Radamel Falcao gaat AS Monaco verlaten voor lucratief avontuur

Zaterdag, 31 augustus 2019 om

Radamel Falcao wordt waarschijnlijk speler van Galatasaray. De Turkse topclub meldt zaterdagavond via de officiële kanalen dat men momenteel onderhandelt met AS Monaco, waar de Colombiaan nog tot de zomer van 2020 vastligt. De 88-voudig kan in Istanbul naar verluidt een contract tot medio 2022 tekenen, waarbij hij miljoenen euro's per jaar zal opstrijken.

De naderende overstap van AS Monaco naar Galatasaray komt niet als een verrassing, daar diverse Franse en Turkse media de veteraan al weken hadden gelinkt aan de transfer naar Cim Bom. In de afgelopen dagen zou de overstap in een stroomversnelling zijn geraakt. Onlangs vloog Falcao al naar Turkije om de overgang af te ronden.

Falcao staat sinds medio 2013 onder contract bij de Monegasken, die de spits voor circa 43 miljoen euro overnamen van Atlético Madrid. Sindsdien kwam de 88-voudig international ook op huurbasis uit voor Manchester United en Chelsea. Voor AS Monaco kwam de routinier tot op heden tot 140 wedstrijden, met 83 doelpunten en 14 assists als resultaat.


Poll

Een goede zet van Galatasaray?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

71 reacties (laatste reactie door arepa)

Weken lang gewacht op dit moment! EL TIGREEEEE. Natuurlijk brengt het wel een grote kostenplaatje met zich mee maar Falcao is een tijdje wel de beste spits ter wereld geweest. Je verdient met een paar winsten in de Champions League al terug. Al met al heerlijke aankoop.

1 september 2019 om 03:53

Een paar winsten in de CL? Van Brugge misschien, maar zelfs dat wordt billenknijpen!

1 september 2019 om 05:30

Bedoel het op lange termijn zolang als zijn contract loopt. 2,7 miljoen per overwinning. We kunnen best van dit Real winnen. Totaal uit vorm, bij PSG ook een Neymar crisis gaande. We maken weinig kans dat zeker maar kansloos zijn we zeker niet.

We hebben een spits als Falcao nodig, anders gaan we zonder doelsaldo in de groupfase van CL eruit

31 augustus 2019 om 22:14

We gaan sowieso met een negatief doelsaldo eruit als laatste in poule. Dat je nog hoop hebt met falcao erbij??

Heerlijk dit, na spelers als Drogba en Sneijder was er weer behoefte aan een speler van een wereldklasse. Tijd om weer net als in 2013 wat te laten zien in de CL. 🔥❤️💛

De turkse diziler(soaps) waren niks qua drama vergeleken met deze transfer. Falcao is een spits die nodig was voor GS. Ze komen nog steeds bij sommige posities tekort en heb vraagtekens of het verantwoordelijkheid is qua financien, maar ik ga daar niet al te gedetailleerd op in want wil de pret niet verder verderven. Gefeliciteerd met deze transfer!

Waarom? Je leeft als een koning in het paradijs Monaco. Je hebt villa's, jachten, zee, mooie auto's en knappe vrouwen, en toch wil je vertekken. Op sportief vlak ga je er ook niet erg op vooruit zou ik zeggen...? Toch een bijzondere carriã¨re gehad met grote hoogtes en diepe dalen. Bij Atlã©tico een topspits, en bij Chelsea en Man United een mislukkeling. Bij AS Monaco samen met Mbappã©, Bernardo, Lemar etc. de Ligue 1 nog weten te winnen en topscoorder geworden. Het mooiste moment dat ik me herinneren van 'El Tigre' was toch wel de EL Finale, waarin hij twee prachtige golazo's maakte. Ramadel, bedankt!

31 augustus 2019 om 22:20

Weet je waarom? Een onbeschrijfbare aantrekkelijkheid. Sowieso die euro’s voor 3 jaar lang. Ff een laatste klapper. CL voetbal tegen Real, PSG en Club Brugge. Hij was koning in Monaco, maar in Istanbul wordt hij een keizer.

31 augustus 2019 om 23:16

De toeschouwers van monaca kan je niet vergelijken met die van gala we eten hun op als hongeren leeuwen. jachten villa.s zee mooie auto's mooie vrouw heb je ook in istanbull en veeeel meer. Wereld stad en plus cl waar monaco van mag dromen !!!!!!

31 augustus 2019 om 23:26

Ja want Monaco heeft zeker nog nooit in de CL gespeeld he..

31 augustus 2019 om 23:48

zeg ik dat ? dit jaar mogen ze dromen. ik denk zelfs aankomende jaren mogen ze dromen. en jij mag je schamen met je corupte marsille en je omkoop schandalen dat je nog voor zo een club durft de toeschouwen ik zou me viessss voelen blehhhhhhhh schandaal voor het voetball

31 augustus 2019 om 23:51

Haha 1 corruptieschandaal van 25+ jaar geleden betekend gelijk dat Marseille voor altijd corrupt is. Wat een logica. En jij denkt zeker dat ik trots erop bent ofzo?

1 september 2019 om 01:04

je bent wel trots dat ze de cl hebben gewonnen . en dat is toevallig in het zelfde jaar met al die corruptie. 1 +1=2 . je bent trots op een beker waar ze niet eens recht op hebben . 1x een corrupt altijd een corrupt. kijk eerst naar je eigen zielige club voor dat je andere clubs verkleind. Met een geschiedinis die gestolen is

1 september 2019 om 03:33

Monaco zonder toeschouwers lijkt me ook saai. Hij was op zoek naar een team dat supporters heeft net als River Plate waar hij begon...

Stap achteruit, maar veel succes Falcao. Ben Yedder toch een stuk beter en Gelson Martins en Onyekuru beide ook niet veel minder tegenwoordig. En Monaco heeft ook nog Slimani, alhoewel hij de afgelopen jaren nog maar een schim is van zichzelf

31 augustus 2019 om 22:38

Heb je hem weer hoor, Monaco is gebroken speelde vorig jaar om degradatie, hebben 1 punt gepakt laatste 3 wedstrijden, Franse competitie is een grap op PSG na is er geen enkele team dat goed kan voetballen, heerlijk dat hij naar Galatasaray gaat!!!

31 augustus 2019 om 22:45

Als de Ligue 1 een grap is hoe kan Monaco dan met o.a Ben Yedder, Golovin en Fabregas nu zo slecht zijn begonnen en vorig jaar eveneens het zo slecht hebben gedaan? Volgens mij zeg jij maar wat, zoals wel meer Turkse leden hier

31 augustus 2019 om 22:49

Uh wacht is heel even. Volgens mij ben je heel toevallig Rennes, Lyon, Marseille, Lille en Saint-Etienne vergeten. Want ja het is wel heel makkelijk om met de grote menigte mee te gaan en maar te beweren dat de Ligue 1 niks is, zonder ooit maar een wedstrijd te hebben gezien, zeer waarschijnlijk

31 augustus 2019 om 22:51

Ranglijst zegt genoeg, wanneer is Marseille eigenlijk voor het laatst kampioen geworden? Hebben ze uberhaupt nog CL gespeeld afgelope 10 jaar? Buiten PSG en soms Lyon is er geen andere team dat goed voetbal laat zien, typisch een Fransman die er niet tegen kan dat zijn lievelingscompetitie niks voorsteld dan maar op andere mekkert.

31 augustus 2019 om 22:53

10 jaar geleden voor het laatst kampioen zie ik nu, afgelope jaar op een keurige 5de plaats, jaaa Marseille is een wereldploegje hoor die kunnen wel wat 😂

31 augustus 2019 om 22:55

En dat baseer je op? Wedstrijden? Spelers? Marktwaardes?

31 augustus 2019 om 22:57

Dus omdat ze 5de eindigen kunnen ze niks? Het kon inderdaad beter, maar slechter dan al die overschatte, Turkse clubjes zijn ze in ieder geval

31 augustus 2019 om 23:19

Nogmaals buiten PSG is er geen enkele team dat goed voetbal laat zien, 9 landstitels voor Marseille is wel netjes, zeer grote club hoor.

31 augustus 2019 om 23:30

Je weet vast dat het in Frankrijk vaak stuivertje wisselen is geweest. Saint-Etienne is de recordkampioen met 10 maar clubs als Nantes, Bordeaux, Lyon, Monaco zijn ook vaak kampioen geworden. Je doet wel zo over Marseille maar voor de overname had Psg maar 2 titels. En je kan wel zo cynisch doen over of Marseille wel een grote club is maar Marseille heeft in Europa veel meer gepresteerd dan alle Turkse clubs bij elkaar. Dus

1 september 2019 om 00:42

@shevanr7, je doet nu wel heel denigrerend over Marseille, ze zijn inderdaad geen wereldploeg meer maar dat was toch wel eens anders. Milan heeft ook al tijden geen titel meer, stellen die dan ook niets meer voor?

1 september 2019 om 10:49

Als je de wedstrijden hebt gekeken weet je waarom ze 1 punt hebben gepakt, en de turkse competitie is dan pas een grap

1 september 2019 om 12:20

Milan is van een top ploeg naar een subtop ploeg gegaan, of wil je beweren dat het nog steeds een topploeg is? Aantal teams in de Serie A zijn 10 stappen vooruit gegaan en Milan is op een lijn gebleven, dat zelfde geld voor Marseille die stellen ook heel weinig voor tegenwoordig, ze hebben inderdaad betere tijden gehad maar daar is het ook bij gebleven.

31 augustus 2019 om 22:41

Hoe monaco tegenwoordig voetbalt is het zekers niet een stap achteruit. Falcao heeft ook geen zin om degradatie voetbal te spelen. Bij gala gaat hij CL spelen. Dan is het logische keuze.

1 september 2019 om 10:50

Monaco speelt ook geen degradatievoetbal, dat was vorig jaar

Geweldig dit, hier hebben we lang op gewacht. Misschien zelfs langer toen met Sneijder, ik hoop dat hij net als Sneijder gaat vlammen bij ons.

We kunnen hier met logica komen en vertellen dat hij al 33 is(volgens sommige media 35), niet meer de oude is, dat hij teveel gaat kosten. Dit zijn allemaal valide, redelijke argumenten. Maar wat als dit nou net toevallig jouw favoriete spits is sinds Batistuta ? Wat nou als hij in jouw top 3 meest favoriete spelers ooit staat( Riquelme, Falcao, Batistuta) ? Wat nou als jij je haren lang liet groeien, omdat hij dat toen ook had ? El Tigre, bij Galatasaray in de spits. Droom.

31 augustus 2019 om 22:25

Zijn wel allemaal emotionele argumenten bro, diep van binnen als je logisch nadenkt weet je dat qua leeftijd en economisch dit een onverantwoord transfer is. Over twee jaar gaan de supporters dezelfde druk leggen op dit bestuur want keer op keer lukt het ze om dit te flikken, vorig jaar hetzelfde gedaan met Diagne.

31 augustus 2019 om 22:58

Fenerunited. Falcao is sentiment. Voetbal is sentiment. Ik ben een dromer, een romanticus. Voor mij is een intikker van Falcao honderd keer meer waard dan een omhaal van Diagne. Falcao.....pffff.

31 augustus 2019 om 23:19

hoe oud is ronaldo dan? dus domme transfer van juve die 100 mil betaald. en jij bent zeker directeur bij een top club zeker met je argumenten

31 augustus 2019 om 22:27

Voor jou je Batistuta voor mij mijn Zamorano!

31 augustus 2019 om 23:00

Bkorkmaz. Salas en Zamorano. Vroeger moest je als zuid - amerikaanse spits voldoen aan twee vereisten: Juichen alsof je leven ervan afhangt en je haren laten groeien.

31 augustus 2019 om 23:33

Salas die door John Benjamin Toshack de ligt werd bevonden voor Besiktas... pffff. Nog steeds migraines als ik daar aan denk.

1 september 2019 om 00:01

Te licht ook, een beetje te vaak over de Ligt gelezen de afgelopen maanden...

1 september 2019 om 00:13

Ja haalt de emoties uit mijn hart Gangster. Gooi de financiele gedeelte, leeftijd gedoe en zijn lichamelijke gesteldheid aan de kant. Je haalt een (voormalig) wereldster binnen. Dit betekent veel meer dan alles wat ik ten nadele heb opgenoemt. Commerciele belangen zijn belangrijk geworden in de voetbalwereld. Turken daar worden gek bro, ze gaan niet slapen. Tenues gaan de deur uit als warme broodjes. Stadions vol. Latinos en amigos met Gala shirtjes tot aan Santa Marta, zie je het al voor je😆. Ik kan niet wachten op zijn debuut.. El tigreeee!!!!

Wel leuk hoe Voetbalzone hem 'veteraan' noemt. Gelijk hebben ze wel. We gaan zien wat hij er van gaat bakken.

Deze moet ik trouwens kwijt: Ze noemden mij Falcao toen ik voetbalde, toen begon ik wat kaler te worden, noemden ze mij "Kaalfao". Hahaha.

31 augustus 2019 om 23:01

En Albayrak noemden ze een tijdje Lazamel door deze hele situatie haha. Turken blijven creatief he!

31 augustus 2019 om 23:28

Haha ja mijn Fenerli stagiaire stuurde die naar mij. Ik werd niet boos, want hij moest heel het jaar inloggen op onze computer met Feneri.....123. Hahaha nu moet ik er weer om lachen. Hij kon het wachtwoord ook niet veranderen. Hij belde zelfs met de administratie. Elke ochtend inloggen door je eigen club uit te schelden hahaha.

El Tigreeee!!! Wat een spits man. Ook al is hij bijna 40, deze man kan nog steeds ballen als de gek. Het duurde lang, maar dan heb je wel wat. Welkom in Istanbul!

Begon zat te raken.. eindelijk zal die komen en k hoop dat het waard zal zijn om zo lang gewacht te hebben.

Enige waar ik de laatste 3 jaar kijk is bij de tussenstand of hij erin staat of niet, wat ik verbazend vind is toch dat hij het laatste jaar bank zat en inviel... lijkt me toch nog steeds een hele belangrijke spits.. al ben ik in Turkije voor fenerrrr, ik denk toch dat hij flink zal slagen...

Soo dan... deze soap duurde bijna net zo lang als die van de Ligt. Mooie speler... hoop echter niet dat hij succesvol wordt. Wel in de CL maar niet in de competitie .

Het lot van het Turkse voetbal. Overjarige, half kreupele ooit-vedettes, die nog even veel te veel poen komen scheppen, zonder dat hun prestaties dat het geld waard maken. Zonde.

Laatste keer dat ik me zo voelde was toen Quaresma tekende bij Beşiktaş, allebei spelers waar ik echt gek op ben. Proficiat Galatasaray-supporters want op deze transfer valt niks anders te zeggen, gruwelijk. Alleen denk ik dat onze Zlatan alsnog topscorer wordt hehe.

Jammer, ik dacht dat ie ooit een terugkeer naar River Plate wel zag zitten. Zeker nu Gallardo coach is. Wie weet komt het er nog van...

1 september 2019 om 01:32

Eigenlijk is deze transfer volledig te danken aan de supporters van Gala. Intensiteit van de trouwe aanhang, de druk op sociale media (Come to Galatasaray) en het bestuur heeft deze transfer werkelijkheid gemaakt. Sinds hij in de wandelgangen werd genoemt, zonder een officieel bod, werd zijn naam al gescandeerd in de stadion. Dat moet wat doen met een voetballer, en dan moet je nog zien als hij morgen is geland in istanbul! Haha.

1 september 2019 om 09:06

Hij heeft aangegeven ooit te willen afsluiten bij Millonarios.

Jep. Dit maakt ons garandeert weer tot een titelkandidaat. De fans, supporters, hooligans, langharige spitsen - iedereen zal deze transfer tot in zijn diepste aderen voelen. Dit is Terims favoriete recept. Het fornuis van de 'gazketel' gaat weer aan. Voor de lig staat er nu een 'oke' teampje, maar voor de Cl hebben we veel meer nodig. Een verdediger en een middenvelder, please.

Radamel Falcao bij Galatasaray. Dit is absoluut een naam en speler die goed is voor de naamsbekendheid van het Turkse voetbal. Zijn leeftijd is enkel een cijfer. Zijn vaardigheden zijn het gene wat telt. Zijn naam is wat telt. De slapeloze nachten van de Galatasaray fans is wat telt. Falcao komt zonder een transfersom, wat ideaal is voor de FFP. Eén overwinning in de CL en zijn salaris is eruit. Seri, Nzonzi, Falcao, wat een transferperiode. Meer daarbij onze bank met Jimmy, Emre Mor en Adem Big.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AS Monaco

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Nantes19-1
10.Rennes183
11.AS Monaco18-2
13.OGC Nice17-3
Voor de complete stand: Ligue 1

In de wandelgangen

Donderdag 21 november
Naast Real Madrid heeft ook Barcelona Raheem Sterling op de korrel. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren