De Volkskrant: ‘Dan speelde Pröpper, De Jong, Blind of wie dan ook weer breed’

Dinsdag, 10 september 2019 om

De Nederlandse kranten zijn overwegend positief over het optreden van het Nederlands elftal in en tegen Estland. Woorden als 'geconcentreerd', 'plichtsgetrouw' en 'gefocust' keren veel terug in de berichtgeving, daags na de 0-4 overwinning. Het spel was niet groots, zo wordt geconcludeerd, maar wel zakelijk genoeg.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

11 reacties (laatste reactie door sirius)

Het was een wedstrijd zoals je hem kon verwachten: dodelijk saai en uiteindelijk zonder al te veel problemen winnen.

10 september 2019 om 08:46

Heerlijk, want heb ik dat gemist zeg. Simpele overwinningen op matige ploegen

Wat verwacht je van een wedstrijd tegen een team dat zich helemaal in graaft. We moeten perse iets negatiefs te melden hebben. 2 wedstrijden 8 doelpunten en twee tegen en je bent zo goed als door, omdat je de lastigste wedstrijden al hebt gehad (2x Duitsland).

10 september 2019 om 09:30

Inderdaad zeg, lijkt wel of die journalisten en commentatoren alleen maar steekpasses en afstandsschoten willen zien, slaat nergens op. Ook Frank Snoeks was gisteren, zoals altijd, dramatisch slecht en bloedirritant. Ongelofelijk dat die man een baan in de sportverslaggeving heeft.

10 september 2019 om 14:22

Eindelijk iemand die het aankaart. Tegen de Duitsers heb ik me al mateloos lopen irriteren aan Frank Snoeks; situaties uitleggen alsof hij tegen een stel domoren staat te praten die nog nooit een voetbalwedstrijd hebben gezien. Nu snap ik dat we geen Jack van Gelder hebben momenteel, maar ik kan Jeroen Grueter altijd wel waarderen. De man praat in ieder geval met beleving en heeft niet de neiging om elke gebeurtenis in een wedstrijd uit te leggen alsof hij tegen mensen staat te praten die geen enkel verstand van voetbal hebben.

Estland was al een keer geslacht door Duitsland met 8-0. Dan ga je je ingraven en krijg je zo'n soort wedstrijd als maandag.

'Het grootste dagblad van Nederland' is toch echt het A.D. De telegraaf is al jaren in verval en is al bijna ingehaald door de Volkskrant.

Die journalisten die kan zelf niet normaal lopen op straat zijn nooit tevreden met Nederlands elftal. Wat een land is deze Nederland zeg.

10 september 2019 om 14:12

"die journalisten kunnen zelf niet normaal op straat lopen en zijn nooit tevreden met het Nederlands elftal. Wat een land is Nederland, zeg." Ten eerste vraag ik me af waarom jij jouw mening over Nederland spiegelt aan wat journalisten over het Nederlands elftal te melden hebben en ten tweede waarom het lijkt alsof jouw zinnen door Google Translate zijn gehaald?

Het commentaar vind ik nog wel begrijpelijk. Het was gewoon een prima wedstrijd, niet meer, niet minder.afgelopen vrijdag was geweldig, je weet je grote rivaal met een killer mentaliteit en goed spel tegen de muur te zetten.gisteravond wist je van tevoren dat het zeker in de eerste helft een niet al te spannend één richtings verkeer schouwspel zou worden. Het spel was goed, 4-0 is een uitstekende uitslag.maar belangrijkste is gewoon de 3 punten.als Nederland zich kwalificeert voor het EK (waar ik nu wel van uitga) heeft niemand het meer over dit treffen. De wedstrijd tegen Duitsland zal nog wel lang in het collectieve geheugen blijven hangen.

Tja, een typische wedstrijd en wat heb ik dit soort wedstrijden gemist. Saaie wedstrijden waarbij je gewoon achterover kunt leunen en niet bang hoeft te zijn dat het kaartenhuis voor de zoveelste keer ineenstort. Het heeft zo'n 4-5 jaar geduurd, maar eindelijk zien we dit soort wedstrijden weer in plaats van verliespartijen tegen Ijsland, Turkije, Bulgarije enzovoort.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2214 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
J. ZoetKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
M. de LigtVerdediger
S. de VrijVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Zaterdag 8 augustus
Arsenal wil deze zomer 110 miljoen euro uitgeven om de komst van Thomas Partey, Gabriel Magalhães en Dani Ceballos mogelijk te maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren