Wanda Nara na transfer Icardi: ‘PSG is voor mij de slechtste keuze’

Vrijdag, 6 september 2019 om

Mauro Icardi maakte op de slotdag van de transfermarkt de overstap van Internazionale naar Paris Saint-Germain. De Argentijnse spits kwam niet in de plannen van trainer Antonio Conte voor en een vertrek was het beste voor alle betrokken partijen. Wanda Nara, de vrouw en tevens zaakwaarnemer van de 26-jarige aanvaller, doet tegenover Corriere delle Sera een boekje open over de gang van zaken rondom de transfer van Icardi en geeft aan dat PSG de beste optie was, terwijl ze in een interview met een Argentijnse tv-zender iets anders laat weten.

Inter en Icardi lagen al geruime tijd op ramkoers. Toen Romelu Lukaku werd overgenomen van Manchester United en de Belg rugnummer negen overnam, kreeg de Argentijn opnieuw de bevestiging dat hij beter op zoek kon naar een andere club. De clubleiding van Internazionale zag Icardi het liefst vertrekken en volgens Nara heeft Conte naar de wens van de club gehandeld. “Dat denk ik wel”, zo klinkt het. “Voetbal is business en Beppe Marotta (CEO van Inter, red.) neemt alle beslissingen.”

Uiteindelijk verlengde Icardi zijn contract in het Giuseppe Meazza tot medio 2022 en vertrok hij op huurbasis naar PSG, dat een optie tot koop heeft bedongen. “Ik heb vijftien aanbiedingen ontvangen en dat weet Marotta ook”, vervolgt Nara, die een vertrek opzettelijk zo lang mogelijk heeft uitgesteld. “Dat deden we niet omdat we gek zijn. We weten de waarde van Icardi.” Onder meer Juventus had interesse, maar dat was voor het kamp-Icardi geen optie. “Icardi was de aanvoerder van Inter, dus hij kon niet naar Juventus.”

Volgens de belangenbehartiger kon haar man de aanbieding van PSG niet weigeren. “Hij heeft daar alles om te slagen. Het is een club vol met sterren en Mauro is vereerd om daar deel van uit te maken. Aan het einde van het seizoen gaan we bepalen wat het beste voor hem is. Ik werk voor hem, hij neemt de beslissingen. Ik ben zijn vrouw, niet alleen zijn zaakwaarnemer. We hebben de keuze voor PSG gemaakt na een jaar vol onenigheid en spanningen.”

In gesprek met Morfi Telefe laat Nara weten dat de keuze voor PSG praktisch gezien allesbehalve ideaal is. “De kinderen gaan naar school in Italië, wat betekent dat we tussen Milaan en Parijs gaan wonen. Van de drie serieuze opties die overbleven, was PSG de slechtste keuze voor mij, aangezien ik terug moet naar Milaan met de kinderen. Maar ik denk dit wel het beste is voor Mauro. Er waren grote Italiaanse clubs die hem wilden hebben en dat was ook makkelijker geweest.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

57 reacties (laatste reactie door angelo77)

Was al bang dat ze hem weer in een moeilijke situatie zou brengen. Gelukkig is dat hier niet het geval. Lijkt me uberhaupt wel lastig voor voetbalgezinnetjes, dat continu veranderen van woonplaats. Vooral met de scholing van de kids, zoals Wanda ook aangeeft.

6 september 2019 om 12:37

Ja, uitermate lastig. Zullen ze ook nog kinderopvangtoeslag krijgen? Financieel zullen ze het in ieder geval niet breed hebben.

6 september 2019 om 12:43

Pfff Erik denk je dat het als je rijk bent niet evengoed lastig is het meeste van je tijd door te brengen waar je kinderen niet wonen, en als vrouw waar je man niet woont?

6 september 2019 om 12:46

Dat is het punt helemaal niet man. Zie de reactie van Dante en in een andere situatie is het toch voor de kids gewoon heel lastig van school naar school en van land naar land te gaan.

6 september 2019 om 12:54

Oh jij bent er zeker zo éã©n die vindt dat voetballers nooit moe mogen zijn, niet verdrietig mogen zijn en het niet lastig mogen vinden om ergens te aarden. Ze zijn immers rijk en hebben een luizenleven, man wat leef je dan in een kleine bubbel als je dat echt vindt en wat heb je dan een beperkt inlevingsvermogen.on: Die kinderen hebben er niet om gevraagd dat (stief)papa voetballer geworden. Ik heb een aantal vrienden die ook uit expat gezinnen gekomen, bij allemaal zit toch wel een klein krasje omdat ze zich nooit ergens hebben kunnen hechten aan een plek. Het is misschien niet iets dusdanigs ergs en als dit je beroep is kan je je kinderen er ook veel voor terug geven, maar je kinderen op jonge leeftijd van hot naar her meenemen is natuurlijk voor een kind niet goed. Ik vind dit ook wel getuigen van een goede moeder eerlijk gezegd. Ze kiest hier heel bewust voor het belang van haar kinderen. Ze had er ook voor kiezen om in Parijs te gaan wonen (daar woon ik toch liever dan in Milaan) en die kinderen maar mee te nemen zonder na te denken over eventuele consequenties.

6 september 2019 om 12:56

Sommige mensen denken enkel en alleen aan het financiële aspect Angelo. Als je iets verder kijkt en wat langer nadenkt dan zie je de gezins situatie, net zoals jij. Voor Mauro, Wanda en kinderen is het allesbehalve ideaal, geld maakt niet alles zomaar goed.

6 september 2019 om 12:56

Ze kunnen ook kiezen om niet constant te verhuizen en die enorme tekenbonus weigeren? Het leven kan soms heel simpel zijn

6 september 2019 om 12:59

Zoals je in het artikel las was het geen optie om naar Juventus te gaan. En een andere club in Italie lijkt me niet aantrekkelijk voor Icardi. Dus wat je zegt is onzin. Mensen moeten eens stoppen om het leven van een topsporter zo zwart wit te zien.

6 september 2019 om 13:12

Zo lastig is hetook weer niet. Zeker niet als je jong bent. Gewoon op een internationale school en op die leeftijd maak je overal wel vriendjes. Heb zelf op 3 locaties gewoond in mijn leven en pas vanaf de middelbare school wordt het fijn/ belangrijk om op een vaste plek te zijn.

6 september 2019 om 13:12

@fr_jcWeet je wat nog het ergste is? Dat zoveel mensen op deze site het met hem eens zijn.

6 september 2019 om 13:17

Wat een onzin. Hij kon ook in Milaan blijven als dat zo belangrijk voor ‘m is. Voetbal je maar in het 2e, wat ie zelf heeft veroorzaakt tot ie bij een andere Italiaanse club kan. Jullie doen nu net of Icardi naar PSG moest en niks anders.

6 september 2019 om 13:36

Of je het financieel goed of slecht hebt , het is altijd lastig om gescheiden te zijn van je gezin. De afstand blijft het zelfde of je nu geld of geen geld hebt. Met geld is die afstand wel makkelijker te overbruggen, natuurlijk. En je moet er ook nog tijd voor hebben .

6 september 2019 om 13:51

@ilcapo: Maar in dit geval is dat lariekoek. Icardi speelt al sinds 2013 bij Inter en daarvoor in 2012/2013 al in Serie B bij Sampodria. Dus het is nou niet bepaald geval dat ze vaak hoeven te verhuizen.

6 september 2019 om 13:53

@De.TheKing Wanda spreekt ook niet namens Icardi maar namens zichzelf en haar kinderen. Ze geeft duidelijk aan dat PSG voor haar de slechtste keuze was, maar dat maakt het geen slechte keus voor haar man.. Jullie doen... jij moet gewoon beter lezen!

6 september 2019 om 14:30

@yeison. Ik reageer op bovenstaande personen die suggereren dat iemand als Icardi met z’n vele miljoenen het lastig heeft. Wanda heeft gelijk. Als ik op haar uitspraken wilde reageren had ik wel een losstaande comment aangemaakt ipv een reactie (op een reactie nb). Beter lezen dus.

6 september 2019 om 14:59

@De.TheKing Wat mensen suggereren is dat iemand als Icardi met z’n vele miljoenen het lastig kán hebben. Misschien is dat zo, misschien niet. Wat precies zijn beweegredenen zijn en welk deel daarvan emotioneel/nobel is en welk deel egocentrisch/financieel weet gewoon niemand. Maar stellen dat omdat iemand rijk is hij het niet lastig kan hebben qua keuzes, relaties, gevoelens is nogal n statement.. Volgens die logica is het bv erg lastig te verklaren dat zoveel rijke, succesvolle mensen zelfmoord plegen. Dat is natuurlijk t extreemste geval, maar onderschrijft lijkt me wel dat menselijke struggles ook op dat niveau voorkomen.

6 september 2019 om 15:13

@Kamiel. Helemaal mee eens. Kijk maar Neymar. Ik denk dat hij op momenten ongelukkiger is dan de meesten hier op vz. Echter, in dit scenario, waarbij het duidelijk is dat Icardi voor het geld naar PSG is, vind ik niet dat je mag klagen over de gevolgen die Wanda nu beschrijft. Anders had hij in Milaan moeten blijven tot ie zich kan aanbieden bij een Italiaanse club voor minder loon. En nogmaals. Icardi zelf klaagt hierover idd niet in dit interview. Ik reageer op mensen als Dante die stellen dat ook hij (dus niet Wanda) recht van klagen heeft.

6 september 2019 om 15:40

Geld is allemaal leuk en prima, maar Tijd is niet te koop. Je leven zal aangenaam zijn met veel geld, maar als je geen liefde of aandacht krijgt van de mensen waar het om gaat zal je er niet gelukkiger van worden.

6 september 2019 om 16:05

@kamiel Natuurlijk kan Icardi het lastig hebben. Zelfde geldt voor Neymar en pak em beet Balotelli.maar twee nuanceringen:1) hun eigen gedrag telt natuurlijk wel mee. Je kan het allemaal ingewikkeld vinden, maar als je jezelf keer op keer misdraagt, dan breng je jezelf ook in de problemen. Maak dan een keer de keuze die niet het meeste geld oplevert, maar wel meer rust in je hoofd.2) Al dat geld maakt wel dat "het lastig hebben" net wat anders is dan heel veel andere, gewone mensen. Tuurlijk, als een voetballer geestelijk echt niet in orde is, dan is het gewoon heel erg rot. Maar in tegenstelling tot normale mensen hebben deze gasten allemaal de beste artsen, psychologen en andere hulpverleners voorhanden. Da's toch weer een flinke zorg minder. Om dichtbij Icardi en zijn gezin te blijven; ze kunnen zo vaak ze willen heen en weer, en kunnen iedere vorm van onderwijs voor die kinderen regelen.dus kortom; ja, ook een voetballer kan het zwaar hebben. Maar deze spelers hebben wel heel veel mogelijkheden om dat leed te verzachten. Edit: irritant zeg, al mijn harde returns worden er uitgehaald

6 september 2019 om 16:30

Ach stel je aan. Je doet net of die verplicht wordt om bij PSG te tekenen. Hij had ook gewoon naar Juventus kunnen gaan, maar blijkbaar was het constant bij zijn kinderen zijn minder belangrijk dan bij een andere Italiaanse club tekenen vanwege de supporters. Ik hoop dat je nu begrijpt hoeveel onzin het is wat dit soort personen de wereld in brengen.

6 september 2019 om 23:49

Hij mocht van Inter niet naar Juve chef.

6 september 2019 om 12:44

Die voetballers beginnen ook allemaal zo jong aan kinderen. Als ze klaar zijn met voetballen zijn ze al bijna opa.

6 september 2019 om 12:49

Snap dat ook nooit zo goed. Lekker op je 30ste je eerste kind nemen. Zo'n Neymar die bijvoorbeeld nog niet eens voor zich zelf kan zorgen heeft ook jaren een kind. Mannen zolas Messi Ronaldo Robben zijn wel weer volwassen mannen met een stabiele leven. van hun kan ik het begrijpen dat je dan een kind neemt

6 september 2019 om 13:18

Neymar zorgt prima voor zijn kind, sinds hij door de achterdeur is vertrokken bij Barca heb jij zeker een hekel aan hem of niet? Ik zie je vaker negatief reageren over Neymar, als je Neymar daadwerkelijk volgt op social media en zijn intervieuws luisterd merk je zelf ook wel dat zijn kind alles voor hem is en dat hij alles doet voor zijn kind, ik ben zelf ook vader geworden op mijn 17de (wat niet gepland was) ik heb ook altijd gezorgd voor mijn kind en anders mijn ouders die hun steentje bijdragen, zolang je geen kind heb zul je het niet begrijpen natuurlijk, vraag maar eens aan je ouders wat het betekent om een kind te hebben.

6 september 2019 om 13:53

@barcalover123: Sterling had al kinderen sinds zijn 17e. Het is niet eens uitgesloten hij ooit met of tegen zijn zoontje speelt in professionele voetbal.

6 september 2019 om 14:21

@shevanr7 even off topic. Wat heb ik een respect voor jou dat jij er voor je kind bent. Ben zelf van een tienermoeder, maar ben zonder vader opgegroeid. Ben dus blij om te zien dat je er wel voor je kind er bent

6 september 2019 om 14:39

@shevran, wanneer je alles over hebt voor je kind kies je juist voor een stabiel leven lijkt mij.

6 september 2019 om 14:52

@puskas gelukkig heb ik een stabiel leven en komt mijn kind niks te kort, weet wel zeker dat het kindje van Neymar ook niks te kort komt. @jurre21 mijn vriendin is ook zonder vader opgegroeid ik weet ongeveer hoe erg dat is, ben zelf wel in een hechte familie opgegroeid dus zal nooit kunnen weten wat jullie exact voelen, lijkt me erg zwaar op emotionele gebied!

6 september 2019 om 15:55

Ik heb weleens gehoord dat het beleid is van clubs om dat aan te moedigen. Lekker snel een gezin, huisje boompje beestje, dan verliezen die gasten snel hun wilde haren en doen ze geen gekke dingen meer. Het was een beetje een via via verhaal, maar toch.

6 september 2019 om 15:50

Ik verwachtte half dat het een struggle zou worden om Neymar in datzelfde NBA jasje te moeten zien lopen. Serieus, VZ. Zijn er geen andere foto's van deze vrouw?

6 september 2019 om 17:21

Tja, dat risico schuilt natuurlijk achter elke hoe met het type vrouw dat om aandacht verlegen zit. Dit is ook weer supernarcistisch; voor mij is dit helemaal niet goed, kijk hoe zwaar ik het heb. Ik met heen en weer reizen omdat de kinderen in Milaan op school zitten. Zucht... Dat zij dit argument uberhaupt durft te noemen vind ik van de pot gerukt. Dat is overigens waarom het voor hun kinderen inderdaad prettig zou zijn als ze op 1 plek blijven wonen, want een beetje stabiliteit op dat vlak kan geen kwaad als je leven roerig genoeg is met ouders die van elke mug een olifant maken. Normaal gesproken, in het geval van stabiele ouders, moet regelmatig verhuizen geen probleem voor kinderen. Ze gaan naar school voor struktuur, passen zich razendsnel aan, spreken de taal vloeiend binnen een paar maanden en hebben in een mum van tijd vriendjes; voor kinderen is samen in een zandbak zitten voldoende aanleiding voor een bloeiende vriendschap.

Wat moet het enorm naar zijn om je vrouw als zaakwaarnemer te hebben zeg. Je kunt werk en privé gerelateerde zaken dan toch niet meer gescheiden houden?

6 september 2019 om 12:39

Of juist goed., zelfde als dat sommige hun vader of moeder hebben.. handelt en denkt in gemeenschappelijk belang en niet alleen aan de portemonnee van de zaakwaarnemer

6 september 2019 om 12:54

Een vader of moeder is natuurlijk wel anders dan zon golddiger die vreemd gaat met de beste vriend van haar ex. Icardi is echt een van de meest zwakke personen die ik ooit heb gezien, je elke keer zo voor lul laten zetten in de media en zelf nooit een keer een uitspraak doen. Lijkt net of zij de totale controle heeft over hem en hij zelf niks kan zeggen. Maarja stelletje kent sowieso weinig respect en eigenwaarde als je kijkt welke acties ze allemaal hebben uitgehaald..

6 september 2019 om 14:22

Precies 013, Icardi is natuurlijk een ontzettend slappe zak, vreemd gaan met de vrouw van je beste vriend. En in alles laat ie haar het woord doen en laat daar nou niet de meest intelligentie uitspraken uit komen.

6 september 2019 om 15:01

Ze zullen niet de enigste zijn. Er zijn zoveel stelletjes over de wereld die een eigen bedrijfje hebben, of het nu een tabakzaakje op de hoek is of een klein consultancy bureautje. Anyway, als ik een zaakwaarnemer zou kunnen kiezen had ik ook mijn vrouw sowieso niet gekozen inderdaad.

6 september 2019 om 15:57

Ja ik word ook niet gelukkig als ik naar die twee kijk en luister. Maar tegelijk weet je nooit waarom een relatie tussen twee personen wel of niet werkt. Als Icardi inderdaad gewoon iemand is die geen seconde bezig wil zijn met het zakelijke aspect dan vindt hij het misschien wel prima zo. Het zou voor mij ook totaal niet werken, maar ja, ik ben hem niet.

Als dit niet de optie was wat je eigenlijk voor ogen had, dan heb je als vertegenwoordiger van je speler gewoon keihard gefaald! Puur om het feit dat je de vrouw van bent ga je kijken naar wat het beste is voor jullie ipv het beste voor je speler!

6 september 2019 om 12:41

Inter moet het ook willen, Juve en Milan waren bv geen optie

6 september 2019 om 12:53

Volgens mij heeft ze nu toch juist wél goed gehandeld? Zoals ze aangeeft is PSG de beste optie voor Icardi en dat hoor je toch altijd te doen als zaakwaarnemer? Vervolgens geeft ze aan dat het voor haar en de kinderen de slechtste keus is en daarbij laat ze dus zien dat Icardi op #1 staat en zij als zaakwaarnemer (en vrouw) op #2: precies zoals het hoort!

6 september 2019 om 13:18

@jjr12 precies dit. Heb het vermoeden dat stokvis het artikel niet heeft gelezen

6 september 2019 om 13:43

Mooi om te lezen dat zijn vrouw privé en zakelijk gescheiden kan houden . Kbap

6 september 2019 om 14:33

Denk dat het anders overkwam bij mij

6 september 2019 om 16:09

@jjr12eens, maar niet met je allerlaatste toevoeging. Als het priveleven van zijn gezin erg geschaad wordt door een keuze, dan kan het wel de beste keuze voor zijn carriere zijn, maar dat maakt niet dat dat dan ook zo hoort te gaan. Je kan ook een keuze maken die beter is voor je gezin, en misschien net iets minder voor je carriere.

Clubs regelen tegenwoordig alles voor je, er is vast wel een internationale school in Parijs waar ze Italiaans kunnen spreken en les krijgen. Elke topvoetballer heeft hier mee te maken met zijn gezin, Maxi Lopez zal wel blij wezen dat die klaploper vertrokken is uit de Serie A. Had Icardi ook niet bij Juve willen zien, is gerust een goeie spits, een beperkte spits die vaak op de goede plaatst staat en daar is een spits ook voor maar geen mee voetballde spits ala Aubemayang, Lacazette of Suarez. Maar wat die bij Maxi Lopez heeft geflikt doe je niet bij een maatje van je, en dan ook de kinderen van Maxi en Wanda op zijn lijf laten tatoeren, bah.

6 september 2019 om 13:32

En toch zal een kind weer moeten verhuizen, vriendjes achterlaten. In principe passen kinderen zich makkelijker aan een nieuwe omgeving dan volwassenen, maar een stabiele basis is voor iedereen nodig.

6 september 2019 om 16:10

Als ik dit artikel goed lees gaan die kinderen nu niet verhuizen. Maar ze gaan wel hun vader weinig zien. Je kan je afvragen wat beter is. Die stabiele basis begint toch bij je ouders, en pas daarna bij de schil daar buiten. Vriendjes en een school kan je in Parijs ook krijgen, maar je krijgt in Milaan geen nieuwe pappa.

6 september 2019 om 16:57

Nou zou ik dat laatste ook weer niet uitsluiten met Wanda Nara als moeder.

Ik denk dat Mauro er nu snel genoeg achter komt hoeveel beter het is als zij er niet is. Deze vrouw is zo erg aanwezig dat er een naar gevoel bij krijg, maar ja dat kan wel komen doordat ze beide Maxi flink hebben genaaid (figuurlijk en letterlijk)

Heeft iemand bij stil gestaan bij normale modale mensen vrouw ook financiën doet? En laten niet Icardi gelijk afschieten omdat ie vreemd is gegaan, 1 op de 2 of iig 1 op 3 van alle mensen gaat vreemd. En buiten hij dat gedaan heeft is Mauro misschien gewoon introvert persoon en daarom doet zijn vrouw voornamelijk het woord? Zodat hij zich in ieder geval op trainen kan focussen want spelen mocht al heellang niet meer bij Inter.... En wat is er zo gek aan dat speler niet altijd wilt bijtekenen? Club is omgekeerd ook net zo goed verantwoordelijk voor ondertekening van contract en spelers loodsen.

Jank verhaal en tot mijn verbazing veel begrip hier op haar verhaal. Icardi had zich ook kunnen gedragen bij een mooie club als Inter , was er niets aan de hand geweest. Volgens mij waren er zat Italiaanse clubs zoals ze zelf ook al aangeeft maar dat zou wel niet in haar straatje hebben gepast. Nu speelt hij bij PSG en ik snap echt dat dat lastig is met het oog op de kinderen, maar had daar aub eerder over nagedacht.Nu hebben ze zich eerst onmogelijk gemaakt bij een club, en dan klagen omdat je niet in Milaan maar in Parijs bent. Tja...Ik ben wellicht ouderwets maar de nieuwe trend van het gedrag van sommige voetballers is werkelijk misselijkmakend. Vroeger was niemand groter dan de club, tegenwoordig is het werkweigering allom als ze hun zin niet krijgen.

Volgens mij was icardi ( en zn vrouw) de gene die nergens anders wilde gaan behalve juve.

50 reacties, op wat eigenlijk? Mooi dat 'taxi's' uit Argentinië ( in het land worden geblondeerde vrouwen zo genoemd naar voor beeld van hun zwarte taxi's met geel dak, zoals ook daar Maxima) de gemoederen zo bezig houden. Ik ben rete benieuwd hoe PSG met Mbappe/neymar/icardi gaat vlammen. Wanda is moeder van 5 kids, kom op guys!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
C. DagbaVerdediger40
P. KimpembeVerdediger40
I. GueyeMiddenvelder40
Ander HerreraMiddenvelder40
Pablo SarabiaMiddenvelder40
Á. Di MaríaMiddenvelder31
J. DraxlerMiddenvelder31
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

36 fans
Aanvaller, 27 jaar

In de wandelgangen

Zondag 27 september
Sheffield United wil vooralsnog niet voldoen aan de vraagprijs van de begeerde Rhian Brewster. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren