik geef niet voor de zekerheid alvast af op Driessen, ik zeg enkel dat het me niet zal verbazen als Driessen, zoals hij vrijwel altijd doet, de boel een beetje romantiseert om een sensationeler verhaal te hebben. Ik hoef mijn persoonlijke gevoelens over bepaalde personen zeker niet uit te schakelen, er zijn nou eenmaal bronnen in de voetbalmedia die ik standaard met een korreltje zout neem, daar is Valentijn Driessen er ook een van. Dat is natuurlijk de verdienste van zijn eigen manier van 'journalistiek' bedrijven, niet van mijn persoonlijke voor-/afkeur. Edit: ik kan maar een filmpje vinden van een interview met Babel, hierin zegt hij dit niet, ik zie graag van iemand een linkje tegemoet, ben nou toch wel benieuwd of het er werkelijk zo bot uitkwam als Driessen het in bovenstaand artikel omschrijft. Alvast bedankt

Hoi voetbalzone, Is het mogelijk om een knop te plaatsen op de homepage zodat Valentijn Driessen & Aad de Mos berichten kunnen worden weggefilterd. Dankjewel

10 september 2019 om 16:25

Wellicht ook gelijk voor Sierd de Vos artikelen.

10 september 2019 om 16:30

Driessen is zelf iemand die de meest ongenuanceerde uitspraken doet. Daarnaast Werkt hij irritatie op en zit hij snel in je allergie.logisch dat mensen partij kiezen voor Babel.

10 september 2019 om 16:32

Sierd is te positief Friesen is een zelf ingenomen sensatie mannetje die niet schroomt er een aanname als waarheid in te gooien. Sierd is gaaf met zn lokale feiten, Valentijn is leugenachtige Boulevard tv.

10 september 2019 om 17:09

Vergeet Derksen niet

10 september 2019 om 17:12

Vergeet Perez en van Hanegem niet

10 september 2019 om 19:58

Goed plan, dan krijgen we alleen nog artikelen te zien waar we het mee eens zijn en kunnen we allemaal lekker zwelgen in ons eigen gelijk.

Valentijn, is tegenwoordig ook paranormaal en weet precies hoe mensen zich voelen???? Babel spreekt zijn gevoel uit en dat mag. Gevoel/perceptie is geen exacte wetenschap. Het kan zijn dat anderen het totaal anders voelen dan Babel, maar is zijn gevoel daarom dom???? Ik snap niet dat het dat dergelijke (lees Driesen) mensen die op deze respectloze wijze omgaan met de mensen/de bedrijfstak waar zij hun brood aan verdienen nog gehandhaafd wordt door de mediahuizen waar zij voor werken.ik zag niet dat je niet kritisch mag zijn naar de wereld waarin je functioneert, maar die Driesen wordt met de dag erger.

Het word eens tijd dat de telegraaf deze man ontslaat

10 september 2019 om 17:47

Het word tijd dat mensen geen bloed ruiken als ze de naam Driessen ergens zien en hem beoordelen op wat hij schrijft met argumenten en inhoudelijke reacties. De man schrijft lang niet altijd correct, maar niet alles wat de man op papier kalkt is fout of ondoordacht.

10 september 2019 om 18:58

Ik vind 90% anders een vrij hoog percentage. Leuk voor hem dat ie die ene keer iets toevoegt maar je bent 1 vd weinigen die dat wilt filteren

10 september 2019 om 19:00

Ja daar maakt hij het toch echt zelf naar. De beste man heeft zich gewoon ongeloofwaardig gemaakt. Zijn uitspraken raken kan noch wal en zelfs als de bron hem tegenspreekt weet hij het beter.. Dat kan maar ik vind het een clown. Zo heeft elke camping-analist ook wel wat zinnigs te zeggen. De beste man heeft zijn kruid verschoten, als jij gelooft dat hij volgende keer wel raak schiet is dat natuurlijk aan jou.

Het voorbeeld van Babel slaat natuurlijk helemaal nergens op. Als je een hele grote kans krijgt om te scoren in een WK-finale dan moet je dat toch altijd doen? Ik zou liever in de tweede helft 1-0 voor komen te staan dan 11 tegen 10 spelen. Het draait toch om scoren... Zeker omdat je ook helemaal nooit weet of een scheidsrechter gaat fluiten en wat voor kaart er dan eventueel wordt getrokken...

10 september 2019 om 16:21

Zo zie jij het. Ik en mijn vrienden begrepen niet waarom hij daar de wedstrijd niet naar Oranje toe trok door te gaan liggen. Dan had je sowieso nog een mooie vrije trap gehad op een riante posiitie met RvP in het elftal. Het was een momentopname, maar zeker een tactische fout van Robben.en kom op, je kunt je niet afvragen wat voor kaart dat zou zijn. Dan ben je geen voetbalkenner.

10 september 2019 om 16:29

''je kunt je niet afvragen wat voor kaart dat zou zijn. Dan ben je geen voetbalkenner'' uhmm welke kaart kreeg Nigel de Jong ook al weer? Als ie dat op straat had gedaan dan mocht ie een paar maandjes vastzitten.

10 september 2019 om 17:46

Ja, want de arbitrage is ook altijd zo consequent. Zelfs met de VAR zijn de beslissingen zo inconsequent als wat en een scheidsrechter denkt wel twee keer na voor hij 'm in een WK finale geeft. Gewoon speculeren wat Babel doet, lekker collegiaal ook. Die probeert nu z'n gelijk te halen, want verder voegt zo'n statement niets toe. Ik heb het idee dat hij iets te veel in zichzelf is gaan geloven nu.

11 september 2019 om 12:17

@vegitosan De overtreding van Nigel de Jong was een appel en de overtreding op Robben een peer. Er stond maar een mogelijke straf op de overtreding op Robben. De overtreding van Nigel was ook rood uiteraard, maar daar was het nog mogelijk om je als arbiter te vergissen. Dat was in het geval Robben niet aan de orde.

11 september 2019 om 12:27

@sirius Wat Babel doet is zeker (olie-)dom, maar daar had ik het niet over. De discussie ging om de rode kaart die Robben mee had gekregen, want dit was net zo duidelijk rood als Zizou in 2006.en de kans die hij door het niet vallen kreeg, was niet bepaald 100 te noemen.

10 september 2019 om 16:23

Ow en voetbal draait niet om scoren, maar om winnen. Dat is een wezenlijk verschil.

10 september 2019 om 16:35

En daar zal je toch echt voor moeten scoren.

Als Babel dit daadwerkelijk zo over Robben heeft gezegd is dat by far het domste wat een voetballer de laatste tijd heeft gezegd. Dat alleen wil heel wat zeggen.

Ondertussen is ie blij dat Babel wat zegt, want dan kan ie weer een stukkie schrijven of opnemen.

Driessen heeft helemaal gelijk. Die hetze tegen hem is zo erg dat mensen hem over alles ongelijk gaan geven. Babel speelde top gisteren, maar ik denk dat die door de adrenaline even is gaan vliegen. Wat de grote 4 voor oranje hebben betekend is weergaloos. Zonder deze spelers voelt Babel wellicht meer teamgevo, maar dan hadden we die toernooien niet eens gehaald. Als Babel het wk of ek wint dan heeft die wat mij betreft recht om te praten op deze manier.

Mensen raken echt in een totale meltdown wanneer ze de naam Valentijn Driessen lezen en zijn niet eens meer in staat om te reageren op wat hij daadwerkelijk zegt. Ik geef hem hier volkomen gelijk, het is te gek voor woorden dat Babel Robben verwijt dat hij wilde scoren in de WK-finale. Misschien is het nieuw voor Babel, maar wedstrijden worden beslist op basis van doelpunten.

Even over het commentaar over de clickbait titels en Valentijn Driesen die aan het woord komt in artikels op VZ. Dit is een gratis website die het moet hebben van advertentie inkomsten. Inkomsten die hoger uitvallen als er meer artikels worden gelezen. Dan krijg je dit soort praktijken, dat hoort er helaas nou eenmaal bij.

Ergens kan ik Valentijn hierin wel begrijpen. Ik kan een schwalbe (als Ryan Babel dit zo heeft bedoeld) niet verdedigen. Alleen al vanwege het feit dat het onreglementair is... Daarnaast weet je niet hoe het zou aflopen. Als Robben had gescoord, dan was er niks aan de hand geweest. Als Robben ging liggen, dan had je kunnen weer zeggen dat hij een grote kans om zeep heeft geholpen. Stel dat het een penalty zou worden, dan heb je alsnog niet de garantie dat het een goal zou opleveren.Hoewel ik Ryan als persoon hoog heb zitten, vind ik dat hij zijn woorden zorgvuldig had moeten wegen. Bepaalde dingen moet je intern bespreken. Dit is er één van. Hij loopt nu, na zijn uitspraken, rond met een doelwit op zijn rug. Wellicht heeft de euforie een rol gespeeld, maar dit was gewoon niet handig. En dan heb ik nog niets geschreven over hoe men doorgaans over jongens als Ryan Babel denkt (of dit al dan niet terecht is, laat ik in het midden).

10 september 2019 om 16:52

Deze man licht alles wat dan ook maar negatief is al jarenlang uit, walgelijk! Babel heeft hierin gewoon een punt en wat babel wel en niet kan zeggen is al helemaal niet valentijn zijn pakkie aan. Hij kan beter zijn eigen uitspraken en nieuwtjes drie dubbel gaan checken, aangezien zijn credits wel degelijk op aan t raken zijn in mijn ogen!

10 september 2019 om 17:09

Wat Babel wel of niet kan zeggen geld ook voor Valentijn toch?

10 september 2019 om 19:08

Zeg ik niet, alleen deze bullshit journalistiek word je gwn moe van alles, als in elk woord of elke zin word uitvergroot en uitvoerig bestudeert zodat ze maar weer wat te schrijven hebben. Met name meneer Driessen en Johan Derksen hebben hier een handje van. Vervolgens vinden ze het raar dat elke speler tegenwoordig als een politicus de pers te woord staat omdat wanneer zij hun mening of iets geven of een vraag normaal beantwoorden er vervolgens weer een artikel wordt geschreven over hen. En dit artikel is dan weer complete bullshit en uit verband getrokken

Zolang iedereen maar blijft aangeven in dit soort topics hoe irritant Driessen wel niet is zal men niet stoppen met het plaatsen van dit soort berichten. Zodra de community niet meer reageert dan is gauw afgelopen met Driessen.

10 september 2019 om 17:28

Ik denk dat de redactie van VZ hier inderdaad van smult.

Denk toch dat Babel zijn mening/kijk meer waarde heeft dan die van Driessen. Alleen al op basis van het feit dat Babel er bij is geweest en exact weet welke dynamiek er toendertijd in de groep heerste. Zoals hij het omschrijft is het zeer aannemelijk dat Robben in een fractie van een seconde besloot niet te gaan liggen. Zeker omdat we allemaal weten dat Robben gedurende zijn hele carrière heel professioneel ging liggen in gelijke situaties. Waren er maar meer spelers die zoals Babel de destijds spelende dingen in Oranje, vandaag de dag zo openlijk bespreken. En Driessen......ach ja, die blijkt een nog diepere ondergrens te hebben... Ongelooflijk dat hij nog bij de Telegraaf mag werken.

Je hebt ook nog iets van PERCEPTIE Valentijn. Je bent school-slim, levens-slim zeer zeker niet. Je kan waarheid nooit claimen voor het collectief. Iedereen kijkt met andere ogen dus spreek voor jezelf en respecteer elkaars mening.

Tja dan ga je 1-op-1 op de keeper af in de WK-finale en maak je een mooie duik, krijgt de tegenstander geel en schiet Sneijder de bal over inde vrije trap. Nee dat had lekkere kritieken opgeleverd... Sowieso rare uitspraken van Babel, hou je bezig met het huidige team i.p.v. terugdenken aan 10jaar terug (of hij nou gelijk heeft of niet doet er niet toe wat mij betreft).

Babel heeft wel gelijk over het ego verhaal. Toen Bayern de CL finale veloor gingen er verhalen rond van; die Robben zou zich hier bij het Nederlands elftal als een mannetje binnenkomen als ze de CL hadden gewonnen.

Stomme vraag maar over welke kans en overtreding gaat het hier? Die 1-op-1 met Casillas was er toch niemand in de buurt die überhaupt een overtreding kon maken?

Babel spreekt natuurlijk vanuit zijn beleving, maar het is inderdaad nogal onhandig. Quote: "maar hij wilde per se scoren. Het is een detail, en ik denk even hardop, maar misschien dat Arjen op dat moment niet aan het teambelang dacht en gewoon wilde scoren", aldus Babel, geciteerd door onder meer Voetbal International." Ik denk niet dat een Ryan Babel in de positie is om op dat soort dingen te zinspelen. Iedere speler (en zeker aanvallers) zijn een aantal keren per wedstrijd egoistisch of maken een beoordelingsfout. Daar is Robben een veel grotere uitzondering op dan met alle respect Ryan Babel. Ik krijg het idee dat hij nu z'n gelijk wil halen omdat hij het aardig doet nu in Oranje en dat is jammer.

10 september 2019 om 17:57

Het is zeker niet slim wat Babel heeft gezegd. En misschien heeft hij het wel verkeerd gezegd en bedoelde hij het niet zo. Ik bedoel iedereen weet wat voor spelers Robben, Sneijder en van Persie waren. Babel notabene moet het natuurlijk wel weten. Hoe dicht kan je anders bij die spelers staan. Maar dat uitgerekend Driessen hierop commentaar heeft!! Sorry hoor maar daar kan ik weer niet bij.

10 september 2019 om 18:13

De pot verwijt de ketel misschien, maar dat betekent niet dat hij geen gelijk kan hebben. Mensen hebben schijnbaar moeite om objectief te blijven als het Driessen betreft en dan krijg je nooit een fatsoenlijke discussie. Babel kan het vanuit zijn perspectief vertellen, maar het voegt niets toe en het zorgt alleen maar voor onrust. Dat zegt mij dat Babel hier met een eigen agenda zit. Niet bepaald collegiaal, want Babel mag de veters van die vier spelers niet eens strikken. Dat verandert niet omdat je het aardig doet in Oranje op dit moment.

Misschien als iemand anders dit had gezegd, had ik 'm wel begrepen. Maar Valentijn Driessen ... hij heeft al z'n credits bij mij verbruikt. Zelfs zijn reserve!

Misschien heeft Babel wel gelijk. We zullen nooit weten wat er bewust of onbewust in de gedachten speelden. Driessen daarentegen weten we alles van, die schaamt zich niet eens meer voor de grootste onzin.

Zegt een kip tegen een andere kip dat hij niet kip mag zijn.

Valentijn weet natuurlijk wel wat hij zegt. Aangezien meneer zelf alleen maar domme uitspraken doet... Samen met Sierd de Vos lekker in Spanje gaan werken. Lijkt me zowel voor hen als voor ons een win win situatie!

Grappig dat Valentijn spreekt over domme uitspraken. Hij is namelijk koning domme uitspraken

1 topspeler in oranje?van Dijk is net uitgeroepen tot beste van europa en Frenkie beste middenvelder.de ligt is wat minder begonnen bij Juve, maar toch ook een topspeler in de dop.

It takes one to know one, toch Valentijn “Ik doe praktisch alleen maar domme uitspraken” Driessen? Verder snap ik wel wat Babel zegt en zit daar vast een kern van waarheid in. Wat betreft de WK finale had Oranje een ingooi moeten hebben maar die kregen ze niet en daaruit scoorde Spanje de winnende goal. Jammer. Op penalties had Nederland gewonnen, ze verdienden het ook om te winnen. Het liep zoals zo vaak anders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 12
2210 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
J. ZoetKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
M. de LigtVerdediger
S. de VrijVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Donderdag 12 december
Napoli en KRC Genk hebben om de tafel gezeten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren