Kökcü: ‘Als Galatasaray belt, laat ik me doorverbinden met Besiktas’

Donderdag, 12 september 2019 om

Voetbalzone interviewt in samenwerking met adidas vier grote talenten uit de Eredivisie! De spelers vertellen over hun roots, concrete doelen voor dit seizoen en schetsen hun ideale toekomst aan de hand van hun dromen en ambities. Ditmaal de beurt aan een van de groeibriljanten van Feyenoord die hoopt in de toekomst een flinke transfersom op te leveren voor zijn club.

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons YouTube-kanaal!

Zelf ook spelen op deze kicks? Check alle modellen van Nemeziz bij adidas!

Noa Lang: ‘Ik zal daarom nooit een slecht woord over Feyenoord zeggen’

Check hier de aflevering van #DareToCreate met Noa Lang!Lees artikel


Poll

Wat verwacht je dat hij op zal leveren?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

55 reacties (laatste reactie door zekerneutraal)

Klinkt als een verstandige jongen die een duidelijke toekomst voor ogen heeft. Ben erg benieuwd hoe hij zich ontwikkeld bij Feyenoord dit seizoen....

11 september 2019 om 11:24

Ik vrees dat zodra Toornstra weer helemaal fit is dat Stam deze jongen op de bank zet.

10 september 2019 om 16:43

Over Orkun Kökçu

10 september 2019 om 16:46

Is het echt te veel moeite om zelf het filmpje aan te klikken?

10 september 2019 om 16:50

Nee is niet teveel moeite maar ik krijg het niet geopend anders vraag ik het niet lijkt me

10 september 2019 om 20:33

dat leek mij ook; vond het een vreemde vraag

11 september 2019 om 17:57

Nee je ging ervan uit dat hij het niet geprobeerd had en reageerde meteen geagiteerd. Veel mensen gebruiken de app (waaronder ik) en daar kun je nog steeds geen filmpjes op kijken.

11 september 2019 om 18:57

@Moraat, Dat is bijzonder, want ik heb het filmpje wel via de app bekeken. Tevens ging ik er niet vanuit dat almere de vraag uit luiheid stelde. Het is een kleine moeite om antwoord te geven.

Leuk item, 3 leuke interviews ze mochten van mij nog wel wat langer !! Er komen met Lang , Ihattaren en Köckcu weer mooie creatieve voetballers aan.

10 september 2019 om 17:35

In Lang zie ik het momenteel nog niet zo erg zitten. Een goede speler met potentie, maar geen jongen met speciale kwaliteiten. Ik heb ook sterk m'n twijfels of die jongen kan slagen bij Ajax.

10 september 2019 om 23:44

Unuvar groter talent dan genoemde spelers bij elkaar opgeteld

11 september 2019 om 06:25

Heeft die al basis gestaan? Als het zo’n groot talent is dan had hij toch allang gespeeld?

11 september 2019 om 09:33

Hij is net 16 geworden edwin, er zijn zat erg grote talenten die dan nog niet gedebuteerd zijn, sterker nog: bijna allemaal. Onthoud de naam in ieder geval maar, die jongen gaat er zeer zeker komen. Noa Lang, Ihattaren en Kokcu overigens ook gewoon 3 lekkere talenten hoor, daar niet van!

11 september 2019 om 11:36

ik vraag me toch serieus af hoeveel mensen die hier Unavar omhoog praten hem vaak zien voetballen? Misschien ben jij er wel een van die hem vaker ziet voetballen. Maar wat maakt Unavar dan een groter talent dan de drie bovengenoemde spelers?

11 september 2019 om 11:37

Noa Lang is een hele goede speler en 1 van de smaakmakers in de Keuken Kampioen Divisie met 3 doelpunten in 4 wedstrijden. Jong Ajax doet het gewoon heel aardig en kan hopelijk bovenin blijven meedraaien terwijl Jong PSV helemaal onderaan staan. Dit seizoen zou zomaar zijn doorbraak kunnen betekenen in het 1e. Laten we niet vergeten dat hij bij zijn debuut laat in de wedstrijd erin kwam en alsnog de winnende assist gaf.

11 september 2019 om 11:41

@stevenbergwijn,unuvar heeft net als Nouri een hele verzameling aan beste speler awards in Internationale toernooien en scoorde onlangs nog de enige 2 goals in de winstpartij tegen Barcelona onder 19 bij de opening van het Johan Cruyff stadion op La Masia terwijl hij pas net 16 is. Hij was ook de jongste speler ooit die een doelpunt maakte in de Youth League.

11 september 2019 om 11:59

@scrumpti0uz die beste speler awards in jeugdtoernooien zeggen mij niet zoveel. Het is altijd de vraag hoe jeugdspelers zich doorontwikkelen als zij de stap naar het eerste elftal moeten maken. Ihataran is daar inmiddels op net 17 jarige leeftijd goed mee bezig door de laatste wedstrijden bij PSV een basisplaats te bemachtigen en daarin ook beslissend te zijn. Ik zal niet zeggen dat Ihataran een groter talent is dan Unavar maar ik wordt altijd een beetje moe van alle ajacieden die de ajax talenten omhoog schrijven en talenten van andere clubs naar beneden halen. Met daarbij ook het vermoeden dat de meeste van deze ajax supporters niet wekelijks bij de jeugd langs de lijn staan maar zich puur baseren op de hype die er om deze spelers heen hangt. Laten we het gewoon afwachten en ervan genieten als deze spelers zich daadwerkelijk ontwikkelen tot de supersterren waar iedereen vanuit gaat.

11 september 2019 om 12:16

Het valt mij inderdaad ook op, maar dat doet men bij elke club. Ik zie ook PSV fans in de topic van Chong hem naar beneden halen bijvoorbeeld. Ihattaren is ook een groot talent, net als Kokcu en daarom komen ze in deze topic voor. Overigens is Ihattaren al zo'n 7/8 maanden 17 en zou ik dat dus niet bestempelen als "net 17".

11 september 2019 om 16:59

Ihatarran is een prima speler voor de wedstrijden die ik gezien heb, maar zijn basisplaats heeft het in eerste instantie te danken aan de armoede aan goede aanvallende middenvelders bij PSV (vind hem geen rechtsbuiten), onder Van Bommel rendeert geen enkele speler op CAM

12 september 2019 om 10:51

XAJA waar baseer je dit op? Heb je hem mee zien spelen in het eerste waaruit je kan opmaken dat hij die stap makkelijk aankan? Hoe kan je deze 4 spelers vergelijken, heb ke ze allemaal 10+ wedstrijden live zien spelen waardoor je de looplijnen, aannames etc kan vergelijken? Neem je in deze vergelijking de opdrachten die hij krijgt vam de coach mee?

12 september 2019 om 10:54

@stevenbergwijn, ik kan nog wel wat pareltjes opnoemen die het uiteindelijk bij NEC nog niet gered hebben. De stap naar het eerste of naar een topclub kan soms heel groot zijn.

Met afstand onze meest talentvolle speler in de selectie. Heerlijke voetballer!

11 september 2019 om 12:20

Crysencio Summerville, ook pas 17. Moeilijke karakter, maar dat had bijvoorbeeld Memphis ook in het begin. Edit: deze reactie moest eigenlijk onder die van hansworstt

Eigenlijk het enige talent van Feyenoord op dit moment die ik zie slagen

10 september 2019 om 21:56

Bannis, Azarkan, AeB ...

11 september 2019 om 09:49

Misschien bedoelt hij van de talenten die op dit moment regelmatig aan speelminuten toekomen in Feyenoord? Ik kan me namelijk voorstellen dat hij Burger niet goed genoeg vindt om echt nog naar een niveau hoger toe te groeien, al is dat natuurlijk wel een beetje voorbarig. Ook bijvoorbeeld een Malacia gaat het helaas niet redden verwacht ik. Deze Kökcu is inderdaad een groot talent.

11 september 2019 om 16:25

Ik weet niet welke afbakening hij toepast, maar ik vind dit mooie talenten die zeker een kans maken imo.of ze het daadwerkelijk redden, is afwachten.

Hoop dat deze jongen zich blijft door ontwikkelen. Dan kan hij zeker uitgroeien tot minimaal de subtop van Europa. Heeft een goede trap, goede looplijnen en bewaakt overzicht. De missing link van de afgelopen jaren. Had het daarom ook vreemd gevonden als Berghuis zijn zin had gekregen om op tien te spelen. Deze jongen mist wellicht de ervaring die Berghuis wel heeft maar er zit bij Kokcu veel meer voetbal in.

Leuk hoor als een jongen van zichzelf vindt dat hij zoveel waard hoopt te zijn. Het begint alleen met dat hij de intentie moet hebben om eerst een aantal jaren op niveau moet spelen en daar van waarde moet zijn. Jongens gaan vaak veel te vroeg weg naar zogenaamde grote competities en zien vervolgens hun veelbelovende loopbaan in de soep raken.

Wat een heerlijke speler blijft dit toch. Nog wel wat wispelturig maar als dat er uit gaat met afstand ons grootste talent.

Geweldig talent, valt me dit seizoen in positieve zin op. Wanneer hij meer rendement haalt uit de kansen die hij krijgt wordt hij een belangrijke schakel binnen dit Feyenoord. Ben wel benieuwd naar zijn positie wanneer Toornstra weer fit is.

In de zomer van 2018 was hij voor 1 miljoen op te halen maar die slimmeriken in ons bestuur boden 350 duizend. Een grote kans hebben we gemist, nu is die nagenoeg onhaalbaar.

12 september 2019 om 22:26

Misschien komt hij op zijn 30ste. Heeft hij zijn zin en wij ook... nee maar serieus, ergens ben ik blij dat hij niet is gekomen. Begrijp me niet verkeerd, had hem graag gezien (zeker als supporter van de club) alleen voor zijn ontwikkeling zou ik hem bij Feyenoord en dan een subtop/topclub in Europa willen zien.

13 september 2019 om 00:42

Hij zou meer leren bij Besiktas dan dit Feyenoord hoor. Zeker met Avci. Meer salaris, meer kans op Milli Takim. Ik had het wel geweten.

13 september 2019 om 05:47

Dat vind ik een lastige. Ik weet niet of hij bij BJK meer zou spelen dan bij Feyenoord op het moment. Beide teams hebben niet heel veel keuze op het middenveld, en beide teams zijn niet de favoriet voor de titel. Ik denk serieus dat de twee clubs redelijk vergelijkbaar zijn.

13 september 2019 om 12:31

Dit is juist het moment voor hem om naar Turkije te komen, want door de financiële situatie van de clubs krijgen jonge spelers meer minuten. In een ploeg waar zelfs Dorukhan en Güven zijn doorgebroken en international zijn geworden, zou Orkun van zich doen spreken en misschien definitief de plek van Oguzhan overnemen.

13 september 2019 om 01:13

Dat gerucht was al vrij snel ontkracht hoor. Feyenoord had hem echt niet voor zo'n schijntje laten gaan.

13 september 2019 om 10:44

Ze kunnen ontkrachten wat ze willen. Hij wilde weg en dat was hun prijs.

13 september 2019 om 11:50

@hijniet check dat filmpje van hem met Van der Meijde in de auto. Daar vertelde hij weldegelijk dat hij kon en wilde vertrekken bij Feyenoord. Stond zelfs bijna op het punt, maar zoals eerder aangegeven kwam het niet tot een akkoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.Vitesse158
3.PSV137
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. BijlowKeeper60
R. HapsVerdediger63
B. NieuwkoopVerdediger60
M. SenesiVerdediger61
S. BerghuisAanvaller66
B. LinssenAanvaller61
M. DiemersMiddenvelder50
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

3 fans
19 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Feyenoord 5 0 1 0
2019/2020 Feyenoord 22 2 4 0
2018/2019 Feyenoord 11 3 0 0
2017/2018 Feyenoord 0 0 0 0
2017/2018 Feyenoord U19 12 7 4 0
Laatste voetbalnieuws

Dissonant bij Feyenoord hard aangepakt: ‘Hoeveel goals maakt hij nou?’

Orkun Kökcü kan onder trainer Dick Advocaat rekenen op een vaste plaats op het middenveld van Feyenoord. De pas negentienjarige middenvelder maakt echter geen indruk op Jan Everse, voormalig speler van...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 27 oktober
Warner Hahn traint vanaf maandag mee bij PEC Zwolle. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren